5 ok, amiért a WordPress felhasználóknak váltaniuk kell a Facebook megjegyzéseire

Amikor megengedi a látogatóknak, hogy észrevételeket tegyenek a WordPress-bejegyzéseivel kapcsolatban, akkor fokozódik az elkötelezettség, ápolja a beszélgetést, kísérti az embereket, hogy térjenek vissza, és másokat ösztönöznek arra, hogy zümmögést generáljanak az Ön webhelyén. Mindez nagyszerű hír, ha online követőket szeretne felépíteni.


Szerencsére a WordPress számos plugint kínál, amelyek megkönnyítik a kommentálást. Csak néhány kattintással az egérrel elindulhat egy virtuális vízhűtő létrehozásához, ahol az emberek megosztják gondolataikat.

A megjegyzések szakaszai azonban a visszaélések fő célpontjai. Az emberek spam, groteszk sértések és akár erőszak fenyegetéseit is közzéteszik a különböző blogok megjegyzés szakaszában. Noha nincs lehetőség olyan megoldás megvalósítására, amely teljes mértékben kiküszöböli ezt a potenciált, ennek módja drámai módon csökkenthető: megoldásként használja a Facebook megjegyzéseket. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy a megjegyzések milyen előnyökkel járnak az Ön webhelyére, és megmagyarázza, hogy miért a legjobb a Facebook megjegyzések.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Hogyan élvezhetik a megjegyzések a WordPress-webhelyet

Ha bármilyen blogot működtet, akkor valószínűleg online közösséget akar felépíteni. Olyan gondolkodású embereket céloz meg, akik megosztják az érdeklődésüket, amelyeket a webhely tartalma kiemel. Ez kölcsönösen előnyös kapcsolat: a látogatók olyan információkat kapnak, amelyeket értékesnek tekintnek, amikor felkeresik a webhelyet, és Ön felépít közönséget.

Ugyanakkor remek ötlet is, ha a látogatók kölcsönhatásba lépnek egymással. Az egyik legjobb módszer erre a megjegyzés szakasz, amely lehetővé teszi számukra, hogy ne csak visszajelzést küldjenek a tartalomról, hanem kölcsönhatásba lépjenek egymással is. Íme néhány előnye, amelyekre számíthat a megjegyzés szakaszban.

Jobb elkötelezettség

Minden digitális marketingszakértő elkötelezettséget keres. A kezdeti csíra okozza a vírus kialakulását. Ez változtatja meg tartalmát egy újabb cikkből a kibertérben egy kötelezően olvasható cikkké, amelyet az emberek megosztanak barátaival.

A megjegyzések ösztönzik az elkötelezettséget azáltal, hogy lehetővé teszik a látogatók számára, hogy megosszák gondolataikat a tartalommal kapcsolatban. A megjegyzések azonban tovább mennek, mivel lehetővé teszik az emberek számára, hogy véleményüket az Ön tartalmával azonos oldalon jelentsék meg. Amikor az emberek megosztják vagy tweetelték az Ön cikkét, felkínálhatják néhány kommentárukat, ám ez csak a barátainak és követőinek látható. A megjegyzések szakasz azonban lehetővé teszi számukra, hogy megosszák gondolataikat közvetlenül a cikk alatt. Ez nagyszerű módszer egy olyan közösség felépítésére, amelyben az emberek úgy érzik, mintha meghallják a hangjukat.

Társadalmi közösség

A megjegyzések szakasz nemcsak növeli az elkötelezettséget, de növeli a társadalmi közösség felépítésének valószínűségét is. Ha a webhelyét virtuális kanapéként nézi, ahol a régi barátok összeomolhatnak, amikor a semmiből jelennek meg, akkor meg akarod teremteni a tartozás érzetét.

A megjegyzések részben az emberek oda-vissza járnak egymással. Meg fogják vitatni a megjegyzés szakasz fölött található cikket. Beszélnek a kedvenc étkezési helyükről. Emlékeztetnek a régi időkre. És igen, néha még oda-vissza is vitatkoznak.

Mit jelent ez az Ön webhelyén? Olyan online közösséget hoz létre, amelyet a látogatók valószínűleg nem fognak találni sehol másutt. Ez a közösség egyedivé teszi az Ön blogját, és nagy igényt tart rá.

Látogatók ismétlése

Mi történik, ha az emberek egymással oda-vissza beszélnek? Válaszolniuk kell arra, amit a másik ember mond. Amikor az emberek megbeszéléseket folytatnak egy megjegyzés szakaszban, válaszolni akarnak. Ehhez vissza kell térniük a webhelyére, hogy ez megtörténjen. Ez több kattintást jelent az Ön számára, ami viszont több hirdetésmegjelenítést és több bevételt jelent. Mindenki nyer.

A helyzet az, hogy a megjegyzések szakasz az egyik legjobb módja annak, hogy webhelyét ragasztóssá tegyék. Ha a látogatók elkezdenek csevegni, és egymással vitatkozni, akkor visszatérnek. Hűséges közösséget építhet fel, amely másutt nem található meg.

Bemutatjuk a Facebook megjegyzéseket

Facebook Comments WordPress bővítmény

Tehát hogyan adhatja hozzá a Facebook kommentálását a kért webhelyéhez? Könnyű – természetesen egy bővítménnyel, és a ingyenes az egyik. Facebook hozzászólások WordPress, amint a neve is sugallja, egy a WordPress hozzászólások beépülő modulja, amely integrálva van a Facebookba.

Ennek a megoldásnak az azonnal észrevehető hátránya természetesen az, hogy az emberek, akik nem rendelkeznek Facebook-fiókkal, nem tudnak kommentárokat tenni. A kifogásra az azonnali válasz: nem van Facebook-fiókod? A Facebook közösség több száz millió felhasználóval büszkélkedhet világszerte. Bizonyára képes lesz a saját online szubkultúrájának létrehozására a Facebook felhasználók részéről.

A Facebook Comments nagyszerű, menetes kommentálási megoldást nyújt Önnek, amely integrálva van a népszerű közösségi média webhellyel. Valójában ez lehet a legjobb kommentáló megoldás a blogodhoz.

A beépülő modul telepítése

Ha korábban telepített egy plugint, ez a folyamat nagyon ismerős lesz. csak keresse meg a Plugins> Új hozzáadása elemet a WordPress irányítópultján. Csak keressen a „Facebook megjegyzések” kifejezésre.

Telepítse a Facebook Comments WordPress bővítményt

Ez a legelső beépülő modul a listán. De ha ez nem valamilyen okból kifolyólag, görgessen lefelé az oldalt, amíg meg nem találja a Facebook hozzászólások plugin-jeit a zöld megjegyzés logóval és a 40 k + telepítésekkel. Csak kattintson a gombra a telepítéshez, majd az aktiváláshoz.

A beépülő modul konfigurálása

Az aktiválás után észre kell vennie egy új irányítópultot az „FB Comments” számára. Kattintson rá a megjegyzésbeállítások megadásához. Nagyon jó beállítások vannak a betűtípusok, a szöveg színének és egyebeknek, ám azt javasoljuk, hogy ezeket stílusolják a többi témahez. De a két legfontosabb a App ID (a Facebook-on) és a Megjegyzés megjelenítése be (annak beállítása, hogy a Facebook megjegyzéseit hol jelenítsék meg alapértelmezés szerint).

Facebook Comments WordPress plugin beállításai

Mielőtt a beállításokkal foglalkozna, először létre kell hoznia a Facebook App ID-jét, hogy szinkronizálja a Facebook-ot a weboldaladdal. Kattintson erre a linkre hozzon létre egy alkalmazást a megjegyzései kezelésére. Ez elviszi a Facebook-ra, ahol láthatja a lehetőséget, hogy Facebook-fejlesztővé váljon. Kattintson a zöld gombra a regisztrációhoz, majd kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

regiszteren fb-dev

A regisztráció után a képernyőn egy zöld gombra kell kattintania az „Új alkalmazás hozzáadása” elemhez, az alábbiakhoz hasonlóan. Kattintson rá az induláshoz.

add-new-fb-app

Ezután kiválasztja az alkalmazás típusát. Mivel ezt a WordPress webhelyhez fűzött megjegyzéseinkhez fogjuk használni, válassza a WWW: webhely lehetőséget.

choose-app-típusú

Miután kiválasztotta, képernyőt kell látnia a weboldal alkalmazásoldalának elindításához, de mivel ezt valójában csak az App ID-vel végezzük, kattintson a jobb oldali lehetőségekre a beállítás kihagyásához és az App ID létrehozásához.

Átugrani-fb-app-beállítás

Most létre kell hoznia az azonosítóját! Csak adjon hozzá egy megjelenített nevet és névteret, amelyre emlékezni fog, válassza ki a kategóriát, és kattintson a kék gombra az azonosító létrehozásához.

create-a-app-id

Rendben, most van egy Facebook App-azonosítója! Csak másolja át, és térjen vissza a WordPress irányítópultjára, és beillesztheti.

Facebook Comments WordPress plugin beállításai

Ezzel megteheti az FB Comments beállításokat. Ha kész, kattintson a Mentés gombra – ennyi!

Ezzel a beépülő modullal lehetősége van arra is, hogy letiltja a Facebook hozzászólások automatikus beillesztését minden bejegyzéshez / oldalhoz, és ehelyett praktikus dandy rövid kódot használjon. Ily módon a Facebook-megjegyzéseket csak az Ön által létrehozott meghatározott oldalakra vagy sablonokra vonhatja be.

Jegyzet: Természetesen a Pro verzióra is frissítheti a színsémákhoz (sötét / világos), testreszabható háttérrel, 39+ animációs effektusokkal, többoldalú prémium plugin licencekkel és prémium támogatással. Bár ha csupán néhány színt szeretne csinálni, valószínűleg valami, amit kitalálhat egy gyors Google-kereséssel és minimális CSS-sel>

Miért érdemes használni a Facebook megjegyzéseit?

Számos oka van annak, hogy a Facebook-megjegyzéseket választott megoldásként fogadjuk el (függetlenül attól, hogy az FB Comments WordPress pluginon keresztül vagyunk-e), és tovább folytathatjuk. Itt csak az első öt, csak az induláshoz:

1. Csökkent trolling

Néhány kivétellel az emberek a valódi identitásukat a Facebookon használják. Ez ellentétben áll más kommentáló megoldásokkal, például a Disqus és a Livefyre, amelyekben az emberek bármilyen névvel vagy kezelővel létrehozhatnak egy fiókot. A Facebook megköveteli az emberektől, hogy adjon meg érvényes személyazonossági információkat.

Ez jelentősen csökkenti a trollozást, mivel az online trollok szeretik a névtelenséget. Ha az emberek szeretnének egy fiatal komoly kommentártól megkísérelni kilépni egy kommenternél, akkor ezt a valódi nevükkel (és valószínűleg a képeikkel) egy Facebook hozzászólás megoldással kell megtenniük..

Igen, mint fentebb megjegyeztük, mindig vannak emberek, akik megtanulják, hogyan kell legyőzni a rendszert. Az emberek azonban általában nem mennek el azért, hogy hamis Facebook-fiókot hozzanak létre, csak azért, hogy online embereket sérthessenek..

A valóság az, hogy bár soha nem tudja kiküszöbölni a trollingot, jelentősen csökkentheti azt, ha arra kényszeríti az embereket, hogy valódi identitással kommentálják. Ez azonnal jobbá teszi a Facebook megjegyzéseket, mint más megoldások.

2. Csökkent spam

Mint láttuk, a SEO szakemberek, akik megbuktak az erő sötét oldalán, spamkészítés céljából használják a blogok megjegyzés szakaszát. Egyszerűen fogalmazva: ezt nehezebben lehet elvégezni a Facebook-hozzászólásokkal, ezáltal kiváló módszer a WordPress spammegelőzésének megelőzésére szolgáló módszerek listájának kiegészítésére..

Ennek oka az, hogy a Facebook azonnal tiltja az összes olyan fiókot, amely gyanúja a visszaélés. Tehát a fekete fejtörőknek át kell haladniuk egy új Facebook-fiók létrehozásának fárasztó folyamatán, kiegészítve egy olyan személyazonossággal, amely becsapja a céget arra, hogy azt gondolja, hogy a személy valódi, mielőtt újból megkezdi a spam-erőfeszítéseket..

3. Növelje a társadalmi elkötelezettséget

A Facebook továbbra is a legnépszerűbb közösségi média site a bolygón. Ha van egy kommentáló rendszered, amely kapcsolódik a Facebookhoz, akkor egy teljesen új lehetőséget nyitott meg az elkötelezettség növelése érdekében.

A Facebook hozzászólásokkal mind a két világ legjobbat megkapja. A megjegyzésekből elkötelezettség származik, és további expozíciót is kap, mivel ezek a megjegyzések a Facebookhoz vannak kötve. Azok az emberek, akik esetleg nem látogatták meg az Ön webhelyét, de észrevették, hogy egyik barátjuk kommentálta a blogodban szereplő cikket, valószínűleg kísértésnek nézhetik meg, amit közzétettek. Végül egy új hűséges látogató állhat be.

4. A legkedveltebb megjegyzések Ugrás a lap tetejére

A Facebook hozzászólások csökkentésének másik módja az, hogy a legjobban tetszett megjegyzéseket tetejére helyezi. Ilyen módon az első dolog, amelyet a látogatók látnak a megjegyzésrészlet tetején, az a megjegyzés, amelyet a legjobban értékeltek. Ez (általában) nem lesz spam.

Ha a legkedveltebb megjegyzéseket tetejére helyezi, akkor a bolondozó, sértő és egyébként értelmetlen megjegyzéseket az aljára helyezi, ahol kevésbé lesznek láthatók. Ez megakadályozza a trollok etetését.

5. Javított hitelesség

Mikor komolyan veszi ezt a beszélgetőtáblát, amikor a „xyzzy2122” megjegyzését látja a vitafórumon? Ez bárki lehet. A Facebook megjegyzésekkel azonban az emberek valódi neveikkel és profilképeikkel kommentárokat kínálnak. Ez növeli hitelességüket, ami viszont javítja az átfogó vita minőségét.

Csomagoljuk fel

Összefoglalva: a Facebook megjegyzéseknek vitathatatlanul a „go to” megjegyzés megoldásnak kell lenniük. Csökkenti a troll számot, segíti a spam elkerülését, a hatalmas közösségi hálózathoz köti Önt és javítja a webhelyen folytatott beszélgetések általános integritását.. Mi a kedvenc megoldása a webhelyedhez fűzött megjegyzésekhez? Nyugodtan hallgassa meg, megfelelő módon, az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map