A 10+ legjobb WordPress fotóblog témák

Mindannyian tudjuk, hogy a képek nagyságrendben beszélnek (képenként ezer szó, igaz?), Tehát érthető, hogy a hagyományos blogbejegyzések írása helyett fényképeket is használhat az életének online megosztására. Ez természetesen azt jelenti, hogy szüksége lesz egy olyan témára, amely a fényképeit (és az általad kezelt életet) csodálatosnak tűnik, de hol kezdje?


Számos elérhető WordPress-téma létezik, amelyek megkönnyítik a fotóblog létrehozását, frissítését és karbantartását, mindegyiket egy szem előtt tartva tervezték meg – az Ön webhelyének fókuszát a felhasznált képekre helyezi.

Ebben a cikkben áttekintjük a rendelkezésre álló legjobb 10 fotóblog-alapú WordPress-témát, amelyek célja, hogy fotóblogja kiemelkedjen, külön sorrendben. Felosztottuk a listánkat ingyenes és prémium témákra, tehát kezdjük az ingyenes témákkal (mindannyian szeretjük az ingyenes cuccokat, igaz?).

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Ananász (ingyenes)

Ananász Ingyenes WordPress téma

Tiszta és egyszerű témát keres? Ananász akkor éppen az Ön számára. Ezt az ingyenes fényképezési témát közvetlenül a WPExplorer-ben hozták létre, hogy a fotósok és a kreatívok megkönnyítsék a weboldal gyors létrehozását és működését..

A tiszta, egy oszlopközpontú elrendezés megkönnyíti az olvasók számára a tartalomra való összpontosítást. A képek, az idézetek, a hang és a videó további támogatásával könnyedén hozzáadhatja alkotását, függetlenül attól, hogy milyen médiaformátumot használ. További nagyszerű szolgáltatások közé tartozik a beépített fejléc közösségi linkek, az egyedi logó feltöltése, a téma testreszabási beállításai és még sok más.

2. Hatch (ingyenes)

Hatch téma

Jelenleg több mint 9000 webhelyre telepítve van Nyílás A téma az AlienWP-től egy nagyon népszerű ingyenes téma foto-központú webhelyek számára. Bár kevés besorolással rendelkezik, jó megjelenésű téma, amelyet sokan használnak – tehát indokolt a beillesztése ide.

A Hatch egyszerű és minimális, a hibrid magrendszerre épül, és beépített WordPress funkciókat használ a kép- és galériakezeléshez. Összességében a Hatch szépen mutatja be a képeket.

3. Pictorico (ingyenes)

Pictorico téma

Pictorico jön hozzánk Automattic, és eredetileg engedték őket WordPress.com felhasználók -, de most már elérhetővé tettük azoknak, akik önállóan üzemeltetik a WordPress-t. Jelenleg több mint 5000 webhelyen aktívan telepítve van a Pictorico 4,5 csillagos elégedettségi besorolása, az értékelők többsége pedig a témához adta a legmagasabb pontszámot..

A gyönyörű rács alapú téma a falon mutatja be üzenetét, így tökéletesen egy fotóblog-webhelyhez. Opcionálisan alkalmazhat egy csúszkát az oldal tetején, hogy néhány kedvenc üzenetét megjelenítse.

4. Magnus (ingyenes)

Magnus téma

Magnus az Öt Téma hozza el neked, és több mint 3000 webhelyre telepítve van. Csak néhány felhasználó értékelte ezt, tehát vegye be a 4,5 csillagos minősítést egy szeres sóval – de ezt széles körben használják, és érdemes megnézni.

Ez a téma a képeket kiemelkedő módon jeleníti meg, nagy rácsos elrendezéssel és erős tipográfiával hatással. Ha kiváló minőségű képeket használ, ez a téma segít abban, hogy a legtöbbet hozza ki fotóblog-webhelyén.

5. Pronto (ingyenes)

Pronto ingyenes Falazat Galéria WordPress téma

A Pronto egy ingyenes kőműves rácsstílus-galéria téma, amelyet itt a WPExplorer-ben hoztak létre. Több ezer letöltés révén ez a téma nagy tapasztalattal rendelkezik, és az olvasók folyamatos kedvence.

A Pronto tiszta rácsos elrendezést használ a kezdőlaphoz, és a WordPress galéria beépített támogatását és az egyedi rövidkódokat használhatja gyönyörű (és érzékeny) oldalak létrehozásához. Ha fotóalbumát használja fotó esszék vagy képgyűjtemények bemutatására, ez a téma ideális lehet az Ön számára.

6. Optika (ingyenes)

Optika téma

A Graph Paper Press munkatársai közül az utolsó ingyenes téma ebben a listában található Önnek – Optika. A Graph Paper Press a fotósok témáira szakosodott, így tudnak egy-két dolgot a lenyűgöző fotóblog létrehozásáról..

Az optika gyönyörű kőműves elrendezési téma, a negatív tér felhasználásával. Ha célja a képek eladása, akkor az Optika prémium verziója tökéletesen integrálódik a WooCommerce, az Easy Digital Downloads és a Graph Paper Press saját Sell Media pluginjával.

7. Összesen

Teljes több felhasználású portfólió WordPress téma

A listánk első prémium témája a Total. Ez az über rugalmas téma a Visual Composer drag and drop oldal készítőjének kibővített verzióját kínálja, így bármilyen weboldalt létrehozhat. Még jobb, ha már rengeteg nagyszerű demó importálható, hogy előbbre léphessen a tervezéssel.

Fentünk a Lefty portfólió, a Mason kőműves rács és a TinyFolio egyszerű galéria, amely megmutatja, mit hozhat létre a Total segítségével. Az összes demón a képek elöl és középen helyezkednek el, és hozzáadott opciókkal fejléc-kialakításra, gördülnek a felső gombra, párhuzamos képtámogatást, reagáló elrendezést és még sok mást hoznak létre, gyönyörű felhasználói élményt biztosítva.

8. Yin és Yang

Yin és Yang portfólió téma

A Yin és Yang egy másik prémium téma, amelyet tökéletesen úgy terveztek, hogy szilárd fotóblog-élményt nyújtson néhány nagyon szép funkcióval. A fotósok és a blogírók számára egyaránt kreatív fotóblog-témaként mutatják be, ez a téma mindenképpen érdemes a szabály felett.

A tiszta honlap elrendezése, az egyedülálló menü lebegő hatás, a képre az egérrel történő egérmutatás és a szűrhető ajaxelt portfólió mind kiemelkedő tulajdonságai ennek a gyönyörű témának. Összességében ez a téma teszi a fotóblog valóban kiemelkedővé, mindezt megfizethető áron.

9. Expose Pro

Tegye ki a Pro témát

A StudioPress-től (a Genesis keretrendszer alkotói) ez a prémium Genesis gyermek téma érkezik, amely tökéletes a gyönyörű képek bemutatásához. Az Expose Pro egy Genesis gyermek témája, amely 99,95 USD-ért elérhető.

Ez a téma számos színsémával, valamint rengeteg testreszabható beállítással érkezik, és az egy oszlop honlapjának elrendezése tiszta és egyszerű módon mutatja be képeit. Ha szeretne egy lenyűgöző fotóblogot, amely a Genesis keretére épül, ez lehet a téma az Ön számára.

10. Őszinte

Őszinte WordPress téma

A Candid egy gyönyörű, gyönyörűen kialakított fényképezési téma az Array Themes alkalmazásból, a munka létrehozásához és megosztásához. A témát úgy tervezték, mint egy „üres vászon” a kreatív emberek számára, hogy megosszák tartalmukat az interneten.

A téma egyszerűen használható beépített testreszabási lehetőségekkel rendelkezik az élő téma-testreszabási eszközön keresztül. Ez megkönnyíti a színek, betűtípusok, szegélyek, gombok, logó és egyéb változtatását. Megváltoztathatja a kőműves rácsoszlopok elrendezését (1–3 oszlop), hozzáadhat végtelen görgetést, és hozzáadhat egyedi widgeteket minden üzenethez vagy oldalhoz. Plusz, ha szereti ezt a témát, és többet szeretne, akkor csatlakozhat az Array tematikus klubhoz 89 dollárért, hogy hozzáférjen mindenhez, amit kínálhat..

11. Om

OM téma

Az Om egy fotóblog és vizuális mesemondó témája, amelynek célja, hogy tartalma csodálatos legyen. Elérhető 44 dollárért, ez a prémium téma 4,89 csillagos besorolással és több mint 900 eladással rendelkezik a ThemeForest oldalán. Plusz a téma élő tesztelési verzióját kínálják, így valóban kipróbálhatják vásárlás előtt.

Az Om nagyban kihasználja a tipográfia, a színválasztás és az elegáns részletek képeinek kiemelését, és a három kezdőlap-elrendezés számos lehetőséget kínál a tartalom megjelenítésére. Ha tiszta magazinot keres, akkor ez a téma lehet az, amit keres.

12. Tervező

Designer Professional WordPress Portfolio téma

A listánk utolsó témája a Designer – a ThemeBeans professzionális portfólió témája. Ez a prémium téma kiváló példa arra, hogy a minimális kialakítás modern és izgalmas.

A tervező folyékony párhuzamos elrendezést használ a weboldal képeinek átcsúsztatására, a negatív hely felhasználásával, az elegáns betűtípusokkal és a testreszabási eszközön rengeteg további testreszabási lehetőséggel. A tervező a mellékelt gyermek témán keresztül is integrálódik a WooCommerce-hez. További nagyszerű szolgáltatások közé tartozik a csempézett galéria, a lusta betöltés, a testreszabható portfólió és még sok más.


Ha úgy döntött, hogy a képek jobban elmondhatják a történetedet, mint a szavak, a fotóblogok fantasztikus módon dokumentálhatják az életed. A megfelelő téma megtalálása azonban nehéznek bizonyulhat, ha nem tudja, hová kezdje.

Mivel a felállási és futási sebesség gyors, a WordPress kiválóan alkalmas egy fotóblog tárolására. Ezen kívül számos olyan téma áll rendelkezésre, amelyek segítenek a képek bemutatásában – és a tíz fent felsorolt ​​listából képesnek kell lennie megtalálni a tökéletes témát a fotóblog létrehozásához..

Van saját kedvenc ingyenes vagy prémium fotóblog szolgáltatás WordPress témája? Ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map