8 legjobb értesítési sáv WordPress plugins

A legjobb értesítési sáv WordPress plugins

Akár hirdetést szeretne adni egy eladásra, legújabb termékére, akár egy adott nyitóoldalra, az értesítési sáv az út. Ez a webhely egyszerű kiegészítése figyelmet fordít, és elősegíti a forgalom irányítását a pénzszerző oldalak felé. De még akkor is, ha a WordPress témája nem tartalmazza ezt a funkciót, könnyű hozzáadni egy értesítési sávot egy pluginnal.


Igényeitől függően elég sok értesítési sáv lehetséges. Összeállítottunk egy listát arról, hogy mi a legjobb választásunk. Az összes megosztott bővítményt nemrégiben frissítettük, és lehetőségük van egy link felvételére is (ami talán a WordPress értesítő sáv legfontosabb jellemzője). Tehát kezdjük el!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Könnyű értesítési sáv

Könnyű értesítési sáv

Adjon hozzá egy egyszerű értesítő sávot a WordPress webhelyéhez az Easy Notification Bar plugin segítségével. Ez a lehetőség valóban a legegyszerűbb a listánkon – telepítse és indítsa el az élő testreszabót, hogy beállítsa az értesítési sávot. A plugin gyors és egyszerű lehetőségeket kínál címkevonal hozzáadásához, a szöveg igazításához, a betűméret kiválasztásához, a gomb szövegének szerkesztéséhez, a link hozzáadásához és a háttér / szöveg színének testreszabásához. Ez az! Percek alatt felveheti az értesítési sávot a WordPress webhelyére. A legjobb az egészben, hogy ez a könnyű plugin a legtöbb témával működik (beleértve a saját témánkat is), és jól játszik a népszerű pluginekkel (például a WPBakery Page Builder és Elementor).

2. Hello Bar

Helló Bar

Néhány további hozzáadott lehetőség esetén javasoljuk, hogy nézd meg a Hello Bar alkalmazást. A plugin ingyenes verziója tartalmazza az alapvető tervezési beállításokat (mint például a szín, a felső vagy az alsó elhelyezés, a méret és a gomb stílusa), 1 élő A / B split teszt (a prémium korlátlan), mutassa meg a Hello Bar bárkinek vagy csak mobilon (vagy korlátozza a honlapjára, ha frissít). Egy dolog, amit meg kell jegyezni, hogy csak akkor távolíthatja el a Hello Bar márkanevet, ha frissít egy prémium tervre, amely körülbelül 24 dollár / hónap kezdődik, ha éves növekedési tervet választ..

3. A WPFront értesítési sáv

WPFront értesítési sáv

A WPFront egy kicsit kevésbé intuitív, de ennek ellenére jó lehetőség, ha ingyenes értesítési sáv-bővítményt keres. A plugin saját paneljével rendelkezik, amely rendelkezik ragadós, görgetési eltolás, sávmagasság, automatikus bezárás, üzenet, gombművelet (link vagy Javascript) és még sok másnal. De egyedülálló tulajdonság az, hogy meghatározhatja a dátumokat és a felhasználói szerepeket az értesítési sávok megjelenítéséhez. Ezért a WPFront nagyszerű választás, ha korlátozott időre szóló promóciókat vagy külön hirdetményeket kíván hirdetni a bejelentkezett előfizetőknek (vagy akár a szerzőknek)..

4. WP értesítő rudak

WP értesítő rudak

A WP Notification Bars beépülő modul egy egyszerű módszert kínál egy riasztási sáv létrehozására a WordPress alapú webhelyén. Készítsen korlátlan számú sávot egyéni szöveggel, gombokkal, stb. Ezen kívül vannak olyan beállítások, amelyek segítségével az értesítési sávot bizonyos oldalakon (vagy hozzászólásokon) megjelenítheti a Google vagy a Facebook látogatói számára – ez egy nagyszerű szolgáltatás, ha különféle értesítéseket szeretne ajánlani a látogatók számára különböző forgalmi források. A plugin fordításra kész, és tartalmaz színválasztókat az egyedi háttér-, szöveg- és gombszínekhez.

5. Felső sáv

Legjobb bár

A WP Darko felső sávjának beépülő moduljával megtervezheti saját felső sávját, hogy üzeneteket és linkeket jelenítsen meg a webhely látogatói számára. Válassza ki a színt, a görgetés láthatóságát, az üzenet és a gomb szövegét, valamint a színeket. Van egy Pro verzió a speciális opciókhoz (alsó szegély, késleltetés, bezárási lehetőség, betűméret és felhasználói láthatóság).

6. Bejelentő bár

Themify bejelentő bár

Információ és letöltés

A Bejelentési sáv plugin megkönnyíti a riasztások hozzáadását a webhelyére. Mivel a plugin teljes mértékben reagál, az üzenete az olvasók számára minden eszközén látható lesz. A plugin számos nagyszerű lehetőséget tartalmaz, így olyan hirdetményeket hozhat létre, amelyek megfelelnek a márkának és a webhelynek. Először döntse el, hogy szeretne-e hirdetést rögzíteni a fejlécbe, a láblécbe vagy az oldalsávba. Ezután 12 háttér szín / stílus, 2 stílus elem (gemkapocs vagy könyvjelző), 3 átmenet és 5 egyedi betűtípus közül választhat. Készítsen olyan hirdetményeket, amelyek valóban megjelennek a webhelyén, hogy ösztönözze az olvasókat kattintásra!

7. Apex Notification Bar Lite

Apex Notification Bar Lite

Az Apex Notification Bar Lite bővítmény maroknyi lehetőséget kínál a saját figyelmeztető vagy értesítő sáv létrehozásához. Válasszon az 5 előre beállított sablon közül, vagy testreszabhatja az 5 értesítési sáv összetevővel és a mellékelt szociális ikonokkal. Az Apex Notification Bar Lite lehetőségeket kínál ragadós sávra – így az értesítés akkor is a képernyőn marad, ha a webhely látogatói lefelé görgetnek. Vagy engedélyezheti a megjelenítés / elrejtés lehetőséget az olvasók számára az értesítés bezárásához. Többet akar? Van egy prémium verzió elérhető fejlett pozicionáláshoz, ütemezett sávokhoz, visszaszámláláshoz, egyedi betűtípusokhoz és még sok más testreszabási opcióhoz elérhető.

8. HashBar

Hashbar

Utoljára listánk a HashBar értesítési sáv a WordPress számára. Kompatibilis a Visual Composer és a King Composer-rel, ez egy nagyszerű kiegészítés, még akkor is, ha a webhelyén oldalépítőt használ. A plugin segítségével eldöntheti, hogy mely oldalakon jelenik meg, beállíthatja a pozicionálást, testreszabhatja a színeket, és természetesen hozzáadhatja a saját szövegét. De ha hozzáférést akar elérni a rövid kódok generátorához, ragacsos és átlátszó fejlécstílusokhoz, a mobil töréspont beállításaihoz, az értesítési sáv ütemezéséhez és még sok máshoz, akkor frissítenie kell a prémium verzió.


Összefoglalva a bejelentési és értesítési sávok kiválóan alkalmasak a fontos információk felhívására. Az olvasókat exkluzív értékesítésre, új tartalomra, hírlevélre való feliratkozásra vagy más kiemelt tartalomra irányíthatja. Remélhetőleg ez a lista segített megtalálni a megfelelő értesítési sávot a WordPress webhelyén.

Van kérdés? Vagy más plug-inek ajánlása? Csak hagyjon nekünk egy megjegyzést az alábbiak szerint – szeretnénk hallani rólad.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map