8 legjobb e-mail és hírlevél, WordPress plugins 2020

A hírlevelek fontosak. Az e-mail lista kezelése, valamint a hírlevelek létrehozására és küldésére fordított idő megadása azonban nem mindig illeszkedik az ütemtervbe (vagy a költségvetésbe). Tudta, hogy hírlevelet küldhet közvetlenül a WordPress irányítópultjáról? És még ennél is jobb – hogy rengeteg hírlevél WordPress plugin található, amelyek segítségével könnyedén beállíthatja a telepítést?


Ma megvizsgáljuk a hírlevél kezelésének a legegyszerűbb módszereit a WordPress segítségével. Tehát további beavatkozás nélkül menjünk bele a WordPress e-mail és hírlevél beépülő moduljainkba, amelyek véleményünk szerint a legjobbak.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. MailPoet

MailPoet e-mailek és hírlevelek

A MailPoet egy hatékony hírlevél és e-mail kezelő, amely zökkenőmentesen integrálódik a WordPress-hez. Készítheti e-mail listáját, hírlevelet készíthet, és közvetlenül a WordPress irányítópultján küldheti el őket. Ráadásul 100% -ban ingyenes akár 2000 előfizető számára!

Tehát mi teszi a MailPoet egyik legjobb WordPress hírlevél-bővítményt? Kezdjük az elejétől – először is, ez rendkívül egyszerűen beállítható és használható. Csak telepítse és aktiválja a MailPoet-t, akárcsak minden más plugint, majd készen áll a hírlevelek küldésére. Nincs szükség további konfigurációra vagy szolgáltatási tervre. Most már közvetlenül létrehozhatja / kezelheti előfizetői és listáit a WordPressből!

Ezt követően a MailPoet tartalmaz egy nagyszerű hírlevél-készítőt az e-mailek létrehozásához és testreszabásához. Válassza ki, ahol hírlevelet, automatikus feliratkozási e-mailt vagy automatikus „új üzenet” értesítést szeretne létrehozni. Ezután válasszon egy kész, reagáló sablont, és alapvetően készen áll a továbblépésre! Természetesen testreszabhatja

A MailPoet teljes WooCommerce-integrációt is kínál, bár ez a weboldal számos jellemzője MailPoet prémium (mindenképpen megéri a frissítést imo). Ha profira frissít, küldhet üdvözlő e-maileket, termékértékesítéseket és új termékekről szóló értesítéseket (megjegyzés: az elhagyott kosár és az ügyfelek jutalma már folyamatban van!). A Pro statisztikákkal szolgál a közönség elkötelezettségéről (kattintásokra és megnyitásokra), fehér címkével ellátott hírlevél láblécére, az azonos napi hétköznapi támogatásra és arra, hogy bármilyen módszerrel (például SMTP-vel) további e-maileket küldhet több előfizetőnek..

A MailpPoet szintén megfelel a GDPR-nek és készen áll a fordításra. Valójában 20 nyelvi fordítást már rendelkezésre bocsátunk (és szívesen csatlakozol azokhoz Transifex projekt, ha segíteni szeretne egy saját nyelvre történő fordításban).

2. Mailster (prémium)

Mailster e-mail hírlevél beépülő modul

Információ és letöltésView a Demo

A Mailster egy e-mail hírlevél-bővítmény a WordPress számára, amely az e-mail hírlevelek létrehozásával, küldésével és kezelésével kapcsolatos teljes e-mail marketing tapasztalatot magában foglalja a WordPress háttérprogramjában.

A beépülő modul segítségével a beépített e-mail készítőnek köszönhetően gyönyörűen kialakított e-maileket küldhet és hozhat létre előfizetői számára. Egy egész kampányt elkészíthet egyszerű percek alatt húzással, és professzionális megjelenésű kampányt biztosíthat a közönség számára.

Az automatikus válaszadó funkciónak köszönhetően az egyéni műveleteken alapuló e-mailek létrehozása soha nem volt ilyen egyszerű. Válasszon egy konkrét dátumot, műveleteket vagy még sok más lehetőséget, amikor egy bizonyos e-mailt el kell küldeni az előfizetőjének. Egyesítheti a kritériumok bizonyos kombinációit is arra vonatkozóan, hogy az előfizető mikor fogadja az e-maileket.

A Mailster az összes előfizetőt közvetlenül a WordPress-ben tárolja, így az összes adat a birtokában van, és nincs díj vagy korlátozás. Korlátlan mennyiségű listát és előfizetőt hozhat létre penny fizetése nélkül. Más e-mail marketing szolgáltatások ehhez bizonyos árazási szinteket tartalmaznak, így a Mailster használatával jelentős összeget takaríthat meg, és nem kell aggódnia bizonyos küszöbértékek miatt.

A részletes statisztikák a Mailster egyik alapvető jellemzője, amely lehetővé teszi a nyílások, kattintások és visszapattanások vizuális megjelenítését. Ezenkívül részletes statisztikákat kap az egyes előfizetőkről, és pontosan megnézheti, mely tevékenységek indultak el a kampány megtekintése közben.

A Mailster tucatnyi bővítménnyel integrálódik, mint például a küldő szolgáltatók, a WooCommerce és számos felbukkanó űrlap-bővítmény. Ráadásul több mint 120 lenyűgöző sablon érhető el, így a következő projekthez való tökéletes illeszkedés nem lesz probléma.

3. A hírlevél

A hírlevél beépülő modulja

A helyesen elnevezett Hírlevél-bővítmény éppen az, amit mond – egy hírlevél-bővítmény. Ez az ingyenes WordPress plugin kiváló lehetőség hírlevelek létrehozására és küldésére a WordPress telepítéséből.

A plugin tartalmaz egy előfizetési modult és űrlapot, így könnyedén elkezdheti az előfizetői lista elkészítését. Még egyszeri vagy dupla optin beállítások is vannak, valamint egy adatvédelmi jelölőnégyzet, amely a WordPress webhelyének GDPR-kompatibilitását biztosítja.

Az e-mailek létrehozásakor a Hírlevél számos lehetőséget kínál. Használja a drag and drop szerkesztőt egyéni e-mail elrendezések létrehozásához, tartalomblokkok, hősképek, címsorok, cselekvésre ösztönzés és még sok más hozzáadásához. A Hírlevél beépülő modul szintén kész SMTP-re, integrálódik a WordPress felhasználói regisztrációjába, és kompatibilis a legtöbb népszerű WordPress fordítási bővítménnyel (beleértve a WPML-t, a Polylang-ot és a TranslatePress-t).

A Hírlevél beépített kézbesítési sebességének vezérlésével szerkesztheti még a hírlevél küldésének sebességét. Tehát 10-es (vagy bármilyen számú) tételt küldhet, ahelyett, hogy előfizetőire egyszerre e-mailt küld. A The Newsletter bővítménnyel semmilyen korlátozás nem korlátozódik – adj hozzá korlátlan előfizetőket, és küldjön korlátlan hírlevelet!

Többet szeretne? A Hírlevél csapata rengeteg prémium kiegészítőt kínál jelentések, automatizálás / automatikus válaszadók, WooCommerce, Google Analytics, földrajzi helymeghatározás és még sok más számára.

4. Jackmail

JackMail WordPress hírlevél bővítmény

A Jackmail egy WordPress plugin, amely hírlevelek létrehozására és küldésére szolgál a WordPress háttérrendszerével. Mindent tartalmaz, amire szüksége van, és az smtp szervert is tartalmazza! Csak telepítse és kezdje meg a hírlevél formázását.

Élvezze a Jackmail EmailBuilder alkalmazást, amely segít a lehető legszorosabb módon új hírlevelének létrehozásában. És természetesen érzékeny! És a drag and drop tartalomépítőnek köszönhetően a saját hírlevelének létrehozása a gyermekjáték. Ha hírleveleit szeretné automatizálni, a Jackmail lehetővé teszi az automatikus munkafolyamat elindítását is.

A Jackmailnek plugin-csatlakozói is vannak, amelyek segítenek az Optin-cím gyűjtésében a ContactForm, a NinjaForms, a WPForms és más oldalakon. Ne aggódjon amiatt, hogy hírlevele spambe kerül. A Jackmail az egyik első WordPress hírlevél-bővítmény, amely valaha integrálta a professzionális útválasztási platformot. Jelenleg havonta 3000 e-mailt kínálnak ingyenesen! (és a láblécben nincs hirdetés!)

A Jackmail kedves statisztikákat is nyújt Önnek. Tudja meg, ki nyílik, ki kattint és még sok más! Ez egy nagyszerű módszer a kampányok nyomon követésére.

5. E-mail előfizetők és hírlevelek

E-mail és hírlevelek

Az E-mail feliratkozók és hírlevelek egy teljesen ingyenes plugin, amely lehetővé teszi e-mailek küldését, hírlevelek létrehozását és vezetések gyűjtését – mindezt egyetlen elosztóból. Ez a beépülő modul létrehoz egy egyszerű feliratkozási űrlapot, amely nem egészen olyan testreszabható, mint a listán szereplő többi lehetőség. Szinte az összes szükséges szolgáltatást felkínálja, amely lehetővé teszi:

 • Értesítési e-maileket küldhet az előfizetőknek, amikor új hozzászólásokat tesznek közzé.
 • Gyűjtse össze az ügyfél e-maileit előfizetési mező hozzáadásával (widget, rövid kód vagy PHP útján).
 • Engedélyezze az előfizetők kettős és egyszeri bejelentkezési módjait.
 • Minden e-mailhez adja meg a leiratkozási linket.

Az előfizetők rendszeres frissítése a hírneve javításának tökéletes módja. Noha ez a plugin nem lehet a legrugalmasabb lehetőség, vitathatatlan, hogy képes segíteni a potenciális előfizetők vonzását és a jelenlegi előfizetők fenntartását..

6. Tribulant hírlevelek Lite

Tribulant hírlevelek Lite Plugin

Egy másik WordPress-alapú hírlevél opció a Tribulant hírlevelei. Ez az összes egy hírlevelen lehetőség támogatja a levelezőlistákat, a fizetett előfizetéseket, a POP / IMAP visszapattanási kezelést, a DKIM aláírást és még az SMTP hitelesítéseket – és még sok más.

A hírlevelek létrehozása ugyanolyan egyszerű, mint a bejegyzés létrehozása. Valójában hírlevélként is küldhet üzenetet! Vagy használja a mellékelt sablonok egyikét. Ha készen áll, küldje el hírlevelét az irányítópulton. A sorba helyezési funkciók megkönnyítik az e-mailek küldését részletekben (amelyet a Tribulant 100 előfizetőnél több listára ajánl). Az automatikus válaszadókat és a hírleveleket feltételek szerint is beállíthatja, hogy tovább elérje a közönséget.

De van egy kicsit többet a Tribulant hírlevelekről, amelyeket érdemes megismerni. Itt egy gyors pillanatkép a plugin további szolgáltatásairól:

 • Bejegyzés / oldal optin
 • Oldalsáv kütyü
 • E-mail előzmények
 • E-mail mellékletek
 • Bit.ly kattintáskövetés
 • WordPress műszerfal-widget
 • Prémium kiterjesztések: WooCommerce, Google Analytics, kapcsolatfelvételi űrlap 7, s2Member stb.

7. SendPress

SendPress hírlevelek

A SendPress nagyszerű lehetőség, ha egyszerű és egyszerű módot szeretne kapni hírlevelek küldésére a WordPress webhelyről. A plugin telepítésével hozzáférhet egy egyszerű, kód nélküli hírlevél-szerkesztőhöz, érzékeny hírlevelekhez nyomon követéssel és ütemezéssel, testreszabható sablonokkal, regisztrációs űrlappal és widgettel, valamint az egy- és kettős optin beállításokkal.

Ami egyedülálló, amit még soha nem láttam, az a hírlevelek listájának a WordPress szerepek szerinti létrehozásának lehetősége. Ily módon létrehozhat és elküldhet egyedi hírlevelet előfizetőinek, valamint heti értesítéseket a blog szerzőinek. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatot tartson az olvasóival és a csapatával.

Egyéb figyelemre méltó plugin-funkciók közé tartozik a Postman SMTP kompatibilitása, az Auto Cron (amely biztosítja az összes hírlevél-e-mail elküldését) és a hasznos online dokumentáció. Ha érdekli, frissítheti a Pro verzióra, hogy hozzáférjen az API küldéshez további SMTP opciókkal, automatizált visszafordulási kezeléssel, jelentéssel, testreszabható HTML hírlevél sablonokkal, spam pontszámmal és prémium / prioritási támogatással.

8. Hírlevélkezelő XYZ

Hírlevélkezelő: XYZ

Utoljára a listánkban található a XYZscripts hírlevélkezelője. Ez egy könnyű hírlevél, alapvető lehetőségekkel. A funkciók között szerepel egy optin forma (rövid kód és widget), korlátlan előfizetők támogatása (e-mailek), SMTP, automatizálás cron feladattal, kötegelt küldés, automatikus válasz az előfizetéshez és a GDPR megfelelőség.

A bővítmény egyszerű szöveges, HTML vagy többrészes üzeneteket is lehetővé tesz. Tehát ezzel a bővítménnyel a hírlevél tervezése teljesen rajtad múlik. Készítsen saját mintát, vagy keressen egy HTML hírlevél sablont, amelyet használni szeretne az e-mailekhez.

Gyors megjegyzés a WordPress PHP levelezési funkcióról és az SMTP-ről

Az utolsó dolog, mielőtt telepítenénk egy hírlevél-bővítményt, és elkezdjük. A szokásos WordPress telepítés mindenképpen használható hírlevél küldésére az irányítópultról (ezért írtuk ezt a listát). Van azonban néhány figyelmeztetés, amelyet szem előtt kell tartani.

 • Számos e-mail szolgáltató (ideértve a Gmail és a Yahoo webhelyet is) automatikusan spamként jelöli meg a PHP e-maileket – ez azt jelenti, hogy hírlevele teljes mértékben kihagyhatja az előfizetők beérkező leveleit..
 • Egyes tárhelyszolgáltatók korlátozhatják a WordPress PHP e-mail funkcióját. Ezenkívül attól függően, hogy a kiszolgáló max_execution_time-e, webhelyének akár el is telik az ideje a hírlevél elküldésének közepén (és ha újratöltni próbál, véletlenül dupla e-maileket küldhet előfizetőire)..
 • A biztonsági bővítmények konfliktusokat is okozhatnak a PHP e-mail funkcióval (csak ellenőrizze, hogy van-e esetleges hiba, ha van ilyen).

Ezen okok miatt javasoljuk az SMTP (egyszerű levélátviteli protokoll) fontolgatását. Az SMTP végrehajtása biztonságos, megbízható e-mail szerver használatával segít megkerülni ezeket a hiányosságokat. Ez növeli annak valószínűségét, hogy hírlevelet kézbesítik.

Szerencsére egyszerűen telepíthet egy SMTP-bővítményt a levelezőprogram biztonságos beállításához – bár szükség lehet egy kis kutatásra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az SMTP-bővítmény jól működik-e és nem ütközik-e a hírlevél-bővítménnyel. Rengeteg harmadik féltől származó SMTP plugin található, például WP Mail SMTP vagy Egyszerű WP SMTP amelyek lehetővé teszik a WordPress-webhely csatlakoztatását egy e-mail szerverhez (például a SendGrid, a Gmail, a Yahoo stb.).

Vagy ha talál egy hírlevél-bővítményt, amely már tartalmazza az integrált SMTP-t, az esemény jobb! Néhány WordPress hírlevél bővítmény már kínálja ezt a beépített modult (például a Jackmail), amely fantasztikus.


Végső gondolatok

Ennyi ez most! Ha bármilyen kérdése van a WordPress fent említett hírlevelekkel kapcsolatban, vagy ha úgy gondolja, hogy fel kell tüntetni a listán, ne felejtse el velünk értesülni. Ellenkező esetben töltsön le egy bővítményt, állítsa be az SMTP-t, és kezdje el hírlevelek küldését közvetlenül a WordPress irányítópultjáról!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map