45+ legjobb e-kereskedelem WordPress témák online áruházakhoz

25+ legjobb e-kereskedelem WordPress témák online áruházakhoz

A rugalmas és ingyenes CMS rendszerek, mint például a WordPress elérhetősége azt jelenti, hogy soha nem volt ilyen egyszerű beállítani kreatív vállalkozóvá válását, és a weboldalon keresztül mind a termékértékesítést, mind az új üzleti tevékenységeket előmozdítani. Kreatív vállalkozóként nem csak egy mobiltelefonra optimalizált e-kereskedelem témára van szüksége. Szüksége van az egyik legjobb e-kereskedelem WordPress témájára a figyelemre méltó vevői élmény érdekében.


Miért válassza a prémium WooCommerce témát? Könnyen. Először arra számíthat, hogy magasabb általános szintet talál minőség, elegancia és rugalmasság széles választékával alkalmassága nem található a legtöbb ingyenes témában. A legtöbb prémium téma is kínál Kiváló támogatás tehát ha kérdése van, felteheti a témafejlesztőt, hogy ingyenes fórumokra támaszkodjon.

A kreatív vállalkozók bevonására alkalmas vállalkozások köre hatalmas, ám összeállítottuk a legjobb e-kereskedelemmel kapcsolatos WordPress-témák alapos listáját, amelyek képesek lennének kezelni minden felhasználási esetet. Nézzük megrepedni!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Összesen

Teljes Glitz és Glam e-kereskedelem WordPress Demo

Információ és letöltésView a Demo

A prémium témájú legfontosabb választásunk a piacon (vagy legalábbis itt a WPExplorer) a legismertebb WordPress prémium témák, és elegendőnél több gyilkos funkcióval van felszerelve, hogy még a legigényesebb kreatív vállalkozók is boldoggá váljanak. Saját Total WordPress témánk egy erőmű-megoldás, amely nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, mint az e-kereskedelmi webhely létrehozása!

A Total teljes mértékben WooCommerce kompatibilis, és a téma bemutatóinak rövid áttekintése révén jó megértést kaphat a teljesítmény és rugalmasság szintjéről, amelyet a téma az Ön rendelkezésére bocsát. A drag-and-drop oldalkészítő segítségével az oldal tervezésének minden aspektusát irányíthatja, a front-end építőjével pedig a turbófeltöltés megvalósítását. Több mint 100 tartalommodul szintén kéznél van (amikor bekapcsolja a WooCommerce szolgáltatást), ideértve a csúszkák sima lehetőségeit, ajánlásokat, eseményeket és még sok minden mást..

Ahogy vártad, a téma alapértelmezés szerint teljes mértékben reagál, és közvetlen irányítást is ad a meglévő márkád illesztésében egy rendkívül integrált testreszabási lehetőség hatalmas választékával, amely nem követeli meg, hogy közvetlenül a CSS-be merüljön. A legtöbb opció kényelmesen megtekinthető élőben, lehetővé téve a bizalmat.

2. eLab

eLab - Elektronikus üzlet WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ha nagyszerű e-kereskedelmi témát keres, néhány fontos szempontot kell szem előtt tartania: érzékeny elrendezés, testreszabható kialakítás, könnyen kezelhető oldalkészítő és természetesen a WooCommerce kompatibilitás (vagy egy másik hatékony e-kereskedelem plugin támogatása). Így történik, hogy az eLab téma mindegyik funkciót magában foglalja – mint például az adaptív és a retina támogatást, az egyedi elrendezéseket a StylemixThemes X-Builder segítségével, rengeteg élő testreszabási lehetőséget, majd néhányat.

Az eLab témával létrehozhat e-kereskedelmi webhelyet, amely átalakít. Készítse el áruházát, és engedélyezze az olyan lehetőségeket, mint a katalógus mód az egyszerű böngészéshez, a megamenük még hasznosabb navigációs linkek hozzáadásához, promóciós felbukkanók az eladások vagy új termékek jobb reklámozásához, speciális termékek keresése (valamint szűrők) és termék-összehasonlítások. A téma kompatibilis számos népszerű bővítménnyel, beleértve (de nem korlátozva ezekre) a WPML-et az egyszerű fordításhoz, a Slider Revolution, a YITH WooCommerce kívánságlistákat és a WooCompare termék-összehasonlítást, valamint a Woo Login Redirect plugin-ot, hogy a felhasználókat a bejelentkezés konkrét oldalaira küldje el..

És ha segítségre lenne szüksége a StylemixThemes csapatának, kiváló támogatást és életciklusú témafrissítéseket nyújt – így webhelye mindig kiválóan működik.

3. StoreFront (ingyenes)

Storefront e-kereskedelem WordPress téma

A Storefront a WooCommerce INGYENES zászlóshajója, és nagyon jó indulni egy ingyenes opcióval. Egyszerű, egyértelmű üzletelrendezést kínál, könnyű WooCommerce lehetőségeket kínál a kategóriák, a legújabb termékek és egyebek számára.

De ha valóban azt akarja, hogy az e-kereskedelem témáját a következő szintre vigye, érdemes frissíteni ezen prémiumok egyikére Storefront gyermek témák. A WooCommerce 14 gyönyörű gyermek témát kínál, amelyek stílusokat, elrendezéseket, opciókat és egyebekkel egészítik ki, amelyek mindegyike ugyanazon szabványok szerint kódolva van, mint maga a WooCommerce alap plugin.

4. ShopKeeper

Boltos WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A boltos egy megfizethető és stílusos opció, amelyet kifejezetten a WooCommerce-vel való együttműködésre terveztek. Demó verziója kiemeli az elérhető oldal- és menükombinációk sorozatát. A téma készítői külön erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy teljes lehetőségeket biztosítsanak a fejléc testreszabásához és a portfólió rács elrendezéséhez, hogy segítsenek valóban lezárni az üzletet az áruk eladása szempontjából..

A boltos szállítja a mellékelt Revolution Slider plugin ingyenes verziójával, és bőséges dokumentációval büszkélkedhet, beleértve a teljes üzletbeállítási útmutatót.

5. Tyche (ingyenes)

Tyche Ingyenes e-kereskedelem WordPress téma

A Tyche egy szép ingyenes e-kereskedelem téma, amely egyszerű stílusú lehetőségeket, valamint teljes WooCommerce támogatást tartalmaz. Használja a mellékelt kütyüket saját egyedi kezdőlapjának megtervezéséhez csúszkával, áruházkategóriákkal, hirdetésekkel, blogbejegyzésekkel, értékesítési cikkekkel és egyebekkel. Rengeteg vizuális stílusú lehetőség is elérhető az élő Customizer segítségével.

6. Woostroid

Egyszerű WooCommerce tippek: A Woostroid lapos menü

A legjobb e-kereskedelem WordPress témáinak megtekintésekor meg kell fizetnie a Woostroid-ot a TemplateMonster-ből. Ez a nagy teljesítményű, többcélú WooCommerce & Ecwid téma 10 vagy több kész boltbemutatót, a drag and drop Elementor oldalkészítőt és prémium Jet plugin-eket tartalmaz. Konkrétan: a Jetelements funkciók hozzáadásához, a Jetmenu könnyű tartalommodulok a menükhöz és a Jetwoobuilder a fantasztikus WooCommerce kütyü hozzáadásához.

A további témakörök közé tartozik a négy fejlécstílus, az élő testreszabási beállítások, az érzékeny és a retinakészítés, a termékek funkcionalitásának összehasonlítása, a fejlett termékbélyegképek lebegése, az üzlet kívánságlista, betűkészlet-beállítások, ikonok, bbPress és BuddyPress támogatás, társadalmi integráció és 24/7 támogatás.

7. Tokoo

Tokoo elektronikai áruház WooCommerce téma

Információ és letöltésView a Demo

Ha a többcélú témák olyanok, mint a svájci hadsereg kések, akkor a Tokoo olyan, mint a séf kés. Egyetlen célra épül fel – hogy klasszikus megjelenésű e-kereskedelmi weboldalt biztosítson leányvállalati, csepphajózási vagy többkereskedő webhelyek számára. A téma könnyű és villámgyorsan betöltődik, ha gyorsítótárazással és optimalizálási pluginekkel használják. A honlapok a mellékelt oldalsablonok használatával vagy kompatibilis oldalkészítőkkel, például az Elementor vagy a King Composer segítségével készülnek.

A téma további fontos jellemzői között szerepel 5 különféle honlap, különféle fejlécek, lábléc és egy exkluzív mobil fejléc. A téma könnyen integrálható a népszerű WooCommerce pluginokkal, további kompatibilitási követelmények nélkül. Néhány általános témájú szolgáltatás, például megamenü, egy kattintással elérhető demoimport, felhasználó által meghatározott elsődleges szín stb.

8. WooPress

WooPress E-kereskedelem WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Közel két tucat elrendezés közül lehet választani, a WooPress egy stílusos WooCommerce-kompatibilis téma, amelynek célja, hogy elősegítse a súlyos termékmennyiség könnyű elmozdítását. Ez a funkciókban gazdag téma mindent tartalmaz, amire ma az online áruház felépítéséhez szüksége lehet, hogy elindítsa a termékeket!

Mindenekelőtt a WooPress a népszerű és ingyenes WooCommerce e-kereskedelem WordPress bővítményt használja, így gyönyörű online áruházat építhet. Adjon hozzá termékeket, kapcsolódó termékeket, változó termékeket (például több méretben vagy színben lévő elemeket), kuponokat, szállítási díjakat és még sok minden mást. A WooCommerce megnehezíti az e-áruház létrehozását. A WooPress mindent megépített, hogy modern és elegáns megjelenésű legyen.

Egy másik nagyszerű lehetőség a többféle stílusstílus is. Csak válassza ki az egyik témát, hogy azonnal új megjelenést kapjon webhelyének. Válasszon az alapértelmezett, a teljes szélességű, a bal oldali sáv, a parallaxis, az egyik oldal vagy a megjelenő könyv közül. Minden stílus egyedi, és úgy lett kialakítva, hogy termékei kiemelkedjenek.

A téma kompatibilis a WPML-vel, a bbPress-rel és a Visual Composer-rel (a témával együtt), tehát néhány általános integrációs lehetőséggel rendelkezik. A EightTheme jelenleg ingyenes telepítési szolgáltatást is kínál, amelyet kevésbé tapasztalt webhelytulajdonosként vehet igénybe.

A WooPress teljesen érzékeny, retina kész és teljesen szerkeszthető Photoshop sablonokkal érkezik, ha a tervezés szempontjából valóban piszkos kezét akarja. Ezenkívül olyan kiegészítő plugineket is csomagol, mint például Mester csúszka, Csúszó fordulat és alapvető rács.

9. New York (Blog és üzlet)

New York Blog & Shop WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

New York egy lenyűgöző blog és e-kereskedelem WordPress téma, amelyet kifejezetten a divat- és szépségápolási bloggerek szem előtt tartásával fejlesztettek ki. A New York WordPress Theme segítségével egyszerűen pénzt kereshet blogjaival a mellékelt WooCommerce támogatással.

A téma rengeteg nagyszerű funkciót kínál a weboldalon bemutatott csúszka csúsztatásához, társadalmi integrációkhoz, különféle weblap-elrendezésekhez, Instagram lábléchez és még sok máshoz. De ami a legfontosabb: a téma lenyűgöző integrációt kínál a WooCommerce számára. Szeretne elindulni a WOrdPress blogjával, és egyáltalán nem tud vásárolni? A téma könnyen kezelhető mintaadatokkal is érkezik, amelyeket importálhat, hogy webhelye ugyanúgy néz ki, mint a bemutató!

10. Ushop (ingyenes)

Ushop ingyenes WooCommerce Shop téma

Az ingyenes ushop WordPress e-kereskedelem téma egy egyszerű és tiszta online áruház opció. Mivel ez a téma a tervezésnél egyszerűvé teszi a dolgokat, nagyon rugalmas téma. Beépített lehetőségek vannak a fejléc stílusához, a színekhez, a zsemlemorzsahoz, a termékbeállításokhoz és még sok máshoz. Ha párosul egy ingyenes építővel, mint például az Elementor, akkor testreszabhatja a témaoldalakat az üzlet igényeinek megfelelően. Az ushop fordításra kész, így kiváló lehetőség a világ minden tájáról történő tárolásra.

11. Neto

Neto e-kereskedelem WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Szeretne egy fantasztikus e-kereskedelmi webhelyet létrehozni, és hozzáférést szeretne elérni a TONS más legfontosabb témákhoz? Checkout Neto a CSSIgniter által. Ez a gyönyörű WooCommerce téma pixel tökéletes minden üzlet webhelyéhez.

Tiszta és minimális elrendezése megkönnyíti a navigációt a látogatók számára, és lehetővé teszi számukra, hogy a legfontosabb kérdésekre – az Ön termékeire – összpontosítsanak. Maga az üzletoldal több elrendezést is tartalmaz, beleértve egy teljes szélességű elrendezést egy webhelyen kívüli szűrőterülettel, vagy alternatívaként a bal / jobb oldalsávot. Nem e-kereskedelmi webhelyet készít, hanem inkább csak a munkáját vagy termékeit szeretné bemutatni? Nem probléma, a Neto katalógus módot kínál, egy kattintással elrejtheti az árakat és a kosár funkcionalitását az egész weboldalon.

A téma több száz opciót tartalmaz a színek, betűtípusok, hátterek, oldalelemek és még sok más számára, így valóban létrehozhatja a kívánt boltot. A téma összes opciója be van építve a WordPress testreszabóba, amely teljes körű irányítást biztosít a különböző témakörök felett, több mint 100 lehetőség biztosításával. Ráadásul rendkívül egyszerű rövid kódok vannak a termékek, listák és körhintak illesztéséhez bármely oldalra. Csakúgy, mint a témába beépített tizenkét egyedi kütyü, amelyek egyedi elrendezéseket hozhatnak létre a kezdőlapon vagy bármely más widgettel ellátott üzenethez és termékhez. A téma kompatibilis számos népszerű oldalkészítő bővítménnyel is, teljes integrációt kínál a Visual composer, a Divi, az Elementor és a SiteOrigin oldalkészítőjével..

Szeret egynél több témát a CSSIgniter? Válassza ki a témaklubot a pénztárnál! A CSSIgniter témaklub használatával elérheti az összes csodálatos WordPress témát, és ha az egész életen át tartó tagságot választja, minden WordPress témát, HTML sablont, PSD fájlt és minden frissítést örökre megkap (plusz a folyamatos támogatás). Ez egy olyan üzlet, amelyet tényleg nem szabad átadnia.

12. Setwood

Setwood e-kereskedelem WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Setwood egy modern és tiszta blogtéma a WordPress számára, amely teljes mértékben kompatibilis a WooCommerce e-kereskedelem beépülő moduljával. A téma tiszta kialakítást kínál, amely érzékeny, optimalizált a teljesítményre, SEO-barát és (természetesen) a WooCommerce kompatibilis. Az téma is rengeteg nagyszerű funkciók és egyszerű lehetőségek. A téma az élő WordPress testreszabót használja, hogy megkönnyítse az opciók kiválasztását. Válasszon az egyéni webhely-elrendezés, az egyedi színek és háttérképek, az egyéni Google betűtípusok közül (több mint 700 lehet választani) és több.

A tartalom hozzáadása egyszerű. Beépített postai formátumok vannak, így idézetek, hang, videó és galéria hozzáadásakor szépen formázódnak. A speciális formátumok még aranyos ikont jelenítenek meg bejegyzésükön (mint például a videó bejegyzésén látható lejátszási ikon). A Setwood teljes mértékben kompatibilis a WordPress népszerű WooCommerce e-kereskedelem pluginjával is. Ez azt jelenti, hogy eladhatja saját termékeit és szolgáltatásait, vagy használhatja a WooCommerce azon képességét, hogy linket létesítsen kapcsolt termékekhez. A Setwood hirdetési szalaghirdetés-moduljával párosítva a blogod egyszerűen pénzbe hozható! További téma jellemzői: a célzott támogatás, a hasznos dokumentáció és az élettartamú frissítések.

Szeretné, hogy a téma megfeleljen a márkájának? A funkciók finomításához használja a beépített Setwood beállításokat a színek, betűtípusok és egyéb elemekhez a téma testreszabóban. Vagy adjon hozzá egy harmadik fél beépülő modulját, például a sárga ceruzát, hogy még egyszerűbbé tegye a testreszabást.

13. Chic

Elegáns WordPress Blog & Shop téma

Információ és letöltésView a Demo

A Chic WordPress téma egy szép lehetőség a WordPress blog létrehozásához és a bevételszerzéshez. Használja a téma beépített blogbeállításait a kezdőlap csúszkához, az egyéni oszlopokhoz és a webhelyszélességekhez, a három különböző fejlécstílushoz, a Google több száz betűtípusához, a korlátlan színű opciókhoz (színválasztókkal), egyéni kütyühöz, a legújabb termékek láblécéhez és még sok máshoz. tökéletes blog. Ezután pénzzé tegye webhelyét a WooCommerce segítségével.

A téma rengeteg lehetőséget kínál a WooCommerce egyetlen, változó, letölthető és társult termékének hozzáadására. Ezután használja a speciális WooCommerce lábléc részt a kiemelt elemeknél, vegye fel termékeit az oldalsávokba a WooCommerce kütyü segítségével, és akár a termékgyűjteményeket is beillesztheti hozzászólásokba vagy oldalakra a mellékelt WooCommerce rövid kódokkal..

14. WP Beauty

WP Beauty WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ha e-kereskedelmi boltot szeretne létrehozni szépségápolási vállalkozása számára, akkor ne keressen tovább, mint a Beauty WP. Ez a csodálatos téma rengeteg remek lehetőséget kínálott webhely felépítéséhez vállalkozása számára, valamint termékek és szolgáltatások eladására a WooCommerce segítségével.

A Beauty WP kiválóan alkalmas gyógyfürdőkbe, kozmetikai üzletekbe, fitnesz stúdiókba, szalonokba és akár bloggerekhez is, akik más társaságok leányvállalatai. A téma tartalmaz egy könnyen használható oldalkészítőt, prémium csúszka plugint, egy hasznos találkozók lefoglalási pluginját, egyedi widgeteket, WPML fordítási kompatibilitást, egyéni Google betűkészleteket, színopciókat, retina kép támogatást és még sok más. És természetesen a Beauty WP teljes mértékben kompatibilis a WooCommerce e-kereskedelem bővítménnyel, így gyorsan felépítheti üzletét online.

15. Shoppe

Shoppe WooCommerce WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Themify Shoppe témája kiváló választás a szakemberek számára online áruházuk felépítéséhez. A téma magában foglalja a népszerű Themify oldalkészítőt, így bármilyen posztot és oldalt létrehozhat a semmiből, plusz olyan fantasztikus lehetőségeket, mint egy ajax kosár, fénydobozok, gyors keresés, termékkívánságlista és egy kreatív galériakép-zoom, amely minden bizonnyal lenyűgözni fogja ügyfeleit..

De a funkciók itt nem állnak meg. A Shoppe témája 14 előre beépített fejléc-elrendezést, 9 archívum-oldaltervet, 6 láblécstílust, termék közösségi megosztási linkeket, ajax gyors keresést, mega menü támogatást és több mint 100 dollár bónusz kiegészítőket tartalmaz! A legjobban, ha vásárol egy Themify Club tagságot, hozzáférhet a Shoppe-hoz, valamint a Themify által létrehozott összes többi témához és pluginhez. Amit nem szeretni?

16. Lakásos

Lenyűgöző többcélú, érzékeny WooCommerce téma

Információ és letöltésView a Demo

A Flatsome ok miatt az e-kereskedelmi webhelyek egyik legnépszerűbb WordPress témája. Ez az üzlet témája a WooCommerce speciális szolgáltatásait tartalmazza az üzlet kívánságlistáinak, a termék gyorsnézetének, a vászon nélküli vagy legördülő kosárnak, a katalógus módban az egyedi termékgyártónak. Ez magában foglalja a több mint 300 előre definiált Flatsome Studio könyvtárat és egy oldalkészítőt is, ha olyan webhelyet szeretne létrehozni, amely 100% -ban saját tervezésű. Csak illesszen be elemeket a portfólióba, a térképekbe, a videóba, a gombokba, sorokba, oszloptermékekbe stb., Majd a beépített elembeállításokkal módosítsa a színeket, az átfedéseket, a helyzetet, a betűkészleteket és még sok minden mást. A Flatsome szintén fordításra kész, lusta rakományt használ, kompatibilis a 7. kapcsolattartó űrlappal,

17. Marketify

Marketify the Digital Marketplace WordPress Theme

Információ és letöltésView a Demo

Azoknak a vállalkozóknak, akik el akarják indítani saját online piacukat, a Marketify téma kiváló lehetőség. Ezt a több eladót kínáló WordPress e-kereskedelmi témát úgy tervezték, hogy működjön együtt az Easy Digital Downloads Marketplace bővítménycsomaggal (külön megvásárolható). A Marketify beépített oldalsablonjai, egyedi widgetjei és a felhasználói regisztráció segítségével gyorsan elindíthatja EDD-alapú piacát és futtathatja azt..

18. Észak

Észak-érzékeny WooCommerce téma

Információ és letöltésView a Demo

North egy tiszta és minimális WooCommerce téma, amely tökéletes egy kedves és alacsony karbantartási igényű online üzlet létrehozásához. A téma egyszerű sablonokat tartalmaz, amelyek segítségével létrehozhat saját klasszikus üzletet, keresőfüzetet, termék-nyitóoldalt, üzletrácsokat és még sok más. Öt egyedi termékoldal-stílussal könnyű bemutatni tételeit. Plusz több, a szűrőkkel és az Ajax betöltésével készített listázási stílus megkönnyíti a vásárlást az ügyfelek számára. Egyéb egyedi funkciók közé tartozik a gyors üzlet oldalsáv, a fejlett termékkeresés, a vászon nélküli szűrők, a lapozás lehetőségei, a fejléc stílusai és a prémium csomagban lévő pluginok (oldalkészítő, csúszkák, dinamikus árazás, pdf számlázás és még sok más).

19. Stocky (PhotoStock üzlet)

Stocky - Stock fotó piactér téma

Információ és letöltésView a Demo

Van fényképe, amelyet nem tudsz, mihez kezdj? Vagy néhány fotós barátja saját fotókészletével? A Stocky nagyszerű módja annak, hogy elindítsa saját stock fényképészeti piacát. Az EDD Marketplace bővítményeivel teljes mértékben integrálva a Stocky lehetővé teszi (és más alkotók) számára, hogy fényképeit online értékesítsék. A gyártók fiókot hozhatnak létre, feltölthetnek egy avatárt, és hozzáadhatják portfóliójukat. Az Stocky támogatja a termék galériákat is, ha fotócsomagot szeretne ajánlani. További téma jellemzői: retina támogatás, színopciók, opcionális EXIF ​​adatmegjelenítés a képekhez, Image Watermarks kiterjesztések kompatibilitása, a közösségi média integrációja és még sok más.

20. Modus

Modus modern bútorok WooCommerce téma

Információ és letöltésView a Demo

Készítsen online bemutatótermet bútoráruházához a Modus WooCommerce témával. A bútorüzletek szem előtt tartásával készített Modus téma olyan hasznos üzletfunkciókat tartalmaz, mint például a 12+ kezdőlap-elrendezés, a gyors bemutatóimport, a Arrowpress adminisztrációs panelje, a nagy teljesítményű oldalkészítő, a korlátlan színopció és a ??? Ezenkívül a téma magában foglalja a WooCommerce üzlet speciális szolgáltatásait az ár kiszámításához, az Instagram boltot és a dinamikus kiemelt képeket. A téma még a GDPR-re kész, így kiváló lehetőség, különösen az Egyesült Királyságban élők számára.

21. Organik

Organik Organic, Farm & Pékség WooCommerce téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Organik WooCommerce téma tökéletes indulást kínál minden bioélelmiszer-áruház, pékség vagy akár a mezőgazdasági termelő piacán. A téma 6 előre beállított honlapot tartalmaz, amelyekkel szűrhet ár, lista vagy rács bolt nézet, termék-összehasonlítás, cikkek gyorsnézete, kívánságlisták, legutóbbi és kapcsolódó elemek alapján. Megadhatja még azt is, hogy egy termék milyen hosszú ideig legyen „új” feliratú, és testreszabható felbukkanó ablakokat adhat hozzá a promócióihoz. Tehát a szezonális eladások megteremtése egyszerű! Az Organik magában foglalja a Visual Composer oldalkészítőt és a Slider Revolution bővítményeket is a weboldal egyszerű és rugalmas megjelenítéséhez.

22. Zass (Kézzel készített termékek)

Zass WooCommerce téma kézzel készített termékekhez

Információ és letöltésView a Demo

A Zass egy kedves és egyedülálló WooCommerce téma, amelyet kézművesek számára készítettek. Készítsen saját Etsy stílusú többkereskedő piacot a Zass oldalépítő és a WC Marketplace használatával (hozzáadott témakompatibilitással a WC Vendors Pro és a Dokan Multivendor számára). Az olyan részletek, mint a nyers papír szegélyezés a szekciókon, a korlátozott idejű ajánlat / kupon funkció és az egyszerű témastílus-beállítások teszik a Zassot győztesvé. A téma készen áll a WPML-re és az RTL-re is, így szinte bármilyen régióban elérhetővé teheti piacát az ügyfelek számára.

23. Booklovers

Booklovers kiadói és könyvesbolt WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Értékesítsen könyveket vagy más kiadványokat online a Booklovers WordPress témával. A téma kiváló lehetőség a kiadóknak és a könyvesboltoknak. A WooCommerce kompatibilitása megkönnyíti a készlet online értékesítését. Csak tervezze meg e-kereskedelmi webhelyét a mellékelt PO Composer, a Visual Composer oldalkészítő, a Media Content manager, a prémium csúszkák, a rövid kódok és az egyedi témabeállítások panel beállításai segítségével. A Booklovers szintén Gutenberg és GDPR kész.

24. Welldone

Welldone Sport, Fitness és Táplálékbolt WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Tervezze meg a fajta online boltot a sport-táplálkozási vagy fitnesz-vállalkozás számára a Welldone-lal. Ez a WooCommerce kész téma nagyszerű lehetőség, mivel már készen áll a GDPR-re – tehát rendelkezésére áll minden szükséges eszköz, hogy ellenőrizhesse webhelye megfelelőségét. A Welldone téma 9 honlap elrendezést, galériát, teljes blogot és előre elkészített egyedi oldalakat tartalmaz a termékekre, rólunk, csapatról, szolgáltatásokról és taxonómiákról. De ez még nem minden – a téma rengeteg egyszerű beépített opcióval rendelkezik, amelyeket biztosan szeret. Mint például ragadós menük, retina támogatás, video csúszka, Fontello ikonok, rövid kódok, drag and drop oldal készítő és még sok más.

25. KIDZ

KIDZ Baby & Kids Store WooCommerce téma

Információ és letöltésView a Demo

Ha az egyik legjobb WordPress e-kereskedelem témát keresi gyermekeinek ruhaüzletéhez vagy játéküzletéhez, ez lehet a téma az Ön számára. A Kidz-t úgy fejlesztették ki, hogy játékos formatervezésű, egyszerű lehetőségekkel boltja felépítéséhez. Gyorsan indulhat a 6 teljes funkciójú demoüzlet bármelyikével. Ezután testreszabhatja az oldal elrendezését (vagy készíthet saját) a FrontPage vizuális összetevővel. A Kidz témához tartozik még két termékszerkezet, 3 listastílus, megamenük, színszűrő, Ajax keresés, termék gyorsnézet és kívánságlista, RTL támogatás és WPML fordítási kompatibilitás.

26. Kisállat-áruház

Kisállat áruház WooCommerce WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Pet Store WordPress téma pontosan amilyennek hangzik – a WooCommerce témája a kisállat-áruházak számára. A SiteOrigin oldalkészítő segítségével bármilyen elrendezést létrehozhat, illetve a WordPress Customizer segítségével finomíthatja a betűkészleteket és a színeket. A Pet Store több mint 10 egyedi widget, fejléccsúszda, fordítási támogatás, egyedi oldalsávok, termékrácsok, kiemelt vagy legkelendőbb modulok, márkás termékek és még sok más. Kérdése van a témáról? A témafejlesztőknek oktatóvideói vannak az induláshoz.

27. Drón

Drone - egyetlen termék WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Csak egy terméket elad? A Drone egy lenyűgöző, egyszemélyes termék, a WooCommerce téma, amelynek célja az elemek bemutatása és népszerűsítése. A népszerű Visual Composer oldal készítővel és a Slider Revolution-tal együtt a termék nyitóoldalának lehetőségei végtelenek. Válasszon a 3 fejléc-elrendezés, 500+ Google betűkészlet, korlátlan színopció, az egyedi webhelyszélesség és az oldalsávok közül. A Plus Drone WooCommerce funkciókat tartalmaz kívánságlistákhoz, gyors áttekintést és ajax bevásárlókosárot.

28. ShopIsle Pro

ShopIsle Pro e-kereskedelem WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A ShopIsle egy fantasztikus többcélú téma az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek számára. Nagyon elegáns és fülbemászó megjelenéssel rendelkezik, amely megfelel azoknak az embereknek, akik sokat érdekelnek online jelenlétükről. A téma modernnak tűnik, és teljes képernyős animált csúszkával, videoszalagokkal, tiszta üzlet részleggel és a termékek beépített áttekintő rendszerével rendelkezik. A görgetés elegánsan történik a sima parallaxis hatással. Összességében egy nagyon ízléses téma, lenyűgöző és felhasználóbarát kialakítással, amely megkönnyíti és kellemesvé teszi az ügyfelek böngészési élményét.

Ami a szolgáltatásokat illeti, a ShopIsle Pro nagyszerű csomagot kínál Önnek. Ez érzékeny kialakítású, azaz azt jelenti, hogy a mobiltelefon képernyőjéhez illesztették. A téma kompatibilis a WooCommerce-lal, így könnyen és gyorsan eladhatja termékeit közvetlenül a webhelyén. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy tartalmát drag and drop lehetőségekkel építhesse fel (teljes mértékben kompatibilis a SiteOrigin Page Builder bővítménnyel). Ezenkívül a ShopIsle a sebességre és a SEO-ra van optimalizálva, megamenükkel, widgetált lábléccel és készen áll a fordításra.

Végül, de nem utolsósorban, a téma maroknyi testreszabási lehetőséget kínál, így a webhely úgy néz ki, ahogyan szeretné. Az összes testreszabást a Live Customizer segítségével végezheti, amely lehetővé teszi a változások valós időben történő megtekintését.

29. Luxus

Luxus WooCommerce e-bolt WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Luxury egy modern WooCommerce e-kereskedelem prémium WordPress témája a Templatic-tól. Ez a téma gyors módszer egy egyedi online áruház létrehozására, amellyel termékeit vagy szolgáltatásait értékesítheti.

Az online áruház létrehozásának nem kell nehéznek lennie, és a luxussal sem. Ez a téma mindent tartalmaz, amire szükség van egy szép online áruház létrehozásához, amely optimalizálva van a konverziókhoz. A téma tartalmaz egy lenyűgöző honlapot, teljes szélességű csúszkával, legfrissebb termékekkel, hirdetési pontokkal (nagyszerűen használható bármelyik különleges akcióhoz), kiemelt árukkal és még sok minden mással. A luxus stílusos archívumokat és termékoldalakat is tartalmaz, így webhelye könnyedén koherensnek tűnik.

A luxus teljesen integrálva van az ingyenes WooCommerce e-kereskedelem WordPress bővítménybe. Ezzel létrehozhat speciális termékoldalakat szabványtermékekkel, változó árukkal (ahol az ár a felhasználó által választott lehetőségek alapján változik), kereszttámogatott termékekkel, az ajánlott kapcsolt termékek áruházával, stb. A boltban minden professzionális stílusú volt hogy megfeleljen a témának – értékelések, gombok, zsemlemorzsa, értékesítési szalagok, kütyü és minden. Egyéb témaopciók, amelyeket biztosan szeretsz, a színválaszték, az egyéni betűtípusok, a stílusos WooCommerce kütyü, a WPML kompatibilitás, a téma frissítései és támogatása, és még sok más.

30. Flatshop

FlatShop WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A FlatShop egy Thelaify által létrehozott parallaxis e-kereskedelem WordPress téma. Ez a téma egyedülálló módszer a termékek megosztására a potenciális ügyfelekkel. Ez az érzékeny téma nagyszerű módja az online áruház felépítésének. Készítsen lenyűgöző kezdőlapot egymásra rakott parallaxis szakaszokkal a különböző termékek számára, hozzon létre egy falazott 2-4 oszlopos animált boltot, és még parallaxis képeket adjon a termékoldalainak. Ezen felül hozzáadhat egy szórakoztató bevásárlókosár-ikont a fő navigációhoz. Így létrehozhat egy igazán egyedi boltot, amely kitűnik a versenytársaitól.

A FlatShop támogatja a WooCommerce-t, a WordPress webhelyek egyik legnépszerűbb e-kereskedelmi megoldását. A termékoldalak, a kosár, a pénztár és még a WooCommerce kütyü is úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a téma minimális kialakításának..

A téma magában foglalja a menüben található diák beállítását is. Ahelyett, hogy a navigációs menüt az oldal tetején jelenítené meg, akkor van egy ikonja is. Amikor az olvasók rákattintanak a menüikonra, a menü jobbról kinyílik, a közösségi linkekkel és a szűrhető kereséssel együtt. További téma jellemzői a fantasztikus Themify Drag and Drop oldalkészítő, a Google Maps, a végtelen görgetési támogatás és még sok más.

31. Flavia

Flavia érzékeny WooCommerce WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Olyan érzékeny WordPress témát keres az online áruházához, amely a legújabb hatékony eszközökkel van felszerelve a vásárlás minden résének kezelésére? A Flavia 8 vagy több niche-alapú otthoni elrendezést kínál, sok egyedi postai stílust kínál különféle típusú termékek kezelésére ugyanazon a weboldalon. Ezenkívül kategóriákat, márkákat, csapatot, szórakoztató tényeket, ajánlásokat, szolgáltatásokat és minden egyéb, az online bolthoz kapcsolódó dolgot kezelhet. Ez lehetőséget ad a termékkategóriák gyönyörű kezelésére és rendezésére a fülekkel ellátott szakasz segítségével.

A felhasználóbarát online vásárlási rendszer magában foglalja a kosár, a pénztár és a számlakezelés összes funkcióját. A kényelem kedvéért a fejléc szakaszban van a kosár, amelyet a kosár tartalmának felugró alapú nézete támogat. És a Termékszűrt kereső eszköz segítségével az ügyfelek egy kattintással elérhetik a választott terméket. Időközben létezik legalább 6 postai stílus és társult termékdizájn.

Az egyes termékek részletes oldalán megtalálhatja az információkat, például a rendelkezésre állás, számos áttekintés, átfogó értékelés, ár, termékkód, rövid leírás, mennyiségi meghatározó és gombok, például a kívánságlista és a kosárba helyezés. A videó, a kategóriák és a címkék bemutatása szintén lehetséges. A testreszabási oldal felé fordítva a Flavia egy erős háttér-paneljével több száz testreszabási beállítást tartalmaz, és ezenkívül a Visual Composer oldal készítőjének drag and drop funkcióját is biztosítja. Tehát hihetetlenül könnyű testreszabni a tervezést, az elrendezést és a tartalmi elemeket.

Szinte bármilyen típusú webhely nélkülözhetetlen tulajdonságának tekinthető, a blogkezelő rendszert szintén tartalmazza, amelyet termék promóciókhoz, valamint hírek és vélemények közzétételéhez használhat. Az előre meghatározott blog elrendezések vannak egy vagy több oszlopos bloghoz balra vagy jobbra oldalsávval vagy anélkül. Használhatja a blog YouTube és Sound Cloud változatát is.

32. Ducan

Ducan online áruház WooCommerce WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Ducan prémium WordPress üzlet témája szinte bármilyen típusú webhely létrehozására felhasználható, kezdve a férfiak és nők történeteitől kezdve a gyerekekig és a főzési cikkek üzletein. Különleges elrendezések vannak a Háziállat Bolt, a Könyvesbolt, Tisztítószerek Áruház, Sportfelszerelés Bolt, Játékbolt, Kozmetikai Áruház, Elektronikabolt, Mobil / Laptop áruház, Bútorüzlet és Belsőépítész Online asztali stb. Számára is. A téma minimális személyes erőfeszítést igényel a te részedről. Elsősorban azért van, mert körülbelül két tucat rés-specifikus honlap-elrendezés létezik, mint a téma beépített jellemzője. Csak válassza ki a megfelelő kialakítást, és a tartalom személyre szabása után azonnal használja fel.

De ez még nem minden – több mint három tucat használatra kész rövid kóddal rendelkezik. Alkalmazza ezeket az oldalépítő blokkokat a vizuális drag and drop oldalkészítő segítségével, hogy néhány másodperc alatt néhány kattintással készítsen friss otthoni elrendezéseket! Van minden fejlett és felhasználóbarát vásárlási szolgáltatás, beleértve az Ajax-alapú Add to Cart funkciót, Tekintse meg a kosár felbukkanását fejlécben, felbukkanó alapú bejelentkezés, a számla és a fizetés egyszerű kezelése, több fizetési lehetőség és így tovább. Egyéb kiegészítő funkciók, például a kívánságlista kezelése és a termékfunkciók összehasonlítása is rendelkezésre állnak. Eközben a többféle kivitelben különféle és egyedi módon mutathatja be az egyes terméktípusokat.

A Ducan prémium és ingyenes bővítményeket is tartalmaz, amelynek elsődleges célja a téma funkcionális sokoldalúságának növelése és a testreszabás megkönnyítése. A prémium bővítmények közé tartozik a Visual Composer oldal készítője, a Slider Revolution és a Layer Slider. Másrészt a WooCommerce, a bb press, az Easy Digital Downloads, a WPML és az RTL (Right to Left) néhány ingyenes plugin, amelyre valóban szükség van egy teljesen modernizált online bolthoz..

33. a.dot

a.dot E-kereskedelem WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az a.dot egy kreatív e-kereskedelem prémium WordPress téma, amely segítségével gyorsan felépíthető egy online áruház. Egyszerűen telepítse az a.dot, aktiválja a WooCommerce alkalmazást, adja hozzá termékeit és kezdjen el pénzt keresni!

A kisvállalkozások az utóbbi években nagyvállalatokká váltak. A közösségi média megjelenésével még soha nem volt ilyen egyszerű reklámozni a kézzel készített vagy egyedi termékeket az interneten. Csak egy online áruházra van szüksége, amelybe ügyfelei értékesítésre irányítják. Itt jön be az a.dot. Ez a téma válasz az e-kereskedelem igényeire.

A téma teljesen integrálva van a WooCommerce-hez, így termékeket, galériákat, értékeléseket, leírásokat, áttekintéseket, keresztértékesítéseket és még sok másat felvehet. Plusz, mivel a témának 9 vagy annál több demója van, akkor csak kiválaszthat egy kedves üzlettervet, és a gyorsabb induláshoz importálhatja a mintaadatokat. További nagyszerű témájú funkciók közé tartozik a termékleképezés, a stílusos kosár, az értékesítés visszaszámlálása (nagyszerű a különleges ajánlatokhoz!), A portfólió, a teljes blog (egy idővonal opcióval), az érzékeny kialakítás és még sok minden más.

34. Macaroon

Macaroon Édes WooCommerce WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Macaroon egy vidám és színes WooCommerce kész e-kereskedelemmel készített prémium WordPress téma. Ez a téma nagyszerű lenne bármilyen online pékségben, ruhaüzletben vagy más üzletben.

A nagy teljesítményű Visual Composer bővítmény segítségével bármilyen elrendezést létrehozhat. Csak kattintson az elemek hozzáadására, húzására és dobására. A Macaroon hasznos oldalsablonokat is tartalmaz a csapat, iroda, történelem, szolgáltatások, ajánlások és árképzés céljából, így néhány perc alatt elindulhat.

A téma rengeteg WooCommerce bővítménnyel érkezik, ingyen. Így van, megkapod az összes createIT pluginot listák, 360 termékmegtekintések, katalógusok és méretek hozzáadásához. Az összes többi szokásos WooCommerce funkcióval (mint például értékelések, áttekintések, keresztértékesítések stb.) Létrehozhat egy igazán fantasztikus üzletet. A Macaroon tartalmaz még 7 színes bőrt, parallaxi és ken égési effektusokat, egyedi animációkat, Fontos Fontos Ikonokat, Kapcsolatfelvételi űrlap 7 támogatást és egyebeket.

35. Makery

Makery Marketplace e-kereskedelem WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Makery egy merész piactér és e-kereskedelem prémium WordPress téma a Themeforestből. Ez a téma nagyszerű módja annak, hogy saját online piacot hozzon létre az eladók számára, hogy hozzáadják termékeiket és szolgáltatásaikat eladóhoz.

Az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyeket könnyű létrehozni a WordPress segítségével, különösen mivel sok téma támogatja a WooCommerce szolgáltatást saját online áruházának létrehozásában. De a Makery segítségével rengeteg üzletet hozhat létre saját online piacon (akárcsak a Themeforest, az Etsy vagy a Creative Market). Így támogathatja a kisvállalkozásokat azáltal, hogy megadja a helyet áruik eladásához, és segít nagyobb számú közönség elérésében. Vagy felhasználhatja a piactéren különféle árukat, az affiliate linkei segítségével az olvasókhoz.

A Makery egyik legfontosabb tulajdonsága a korlátlan WooCommerce üzletek támogatása. A korlátlan áruházak mellett több kocsit, üzletkötést és még sok másat is felvehet. Ezenkívül a téma kibővíti a mellékelt WordPress felhasználói profilokat, így fényképeket, üzletkötőket, további részleteket és még sok másot adhat hozzá.

36. OneCart (ingyenes)

OneCart Ingyenes WordPress téma

A OneCart egy tiszta és minimálisan érzékeny e-kereskedelem prémium WordPress téma. Ez a WooCommerce kész téma tökéletes ma saját online áruházának létrehozásához. A OneCart egy tiszta és egyszerű módszer az online áruház beállításához. Ez a minimális téma mindent tartalmaz, amire szüksége van az induláshoz anélkül, hogy az opciókat túlzottan elkényezteti Önt.

A OneCart készen áll a WooCommerce használatára, tehát csupán annyit kell tennie, hogy telepítenie kell az ingyenes WooCommerce e-kereskedelem WordPress bővítményt. Ezzel a bővítménnyel könnyen felveheti termékeit, termékkategóriáit, értékelését és véleményét. Ezenkívül a plugin támogatja a különféle pénznemeket, üzlet-archívumot, kedvezményeket, változó termékeket (színekhez és méretekhez), és még sok más. És a OneCart támogatja a stílus-beállításokat a Live Theme Customizer programban, így az üzlet megfelelhet a márkanevének. A téma tartalmaz egy érintéssel csúsztatott FlexSlider alkalmazást, 2 testreszabható menüt, egy teljes blogot, beépített betűkészleteket és ikonokat, a felső sáv üdvözlő üzenetét és még sok másat.

37. Tailor úr

Mr Tailor e-kereskedelem WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Mr Tailor egy teljesen reagáló e-kereskedelem prémium WordPress téma a Themeforest. Ez a lenyűgöző téma minden bizonnyal lenyűgözni fogja az ügyfeleket és a tervezőket. Minden tégla és habarcs mérlegelnie kell egy online áruházat. Fellebbezhet egy szélesebb piacon, amely ugyanazt a készletet értékesíti, mint amilyen a kezedben van. Az e-kereskedelem elindítása nagyszerű módja annak, hogy növekedjen vállalkozása, mivel a hűséges ügyfelek megoszthatják webhelyét és termékeit barátaival. Mr. Tailor csak a webhely sablonja az induláshoz.

A téma mindent tartalmaz, amire szüksége van az online áruház elindításához (természetesen a termékek kivételével). A téma teljesen érzékeny és retina készen áll, így bármilyen eszközhöz hozzáadhat részletes termékképeket, amelyek pixelként néznek ki tökéletesen. Ezenkívül rengeteg nagyszerű lehetőség van arra, hogy a témát az üzletbe illessze, mint például egyéni logófeltöltés, szép ragacsos fejléc, testreszabható színek, párhuzamos képtámogatás, beépített csúszkák és még egy opcionális kívánságlista, amelyet engedélyezhet a vásárlók számára..

Ráadásul, mivel ez egy e-kereskedelem témája, Mr. Tailor teljes mértékben kompatibilis a WooCommerce-tal (az elérhető legjobb ingyenes e-kereskedelem WordPress pluginokkal). A WooCommerce és a Mr Tailor segítségével fizikai, digitális vagy akár kapcsolt termékeket is értékesíthet, így az online áruház rendkívül rugalmas. Ráadásul a bővítmény kezeli az Ön számára az e-kereskedelem bonyolult részeit és darabjait – a pénztár, a szállítás, az adó, a rendeléskövetés, az osztályozások, a kuponok és még sok minden más be van építve. A legjobb az egészben, hogy minden szolgáltatás elérhető úgy tervezték, hogy illeszkedjen a Mr Tailor többi témájához, így ügyfelei zökkenőmentes vásárlási élményt élvezhetnek az Ön webhelyén az elejétől a végéig.

38. Szomszédság

Környékbeli e-kereskedelem WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A környék egy éles, fehér e-kereskedelemmel foglalkozó WordPress-téma, amely a Themeforest-en érhető el. Ez a minimális téma tökéletes online boltokban, üzletekben és piacokon.

A környék a WooCommerce bővítmény körül épül. Ez azt jelenti, hogy rengeteg nagyszerű termék-alapú funkcióval játszhat. Termékek hozzáadása a kategóriákhoz, címkék felvétele, értékesítések létrehozása, információk hozzáadása, galériák felvétele, minősítés és áttekintés engedélyezése és még sok minden más. Ráadásul a stílus egyszerű a szemén, így a felhasználók imádni fogják a készlet áttekintését.

A környék nagyszerű portfólióval is rendelkezik, rengeteg opcióval. Válassza ki az oszlopokat, és készítsen egyedi portfóliócikk oldalakat a rövid kódok segítségével a promóciók vagy események bemutatására. Vagy tudassa vevőivel, hogy mi történik a bloggal! Ismét rengeteg testreszabási lehetőség van, mint például oldalsávok, balra vagy jobbra igazítás, miniblog, kőműves elrendezés, egyedi postaelrendezések és még sok más!

39. Cartsy

Cartsy e-kereskedelem WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Cartsy egy egyszerű e-kereskedelemmel kapcsolatos WordPress téma, amelyet a Templatic tervezett. Ez a téma nagyszerű lenne bármilyen online áruházban vagy katalógusban.

A témát a WooCommerce használatával készítették, így tudod, hogy funkciókban gazdag és könnyen használható online áruházban lesz. Az elemek hozzáadása egyszerű, és leírásokat, több képet, áttekintést, címkéket, társadalmi könyvjelzőt, kedvezményeket, kapcsolódó elemeket és még sok másot tartalmazhat. A Cartsy megkönnyíti a vásárlók számára, hogy böngészjék a készletét, és pontosan megtalálják azt, amit keresnek.

A Cartsy fantasztikus blogot is tartalmaz postai formátumok alapján. Ha különféle típusú tartalmakat ad hozzá a blogjához, válassza a megfelelő üzenetformátumot a megjelenített információk optimalizálásához. Add idézetek, link, galéria, kép, hang és természetesen a standard hozzászólások. Mindegyiknek megvan a saját ikonja a könnyű navigáláshoz.

40. Gyűjtse össze

Gyűjtse össze az e-kereskedelem WordPress témáját

Információ és letöltésView a Demo

Gather egy prémium e-kereskedelem WordPress téma a ThemeTrust. Ez az érzékeny e-kereskedelmi téma tele van olyan funkciókkal, amelyek segítségével felállíthatja saját online áruházát. A tiszta és minimális elrendezés tökéletes az árucikkek bemutatására, a téma egy nagyon szép portfóliót és blogot is tartalmaz. A videók, képek, csúszkák és portfóliók egyedi postai típusai rengeteg lehetőséget kínálnak a tartalom hozzáadására az ügyfelek számára.

A témával egy pillanat alatt beállíthat teljes webáruházat webhelyén. A Gather egy kiváló beállítással rendelkezik, amely magában foglalja a kiemeléseket (például eladó tételek esetében), az árleépítések megjelenítését, egy nagyszerű bevásárlókosárot és egy nagyon hasznos szűrőt. És mivel a WooCommerce készen áll, elkezdheti termékek eladását! A Gather készen áll a WooCommerce-ra, így csak annyit kell tennie, hogy megszerezte az ingyenes bővítményt és hozzáadja az elemeit.

41. StoreBox

StoreBox e-kereskedelem WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Sokan gondolják a WordPress-t mint egy blogplatformot, azonban ennél sokkal erősebb. Mivel a megfelelő témát és beépülő modulokat készíthet, bármilyen webhelyet létrehozhat. A Templatic által készített StoreBox téma átalakítja a WordPress telepítését teljes értékű e-kereskedelem áruházává, így könnyedén kezelheti és értékesítheti termékeit online.

A Storebox automatikus telepítési funkcióval rendelkezik. Elmúltak azok a napok, amikor a webhely minden részét be kellett állítania. Egyszerűen aktiválja a témát, és ez automatikusan megjeleníti webhelyét, mint a bemutató, hogy gyorsan és egyszerűen elkészítse webhelyét. A Store Box segítségével fizikai termékeket, digitális termékeket is eladhat, vagy akár társult típusú üzletet is létrehozhat.

A témával részletes oldalakat készíthet minden termékéhez. Adja hozzá a súlyt, a színeket, a méreteket, az árat, az adókat és a rendelkezésre álló készleteket. Termékonként több képet is feltölthet, hozzáadhatja leírásait és bemutathatja az eladási árakat. A pénztár is megkönnyíti, mivel a vásárlók különféle szállítási és fizetési lehetőségek közül választhatnak. Szállítás átalánydíjas, ingyenes, ár- és súlyalapú. És a PayPal, a 2Checkout, a Authorize.net, a Google Checkout, a WorldPay, a banki átutalás és a kézbesítéskori átutalási lehetőségek közül választhat..

42. Xing

Xing e-kereskedelem WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Xing egy üzleti és e-kereskedelemmel kapcsolatos WordPress téma, amelyet a ThemeForest készített. Ez a tiszta és modern téma tökéletes az áruk vagy szolgáltatások online áruházának létrehozásához. Több elrendezési lehetőség és számos csúszka elhelyezés megkönnyíti a termékek elegáns bemutatását, bárhol, ahol csak akar. A Xing a WooCommerce számára van optimalizálva, így egyszerűen beállíthatja online áruházát és bevásárló kosaráját. További hasznos témájú funkciók közé tartozik a funkcionális blog, egy nagyszerű hálóportfólió és a beépített közösségi megosztás.

43. Kidz Store

Kidz Store e-kereskedelem WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Kidz Store egy e-kereskedelem témája, amely nagyon hűvös és felhasználóbarát kialakítású. Ráadásul a téma nagyszerű tulajdonságokkal teli, amelyek megkönnyítik a WordPress használatával történő online áruház létrehozását. Egy kattintással telepíthető, több fizetési átjáró, rács- és listamegtekintések, katalógus mód, kuponok támogatása és így tovább. A Kidz Store átalakítja az alapvető WP telepítést egy teljesen működőképes e-kereskedelem áruházává, a back-end üzlet adminisztrációjával kiegészítve, így immateriális és digitális árukat értékesíthet online.

44. Emporium

Emporium e-kereskedelem WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Emporium a sokoldalú e-kereskedelem WordPress témája. Ez a prémium wp téma mindent tartalmaz, amire szüksége van a saját online áruház létrehozásához a WordPress segítségével, és a WordPress telepítését teljesen működőképes e-kereskedelem-tartalomkezelő megoldássá alakíthatja, így elkezdheti termékeinek online értékesítését..

Az Emporium egy kattintással történő telepítési funkcióval rendelkezik, így a téma aktiválásakor nem kell minden lépést átmennie. Egyszerűen aktiválja az Emporium alkalmazást, és automatikusan generál mintatermékeket, kategóriákat és elvégzi az összes alapvető beállítást. Ez lehetővé teszi a téma működésének jobb megértését és a gyorsabb indulást.

A téma 3 különféle bevásárlókosár-stílus használatát is lehetővé teszi. Normál kosár, digitális üzlet és katalógus mód. A szokásos bevásárlókosár lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy termékeket adjanak a kosárba egy vásárlás lehetőséggel, a digitális üzlet (ha ikonokat, pdf-eket, dokumentumokat, zenét vagy más digitális termékeket akar eladni) automatikusan felhasználói fiókot hoz létre, amikor valaki vásárol valamit így bármikor letölthetők, és a katalógus mód lehetővé teszi az elemek bemutatását anélkül, hogy közvetlenül a webhelyen eladnák azokat.

45. A bolt

A Webáruház WordPress e-kereskedelem témája

Információ és letöltésView a Demo

A Bolt téma egy elegáns és minimális e-kereskedelemű WordPress téma az organikus témákban. Ez a téma minden online áruház vagy üzlet egyszerűen gyönyörű kezdőpontja.

Állítsa be online áruházát, és már ma is kezdje el eladni termékeit a The Shop e-kereskedelem WordPress témájával. Az integrált WooCommerce-fióknak köszönhetően részletes cikk oldalakat készíthet nagyszerű információkkal, például termékleírásokkal, fotógalériákkal, vásárlói véleményekkel és kapcsolódó elemekkel. Ezenkívül a widget segítségével további elemeket adhat hozzá a weboldal oldalsávjához vagy láblécéhez.

A bolt magában foglalja a termékek kivételével sok más nagyszerű funkciót. Van egy fantasztikus blog és beépített hasznos portfólió. Ezen felül kihasználja a többi sablon, például a teljes szélességű oldal, a diavetítés oldal, az archívum vagy a 3 oszlopos oldal (valamint az egyedi rövidkódok és widgetek) felhasználását további tartalom hozzáadására a webhelyére..

46. ​​Regency

Regency e-kereskedelmi áruház WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Regency egy érzékeny e-kereskedelem prémium WordPress téma, amely bármilyen online áruházban vagy piacon tökéletes. Ez a téma minden eszközzel rendelkezik, amelyre szükség van egy szép üzlethelyiség rövid időn belüli létrehozásához és az értékesítés megkezdéséhez.

Az online áruház létrehozása megdöbbentő lehet. Rengeteg termék van, amelyeket hozzáadhat az egész webhely megtervezéséhez. Nos, a Regency kiemeli az egyedi megjelenésű weboldal létrehozásának nehéz részét. Ezt a témát a Visual Composer kíséri, amely az egyik legerősebb oldalkészítő. Ezzel a bővítménnyel elkészítheti saját, egyedi elrendezését az üzletéhez, így otthoni, névjegy vagy kapcsolattartó oldal készítése egyszerű.

A témához a bbPress támogatás is tartozik, amely felhasználhatja saját egyedi támogatási fórumát. Ez egy nagyszerű módszer a megrendelésekkel, a szállítással, a visszatérítésekkel, a mérettel és más kérdésekkel kapcsolatos gyakran feltett kérdések felvételére webhelyére. A mellékelt BuddyPress támogatás kiváló módszer a tagok felvételére a webhelyén. A Regency más funkciókkal jár, például 300 rövid kóddal, a Visual Composer kiegészítővel, fejléc opciókkal, 3 webhely elrendezéssel, egy hamarosan megjelenő egyedi oldallal és még sok másnal.

A legjobb e-kereskedelem WordPress témáinak listájának befejezése

Még soha nem volt ilyen egyszerű a kreatív vállalkozóként online útba lépni a világban. Ezen felül a manapság elérhető kezelési lehetőségek, amelyek a WordPress-ben még soha nem voltak erősebbek. Úgy gondoljuk, hogy a kreatív vállalkozók számára a legjobb e-kereskedelemmel kapcsolatos WordPress témák közül néhányat fedeztünk fel. De ha nem találta meg azt, amire szüksége van, akkor érdemes lehet pénzt fizetni a sablonok listája által WPThemesChecker a fantasztikusabb témaopciókért.

Ha csak most indul, próbálkozzon az Ingyenes opciók egyikével, amely 0 dollárért elindul a repülő induláshoz. Ha a következő szintre kívánja vinni a dolgokat, a WooCommerce és a hihetetlenül testreszabható prémium témák, például a Divi kombinációjának elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy megfeleljen az elkövetkező évek igényeinek..

Szeretnénk hallani, hogy Ön jelenleg kreatív vállalkozóként online benyomást kelt az Ön által használt online benyomásról. Vagy tudassa velünk, hogy elmulasztottunk egy erős jelöltet a legjobb e-kereskedelmi WordPress témákhoz. Vegye fel a kapcsolatot a megjegyzésekkel, és tudassa velünk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map