50 alapvető WordPress-bővítmény, amelyet minden bloggernek tudnia kell

Alapvető WordPress-bővítmények, amelyeket minden bloggernek tudnia kell

Közel 2016 közepe van, és eseménydús esemény volt a WordPress rajongók számára. Készen áll a WordPress plugin zsargon tesztelésére? Gondoljon erre a listára a WordPress bővítmény ismeretének közvetítő tesztjeként.


A listában szereplő bővítmények kb. 40% -a nagyon általános – bárki, aki néhány hónapot WordPress használatával töltött, hallott volna róla. Néhányuk a digitális marketingszakemberek felé irányul – és a plugin-okkal a helyi vállalkozásokat is segítjük.

Megpróbáltuk mindegyik plugint a lehető legrövidebb időn belül leírni. Néhány esetben említünk néhány figyelemre méltó alternatívát is, amelyeket tudnia kell. Tehát dőljön hátra, pihenjen és élvezze ezt a fél évszázados bővítménylistát.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Easy Updates Manager

01 egyszerű frissítéskezelő wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ez a beépülő modul eltávolítja a káoszt a WordPress és összetevőinek frissítése során (olvasás: témák és beépülő modulok). Finomhangolhatja a frissítés konfigurációját a fő / kisebb / fejlesztői frissítésekkel, a téma- és / vagy a plugin-frissítésekkel és ezek kombinációival. Ja, és a Multisite-ot is támogatja!

2. Disqus

02 disqus kommentáló rendszer wordpress plugin 2016 wpexplorer

A Disqus és a Livefyre a két legnépszerűbb megjegyzéskezelő webszolgáltatás, amelyek szintén működnek a WordPress-ben. Integrálják a követők közösségét, a közösségi médiát és a hatékony spamkezelő intézkedéseket az egyszerű, valós idejű kommentálás érdekében. A Disqus szintén jól játszik a WordPress-szel – ezt teszi meg, ha elhagyja a minden a megjegyzéseket a WordPress adatbázisban a megfelelő helyeken (azaz a megfelelő táblázatokban).

3. Kapcsolja ki a megjegyzéseket

03 letiltja a megjegyzéseket wordpress plugin 2016 wpexplorer

Bár a WordPress minden egyes bejegyzésében vagy oldalán külön-külön letilthatja a megjegyzéseket – ez mindenképpen eltarthat sok az idő, ha több mint 1000 hozzászólást futtat egy webhelyen. Itt hasznos a plugin. Ez lehetővé teszi, hogy egyetlen opcióból letiltja a hozzászólásokat bármilyen típusú üzenethez (azaz egy üzenethez, oldalhoz vagy bármely felhasználó által definiált üzenettípushoz). Támogatja a WordPress többoldalú webhelyét is, amely rendkívül hatékony eszköz a hálózati blogkiadók számára.

4. Broken Link Checker

04 Broken Link Checker wordpress plugin 2016 wpexplorer

A megszakadt hivatkozások károsítják a SEO pontszámait. Azt is elmondja a látogatónak, hogy gondatlan vagy ha nem törődsz velük – még akkor is, ha mélyen megteszed. Csak a természetes, az a megszakadt kapcsolatok akarat idővel generálódik, és nem engedheti meg magának, hogy hagyja őket. Ezért használja ezt a bővítményt a WordPress-webhely minden egyes megszakadt linkjének megszabadításához. Ellenőrizheti a hozzászólásokat, oldalakat, megjegyzéseket, beleértve az egyedi üzenettípusokat is. A keresési paraméterek nagyon jól konfigurálhatók, és e-mailt is küldhetnek, ha megszakadt hivatkozásokat találnak.

5. Téma-ellenőrzés

05 témaellenőrző wordpress plugin 2016 wpexplorer

Noha a legtöbb letöltött téma megfelel az ajánlott szabványoknak és a bevált gyakorlatoknak, fontos ellenőrizni az összes témát, különösen, ha azokat külső témaboltból vásárolja, mint például a Themeforest.

6. Korlátozza a Pro tartalmat

06 korlátozza a tartalom pro wordpress plugin 2016 wpexplorer alkalmazását

A WordPress veterán, Pippin Williamson által kifejlesztett, a Tartalom korlátozása bővítmény ingyenes verziója csak a regisztrált vagy bejelentkezett felhasználók számára jeleníti meg a tartalmat. Az igazi hatalom a plugin prémium Pro verziójában rejlik, amelynek segítségével olyan kickass szolgáltatásokat kaphat, mint – PayPal integráció, kedvezménykódok, jelentéskészítés és még sok más.

7. Másoló

07 sokszorosító WordPress plugin 2016 wpexplorer

Ez a remek kis bővítmény kiküszöböli a stresszt, ha a WordPress webhelyet egyik helyről a másikra migrálják. Ez lehetővé teszi a meglévő WordPress webhelyek könnyedén másolását, áthelyezését vagy klónozását egy másik helyre.

8. BJ lusta terhelés

08 bj lusta betöltésű wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ez egyike a teljesítményjavító bővítményeknek. Alapvetően csak akkor tölti be a képeket, ha látható a látogató nézetablakában, helyettesítve a képeket helyőrzővel. Más szavakkal: a plugin csak akkor tölti be a képeket, amikor a látogató lefelé gördül, így látja őket. Ez javítja a betöltési időt és csökkenti a sávszélességet mindkét fél számára.

9. WP Smush – Képoptimalizálás

09 wp smush képoptimalizálás wordpress plugin 2016 wpexplorer

Míg a képbetöltési folyamat elhalasztása jó ötlet – valószínűleg jobb ötlet a képek előzetes optimalizálása és tömörítése -, és pontosan ezt teszi ez a plugin. Ezenkívül kötegelt feldolgozási képessége van, amely optimalizálja az összes régi (esetleg nem optimalizált) képet (plusz a Pro verzió még több optimalizálási lehetőséget kínál).

10. Még egy kapcsolódó hozzászólás-bővítmény

10 éves WordPress plugin 2016 wpexplorer

A YARRP a WordPress webhelyről származó kapcsolódó tartalmat jelenít meg a postai tároló alatt vagy az oldalsávon. Ez a tevékenység kétségtelenül csökkenti webhelye visszapattanási arányát. Ezen a helyen hirdetheti szolgáltatásait vagy hirdetéseket is megjeleníthet. Ez (és még sok más szolgáltatás) azonban elérhető a kereskedelmi verzió a plugin.

11. tagság

11 tagság 2 wordpress plugin 2016 wpexplorer

A neves WordPress fejlesztők csapata fejlesztette ki WPMU Dev, ez az egyik legjobb plugin a WordPress használatával egy teljes körű tagsági webhely létrehozásához. Különféle típusú tagságokat hozhat létre, például: vendégeket, csepegtető tartalmat, prémiumot stb., És zárolhatja a tartalmat egy fizetőfal mögött. A beépülő modul több fizetési átjárót támogat, míg a prémium verzió kuponrendszert, fejlett médiavédelmet és még sok másot tartalmaz.

12. WooCommerce

12 woocommerce wordpress plugin 2016 wpexplorer

Az Automattic (a WordPress mögött álló emberek) által hivatalosan megszerzett WooCommerce volt a WordPress legmegbízhatóbb és legszélesebb körben elfogadott e-kereskedelmi megoldása. A WooCommerce lehetővé teszi funkciókban gazdag online üzlet létrehozását percek alatt. A prémium kiegészítők teljesítményének kiaknázásával tovább bővítheti a képességeket.

13. Kinevezések+

13 találkozó + wordpress plugin 2016 wpexplorer

Szerette volna valaha egy találkozófoglalási rendszert létrehozni a WordPress használatával? Nos, kívánsága valóra vált ezzel a szolgáltatásban gazdag bővítménnyel, amely lehetővé teszi a foglalások elfogadását, beállítását és kezelését közvetlenül a WordPress webhelyről. És olyan további szolgáltatások esetén, mint a korlátlan alkalmazott, a felhasználói bios, a korszerű ütemezés és a tervezés testreszabási lehetőségei, fontolja meg a találkozókat + prémium.

14. Végső márkaépítés

14 legújabb márkás WordPress plugin 2016 wpexplorer

Ez egy prémium plugin, amelyet a WPMU Dev fejlesztett ki, és amely nem érhető el ingyen a WordPress lerakatban. Ez a beépülő modul lehetővé teszi a WordPress újracímkézését, hogy megfeleljen az ügyfél igényeinek. Ez úgy történik, hogy eltávolítja a WordPress logó és a szöveg összes példányát a bejelentkezési képernyőn és az irányítópulton, és helyettesíti azokat a márka látványával.

15. A bejelentkezés lezárása

15 bejelentkezés lockpress wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ez inkább egy kötelező biztonsági bővítmény a WordPress számára, és alapértelmezés szerint telepítve van a WordPress Softaculous telepítésekben. Alapvetően rögzíti a sikertelen bejelentkezési kísérletek számát egy adott IP-címről, és blokkolja őket három egymást követő piros zászlón.

16. WordFence

16 wordfence biztonsági wordpress plugin 2016 wpexplorer

Míg a Bejelentkezés lezárása egy „plug in the bud” típusú plugin, addig a WordFence a „megelőzés jobb, mint a gyógyítás és a penicillin minden esetre” típusú. A beépülő modul egy webszolgáltatáshoz kapcsolódik, amely vállalati szintű védelmet nyújt a WordPress-webhelynek, ideértve a proaktív szkennelést és számos más védekező funkciót. Ha pénzügyi tranzakciókkal foglalkozik a WordPress webhelyén, akkor jobb, ha ezt a bővítményt használja.

17. Google XML webhelytérképek

17 google xml webhelytérkép WordPress plugin 2016 wpexplorer

Ez a bővítmény elkészíti az XML webhelytérképet az Ön webhelyén, amely segít a keresőmotoroknak gyorsabban feltérképezni a webhelyet. Telepítés és aktiválás beépülő modul, ha komolyan veszi a webhely SERP-kbe való felvételét.

18. Akismet

18 akismet wordpress plugin 2016 wpexplorer

Az Akismet ingyenes, vállalati szintű anti-spam megoldás a WordPress számára, amelyet ugyanazok az emberek fejlesztettek ki, akik a WordPress-t készítették – Automattic. CleanTalk egy újabb prémium alapú felhőalapú anti-spam megoldás, amely az utóbbi időben nagyon vonzó.

19. Jetpack

19 jetpack wordpress plugin 2016 wpexplorer

Folytathatom ezt a csodálatos bővítményt, amely sokkal jobbá teszi a WordPress-t. Minden szolgáltatás elérhető modulból áll, amelyek függetlenül aktiválhatók. Ingyenes CDN-t, képoptimalizálást, mobil módot, webhely rendelkezésre állását és forgalomfigyelőt, valamint rengeteg más csodálatos funkciót tartalmaz.

20. WP-rakéta

19 wprocket wordpress plugin 2016 wpexplorer

A gyorsítótárazás az egyik legfontosabb módszer a lassú WordPress webhely felgyorsítására. W3TC és WP Super gyorsítótár a WordPress két legnépszerűbb gyorsítótár-bővítése. Ugyanazon műfaj alatt van egy új (prémium) bővítmény, az úgynevezett WP-Rocket, amely azt állítja, hogy eltávolítja a bonyolultságot a WordPress gyorsítótárazásából – ami érdekes opciót jelent.

21. Rendezvényszervező

21 rendezvényszervező wordpress plugin 2016 wpexplorer

Nagyszerű bővítmény események létrehozására, tárolására és kezelésére a WordPress programban. Ideális rendezvényszervező vállalkozások számára vagy gyakorlatilag bárki számára, aki online eseményt szeretne létrehozni. A profi verzió olyan funkciókat tartalmaz, mint a Stripe fizetési átjáró, kedvezményes kuponok, iCal szinkronizálás és még sok más.

22. Relevanssi

22 relevanssi wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ha már használta a WordPress keresési funkcióit – akkor elfogadja, hogy nem a legjobb. A Relevanssi egy nagyszerű alternatívája a WordPress kereső plugineknek. A funkciók között szerepel a pontos kifejezésmegfelelés, az elírási javaslatok és a kiemelt keresési kulcsszavak. A SearchWP egy másik figyelemre méltó prémium plugin ebben a műfajban.

23. Neilo A / B tesztelés

23 ab split tesztelés plugin a WordPress WordPress plugin 2016 wpexplorer programhoz

Az osztott tesztelés vagy az A / B tesztelés a bejegyzés címe, témája, tipográfia és egyéb összetevők révén hatékony eszköz a konverziók növeléséhez. Ez az ingyenes plugin lehetővé teszi ezt.

24. BackWPUp

24 biztonsági mentésű WordPress plugin 2016 wpexplorer

Kiváló ingyenes bővítmény, amellyel a WordPress webhelyadatait (médiafájlok és adatbázisok) felhőalapú szolgáltatásokra, például Dropox, FTP, Amazon S3 stb. Mentheti. BackupBuddy ($ 49 / év) az iThemes és a VaultPress az Automattic által készített összeg (5 USD / hó) további figyelemre méltó tényezők.

25. SumoMe

25 sumome wordpress plugin 2016 wpexplorer

A SumoMe egy csomag fantasztikus ingyenes marketing pluginekkel a WordPress vezető generációjához, közönségmegtartásához és elemzéshez. Noah Kagan, a SumoMe mögött álló ember kissé szupersztár és az ő története nagyszerű inspiráció.

26. WP-optimalizálás

26 wp-optimalizálja a wordpress plugin 2016 wpexplorer-t

A WordPress lassan növekszik a hosszabb használat során, ha több „funkcióval kitöltött” téma és beépülő modul van telepítve, vagy ha nagyon sok beérkező spam megjegyzés van. A WP-Optimize tisztítja a WordPress adatbázist, és felgyorsítja webhelyét. Olyan, mint a gépjármű olaj.

27. A Google Helyek Véleményei

27 google-helyszíni véleménye a wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ez a freemium plugin, amely lehetővé teszi a Google vélemények megjelenítését a WordPress webhelyén. Ez automatikusan be tudja vonni a Google-ból származó véleményeket, és megjelenítheti azokat bárhol a webhelyén. Számos lehetőséget kínál az értékelések megjelenítésére, ideértve a negatív visszajelzések kiszűrését is. Ezen felhasználó által generált vélemények közvetlenül az Ön webhelyén történő megjelenítésének előnye, hogy alapvető fontosságúak társadalmi bizonyíték, amely megállapítja vállalkozása hitelességét.

28. OptinMonster

29 optinmonster wordpress plugin 2016 wpexplorer

Az OptinMonster az egyik legjobb prémium ólomgenerációs plugins rengeteg testreszabható funkcióval. Legérdekesebb funkciója egy e-mail előfizetési mezőt jelenít meg, amikor a felhasználó bezárja a böngészőablakot. Ezt a funkciót nevezik exit-szándék technológiát, és drasztikusan növelte az átváltási arányokat minden olyan webhelyen, amelyik azt használta. A Bloom egy alternatíva, amely egy másik közösségi média plugin, amelyet az ElegantThemes fejlesztett ki.

29. Proofread Bot

28 korrekt bot wordpress plugin 2016 wpexplorer

Számos blogger számára az angol nem az első nyelv, és a nyelvtan időnként valódi fájdalmat okozhat. Ez a plugin csatlakozik a ingyenes online leolvasási szolgáltatás Úgy tervezték, hogy segítsen neked a nyelvtani bánásmódban.

További figyelemre méltó alternatívák a Jetpack korrektúrázó modul (amelyet külön aktiválni kell a Jetpack beépülő modul telepítése után). Nyelvtanilag egy másik nagyszerű alternatíva egy WordPress bővítmény nélkül, amely egy erős Chrome-bővítményen keresztül működhet.

30. Úszó szociális bár

30 lebegő social bar wordpress plugin 2016 wpexplorer

Az internetes marketingszakemberek mindig új módszereket találnak fel, amelyekkel a felhasználó figyelmét a CTA felé irányíthatják. Ez a bővítmény egy „lebegő” közösségi média megosztási sávot jelenít meg a bejegyzés oldalán. Ez a sáv megmarad rögzített mindkét oldalon, még akkor is, ha a felhasználó görgeti le a cikket – ebből következően a „lebegő” kifejezés. A plugin csak akkor tölti be a közösségi média szkripteket, ha a felhasználó az egérmutatót rájuk mutat. Ez lehetővé teszi a gyorsabb betöltési időket a simább teljesítmény mellett.

31. Kattintson a Tweet-re

31 kattintással tweetelheti a wordpress plugin 2016 wpexplorer alkalmazást

Ha olyan ember vagy, aki szereti idézeteit használni a cikkeiben – imádni fogja ezt a bővítményt. Az idézeteket rövid kódba csomagolhatja, és a plugin a hozzászólás közepén hozza létre a kattintással küldhető CTA mezőt. Ha egy bélésbe foglalkozik, ez nagyszerű eszköz lehet a marketing-arzenáljában.

32. WP kanapé üzemmód

32 wp kanapé módú wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ez a bővítmény lehetőséget ad a rendetlenség nélküli „szöveg és kép” – a bejegyzés kizárólagos változatának megtekintésére – hasonlóan az olyan alkalmazásokhoz, mint például az Instapaper vagy a Pocket..

33. WP-Markdown

33 wp markdown editor wordpress plugin 2016 wpexplorer

Szerelem Markdown? Nos, ez a bővítmény hozzáadja a Markdown támogatást az alapértelmezett WordPress szerkesztőhöz! PS: A Markdown modult a Jetpackben is aktiválhatja.

34. Postai

34 postmatic wordpress plugin 2016 wpexplorer

A Postmatic lehetővé teszi, hogy az olvasók e-mailben feliratkozzanak, amikor kommentálnak. Itt van a plugin leghihetetlenebb része – az emberek, akik feliratkoznak a blogod megjegyzéseire, e-mailben válaszolhatnak – anélkül, hogy el kellene hagyniuk a postafiókjukat, vagy meg kellene látogatniuk az Ön webhelyén.

Személy szerint szerettem ezt a bővítményt, mivel ez lehetővé tette számomra, hogy egy hosszú vitát folytathassak (ami végül ügyfelet adott nekem) közvetlenül a telefonom Gmail-alkalmazásából, miközben egy olyan helyre ragadtam, ahol szinte nulla cellás vétel volt.!

35. Aesop Story Engine

35 ezer történet motor wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ez a bővítmény rengeteg modult tartalmaz, amely lehetővé teszi egyedi, szolgáltatásban gazdag, interaktív, hosszú formájú történetmesélési témák tervezését a WordPress számára.

36. P3 (Plugin Performance Profiler)

36 p3 teljesítményű plugin wordpress plugin 2016 wpexplorer

Túl sok plugin telepítése nem jó ötlet. Valószínűleg azért, mert felfújja a webhelyet, megnöveli a betöltési időt. Ezzel a bővítménnyel mérheti a hatást.

A P3 beépülő modul információkat gyűjt a WordPress webhelyén telepített összes beépülő modulról, majd megméri és megjeleníti azoknak a webhely betöltési idejére gyakorolt ​​hatását. Beszéljünk a WordPress bővítmények étrendjéről! ��

37. Custom Post Type UI

37 egyéni hozzászólás a WordPress bővítményhez 2016 wpexplorer

Az egyedi postafajták azok a kis áldások az égből, amelyek segítségével a WordPress-t teljes értékű könyvtárkezelő rendszerré, e-kereskedelmi megoldássá vagy jegyvásárlási megoldássá alakíthatja. Egyszerűen fogalmazva létrehozhat egyedi adattípusokat, például „könyveket” vagy „eseményeket”, amelyek olyan adattípus elemek kombinációját tartalmazzák, mint a szöveg, adatok, numerikus értékek stb. Zavarosnak hangzik? Nos, ez a bővítmény lehetővé teszi ezek könnyű létrehozását.

38. Speciális egyedi mezők

38 speciális, egyedi postai mező a wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ez a bővítmény lehetővé teszi, hogy több egyedi fájlt adjon hozzá egy üzenet vagy oldal létrehozásakor vagy szerkesztésekor. A mezőket a különféle adattípusok kombinációjával definiálhatja.

39. Megjeleníti a kütyüket

39 megjelenítő widget plugin wordpress plugin 2016 wpexplorer

Nem lenne fantasztikus, ha egy vagy több kütyüt csak bizonyos oldalakra kapcsolhat le? Ez biztosan megköszönhetjük ezt a bővítményt!

40. Gyors, biztonságos kapcsolatfelvételi űrlap

40 gyors, biztonságos kapcsolatfelvételi űrlap: wordpress plugin 2016 wpexplorer

Kapcsolatfelvételi űrlap 7 a WordPress elérhetőségi űrlapja. Ez azonban közeli versenytárs, hatékony spam-blokkoló képességekkel.

41. Minden egyben Schema.org Rich Snippets

41 All in One Schema.org Rich Snippets wordpress plugin 2016 wpexplorer

A Rich Snippets azok a további apró részletek, amelyek hatalmas különbséget hoznak létre SEO-ban. Ez a plugin segíti a Schema.org specifikációk integrálását a WordPress webhelyen.

42. Forradalmi csúszka

42 csúszka forradalom wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ez az egyik legsikeresebb prémium WordPress csúszó plugin, amelyet valaha fejlesztettek ki. A webhelyek nyitóoldalát és felhasználói felületét javító különféle funkciókkal kiegészítve ez a plugin a cikk írásakor több mint 112 000 letöltést gyűjtött össze..

43. WP Mail SMTP

38 wp mail smtp wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ez a bővítmény speciális lehetőségeket kínál az e-mailek elküldésére a WordPressen keresztül. Ez magában foglalja a levelek küldésének lehetőségeit SMTP vagy PHP útján, SSL titkosítást, hitelesítést és egyebeket.

44. A Flow szerkesztése

44 szerkesztés flow wordpress plugin 2016 wpexplorer

Gondoljon a csapat együttműködésére a szerkesztőséggel olyan funkciókkal, mint a szerkesztői naptár, megjegyzések, költségvetések, cikkállapotok és értesítések.

45. TablePress

45 tablepress for wordpress wordpress plugin 2016 wpexplorer

A TablePress lehetővé teszi a gyönyörű táblák egyszerű létrehozását és kezelését a WordPress alkalmazásban. A táblákat beillesztheti üzenetekbe, oldalakba vagy szöveges kütyübe egy egyszerű rövid kóddal.

46. ​​WP Job Manager

46 wp job manager wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ez a beépülő modul lehetővé teszi a munkák felsorolását és kezelését közvetlenül a WordPress irányítópultján. Magában foglalja az AJAX-alapú keresést és néhány fizetett kiegészítőt, mint például a Folytatáskezelő és a Munkajelzések.

47. Átirányítás

47 átirányítás wordpress plugin 2016 wpexplorer

Egy meglehetősen egyszerű plugin hatalmas erő. 301 átirányítás kezelésére és a 404 hibák nyomon követésére szolgál. Ez a bővítmény különösen akkor hasznos, ha egy régi WordPress-webhelyről vándorol át, vagy ha módosítja a WordPress-telepítés könyvtárát.

48. Gyors és egyszerű GYIK

47 quck és egyszerű kérdéses WordPress plugin 2016 wpexplorer

Ez a bővítmény rendkívül hasznos, ha egy egyszerű GYIK oldalt akar létrehozni a termékéhez vagy szolgáltatásához. A GYIK egyéni üzenettípusként van konfigurálva, így könnyebb a csapatod számára a hozzáadás / módosítás.

49. Testimonials Widget

49 beszámoló wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ajánlások hozzáadása kiváló módszer a bizalom és a hitelesség megszerzésére. Azonban az egyik elkészítéséhez gyakran módosítania kell a témát és egy csomó más puha anyagot. Ezzel a pluginnel gyorsan hozzáadhat csúszó ajánlásokat a widgetjeihez, vagy egy üzenethez vagy oldalhoz rövid kóddal.

50. Max Mega menü

50 max mega menü wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ez az ingyenes bővítmény egy drag-and-drop menükészítőt tartalmaz, amely lehetővé teszi többszintű, kategorizált menük létrehozását, reagáló és retina készen álló tervezéssel. Több mint 100 testreszabási opcióval ez a plugin lehetővé teszi a WordPress kütyü hozzáadását a menübe!

Következtetés

Ez lezárja a listánkat. Hány újat tanultál ma? Ismersz egy plugint, amelynek fel kell szerepelnie ebben a listában? Szeretnénk hallani a gondolatait!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map