A 10+ legjobb társult WordPress bővítmények

A legjobb társított WordPress plugins

Mielőtt elfutna és telepít egy tucat társult WordPress plugin-t, szóljon egy percet ahhoz, hogy élesen összpontosítson arra, amit el szeretne érni az áttételi programmal. Miért? Ez az egyetlen módja annak, hogy kiválassza az igényeinek leginkább megfelelő társult plugint.


Itt egy hipotetikus forgatókönyv. Van egy témája, beépülő modulja, tárhelyed vagy valami más, amit kínálhat a világ számára, de úgy tűnik, hogy nem találja meg a tökéletes marketingstratégiát. Most már képzelted a társult marketing kérdését, és a belek azt mondják, hogy pontosan ez az, amire szüksége van a termék (ek) előrehaladásához.

Talán nem erről van szó. Lehet, hogy Ön a tervező, akinek megbízása van egy affiliate management rendszer felépítésében. Olyan társult WordPress-bővítmény piacán van, amelyet az Ön igényeihez szabhat. Az ok, amiért itt vagy, kevésbé számít; elfogadott tény, hogy egy társult program segít növelni a forgalmat és az értékesítést.

Az örömöketől eltekintve: 10+ gyönyörű affiliate WordPress plugin és ajánlási menedzser tartalmaz egy affiliate programot és növekszik vállalkozása.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. AffiliateWP

Legjobb Affiliate WordPress plugins: AffiliateWP

Az AffiliateWP egy teljes értékű leányvállalati kezelő rendszer, amelyet hihetetlenül könnyű telepíteni, de meglepően rugalmas. Ez megkönnyíti az áttételi program kezelésének teljes folyamatát, ahogy legyen. Mind az affiliate, mind az adminisztrátorok területén öröm dolgozni. Használja az áttekintést, a jelentést, a valós idejű grafikonokat és a fejlett kapcsolt irányítópultot, hogy a program szerveződjön és jövedelmező legyen.

Az AffiliateWP zökkenőmentesen integrálódik számos népszerű e-kereskedelmi megoldással, beleértve az Easy Digital Downloads, a WooCommerce és az iThemes Exchange szolgáltatásokat. Ez azt jelenti, hogy könnyű nyomon követnie, hogy melyik leányvállalat értékesít, anélkül, hogy meg kellene változtatnia a boltját. És könnyedén nyomon tudja követni, hogy ki a legnépszerűbb leányvállalata, mi a legkeresettebb, és láthatja, hogy az áttétel idővel egy könnyen érthető grafikon.

Ez a fantasztikus bővítmény ennél sokkal többet ér el. Az AffiliateWP a társult vállalkozások és a fordítások manuális hozzáadásának lehetőségeit is tartalmazza. Ha tavasszal indul a prémium kiegészítő, akkor többszintű társult hivatkozásokat is hozzáadhat. Könnyedén beállíthatja a jutalék százalékos arányát, a sütik időtartamát, az affiliate oldalakat és egyéb dolgokat. Az AffiliateWP-t tovább integrálhatja olyan csodálatos bővítmények sorozatával, mint például a Contact Form 7, WooCommerce, az Easy Digital Downloads, a MemberPress, a PayPal Buttons és még sok más..

Az Affiliate WordPress plugins királya

Ezen felül könnyen konfigurálhatja az affiliate regisztrációs űrlapokat, valamint az üdvözlő e-maileket az igényeinek megfelelően. Egyéb különféle beállítások között szerepel a reCAPTCHA, hogy a botok ne kerüljenek fel, és egy sor automatikus beállítás csak a jó mérés érdekében. Leányvállalatai nagyszerű időt vesznek igénybe az AffiliateWP-n futó társult programmal.

Az emberek, köztük az ipari nehézsúlyú Chris Lema, nagy dolgokat mondnak az AffiliateWP-ről:

Valójában az összes társult WordPress-bővítményről, amelyen találkoztam, ez tele van szolgáltatásokkal, jól kódolva és meglehetősen egyszerűen telepíthető egy könnyű bővítményhez, amely minden nagyszerű cuccot tartalmaz. Az AffiliateWP a neves WordPress plugin-fejlesztő, Pippin Williamson, aki más nagyszerű bővítményeket hozott hozzánk, mint például a fent említett Easy Digital Downloads és a Restric Content Pro..

Szerezzen be AffiliateWP-t

2. Post Affiliate Pro

Post Affiliate Pro

Amikor megvizsgálja azt a társult rendszert, amelyet használni szeretne a webhelyén, keressen valami könnyen megvalósítható funkciót a jutalékok nyomon követésére, a kampányok kezelésére, a bannerek feltöltésére és természetesen jelentések készítésére. A Post Affiliate Pro éppen így történik, hogy teljesíti ezeket a kulcsfontosságú pontokat, plusz sokkal többet kínál a WordPress által támogatott affiliate programhoz.

Akkor miért a Post Affiliate Pro? Nos, több mint 170 CMS és fizetési átjáró támogatott – ide értve a WordPress-t (természetesen), amely a saját praktikus Post Affiliate Pro plugin amelyet felhasználhat társult rendszerének a webhelyéhez történő csatlakoztatására. És integrálódik a legnépszerűbb e-kereskedelem és tagsági bővítményekkel. Ez magában foglalja a WooCommerce, az Easy Digital Downloads, a MemberPress, az S2Member, a WP Simple Pay Pro (és nem korlátozódik ezekre) lehetőségeit. Tehát, ha úgy dönt, hogy pénzt keres webhelyén, könnyen beállíthat egy társult programot annak népszerűsítéséhez!

És a Post Affiliate Pro segítségével rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, hogy az affiliate programot az Ön igényeihez igazítsa. Készíthet saját linkstílusokat (horgony, url paraméterek, mod újraírás, közvetlen vagy átirányítás közül választhat), hozzáadhat egyedi affiliate nyomkövető kódokat, engedélyezheti az erőmátrixot (így a leányvállalatok részarányt képviselnek a leányvállalatok eladásában), létrehozhat privát kampányokat, határozza meg a jutalék felépítését (beleértve a tevékenységeket, az élettartamú vagy ismétlődő jutalékokat, a teljesítmény jutalmakat és egyebeket), hozzon létre kuponokat, adjon hozzá mindenféle szalaghirdetést (kép, flash, forgó, HTML, lightbox és így tovább), állítsa be a nyelvet / valutát és így tovább. Ez csak egy része annak, amit a Post Affiliate Pro kínál!

Get Post Affiliate Pro

3. Affiliate Manager

Legjobb Affiliate WordPress beépülő modulok: Affiliate Manager

Ingyenes társult menedzsment rendszerhez ez a plugin elég ütést tartalmaz. Úgy értem, hogy a riválisok prémium affiliate WordPress pluginjei vannak, mindazon funkciókkal, amelyek őrültté teszik. A baba telepítése és használata egyszerű, mivel minden egyértelműen le van írva.

A leányvállalatok és az áttétel kezelése ugyanolyan egyszerű, mint az A, B, C, mivel teljes ellenőrzést gyakorol mindentől, a leányvállalatok regisztrációjától a kifizetésekig és az egyes jutalékokig, csak néhányat említve. Könnyen nyomon követheti a kattintásokat és tömeges kifizetéseket végezhet a PayPal segítségével, amely életmentő.

A WordPress admin beállítási képernyője meg van töltve az összes olyan funkcióval, amelyre szüksége van egy sikeres társult rendszer futtatásához. Ez, valamint a plugin jól játszik a WordPress bővítményekkel, például a WooCommerce, az iThemes Exchange, az S2Member és a JigoShop. Továbbá korlátlan számú leányvállalatot követhet valós időben!

Ezen felül létrehozhat szalaghirdetéseket és hirdetéseket társult vállalkozásainak, integrálhatja a plugin-t a MailChimpbe, nyomon tudja követni a hirdetések megjelenítését, és testreszabhatja többek között az affiliate üzeneteket. Az Affiliates Manager fordításra kész, azaz a társult programja nyitva áll az egész világ számára.

Szerezzen affiliate manager-et

4. Leányvállalatok

Legjobb Affiliate WordPress bővítmények: Leányvállalatok

Az Itthinx és a Kento által hozott neked, az Affiliates egy teljes funkcionalitású társult WordPress plugin, amely ideális, ha olyan affiliate management rendszert keres, amely közvetlenül a dobozból működik. Számos más társult WordPress plugin-t fizetett pénzért, mindezt olyan eszközökkel, amelyek nagyszerűek az eladók, az online áruházak és a tagsági oldalak számára.

Fedezzük fel, mit kínál az Affiliates WordPress bővítmény. Eleinte új leányvállalatok felvétele annyira egyszerű, hogy a leányvállalati programnak kevés pénzt kell keresnie. És egymillió integrációnak köszönhetően csatlakoztathatja ezt a bővítményt bármilyen e-kereskedelemhez vagy tagsági platformhoz.

Korlátlan számú leányvállalatot követhet nyomon, és a forgalmi statisztikák lehetővé teszik, hogy ujjával ujjlenyomatba helyezze azt, hogy mi működik, és mi nem. Csakúgy, mint a listában szereplő társult WordPress-bővítmények, az Affiliate-kat könnyű beállítani és használni. Végül is több mint 7 ezer aktív felhasználó nem tévedett.

Mivel a Leányvállalatok könnyedén testreszabhatók és az API-val együtt járnak, a fejlesztők ezen a pluginon testreszabott leányvállalati menedzsment programokat hozhatnak létre, minden nehézség nélkül. Úgy értem, hogy minden, ami egy affiliate program futtatásához szükséges, már elérhető a pluginben. És mindezt ingyen kapod.

Szerezzen leányvállalatokat

5. Ultimate Affiliate Pro

Legjobb Affiliate WordPress plugins: Ultimate Affiliate Pro

A prémium affiliate WordPress bővítmények közül, amelyekkel találkoztam, az Ultimate Affiliate Pro nagyszerű nyertes funkciókkal rendelkezik, amelyek fantasztikus listájával mutatnak egy teljes affiliate management megoldásra, amely olcsó és rugalmas is. Phew, ez egy hosszú ��

Az elz szerző, azzaroco hozta nekünk, az Ultimate Affiliate Pro plugin a legtöbb társult funkcióval büszkélkedhet, mint például affiliate rangsorolás, korlátlan számú leányvállalat, egyedi jutalékok, különleges teljesítménybónuszok és ajánlatok, Stripe és PayPal kifizetések és élettartamú jutalékok.

Egyéb figyelemre méltó funkciók közé tartozik a szalaghirdetések, a többszintű jutalékok, a regisztrációs áttételek, a társadalmi megosztás, a többszörös integráció, a rövid kódok, az egyedi űrlapmezők, a jelentések, az értesítések, a kuponok, a nyitóoldal jutalékai, pénztárca, többnyelvű támogatás, QR-kódok és barátságos kapcsolt linkek..

Ideális esetben ez a piacvezető választás a társult WordPress bővítmények között (plusz a bővítménynek nagyon lenyűgöző vásárlói értékelése van).

Get Ultimate Affiliate Pro

6. WordPress Partner és hivatkozás

Legjobb Affiliate WordPress beépülő modulok: WordPress Affiliate & Referral

Miközben minden idők legnagyobb társult WordPress pluginjait kerestük, megválasztottuk a WordPress Affiliate & Referral bővítményt, és benyomást keltünk, vagy mi? Különösen azért kaptam értékesítést, hogy egyszerűen kezelheted a társult programod ezzel a pluginnel.

Szép és tiszta, ami azt jelenti, hogy minden, amire szükséged van az affiliate program sikeréhez, ott nyílt helyen van. A leányvállalatok felvétele és nyomon követése olyan egyszerű, mint a pite, és a PayPal Mass kifizetéseknek köszönhetően az összes leányvállalatát kifizetheti anélkül, hogy izzadtságot okozna..

Ez a bővítmény olcsó, mindössze 20 dollárba kerül, de ne hagyja, hogy az árcédulát félrevezetjen. Ez a társított WordPress plugin elég lyukas. Élvezheti olyan funkciókat, mint a valós idejű jelentések, a korlátlan áttétel, a fantasztikus rövid kódok, az Android-alkalmazás, amely nyomon követi a programot, a közösségi megosztási gombok, az értesítések és a sütik.

Get WordPress Partner és Referral

7. YITH WooCommerce kapcsolt vállalkozások

Legjobb Affiliate WordPress beépülő modulok: YITH WooCommerce leányvállalatok

Ha kizárólag a WooCommerce-lal dolgozik, itt van egy 100% -ban ingyenes társult plugin az Ön számára. A YITH WooCommerce leányvállalatok egyetlen munkát végeznek, és hihetetlenül jól teljesítik. A bővítmény kiterjeszti a WooCommerce szolgáltatást, lehetővé téve társult profilok és telepítési jutalékok létrehozását.

A YITH WooCommerce leányvállalatok a használat egyszerűségéről szólnak, a telepítéstől az első áttétel csomagolásáig. Tele van minden olyan funkcióval, amelyre szükség van egy sikeres társult program futtatásához a WooCommerce-alapú üzletben.

Kezdetként beállíthatja, hogy a sütik bármikor lejárjanak, ami azt jelenti, hogy az elkövetkező napokon keresztül nyomon követheti a beküldést. Másodszor, egyszerűen engedélyezheti a társult vállalkozások regisztrációját a rövid kódok segítségével, létrehozhat társult vállalkozásokat meglévő felhasználóiból és jóváhagyhatja / letilthatja a társult vállalkozásokat, amikor csak kedvedre vágyik.

Ezen felül beállíthatja a változó jutalék összegeket és automatikusan kiszámíthatja a visszatérítéseket. A társult vállalkozásoknak intuitív irányítópultjuk van, ahonnan nyomon követhetik a folyamatot. Összességében a YITH WooCommerce leányvállalatok megerősítik a WooCommerce áruházát, mindaddig, amíg a forgalom és az értékesítés generálódik.

Szerezd meg a WooCommerce kapcsolt vállalkozásokat

8. Társult Royale

Legjobb Affiliate WordPress plugins: Affiliate Royale

Végül, de nem utolsósorban az Affiliate Royale, az igazi versenyző a társult WordPress bővítményekkel kapcsolatban. Integrálódik a WordPress-szel és olyan affiliate management rendszereket kínál, amelyek közvetlenül hozzájárulnak az alsó sorhoz.

Az Affiliate Royale segítségével percek alatt elindíthat egy teljesen működőképes affiliate programot. A programod tartalmazza a szokásos dolgokat, majd néhányat. Anélkül, hogy elveszítené márkájának fellebbezését, a leányvállalatai könnyen felügyelhetik a kattintásokat, az értékesítéseket és a kifizetéseket egy központi, személyre szabott műszerfalon.

Könnyedén integrálhatja az Affiliate Royale-t a MemberPress, a WooCommerce, a PayPal, az Authorize.net, a Shopp és még sok más kedvelőjével. Összefoglalva, az Affiliate Royale egy affiliate management megoldás, amely a hirdetések szerint működik. Ne vegye meg a szavaimat érte, igazán ellenőriznie kell azt, hogy elhiszi.

Szerezz be társult Royale-t

9. Ajánlja egy barátot a WPGens weboldalának WooCommerce számára

Legjobb Affiliate WordPress beépülő modulok: Ajánlja egy barátját a WooCommerce számára a WPGens által

Egyes társult programok olyan ösztönzőket kínálnak, amelyek nem szigorúan készpénzben vannak. Példa erre a jelenlegi ügyfelek számára jutalom nyújtása, ha barátaikat és családtagjaikat az Ön webhelyére utalják. A WPGens Refer-A-Friend segítségével exkluzív kuponokkal jutalmazhatja aktív ügyfeleit.

Egyszerűen telepítse és aktiválja az ingyenes Refer-A-Friend bővítményt, és konfigurálja a jutalmakat. A plugin automatikusan létrehoz egyéni linkeket a regisztrált ügyfelek számára. Az ügyfelek ezt követően megoszthatják ezt a linket a barátokkal, e-mailben küldhetik el a családnak, feltehetik a közösségi médiában vagy valami mást. Akkor, ha valaki vásárol, kap egy kupont.

Könnyen kezelhetők a kupon érték, a típus és a minimális rendelés beállításának lehetőségei. És ha felfrissít prémiumra, akkor hozzá is adhat lejárati dátumot, megoszthatja barátaival (mind az ügyfél, mind a barátjuk kap kupont), és még sok más.

Kap Lásd Ismerősajánló

10. ReferralCandy a WooCommerce számára

Legjobb Affiliate WordPress plugins: ReferralCandy a WooCommerce számára

A ReferralCandy for WooCommerce egy másik jutalom típusú csatlakozási bővítmény. Célja az érdekelt ügyfelek (vagy akár potenciális ügyfelek), hogy megosszák a WooCommerce áruházat a hálózatukban élő emberekkel. Az egyetlen figyelmeztetés az, hogy ez az ingyenes plugin a ReferralCandy tervvel együtt működik, tehát regisztrálniuk kell a saját webhelyükön (van egy ingyenes próbaverzió, de a havi tagság kb. 4 USD / hónap)..

A ReferralCandy azonban fantasztikus és nagy teljesítményű szolgáltatás. Először hozzon létre egy promóciót, majd felveheti weboldalára hírlevél feliratkozásával. Amikor egy új személy feliratkozik, e-mailt kap az Ön promóciójáról (pl .: 10 dollár a vásárlás után), valamint arra ösztönzik, hogy ossza meg promócióját barátaival. Minden, a linket használó barátnak újabb promóciót kapnak a számlájukra (pl .: jutalomban részesülnek további 10 USD összeggel minden barátnak).

Get ReferralCandy a WooCommerce számára

11. Vírusos aláírások az iRefer által

Legjobb Affiliate WordPress plugins: vírusos regisztrációk az iRefer által

A Virus Sign Ups beépülő modul egyszeri hivatkozási programkezelő a WordPress számára. A plugin telepítésekor kövesse a beállító varázslóval együtt az áttételi promóciót. Ezenkívül létrehoz egy regisztrációs űrlapot a webhelyére, amelyet bárhová beilleszthet a könnyen használható rövid kóddal.

A webhelyén található vírusos regisztrációs képernyővel csak meg kell várnia az új felhasználók feliratkozását. Amikor egy személy elküldi az űrlapot, e-mailt kap, amelyben értesíti őket, hogy különleges jutalmat, árengedményt, ingyenes terméket vagy bármi mást kínálhat, ha olyan sok barátot utal (pl .: 5 barát utal a 25% kedvezmény.

Regisztrálnia kell egy iRefer fiókhoz, amelynek havi összege 19 USD. De 14 napos ingyenes próbaverziójuk van, így kipróbálhatja és megnézheti, hogy ez jó fenyő vállalkozása számára.

Szerezzen vírusos regisztrációkat

Záró szavak

Függetlenül attól, hogy affiliate WordPress bővítményt választ, vagy egy programot olyan hálózaton keresztül indít, mint a ShareASale, a kapcsolat nagy, mint a forgalom és az ólom generációs stratégia. Csak a termékére összpontosítson, mivel a felhasználók a pokolba engedik belőle. A nap végén a felhasználó jutalékot keres és Ön értékesít. Mindenki nyer.

Futtat vagy tervezel egy társult program futtatását a WordPress webhelyén? Melyek a kedvenc társult WordPress-bővítmények? Kérdése vagy javaslata van ezzel a postával kapcsolatban? Kérjük, bátran ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban. Előre is köszönöm, és örülök a sikernek!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map