8 legjobb WordPress-téma a külső és építészeti webhelyek számára

A legjobb építészeti WordPress témák

A külső kialakítás az egyik legkreatívabb munkaterület, amely a legelegánsabb érintést igényli. Annak érdekében, hogy vállalkozása növekedjen mai kor, akkor megy kell hozzon létre egy online jelenlétét munkájának bemutatására – készítse el portfólióját. Szerencsére helyesen választottad (a WordPress-t választotta CMS-ként), és a megfelelő helyre jött a témák keresésére!


Összeállítottuk a WordPress külső legérdekesebb témáinak és sablonjainak néhány listáját, amelyek segítségével bemutathatja az ön vagy az ügynökség munkáját. Kezdjük el.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. CROFTS

1 CROFTS - Építészet, Ügynökség WordPress téma

A CROFTS egy többcélú, teljes mértékben reagáló WordPress téma, retina készen álló kijelzéssel, a drag and drop Visual Composer bővítménnyel együtt. Ezt a témát kifejezetten építészeti tervezési célokra tervezték, például belső és külső portfóliókhoz.

Ez a téma több portfólió-elrendezéssel is rendelkezik, beleértve a) több oszlop nézetet – 2, 3, 4 vagy 5 oszlop nézet közül választhat; és b) három különálló portfólió-elrendezés.

2. Külső kialakítás

2 WordPress külső kialakítás

Ez a téma teljes szélességű csúszkával érkezik, amely felhívja a figyelmet a weboldalon használt fejlécképekre. Ez egy tökéletes módja annak, hogy bemutassuk a legjobb munkájukat, és nyerjünk az ügyféllel szemben, mielőtt újból megfontolhatnánk.

A téma a Google Fonts integrációval, demo tartalommal, 80+ rövid kódokkal érkezik, és szintén WPML kompatibilis, ami azt jelenti, hogy megszabadulhat a regionális és nyelvi akadályoktól, és webhelyét több nyelvre lefordíthatja. A téma beépített audio- és videolejátszóval rendelkezik, és 4 egyedi hozzászólástípussal rendelkezik, beleértve Csapatunk, portfólió, szolgáltatások és Beszámolók.

Végül, a témát a TemplateMonster Cherry Framework működteti, amely lehetővé teszi a téma több szempontjának testreszabását, ideértve a tipográfia-beállításokat, az oldalsáv helyzetét, az oldal elrendezését, a kép csúszka beállításait és egyebeket.

3. Artcore

3 Artcore - Építészet WordPress téma

Az Artcore egy tiszta és érzékeny WordPress téma, amely merész és modern dizájnnal rendelkezik, és így alkalmassá teszi kreatív ügynökségek, belső és külső formatervezési és építészeti weboldalak számára. A témának dedikált adminisztrációs panelje is van a projekt egyszerű kezeléséhez. Ezt egy könnyű oldalkészítő plugin működteti, és három weboldal-elrendezéssel rendelkezik. Személy szerint úgy gondolom, hogy az Artcore az egyik legjobb lehetőség, ha a külső kialakításra jellemző WordPress témára van szüksége.

4. Exdesimo

4 Exdesimo külső kialakítás WordPress téma

Az élénk növényzettel, amelyet a téma nyitóoldalán ábrázolunk, azt hiszem, nagyszerű lenne külsõ külterületek megtervezéséhez, ahol sok nyitott táj van – kertek, veranda, hátsó udvar, stb. A téma teljes képernyős képe és videó háttér és a kiugró menü, hogy elegáns megjelenést kapjon. Technikai szempontból ez a téma lustikusan töltötte be a képeket, ami némi sávszélességet is megtakaríthat! Ez a téma a Cherry Framework-en is alapul, amely korlátlan testreszabási lehetőségeket és rendszeres frissítéseket kínál Önnek, hogy kompatibilisek maradjon a WordPress legújabb verziójával..

5. Matisse

5 Matisse - Kreatív és elegáns téma

Érdekes tény – a téma nevét (azt hiszem) kölcsönvettük Henri Matisse aki híres francia festő és szobrász volt, valamint a fauvismus egyik vezető alakja.

A téma 4 menüberendezéssel (alapértelmezett, statikus, jobb oldali és teljes képernyős), 12 oldal elrendezési sablonnal, 6 portfóliórácsmal, valamint egy kiemelt művek csúszka, 4 egyedi widget, 2 portfóliótípus és egy egyedi esettanulmány és csúszó bemutató.

A bemutató tartalom is benne van, így néhány kattintással megteheti megismételni az pontos téma, amelyet a ThemeForest bemutatóján látott, mielőtt megvásárolta! ��

A téma a Google Fonts integrációval is rendelkezik, fordításra kész az őrülten erős Bootstrap 3 keretrendszer alapján. Jellemzője egy erős opciós panel testreszabható fejléc- és lábléc-beállításokkal, világos és sötét tematikus felülettel és egy kattintással elérhető márka színválasztóval!

6. Külső formatervezési készség

6 Külső dizájn elsajátítása WordPress téma

A Külső Design Mastery téma egy teljes mértékben reagáló, retina-kész WordPress-téma, amely funkciókkal teli. A Cherry keretrendszer által támogatott téma beépített téma-testreszabási és egyedi tipográfiai lehetőségeket kínál a Google Font integrációnak, a szűrhető portfólió parallaxis görgetési effektusának és a fejlett csúszkáknak köszönhetően. TM Nivo Slider csatlakoztat. A téma az audio- és videolejátszó integrációját is támogatja.

7. Építészet

7 Építészet - WordPress 2. téma

Az építészet témáját eredetileg 3 évvel ezelőtt, 2012 decemberében adták ki. Ma a Themeforest egyik legnépszerűbb témája, több mint 2400 eladással! A téma egy hatalmas adminisztrációs panellel rendelkezik, a drag-and-drop oldalkészítővel és a csúszkakezelővel, a lokalizációs támogatással, a korlátlan színopciókkal (élő színváltóval együtt), a beépített rövid kódokkal, az árazási táblázatokkal és a Google Fonts integrációjával. Ezen testreszabási lehetőségek mellett a téma 5 egyedi postai típust, 6 lábléc elrendezést és betűtípust, logót és háttérfeltöltőt is támogat..

8. Külső Tervezési Iroda

8 Külső Design Bureau WordPress téma

A listánk utolsó témája, az Bureau Exterior Design WordPress téma a TemplateMonster által kifejlesztett Cherry Framework-en alapszik. A téma a nagyteljesítményű Bootstrap 3 keretre épül, és élénk színekkel büszkélkedhet, ami frissítő zöld érzetet kölcsönöz neki. Ezen túlmenően a témának engedélyezve van a parallax görgetése, beépített támogatása van a betűkészletek ikonjaihoz és a Google betűkészletekhez.

Az adminisztrációs panel több téma elrendezési és oszlopbeállítási lehetőséget, automatikus frissítési képességeket és egyéb speciális testreszabási lehetőségeket kínál. Bónuszként a témának van egy speciális modulja az online csevegéshez, így kapcsolatba léphet vevőivel (akik offline állapotban hagyhatnak neked offline üzeneteket), ezáltal javítva a webhely felhasználói élményét.

Következtetés

Nehéz volt nekem online külső sablonokat keresni – többségük elavult volt, vagy nagyon általános kialakításúak voltak. A felsorolt ​​témák felét észreveszi a TemplateMonster. Szeretnék néhány dolgot rámutatni erre a piacra.

A TemplateMonster jó ügyfélszolgálatot nyújt – ideértve a vásárolt téma telepítését és konfigurálását (természetesen, áron). Az oldalsávban a fizetés gomb néhány „kiegészítőt” von maga után, amelyek magas diszkontrátát jelentenek.

figyelmeztető sablon

Azt javaslom, hogy ne vásároljam meg ezeket a kiegészítőket

Legtöbbjük beépülő modul, amelyet nem fog használni. A dolgok még rosszabbá tétele érdekében ezek a “must have” plugins lelassíthatják a WordPress webhelyét, ha nem teljes mértékben okoznak téma-plugin konfliktust. Mindig ügyeljen arra, hogy a host szolgáltatót külön vásárolja meg, harmadik fél (ebben az esetben a TemplateMonster) bevonása nélkül..

Ez néhány buktató, amelyet figyelembe kell vennie. Rengeteg oktatóprogram található itt a WPExplorer webhelyen, ahol megtanulhatja, mit kell tennie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector