5 legjobb WordPress e-kereskedelem bővítmény

A legjobb e-kereskedelem WordPress-bővítmények

Ha online módon keres pénzt, akkor nagyszerű lehetőség a saját e-kereskedelmi áruházának megnyitása. A rugalmasság önmagában is megalapozott ok, de a megtakarítások és a márka fizikai elhelyezkedésének javulása szintén okos választást tesznek. Az üzlet létrehozásának folyamata azonban meglehetősen nehéznek tűnik, és nem biztos abban, hogy milyen eszközöket kell használni.


Szerencsére, amikor a WordPress-t használja platformként, tucatnyi elektronikus kereskedelem-bővítményhez fér hozzá. Ezek a bővítmények bekerülhetnek bevásárlókocsikba, áttekintő platformokba és még sok minden mást a webhelyére – szinte mindent biztosítva, amire szükség van egy sikeres online áruház működtetéséhez.

Ebben a bejegyzésben megvitatjuk, miért érdemes saját online áruházat felépíteni, és megvitassuk azt, hogy miért kellene a WordPress-t platformnak tekintenie. Ezután öt eszközt mutatunk be Önnek az online áruház létrehozásához a WordPress-ben, és elmagyarázzuk, mi teszi különlegessé az egyes termékeket. Kezdjük el!

Miért érdemes fontolnia egy online áruház létrehozását a WordPress segítségével

Ha új boltot szeretne indítani, nehéz feladat lehet dönteni egy tégla és habarcs vagy az online helyszín között. Az e-kereskedelemmel foglalkozó üzletek azonban számos előnyt kínálnak hagyományos üzletekkel szemben:

 • Csökkentett általános költségek: Fizikai áruház nélkül minimalizálhatja a működési költségeket.
 • Bővített földrajzi elérhetőség: Az online jelenlét lehetővé teszi a márka elérhetőségének kibővítését, ami további potenciális ügyfeleket eredményez üzletében.
 • Csökkent marketing költségek: Az online marketing általában olcsóbb, mint a fizikai marketing taktika.

Ezen túlmenően különféle terméktípusokat könnyen eladhat egy online áruházban. Ide tartoznak a fizikai termékek, a digitális termékek, sőt a tagság és a szolgáltatások.

Természetesen még akkor is, ha tudod, hogy online útvonalon akar lépni, még mindig nehéz tudni, hová kezdje. Javasoljuk, hogy áruházát WordPress segítségével építje be, mert a beépített rugalmassága, a témákhoz és plug-ineknek köszönhetően kiterjedt funkcionalitása és a legmagasabb szintű biztonság.

Ha a WordPress segítségével hozza létre webhelyét, számos kiváló eszközhöz fér hozzá, amelyek kizárólag az online áruház felépítésének segítésére szolgálnak. Valójában olyan sok van, hogy ez kissé lenyűgöző lehet. A hivatalos beépülő könyvtár azonban megkönnyíti a legtöbb szükséges információ megtalálását. Ezután megvizsgáljuk a néhány legjobb lehetőséget.

Bár számos e-kereskedelem-bővítmény elérhető a WordPress számára, úgy gondoljuk, hogy ez az öt a legjobb választás. Ennek oka a jellemzői, a magas minősítés és a fejlesztők által nyújtott folyamatos támogatás. Nézzük meg őket!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. WooCommerce

WooCommerce e-kereskedelem beépülő modul

Több mint 5 millió letöltéssel a WooCommerce az a plugin, amelyre online üzleti vállalkozásának felépítéséhez és működtetéséhez szüksége van. Ha egyszerûséget és rugalmasságot keres, ez az e-kereskedelem pluginja az Ön számára.

A WooCommerce segítségével fizikai és digitális termékeket, tagságokat, szolgáltatási foglalásokat és akár ismétlődő előfizetéseket is értékesíthet. Ez az egyik legnépszerűbb e-kereskedelmi bővítmény, és jó okból! Az egyik fő jellemző a plugin látszólag végtelen listája a WooCommerce kiegészítőkkel és bővítményekkel. Ezek a kiterjesztések lehetővé teszik a kapcsolat létrehozását számos népszerű üzletközpont-kezelési márkával és eszközzel.

Ez a WordPress e-kereskedelem bővítmény a következőket is kínáln intuitív műszerfal widgetekkel és részletes jelentésekkel, amelyek segítenek nyomon követni az eladásokat, a készleteket, az áruházak teljesítményét és a statisztikákat, kompatibilitás sok WordPress témával, több fizetési lehetőség (beleértve a PayPal, hitelkártyák, kézbesítés és csekk), Mijireh pénztár az összes és egyéb kifizetések biztosításához. De ami a legjobb, az alap plugin ingyenes. Még a prémium bővítmények nélkül is létrehozhat egy gyönyörű online áruházat. Éppen ezért az online áruházak 42% -a működik a WooCommerce webhelyen.

2. Könnyű digitális letöltések

Könnyű digitális letöltések

Az Easy Digital Downloads egy célzott e-kereskedelmi megoldás. Nagyszerű választás, ha kizárólag digitális termékeket árusít a webhelyén – például e-könyveket, PDF-eket vagy zenét -, és szabadon használhatja és testreszabhatja, ahogy tetszik. Tehát ha e-áruházában a digitális termékek eladása szól (azaz nem fizikai termékeket árul), az Easy Digital Downloads a legjobb e-kereskedelem bővítmény az Ön számára.

Míg más e-kereskedelmi bővítmények – például a WooCommerce – lehetővé teszik a digitális letöltések eladását, ez általában nem a legfontosabb. Az Easy Digital Downloads segítségével több testreszabási lehetőséget kap a digitális termékek online értékesítéséhez, lehetővé téve az egyes képernyők testreszabását az ügyfelek igényei szerint..

Az alap plugin segítségével a PayPal és az Amazon felhasználható fizetési átjárókként. Sőt, vannak olyan fizetett kiterjesztések, amelyek lehetővé teszik a Stripe, a Braintree és még sok más használatát. Ahelyett, hogy az elektronikus kereskedelem minden funkciója napfény alatt állna, az Easy Digital Downloads csak azokat a funkciókat kínálja, amelyek szükségesek a digitális termékek eladásának kihívásaihoz. Vannak azonban más prémium kiegészítők, például az analitika követése, a számviteli szoftverek és az e-mail marketing. Emellett kiegészítő csomagokat is megvásárolhat, így megkönnyíti az indítást.

Noha említettem a funkciók tompítását, a plugin ugyanakkor nagyon erős és elegáns.

3. Ecwid e-kereskedelem Kosár

Ecwid eCommerce kosár

Az Ecwid eCommerce bevásárló kosár egy plugin, amely sokat kínál a kis árat. Nem csak a plugin tulajdonságait teljesen testreszabhatja, hogy azok megfeleljenek a vásárlók igényeinek, hanem útközben is kezelheti üzletét (a mobil értékesítési pont (POS) alkalmazásának köszönhetően).

Ez a listánk egyik rugalmasabb lehetősége, mivel számos olyan natív funkciót biztosít, amelyeket alapértelmezés szerint nem tartalmaznak más e-kereskedelmi pluginok. Például ez a bővítmény lehetővé teszi 40 nemzetközi fizetési lehetőség elfogadását – online és személyesen egyaránt -, és korlátlan tárolást és ütemezett biztonsági mentéseket kínál a termékinformációkról.

Ezenkívül közvetlenül hozzáadhat egy bevásárló kosarat a Facebook üzleti oldalához. Ez tovább bővíti elérhetőségét, és segíthet a követői ügyfelekké alakításában. A plugin legfeljebb 10 termék számára ingyenes, és a prémium csomagok havonta mindössze 15 dollárral kezdődnek.

4. WP EasyCart

WP EasyCart WordPress plugin

A WP EasyCart egy testreszabható e-kereskedelmi plugin az összes díszítéssel. Természetesen hozzáférhet a szokásos e-kereskedelem funkciókhoz, de ennek a pluginnek néhány extra trükkö van a hüvelyében..

Az egyik praktikus szolgáltatás az integrált Google Analytics követés. Csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja Google Analytics-azonosítóját a Alapbeállítások oldal a plugin telepítése után. Innentől figyelemmel kísérheti a termékkonverziókat, és megnézheti, mely értékesítési stratégiák működnek a legjobban.

Sajnos a WP EasyCart ingyenes verziója kissé korlátozott funkciókkal rendelkezik. Frissíthet prémium fiókra, és hozzáférhet a plugin összes funkciójához, mindössze 50 dollárért (ez egyszeri díj).

5. WordPress Simple PayPal bevásárló kosár

WordPress egyszerű PayPal kosár

A WordPress Simple PayPal bevásárló kosár egy plugin, amely pontosan azt teszi, amit a neve utal. Ha a PayPal az Ön által preferált fizetési mód, akkor ez a bővítmény rengeteg hasznos funkciót kínál. Ez is egyszerűen használható, mivel csak annyit kell tennie, hogy másolja és beillesztje a fejlesztői által létrehozott rövidítéseket.

Noha sok más e-kereskedelem plugin beépíti a PayPal szolgáltatást, ezek számos más átjárót is tartalmaznak. Ha a PayPal az egyetlen fizetési lehetőség, akkor ez a bővítmény csökkenti a bonyolultságot, miközben célzott funkciókat kínál.

Talán a legjobb dolog ebben a bővítményben az, hogy teljesen ingyenes. Az összes meghirdetett szolgáltatás szerepel az alapváltozatban, és a fejlesztők nem próbálnak prémium kiegészítőket eladni Önnek. Ez csak egy újabb módja annak, hogy ez a bővítmény egyszerűbbé tegye online üzleti vállalkozását.

Melyik e-kereskedelmi bővítményt választja?

Felépítve ezekkel a bővítményekkel, készen áll arra, hogy átvegye az online üzleti világot, és hozzon létre egy kedves márkát. De szeretnénk tudni – a fenti pluginek közül választottál? Ha igen, milyen tapasztalatai vannak a pluginról? Vagy ha valami mást szeretne, melyik WordPress e-kereskedelem bővítményeket használ? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map