8 legjobb WordPress felbukkanó bővítmény

A konverziós arány optimalizálása a legtöbb digitális marketingszakember számára prioritás. A jövőbeli hűséges követői vonzása és „beakasztása” művészeti forma lehet, amely a legjobbakat zavarja. Szerencsére hatalmas mennyiségű eszköz létezik, amely segít elérni céljait; különösen a WordPress közösségen belül. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a termés tejszínét.


Pontosabban, bele fogunk merülni a felbukkanó bővítmények világába. Miután elkészültünk ezzel, továbblépünk annak vizsgálatához, hogy miként lehet kihasználni az új felbukkanó bővítményt, és maximalizálni az átváltási arányokat WordPress webhelyén. Nézzük megrepedni!

Mi az Optin popup?

Az Optin előugró ablakok bevált módja a látogatók lojális követővé konvertálására. Az optinok lehetővé teszik a látogatók számára a kapcsolattartási adatok megadását hírlevél feliratkozásához vagy egy adott témával kapcsolatos további részletek kéréséhez.

Felbukkanó ablakok? De bosszantóan ők, igaz? Marketing eszközök tud fárasztó – kétségtelen benne -, de egy jó halász kezében a megfelelő csali lehet a kulcsa sikeréhez. Csak te eldöntheti, hogy az eredmények megérik-e a módszert. Ezzel összefüggésben fedezzük fel a WordPress legfontosabb felbukkanó bővítményeit.

Számos WordPress felbukkanó plugin érhető el, és a búza pehelyből történő válogatása kissé félelmetes kilátás lehet. Szerencsére az alábbiakban alaposan megfontolt választékunkkal már megtettük a nehéz emelőt az Ön számára.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Ninja popupok

Ninja popupok a WordPresshez

A Ninja Popups testreszabható popup-készítő a WordPress számára. Ezzel a bővítménnyel könnyedén felbukkanó ablakokat hozhat létre webhelyén hírlevél-feliratkozásokra, közösségi követésekre, ajánlott vagy kapcsolódó elemekre és még sok másra..

A felbukkanó ablakok fantasztikus módon vonzzák az olvasók figyelmét, és a Ninja Popup megkönnyíti az egyedi előugró ablakok felvételét a webhelyére. A plugin sok nagyszerű felbukkanási lehetőséget kínál, amelyek készen állnak a mobilkészülékre, teljesen lefordíthatók és tele vannak funkciókkal. Add hozzá a felbukkanó ablakokat, amelyek zárolják a tartalmat, amíg az olvasó feliratkozik vagy meg nem osztja. Vagy adjon hozzá felbukkanó ablakokat különleges ajánlatokhoz, kedvezményekhez vagy kuponkódokhoz. A lehetőségek végtelenek. Az egyik legfontosabb szolgáltatás a Ninja Popup által biztosított statisztika, amely megmutatja, melyik felbukkanó ablakok segítik, és melyek menhetnek.

További felbukkanó tervezési lehetőségekre van szüksége? Szerezze be a bővítőcsomagot! A bővítmény szerző egy további témacsomagot hozott létre azok számára, akiknek valamivel több változatosságra van szükségük. Ha sok promóciót indít, vagy különféle mintákat szeretne használni minden felugró típusúhoz, akkor a bővítőcsomag határozottan hasznos lehet. De mivel ez csak néhány dollár plusz, azért dolgozik, hogy később hozzáadja az eszközkészlethez.

2. Popup Maker

Popup Maker

A Popup Maker egy olyan plugin, amely lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen tartalmat el tudjon helyezni a felbukkanó ablakba. Ezen felül számos olyan funkciót tartalmaz, mint például:

 • Popup nyitó animációk
 • Teljes helyzetmeghatározás és méretvezérlés
 • Témaépítő
 • Görgethető tartalom és így tovább

3. Virágzás

Virágzás

Információ és letöltésView a Demo

A Bloom egy nagyon csekély plugin az Elegant Themes rocksztároktól. Ez szintén prémium, tehát megkapja azt, amit fizet – minőségi terméket. Nem számít, hogyan kívánja hozzáadni az optin űrlapokat a webhelyéhez, a Bloom rengeteg nagyszerű funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a létrehozási folyamatot:

 • Hat egyszerű optin stílus; mint például felugró, repülõ és widget
 • Több mint 100 indítósablon
 • Könnyű importálás és exportálás, hogy megosszák más webhelyekkel
 • A statisztikák nyomon követése a konverziók lapjainak megtartása érdekében
 • És még sok más – nézzen meg többet a Bloom áttekintésből

4. Felbukkanó ablakok – WordPress felbukkanó ablak

Felbukkanó WordPress

Felbukkanó ablakok – WordPress Popup egy hatalmas felbukkanó bővítmény, amelyet több mint 60 000 alkalommal töltöttek le, és követői 40% -os növekedéssel büszkélkedhetnek. Jellemzők:

 • Több megjelenítő szűrő a felhasználói szokások megkülönböztetésére
 • Lehetőségek arra, mikor jelenik meg a pop-up vagy nem
 • A hely, az időzítés és az elrejtés beállításai
 • Rövid kódok a szociális hálózatokhoz

5. PopupAlly

Popup Ally

A PopupAlly nagyszerű az előfizetők számának bővítésére. Ez a WordPress plugin lehetővé teszi a fejlett profi regisztrációs űrlapok gyors testreszabását, még akkor is, ha nincs ismerete a kódról.

 • Kompatibilis a legtöbb e-mail marketing rendszerrel
 • Van egy profi opció, prémium támogatással
 • Lépésről lépésre kínál útmutatót a felállításhoz és a futtatáshoz
 • Ingyenes 30 napos tanfolyam a lista felépítéséhez

6. PopUp által Supsystic

Töltse le a Pops-t Supsystic-től

A PopUp By Supsystic egyszerű, korlátlan kreatív tervezést tesz lehetővé további előfizetők és társadalmi követők megszerzése érdekében.

 • Érzékeny pop-upok barátságos lehetőségekkel
 • Testreszabható témák
 • Kilépés a felbukkanó ablakokból az elveszített látogatók elfogásához

7. Opt-in szamuráj

Opt-in Samurai plugin

Információ és letöltésView a Demo

Készítsen gyönyörű bejelentkezési felbukkanó űrlapokat a WordPress-ben az opt-in szamuráj segítségével. Az Opt-in Samurai egy másik prémium plugin, amelyet az Intense WP fejlesztett ki, amely lehetővé teszi gyönyörű opt-in felbukkanó űrlapok létrehozását a WordPress webhelyén..

100+ előre megtervezett opt-in formátummal rendelkezik, testreszabható képekkel és szöveges részletekkel. Az összes bejelentkezési forma teljes mértékben tesztelve van a reagálás szempontjából, és minden eszközben tökéletesen megjelenik. Az Opt-in Samurai által kínált összes funkció mellett 20 oldalsáv-specifikus bejelentkezési űrlapot is tartalmaz.

Készítsen korlátlan űrlapokat, és küldjön vezetői adatokat menet közben 19 legnépszerűbb e-mail szolgáltatásra, beleértve a MailChimp, Aweber, Response, Constant Contact, iContact, Vertical Response, FreshMail, Vision6, Client.io, SendinBlue, SendGrid, DotMailer, Campaign Monitor, Active Kampány, Infúziós lágy, Cukor CRM, HubSpot és Mad Mimi. Az előfizetői adatokat a helyi WordPress adatbázisban is tárolják. Tehát közvetlenül a Opt-in Samurai Irányítópultjáról exportálhat a CSV-be. A részletes statisztika megmutatja a legtöbb átalakító űrlapot, valamint a benyomásokat / nézeteket.

Az opt-in szamuráj az ügyfeleit közvetlenül az ön házigazda Sugar CRM-hez is elküldheti. A felbukkanó űrlapon kívül az űrlapokat közvetlenül az oldalra is fel lehet helyezni (felugró ablak nélkül), abban az esetben, ha rövid ideig tartó kóddal szeretné megjeleníteni az engedélyezési űrlapot a tartalom közepén. A beépülő modul irányítópultja részletes elemzést nyújt az űrlapokról, amelyek megtekintést kapnak és azok, amelyek konvertálják a legtöbbet. Opt-in Samurai az egyik felhasználóbarát plugin, amely odakinn beállíthatja az opt-in felbukkanó űrlapokat. Nemcsak ezeket, a bővítmény támogatja az üdvözlő és kilépési felbukkanó ablakokat is. És meghatározhatja a sütik lejáratait minden felugró ablakhoz is.

8. Optin Ninja

Optin Ninja

Információ és letöltésView a Demo

Az Optin Ninja egy prémium WordPress bővítmény, amelyet úgy terveztek meg, hogy segítsen új e-mail előfizetők bevonásában. Gyűjtse össze az e-mail címeket és tárolja őket egy helyi adatbázisban, használjon automatikus válaszokat API-kulcson keresztül, vagy használjon bármilyen egyedi űrlapot. A beépülő modul lehetővé teszi egy- vagy kétlépcsős folyamat használatát a látogatók előfizetőkké konvertálására.

Az egyes tartalommezők stílusa eltérő lehet. A sajtolt oldalak részleteiben testreszabhatók; használjon önálló oldalakat, vagy nyissa meg őket felbukkanó ablakokban, testreszabhatja a háttereket, a színeket, betűtípusokat stb. Ha különféle lehetőségeket szeretne kipróbálni, az Optin Ninja lehetővé teszi egyszerű A / B tesztek létrehozását, amelyek segíthetnek eldönteni, hogy melyik megközelítést használja..

A beépülő modult könnyű telepíteni, és a legtöbb WordPress témával és beépülő modullal jól működik. Nézze meg a beépülő modul bemutatóját, hogy megnézze az összes fantasztikus optin oldal-demo előnézetet, és láthassa az elemzési grafikon, az automatikus válaszadó, a tervezési lehetőségek és a 300+ mellékelt grafika valódi képernyőképeit..

Hipotézis?

A plugin-válogatás, az előugró ablakok testreszabása és a hírlevél írása után tudhatja, hogy ezek a dolgok működnek? Noha a varázslatos képletet sok évezreden keresztül vitatják, vannak olyan kísérletek, amelyekben a legtöbb szakértő egyetért azzal, hogy valóban meghozza a kívánt eredményeket. Ez a következő formában érkezik: statisztikai hipotézis tesztelés.

A statisztikai hipotézisvizsgálatnak nincs semmi köze egy bizonyos nagy, főleg növényevő emlőshez, amelyet általában a Szaharától délre eső Afrika területein találnak. Ennek ellenére csinál elég sok köze van a statisztikai tudományos kutatásokhoz.

Az A / B tesztelés egy randomizált kísérletre vonatkozik, amely két változatból áll – A és B -, míg az előbbi a „kontroll” alakot, a „kezelés” pedig az utóbbi képviseli.

Zavaros? Nos, szerencsére nem kell rakétatudósnak lennie ahhoz, hogy sikeres webhelye legyen. Erre szolgálnak a pluginok! Bár sok felbukkanó pluginbe beépített nyomkövető funkciók vannak, van egy plugin, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy segítsen meghatározni, kezelni és nyomon követni az A / B tesztelési kísérleteket:

Nelio AB Split tesztelő eszköz a WordPresshez

A Nelio A / B Testing egy hatékony és sokoldalú átalakítási optimalizálási szolgáltatás a WordPress számára. Maga a plugin ingyenes, de az igényelt szolgáltatás prémium. A Nelio A / B tesztelése az alábbiak szerint jár:

 • Javítsa a céloldalakat
 • Írjon jobb hozzászólásokat
 • Teszteljen új témákat és különféle menüket
 • Tesztelési címek és címsorok

És a legjobb dolog az, hogy mindezt a WordPress Irányítópulton belül is meg lehet tenni! Egy másik nagyszerű lehetőség, amely felmelegít, a hőtérkép.

Ez a szolgáltatás szó szerint lehetővé teszi az oldalak legforróbb részeinek elemzését, hogy jobban megértsék ügyfeleiket. És mivel a Nelio A / B tesztelését a következőkre tervezték: szolgáltatás (bár prémium), az összes feldolgozás eltávolításra kerül a webhelyről, és lehetővé teszi, hogy felhőjük kezelje a terhelést. Ez sokkal gyorsabb feltöltési időt jelent a webhelyen.

Jegesedés felvitele a konverziós tortára

Tehát ebben a bejegyzésben a felbukkanó ablakokról beszélünk, de szeretnék hozzáadott bónuszt is adni Önnek. Az előfizetők listájának növelésének és a többiek visszatérésének az egyik legjobban bevált módja az egyik legegyszerűbb: mondjuk köszönöm.

A tesztek azt mutatják, hogy a köszönőoldalnak a tranzakció végén történő felvétele (akár pénzügyi, akár egyéb) nagy hatást gyakorol minden ügyfélre. Nagyszerű lehetőséget kínál arra is, hogy linkeket helyezze vissza más tartalmaidhoz.

Egy újabb nagyszerű módszer, hogy köszönetet mondhassunk az együtt töltött időért, ahogy kitaláltad – egy WordPress plugin. Köszönöm később köszönöm e-maileket küld mindenkinek, aki kommentál.

Félelmetes funkciók bőven:

 • Hívja vissza az olvasókat a blogjába
 • Link a Twitter-hez vagy a Facebook-hoz további követői számára
 • Testreszabhatja az e-maileket a kategóriákhoz
 • Link az RSS-hírcsatornához
 • Többnyelvű fordítást is tartalmaz

Csakúgy, mint a való világban, a köszönet nagyban megy ahhoz, hogy az olvasó, az előfizető vagy az ügyfél üdvözlettel érezzék magát, és szeretni fognak érte..

Látogatói horog, vonal és zsugorító konvertálása

Tehát az éhes weboldal látogatói elcsábították a csalit, és Ön újra becsapta őket. Ön felugró optinokkal bővítette előfizetői listáját, nagyobb érdeklődést váltott ki a webhelye iránt, és megértette ügyfeleit és igényeit, sőt még időbe telt. a forgalmas napodból, hogy köszönetet mondjak.

Most folytathatja a világ meghódítását. Vagy ha még mindig éhes vagy, keresse fel az e-mailes optin pluginek körét. Van kérdése, javaslata vagy kritikája? Tűz el az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map