7 legjobb WordPress gyorsítótárazási bővítmény 2020-ban

A WordPress webhelyének felgyorsításakor csak egy lövés van. Szolgáltasson lassan betöltő oldalakat a közönség számára, és nem fogja tudni, mi ütközött az alsó soroddal. \ Javasoljuk, hogy használjon WordPress gyorsítótár-bővítményt a lassú oldalak súlyos kimenetele elkerülése érdekében.


Mi a végeredmény? Növeli az oldal betöltési sebességét, boldoggá teszi a felhasználókat, és bőségesen élvezi az utat.

Miért érdemes kiszolgálni a gyorsan betöltő oldalak? Leginkább azért, mert az emberek és a keresőmotorok nem szeretik a lassú webhelyeket. Igen, a lassú webhely azt jelenti, hogy nincs mit kínálnia, és a keresőmotorok nem fogják habozni, hogy elküldjék szeretett webhelyüket feledésbe.

Mutassa meg olvasóinak, hogy szeretnek szupergyors oldalakkal, és szeretnének téged a Holdra és vissza. Közted és köztem, tudom, hogy utálsz lassan tölteni az oldalakat is. Ennek ellenére a webhely sebessége szempontjából mindig vadállat üzemmódban kell lennie.

Ameddig a sebesség megy, minél gyorsabban érkeznek az emberek (és a keresőmotorok) az Ön tartalmához, annál jobb. Ellenkező esetben a buszmegállónál várja az ügyfeleit, mint egy utas – csak a probléma az, hogy nem fognak jönni, ellentétben a busszal.

Tehát ne futtassa magát a földön egy lassú weboldallal. Ne adj szeretetet ennek a lassú oldalaknak; szerezzen be egy WordPress gyorsítótár-bővítményt, és függővé váljon a sebesség miatt.

Ha úgy érzi, hogy nem tud lelassulni, akkor a megfelelő helyen vagy, mert ebben a bejegyzésben hét legjobb WordPress gyorsítótárazási bővítményt fedünk le, amelyek 2019-ben és azt követően is felgyorsítják webhelyét.

Ha nem találja a kedvenc gyorsítótár-bővítményt, ne csalódjon. Ehelyett vigye a küzdelmet a hozzászólás végére, a megjegyzés szakaszba. Vagy tekintse meg a WordPress felgyorsításának teljes útmutatóját.

Gyors megjegyzés a WordPress gyorsítótárazásához

Szóval miről szól ez a gyorsítótárazási üzlet? Utálom az ismétlődő tartalmat, mert ez hátrányosan érinti a SEO erőfeszítéseit, ezért eldobom egy korábbi cikk egy idézetét, amely bemutatja, hogyan kell a WordPress gyorsítótárát megtisztítani, például a profik számára. Itt van:

Általános számítási szempontból a gyorsítótárazás az adatok ideiglenes memóriában történő tárolását jelenti, szemben a fő memóriával. A gyorsítótár (kifejezett készpénz) egy olyan technológia, amelyen keresztül egy hardver vagy szoftver ideiglenes adatokat tárol, amely gyorsabban képes letölteni a szükséges második alkalommal..

A gyorsítótárazás a webhely oldalának betöltési sebességének növeléséről szól. A gyorsítótárazás négy fő típusa van, nevezetesen:

 • Böngésző gyorsítótárazás, amely olyan böngészőkbe van beépítve, mint például a Chrome, a Mozilla Firefox és így tovább
 • Kiszolgáló gyorsítótárazása, amely a szerveroldalon történik. Ezt általában a webgazda karbantartja
 • Harmadik fél gyorsítótárazása, amelyet harmadik felek, például tartalomszolgáltató hálózatok (CDN) biztosítanak. A népszerű CDN-k példái között szerepel többek között a CloudFlare és a KeyCDN
 • Plugin gyorsítótár, a WordPress gyorsítótárazási bővítmények által kínált típus, valamint a cikk fő témája

A következő szakaszban mind az ingyenes, mind a prémium WordPress gyorsítótárazási bővítményeket ismertetjük. Akár ingyenes, akár prémium WP gyorsítótár-bővítményt keres, győződjön meg arról, hogy a webhelyéhez megfelelőt választott. További beavatkozás nélkül kezdjük el az üzletet.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. W3 teljes gyorsítótár

WordPress gyorsítótárazási plugins - w3 teljes gyorsítótár

Több mint 1 millió aktív telepítéssel a W3 Total Cache az egyik legnépszerűbb WordPress gyorsítótárazási plugin a bolygón.

A bővítmény népszerű egy gyorsítótárazási funkciók csodálatos csomagjának köszönhetően, amelyek segítenek webhelyének felgyorsításában, mint főnök. A W3 teljes gyorsítótár gyorsítja a WordPress webhelyét olyan funkciókkal, mint:

 • A böngésző gyorsítótárazása, amely különösen nagyszerű az ismételt oldalmegtekintéseknél
 • HTML, CSS, JavaScript és hírcsatornák tömörítésének és tömörítésének a képessége, hogy a sávszélesség akár 80% -át megtakarítsák
 • Kompatibilitás a megosztott, virtuális magán- és dedikált tárhelyekkel (szerverek)
 • Zökkenőmentes tartalomszolgáltató hálózat (CDN) integráció
 • Mobil támogatás, beleértve az automatikus témaváltást
 • Oldal-gyorsítótár, beleértve a keresési eredményoldalakat
 • Objektumok gyorsítótárazása, beleértve az adatbázis objektumokat
 • WP_CLI támogatás a gyorsítótár ürítéséhez és így tovább
 • Gyorsítótárazási statisztikák, így láthatja, hogy a gyorsítótárazási törekvések miként rendeződnek
 • Fordított proxy-integráció a Lakkal vagy az Nginx-en keresztül
 • A Google gyorsított mobil oldalak (AMP) támogatása
 • És még sok más

A WordPress gyorsítótár-bővítmény számos funkciója megzavarhatja a tökéletes kezdőt. Ugyanakkor, ha megkaptad, a W3 Total Cache figyelemre méltó WordPress gyorsítótárazási megoldás.

Az ingyenes WordPress gyorsítótárazási pluginért a W3 Total Cache le fogja zokni. Más szavakkal, azon tűnődni fogsz, vajon miért kezdhető el ilyen jellegű gyorsítótárazási bővítmény.

2. WP rakéta

WP rakéta WordPress gyorsítótárazási bővítmények

Ha a W3 Total Cache konfigurálása nehéznek bizonyul, akkor szüksége lehet egy kevésbé bonyolult WordPress gyorsítótárazási pluginre. Hölgyeim és férfiak, köszönöm a WP Rocket-t, az egyik legjobb prémium WordPress gyorsítótárazási plugint.

Ha van némi készpénz a webhelyére történő befektetéshez, akkor a WP Rocket valószínűleg az egyetlen prémium gyorsítótárazási plugin, amire szükséged lesz.

A kezdőknek a WP Rocket hihetetlenül egyszerűen konfigurálható, még millió és egy funkcióval is. A plugin aktiválása után a WP Rocket azonnal megkezdi a webhely gyorsítótárazását. Így van, nem kell konfigurálnia a végtelen beállítások listáját a WordPress-webhely gyorsítótárazásához; egyszerűen telepítse a bővítményt, nyomja meg az aktiválás gombot, és elindul a gyorsabb weboldalakhoz.

És bár a WP Rocket kezdőbarát, rengeteg horoggal szállítja, amelyek segítenek a fejlesztőknek a bővítmény funkcionalitásának jelentős kiterjesztésében.

De hogyan növeli a plugin a WordPress betöltési sebességét? A WP Rocket minimálisra csökkenti a HTML, a JavaScript és a CSS fájlokat. Ha ez nem elég, a WP Rocket gyorsítótár-előtöltéssel jár, amely azonnal javítja webhelyének indexelését a keresőmotorok által. Ez azt jelenti, hogy a plugin támogatja a böngészőt és az oldal gyorsítótárát.

Ezen felül a WP Rocket lusta rakodással jár. Ezért a webhelyén lévő képek csak akkor töltődnek be, amikor a látogató görgeti az oldalt.

A Facebook és a YouTube a nagyobb webhelyek között különösen szereti ezt a technikát. A WP Rocketnek köszönhetően te is használhatsz lusta rakodást az ön javára. Ezenkívül a plugin a WordPress bevált gyakorlatainak megfelelően épül fel, azaz tiszta, kommentált és jól dokumentált.

A WP Rocket mögött álló társaság három árat kínál Önnek Egyetlen ($ 49)Plusz ($ 99) és Végtelen (249 USD). Azt javasoljuk, hogy mindig vegye igénybe a vállalkozása számára megfelelő csomagot. Ezen felül 14 napos 100% -os pénz-visszatérítési garanciát kínálnak, ami azt jelenti, hogy kockázatmentesen tesztelheti a WP Rocket-et.

3. WP Super gyorsítótár

WordPress gyorsítótárazási plugins - wp szuper gyorsítótár screenshot

Egy másik méltó versenyző ebben a WP gyorsítótár-fordításban az Automattic által készített WP Super Cache, ugyanazok a srácok, akik a kiváló termékek között a Jetpack-et, az Akismet-t és a WordPress.com-ot is hozták..

A WP Super Cache-nek több mint 2 millió aktív telepítése van, ami sok kiadó és webfejlesztő számára népszerű gyorsítótár-bővítmény..

A webhely felgyorsítása érdekében a WP Super Cache statikus HTML fájlokat generál a dinamikus WordPress tartalomból. A nehéz PHP szkriptek kiszolgálása helyett a webszerver a könnyebb HTML fájlokat fogja kiszolgálni, ami rengeteg sávszélességet takarít meg és csökkenti az oldal betöltési idejét.

A beépülő modul statikus HTML fájlokat szolgál fel webes látogatói 99% -ának, beleértve azokat a felhasználókat is, akik bejelentkeztek vagy megjegyzéseket fűztek hozzá. Az oldalak tömörítésén kívül a WP Super Cache automatikusan megtisztítja az elavult és elavult gyorsítótárat. Ezenkívül annyi üzenet előtöltése is lehetséges, ha engedélyezi az „Előtöltési mód” lehetőséget.

Ezenkívül a WP Super Cache CDN támogatást is tartalmaz, ideértve annak lehetőségét is, hogy CDN-t hozzon létre a domain egyik aldomainén.

Ezen felül REST API végpontokat kap, amelyek hasznosak lehetnek, ha hozzáférni kell ennek az kedvező bővítménynek a beállításaihoz. Párosítsa ezt a beépülő modulban rendelkezésre álló horogokkal, és az igényeinek megfelelő egyedi gyorsítótárazási eljárásokat hozhat létre.

A webhely gyorsítótárazásának elkezdése csuklás nélkül, a fejlesztők azt javasolják, hogy aktiválja a következő beállításokat:

 • Egyszerű gyorsítótárazás
 • A gyorsítótár újraépítése
 • Tömörítse az oldalakat
 • Ne tároljon gyorsítótár oldalakat az ismert felhasználók számára
 • CDN támogatás
 • További honlap ellenőrzések

A pluginhez részletes dokumentáció tartozik, ha bármikor szüksége van további információra.

4. Gyors teljesítmény

gyors teljesítményű WordPress plugin

A Swift Performance nem csupán egy WordPress gyorsítótárazási bővítmény. Csodálatos teljesítmény-optimalizáló túl pusztán gyorsítótárazás, ahogy tudod.

A fejlesztők ezt a rosszfiút az összes olyan funkcióval felszereltek, amelyre szükségük van a kedves WordPress-webhely teljesítményének és sebességének fokozásához anélkül, hogy izzadtságot okozna.

Először az oldalak gyorsítótárazása nem működik a dobozban (vagy amint bekapcsolja a plugint). Ha kíváncsi, az oldal gyorsítótárazása kompatibilis többek között a Cloudflare, a bbPress, a WooCommerce és a Varnish termékkel.

Másodszor, optimalizálhatja a statikus erőforrások szállítását a tömörítés révén. Így van, egyetlen kattintással kombinálhatja vagy tömörítheti a CSS-t és a JavaScriptet. Az Async Execute néven ismert funkciónak köszönhetően a szkripteket egyenként is futtathatja, amikor betöltődnek, ami javítja a webhely sebességét, SEO pontszámait és a felhasználói élményt.

Harmadszor, a Swift Performance a legkorszerűbb adatbázis-optimalizálóval rendelkezik. Az optimalizáló megtisztítja a duplikált metaadatokat, a lejárt tranzienseket, az árvákat és a spam jellegű megjegyzéseket. És ha nem tudta, akkor ütemezheti az adatbázis optimalizálását (a pro verzióval), ami sok időt takarít meg Önnek.

Ezen felül kap egy plugin-szervezőt, amely segít egyes oldalak plug-inek engedélyezésében / letiltásában. Mivel a pluginek csak ott futnak, ahol szükséges, csökkentheti az oldalméretet és minimalizálhatja a teljesítményproblémákat okozó konfliktusokat.

Egyéb figyelemre méltó tulajdonságok:

 • Képesség automatikusan létrehozni a kritikus CSS-t
 • GZIP tömörítés
 • Lusta betöltése
 • Böngésző gyorsítótárazása
 • Mobil detektálás
 • Több hely kompatibilitása
 • WPML támogatás
 • Szívverés ellenőrzése
 • És még sok más

5. LiteSpeed ​​gyorsítótár (LSCache)

A litespeed gyorsítótár az egyik legjobb WordPress gyorsítótárazási plugin

Ha van egy plugin, amely szórakoztatóvá teszi a gyorsítótárazást (tudjuk, hogy unalmas és nehéz), akkor LiteSpeed ​​Cache-nek kell lennie. Ez a WordPress gyorsítótárazási bővítmény kétféle szolgáltatással rendelkezik, nevezetesen:

 • Általános jellemzők, amelyek bármilyen webszerverre alkalmasak, például LiteSpeed, Nginx, Apache és így tovább
 • LiteSpeed ​​exkluzív szolgáltatások, amelyek megkövetelik OpenLiteSpeed, kereskedelmi LiteSpeed ​​termékek, vagy LiteSpeed-alapú tárhely

Az általános funkciók közé tartozik az objektum gyorsítótár, a több CDN támogatás, a veszteséges / veszteség nélküli képoptimalizálás, a böngésző gyorsítótára, az OPcode gyorsítótár, a CSS / JS HTTP / 2 push, a DNS előzetes letöltése, a Cloudflare API, a több hely támogatása és a szívverés vezérlése..

Ezen felül apríthatja a CSS-t, a JavaScript-et és a HTML-t, beleértve az inline CSS-t és a JavaScriptet, valamint automatikusan létrehozhatja a kritikus CSS-t..

Ezenkívül lazy tölthet be képeket / iframe-eket, és aszinkron módon betöltheti a CSS / JS-t. Ezen felül kap egy adatbázis-optimalizálót, a WebP képformátum támogatást, az import / export beállításokat, az alap / speciális beállítás nézetet és a PageSpeed ​​pontszám optimalizálást..

Mindezeket a fantasztikus beállításokat vonzó és könnyen érthető adminisztrációs felületen kapja meg.

A LiteSpeed ​​exkluzív szolgáltatásai közé tartozik az automatikus oldal-gyorsítótárazás és -ürítés, a bejelentkezett felhasználók számára a saját gyorsítótár, a WordPress REST API gyorsítótárazása, a mobil észlelése, a gyorsítótárazási tisztítási ütemezés, a WP CLI támogatás és még sok más.

A LiteSpeed ​​Cache nagyszerű dokumentációval, támogatási fórummal és Slack közösséggel érkezik. Kompatibilis a bővítmények és témák széles választékával. API-kat kínálnak azokhoz a bővítményekhez és témákhoz is, amelyek nem kompatibilisek az LSCache-val. Ez egy hosszú szolgáltatáslista, amely a webhely sebességét a következő szintre hozza.

6. WP leggyorsabb gyorsítótár

wp leggyorsabb gyorsítótár

A WP leggyorsabb gyorsítótár egy másik népszerű WordPress gyorsítótárazási plugin, amely több mint 900 ezer aktív telepítéssel rendelkezik az írás idején. A funkciók lenyűgöző listájával és a rendszeres frissítésekkel számíthat a WP leggyorsabb gyorsítótárára, hogy felgyorsítsa szeretett WP webhelyét..

Az oldalsebesség növelése és a szerver terhelésének csökkentése érdekében a WP Fastest Cache statikus fájlokat hoz létre a dinamikus WordPress tartalomból.

A plugin annyira egyszerűen használható, hogy az induláshoz nincs szüksége technikai know-how-ra. Ezen felül a gyorsítótárazási folyamat nagy része automatikusan megtörténik. A WP leggyorsabb gyorsítótár olyan funkciókkal büszkélkedhet, mint:

 • Nagyszerű (és könnyen használható) adminisztrációs panel
 • HTML és CSS minifikáció
 • GZIP tömörítés
 • Az oldal gyorsítótárazása
 • Böngésző gyorsítótárazása
 • CSS / JS kombinálásának képessége
 • Letilthatja az emoji inline CSS és a wp-emoji-release.min.js fájlokat
 • Támogatás több nyelvhez
 • CDN támogatás
 • SSL támogatás
 • Gyorsítótár-időtúllépés
 • Előzetesen töltse be a gyorsítótárat
 • És még sok más

A WP Fastest Cache egyszerű, de hatékony gyorsítótárazási megoldás kezdőknek és fejlesztőknek egyaránt. Ráadásul létezik egy prémium verzió, amely több funkcióval rendelkezik, mint amire valaha is szüksége lenne.

7. Automatikus optimalizálás

automatikusan optimalizálja a WordPress gyorsítótárazását és a teljesítmény-bővítményt

Végül, de nem utolsósorban, megvan a WordPress Autoptimize plugin. A plugin tökéletes, ha könnyű megoldást keres, amely jelentősen megnövelheti webhelyének sebességét. Nem rendelkezik a listán szereplő többi plugin csengőjével és sípjével, ami könnyűvé és egyszerűvé teszi a felhasználást.

Ahelyett, hogy olyan területekre összpontosítana, mint például a böngésző és az oldal gyorsítótár, a plugin a szkripteket optimalizálja. Pontosan, az Automatikus optimalizálás összeillesztheti, tömörítheti és gyorsítótárazhatja a szkripteket, áthelyezheti azokat a láblécbe vagy az oldalfejbe, és tömörítheti a HTML-t.

A beépülő modul további lehetőségekkel jár a WordPress alapvető hangulatjel-átalakítás eltávolításához, a képek és a Google betűtípusok optimalizálásához, valamint az aszinkron nem aggregált JavaScript-hez. A fejlesztő azt javasolja, hogy az oldal gyorsítótárazásához használják a listán szereplő többi WordPress gyorsítótárazási plugint.


A WordPress gyorsítótárazó bővítmények hozzájárulnak a WordPress webhelyének teljesítményének és sebességének növeléséhez anélkül, hogy izzadtságot okozna. Ezt már tudja. Gyorsítótár-bővítmények nélkül mindent manuálisan kell tennie, ami valószínűleg megsütné az agyát.

Reméljük, hogy üzenetünk a helyes irányba mutat, amennyire a megfelelő WordPress gyorsítótárazási bővítmény kiválasztása megy. Hiányzott a kedvenc WordPress gyorsítótárazási bővítmény? Tudassa velünk a megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map