8+ Legjobb WordPress Helpdesk plugins a támogatás kezeléséhez

A legjobb WordPress Helpdesk plugins a támogatás kezeléséhez

A WordPress helpdesk beépülő modulok lehetővé teszik a központosított és időben történő támogatás nyújtását, ezáltal ösztönözve a felhasználói interakciót és végül a konverziókat. A további konverziók elérése azt jelenti, hogy egy önelégült arcán jár, mint Simon Cowell, és ez mindig jó dolog.


A mai bejegyzésben rámutatunk a piacon elérhető legjobb WordPress ügyfélszolgálat-bővítményekre, így egy teljesen működőképes támogatási rendszert felvehet további ügyfelek bevonására. De a legjobb WordPress helpdesk beépülő modulokkal is a nagy támogatás végül egy dologra vezethető vissza: a rendelkezésre állás.

Van egy helpdesk plugin a Doom-hegy tűzvészében kovácsolt, de ha nem tudsz támogatást nyújtani, az mind haszontalan. Olyan, mintha elakadnánk a Szahara-sivatagban egy Humvee-val, amelyben csak kifogytunk a gázból. Igen, nagy mozgású járművel rendelkezik, de mi az haszna? A félelmetes sivatagi hő, amely ebben az esetben az ügyfelek haragját jelenti, el fog fogyasztani.

További beszéd nélkül menjünk az üzlethez. Az itt található összes helpdesk plugin viszonylag megfizethető, és könnyen telepíthető és használható. Valójában kevesebb, mint 5 perc alatt be kell állítania a támogatási rendszert az alábbi pluginek bármelyikével.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. A Catchers Helpdesk WordPress bővítmény

WordPress Helpdesk plugins: a Catchers Helpdesk

Köszönet Marti-nak, az egyik srácnak, aki ezen kedvező ügyfélszolgálat-bővítmény mögött volt, esélyem volt arra, hogy teszteljem a Catchers-t egy webhelyemre. És közted és köztem annyira lenyűgözött, hogy ezt az egyik kapcsolattartási űrlapomhoz használom.

Hihetetlenül könnyű beállítani és használni, ami azt jelenti, hogy csodálatos támogatást nyújthat, mielőtt a következő srác elolvassa a posta többi részét. Könnyedén testreszabhatja a támogatási űrlapokat, hogy pontosan kinézhessen, ahogyan kívánja, és a rövid kódok segítségével bárhová elhelyezheti. Még a kapcsolatfelvételi űrlapokat is felbukkanhatja, hogy az olvasók ne hagyják el az oldalakat.

Több energiára van szüksége? Vegye figyelembe, hogy a Catchers Helpdesk beépülő modul egyedi mezőkkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az űrlapok kibővítését a kívánt módon, míg a Google reCaptcha elkerüli a spamkezelőket.

WooCommerce kiterjesztés = Yay!

A cikk írásakor a Marti és a vállalat egy WooCommerce kiterjesztésen dolgoznak, ami azt jelenti, hogy mindenféle jó dolgot várhat el.

Ráadásul jegyeket rendelhet különböző támogató ismétlésekhez, megváltoztathatja a jegyek prioritását, és kategóriákba rendezheti a jegyeket. Ezenkívül az olvasóik kapcsolatfelvételi űrlapon vagy e-mailen keresztül is felvehetnek Önnel a kapcsolatot, és a Catchers Helpdesk az összes támogatási e-mailt jegyekké konvertálja, amelyek a WordPress adminon keresztül könnyen letölthetők..

Ha a látogatók ugyanazt a kérdést többször is felteszik, kihasználhatja a mentett válaszokat, hogy időt takarítson meg a konverziós csatorna minden szakaszában. Ez, és automatikus válaszadással rendelkezik a látogatók érdeklődésének felkeltése érdekében, valamint egy teljesen testreszabható e-mail lábléc, amely nagyobb elkötelezettséget eredményez. Ha füleket akar tartani a csapaton, használhat olyan privát jegyzeteket, amelyek csak az Ön és a támogatási ügynökök számára láthatók.

Szükség esetén könnyen exportálhatja a jegyeket egy CSV-fájlba későbbi referencia céljából, és az ügyfélkártya funkcióval megtekintheti a látogatók adatait.

Szerezzen be Catchers ügyfélszolgálatot

2. WSDesk – ELEX WordPress Helpdesk

WSDesk - ELEX WordPress Helpdesk

A WSDesk segítségével könnyedén hozzáadhat egy egyéni támogatási rendszert a WordPress-hez. Csak telepítse és használja a telepítővarázslót az induláshoz. Adja hozzá az összes ügynökét – nincs külön díj, mivel a támogatási platformot kezeli. Ugyanez vonatkozik a jegyekre. A WSDesk használatával nincs korlátozva az ügyfelek által benyújtható szám. Még ügynököket, státusokat (megoldatlan, függőben lévő, megoldott) és címkéket rendelhet hozzá a jegyek rendezéséhez. Ezen felül, néhány lehetőségtől eltérően, a WSDesk az Ön összes adatát tárolja a webhelyén – tehát Ön felelős az ügyfelek és a támogatási adatokért.

A WSDesk beépített lehetőségeket is kínál a támogatás megkönnyítése érdekében. Engedélyezze az e-mail értesítések, az automatikus jegyszünet inaktivitás utáni, az osztályonkénti hozzárendelés stb. Beállításait. Adjon hozzá konzervált válaszokat ügynökeinek. A csapat ellenőrzése az ügynöki minősítések és a jegyjelentések alapján. Az IMAP vagy a Google OAuth használatával automatikusan létrehozhat jegyet olvasatlan e-mailekből. Mennyire nagyszerű?

Egyéb plugin-funkciók közé tartozik a WooCommerce, az EDD, a 7. kapcsolattartó űrlap, a Gravitációs Forma és a WPML integrációja. Amellett, hogy egyszerű xml biztonsági másolatot készít, prémium SMS értesítési kiegészítőt és rengeteg testreszabási lehetőséget kínál.

Szerezd meg a WSDesket

3. Richpanel ügyfélszolgálat és élő chat a WooCommerce számára

WordPress Helpdesk plugins: Richpanel WooCommerce Jegyvásárlás, Helpdesk és CRM

A WooCommerce Helpdesk, az élő chat és a CRM plugin egy mindent egyben támogató ügyfél-támogatási megoldás. A bővítmény lehetővé teszi a Richpanel korszerű ügyfélkezelő eszközeinek és elemzésének kombinálását a népszerű WooCommerce kiterjesztéssel.

Az egyetlen követelmény, hogy a plugin használatához Richpanel-fiókkal kell rendelkeznie, amely havonta 50 dollárral kezdődik. Tekintettel arra, hogy egyenértékű a HelpScout tagság és a prémium szintű WooCommerce frissítés kombinálásával, ez méltányos ár a megszerzett összes hatékony szolgáltatásért. A regisztráció után szinkronizálhatja a WooCommerce-t a Richpanel-rel, és elkezdi használni a plugin-t.

A Richpanel megkönnyíti az ügyfelek igényeinek, támogatási kérelmek és értékesítési elemzések könnyed kezelését. A szoftver ügyfélprofilokat készít, így láthatja vásárlóik viselkedését, lehetővé téve az ügyfelek igényeinek előrejelzését és az átváltási arány növelését.

WordPress Helpdesk plugins: Richpanel WooCommerce Élő chat

Ezen kívül a Richpanel beépített lehetőségeket is tartalmaz az élő csevegés támogatásához. Ily módon azonnali segítséget nyújthat az ügyfeleknek, amikor nekik szükségük van. Az élő csevegés mobilbarát és könnyen beágyazható webhelyére.

A szolgáltatás magában foglalja a teljes funkcionalitású ügyfélszolgálat beállítását is, így az ügyfelek olyan jegyeket nyithatnak meg, amelyeket az ügyfélszolgálat segítségével az ügyfélszolgálat könnyen kezelhet. Innen kioszthatja a jegyeket, beállíthatja a prioritásokat és nyomon követheti a nyitott ügyeket. Még szűrőket is beállíthat, hogy kulcsszavakat célozzon, és jegyeket rendeljen hozzá egy speciális támogatási csoporthoz (bármi, ami a „forgalmi adóról” szól, a pénzügyekért felelős csapathoz fordulhat). A személyzet a megcélzott támogatás biztosítása érdekében megtekintheti az ügyfelek vásárlási előzményeit és tevékenységeinek ütemtervét.

Ha a WooCommerce-t, a Richpanel-t használja WooCommerce ügyfélszolgálat valószínűleg a legmegfelelőbb az ügyfélszolgálat beállításához. Az élő csevegés, a jegyvásárlás, valamint a részletes adatok és jelentések kombinációja lehetővé teszi, hogy jobb támogatást nyújtson az ügyfelek számára, miközben maximalizálja az átváltási arányokat.

Get RichPanel plugin

4. Tudásbázis és Helpdesk plugin

WordPress Helpdesk plugins: Tudásbázis

Talán szeretné csökkenteni azt az órát, amelyet az ügyfélszolgálat kiadására fordít. Lehet, hogy szeretne egy passzív eszközt a látogatók kiszállításához. Szeretne csökkenteni az ügyfélszolgálat e-maileit és az egy-egy telefonhívást.

A WordPress helpdesk beépülő moduljai közül, amelyeket ma felülvizsgálunk, ez a rossz fiú nagy nyer, mivel segít nemcsak tudásbázis létrehozásában, hanem önkiszolgáló ügyfél-támogatási központok, termékdokumentációk, wiki és széles körű GYIK-ok létrehozásában is..

A tudásbázist az elit szerző PressApps hozta neked elérhetővé, és olyan csodálatos funkciókkal rendelkező hajókat szállít, mint például a drag-and-drop átrendezés, élő keresés, zsemlemorzsa, több oldalas elrendezés, szavazási rendszer, rövid kódok, reagáló kialakítás, egyedi linkek színei, multi – nyelvi támogatás és még sok más.

A tudásbázis-bővítmény rendelkezik az összes szükséges funkcióval, és egyikükkel sem rendelkezik. Könnyen konfigurálható és csak működik. Rendkívül egyszerű az ügyfelek képzése arra, hogy használják, annyira izgatottak, hogy mennyi időt takarítanak meg, ha a webhelyükön KB van. Király cucc! – RenegadeEmpire.

Szerezze be a tudásbázis-bővítményt

5. AH Tickets ügyfélszolgálat és a WordPress bővítmény támogatása

WordPress Helpdesk plugins: AH jegyek

Ha van valami, ami eladta nekem ezt a WordPress helpdesk beépülő modult, akkor milyen könnyű beállítani. Nem igazán, nem viccelek, és kérlek, ne vegye figyelembe a szót. Csak nézze meg az alábbi AH Jegyek telepítési videót. Csak egy perc hosszú:

A második, harmadik és negyedik győzelemnek valóban a gyönyörű dizájnnak, a lenyűgöző funkciók listájának és a kiemelkedő vásárlói minősítésnek kell lennie. Milyen tulajdonságokkal rendelkezik? Kérdezed. Az AH Tickets architektúrája mögött rejlik az erő a Bootstrap keretrendszerben, ami azt jelenti, hogy jövőbiztos és reagál a szóból.

A funkciók vonatkozásában az AH Tickets böngészővel és rendszer-értesítésekkel büszkélkedhet, teljesen testreszabható nyitóoldal, többnyelvű és RTL támogatás, tudásbázis, fájlmellékletek, intuitív műszerfal, Font félelmetes ikonok, Google betűtípusok, besorolások, osztályok, több támogatási ügynökök, 12 dollár dollár értékű plug-inek és még sok minden más.

Csatlakoztathatja az AH Jegyeket a Mailchimp-hez, hogy bővítse a levelezőlistáját, és lehetővé tegye a látogatók számára, hogy bejelentkezzenek a kedvenc közösségi média-fiókjuk segítségével. Valójában ez az egyik legnagyobb WordPress helpdesk plugin, amellyel meg tudja kezdeni.

Szerezzen AH jegyeket

6. A WordPress Live Chat teljes pluginja

WordPress Helpdesk plugins: Élő csevegés kész

Az ügyfélszolgálati domain bestseller, a WordPress Chat X a WordPress végső élő chat-bővítménye. Ha még nem volt esélye, kérjük, olvassa el, hogyan adhat hozzá élő csevegést a WordPress webhelyéhez, hogy megértse, miért létfontosságú az élő csevegés, amennyire az azonnali támogatás megy.

Visszatérve a WordPress Chat X-hez, ez egyike a WordPress helpdesk plugineknek, amelyeket ki kell próbálnia. Mielőtt belekezdene a testbe, próbáltam megcsinálni ezt a babát, és itt van néhány részlet a furcsa hirdetés alátámasztására..

Először is, ez a plugin aranyosnak tűnik a tervezési osztályon. Ezenkívül testreszabhatja a csevegő widget a szíve tartalmához, mi a korlátlan színű és mi nem.

100 aktív csevegés, offline mód és hangulatjelek

Bármely időpontban 100 felhasználó cseveghet az Ön webhelyén, és ha offline állapotban van, akkor a csevegő widget morfjai olyan kapcsolattartási űrlapot képeznek, amelyet a látogatók felhasználhatnak üzenetek küldésére. Ha úgy tetszik, akár csevegést is kezdeményezhet bármelyik webhely látogatójával. És ha jó hangulatban van, akkor fűszerezze beszélgetéseit hangulatjelekkel.

A WordPress Chat X gyors és könnyű, és támogatja a WPML-t, az SSL titkosítást a biztonság érdekében, a WordPress 4.6+ és a PHP 7-et. Ráadásul hozzáadhatja a közösségi kapcsolatokat a csevegés végén, vagy amikor az operátorok offline állapotban vannak. A telepítés során az egyetlen előfeltétel egy ingyenes Firebase-fiók. A csevegés a Firebase-en fut, de a csevegési előzményeket a szerverek tárolják nyilvántartás céljából.

Töltse le a WordPress Élő csevegést

7. WooCommerce támogatási jegyrendszer

WordPress Helpdesk plugins: WooCommerce támogatási jegyrendszer

Ha e-kereskedelmi webhelyet működtet a WooCommerce használatával, akkor itt áll egy WordPress helpdesk plugin, amelyet Önnek készítettünk. Vanquish, egy elit szerző szeretetével építette, aki legalább 20 WooCommerce kiterjesztéssel rendelkezik az öv alatt. Ez a támogatási jegyrendszer a hirdetések szerint működik.

A WooCommerce Ticket System jól működik a WordPress és a WooCommerce segítségével, amely szilárd megoldást kínál a megrendelések és a felhasználói jegyek támogatására. Arra gondolok, hogy a felhasználó bármilyen kérdést elküldhet a webhelyén felmerülő problémákról, vagy egy adott megrendelésre vonatkozó támogatási jegyet..

Korszerűsítse a munkafolyamatot

A látogatók a vásárlás során a frontenden keresztül küldnek jegyet, és az összes kérdést egy speciális háttér-irányítópult segítségével kezelik. Semmi túl technikai, ugyanolyan WooCommerce érzése van. Végül is a plugin egyszerűen kibővíti a WooCommerce szolgáltatást.

A WooCommerce támogatási jegyrendszerét bármilyen tervezési igénynek megfelelően testreszabhatja, és rövid kódok segítségével a plugin-t a webhely bármely pontjára hordozhatja. Ez, valamint a beépülő modul, a felhasználói és adminisztrációs oldalakhoz füleket ad, így könnyen elérhetővé válik.

A támogatási jegyeket illetően a jegyeket különböző ügynökökhöz rendelheti, rengeteg információt szerezhet minden egyes jegyről, szerkesztheti / törölheti a jegyeket, gyűjtheti az ügyféladatokat és még sok minden mást..

Szerezze be a WooCommerce támogatási jegyrendszert

8. Félelmetes támogatás ingyenes WordPress bővítmény

WordPress Helpdesk beépülő modulok: Félelmetes támogatás az ingyenes WordPress beépülő modulhoz

Indítsuk el ezt a második részt egy WordPress ügyfélszolgálat-bővítménnyel, amely a nevére hű marad. A Félelmetes Támogatás erős versenytárs számos más WordPress helpdesk plugin között – ingyenes és prémium szintű. Úgy tervezték, hogy tompítsa munkáját, amennyire az ügyfélszolgálat megy.

Kipróbáltam az ön nevében, és lenyűgöztem, vagy mi? Tudom, hogy ez csak egy WordPress-bővítmény, de nagy pénzzel fogadok, hogy meggondolnád magad, ha tudnád, hogy mit tud ez a bővítmény. A tökéletesen kézműves, Julien Liabeuf, a SiamKreative és az Awesome Support Team készítette, ez a plugin az összes alapját lefedi.

A dolog telepítése egyszerű, mivel ingyenesen elérhető a WordPress.org webhelyen. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül a WordPress irányítópultjáról telepítheti. A telepítés után nem hagyhatja ki, mivel a plugin könnyen felismerhető menüelemeket kínál, amelyek egy lépéssel közelebb hoznak a támogatási célokhoz. Nincs sok beállítás, így összezavarodhat. Nem. Semmi ilyen. Minden tisztán hibás.

Kész oldalsablonok és rövid kódok

Alapértelmezés szerint a bővítmény hozzáadja a Jegy benyújtása és a Jegyek oldalakat, de a támogatási rendszert bármelyik rövidített kóddal hozzáadhatja az Ön igényeinek megfelelő oldalakhoz. A beállítások abszolút ellenőrzés alatt állnak a támogatási rendszer megjelenésében és működésében.

A látogatók könnyen létrehozhatnak támogatási fiókokat (jegyek benyújtására) és nyomon követhetik jegyelőzményeiket. A jelentkezési lap egyértelmű, és tartalmazza az ismerős vizuális szerkesztőt, valamint a fájl mellékleteit. Ezzel szemben az összes jegyet nyomon tudja követni, jegyeket hozzárendelhet, minden jegyet rangsorolhat, és többek között információkat gyűjthet a látogatóiról.

Egyéb figyelemre méltó funkciók közé tartozik az e-mail értesítések, az érzékeny kialakítás, a korlátozott hozzáférés, a termékek és részlegek támogatása, rengeteg ingyenes és prémium kiterjesztés, ügynöki együttműködés és az egyedi mezők, hogy említsünk néhányat.

A Félelmetes támogatás valóban tükrözi azt, amit a WordPress helpdesk plugineknek elérniük kell.

Kapjon félelmetes támogatást ingyen

9. WP Support Plus

WordPress Helpdesk plugins: WP Support Plus

Az írás idején több mint 8 ezer aktív telepítéssel és olyan funkciókkal, amelyek a fejed forogni fognak, ez a bővítmény nagy hullámokat generál a WordPress helpdesk pluginok arénájában. Írta: Pradeep Makone, a WordPress.org aktív közreműködője. A WP Support Plus egy csavarozott jegyrendszert kínál Önnek..

Az alapjául szolgáló Ajax technológiának és az érzékeny rácsnak köszönhetően a látogatók bármilyen eszközről könnyen és gyorsan elküldhetik a jegyeket. Ez a bővítmény korlátlan számú támogatási jegyet nyújthat be az adminon keresztül vagy a felhasználói felületen keresztül. Ráadásul a felhasználóknak nem kell regisztrálniuk a webhelyén, hogy jegyet nyújtsanak be, ami lerövidíti az egész folyamatot. Mi lenne a spam botokkal, amelyek értelmetlenné teszik az űrlapjait? Ne aggódjon, ez a plugin hiteles anti-spam funkcióval rendelkezik.

Egyéni mezők és CSS

Az Ön rendelkezésére áll egyedi mezők és CSS-ek, hogy a kívánt jegyekre űrlapokat készítsen. Az építkezés után helyezze el az űrlapjait bármely oldalra, vagy írjon rövid kóddal. Ez a beépülő modul e-mail sablonokkal és konzervválaszokkal jár a gyakran felmerülő kérdésekre. Ezenkívül bármilyen jegy fontossági sorrendjét, kategorizálását és állapotának beállítását az admin irányítópultján könnyedén elvégezheti.

A beállítások panel a legjobb tulajdonságokkal teli, ami azt jelenti, hogy semmi nem akadályozza meg az ebből a világból kiinduló támogatási élmény létrehozását. A plugin-t mindenféle támogatási funkcióval elláthatja, és nem fog törni.

Ingyenes WP támogatás Plusz

Bónusz: a WordPress ügyfélszolgálatának beépülő moduljai

El tudja hinni, hogy a lista itt véget ér? Nos, a fenti WordPress helpdesk beépülő modulok minden eszközt felkínálnak az olyan támogatáshoz, amely valóban működik az Ön és a webhely látogatói számára. A prémium pluginek elég lyukasztást nyújtanak, de ne hagyja, hogy az ingyenes opciók becsapják; ők is csodálatosak. Az alábbiakban található néhány másik WordPress helpdesk plugin és megoldás, amelyeket érdemes megnézni:

 • Zendesk, amely lehetővé teszi többek között a megjegyzés szakasz átalakítását támogatási rendszerré
 • Segíts felderítőnek, amely a támogatási élmény személyre szabására összpontosít
 • Támogatja a jegyrendszert amely nagyszerű keresési funkcióval rendelkezik
 • bbPress mert a fórumok nagyszerű támogatási rendszereket is kínálnak

Végső szavak a legjobb WordPress Helpdesk beépülő modulokról

Ezek és a többi WordPress helpdesk plugin lehetőséget kínál ügyfeleinek, hogy kapcsolattartást kezdeményezjenek és segítséget kapjanak bármikor, bárhol is ragadnak az Ön webhelyén. Ugyanezek a bővítmények lehetőséget kínálnak webhely látogatói hatékonyabb segítésére, mivel könnyebb a támogatási jegyek létrehozása, kezelése és nyomon követése közvetlenül a rendszergazda irányítópultján.

Alsó sor: A WordPress helpdesk plugins javítják a felhasználói élményt és fokozzák az átalakításokat, miközben időt takarítanak meg. Függetlenül attól, hogy prémiumot választ, vagy ingyenes ügyfélszolgálat-bővítménnyel jár, csak győződjön meg róla, hogy időben válaszol a támogatási jegyekre, különben rosszul fog keresni magának.

Melyik a kedvenc WordPress ügyfélszolgálati bővítmény? Tudassa velünk a megjegyzésekben. Egészségére!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map