5 WordPress-bővítmény, amely elősegítheti az olvasók elkötelezettségét a WordPress-blogon

Úgy gondolom, hogy az elkötelezettséget nagymértékben alábecsülik a blogoszféra.


Egyszerűen fogalmazva: a közönség minősége sokkal fontosabb, mint a mennyiség. És a minőség szempontjából alapvetően azt értem, hogy mennyire elkötelezettek a „márkáddal”..

Tegye fel magának ezt a kérdést – vajon az olvasóid valóban törődnek-e a blogoddal, vagy átmeneti erőforrásnak tartják? Válaszad mindent megváltoztathat a célok elérésének esélyeinél (ami végső soron feltételezem, hogy pénzt keresel).

Ezt szem előtt tartva azt gondoltam, megragadom a lehetőséget, hogy megemlítsem a kedvenc WordPress pluginjaimat, amelyek segítenek az olvasókkal való jobb kapcsolattartásban. Annak ellenére, hogy tartalmának minősége és a blogjába beillesztett személyiség nagy szerepet fog játszani annak diktálásában, hogy az emberek milyen kapcsolatba lépnek veled, A következő bővítmények nagy segítséget nyújthatnak Önnek is.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Feliratkozás a megjegyzésekre

Egy egyszerű hüvelykujjszabályom van a saját blogommal, amikor a megjegyzéseket fűzzük – ha valaki időbe tette, hogy megosszák véleményét, időt kellene fordítanom a természetbeni válaszolásra. Mint ilyen, válaszolok a webhelyem megjegyzésének döntő többségére.

De ha a blogod olvasói megjelölik a megjegyzésüket és rendszeresen visszatérnek, hogy megválaszolják, válaszolt-e, soha nem fogják elolvasni, amit válaszul mondtak. És nézzünk szembe – az elkötelezettség kétirányú utca.

Ezt szem előtt tartva nagyon ajánlom, hogy telepítse az Előfizetés a megjegyzéshez újratöltve lehetőséget. Ez a plugin pontosan úgy működik, mint amire számíthat – értesíti az embereket (e-mailben), amikor megjegyzésükre válaszoltak. Ez magában foglalja a teljes irányítópultot is, ahol kezelheti előfizetőit és az összes lehetőséget.

Feliratkozás a megjegyzésekre

2. Facebook hozzászólások

Noha számos harmadik féltől származó megjegyzés plugin érhető el a WordPress számára, a választott csomópontot (főleg a felhasználói elkötelezettség kapcsán) a Facebook megjegyzései közül választom..

Miért? Mivel rendkívül társadalmi jellegűvé teszi a kommentálást, és ezáltal fokozza az elkötelezettséget. Valószínű, hogy a lehetséges kommentátorok nagy többsége már rendelkezik Facebook-fiókkal, és mint ilyen, a webhelyed kommentálására a) nagyon könnyű és (b) nagyon ismerős.

Facebook Comments Plugin

Ezenkívül a blogoddal kapcsolatos megjegyzések megjelennek a Facebookon, és tartalmát valószínűleg sokkal nagyobb közönség látja el. Ez az integráció különösen akkor hasznos, ha a webhelyek már nagyon szociálisak (mondjuk például egy képmegosztó webhelyet)..

Noha személyesen nem használom a Facebook megjegyzéseket, valószínűleg megteszem ezt egy jövőbeli projekt során – ez egyértelműen életképes alternatívája az alapértelmezett WordPress megjegyzésrendszernek, és pozitív hatással van a felhasználói elkötelezettségre..

3. Jobb belső linkkeresés

Jobb linkkeresés

A felhasználói elkötelezettség fokozásakor ezt hiszem az egyik legjobb dolog, amit megtehetsz, az a kölcsönös kapcsolat. Az emberek vakok lehetnek a navigációs elemekkel és hasonlókkal szemben (csak szánjon egy percet arra, hogy tudatosan figyelje meg saját böngészési szokásait), de a tartalmi linkeket sokkal nehezebb elkerülni..

Az összekapcsolás akkor a legjobb, ha ez nagyon releváns – azt szeretné, hogy az embereket olyan helyzetbe hozzuk, amikor tíz lap nyitva van a böngészőjükön, és fél órán keresztül a webhelyén érik el magukat. A WordPress alapértelmezett belső link-keresőprogramja azonban egyszóval szörnyű.

Itt jön be a jobb belső linkkeresés. Ez az egyszerű bővítmény a belső link keresését úgy állítja be, hogy a tartalmat csak a címsor alapján keresse meg. Ez magában foglalja az ütemezett álláshelyeket is. Személy szerint ezt tartom a WordPress.org leginkább alábecsült pluginjának – ez teszi a belső összekapcsolást ígysokkal könnyebb.

4. Még egy kapcsolódó hozzászólás plugin

A felhasználói elkötelezettség fokozásakor a hozzászólások alján lévő kapcsolódó szakaszok nem bátor. Ha valakinek annyira tetszik egy bejegyzés, hogy olvassa el a végéig, és aztán hasonló hozzászólásokkal látják el, akkor valószínűleg megragadják a lehetőséget, hogy elolvassák.

Még egy kapcsolódó hozzászólások beépülő modulja (vagy röviden a YARPP) szerény véleményem szerint a WordPress számára elérhető legjobb kapcsolódó hozzászólások beépülő modul. Miközben mások a feltűnő formázásra összpontosítanak, addig a YARPP megkapja a kulcsfontosságú tényezőt – a relevanciát -.

Ne véts hibát – a kapcsolódó hozzászólások beépülő modulja csak annyira jó, mint a megfelelő algoritmus. Ha nem jeleníti meg az olvasók számára valóban releváns kiegészítő hozzászólásokat, akkor valószínűleg messze csökken az olvasásuk. Ezért feltétlenül használja a YARPP-t, és állítsa be úgy, hogy csak a legrelevánsabb eredmények jelenjenek meg.

5. Egyszerű Tweet beágyazás

A teljes nyilvánosságra hozatal érdekében meg kell említeni, hogy együtt dolgoztam ki ezt a plugin-t. Valójában azonban hatalmas különbséget tehet a felhasználói elkötelezettség terén, mivel többször fedeztem fel őket.

Itt az üzlet – a Twitter felhasználók szeretnek csipogni. Ennél is fontosabb, hogy szeretnek tweettelni érdekes dolgokat. A bejegyzés címsora nem mindig olyan érdekes. De ha adhat nekik árajánlatot vagy bölcsesség gyöngyöt, hogy átadják követõiknek, akkor csak túl boldogok lehetnek.

Itt jön be az Easy Tweet Embed funkció – ez lehetővé teszi az előre kitöltött tweetek beágyazását a hozzászólásokba, éppen így: Beágyazott tweet

Beágyazott tweet

Nagyon hasonló a Click to Tweet szolgáltatáshoz, de megkönnyíti a tweet létrehozását, mivel lehetővé teszi, hogy a szövegszerkesztőn keresztül megtegye. Ezenkívül automatikusan beszúrja az állandó linket. Úgy találtam, hogy a tweet üzenetek néhány példában közel 30% -kal növekednek az Easy Tweet beágyazással – ez egy gyors és egyszerű módja az elkötelezettség fellendítésének.

Az Opciók végtelenek

A fenti lehetőségek sokfélesége jelzi a számtalan módszert, amellyel fokozhatja az elkötelezettséget, tehát ne korlátozza magát. Különböző dolgok működnek a különböző blogoknál – a kulcs a kísérletezés és tesztelés.

Ha van saját ötlete a felhasználói elkötelezettség fokozására, kérjük, ossza meg velünk alább!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector