50+ legjobb WordPress plugins ingyenes és prémium

A legjobb WordPress plugins ingyenes és prémium

A WordPress fantasztikus platform webhelyek létrehozására és kezelésére. Felhasználóbarát, és látszólag végtelen funkcióval rendelkezik. De mindent nem lehet csak a WordPress témába építeni. Ne aggódjon – sok esetben van egy plugin a szükséges képességhez. Összeállítottuk a webhely legjobb WordPress-bővítményeinek listáját.


A WordPress témában a beépített funkcionalitás nem mindig rossz, de ha minden funkcióval és a beépített konyhai mosogatóval rendelkezik, némi fejfájást okozhat. Ez a kód nevetségesen hosszú és összetetté teszi, ami lelassíthatja webhelyét, és gyakran olyan sok fel nem használt funkcióval jár, amelyekre még soha nem volt szükséged. Ezenkívül, ha úgy dönt, hogy átvált egy új témára, problémákba ütközhet, például tartalmak elvesztése olyan szolgáltatások számára, amelyeket az új téma nem támogat. Itt jönnek be a legjobb WordPress-bővítmények.

Ne félj, a pluginek itt vannak.

A bővítmények megkönnyítik a szükséges szolgáltatások kiválasztását. Ezenkívül magával viheti a plugin-t (és a kapcsolódó tartalmakat), ha úgy dönt, hogy frissít egy új WordPress témára.

A WPExplorer által feltett kérdések alapján összeállítottuk a különféle igényekhez tartozó legjobb WordPress bővítmények listáját. Nagyon sok kérés érkezik beépített funkciókkal a témákhoz, de sok esetben van ehhez egy plugin. Tehát itt található a legjobb WordPress pluginok listája, funkciók szerint csoportosítva (de nincs külön sorrendben). Élvezd!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Contents

WordPress SEO bővítmények

A webhelyek legjobb WordPress pluginjainak szinte mindig elengedhetetlen a SEO kiegészítése. Először is, a SEO opciókat soha nem szabad beépíteni a témájába (ha valaha megváltoztatja a témákat, elveszíti az összes beállítást – például!). Másodszor, hacsak nem SEO szakember, a SEO plugin telepítése megkönnyíti a webhelytérképek létrehozását, az oldalcímek kezelését és a webhely optimalizálását. Itt vannak a legjobbak.

Yoast SEO – Ingyenes

Yoast SEO plugin

Az egyik legnépszerűbb ingyenes plugin, Yoast SEO kiváló ingyenes alternatíva a helyszíni WordPress SEO beállításához. Ez a bővítmény hozzáad egy SEO fület a WordPress műszerfalához, így gyorsan módosíthatja webhelytérképét, címeit és metait, zsemlemorzsait, RSS-jét és még sok más. Noha a plugin ingyenes verziója a legtöbb blog számára hatékony eszköz, a profira történő frissítés még többet ad a webhely-optimalizálási beállításokhoz, valamint a prioritási támogatáshoz..

Minden egy SEO csomagban – Ingyenes

Minden egy SEO beépülő modul

Egy másik freemium stílusú bővítmény, amelyet figyelembe kell venni Minden egyben SEO. Noha lehetőség van frissítésre prémium funkciók és támogatás mellett, a plugin ingyenes verziója fantasztikus módon indítja el SEO javítását. A plugin az AMP, a Google Analytics, a webhelytérképek, a WooCommerce SEO beállításainak és egyebek lehetőségeit tartalmazza.

SmartCrawl SEO a WPMU által – Freemium

SmartCrawl SEO a WPMU által

SmartCrawl SEO megkönnyíti a SEO használatát, és még egy beállítóvarázslót is tartalmaz az induláshoz. Csak telepítse, állítsa be a lehetőségeket és testreszabza. A SmartCrawl SEO rendelkezik egy Moz SEO Tools panellel is, amely be van építve, hogy nyomon tudja követni a rangsorolását. További funkciók elérése érdekében (és 100 és több további bővítmény eléréséhez) frissíthető a WPMU tagságon keresztül.

WordPress E-kereskedelem beépülő modulok

Ha online áruházat szeretne felépíteni, a WordPress fantasztikus lehetőség, és rengeteg fantasztikus e-kereskedelmi bővítmény közül választhat. Attól függően, hogy hány terméked van, eladása és milyen témája (i) tetszik ezeknek a legjobb WordPress pluginoknak az e-kereskedelemhez, illeszkednie kell a számlához.

Könnyű digitális letöltések – ingyenes

Könnyű digitális letöltések

Szerezd meg a félelmetes Könnyű digitális letöltések plugin ingyen. Van még néhány hasznos bővítmény a WordPress.org webhelyen. Ez egy gyors és professzionális módszer a fizetési átjáró hozzáadására (kosárral, kedvezményes opciókkal és felhasználói adatokkal) a digitális termékekhez a webhelyén.

Könnyű digitális letöltésű bővítmények – Prémium

Könnyű digitális letöltések Prémium bővítmények

Maga az Easy Digital Downloads plugin ingyenes, de tetszőleges számú bővítményt adhat hozzá, hogy valóban feltöltse a funkcionalitást. Felvehet PayPal-t, egy kapcsolt rendszert, mennyiségi engedményeket, szállítást, MailChimp-integrációt, közösségi linkeket, Pushover-értékesítési értesítéseket és még sok minden mást.!

WooCommerce – Ingyenes

WooCommerce WordPress eCommerce

Több mint egymillió letöltéssel a WooCommerce szilárd és ingyenes lehetőség a saját online áruház létrehozásához. Számos támogató WordPress témával ez a plugin könnyen telepíthető, használható és kezelhető. Ezen felül vannak olyan vásárlási kiterjesztések, amelyek funkciókat kínálnak.

WooCommerce kiterjesztések – prémium

WooCommerce kiterjesztések

A WooCommerce prémium, fejlett e-kereskedelem-bővítményeket kínál alapmodulja számára, hogy hasznos funkciókat és plugin-integrációkat biztosítson.

Cart66 – Prémium

Cart66 WordPress kosár

Egy másik prémium e-kereskedelmi bővítmény, amelyet érdemes megnézni Cart66. Ez a bővítmény magában foglalja a Google Analytics, a MailChimp és a Gravity Forms integrációját, valamint a „Vásárlás most” linkek hozzáadása a közösségi fiókhoz, a saját digitális áruk eladása / üzemeltetése és egyebek lehetőségeit..

Adományokat adni – ingyen

Adományozási bővítmény

Adni egy ingyenes módja annak, hogy adományokat gyűjtsön jótékonysági vagy rendezvényeire. Egyszerűen telepítse, tervezze meg adományozási űrlapjait, adjon hozzá célokat és adományozói szinteket, valamint még sok más. A plugin támogatja a több fizetési átjárót is, és zökkenőmentesen integrálódik a legtöbb témához. Vissza szeretné adni az adás mögött lévő fejlesztőknek? Fontolja meg egy prémium kiterjesztés megvásárlását, amely elősegíti a teljesen ingyenes központi plugin támogatását.

WordPress Social Sharing plugins

Noha sokan a forgalom keresőmotorjaira koncentrálnak, az egyik közönség, amelyet nem szabad elfelejteni, a közösségi médiában található. Ezek a felhasználók gyakran rendkívül elkötelezettek, és velük való kapcsolatteremtés nagyszerű módja az, ha közösségi linkeket ad hozzá webhelyére az egyik legjobb közösségi média WordPress plugin segítségével..

 JetPack Social Sharing – Ingyenes

Jetpack WordPress bővítmény

JetPack egy plugin állaja, sok hasznos funkcióval – ezek egyike a társadalmi megosztás. Adjon hozzá ikont vagy szöveges közösségi megosztási linkeket a hozzászólásokhoz, így a webhely látogatói könnyen megoszthatják munkájukat barátaival és követőikkel.

AddThis – Ingyenes

AddThis Social Share plugin

Támogassa társadalmi kapcsolatait a Adja hozzá. A plugin ingyenes verziója integrációt kínál a 200 legnépszerűbb közösségi hálózattal, valamint a több megosztás gomb stílusával (oldalsáv, inline és egyéni HTML) és az oldal megjelenítési beállításaival..

WordPress CSS beépülő modulok szerkesztése

Meg kell változtatnia a gomb színét? Csökkentse oldalmargóit? Szerkesztheti a betűméretet? Mindezeket kódolhatja a CSS-sel, vagy használhatja a CSS-szerkesztő egyikét. Csak mutatjon, kattintson, és használja a beépített beállításokat a weboldal stílusának könnyed megváltoztatásához.

Sárga ceruza – Freemium

Sárga ceruza CSS szerkesztő plugin

Amíg kipróbálhatod Visual CSS Lite hogy ingyenesen hozzáférhessen a CSS szelektorokhoz, 50+ tulajdonságokhoz, margókhoz, párnákhoz, élő előnézethez és egy visszavonás / újraismétlés funkcióhoz, frissítenie kell a Yellow Pencil pro alkalmazást a végső szerkesztési lehetőségek eléréséhez. A plugin profi verziója még több tulajdonságot ad hozzá, mint például 800+ betűtípus, 300+ háttérmintázat, 50+ animáció és trendi színes paletták..

CSS Hero – Prémium

CSSHero plugin

A CSS Hero teljes ellenőrzést gyakorol a WordPress webhelyének tervezési szempontjai felett. A CSS Hero segítségével szerkesztheti a betűkészleteket, a színeket, beállíthatja az elrendezéseket (kitöltés, margó stb.), És akár képeket is beszúrhat a beépített Unsplash integrációval. A bővítmény eszközspecifikus szerkesztést és előnézetet is tartalmaz, így testreszabhatja webhelyét minden eszközhöz.

WordPress Page Builder plugins

Ha teljesen meg szeretné változtatni a webhely megjelenését és elkészíteni az egyedi elrendezéseket, akkor érdemes fontolóra vennie egy oldalkészítőt. Számos oldalépítő áll rendelkezésre, és a működésük nagyrészt hasonló. Van olyan „blokkjai”, amelyek beilleszthetők, elrendezhetők és testreszabhatók egy üzenetbe vagy oldalba új elrendezések létrehozásához. De nem minden építőt hoznak létre ugyanazok – itt van a két kedvencünk.

Elementor Page Builder – Ingyenes

Elementor Page Builder bővítmény

Ha megfizethető, mégis hatékony oldalkészítőt keres, akkor az Elementor-ot ajánljuk. Ezzel a bővítménnyel könnyen létrehozhat egyedi oldalakat, nincs szükség kódolásra. A legtöbb témával kompatibilis, az Elementor rengeteg oldalkészítő blokkot tartalmaz szakaszokhoz, oszlopokhoz, fejlécekhez, szöveghez, gombokhoz, videókhoz és még sok mindenhez, valamint előre elkészített sablonok az oldal gyorsabb felépítéséhez.

WPBakery Page Builder (korábban Visual Composer) – Prémium

WPBakery Page Builder

A hozzászólások és az oldalak teljes ellenőrzése érdekében a WPBakery Page Builder az út. A legfelső szintű prémium témákkal együtt (mint például a legjobban eladott Teljes WordPress téma) ez az oldalkészítő tartalmaz egy könnyen használható drag and drop készítőt (első és hátsó rész), egyedi színbeállítási lehetőségeket, párnákat, margókat, háttereket, ikonokat, képeket, és több. Ezenkívül rengeteg bővítmény és kiegészítő elérhető, amelyek egyszerűen lehetővé teszik a webhelyek létrehozását menet közben.

WordPress gyorsítótárazási bővítmények

Az gyorsítótárazás fontos része a weboldal sebességének. Ha még nem használ CDN-t, nagyszerű ötlet a plugin telepítése. Itt vannak a kedvenceink.

WP Super Cache – Ingyenes

WP Super Cache plugin

Ez a bővítmény több letöltést tartalmaz, mint Costa Ricában. Miért? Mivel WP Super gyorsítótár szupergyorsvá teheti WordPress-webhelyét statikus HTML-oldalak megjelenítésével a legtöbb felhasználó számára (Mod_Rewrite, PHP és régebbi gyorsítótárazással a dolgok peedingjéhez).

W3 teljes gyorsítótár – ingyenes

W3 teljes gyorsítótár-bővítmény

W3 teljes gyorsítótár javíthatja az oldal sebességét azáltal, hogy növeli a szerver teljesítményét és csökkenti a letöltési időket. Olyan jó munkát végez, amelyet olyan ismert cégeknek is ajánlott, mint például a DreamHost, a MediaTemple, a Go Daddy és a Host Gator..

WP motor – prémium

WP beépített gyorsítótár

Igen – tudom, hogy a WP Engine nem plugin, de azt hiszem, érdemes itt megemlíteni. A WPExplorer házigazdaként használjuk őket, és mivel a WP Engine felügyelt gyorsítótárazást használ, nincs szükség bővítményre a webhely gyors tartása érdekében.

WordPress Notification & Opt-in plugins

Bár valószínűleg nem feltétlenül szükséges, az értesítés vagy az opt-in űrlap hozzáadása nagyszerű módja annak, hogy az olvasók új tartalomra összpontosítsanak, speciális promóciókat népszerűsítsenek, vagy hírlevelekre feliratkozókat szerezzenek. Amire szükséged van, ezek a bővítmények biztosan segítenek.

Sumo – Ingyenes

Sumo Optin plugin

A szabad Sumo plugin létrehozhat hirdetőtáblákat, felbukkanó ablakokat, görgetőmezőket, üdvözlőszőnyeget és így tovább. A plugin kompatibilis több mint 25 e-mail szolgáltatással, valamint a Sumo hőkampákat is tartalmaz, amelyek megmutatják, hogy mely emberek kattintanak, valamint kiemelje a tweet funkciót. Szüksége van SumoMe-fiókra, de ingyenes a kezdő kis webhelyek számára.

OptinMonster – Prémium

OptinMonster WordPress Optin űrlapok

Az OptinMonster az egyik vezető opt-in formátum és vezető generációs szoftveropció az interneten. Készítsen teljesen egyedi bejelentkezést, beleértve az üdvözlő szőnyegeket, a kilépési szándékkal felbukkanó ablakokat, az időszabályozott bejelentkezést és még sok minden mást. Ezenkívül célzott „nyomon követési” üzeneteket vagy helyszíni továbbcélokat is létrehozhat, hogy még tovább fokozzák a konverziókat és a hírlevélre feliratkozásokat.

Virágzás – Prémium

Bloom WordPress Optin űrlapok

A Bloom egy prémium pop-up és az Elegant témákból származó építőipari választás. Az Elegáns téma tagságához beletartozik, ez a praktikus plugin hatalmas előnyt jelent bármely bloghoz vagy e-kereskedelmi webhelyhez. Készítsen lenyűgöző belépési űrlapokat az előfizetői lista bővítéséhez, a szerverolvasók egyedi tartalmának növeléséhez (a hely vagy akár a webhely felhasználói interakciója alapján), és figyelheti, hogy vállalkozása növekszik.

HelloBar – Prémium

HelloBar

Helló Bar egy népszerű prémium lehetőség a figyelmeztető táblák létrehozásához és hozzáadásához a WordPress-hez. A tervek havi 4,95 USD-tól kezdődnek, de a HelloBar megkönnyíti a rácsok létrehozását. Csak regisztráljon egy fiókot, adja hozzá webhelyét, és hozzon létre egy hello bar-ot. A sáv használatához manuálisan felveheti azt a webhelyére, vagy egyszerűen letöltheti a Hello Bar egyedi WordPress-bővítményét.

FooBar – Prémium

FooBar értesítési sáv WordPress téma

A Foobar egy nagyszerű bővítmény testreszabott értesítési sávok hozzáadására a webhelyéhez. Választhat a következő lehetőségek közül: felső, alsó, inline, közösségi gombok, RSS-hírcsatorna, tweet, görgető üzenetek, egyéni HTML, korlátlan sávok és még sok más.

WordPress értesítő sáv – Ingyenes

WordPress értesítési sáv

Ha csak egy alapszintű értesítési sávra van szüksége, érdemes megadnia WordPress értesítési sáv próba. Ez a beépülő modul lehetővé teszi egy egyszerű értesítési sáv hozzáadását a webhely tetejéhez, a szöveg, a felirat gomb és a szín testreszabásának lehetőségeivel..

WordPress Slider plugins

A csúszkák egyszerű módja annak, hogy vizuális érdeklődésüket felvegyék, vagy több tartalmat töltsenek be (postai csúszkán keresztül) webhelyükön. Rengeteg nagyszerű ingyenes és prémium csúszka lehetőség van, ám szerény véleményünk szerint ezek a legjobb.

Csúszka forradalom – Prémium

Slider Revolution Premium Slider plugin

A Slider Revolution WordPress bővítmény számos lehetőséget kínál. Tegye csúszkáját teljes szélességű, teljes képernyős, reagáló, feliratozott, gyors, lassúvá, vagy válasszon a testreszabási lehetőségek közül bármelyikhez tipográfia, hivatkozások, gombok, animációk, átmenetek stb..

Rétegcsúszka – Prémium

Rétegcsúszka Prémium csúszka plugin

A csúszka testreszabás végső sorában a Layer Slider WordPress beépülő modult kell átnéznie. Készítheti és tökéletesítheti a csúszkákat pixelre, milliszekundumra és akár egy fokos forgás százalékára is. Nem kérdés, hogy miért olyan népszerű ez a bővítmény.

NivoSlider – Prémium

Nivo Slider

Mesés plugin, a NivoSlider egy kipróbált és valódi WordPress csúszó plugin, amelyet hozzáadni lehet az yoru webhelyhez. Többféle átmenet létezik, maroknyi csúszka típus (manuális, kategória, ragacsos stb.), Előre beállított css stílusok, és a gyors beállításhoz az 500px, a Flickr és az Instagram integrálva van..

Soloquy – Freemium

Egyszemélyes WordPress csúszka

A Soliloquy egy fantasztikusan érzékeny csúszó plugin. Megkaphatod a kedveset Soloquy WordPress csúszkás plugin ingyen a Lite verzió kipróbálásával. A csúszka érzékeny, képeinek feltöltésére van lehetőség, és ha többet szeretne, megvásárolhatja a teljes prémium verziót vagy egy támogatási licencet további segítségért. Azok számára, akik több funkciót igényelnek vagy szeretnének, kiegészítők állnak rendelkezésre csúszó témákhoz, miniatűr navigációhoz, Instagram integrációhoz, kiemelt tartalmi diákhoz, dinamikus vágáshoz, körhintahoz, lightboxhoz, a képernyő előnézetének szerkesztéséhez és a képszűrőkhöz..

SlideDeck – Ingyenes

SlideDeck ingyenes bővítmény

Készítsen tiszta és rendezett csúszkákat a SlideDeck. A plugin támogatja a képet, a szöveget, a videókat és a HTML-t, és tartalmaz egy oldalsó szerkesztőt, így láthatja a cselekvés során bekövetkezett változásokat. A Plus Soliloquy egy drag and drop diarendet tartalmaz, és 14 különféle tartalomforrást támogat.

WordPress Advanced Menus plugins

A legtöbb WordPress téma alapvető menüfunkciókat tartalmaz. Ez egy egyszerű menüt kínál legördülő menüvel és néhány beállított menüponttal. Ha hozzá szeretne adni részletekbe, képeket, egyedi elrendezéseket stb., Akkor egy plugin határozottan a tökéletes megoldás.

UberMenu – Prémium

UberMenu WordPress bővítmény

Ha többet szeretne a navigációban, akkor az Ubermenu egy megamenü plugin, amelyet fizetnie kell. Képek, rövid kódok, leírások hozzáadása, a drag and drop kütyü használata, az almenü effektusok kiválasztása, függőleges vagy vízszintes menük létrehozása és szinte minden testreszabása.

Mega Főmenü – Prémium

Mega Main Menu plugin

Egy másik nagyszerű menüpont a prémium Mega Main Menu plugin. Válasszon a 10+ legördülő stílusok közül, válasszon bármilyen színt (akár színátmeneteket), válassza ki az egyéni Google betűtípust, válassza a 1600+ beépített ikon közül és még sok minden mást. A Mega főmenü tele van funkciókkal – még a WPML-rel kompatibilis az egyszerű nyelvi fordítás érdekében.

WordPress kapcsolattartó űrlap-bővítmények

Hasznos lehet akár blogot, akár üzleti weboldalt készített, amely a felhasználók számára egyszerű módon felveheti a kapcsolatot. A legtöbb témában nem szerepel ez a beépített szolgáltatás, mivel már sok hatékony űrlap-bővítmény elérhető, ezért egyszerűen fel kellett vennünk a kapcsolattartási űrlapokat a legjobb WordPress-bővítmények listájába..

Gravitációs formák – Prémium

Gravity Forms WordPress bővítmény

A Gravity Forms által létrehozott varázslatnak nincs vége. Készíthet űrlapokat többoldalas, belépési igazolásokkal, címekkel, jelölőnégyzetekkel, legördülő listákkal, rádiógombokkal, árazási mezőkkel stb..

WPForms – Freemium

WPForms WordPress bővítmény

A WP Forms egy erőteljes űrlapkészítő bővítmény, amely rengeteg lehetőséget kínál kapcsolattartási űrlapok, foglalási űrlapok, árajánlati kérelmek, előfizetési űrlapok és egyebek létrehozására. Tudod kapni WPForms Lite ingyen a WordPress.org webhelyről, hogy elkezdhesse saját reagáló űrlapjainak elkészítését, azzal a lehetőséggel, hogy később frissítsen, ha további funkciókat szeretne.

Kapcsolatfelvételi űrlap 7 – Ingyenes

Vegye fel a kapcsolatot a 7. űrlap beépülő moduljával

Ez a plugin csak azt teszi, amit mond. Kapcsolatfelvételi űrlap 7 szép és egyértelmű kapcsolati űrlapokat hoz létre olyan mezőkkel, mint név, tárgy és üzenet. Engedélyezheti az e-mail megerősítéseket és telepítheti a Nagyon egyszerű Captcha a spam elkerülése érdekében.

WordPress biztonsági mentési bővítmények

A szokásos WordPress biztonsági folyamat részeként rendszeresen készítsen biztonsági másolatot webhelyéről. A manuális elvégzés időigényes (és könnyen elfelejthető), ezért egy plugin használata ilyen nagyszerű lehetőség.

VaultPress – Prémium

VaultPress

Szeretünk VaultPress – kiváló szintű védelem katasztrófa esetén. Napi biztonsági másolatot (vagy frissítés esetén valósidejű biztonsági másolatot) vesz igénybe, archívumot tart fenn, és a VaultPress még segít, ha helyre kell állítania a webhelyet..

BackupBuddy – Prémium

Backup Buddy

A BackupBuddy kiváló megoldás a WordPress teljes telepítésének, beépülő moduljainak, widgetjeinek, tartalmának és egyebeknek a biztonsági mentésére. Teljes visszaállítást kell végrehajtania? Nincs probléma – töltse fel a biztonsági mentési fájlt és az importbuddy.php fájlt, és visszatér a pályára!

BackUpWordPress – Ingyenes

BackUpWordPress beépülő modul

Könnyedén készíthet biztonsági másolatot a WordPress webhelyről minden nap a BackUpWordPress csatlakoztat. A beépülő modul a mysqldump és a zip funkciókat használja a telepítés biztonsági másolatának készítéséhez, és Önnek lehetősége van arra is, hogy a biztonsági mentési fájlokat e-mailben küldje el Önnek..

WordPress biztonsági bővítmények

A WordPress webhely biztonságának megőrzése stresszes folyamat lehet. Mindenféle rosszindulatú programnak kell aggódnia, a megelőzéshez szükséges erőszakos támadásokért és a biztonsági másolatok készítéséért. Ezért sokkal egyszerűbb (és biztonságosabb) bizalmat adni a biztonság egyik legjobb WordPress beépülő moduljának egyikére sem a DIY megkísérelése helyett..

Biztonsági Ninja – Ingyenes

Biztonsági Ninja Lite

Biztonsági Ninja Több mint 50 biztonsági tesztet használ annak biztosítására, hogy webhelye biztonságban maradjon. A beépülő modul ellenőrzi a webhely gyengeségeit, segít megelőző intézkedések megtételében, hibakeresési módban van, és saját kódrészletekkel rendelkezik még a javítások megkönnyítése érdekében. És ha még nagyobb védelmet szeretne, a fejlesztők egy profi verziót kínálnak, amely még több segítséget nyújt a WordPress webhely biztonságának megőrzésében.

iThemes Security Pro – Prémium

iThemes Security Pro

Az iThemes most eljuttatta Önnek a Security Pro segítséget nyújt a webhely biztonságának megőrzésében olyan intézkedésekkel, mint a webhely szkennelése, hibajavító / felhasználói tiltások, elrejtett érzékeny adatok, fájlváltozás észlelése, két tényezős hitelesítés és még sok más. A legjobb az egészben, ha a ingyenes Lite verzió a plugin.

WordPress Link Cloaking plug-inek

Azoknak a kapcsolt vállalkozásoknak, amelyek linket használnak, az álcázó plugin rendkívül hasznos lehet. Ily módon nemcsak vonzóbb linkeket hozhat létre az olvasók számára, hogy rákattintsanak, hanem nyomon tudja követni, mely egyéni hivatkozások konvertálódnak egy plugin segítségével.

PrettyLink Lite – Ingyenes

PrettyLinks Lite bővítmény

Ha egyszerű linket kíván elfedni az alapvető találatkövetéssel, PrettyLink Lite remek lehetőség. Ez a plugin lehetővé teszi egyedi linkek, nofollow hivatkozások, linkcsoportok, továbbítási paraméterek és átirányítási hivatkozások létrehozását. A plugin nyomon követi az összes link találatát is. Ezenkívül kínálnak egy profi verziót, ha további funkciókra, például a Google Analyticsre, QR-kódok létrehozására, automatizált elemekre, például URL-cserére stb. Van szükségük..

WordPress betűkészlet-bővítmény

Számos téma magában foglalja az egyéni stílusstílusokat az élő téma-testreszabási eszköz segítségével. Ugyanakkor ugyanolyan sok téma van, amelyek nem. Tehát ha meg akarja változtatni a betűtípusokat, akkor ezt manuálisan (kemény módon) vagy plug-in segítségével (egyszerű módon) kell megtennie..

Használjon bármilyen betűtípust – ingyen

Használjon bármilyen betűkészletű WordPress-bővítményt

Használjon bármilyen betűtípust egy gyors és egyszerű módja az egyedi betűtípusok hozzáadására a WordPress webhelyén. Egyszerűen töltse fel az egyéni betűtípus fájlt (ttf, otf, woff) közvetlenül a WordPress szerkesztőben, vagy ágyazza be őket a @ font-face css használatával. A plugin nagyszerűen működik a legtöbb oldalépítőnél, és egyéni betűtípusok hozzáadásának gyors módja (nem csak a Google).

Könnyű Google betűtípusok – ingyenes

Könnyű Google Betűtípus-bővítmény

A szabad Könnyű Google betűtípusok A plugin pontosan azt teszi, amit mond – megkönnyíti a Google Fonts hozzáadását és használatát. A beépülő modul több mint 600 egyéni Google betűtípus közül választhat, a betűkészlet változásainak előnézete a Testreszabóban jelenik meg, saját betűkészlet-szabályokat hozhat létre (adminok) és így tovább. A legjobb az egész – nincs szükség kódolásra. Az összes kezelőszerv egyszerű és intuitív.

WordPress-hez kapcsolódó hozzászólások

Az olvasó webhelyen töltött idejének növelésének egyik legegyszerűbb módja, ha olyan cikkekre mutat hivatkozásokat, amelyek hasonlóak ahhoz, amit olvasnak az Ön webhelyén. Hogy csinálod ezt? Ennek egyik egyszerű módja a kapcsolódó hozzászólások beépülő modulja.

Még egy kapcsolódó hozzászólás plugin – ingyenes

YARPP

YARPP valószínűleg a legnépszerűbb kapcsolódó hozzászólások plugin a WordPress.org-on. Jóval több mint 2 millió letöltéssel ez a plugin nagyszerű módja annak, hogy miniatűröket adjon a kapcsolódó hozzászólásokhoz, oldalakhoz és az egyéni üzenettípusokhoz, hogy az olvasókat megőrizze a webhelyen..

WordPress Author Box bővítmények

Adjon némi hitelt a szerzőinek azoknak a cikkeknek, amelyeket a blogodban ír egy szerző mezővel. Ily módon megjelenítheti a bio, társadalmi kapcsolatainkat és akár képet a bejegyzés végén, így az olvasók többet tudhatnak meg róluk (bónusz: ezenkívül vendégblogárokat / szerzőket is ösztönöz, és ösztönzést ad arra, hogy ingyenesen írjanak neked, mivel képesek lesznek). kapcsolódni magukhoz).

Egyszerű szerző Box – Ingyenes

https://wordpress.org/plugins/simple-author-box/

Fontolja meg, hogy a szerzők egy kicsit több hitelt adhassanak a Egyszerű szerző doboz csatlakoztat. Ez hozzáad egy szakaszt az összes hozzászóláshoz a szerző életrajzával, szociális linkjeivel és Gravatar képeivel. Ez szintén kész RTL-re, és meglehetősen egyszerűen testreszabható egy kis CSS-kódolási know-how segítségével.

WordPress eseménykezelő beépülő modulok

Bármely nonprofit szervezetnek, étteremnek, színháznak vagy akár társaságnak, amelynek eseménynaptára van, hasznos lehet annak bemutatására, hogy mi jön és mi történt. Függetlenül attól, hogy munkavállalói ütemezéseket, boldog órákat vagy közelgő szórakoztató eseményeket szeretne közzétenni, ezek az eseménykezelő pluginok a legjobbat jelentik a feladathoz.

Eseménynaptár – Freemium

Az eseménynaptár WordPress plugin

Ha nagyszerű online naptárt és eseménykezelő rendszert szeretne fizetni az Eseménynaptár írta: Modern Tribe. A plugin támogatja az események létrehozásának lehetőségeit, például helyszíneket, szervezőket, havi / lista / napi nézeteket, eseménykeresést, Google Maps beágyazást, egyedi widget, esemény taxonómiákat és még sok mindent (különösen a plugin profi verziójában). Ráadásul kompatibilis a legnépszerűbb témákkal és keretekkel.

Espresso – Premium esemény

EventEspresso

Szolgáltasson néhány csővezetékes eseményt az olvasók számára az Event Espresso WordPress plugin segítségével. Kezelje az eseményeket az elejétől a végéig, ideértve a naptárat, a meghívókat, a regisztrációt, a várólistákat, a számlázást, a kuponokat, a visszaigazoló e-maileket, a társadalmi megosztást, a több nyelvet és még sok minden mást..

Események menedzser – Ingyenes

Események kezelő plugin

Események menedzser egy népszerű (és ingyenes) lehetőség az események kezelésére a WordPress webhelyén. A beépülő modulnak számos funkciója van, beleértve (de nem kizárólag) az események regisztrálását, az ismétlődő eseményeket, a BuddyPress támogatást, a Google maps-ot, az események beküldését és egyebeket.

WordPress Lightbox plugins

Adjon hozzá lenyűgöző képet a fényképes dobozokhoz a webhelyére ezekkel a bővítményekkel. Könnyen telepíthetők és használhatók, és lehetővé teszik, hogy fotói teljes méretben megjelenjenek dicsőségével.

Foobox – Prémium

Foobox Lightbox WordPress bővítmény

Ez a teljesen érzékeny és mobil használatra kész lightbox plugin tökéletes kiegészítő portfóliók és galériák számára. A Foobox beépített társadalmi megosztással, diavetítési funkcióval rendelkezik, és telepítéskor automatikusan együttműködik a WordPress galériákkal.

Lightbox galéria – Ingyenes

Lightbox galéria plugin

Lightbox galéria egy ingyenes bővítmény, amely nagyszerű módja annak, hogy fényképes funkciókat adjunk a galériákhoz. Ezenkívül a plugin számos nyelvre lokalizálódott, rendelkezik egy eszköztipp-felirattal, tartalmaz oldalt, és választhat egy Highslide JS megjelenítési lehetőséget.

Hamarosan megjelenő WordPress & Landing Page plugins

Még mindig dolgozik webhelyén? Könnyű – próbálja ki a hamarosan elérhető pluginok egyikét a legjobb WordPress plugins listánkban. Az egyik telepítésével továbbra is elkábíthatja, hogy webhelye megjelenik a közösségi médián, hírlevél feliratkozókat gyűjthet, vagy akár adda visszaszámlálást is igénybe vehet, miközben továbbra is rugalmasan működik az Ön webhelyén (a háttér).

WordPress nyitóoldalak – ingyenes

WordPress Landing Pages plugin

WordPress céloldalak egy gyors és egyszerű módja a céloldalak összeállításának, miközben dolgozik a webhelyén. Ezenkívül a plugin teljes mértékben integrálódik a Gravity Forms, a Contact Form 7 és a Ninja Forms oldalra, így információkat gyűjthet azoktól, akik az oldalon jelennek meg..

Virágos Landing Pages – Prémium

Virágos Landing Pages

A Thrive Landing Pages segítségével bármilyen WordPress webhelyet könnyen olajozott marketinggévé alakíthat. Egyszerűen telepítse a beépülő modult, és használja a mellékelt testreszabható sablonokat (ezek közül 225 vagy annál többet), hogy gyorsan megcélzott oldalakat hozzon létre termékeihez, szolgáltatásaihoz, online tanfolyamához stb. A plugin is fordításra kész, a drag and drop építőt használja az egyszerű / intuitív alkalmazáshoz felületet és teljes mértékben reagál, így az oldalai mindig jól néznek ki.

WordPress Testimonial plugins

Adjon hozzá valós életbeli vásárlói véleményeket webhelyéhez az alábbi, könnyen használható bővítmények egyikével. Ily módon nem kell testreszabnia a véleményeit, amikor egy oldalhoz vagy widgethez adja őket, mivel ezek a pluginok tartalmazzák az esetlegesen szükséges stílusokat (és egyszerű beszúrási lehetőségeket)..

WP termékértékelés – Freemium

WP Product Review Lite

Adjon hozzá ajánlásokat és véleményeket a WP termék áttekintés. Amíg van egy Lite verzió elérhető, amely nagyszerűen működik, és a plugin prémium verziója egyedi rövidkódokat, színeket, áttekintő táblázatok kialakítását, ikonokat és még egy összehasonlító táblázatot is hozzáad..

Symple Shortcodes – Ingyenes

Symple SHortcodes ajánlások

A gyors és minimális megoldás érdekében a Symple Shortcodes alapvető rövidítő kódot tartalmaz. Felveheti a személy vagy cég nevét, a beszámolót és egy képet. Csak illessze be a rövid kódot szinte bárhová a Symple ikon használatával a gazdag szövegszerkesztőben.

WordPress Post értékelési bővítmények

Az egyik jellemző, amelyet gyakran nem tartalmaznak a témák, a hozzászólás besorolása vagy áttekintése. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy visszajelzést kapjon az olvasóitól, vagy lehetővé tegye a szavazást a felhasználók által benyújtott bejegyzésekről (hasonlóan a Buzzfeedhez). Mindenesetre ezt egyszerű beépíteni egy bővítménnyel.

LoveIt Pro – Prémium

LoveIt Pro plugin

Ez az aranyos LoveIt bővítmény, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy „szívessé tegyék” az Ön üzeneteit, oldalait, portfólió elemeit stb. Minden felhasználó egyszer szerethet valamit, és egy értesítés felbukkan, ha megpróbálják újra szeretni. A bővítmény lehetővé teszi a népszerű tartalom nyomon követését, és rendelkezik egy „legkedveltebb” widgettel.

WP hozzászólások – ingyenes

WP Post Ratins plugin

Ha csak egy hagyományos 5 csillagos besorolási rendszert szeretne, WP Post értékelések egy népszerű és jól tesztelt plugin, amely elvégzi a munkát. Az olvasók elküldhetik szavazást a tartalomról, a plugin átlagot vesz fel, majd megjeleníti a besorolást (mindazonáltal bármikor feltölthet egyéni képet).

WordPress korlátozott tartalom-bővítmények

Tartsa webhelyének részeit magántulajdonban az feliratkozott felhasználók számára, vagy hozzon létre prémium tagságot ezekkel az erőteljes korlátozott tartalomú pluginekkel. Ezen pluginek egyikével könnyedén elindíthat prémium blogot, exkluzív tippekkel teli blogot, létrehozhat egy „csak ügyfelek” támogatási részt az e-kereskedelem webhelyén, vagy bármilyen más.

Korlátozza a tartalmat – Ingyenes és Pro

Korlátozza a Content Pro WordPress beépülő modult

Az oldalak, hozzászólások vagy tartalomblokkok tartalmát csak a regisztrált tagokra korlátozhatja Korlátozza a tartalmat ingyenes WordPress plugin. Csak aktiválja a beépülő modult és korlátozza a tartalmat azáltal, hogy egyszerűen kiválasztja a korlátozandó felhasználói szintet, vagy használja a tartalomblokk rövid kódját. Frissítsen a tartalmi Pro korlátozására korlátlan számú tagsági szint hozzáadásához, az előfizetések kezeléséhez, a kifizetések rögzítéséhez, a kedvezmények kiadásához és természetesen a tartalom korlátozásához..

WordPress Share a plug-inek letöltéséhez

A közösségi média követői felépítésének gyors módja az, hogy ingyenes jót kínál az Ön webhelyén, és cserébe hasonlót, megosztást vagy csipogást igényel. Egyszerűen telepítse az egyik legnépszerűbb plugin-választásunkat, adja hozzá a freebie-t és figyelje, ha javul a társadalmi statisztika.

Közösségi szekrény – prémium

OnePress Social Locker

Használja a Közösségi Lockert a prémium tartalom (például hozzászólások, kedvezménykódok, képek, videók, különleges ajánlatok, letöltések stb.) Rögzítéséhez, amíg a felhasználók meg nem osztják az Ön tartalmát a közösségi médián keresztül. A plugin beilleszt egy zárolt tartalom képernyőt, amely számos népszerű közösségi média lehetőséget tartalmaz. Vagy adja meg a Social Locker Free Edition próba. Ugyanaz az ötlet, mint a plugin prémium verziója – a felhasználóknak társadalmilag meg kell osztaniuk a tartalmat, hogy hozzáférhessenek hozzá. Ez a plugin a prémium szolgáltatások ingyenes próbaverzióját tartalmazza, de frissítenie kell, ha meg akarja tartani őket.

Locker Cat Social Locker – Ingyenes

Locker macska társadalmi szekrény

Hagyja, hogy a felhasználók tetszés szerint kedveskedjenek, tweeteljék vagy osszák meg tartalmukat egyszerűen és érthetően Locker Cat plugin. A beépülő modul tartalmaz egy egyszerű rövid kódot, amellyel tartalmait részben elrejtheti a bejegyzéseken és az oldalakon. Ezután az olvasókat arra kérik, hogy „osszák meg” a teljes tartalom megtekintését, ez a plugin a vírusos közösségi marketing nagyszerű eszközévé váljon (különösen, ha hozzáadunk néhány hashtagot a tweethez)..

Csomagolás fel

Tehát megvan – a WordPress beépülő modulok azon listája, amelyeknek a WordPress legtöbb igényét és igényeit ki kell elégíteniük. Ha elmulasztottunk egy olyan funkciót, amelyet ügyfelei gyakran kérnek, vagy ha van egy plugin, amelyet folyamatosan javasol, hagyjon megjegyzést az alábbiakban, és tudassa velünk.!

Tehát legközelebb azt szeretné megkérni egy témafejlesztőtől, hogy adjon hozzá néhány kiegészítő funkciót egy témához, vagy azon kíváncsi, hogy miért nem található meg ott először … kérdezd meg magadtól … van-e ehhez plugin? Szinte mindig a válasz IGEN!

Jegyzet: Noha véleményünk szerint ez a WordPress beépülő moduljainak felkerete, nem javasoljuk ezek telepítését. Csak azokat a bővítményeket szabad telepítenie, amelyeket a webhelyéhez szükségesnek talál. Túl sok plugin telepítése konfliktusokhoz vezethet, vagy akár lelassíthatja webhelyét is, ha erőforrás-igényesek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector