A 2020 legfontosabb 20 WordPress-bővítmény az üzleti webhelyek számára

A 20 legfontosabb WordPress-bővítmény az üzleti webhelyek számára 2017

Miért van szükség a WordPress bővítményekre, ha a WordPress olyan lenyűgöző platform, mint mondják? Ez valóban nagy kérdés. Nos, nincs szükséged az összes WordPress beépülő modulra, hanem csak néhány közülük, hogy az üzleti webhelyet a következő szintre tudja vinni.


Mint tartalomkezelő rendszer, a WordPress meglehetősen lenyűgöző. Ennek ellenére a nagyon kedvelt műveletek sok ezer ingyenes és prémium WordPress bővítményben találhatók. És van egy csaj odakint egy ember, akinek éhes fejlesztői még többet tesznek, amint beszélünk.

Először is mi lenne, ha néhány szórakoztató tényt eldobnánk, csak hogy tudjuk, hogy nagyszerű utazásra érkezik. Ha igen, azt hallom a hátsó srácoktól, ki vagyok, hogy várjak? Tudtad?

 • Az első 1 millió webhely közül a WordPress által működtetett üzleti webhelyek száma ötször a WordPress által kezelt hírportál száma.
 • Számtalan WordPress plugin található a biztonság, a SEO, a tagság, az e-kereskedelem, az analitika, a társadalmi megosztás és még sok minden más számára.
 • Ma kap egy nehezen listázható listát, amely nem 10, hanem 20 rock-csillagú WordPress bővítményből áll, hogy az üzleti webhelyet jóról nagyra változtassa ?! Fogadj, hogy nem tudtad ezt, de én eltávozom.

Ha lehetséges, akkor ezt a remekművet együtt írhatjuk – te és én. Ez egyike a „nyílt végű” üzeneteknek, ha megengedi nekem. Bármi vagy bármilyen WordPress-bővítmény, amelyre gondolsz, alkalmas az itt folytatott beszélgetésre. De amíg nem tudunk üzeneteket együtt írni, vegyen részt a megjegyzés szakaszban, mint mindig. Minden nézet üdvözölve ��

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Yoast SEO

WordPress plugins

Önnek kellett volna kitalálnia, hogy a SEO-val kezdtem. Fiú, a SEO vagy a keresőmotor optimalizálása, valami más. Optimalizálja a címeket, kiemelt kulcsszavakat helyez el, Metaleírásokat ír, URL-eket tisztít, webhelytérképeket küld és blah blah.

A Yoast SEO mindezt az akciót közvetlenül a postaszerkesztő alá helyezi. A plugin a tartalom olvashatóságát is méri. Lásd, tartalmának ízlésesnek kell lennie a negyedik osztályosnak – ez szerintem jó a felhasználói megtartás szempontjából. Ne mondja a zsargon, és próbáljon beszélgetni az olvasókkal.

Ez minden üzleti webhelynél kötelező a WordPress plugin. És ha WordPress szakember vagy, a WordPress pluginok gyorsítótára soha nem lesz teljes a Yoast SEO nélkül. Olyan tüzes tulajdonságokkal, mint az ókori Kína fekete porával, a Yoast SEO a hirdetések szerint működik.

Hallja az ősi kínai furulya a fejedben? Nem? Menjünk tovább. Valójában minden, amire szükséged van a helyszíni SEO célokra, a Yoast SEO. A plugin használatáról a Yoast SEO útmutatónkban olvashat bővebben.

Ó, ne felejtsük el, van egy profi verziója, amely 150 évre takarít meg Önnek. Természetesen viccelek az évek során, de a Yoast SEO nagyon jó. Várj, ez olyan értékesnek hangzik? Számos más SEO WordPress plugin is található odakinn, tehát alapvetően szabadon tekinthet meg. A nap végén a Yoast SEO a SEO pluginok Chuck Norris.

Btw, tudta? Chuck Norris tud úszni egy vízeséssel? Haha.

Töltse le a Yoast SEO Free alkalmazást   Szerezd meg a Yoast SEO Premium szolgáltatást

Symple rövid kódok

WordPress plugins

Ha elemeket szeretne hozzáadni a webhelyéhez, de nincs ideje megtanulni a kódot, imádni fogja a Symple Shortcode-kat. A kézzel készített Symple Shortcodes sokféle bővíthetőséget kínál a kezedbe. Az mit jelent?

Például a Google Térkép-t elhelyezheti a webhely bárhol. Ezenkívül bárhol elhelyezheti a beszámolókat, elválasztókat, oszlopokat és még sok minden mást.

Néhány kattintással építhet harmonikákat, feliratokat, gombokat, kiemeléseket és közösségi ikonokat. Személy szerint ez a WordPress plugin megtalálható minden weboldalon, és a rövid kódok általában sokszor hasznosak. Ez sokkal könnyebbé teszi az életet.

Ez egy ingyenes WordPress-bővítmény, amely tiszta és rendkívül egyszerűen használható. A legjobb eset az, ha az oldalakat, a hozzászólásokat és a webhely összes többi részét túlterheli. Olyan sok funkcióval, amely egy látszólag könnyű kialakításon belül épül be, és fontot költenek, amivel soha nem fogsz unatkozni.

Milyen fogadás?! Tudom, tudom … mindannyian elhúzódunk, ha Ön az a személy, aki kipróbálta és szerette a plugint a beszélgetés középpontjában. A Symple Shortcodes tiszta zseni, és semmilyen módon nem vagyok elfogult.

Töltse le a Symple Shortcodes Free programot

W3 teljes gyorsítótár

WordPress plugins

Üdvözöljük, ha minden alkalommal türelmet, amikor látja vagy hallja a „gyorsítótár” szót, nem vagy egyedül. Ez a gyorsítótárazási üzlet sok ember számára zavaró, ezért egy teljes hozzászólást felvázoltunk a témáról. Néhány nap múlva él, tehát várjon erre.

De mi a W3 Total Cache, és miért fontos az üzleti webhely számára? Az gyorsítótárazás a weboldal bitjeinek technikai tárolását tartalmazza a felhasználói eszközön. Ez magában foglalhatja a tartalomszolgáltató hálózatot, valamint a nehéz és dinamikus PHP fájlok könnyű HTML fájlokká történő konvertálását is.

Akár tudja, mit is jelent ez, akár nem, a gyorsítótárazás célja kizárólag az oldalbetöltési sebesség növelése. Ebben az időben és korszakban nem engedheti meg magának olyan webhelyet, amely örökkévalóságig terjed. A felhasználók egyszerűen ugrálnak, és rossz íze lesz a szájában. A Google feledésbe veszi Önt is.

Ezért van szüksége a W3 Total Cache-re, az istenek gyorsítótárazó beépülő moduljára. Állítsa be jól, és azonnal rendelkezésére áll egy gyorsabb webhely. Helytelenül konfigurálja, és a sötét oldalon harcol démonokkal és más dolgokkal. Anyhu, W3 Total Cache egy kedves munka, és az egyik legegyszerűbb WordPress plugin, amelyet talál.

Ennek a dolognak a tulajdonságai meghökkentően vonzódnak vissza. Ha étvágyat szeretne növelni, akkor olyan vonzó funkciókat kap, mint például AMP (gyorsított mobil oldalak) támogatás, SSL támogatás, kompatibilitás a megosztott tárhelyekkel, az erőforrások minimalizálása és még sok más.

Töltse le a W3 teljes gyorsítótár-mentesét

Jetpack

WordPress plugins

A WordPress körökben nagyon élénk ez a bővítmény. Van egy olyan WordPressers-frakció, aki esküszik a Jetpack-nek, és mások, akik azt állítják, hogy a Jetpack nem más, mint a funkció-verés, ami rossz a sebességére.

Akkor ott vagyunk. Úgy gondoljuk, hogy a Jetpack nagyszerű beépülő modul, amely dicséretet és nagyobb elismerést érdemel. Lásd, nem kell aktiválnia az összes modult. Ne feledje, hogy minden aktivált modulhoz tartozik annak kódja, amelyet a webhelyre ad, amikor egy oldal betöltődik. Plusz, ha nagyszerű tárhelyt nyújt, akkor semmiért nem kell aggódnia.

Először is nem jobb, ha csak a szükséges funkciókat aktiválja? Sok WordPress-bővítménnyel találkoztam, de csak egynel kevesen tudnak versenyezni a Jetpack-tal jellemzői és általános tervezési koncepciója szempontjából. Ez egy nagyszerű eszköz az üzleti webhely feltöltésére olyan módon, amellyel még soha nem gondoltál.

Legyen szó társadalmi megosztásáról, hozzászólások nyilvánosságra hozataláról, kép-körhintakról, kapcsolódó tartalmi widgetekről, webhelystatisztikákról, brutális erő védelméről, megjegyzésekről és még sok mindenről, a Jetpack mindent megtesz. Ez egy remek kis plugin, amely szállít. Az alapterv örökre ingyenes, de rengeteg prémium lehetőség közül választhat, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek.

Töltse le a Jetpack Free alkalmazást   Szerezd meg a Jetpack Premium-ot

Akismet

WordPress plugins

A Jetpack unokatestvére, Akismet – a közvélemény véleménye szerint – a végső spam gyilkos. De csak azért, mert népszerű véleménye, azt jelenti, hogy igaz? Nos, több mint 3 millió aktív telepítés a WordPress.org-ban figyelemre méltó kiindulópont, nem gondolja?

Az Akismet spam jellegű megjegyzéseket gyűjt, mielőtt azok megjelennének az Ön webhelyén, és pusztítást okozhatnak. A megjegyzéseket bármikor moderálhatja. Ez a WordPress beépülő modul olyan eszközöket kínál, amelyekkel kategorikusan megjegyzés-spam kezeléséhez szükséges.

Manapság az Akismet önkiszolgáló WordPress-szel szállít, így csak annyit kell tennie, hogy aktiválja az API-kulcsot. Az eljárás meglehetősen egyszerű, nem fog semmiféle baj. A legjobb az egész, ez minden, amit tennie kell spam jellegű megjegyzések rögzítésére és leállítására a webhelyén.

Az alapterv örökre ingyenes (kicsi / személyes blogokra is alkalmas), de az Automattic havi díj mellett prémium ízekkel is rendelkezik. A megfizethetőség az üzleti igényeitől, a személyes preferenciáktól és természetesen a költségvetéstől függ.

Töltse le az Akismet Free alkalmazást   Szerezd meg az Akismet Premium-ot

Üzleti könyvtár beépülő modul

WordPress plugins

Itt van az üzlet:

A könyvtárak jól fizetnek az online térben. Emlékszel néhány olyan dologra, amelyet néhány másodperce ezelőtt mondtunk a SEO-ról? Igen, fogadok, hogy a Yoast SEO-ről beszéltünk. Érdekel a pontos keresőmotor-optimalizálás kifejezés. A kezdőknek fogalmam sincs, mi a SEO.

Lásd, abban a pillanatban, amikor ezt írtam, azonnal ötletem volt. Valami ehhez hasonló: Mennyire lenne egy SEO könyvtár az érdeklődő SEO hallgatók számára? Az emberek felsorolhattak mindenféle SEO-val kapcsolatos dolgot. Valószínűleg milliónyi oldalmegtekintést hoz le, mivel a SEO az egyik legkeresettebb kulcsszó.

Ennek is van értelme? Ugyanakkor, ha egy címtárszakaszt keresett, hogy forradalmasítsa a tőzsdei vállalkozását, akkor a Business Directory bővítményt birtokolja. Mindenesetre ingyenes, és lenyűgöző funkciókkal rendelkezik. Egy vonalban a funkciók őrültekké teszik.

Töltse le a Business Directory Free alkalmazást   Get Business Directory Premium

Sucuri biztonság

WordPress plugins

A WordPress biztonsága meglehetősen csúszós állat. Ha úgy gondolja, hogy mindent ellenőrzött, a hackerek bántalmaznak téged az őrületre. De nem sírhatsz rosszat, nem te sem. Szüksége van csak a legmagasabb szintű WordPress biztonsági megoldásra, például a Sucuri-ra.

A Sucuri Security plugin teljes körű irányítást biztosít a WordPress webhelyének biztonságán. Más szavakkal: ez egy biztonsági csomag, amelynek célja a meglévő biztonsági erőfeszítések megerősítése. A dobozból a Sucuri Security plugin néhány remek funkcióval rendelkezik.

A fájl integritásának megfigyeléséről, a biztonsági tevékenységek naplózásáról, a távoli malware szkennelésről, a feltörés utáni biztonsági műveletekről, a feketelisták figyeléséről, a hatékony biztonsági megszilárdításról és a biztonsági értesítésekről beszélünk. Ez az egyik a WordPress biztonsági bővítmény, amely valóban működik.

De valószínűleg azért, mert a bővítményt ugyanazok a srácok fejlesztették ki, akik elhozták az egyik legjobb internetes biztonsági megoldást. Csatlakoztassa ezt a bővítményt és a Sucuri Premium kiegészítő szolgáltatásait, például a CloudProxy webhely tűzfalat, és van egy nagyszerű biztonsági megoldása, hogy jobban aludhasson éjszaka.

Töltse le a Sucuri Security Free alkalmazást   Szerezd meg a Sucuri Premium-ot

Kapcsolatfelvételi űrlap 7

WordPress plugins

Valószínűleg a legjobb űrlapgyártó, amellyel találkoztam, a 7-es űrlap sok energiát kínál Önnek, amennyiben a kapcsolatfelvételi űrlapok felépítése és integrálása az Ön webhelyén megy. Ez a plugin életmentő, hiszen kapcsolattartási űrlapokat hozhatok létre, és rekord idő alatt elhelyezem őket bárhol a webhelyemre.

A Takayuki Miyoshi által neked hozott, ez a WordPress plugin rendkívül fantasztikus több kapcsolattartó űrlap kezelésére is. Ez, és az egyszerű jelölésekkel könnyen testreszabhatja az űrlapokat és a levelek tartalmát. mondtam egyszerű jelölés. Amint megkaptad a dolgokat, a 7. kapcsolatfelvételi űrlap az egyik kedvenc WordPress-bővítmény lesz.

Egyéb funkciók közé tartozik az AJAX-alapú küldés, az Akismet spamszűrése, a CAPTCHA, a rövid kód funkciók és még sok más. Ezen felül néhány beállítás, hogy minden beküldést megkapjon a webhelyéről. A 7. kapcsolatfelvételi űrlap könnyen telepíthető és használható. Több mint 3 millió aktív telepítéssel rendelkezik, amint beszélünk.

Töltse le a 7. űrlapot ingyenesen

Még egy kapcsolódó hozzászólás-bővítmény (YARPP)

WordPress plugins

Az, hogy az olvasók könnyen megtalálhatják a félelmetes tartalmat, csak nagyszerű dolgokat jelenthet a WordPress-webhelyen. Kezdetnek: minél több tartalmat találnak, annál hosszabb ideig maradnak webhelyén, ami nagyszerű felhasználói elkötelezettség, forgalom és – végül – konverziók számára.

Még egy kapcsolódó hozzászólás-bővítmény sok olyan funkciót kínál, amelyek biztosítják a tartalom könnyű felfedezését. Először is több megjelenítési hely van a kapcsolódó hozzászólásokhoz. Az alapértelmezett hely természetesen a tartalma alatt van, de bárhol másutt hozzáadhat kapcsolódó hozzászólásokat, ideértve a widget-területeket és a sablonfájlokat is.

Ráadásul ez a WordPress bővítmény egy olyan sablonrendszerrel érkezik, amely testreszabhatja, hogy az olvasók miként látják az eredményeket. Ezenkívül a kapcsolódó hozzászólásokat megjelenítheti a hozzászólásokban, az oldalakon, az egyéni üzenettípusokon és akár a hírcsatornákon is. És a sokoldalú algoritmusnak köszönhetően a plugin összegyűjti a kapcsolódó tartalmakat az Ön webhelyén.

Töltse le a YARPP Free alkalmazást

MonsterInsights

WordPress plugins

A forgalom nyomon követése minden üzleti tulajdonos számára kötelező. A forgalom elemzéséből összegyűjtött információkkal módosíthatja webhelyét és marketingstratégiáját a maximális hatás elérése érdekében. Sőt, a forgalom elemzése óriási részét képezi a célközönség megértésének.

A MonsterInsights egy nagyszerű forgalmi elemző eszköz. Beépülő moduluk pedig a WordPress legnépszerűbb Google Analytics pluginja, több mint egymillió aktív telepítéssel! Ez a bővítmény megkönnyíti a Google Analytics és a WordPress webhely integrálását.

Percek alatt elmondhatja, hogy a látogatók hogyan találják meg az Ön webhelyét, így összpontosíthat a dolgokra, amelyek folyamatosan visszatérnek hozzájuk. Kattintással beállíthatja a MonsterInsights alkalmazást, és közvetlenül a WordPress irányítópultján megtekintheti a Google Analytics jelentéseit. Ez édes, igaz?

Ez az eszköz nagyon kezdőbarát, köszönhetően a kiváló követésnek, beállításoknak és munkafolyamatoknak, amelyek szerte a világon elnyerték a MonsterInsights nevét. Egyéb figyelemre méltó funkciók közé tartozik az e-kereskedelem elemzése, a hirdetéskövetés, a valós idejű statisztika, a fájlok letöltésének követése, a linkkövetés és az egyéni dimenziókövetés többek között.

Töltse le a MonsterInsights ingyenes alkalmazást   Szerezd meg a MonsterInsights Premium szolgáltatást

WP Smush

WordPress plugins

Csak a lendület növelése érdekében kezdjük el egy egyedülálló WordPress bővítménnyel, amely ígéretesen tízszeresére növeli vállalkozása webhelyének sebességét. Hölgyeim és uraim, köszönj Smushnak a WPMU Dev nagyszerű csapatának.

Tudta, hogy a nagyméretű képfájlok lehetnek az oka annak, hogy webhelye örökre betöltődik? A webhelyet lassító tényezők közül a képek a leghírhedtebbek. Valójában szomorú, mivel a legtöbb kezdő nem érti a képfájl méretét, amely nagymértékben korrelál a webhely sebességével.

Minél nagyobb a kép, annál hosszabb ideig tart tölteni a webhelyet. Belép a Smushba, és elmondhatja a lassú webhelyek és a magas visszafordulási arányok napjainak. Ennek a bővítménynek köszönhetően egyetlen kattintással átméretezheti, tömörítheti és optimalizálhatja az összes képet.

A Smush az új és a már meglévő képeket beolvassa a webhelyén a WPMU szuper-kiszolgálók segítségével, azaz a terhelést a szerverről veszi le. Ráadásul ez a plugin kivágja az összes felesleges adatot, tömöríti és méretezi a képeket, mielőtt a médiakönyvtárba menti őket..

Ezenkívül a Smush optimalizálja az összes képet az Ön webhelyén. Ide tartoznak többek között a témák és a bővítmények által hozzáadott képek. Ezt akkor is megteheti, ha többoldalas WordPress telepítéssel rendelkezik. Valójában annyit kell írni erről a beépülő modulról, hogy teljes áttekintésre lenne szükségünk, hogy mindent lefedjünk.

Töltse le a Smush Free alkalmazást   Get WP Smush Premium

Envira Galéria

WordPress plugins

Miközben nincs szüksége WordPress-bővítményekre a WordPress-ben lévő képtárak feldarabolásához, a Galéria-bővítmény, például az Envira Gallery, feltölti a galériákat, lehetővé téve, hogy sokkal többet szállítson a képeivel.

Egy korábbi bejegyzésünkben vázoltuk, hogyan lehet elképesztő WordPress galériákat létrehozni, de csak a beépített galéria funkciójára összpontosítottunk, amely alapvető galériákat hoz létre. Ha további mérföldet kell tennie, és képeivel kell felolvasnia az olvasókat, akkor szüksége van az Envira Galéria elemére. Miért? Kérdezed.

A kezdőknek ezt a bővítményt Syed Balkhi hozta neked, aki a WPBeginner. A WordPress körökben elismert név, a Syed számos csúcsminőségű termék körében népszerű, többek között a MonsterInsights.

A funkciók szempontjából az Envira galéria 100% -ban érzékeny, és szállít egy drag and drop galéria-készítővel, amellyel együtt boldog lenni, a közösségi média integrációival, a WooCommerce támogatással, a videó galériákkal, a vízjelekkel, a képbiztosítással és a csodálatos előre elkészített sablonokkal. csak néhányat említek.

Töltse le az Envira galériáját   Az Envira Premium galériája

WooCommerce

WordPress plugins

Ha olyan e-kereskedelmi webhelyet futtat, amelyet a WordPress működtet, akkor valószínűleg a WooCommerce-t használja. Ez, vagy talán megtalálta a módját az online áruház összekapcsolására a Shopify-val. Összességében a WooCommerce jó versenyt nyújt a pénzért.

Öt percen belül létrehozhat és működhet egy teljes értékű e-kereskedelmi webhelyet. Igen, a WooCommerce ez annyira jó. És bármit eladhat, amit szeretne, feldolgozhatja a megrendeléseket és nyomon követheti a készleteket, mint egy főnök.

A WooCommerce valóban egy WordPress e-kereskedelem egy dobozban. A figyelemreméltó funkciók közé tartozik a többszörös fizetési átjárók, az ingyenes Storefront téma, egy könnyen kezelhető műszerfal, rengeteg lehetőség az online áruház kezeléséhez, és rengeteg ingyenes és prémium kiegészítő, amelyek elfújják az elmédet.

Az Automattic (igen, a WordPress.com, az Akismet, a Jetpack stb. Mögött álló társaság) neked hozta létre, több mint 3 millió aktív telepítéssel és kiváló 4.5 / 5.0 besorolással. A WooCommerce az egyetlen olyan e-kereskedelem bővítmény, amelyre valaha szüksége lesz.

Vegye figyelembe azonban, hogy a prémium kiegészítők vagyont fizethetnek, tehát csak a szükséges funkciókkal szálljon együtt. Mégis próbálnia kell a WooCommerce haverját.

Létrehozása óta a WooCommerce volt az e-kereskedelem alkalmazásunk. Bizonyos kényelmet találunk, ha tudjuk, hogy versenytársaink más „kocsikat” használnak. A bővítmények és kiegészítők kissé zavaróak és drágák lehetnek. – Brent

Töltse le a WooCommerce Free alkalmazást

Hódépítő

WordPress plugins

Vállalkozásának weboldalának kialakítása súlyos hatással van a konverziókra és az értékesítésre. Nem sokkal ezelőtt megváltoztattam egy pár tervezési elemet a portfólióm webhelyén, és hidd el nekem, a kérések azonnal megháromszoroztak, és sokkolt voltam. Megdöbbenve, hogy sok pénzt hagytam az asztalra.

Lehet, hogy a formatervezése ellopja tőled. Szóval milyen tervezési változtatásokat hajtott végre valóban a tiéd? Nos, eltávolítottam egy nehéz csúszkát, amely lassította a webhelyem, és felhasználtam néhány olyan funkciót, amelyet a korábban említett Symple Shortcodes beépülő modulban találtunk. A PHP kódot beillesztettem a sablonfájlokba valami másért.

A fenébe mi köze van hozzád, vagy akár a Beaver Builderhez?

Nos, meg tudtam változtatni a PHP kódban, mivel tudom, mi a nyitó címke. Megmondhatjuk ugyanezt rólad? Mi a teendő, ha módosítania kell a webhely kialakítását a kód szerkesztése vagy a WordPress téma váltása nélkül?

Választja a Beaver Builder alkalmazást, amely egy nagyteljesítményű drag and drop oldalkészítő, amely segít elrendezések létrehozásában ebből a világból. Igen, kompatibilis bármilyen témájával, plusz használhatja az előre elkészített sablonokat, amelyek sok időt takarítanak meg.

Töltse le a Beaver Builder ingyen   Szerezd meg a Beaver Builder Premium terméket

CSS Hero

WordPress plugins

Látva, ahogy éppen a tervezéssel foglalkoztunk, beszéljünk a CSS Hero-ról, egy prémium WordPress-bővítményről, amely sok időt takarít meg Önnek a WordPress-téma testreszabása során.. Hallgat: A WordPress témái a CSS-től függenek a webhely vizuális megjelenése szempontjából… De nem ismered a CSS-t.

Ha meg akarja változtatni a szöveg méretét, a színeket, a margókat és az ilyen dolgokat, akkor meg kell tanulnia a CSS-t, amelyet be kell vallanunk, hogy időigényes az átlagos üzleti tulajdonos számára. Mit tegyek ehelyett? Ahhoz, hogy megváltoztassa üzleti webhelyének megjelenését anélkül, hogy kódot írt volna, be kell állítania a CSS Hero-t barátjává.

Ez a WordPress plugin fantasztikus funkciókkal, például 900+ Google betűkészlettel, csúcsminőségű színkezelővel, speciális effektusokkal, kész stílusokkal és témabőrökkel érkezik. A stílusokat is exportálhatja egy másik platformra, mert ezek a srácok fantasztikusak ��

Ha valaha is azon emberek közé tartozott, akik attól tartanak, hogy nem ismernek elegendő CSS-t ahhoz, hogy egy webhely úgy tűnjön, ahogyan szeretné, akkor azonnal abbahagyhatja a stresszt. – Chris Lema

Szerezd meg a CSS hősét

Könnyű közösségi megosztás gombok

WordPress plugins

Az egyik a legnépszerűbb közösségi WordPress-bővítmények közül az Easy Social Share Buttons több, mint egy közösségi megosztás-bővítmény. Azt jelentette, hogy egy teljesen új szintre vigye a tájékoztató küldetését, a funkciókkal innen Timbuktuig.

Könnyű közösségi megosztás gombok A WordPress plugins a legjobban ismertek olyan fantasztikus funkciókkal kapcsolatban, mint például a 50+ közösségi hálózatok támogatása, gyönyörű sablonok, számos gomb- és ikonanimáció, közösségi számlálók, 27+ képernyőpozíciók, a WhatsApp + más mobil alkalmazások támogatása, a média megosztása és utólagos megosztási tevékenységek többek között.

Ráadásul (és egymillió és még egy csodálatos szolgáltatás) az Easy Social Share Buttons mobilbarát, és kiemelkedő támogatással rendelkezik. Akkor csábító optin formákkal érkezik, egyetlen pluginnel bővítheti mind a közösségi média követését, mind a levelezési listáját. Két madárölő megölése ugyanolyan kőfajta dolgokkal.

Önnek látnia kell a szolgáltatások széles körét. Ha olyan vagy, mint sokan itt, ez a bővítmény biztosan le fogja söpörni téged. Az írás idején ez a bővítmény több mint 80 ezer webhelyet birtokol, lenyűgöző besorolása 4,66 / 5,00 és mindössze 19 dollárba kerül..

Szerezzen könnyű társadalmi részvényeket

WP-tagok

WordPress plugins

Bárhová is csatlakozik online, köteles legalább egy weboldalt megtalálni a tagsági modell segítségével. Ez azt jelenti, hogy a szükséges tartalom bezárva van a regisztrációs űrlap vagy a fizetési fal mögött. De hogyan sikerül az üzleti tulajdonosoknak tagsági webhelyeket létrehozni a WordPress-en?

Egy személyre szabott tagsági webhely létrehozása a semmiből óvatosan költséges és időigényes, különösen akkor, ha számtalan tagsággal rendelkező WordPress plugin létezik, amelyek az összes piszkos munkát a költségek töredékével elvégezhetik. Nagyon sok időt is megtakaríthat.

Az egyik ilyen bővítmény a Chad Butler WP-tagjai, a WordPress legelső tag-bővítése. A bővítmény beállítása nagyon egyszerű, mégis erőteljes és sokoldalú. A szolgáltatások közé tartozik a hozzászólásokhoz és az oldalakhoz való hozzáférés blokkolása, az oldalsávba való bejelentkezés widget, a rövid kódok, az egyéni regisztráció és a felhasználói profil mezői, a felhasználói regisztrációs értesítések és a több száz bővíthető lehetőség.

Ha tagsági webhelyet szeretne létrehozni vagy megújítani, akkor a WP-tagok az Ön által választott bővítmény.

Töltse le a WP-tagok ingyen

Regisztráció varázslat

RegistrationMagic egyedi regisztrációs űrlapok - WordPress plugins

Tekintettel arra, hogy a tagsági webhelyekről beszélünk, nézzük meg a Registration Magic-et, egy speciális plugin-t, amely segít a webhelyén a felhasználói regisztráció új szintre állításában. Ez a rossz fiú, aki a legjobban teljesítő WordPress pluginok regisztrációja, közvetlenül hozzájárul az Ön értékesítéséhez, és ezt a bankhoz viszi.

A regisztráció varázslója sokkal több szolgáltatással rendelkezik, mint amire bármikor szüksége lesz, és teljes mértékben ellenőrizheti a regisztráció mindenféle formáját. Először is annyi formát hozhat létre, amennyit csak igényel a különböző forgatókönyvekhez. Mindegyik űrlapnak lehet saját előre definiált mezője, ami azt jelenti, hogy az ég a határ az építési formák mentén.

Egyetlen kattintással hozzáadhat fizetési átjárókat az űrlapokhoz, és intuitív irányítópulton keresztül nyomon követheti az összes űrlap benyújtását és tevékenységét. Egyéb szolgáltatások közé tartozik a teljes körű űrlapkezelő, a fájl mellékletei, a több stílus, a Google reCAPTCHA, az e-mail értesítések és a többszörös 3rd pártintegráció többek között.

A regisztráció varázslata sokat hoz az asztalra, mint egyéni felhasználói regisztrációs bővítmény. A szerzők szerint ez a plugin „… hiányzik a WordPress felhasználói regisztrációs rendszere és egy erőteljes kiegészítés minden WordPress admin adminisztrációs arzenáljához.”

A felhasználók is nagy dolgokat mondnak a Registration Magicről. Íme egy a sok közül:

Tényleg kezdő honlap készítő vagyok. Korábban 3 egyszerű helyet építettem, de most egy nagyon komplex telephely felépítésével foglalkozom egyik vállalkozásom számára. Szükségem volt egy hatékony eszközre a különféle szintű tagok számára, másoknak ingyenesek, másoknak fizetőknek, másoknak egyszerűen hírlevélre feliratkozóknak, és attól féltem, hogy a fejem fölé kerülök, amíg fel nem fedeztem a REGISZTRÁCIÓS Mágia !! Ez valóban varázslat. Könnyen használható, könnyen érthető. Nincs szükség programozási ismeretekre. Csak írja be, amit akar, és mindent megtesz neked! Pontosan az, amire szükségem van, többet csinál, mint amire valaha álmodtam! Izgatott vagyok! – webmasterwrp

Az ingyenes verziónak mintegy 80 lenyűgöző funkciója van, de van egy prémium verzió, több mint 120 funkcióval, tehát igen!

Töltse le a Magic Magic regisztrációt   Szerezd meg a Magic Premium regisztrációt

blogVault biztonsági mentés

Blogvault - Teljes WordPress biztonsági mentési szolgáltatás

Kipróbáltam néhány biztonsági mentési szolgáltatást az én időmben, és a blogVault ellopja a napot azért, mert hihetetlenül egyszerűen beállítható és használható. Rövid időn belül olyan teljes, helyszíni biztonsági mentéseket készít, amelyek hasznosak lehetnek, ha valami eltörik.

És a dolgok online folyamatosan szünetet mutatnak, akár a te hibád, akár nem. A napi növekményes biztonsági másolatok készítésével biztonságosan alszol, ha ismeri a tartalmat, azaz az üzletet. Ha egy kicsit havonta 9 dollárba kerül, a blogVault sok más tartalék megoldást ver fel tíz-kettőre, például a Bayern vagy az Arsenal..

A rendelkezésre álló szolgáltatások közé tartozik a WordPress fájlok és adatbázisok napi mentése, biztonsági mentés a Dropboxba, 30 napos biztonsági mentési előzmények, egy kattintással készített biztonsági mentés visszaállítása, ingyenes terv heti biztonsági mentésekkel, zökkenőmentes hely-migráció, kezelt helyszíni biztonsági mentések, csúcsminőségű biztonság és átmeneti területek. többek között.

IMHO, ez az ideális biztonsági mentési megoldás, ha van egy hatalmas webhelye, amely 10 GB-ot tesz ki. Egy felhasználó jelentést tesz:

Kipróbáltam több más ingyenes plugin-t, de ezek túl hihetetlenül használtak, vagy hihetetlenül lassúak a biztonsági mentés készítéséhez. Ma telepítettem a blogVault-ot, és körülbelül 45 perc alatt készített biztonsági másolatot a teljes webhelyemről – 4,5 GB-os. Naponta frissíti a biztonsági mentést, és számos más szolgáltatást kínál, beleértve egy másik szerverre történő áttérést. Havonta 9 USD-ért gondolom, hogy ez megéri a nyugalmat. Webhelyem alapvető fontosságú vállalkozásom számára. – trevormwilson

Töltse le a blogVault Free alkalmazást   Get blogVault

Ninja popupok a WordPresshez

Ninja popups

Az internetes marketing guruk szerint a pénz szerepel a listán, ezért sajnálatos, hogy egyetlen WordPress bővítményt sem fedtünk le, amely 700% -kal megkönnyíti a felhasználók előfizetését. Hát, srácok, a WordPress Ninja Popups oldalára mutatunk, amely a legnépszerűbb felbukkanó plugin, több mint 26 ezer eladással az írás idején..

Mi különbözteti meg a Ninja popupokat a hasonló WordPress pluginoktól? Örülök, hogy megkérdezted. Egy apró, mindössze 25 dolláros árért kap egy drag-and-drop felbukkanó-készítőt, 65++ gyönyörű felugró ablakot, közösségi szekrényt a korlátozott tartalomért, a nagyobb közösségi hálózatokkal történő integrációt és 30+ e-mail marketing platform, kilépési szándék és még sok más.

A WordPress Ninja popupjai teljes mértékben reagálnak, vagyis az optin űrlapjai csodálatosnak tűnnek, és kivételesen jól működnek több eszközön. Ezt a bővítményt az arscode készítette, a CodeCanyon elit szerzője, és lenyűgöző vásárlói besorolása 4,41 / 5,00. Kétségtelen, hogy ez az egyetlen plugin, amelyre bármikor szüksége lesz az összes felbukkanó igényre.

Szerezzen be Ninja popupokat a WordPress használatához

Nulla BS CRM

Nulla BS CRM

A Zero BS CRM egy ügyfélkapcsolat-kezelő beépülő modul, amely a WordPress CMS rendszeren fut. Mindent megad, amire szüksége van az ügyfélkapcsolatok kezelésének megkezdéséhez. Tartsa mindent egy helyen (vevői nyilvántartások), számlázza az ügyfelekre és gyűjtsön befizetéseket (naplózás tranzakcióként).

Akár a Freelancer Bundler, akár a Small Business Bundle segítségével hozzáférést biztosíthat nagy kiterjesztésekhez kis éves díj ellenében. Az éves megújítás nem kötelező, és a folyamatos támogatás és frissítések fedezésére szolgál.

Kezdje át irányítani üzleti tevékenységeit, és terjessze vállalkozását egy CRM segítségével, hogy nyomon tudja követni értékes értékesítéseit és ügyfeleit. Adja el nekik csak azt, amit akar, amikor leginkább akarják, megtanulva a meglévő ügyfelek interakcióiból az üzleti vállalkozással.

Töltse le a Zero BS CRM Free alkalmazást

Záró megjegyzések

A WordPress beépülő modulok segítségével feltöltheti vállalkozása webhelyét kód megtanulása vagy a bank megbontása nélkül. Mindenesetre csak válassza ki a vállalkozásához szükséges WordPress bővítményeket, és tartson szemmel minden olyan prémium kiegészítőt, amely vagyont fizethet.

A listán szereplő WordPress bővítmények kötelesek mind a kezdők, mind a WordPress már bevált felhasználók számára. Ez azonban nem azt jelenti, hogy mindet telepítenie kell a WordPress webhelyére. Nem, csak válassz egy pár, és lépj tovább onnan.

Melyek a kedvenc WordPress-bővítmények?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map