5 WordPress plugins a helyi vállalkozások számára

A szilárd webes jelenlét csodákat hozhat a helyi vállalkozások számára. Még ha kizárólag offline világban is működik, egy jó webhely felkelhet sok érdeklődést – különösen akkor fontos, ha vadonatúj vagy.


Fontolja meg, hogy milyen funkciókra van szüksége webhelyének végrehajtásához. A látogatóknak foglalniuk kell, mielőtt meglátogatnak? Meg tudja-e kezelni az Ön weboldala? Ha nem, akkor elfordítja az ügyfeleket, mielőtt még esélyt kapt volna számukra.

Véleményem szerint a WordPress tökéletes platform a helyi vállalkozások fellendítéséhez. Ez nagyrészt a rendelkezésre álló beépülő modulok nagy számának köszönhető, lehetővé téve a webhelyhez szükséges funkciók hozzáadását. Ma öt beépülő modult szeretnék megnézni, amelyek kifejezetten a helyi vállalkozásoknak szólnak.

Reagáló Google Maps-bővítmény

Érzékeny Google Maps

Ha helyi tégla- és habarcsboltot működtet, a sikerét az fogja meghatározni, hogy hány ember esik le. A Responsive Google Maps bővítmény rendkívül egyszerűen megkönnyíti a potenciális ügyfelek megtalálását, mivel lehetővé teszi, hogy teljes mértékben reagáló Google térképet adjon a webhelyéhez. A plugin teljes funkciókkal van rakva, mégis igazán könnyen használható és beállítható.

Ez az egyik kedvenc Google Map-bővítmény, amely sokféle lehetőséget kínál arra, hogy térképeit személyre szabja az Ön stílusának. Jellemzők:

 • Egyéni jelölőstílusok
 • Több üzlethelyet rögzíthet egy térképen
 • Adjon hozzá több térképet egy oldalra
 • Egyéni irányok
 • Fedje át az egyedi tartalmat a térképein, beleértve a saját képeit
 • Négy térképtípus: közúti, műholdas, hibrid és egyenletes terep
 • Időjárás-frissítések és felhő-réteg
 • Adjon hozzá bármely oldalhoz vagy widget-területhez egyszerű rövid kódok segítségével

Ez egy csomó funkció, és azt jelenti, hogy szinte bármit megtehetsz, amit a Google Map segítségével megtehetsz e plugin segítségével. Szeretne egy képernyőképet látni a beépülő modul működésében? Itt van egy sor funkcióval:

Reagáló Google Maps-képernyőképe

A plugin a Code Canyon-tól kapható mindössze 16 dollárért.

WP Gyors Foglalás Menedzser Pro

WP Quick Manager Pro

Van valaki találkozón alapuló vállalkozás, panaszkodott valaha is sok foglalást? A telefonos foglalások napjai számozottak, a legtöbb ügyfél online indul, hogy foglaljon helyet. Természetesen, minél könnyebb az ügyfél számára a foglalás, annál több foglalást fog kapni. Ez lehet a különbség a felekapacitás és a teljes kapacitás között.

A WP Quick Booking Manager Pro hihetetlenül egyszerűvé teszi a foglalási folyamatot. Ez nagyszerű foglalási megoldást jelent éttermek, szépségszalonok, klinikák számára – neveznéd! Ezenkívül lehetővé teszi online foglalási szolgáltatások nyújtását szállodai szobákhoz, apartmanokhoz vagy bármilyen más kiadó szálláshelyhez. Kicsit átgondolva a dobozt, akkor azt akár felszerelések vagy autók bérbeadására is felhasználhatja.

Háttérfoglalási naptár

A telepítés után a foglalásnaptárt bármilyen oldalhoz hozzáadhatja egy egyszerű rövid kód használatával. A naptár nézet szép és elegáns, teljes mértékben reagál, és a nem elérhető időpontok és dátumok automatikusan blokkolódnak. A bővítmények korlátlan számú foglalást, több pénznemben történő fizetési lehetőséget (beleértve a PayPal szolgáltatást) és még többnyelvűséget is támogatnak. Ez a nagyon sokoldalú plugin sokféle vállalkozás igényeinek megfelelne, és potenciális ügyfelei imádni fogják az intuitív felhasználói felületet – a háttér-felülettel is nagyon könnyű dolgozni. Egy igazán remek foglalási plugin, a WP Quick Booking Manager Pro, elérhető a CodeCanyon-tól 24 dollárért.

Foglalási naptár

Foglalási naptár

Még a költségvetéssel rendelkező vállalkozásoknak is foglalniuk kell foglalásokat. Szerencsére számos nagyszerű van ingyenes lehetőségeket, beleértve a Foglalási naptár plugin. Mint elvárhatja egy ingyenes plugint, korlátozottabb, mint a legtöbb prémium plugin, azonban könnyen integrálható, és mégis nagyszerű munkát végezhet.

A bővítmény valóban egyszerűen használható a potenciális ügyfelek számára: válasszon egy dátumot a naptárból, töltsön ki egy rövid űrlapot, majd nyomja meg a benyújtást. Könnyen. A kettős foglalás elkerülése érdekében korlátozhatja a napi foglalások számát, vagy korlátlan foglalásokat is engedélyezhet. Ennek az ingyenes verziónak a talán a legnagyobb korlátozása az, hogy nem tud fizetni – ez megjelenés nélküli megjelenést eredményezhet.

Foglalási naptár-képernyőképe

Az ingyenes verzió viszonylag alapvető, de az egyszerű foglalást kínáló kisvállalkozások számára könnyen előnye származhat. A funkcionalitás szempontjából ez az ingyenes verzió nem olyan csiszolt, mint a WP Quick Booking Manager Pro. Ugyanakkor frissítheti, és hozzáférést biztosít olyan prémium funkciókhoz, mint: órás foglalások, online fizetések (betétek vagy teljes fizetés), szezonális kamatkorrekciók és kupon kedvezmények. A bővítmény valóban kiválóan ebben a prémium verzióban van. A prémium verzió 79 USD-tól kezdődik, de nagyvállalatok számára (akik minden rendelkezésre álló funkciót szeretnének) egy hely licence 449 $ -ba kerül.

Yoast Local SEO

Helyi SEO Yoast által

A legtöbb WordPress-felhasználó nagyon jól ismeri a WordPress SEO by Yoast plugin-t – csaknem 17,5 millió letöltéssel, ez az Go-to SEO plugin. De tudta, hogy a Yoast prémium SEO pluginek sorozatát fejlesztette ki, beleértve a Yoast Local SEO plugin, 69 USD-tól elérhető.

Az üzleti vállalkozás folytatása nehéz lesz, ha potenciális ügyfélbázisa nem talál téged online. De próbáltál már valaha keresni egy helyi vállalkozást a Google-on, mondjuk fodrászatra? Amikor ezt megteszi, a SERP-k nagyon más helyek.

Ha fel szeretné venni a helyi vállalkozások ezen listájába – vagy még jobb, ha felveszi Önt a felső listák közül – a Google-nak tudnia kell, hogy hol vagy, és mit csinálsz. Noha az általános plugin, például a Yoast WordPress SEO, jó kiindulópont SEO stratégiájához, a helyi vállalkozásoknak más SEO követelményeik vannak. A helyi SEO igények kielégítéséhez nincs jobb beépülő modul, mint a Yoast Local SEO. Egyszerűen fogalmazva: Ez a bővítmény elősegíti, hogy webhelye rangsorolódjon a Google keresési lekérdezéseinél. Hogyan? Azáltal, hogy megadja a Google számára a metakereséshez a helyi kereséshez szükséges információkat – a térképen a tartózkodási helyét, valamint a fontos elérhetőségeket, például a telefonszámát.

A Helyi SEO beépülő modult is felhasználhatja stílusos kapcsolattartási űrlapok létrehozására. A plugin hozzáteszi a térképet, a nyitvatartási időt és az elérhetőségeket Ról ről oldal, és lehetővé teszi a látogató számára a legközelebbi áruház megkeresését.

Sabai Directory plugin a WordPress-hez

Sabai könyvtár

Nem lenne nagyszerű, ha az összes kapcsolódó, helyi vállalkozást összehelyezik egy helyen? Nos, a Sabai Directory bővítménynek köszönhetően 28 dollárért elérhető a CodeCanyon. A Sabai Directory ideális bővítmény egy átfogó helyi üzleti könyvtár létrehozásához. Korlátlan számú vállalkozást adhat hozzá egy egyedi könyvtárhoz. Ezeket különféle kategóriákba lehet rendezni – a látogatók kiszűrhetik a könyvtárat, hogy megtalálják, amit keresnek -, és az összes vállalkozás együtt megjelenik egy interaktív Google Map-on. Felveheti az egyes vállalkozások nevét, helyét és egy képét, valamint megjelenítheti az öt értékelésből álló értékelést a felhasználói értékelések alapján. Az interaktív térkép a stílusok széles választékát tartalmazza, és a látogatók szabadon hagyhatják meg véleményüket és megjegyzéseiket egy adott tételhez.

Az üzleti könyvtár elindítása nagyszerű módja annak, hogy a helyi vállalkozások egy csoportja együttműködjön vállalkozásuk előmozdítása érdekében. Mindaddig, amíg nem fél a kicsitől a versenytől, ez egy nagyszerű lehetőség a felfedezőképesség fokozására – a potenciális ügyfelek valószínűbb, hogy lehetőségeiket egy könyvtáron keresztül értékelik, ahelyett, hogy egy csomó webhelyet külön-külön megmérnének..

A saját könyvtár futtatása szintén meglehetősen jövedelmező lehet: ha jól rangsorol a Google-ban a körzetében szereplő kulcsfontosságú kifejezések alapján, akkor jó ismétlődő bevételt eredményezhet. A Sabai Directory ezt megkönnyítheti, mivel lehetővé teszi az ismétlődő kifizetések átvételét azoktól a vállalkozásoktól, akik fel akarnak venni a könyvtárba – a Sabai négy fizetési átjárót támogat. Még több díjat számíthat fel a kiemelt listákért.

Végső gondolatok

Még akkor is, ha kicsi, offline áruház vagy, a jó webhely nagy előrelépést jelenthet vállalkozása növekedésében. Ma számos plugin-t fedeztem fel, amelyek segítségével az ügyfelek online felfedezhetnek téged, foglalhatnak helyet, és útmutatást kaphatnak a fizikai helyszínről. Ha további ügyfeleket akar – és ki nem lenne? – ez a legkevésbé az Ön webhelyének képesnek lennie arra!

Használ valamelyik beépülő modult a mai bejegyzésben? Ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map