7 legjobb WordPress beépülő modul a Google Szolgáltatások webhelyéhez történő integrálásához

WordPress plugins a Google Services integrálásához

A Google szolgáltatásai folyamatosan fejlődnek az idő múlásával. Minden bizonnyal megkönnyítik az életem és az üzletem, és azt hiszem, a tiéd is.


A WordPress webhelyre integrálva könnyebben megtalálják webhelyét vagy online áruházát, gyorsan hozzáférhetnek az elemzéshez az irányítópulton, vagy akár a Google betűkészletekkel még jobban olvashatóvá teszik webhelyének megjelenését.

Összeállítottam a 7 ingyenes WordPress bővítmény listáját, amelyek integrálják a Google szolgáltatásait az Ön webhelyére. Fokozni fogják az online jelenlét értékét, és megkönnyítik annak használatát. Ez a cikk csak a WordPress.org tárházban található megbízható plugineket sorolja fel, amelyeket személyesen ellenőriztem.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Google Analytics WD

Google Analytics WD bővítmény

Ennek a felhasználóbarát bővítménynek több mint 4.000 aktív telepítése van, de a felhasználók nagyon magas szintű értékelést kapnak (5 csillag az ötből). Ez automatikusan hozzáadja az Analytics követőkódot webhelyéhez. Szintén testreszabhatja a Google API által biztosított lehetőségek többségére.

Látni akartam, hogy megérdemli-e a besorolást, ezért folytattam és telepítettem. Ez automatikusan hozzáadta a Google Analytics követőkódot. És mivel nem szeretem a Google Analytics-en megy, de naponta bejelentkezem a webhelyemre, most beszerezhetem ezeket az elemzési adatokat az irányítópultomba, és ennek alapján cselekedhetek..

Szeretné ellenőrizni, hogy mi történik az elemzéssel más regisztrált oldalakon? Ehhez nem kell különféle Analytics-fiókokra váltania. Megteheti a WordPress irányítópultján az Áttekintés oldalon, amely megjelenítheti a közönséget, a látogatókat, a helyet és a böngészőt.

Ha a weboldal elemzését a WordPress irányítópultján szeretné kezelni és nyomon követni, telepítse Google Analytics WD bővítmény és bármikor készíthet mélyreható nyomkövető jelentéseket.

Ez lehetővé teszi, hogy összehasonlítsd és exportáld őket CSV és PDF fájlokba. Elküldheti őket ütemezett e-mailekként, konfigurálhatja az Analytics szűrőket, kizárhat bizonyos adatokat a követésből, kitűzhet célokat és még sok minden mást, ha haladó felhasználó vagy, és speciális mutatókra van szüksége online áruházához, helyi üzleti vállalkozásához vagy a WordPress bloghoz.

Vannak olyan speciális funkciók, amire nem számítottam, például az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások jelentései. Próbáld ki, nézd meg magad, és mondd el, hogy az Ön számára működik-e, mint nekem.

2. Könnyű Google betűtípusok

Egyszerű Google Fonts WordPress plugin

Szeretem a szép tipográfiát. Nem csak az, hogy része az online márkázási stratégiának, hanem a WordPress webhelyet használhatóbbá és könnyebben olvashatóvá teszi. Hozzáadhat egyedi Google betűkészleteket a WordPress témához kódolási ismeretek nélkül. Az Egyszerű Google Fonts plugin kompatibilis bármely WordPress témával.

Ez lehetővé teszi a tipográfia teljes irányítását és több mint 600 betűtípus közül választhat. Mielőtt elmenti a módosításokat, előnézetben megtekintheti témáját az új betűkészlettel.

Egy másik kifogás az, hogy ha frissíti a témát, vagy másikra vált, akkor nem veszíti el az egyedi betűkészlet-megtakarításokat. A WordPress bevált gyakorlatainak használata a weboldal tervezésekor, kiegészítő funkciók beépítésével pluginek révén, hosszú távon számít, tehát kezdje el korán.

3. Google XML webhelytérképek

Google XML Sitemaps WordPress plugin

Mindannyian tudjuk, hogy fontos minden weboldal teljes XML webhelytérképét eljuttatni minden nagyobb keresőmotorhoz. Több mint egymillió aktív telepítéssel és az átlagos értékelés 4,9, A Google XML Sitemaps beépülő modul bizonyítja, hogy érdemes megfontolni. Célja egyszerű és egyértelmű – segít a keresőmotoroknak gyorsabban és jobban indexelni a webhelyet, és megjeleníteni a keresési eredményoldalakon.

Sok más plugin is beépíti ezt a funkciót bennük, ám nehézkesek és lelassíthatják webhelyét. Ha gyors és könnyű megoldást keres, akkor a Google XML Sitemaps az Ön számára.

Ha hozzáteszi a hozzászólásait, kategóriáit, termékeit és más egyéni hozzászólástípusokat a különböző webhelytérképekhez, akkor a bejárók számára láthatóvá válik a webhely teljes szerkezete. Új tartalom létrehozásakor a webhelytérképek automatikusan frissülnek. Nem kell saját maga létrehoznia a sitemap.xml fájlt. Ez a plugin előállítja és dinamikusan frissíti.

4. AdSense beépülő modul WP QUADS

AdSense beépülő modul a WordPresshez

Ha pénzt szeretne keresni a blogján keresztül, próbálkozzon AdSense beépülő modul WP QUADS csatlakoztat.

Meglehetősen könnyen beillesztheti a hozzászólásaiba, az oldalaiba és az oldalsávokba. Ez a beépülő modul tökéletes azoknak a bloggereknek, akik pénzt keresnek az Ön íráskészségeivel kapcsolatban.

Kipróbáltam több plugint és még szolgáltatást is, amelyek hozzáadják a Google AdSense-t a WordPress blogjához. De sokuk túl bonyolult és nem olyan könnyű konfigurálni vagy beilleszteni.

5. Google Drive WP Media

Google Drive WP Media WordPress bővítmény

Szeretne közvetlen hozzáférést a Google Drive-hoz a WordPress-webhelyről? Val vel Google Drive WP Media plugin fájljait a WordPress irányítópultján kezelheti.

Ez lehetővé teszi a fájlok feltöltését és megosztását a WordPress-ből a Google Drive-ra és fordítva. Ezenkívül a Drive-fájlokat csatolhatja a hozzászólásokhoz, létrehozhat egy mappát a fájlok tárolására és még sok minden mást.

Több mint 2000 aktív telepítéssel és átlagos 4,6-os besorolással ez a bővítmény elősegíti, hogy a lehető legjobban kihasználja ezt a nélkülözhetetlen Google szolgáltatást, és növeli a WordPress webhelyén elérhető tárhelyet..

6. WidgetPack Google vélemények

Widgetpack Google áttekinti a WordPress bővítményt

Ez a bővítmény megjeleníti a Google Business Rating és a Google + -felhasználók véleményeit a WordPress-webhelyen. Ez lehetővé teszi, hogy hozzáadjon egy widget legfeljebb 5 véleményt az ingyenes verzióhoz. Ha 5nél többet szeretne megjeleníteni, fizetnie kell egy profi verzióért.

Bizonyára nem akarja, hogy a látogatók rossz véleményt kapjanak. Ezzel a pluginnel törölheti az oldalsáv-widgetből. A Google Helyek API-kulcs nélkül működik, és megváltoztathatja az áttekintő csillagok méretét és színét. Ha néhány vélemény túl hosszú, akkor könnyen kivághatja.

Valószínűleg tudja, hogy sok ember dönt valamit, ha látja mások tapasztalatait. Az WidgetPack Google Reviews beépülő modul kiváló választás vállalkozásának fejlesztésére.

7. Google Maps

Google Maps WD

Szeretne Google Maps-et létrehozni WordPress-webhelyéhez fejlett markerekkel, egyedi rétegekkel és átfedésekkel? Sikerült megtennem a A Google Maps WD bővítmény. Ehhez nem kell kódolási ismeretekkel rendelkeznie. Minden egyben, intuitív megoldás, és rendelkezik mindennel, amire szüksége lesz.

Például sok helyi üzlettulajdonosnak különféle plugint kell telepítenie, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy beolvassák az üzletek helyét. Ennek a bővítménynek azonban van saját áruház-keresője, amellyel a térképfelhasználók megtalálhatják a legközelebbi üzleteket.

Rövid kód vagy PHP sabloncímke segítségével korlátlan számú térképet adhat hozzá minden üzenethez vagy oldalhoz. Van egy drag and drop funkció a jelölők hozzáadásához és mozgatásához az egyes térképeken. Bár sokféle lehetősége van, gyorsan megértheti, mi a célja. Csak vigye az egérmutatót a szolgáltatás fölé, és pontosan megmondja, mit csinál.


A Google kínál valóban figyelemre méltó szolgáltatásokat. Tehát miért nem használja őket előnyei érdekében, és megkönnyíti a WordPress webhely használatát és karbantartását.

Használ valamelyik Google Services Integration bővítményt a WordPress platformon? Van néhány megoldása, amelyet itt nem említettem? Nyugodtan küldje el észrevételeit az alábbiak szerint.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map