A 10 legnépszerűbb WordPress rosszindulatú szűrő és spam blokkoló beépülő modul

A spam és az ostobaság mindenki számára nagy problémát jelent a WordPress webhelyen. Függetlenül attól, hogy a tiéd egy egyszerű oldal, néhány oldallal, vagy a több felhasználót tartalmazó platformon, amely rengeteg felhasználó által létrehozott tartalmat tárol, két fő ok miatt óvatosnak kell lennie az ostobaság és a spamelők számára:


 1. A hamisság elriasztja a kilátásokat, így vékonyabb banki egyenleggel jár.
 2. A spamküldők azonnal megsértik a SEO rangsorát a Google-ban és más keresőmotorokban

Attól függően, hogy milyen típusú weboldalt (vagy közösséget) működtet, az esetlenség problémát jelenthet, vagy nem. A kurzusok és a felnőtt nyelvek túlzott használata azonban csökkenti az online értékesítést és az életképes partnerek vonzásának esélyét. Úgy van; a cégek kétszer fontolóra veszik Önnel való együttműködést, ha a webhely túlságosan udvarias.

A spam viszont rontja hitelességét a keresőmotorok, valamint az emberi webes látogatók iránt. A hitelesség az online pénznem – elveszíti, és elveszíti az üzletet. Ez az útmutató öt hamis szűrőt és öt spam beépülő modult tár fel, amelyek segítenek javítani a Google rangsorában, és jobb felhasználói élményt nyújtanak a WordPress webhelyén.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

A WordPress öt ötletesebb szűrő pluginje

Az alábbiakban bemutatom az öt legfontosabb WordPress-jótékonysági szűrőt és a spam-blokkoló bővítményeket. Nem azt mondom, hogy az összes bővítményt ki kell használnia, vagy csak használnia kell, de mindegyik feltétlenül működik ellenőrzésen, mert valóban kiváló.

WebPurify jótékonysági szűrő

webpurify-szűrő-wordpress-bővítmény

A WebPurify valószínűleg az egyik legjobb jótékonysági szűrő. Először: a kiszűréshez nem kell összeállítania a rosszindulatú szavak / kifejezések listáját, mivel a bővítményhez nemcsak angolul, hanem számos más nyelven is tartozik, beleértve spanyol, francia, arab, olasz, portugál és még kínai nyelven is..

Amikor egy felhasználó rosszindulatú tartalmat tesz közzé, mondjuk, a megjegyzés szakaszon keresztül, a plugin a WebPurify Profanity Filter API-t használja, hogy azonnal helyettesítse a profán szavakat csillagokkal..

Ha hajlandó elkezdeni a prémium szolgáltatást, akkor a WebPurify sokkal többet tehet, mint a szöveg szűrése. A tartalom szerinti osztályozás felfelé haladó feladat, de a képek és videók átválogatása még a legrugalmasabb webmester hátterét is megtörheti.. WebPurify prémium tartalmaz egy hasznos video moderálást, hogy értékes időt takarítson meg.

Töltse le a WebPurify alkalmazást

Szócsere

Ez az ingyenes bővítmény úgy működik, mint a varázslat, helyettesítve az őrült szavakat a saját választott szavakkal. Ha a WordPress webhelyén zajló vita bizonyos profán szavakkal vagy kifejezésekkel zajlik, dönthet úgy, hogy a Word Replacer plugin segítségével megfordítja azt..

Az egyetlen hátrány, hogy viszonylag hosszú időt kell eltöltenie a szóhelyettesítés beállításán. Ön fizeti ezt az árat, de amikor a cserekészülékek a helyükön vannak, a plugin a maradékot automatikusan elvégzi.

A Word Replacer lehetővé teszi annak meghatározását is, hogy a webhely mely területeit figyeli figyelemmel, azaz szűrheti a szavakat a webhely bizonyos részein, miközben teljesen figyelmen kívül hagyja a többi területet..

Töltse le a Word helyettesítőt

Word Filter Plus

wordfilterplus-wordpress-plugin

A Word filter plus ugyanúgy működik, mint a Word Replacer. Nagyon jó lenne azt mondani, hogy a Word Filter Plus több, mint egy hanyatlás szűrő, mivel az explicit szavakat és kifejezéseket saját szavakkal helyettesítheti.

A Word Filter Plus letöltése és telepítése után a plugin eléréséhez kattintson a WordPress Irányítópult „Eszközök”, majd „Word Filter Plus” elemére..

Ha ezt az opciót választja, új képernyőre jut, ahol beállíthatja a szűrőket. A Word Filter Plus egy nagy haszontalanság-szűrő, és amint befejezte a szűrők konfigurálását, a beépülő modul megvizsgálja az egész webhelyet, hogy megalázhassa-e. Fésül a teljes WordPress-webhelyen, azaz helyettesíti azokat az udvarias szavakat, amelyeket mélyen a múltba hagytak, vagy éppen a közelmúltban.

Ez a beépülő modul segítséget nyújt az ártatlanság kezelésében, valamint lehetővé teszi a tartalom gyors változtatásait. Például a beépülő modul segítségével módosíthatja telefonszámát több oldalon, anélkül, hogy az egyes oldalakat manuálisan kellene szerkesztenie.

Töltse le a Word Filter Plus szoftvert

WP tartalomszűrő

A WP Tartalomszűrő korúvá vált, és minden frissítéssel okosabb lett. Ez a durva szűrő most rugalmas, de szigorú szűrési lehetőségeket kínál. Például, ha a megjelölt szavak / kulcsszavak egy egész szó közepén jelennek meg, akkor azt (az egész szót) figyelmen kívül hagyják.

Itt gondolok:

Tegyük fel, hogy megjelölte a „potot”. Ha a felhasználó beírja a „potbelly” -t, akkor az egész szót nem veszik figyelembe, ellentétben a múltban, ahol „*** hasa” lett volna..

Egy másik jó tulajdonság az, hogy minden betűt helyettesítheti a választott helyettesítő karakterekkel, vagy megtarthatja a helyettesített szó első vagy utolsó betűjét. Például a „pothead” szűrve úgy jelenik meg, hogy „*******” vagy „p ******” vagy p ***** d ”..

Ezenkívül dönthet úgy is, hogy a webhely különböző részeit szűrheti a hozzászólásoktól a megjegyzésekig, a címkékig és a címsorokig stb..

Töltse le a WP tartalomszűrőt

Defensio Antispam

Az igaz; ez a bővítmény illeszkedik a számlához, mint egy durva szűrő és egy spam blokkoló is. A Defensio anti-spam segít felkerekíteni és megbüntetni a WordPress webhelyén lévő összes szélhámos felhasználót.

A beépülő modul azon kevés rosszindulatú beépülő modulok közé tartozik, amelyek spamküldőket, valamint a szemét vagy profán tartalmat kezelnek. A bővítményt úgy tervezték, hogy URL-osztályozást, zavarosság-szűrést, szkript-észlelést és rosszindulatú tartalom észlelését biztosítsa többek között a remek funkciók között..

A fejlesztők szerint a Websense Inc., a Defensio Anti-Spam „megtanulja és alkalmazkodik az Ön és a felhasználók viselkedéséhez idővel…”

Az egyetlen hátrány, hogy a Defensio Anti-spam nem használható más anti-spam beépülő modulokkal, mint például az Akismet, mivel ez csak kompatibilitási problémákat okoz. Ez azt jelenti, hogy még az Defensio Anti-spam kipróbálásához ki kell kapcsolnia az Akismet és más hasonló plugineket.

Töltse le a Defensio anti-spam fájlt

A spam-elhárító beépülő modulokról szólva nézzük meg most a tetejét öt anti-spam beépülő modul ez segít abban, hogy a spammerek elinduljanak?

Öt legnépszerűbb anti-SPAM beépülő modul a WordPresshez

Akismet

Akismet-wordpress-plugin

Utálsz a spamet, utálom a spamet, és mindannyian utáljuk a spamszemet, mert kétségbeesetten, bár nagyon eltökélten vannak. Figyelemre vágynak, és mindannyian tudjuk, hogy a bűn ugyanolyan visszataszító, mint egy gondolatlan majom. De a számos link és az érthetetlen megjegyzés, amelyek kívül esnek a kontextusból, szinte minden WordPress-webhelytulajdonosot megbeszél.

Néhány spamszolgáltató hihetetlenül vicces, ám ugyanakkor rettenetes. Tudom ezt az első kézből, mert régen vesztes csatát harcoltam mindenféle spammelõvel, amíg nem találtam Akismet. Valójában közvetlenül az irányítópulton talált engem, és csak annyit kellett tennem, hogy konfiguráltam egy API-kulcsot.

Az Akismet egy nagyon népszerű anti-spam beépülő modul, amely még a kezdő WP felhasználó számára is segít a spam eltávolításában.

Bár a letöltések száma nem feltétlenül jelent semmit a hatékonyság szempontjából, én nagyon használtam és szerettem Akismet. Úgy érzem, hogy a bővítményt letöltő felhasználók milliói ugyanúgy érzik magukat.

Az Akismet ingyenes a kis WordPress blogok számára, de havonta 5 dollár díjat kell fizetnie a nagy kereskedelmi webhelyekről.

Az Akismet, amelyet 2005-ben indított, egy összetett szűrőmotorral rendelkezik, amely nyomon követi az összes hozzászólást, nyomon követést és pingback-et a blogjában. Ezen adatok felhasználásával szigorú teszteket végez a szemét kiszűrésére. A beépülő modul ezután az összes spam-megjegyzést a spam mappába tolja, arra az esetre, ha ellen ellenőrizni kell.

Az Akismet időnként túl izgalmas lehet, és még az eredeti olvasók megjegyzéseit is megakadályozhatja. A plugin azonban eléggé intelligensvé vált, mivel megtanulja, amint folytatja a használatát.

Töltse le az Akismet

WP-reCAPTCHA

A Facebook, a Twitter és a Google óriási rajongói a reCAPTCHA-nak. De mi köze van a WordPress-hez? A WP-reCAPTCHA – a reCAPTCHA WordPress verziója – megadja a hatalmat a spamküldők ellen a Google és a Facebook kedvelőinek.

A pluginnek egyre növekvő számú támogatója és kritikusa van, akik dicséretet éreznek annak hatékonysága miatt.

A WP-reCAPTCHA egy egyedülálló rendszert használ, amely archaikus szókombinációt használ a CAPTCHA-hoz, szemben a legtöbb spam-ellenes beépülő modullal, amelyek ugyanazt a hibás ellenőrző rendszert használják. Ez valószínűleg az, amiért a Google, a Facebook és a Twitter olvassa az embereket annyira szeretik.

Még az intelligens spamrobotok, amelyek optikai karakterfelismerést (OCR) használnak a CAPTCHAS megfejteni, nem menhetnek túl a WP-reCAPTCHA-n, mivel a plugin eltorzítja a szövegeket, új képeket hozva létre, amelyek kiküszöbölik az összes spamkert.

Töltse le a WP-reCAPTCHA fájlt

Spam Stopper

Ennek a bővítménynek a címe nem válthat többet javaslatossá. “Hurrá! A Spam Stopper-rel leállíthatjuk a spam-et és a cuccokat. ” Olyan nyilvánvaló, igaz? Továbblépni.

A Spam Stopper beépülő modul teljesíti a címét. A CAPTCHA ellenőrző folyamatot használja (csakúgy, mint a WP-reCAPTCHA), hogy ellenőrizze és érvényesítse a felhasználók minden megjegyzését. Ezután, ha spam-megjegyzést észlel, akkor STOP-ot fogja hagyni, hogy kövesse nyomon.

A Spam Stopper könnyen telepíthető és használható. Általában a beépülő modul azokat a spamprogramokat célozza meg, amelyek végtelen hulladékkal támadják meg a blogokat. A Spam Stopper beépülő modul automatikusan elindul, és még ellenőrzi, hogy a felhasználók kitöltsék az összes szükséges mezőt, mielőtt megjegyzéseket fűznek hozzá.

Miután telepítette a plugin-t, máris jó lehet, és csak akkor látja, ha kijelentkezik. Ez ragyogó, igaz? Az egyik hátránya, hogy figyelembe kell venni, az a tény, hogy a bővítményt két éve nem frissítették (csak egy fyi).

Töltse le a Spam Stopper alkalmazást

Growmap

growmap-antispambot-wordpress-plugin

Ha annyi letöltést kapna, mint az Akismetnél, ez a spam-ellenes plugin riválissá (és valószínűleg elhagyni) az Akismet-et, mint a vezető spam-blokkolót. A lélegzetelállító WordPress 4,9 / 5 besorolással könnyen belátható, hogy a Growmap miért fenyegetné az Akismet.

Ez egy hatékony anti-spam eszköz, amely segít megszabadulni az automatikus spam-ről – a spamrok által közzétett spamről. A spamrok elleni küzdelem szempontjából hibátlan, de a valódi emberi spamkerek és a pingback-ek esetében súlyos fogyatékossággal jár. Valójában a Growmap srácai egyáltalán nem foglalkoznak pingback-ekkel vagy trackbacks-kel – üzleti vállalkozásuk automatikus spammel kezdődik és végződik.

Ez megmagyarázza, hogy a Growmap miért használ egy jelölőnégyzetet, ahol az emberi olvasóknak meg kell jelölniük annak igazolását, hogy valóban melegvérűek. De gondold mi, az emberi spamelők is bejelölhetik a négyzetet.

Ugyanakkor a Growmap egy halálos spam-elhárító plugin, amely a spamrok ellen folytatja a harcot az egyik legokosabb spam-ellenes technológiával..

Töltse le Growmap

SPAM Ingyenes WordPress

A Spam Free WordPress egy újabb halálos spam-elhárító plugin, amely majdnem garantáltan megóvja webhelyét spamtől..

A SPAM Free WordPress az egyik legjobb spam-ellenes beépülő modul, a fejlesztők szerint, akik állításuk szerint az automatikus spam minden esetét hamis pozitív üzenetek nélkül blokkolhatják. Helló Akismet?

Amiért érdemes, a SPAM Free WordPress plugin nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, beleértve a CAPTCHA-tól való függetlenséget, az alacsony adatbázis-terhelést, különösen a nagy kiszolgálóforgalom és az IP-címek feketelistája során. Nagyon remekül hangzik, ha kérdezel tőlem.

A beépülő modul lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy eldöntsék, szeretnék-e automatikusan eltávolítani a spam-et, ami nagyszerű módja az időmegtakarításnak.

Töltse le a SPAM Free WordPress alkalmazást

Újrafutóz

Tessék, itt van. Tíz nagyszerű beépülő modul, amellyel a WordPress nem kerül levélszemétre és rosszindulatra. Tudom, hogy ez a cikk elég hosszú volt, ezért itt röviden bemutatom.

Az öt legfontosabb szörnyűség-szűrő

 1. WebPurify jótékonysági szűrő
 2. Word Filter Plus
 3. Szócsere
 4. WP tartalomszűrő
 5. Defensio Spam elleni védelem

Legnépszerűbb anti-spam beépülő modulok

 1. Akismet
 2. Growmap
 3. WP-reCAPTCHA
 4. Spam Stopper
 5. SPAM Ingyenes WordPress

Ismer egyéb olyan spam-ellenes és rágcsáló szűrőket, amelyeket a cikk nem említett? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector