A 6 legjobb ingyenes bővítmény, amellyel fórumot adhat a WordPress Bloghoz

A legjobb ingyenes bővítmények fórum hozzáadására a WordPress Bloghoz

Ha felhasználói közösséget akar létrehozni, akkor a kapcsolat rendszeres eleme a rendszeres interakció. Nem csak interakció veled, ó bölcs vezető, hanem a közösség tagjai közötti interakció is. A fórumok bevált módszer arra, hogy az embereket érdeklő témákról beszélgethessék, például a legújabb film előzeteseként, például egy klasszikus űrgazgaban..


Sokféle fórumplatform használható, de tudjuk, hogy szereti a WordPress-t, és azt akarja, hogy az összes dolog integrálódjon hozzá. Neked szerencsére vannak olyan WordPress bővítmények is, amelyek megkönnyítik a vitafórumok létrehozását és kezelését.

Ez a cikk a WordPress webhelyén fórumok létrehozására rendelkezésre álló legjobb ingyenes bővítményeket ismerteti, így elkezdheti a bocce szerelmeseinek fantasztikus közösségének felépítését, vagy bármi mást is.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

A legjobb ingyenes fórum-bővítmények

Az alábbiakban kiválasztottuk a legjobb öt fórum-bővítményt. Vegyes csoport, néhányuk kissé alacsonyabb besorolást kapott, mint szeretnénk (igen, válogatók vagyunk). Ennek kijavítása érdekében mindent megtettünk annak érdekében, hogy kiemeljük az alacsonyabb besorolású beépülő modulokkal kapcsolatos problémákat, és miért gondoljuk, hogy miért fontolja meg ezeket. Nézzük megrepedni!

1. DW kérdés és válasz

DW kérdés és válasz beépülő modul
A fórum térében láttuk a kérdés- és válaszplatformok növekedését, mint például StackOverflow és Quora. Több mint 10 000 aktív telepítéssel, DW kérdés és válasz egy nagyon népszerű bővítmény, amely hozzáadja ezt a funkcionalitást a WordPress webhelyekhez. A 4,3 csillagos megelégedettségi osztályzattal tetején van.

Teljes körű kérdés-válasz rendszerként a DW Question & Answer lehetővé teszi a kérdések benyújtását, szűrését, rendelését, szerkesztését és törlését. A felhasználók válaszolhatnak kérdésekre vagy megjegyzéseket fűzhetnek más válaszokhoz, valamint szavazhatnak és kiválaszthatják a már megadott legjobb válaszokat. A kérdések és válaszok privát vagy nyilvános lehet, és a felhasználók követhetnek egy kérdést vagy választ, hogy értesüljenek a válaszokról.

Az értékelők felvetették a kompatibilitási problémákat e beépülő modul és más beépülő modulok és témák között, de hitelképességükhöz a fejlesztők elég érzékenyek és nyitottak a visszajelzésekre. Ha tetszik a kérdés és válasz formátuma, és hajlandó dolgozni a plugin által létrehozott alapértelmezett oldalakkal, akkor a DW kérdés és válasz megfelelő lehet az Ön számára.

2. BuddyPress

BuddyPress plugin

Ez a plugin nem egy fórum plugin önmagában – BuddyPress a közösségi hálózati óriás a WordPress világában, de közösségi fórumként is felhasználható. Előnyeit egy ezer világméretű közösség élvezheti, akik a BuddyPress-rel használják és működnek együtt, ezért úgy döntöttünk, hogy belefoglaljuk.

A BuddyPress egy rendkívül erős és rugalmas közösségi plugin a WordPress számára. Olyan funkciókat tartalmaz, mint például felhasználói profilok, csoportok, tevékenységi folyamok és értesítések. Tehát az alapértelmezett funkcionalitása valójában felhasználható egy közösségi fórum biztosításához. Integrálódik más pluginekkel (például a bbPress alább), ha teljes értékű fórum közösséget akar létrehozni.

3. Muut

Muut kommentálás és fórumok újragondolt
A vita a játék neve, ám a plug-ok, mint a Muut, elképzelik, milyen formának kell lennie. Csak körülbelül 1000 aktív telepítéssel a Muut egyértelműen még mindig újdonság a vitafórumban, de a 4,3 csillagos elégedettségi osztály arra késztett minket, hogy érdemes megnézni.

Muut jobb közösségi platformként írja le magát, és újból áttekintették a beszélgetések történését a WordPress webhelyein. A vitafórumok hatalmát és a kommentálás azonnaliságát ötvözve a Muut teljes funkcionalitású, valós idejű fórumokat biztosít sík vagy menetes kommentálással, spamszűréssel és e-mail értesítésekkel. Az is teljesen testreszabható a CSS használatával, hogy megfeleljen az Ön webhelyének.

A Muut használata teljesen ingyenes, bár további funkcionalitás érdekében prémium szintű fiókra frissíthet. Ez némi zavart okozott a múltban, de a fejlesztők frissítették dokumentációjukat, és az értesítések világosabbá tették. A plugin még mindig működik a korai időben, de érdekes irányt képvisel, ha nem tetszik a szokásos vitafórum-koncepció.

4. AnsPress

AnsPress Kérdés és válasz beépülő modul
A listánk következő pluginja a kérdés és válasz formátumát is használja, hasonlóan a DW kérdés és válasz kérdéséhez. Több mint 3000 aktív telepítéssel és 4,2 csillagos elégedettségi osztályozással, AnsPress egyértelműen jó lehetőség sok WordPress webhely számára.

A DW Kérdések és válaszokhoz hasonlóan az AnsPress teljes kérdés- és válaszrendszert biztosít a WordPress számára. Az alapvető funkciókat, mint például a kérdések felvétele, szerkesztése, rendezése, megválaszolása és szavazás, olyan kedves funkciókkal egészítik ki, mint a címkék (például nyitott, zárt, másolat), a kérdések támogatása és a felhasználói pontrendszer..

Az AnsPress korábbi kiadásai úgy tűnt, hogy küzdenek a hibákkal és a rossz támogatással, de a fejlesztők meghallgatták a visszajelzéseket és fejlesztették fejlesztési folyamataikat, így nem kell, hogy ezzel a pluginnel dolgozzon. Ha rugalmas és testreszabható kérdés-válasz rendszert keres, érdemes lehet megfontolni az AnsPress alkalmazást.

5. bbPress

bbPress plugin

Semmilyen módon nem beszélhetünk a WordPress vitafórumairól, és nem nézhetjük meg azokat bbPress. Több mint 300 000 aktív telepítéssel a piacvezető ebben a térben, és a legnépszerűbb WordPress témák (beleértve a Total-ot) támogatják. A 3,9 csillagos elégedettségi besorolással saját maga tartja magát az újabb belépőkkel szemben, de van néhány aggodalomra okot adó terület.

A bbPress-t a fejlesztők úgy írták, hogy az az egyszerű integrációra, a könnyű használatra, a webes szabványokra és a sebességre összpontosít. Ennek elérése érdekében megőrizték az alap plugin-ját kicsiben és könnyűben, miközben a pluginok révén teljes mértékben kibővíthetővé tették. Ennek a megközelítésnek nyilvánvalóan kompromisszumai vannak, és ha meg akarja replikálni egy másik fórumrendszer teljes funkcionalitását, akkor azt tapasztalhatja, hogy sok különféle bővítményt kell telepítenie a bbPress segítségével..

A bbPress-rel kapcsolatos sok panasz olyan felhasználóktól származik, akik esetleg nem értették meg teljesen, hogy a bbPress-t nem egy teljes fórumrendszer biztosítására tervezték. Az alapvető funkciók önmagukban nagy teljesítményűek, de szinte minden bizonnyal szeretnének más funkciókat hozzáadni.

6. CM válaszok

CM Answers plugin

A listánk következő részén egy másik kérdés-válasz stílusú plugin található. CM válaszok több mint 2000 aktív telepítéssel és 3,8 csillagos elégedettségi osztályozással rendelkezik.

Az alapvető kérdés- és válaszfunkciókat már korábban lefedtük, de a CM Answers néhány érdekes funkcióval egészíti ki a felhasználói részvételt, például az egyes kérdések megtekintési számának megjelenítését, felhasználói értesítéseket és a közösségi média regisztrációját a Facebook, a Twitter, a LinkedIn és a Google segítségével.+.

Volt néhány támogatási probléma, és sok felhasználó aggodalmát fejezte ki a funkcionalitás mélysége miatt, amely csak a Pro verzió vagy további pluginek megvásárlásával érhető el. Mivel az ingyenes verzió elérhető, azt javasoljuk, hogy telepítse először egy teszthelyre, hogy ellenőrizze, megfelel-e az Ön igényeinek.


Nem valódi kérdés, hogy egy jól megtervezett és menedzselt fórum segíthet egy elkötelezett felhasználói közösség felépítésében. A plugin használata egyszerűvé teszi a beállításokat, így egyenesen a felhasználókkal léphet kapcsolatba.

A fenti listánkból ki kell választania az igényeinek megfelelő fórum-bővítményt. Tehát ha egy fórum létrehozásáról gondolt, válasszon egyet, és kezdje el!

Van fóruma, és ha igen, akkor milyen plugint használ? Ha nincs ilyen, mi akadályozza meg? Kérjük, ossza meg a hozzászólásokban a fórum-bővítményekkel kapcsolatos tapasztalatait, és minden olyan véleményét, amelyről azt gondolja, hogy mi hiányzott bennünket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map