5 legjobb beépülő modul az adományok elfogadásához a WordPress segítségével

5 legjobb beépülő modul az adományok elfogadásához a WordPress segítségével

Időnként előfordulhat, hogy be kell állítania egy fizetési átjárót, hogy online fizetést kapjon véletlenszerű fizetés vagy adomány útján. Beépülő modul használata nélkül az online fizetés teljes folyamata nem könnyű a WordPress alkalmazásban. A digitális technológia területén a termékek többsége ingyenesen elérhető az interneten. Tehát, ha jutalmat és ihletet adunk e termékek közreműködőjének, az adományozás nagyszerű mód lehet a támogatásukra..


Ráadásul a nonprofit szervezetek, jótékonysági szervezetek, fejlesztők és bloggerek nagy részét különféle forrásokból származó adományból kapják meg. Alapértelmezés szerint a WordPress nem fogad el semmiféle fizetést, de a minőségi fizetési plugin integrálása e tekintetben sokat tehet.

Miért fogadja el az adományokat??

Különböző okokból kifizethető az adomány. Az adományozási gomb hozzáadása nagy forrást jelenthet a különféle nonprofit szervezetek, jótékonysági szervezetek, bloggerek és fejlesztők számára is. Ez jó alternatíva a WordPress-sel történő közösségi finanszírozáshoz.

Tegyük fel, ha jótékonysági vagy nonprofit szervezetet működtet, akkor össze kell gyűjtenie az alapot különböző projektek végrehajtásához. Ha Ön fejlesztő és ingyenes termékeket kínál, akkor a webhelyén található adományozási gombbal összegyűjtheti pénzeszközeit, hogy több dolgot csináljon, vagy ha blogger vagy, és számos olyan webhelyet működtet, amelyek ingyenes cuccokat kínálnak, akkor Ön szintén megteheti ebben a tekintetben.

Időnként az adományozók is inkább online adományozást vállalnak, ahelyett, hogy csekkeket küldenek postán vagy készpénzben. Online adományozást fizet gond nélkül, egyszerűen és gyorsan, ezért inkább az interneten fizetnek. Sőt, egy online adomány csökkentheti az adománygyűjtési költségeket, amelyek több támogatót vonzanak. Manapság mindenkinek a gyors, biztonságos és kényelmes adományt kívánja. Ez az oka annak, hogy az adományozáshoz szükséges WordPress bővítmény helyrehozza a hiányt.

WordPress adományozási plugin kiválasztása

Mint már korábban mondtam – a WordPress nem biztosít alapértelmezett lehetőséget a kifizetések fogadására. Ahol beépülnek a beépülő modulok. Miután elkészítette a blogját, üzleti vagy nonprofit weboldalát, annyit kell tennie, hogy telepítenie kell egy beépülő modult az adományozási űrlapok hozzáadásához a webhelyére. A WordPress adományozási beépülő modulok könnyen telepíthetők és felhasználhatók az adományozók általi kifizetések fogadására. De a probléma akkor merül fel, amikor a megfelelő célú plugint választja ki.

Rengeteg WordPress adományozási plugin van a piacon, bárki számára nagyon nehéz kiválasztani egyet a többiek közül. Ebben a cikkben a WordPress adományozás beépülő moduljának 5 legjobb elemét fogom bemutatni. Remélhetőleg ez a funkciók összefoglalása segít kiválasztani a megfelelőt.

Az alábbi pluginok többsége a PayPal szolgáltatást használja az adományok elfogadására, ezért mielőtt elkezdené, szánjon rá időt, hogy oktatja magát arról, hogy PayPal nonprofit szervezetek számára működik (ez a JotForm útmutató mindent tartalmaz, amit tudnia kell).

A gondtalan adományozási folyamat megszerzéséhez rendelkeznie kell az alábbi listában található pluginok egyikével. Most nézzük meg!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. WPPayForm

WPPayForm Pro plugin

A WPPayForm egy freemium WordPress fizetési plugin, amely elfogadja a WPManageNinja által kifejlesztett adományokat. Ez egy fantasztikus bővítmény, amely több fizetési átjárón keresztül fogad adományokat. Bármilyen adományt elfogadhat ezzel a csodálatos pluginnal. Az a plugin ingyenes verziója biztosítja a Stripe fizetési átjáró használatát, és a pro verzió lehetővé teszi a PayPal kiegészítő használatát is. Ez a drag and drop alapú adományozási bővítmény az űrlapalakítás összes alapvető tulajdonságát is kínálja. A felhasználók a Stripe és a PayPal fizetési átjárók támogatásának köszönhetően a plugin segítségével gyűjthetnek ismétlődő fizetéseket. A WPPayForm évi 49 dollárral kezdődik, és egyszerűen és egyszerűen kezelhetővé teszi a kiterjesztett dokumentációt online. És természetesen magában foglalja a WPManageNinja csapat félelmetes támogatását.

2. GiveWP

Adományozási bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

A GiveWP az egyik legmegdöbbentőbb adományozási plugin a WordPress felhasználók számára, amelyet Matt Cromwell és Devin Walker fejlesztett ki. E bővítmény használatával egyszerűen elfogadhatja az adományokat a WordPress-ben. Az ingyenes verzió A beépülő modul lehetővé teszi az adományok elfogadását a PayPal fizetési átjárón keresztül. Noha vannak prémium kiegészítők, amelyek további funkciókat kínálnak az adományokhoz. Ez magában foglalja a további fizetési átjárókat (mint például a Stipe, Authorize.net, Mollie stb.), Ismétlődő adományokat, pénzváltót és így tovább. A plugin vásárlása sok pénzt fog fizetni. A GiveWP Basic kiegészítők ára ára 20 USD / hó.

3. Jótékonysági (ingyenes)

Jótékonysági adományozási bővítmény

A jótékonysági tevékenység egy másik adományozási plugin, amely lehetőséget ad adományok gyűjtésére gond nélkül. Ez egy freemium plugin, amelyet az adomány fizetésére és elfogadására használnak. A Charitable segítségével adománygyűjtési kampányt készíthet kevesebb, mint 5 perc alatt. A plugin ingyenes verziója funkciókkal teli. Készítsen korlátlan számú adománygyűjtő kampányt, adjon hozzá célokat, állítsa be az ütemtervet, testreszabhatja az adományok formáját (összegek, kötelező mezők stb.), Fogadja el a kifizetéseket a PayPalon keresztül, küldjön nyomon követő adományozási e-maileket vagy nyugtákat és még sok más. A plugin Pro verziója a teljes csomagért 49 dollárba kerül. Lehet, hogy legalább 19 dollár fizetéssel is jár.

4. Adományhőmérő (ingyenes)

Adomány hőmérő plugin

Adományhőmérő egy intelligens WordPress adományozási bővítmény, amely lehetővé teszi az adományok kiszámítását és a kifizetések nagy erőfeszítések nélküli kiszámítását. Ahogy a neve is sugallja, a beépülő modul opcióival egyedi hőmérő képet adhat a webhelyéhez. Ez egy szórakoztató módszer az összegyűjtött adományok összegének feltérképezésére, és az adományozók számára, hogy megfigyeljék, milyen közel állnak a céljaik eléréséhez. Bár ez egy egyszerű plugin az adományokhoz, továbbra is teljesítheti minden alapvető igényét. A plugin egyik legfontosabb szempontja, hogy offline módon is használható. Sőt, a plugin többnyire testreszabható a használatra és a rövid kódokra barátságos.

5. Zökkenőmentes adományok (ingyenes)

Varrat nélküli adományok plugin

A zökkenőmentes adományozás egy másik jó lehetőség az adományok elfogadására a WordPress segítségével. A webhelyen található bővítmény segítségével gyűjthet pénzt és kezelheti adományait. Ez a bővítmény lehetővé teszi a PayPal használatával történő fizetések elfogadását, és megerősítő köszönő üzenetet nyújt az adomány befejezése után. Van néhány lenyűgöző és egyedi tulajdonsága a pluginnek. Például névtelenül elfogadhat adományokat. Ezen felül meghívhatja a felhasználókat az e-mail listájához való csatlakozásra – ez egy nagyszerű módja annak, hogy a jövő közönségét felépítse.

Rajtad a sor

Az adományozással történő alapgyűjtés nem könnyű feladat, mivel a WordPressnek nincs alapértelmezett lehetősége. Ezt a funkciót azonban könnyen hozzá tudja adni egy plugin segítségével, amely elfogadja az adományozók kifizetéseit. Az itt felsorolt ​​összes plugin nemrégiben frissült, és kissé eltérő funkciókat tartalmaz a webhelyén. Próbáld ki és próbálják ki szolgáltatásaikat, hogy megtalálja az adományozáshoz leginkább megfelelőt.

Ha valamelyik bővítményt kellett választanom, azt ajánlom használni WPPayForm mivel több átjárót kínál Önnek. Nagyon sok alkalmazottat végezhet ezzel a fantasztikus bővítménnyel, például az alapvető űrlap létrehozásával a drag and drop funkcióval, a Stripe és a PayPal együttes használatával. De a felsorolt ​​pluginek valóban remek lehetőségek! Adj többletdíjas prémium-kiegészítőket, és a Charitable kiváló lehetőség lehet az offline fizetésekhez.

Ha érdekesnek találta a cikket, és meg szeretne osztani valamit a háttérrel kapcsolatban, akkor az alábbi megjegyzésben tudassa velem aggodalmát.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map