35 Oktatás, tanulás és tanfolyam-menedzsment WordPress témák

Esik, vagyis mindenki hamarosan visszatér az iskolába, ha még nem tette meg. Ez azt is jelenti, hogy itt az ideje, hogy az iskolák és az oktatók összegyűjtsék cuccaikat az új tanév előkészítése során. Mi lenne jobb idő, mint most, ha frissítést kap az iskola webhelyéről vagy online tanfolyam-katalógusáról?


Összegyűjtöttük a kedvenc oktatási, tanulási és tanfolyam-menedzsment WordPress-témáinkat, amelyek segítenek az indulásban. Csak kattintson a témaképekre további információkért!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. BuddyBoss

BuddyBoss Online Learning

Hozza létre a legjobb online tanulási webhelyet a BuddyBoss segítségével. Ez a funkciókban gazdag platform mindent tartalmaz, amire szükség van a tanfolyamok online létrehozásához, közzétételéhez és akár eladásához. A BuddyBoss téma zökkenőmentesen működik együtt a Gutenbergrel és az Elementorral, így létrehozhat egy esetleges egyedi elrendezést. A beépített támogatás a LearnDash számára azt jelenti, hogy továbbképzési lehetőségeket nyújthat az előfeltételekhez, e-mail értesítésekhez, többlépcsős tanfolyamokhoz, feladatkezeléshez, a hozzáférés lejáratához és még sok máshoz. További témakörök a társadalmi csoportok, a tagok találkozása, a vitafórumok, a mobilkészülékeny tanfolyamok, valamint a népszerű pluginek támogatott integrációi, mint például a BuddyPress, AppBoss, WooCommerce, MemberPress, Events Calendar Pro, WP Job Manager, GamiPress és Gravity Forms..

2. WPLMS

wplms-oktatás-téma

Információ és letöltésView a Demo

A WPLMS egy átfogó, a VibeThemes által kifejlesztett WordPress Learning Management System téma, amelyet a ThemeForest-en kínálnak. Ez a fantasztikus téma egy teljes tudományos és oktatási keret, amely irányítja a tanfolyamokat, teszteket, kiértékeléseket, statisztikákat és még sok minden mást. Ez a tökéletes WordPress téma az iskolák, oktatási intézmények vagy tanúsító programok számára.

A WPMLS mindent tartalmaz, amire gondolhat egy oktatási oldal számára, és még sok más. A téma a tanfolyamok támogatását, valamint a kurzusleírásokat, egységeket, a tanfolyamok árait, hosszát, értékelését, áttekintését, oktatóját és a beiratkozott hallgatók számát is tartalmazza. A beépített WooCommerce e-kereskedelem bővítménnyel könnyedén eladhatja tanfolyamát, miután hozzáadta őket. Sőt, mivel a hallgatók befejezik a kurzusokat, az online rendszeren keresztül értékeléseket, pontszámokat, jelvényeket és igazolásokat kapnak.

A téma nagyszerű tulajdonsága a felhasználói profilok. A hallgatók saját profilokat készíthetnek, hogy regisztrálhassanak kurzusokra, részt vegyenek a bbPress fórumokon, vagy részt vegyenek a BuddyPress szociális hálózaton. A tanároknak azonban még hatékonyabb felhasználói irányítópultja van, ahonnan nyomon követhetik a kurzus tevékenységeit, megtekinthetik kvíz és teszt benyújtását, megtekinthetik a tanfolyam statisztikáit és kapcsolatba léphetnek a hallgatókkal. A WPLMS teljes mértékben lehetővé teszi a hallgatók és a tanárok számára, hogy online kapcsolatba lépjenek egymással.

Ez a téma valóban keretet jelent. Átfogó statisztikákat tartalmaz a rendszergazdák és a tanárok számára, a privát fórumok és csoportok számára (tökéletes a tanulmányi csoportok számára), egy könnyen használható drag and drop oldalkészítővel, élő testreszabási támogatással, rengeteg egyedi widgettel és rövid kóddal, valamint még sok minden mással.

3. Akadémia

Akadémiai-oktatás-téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Akadémia megkönnyíti az online tanítást és tanulást. A téma felhasználói profilok, tanfolyamok és lecketervek, WooCommerce integráció, egyedi betűtípusok és színek, kurzus funkciók (előfizetések, tanúsítványok, besorolások stb.), Egyéni rövid kódok és még sok más lehetőséget tartalmaz. Mindezekkel és még sok másnal gyorsan felépíthet egy fantasztikus edu webhelyet.

4. eLumine

eLumine eLearning Environment WordPress téma

Az eLumine egy elegáns és funkciókban gazdag téma, amely teljes mértékben kompatibilis a LearnDash-rel. Használja a téma beépített lehetőségeit a LearnDash tanfolyamokhoz, testreszabható vetélkedőkhöz, elegáns elrendezésekhez, ranglistákhoz, közösségi megosztáshoz, bbPress fórumokhoz, BuddyPress hálózatokhoz, dinamikus oldalsávokhoz és még sok máshoz. Az eLumine tele van fantasztikus beállításokkal és funkciókkal (valamint vizuális készítővel), amelyek egyszerűvé teszik a webhely létrehozását.

5. LMS

LMS-oktatás-téma

Információ és letöltésView a Demo

Az LMS egy érzékeny tanulási menedzsment rendszer a WordPress számára, és mivel tanfolyamokat, tanárprofilokat, vetélkedéseket, értékeléseket, felhasználói profilokat, tanfolyamkövetést és egyéb funkciókat tartalmaz, remek kiindulópont az online oktatási programhoz. A Sensei, a BuddyPress, az Eseménynaptár, a WooCommerce és a MailChimp kompatibilitással bármilyen nagyszerű funkciót hozzáadhat webhelyéhez.

6. Guru

guru-oktatás-téma

Információ és letöltésView a Demo

A Guru egy tiszta oktatási téma, amely a népszerű Sensei plugin-t használja az egyszerű kurzuskezeléshez, valamint a WooCommerce-t, így pénzt kereshet webhelyén az Ön által hozzáadott kurzusok eladásával. Mit tehet még ez a téma? Sok! Mint például az oldalépítés a Visual Composer segítségével, teljes tanárprofilok, események az Eseménynaptár plugin segítségével, teszt és kvíz támogatás és még sok más.

7. Varsita

varsita-oktatás-téma

Információ és letöltésView a Demo

A Varsita oktatás WordPress témájával könnyű weboldalt létrehozni az iskoládhoz vagy az egyetemen. Rengeteg nagyszerű online tanulási eszköz található ebben a témában, például a Themeum LMS plugin, a PayPal integráció, a tanfolyamok és az órák kezelése, a személyzet profiljai, az egyéni események, a beépített médialejátszó és a Visual Composer az egyedi építésű oldalakhoz..

8. Edubase

edubase-oktatás-téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Edubase tanulás és események tiszta és professzionális kialakítása a WordPress témának köszönhetően kiváló választás bármely oktatási programhoz vagy létesítményhez. A téma teljes mértékben reagál, így a kurzusok listája mindig jól néz ki, és 5 sablon teszi az indítást egyszerűvé. Egyéb funkciók közé tartoznak az órák oldalai, 2 fejlécstílus, tanárprofilok, tanfolyamok, a BuddyPress kompatibilitás és a prémium Visual Composer & Revolution csúszó pluginok.

9. CleverCourse

clevercourse-oktatás-téma

Információ és letöltésView a Demo

A Clever Course egy szép LMS WordPress téma, amely tökéletes online és helyszíni kurzusok létrehozására és értékesítésére. A felhasználói profilok beépített támogatásával plusz az oktatók és a hallgatók számára is könnyű kapcsolatot tartani és kezelni kurzusaikat. A téma a tanfolyam-befejező tanúsítványokkal, az oktatói bizottsági támogatással, az egyedi oldalkészítővel, a fejlett adminisztrációs panellel és egyebekkel is jár.

10. Ügyesen

ügyesen-oktatás-téma

Információ és letöltésView a Demo

Ügyességi módon egy WordPress tanulásmenedzsment téma, amelynek segítségével ügyesen létrehozhat, megjeleníthet és értékesíthet tanfolyamokat és eseményjegyeit. A kategóriaszűrők megkönnyítik a tanfolyamok megtalálását, a színválasztók megkönnyítik az egyedi megjelenés létrehozását, valamint a Sensei, a WooCommerce, az Eseménynaptár Pro és a Gravity űrlapok támogatása még több téma funkcióval!

11. EduLMS

edulms-oktatás-téma

Az EduLMS WP egy szép oktatási WordPress téma, amely tökéletes iskolai, egyetemi vagy oktatóprogram-webhelyek létrehozására. A téma nagyszerű funkciókat tartalmaz, amelyeket szeretni fog, mint például vetélkedők (plusz átadási kritériumok), órák, feladatok és még sok más. Így a diákok és a tanárok továbbra is a pályán lehetnek! Egyéb szolgáltatások közé tartozik a befejezés tanúsítása, RTL támogatás, egyedi rövid kódok, mellékelt oldalkészítő, 5 elrendezés, WooCommerce és egyéb.

12. MasterStudy

masterstudy-oktatás-téma

Ha oktatási webhelyet szeretne létrehozni, a MasterStudy remek választás. A fejlesztők elvégezték kutatásaikat, és beépítették az összes funkciót, amelyre szüksége van az excelhez. Ez az LMS téma tele van fizetett és ingyenes kurzusok, 2 fejlécek, tanfolyam-áttekintések, személyzet profiljai, előre beállított színbőrök és közelgő események szolgáltatásaival és lehetőségeivel. A mellékelt Visual Composer megkönnyíti az oldalépítést, a Revolution csúszka pedig azt jelenti, hogy egyedi csúszkákat is létrehozhat.

13. Fable

mese-oktatás-téma

Készítsen egy érzékeny gyermek iskolai, óvodai vagy óvodai weboldalt a Fable WordPress témával. Ez a szórakoztató és barátságos téma tartalmaz egy kattintással bemutató telepítőt az élet megkönnyítéséhez, valamint egy beépített drag and drop oldalkészítést az egyszerű testreszabáshoz. De ez még nem minden – a téma a Csúszka forradalommal, a beépített ütemtervvel, az erőteljes témabeállítás-panellel, a témastílus-panellel és egyebekkel is jön..

14. eLearn

eLearn-oktatás-téma

Az eLearn egy többcélú oktatási WordPress téma, amely több elrendezéssel és céloldallal rendelkezik a gyors és egyszerű beállítás érdekében. A téma fordításra kész, teljes mértékben reagál, és az egyedi tervek Unyson keretén alapszik. Csak adjon hozzá videókat és hozzászólásokat a tanfolyamokhoz, majd regisztráljon a felhasználók számára a feliratkozáshoz.

15. Epsilon LMS eLearning

e-learning-oktatás-téma

Az LMS eLearning hatékony téma egy LMS létrehozásához a WordPress segítségével. A téma megkönnyíti az online tanfolyamok ingyenes vagy értékesítésre való felkínálását, függetlenül attól, hogy melyiket választja, rengeteg szolgáltatás található, például a LearnPress LMS plugin támogatása, a bbPress fórumintegráció, több fizetési módszer (WooCommerce, PayPal, Stripe) és 8 előre elkészített szolgáltatás. bemutató demók a gyors beállításhoz!

16. KIDIX

kidix-oktatás-téma

Hozzon létre egy édes weboldalt az iskolájához, óvodai, óvodai vagy táborhelyhez, egyáltalán nem, a Kidix oktatási WordPress témával. Használja a beépített testreszabási lehetőségeket a weboldal színeinek, betűtípusainak és még sok minden másnak a megváltoztatásához. Adja hozzá tanárait, osztályait, sőt még fotóalbumait is a mellékelt egyedi hozzászólástípusok segítségével. Ó, és a Kidix készen áll a WPML-re az egyszerű fordításhoz.

17. Találmány

feltalálni-oktatás-téma

Az Invent egy WordPress oktatási és tanfolyam-téma, amelyet főiskolai és egyetemi weboldalakhoz hoztak létre. A téma teljes LearnDash támogatással rendelkezik, így a tanfolyamokat csatolás nélkül hozzáadhatja. A találmány egyedi tanfolyamtípusokat tartalmaz tanfolyamokra, hírekre, eseményekre, tanszékekre, oktatókra, sőt portfólióra. Ily módon szép és szervezett lehet a tartalom. És a beépített rövid kód generátorral az egyedi megjelenésű oldalak létrehozása egyáltalán nem jelent problémát!

18. Egyetem

egyetemi oktatás-téma

Információ és letöltés

Készítsen lenyűgöző weboldalt oktatási intézményéhez a University WordPress témával. A LearnDash tanfolyamok, órák és vetélkedők támogatásával bármilyen online oktatási programot felvehet. A beépített WooCommerce áruház mellett hozzáférhet a tanfolyamokhoz, valamint a közelgő rendezvényekre és konferenciákra szóló jegyeket. Egyéb szolgáltatások közé tartozik az oldalépítés, a színopciók, az érzékeny és retina kialakítás, az egyedi naptár és egyebek.

19. Educampus

educampus-oktatás-téma

Az Educampus egy egyszerű oktatási és egyetemi stílusú WordPress téma, minimális kialakítású és hasznos lehetőségekkel, hogy az iskolai weboldal gyorsan működjön. A téma teljesen érzékeny, retina kész, magában foglalja a prémium Visual Composer & Revolution csúszkát, tanfolyamokat és még az alapvető eseménynaptárt.

20. Kis emberek

kis-ember-oktatás-téma

A Little People egy szórakoztató és funkcionális gyermekgondozás, napi tábor, oktatás, óvodai és óvodai stílusú WordPress téma. A Little People rengeteg szolgáltatást nyújt Önnek, hogy gyermekeinek oktatási programjára tökéletes weboldalt készítsen, például egyszerű oldalkészítővel, prémium Revolution csúszkával, TimeTable ütemezési plugin-nal, egyedi betűtípusokkal és teljes fordítási támogatással..

21. Driveme

driveme-oktatás-téma

Vannak autósiskolák is, és azok számára a Driveme kiváló lehetőség. Ez a rést oktató téma tökéletes a járművezetők számára, motorkerékpár-oktatáshoz, félpótkocsi oktatáshoz vagy építőipari gépjárművezető iskolákhoz. Bármit is tanít az emberek vezetésére, a Driveme lehetőségei vannak a weblapok elrendezésére, a fizetési módra, a foglalásra, a színekre, a kurzusleírásokra és még sok minden másra.

22. Oktatási Központ

oktatási központ-wordpress-téma

Az Oktatási Központ WordPress témája egyszerűvé teszi egy weboldal (képzési tanfolyamokkal) létrehozását a főiskolai, egyetemi vagy online iskolájához. A fejlett tanulási menedzsment rendszerek intuitív navigációt, rugalmas tanfolyamokat és korlátozott hozzáférést kínálnak csak az ügyfelek (vagy hallgatók) számára. Ezen felül vannak oldalsablonok, korlátlan színű, rengeteg blogstílus és még sok más az egyedi megjelenéshez.

23. Politechnika

politechnikai-oktatás-téma

Ez az oktatás és LMS WordPress téma minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre nincs szüksége az oktatási weboldal gyors létrehozásához. A műszaki karbantartás lehetővé teszi részletes kari oldalakat, kibővített felhasználói profilokat, teljes tanfolyamkatalógust, megamenüben történő navigációt és még sok minden mást. A Sensei és a WooCommerce támogatásával könnyedén felveheti és eladhatja tanfolyamokat!

24. Baba gyerekek

baby-gyerekek-oktatás-téma

Információ és letöltésView a Demo

A Baby Kids egy oktatási és tanulási prémium WordPress téma a Themeforest témában, amelyet felhasználva szép weboldalt hozhat létre napközi, iskola, tábor vagy oktatási gyermekprogram számára..

Ez a téma a Visual Composer beépülő modult használja, így az elemek húzásával és leejtésével tökéletes honlapot, kapcsolatfelvételi oldalt és egyebet hozhat létre. A beépített egyedi üzenettípusokkal eseményekhez, tanárokhoz, kirándulásokhoz, tanfolyamokhoz és máshoz is könnyű hozzáadni a program összes információját webhelyéhez.

A téma másik nagyszerű tulajdonsága a mellékelt WordPress Időtábla. Ez a plugin megkönnyíti a tanfolyamok vagy osztályok ütemezését és színkódolását. Ez megkönnyíti a szülők számára, hogy látják, mit és mikor kínálnak. A Baby Kids nagyszerű lehetőségeket kínál korlátlan színválasztékhoz, láblécbeállításokhoz, eseményoldalakhoz, tanárprofilokhoz, kőműves bloghoz és még sok máshoz.

25. Saját egyetem

my-egyetemi oktatás-téma

Az Egyetem egy érzékeny oktatási téma, amelyet a Bootstrap és a Visual Composer támogatásával építettek egy szilárd alapra és könnyű testreszabásra. További hasznos funkciók közé tartozik a speciális tanfolyam-keresés, a szín- és betűkészlet-beállítások, a fordítási támogatás és a kibővített dokumentáció (az esetleges kérdések megválaszolására).

26. Képzett iskolai tanfolyamok

Képzett iskolai tanfolyamok

A képzett témát nagyobb szervezetek, például iskolák és egyetemek, valamint egyéni oktatók számára is szánják. Ami a tervezési preferenciákat illeti, ez a téma sokat kínál: a rendelkezésre álló 4 demonstrációtól és a 6 színes bőrtől az előre elkészített cselekvési felhívásokig, amelyek minden weboldal nélkülözhetetlen részét képezik..

Sensei-kompatibilis téma elsajátítása, amely kihasználja a WooCommerce előnyeit az e-kereskedelem funkcionalitásában és a kurzus értékesítésében. Ennek a témának a fejlesztői elsősorban online tanfolyamok eladására tervezték és tervezték, inspirálva olyan kiemelkedő webhelyekről, mint a Coursera, az Udemy, a CodeAcademy és a Lynda..

A Sensei és a WooCommerce mellett a téma támogatja az Events Calendar Pro és a Contact Form 7 formátumot, és a Visual Composer és a LayerSlider csomagokkal együtt szállítják. Négy különálló demo-honlap közül választhat, és a téma támogatja a tanári profilokat.

27. Az iskolai modern oktatás

Iskolai idő modern oktatási téma

Nem számít az iskola méretétől vagy céljától, mindegyiknek rendelkeznie kell egy teljesen működőképes weboldallal, hogy bemutassa az alapvető felvételi, helymeghatározási és személyzeti információkat, vagy online tanórákat és tanfolyamokat biztosítson, és az iskolai idő a tökéletes megoldás.

A mellékelt számos prémium funkcióval, amelyeket kifejezetten az iskolai weboldalakhoz terveztek, mint például a Visual composer, a Google betűkészletek, az Események ütemezése, a 7. Kapcsolatfelvételi űrlap, a Rétegcsúszka, a Mammoth Header és a láblécépítő – bárki létrehozhat egy gyönyörű és teljesen működőképes iskolai weboldalt..

Az iskolai idő sablonjának lényeges oldalai a következők: Honlapja az Ön webhelyére, amely tartalmazza az iskolával kapcsolatos alapvető információkat, Rólunk, a felvételi és személyzettel kapcsolatos részletes információkkal, Tanfolyamok és programok, Blog, hogy a hallgatók és a szülők tájékozódjanak a legfrissebb hírekről, Kapcsolat hogy könnyen elérhesse az adminisztrációt, az iskolai naptári év rendezvényeit és a galériákat, hogy megmutassa campusának hangulatát és környezetét.

28. Oktatási csomag

Oktatási csomag téma

Az Oktatási csomag az oktatás első többcélú témája, és a „Tanfolyam” pluginnak köszönhetően lehetővé teszi a tanfolyamok, tanárok és órák teljes irányítását..

Minden demo átgondolt és kidolgozott az oktatás speciális területeire, például: Egyetem, Campus, Főiskola, E-learning iskola, Zeneiskola, Élelmiszer-akadémia, Autósiskola, Design Iskola, Nyelviskola, Óvoda és Táncakadémia. Ez teszi a tökéletes oktatási WordPress témát a tanulási központ számára.

Az Education Pack lehetővé teszi online tanfolyamok értékesítését és osztályok szervezését helyi szinten, függetlenül attól, hogy helyi műhelyekre vagy online tanfolyamokra szakosodik-e – ingyenes vagy prémium – bármely oktatási területre. Ez a rendkívül nagy teljesítményű téma egy egyszerű kattintással elérhető demoimportálási funkciót is kínál, amely segít Önnek azonnal elindulni és online tanfolyamokat eladni.

Az oktatási csomag saját egyedi keretrendszerét használja, amely az élő testreszabót használja, hogy megkönnyítse a testreszabást, és a webhely néhány lépésben tökéletesen néz ki. A csomagban található a híres és hatékony „Visual Composer” oldalépítő is, amelynek segítségével elképesztő egyedi oldalakat hozhat létre, rengeteg alapértelmezett és egyedi összetevővel. Nem kell tudnia a kódot, amelyet ez az oldal készítő köszönet az egyszerű drag and drop eszközöknek.

Az LMS plugin segítségével a hallgatók elhagyhatják a tanfolyamok besorolását, hogy segítsék a legmagasabb színvonal fenntartását, és összehasonlíthatják a kurzust is, hogy a felhasználók minden igényt kielégítően kiválaszthassák a legjobb tanfolyamot. A felhasználók fizethetnek a tanfolyamokért is a PayPal biztonságos tranzakcióival. Még több tonna – így az Education Pack kitűnő lehetőség!

29. Eduma WP oktatás

Eduma WordPress téma

Az Eduma Education WP egy lenyűgöző oktatási WordPress téma, amely a LearnPress LMS-sel, a WordPress.org első számú LMS-jével épül, és ez tökéletes webes megoldást jelent. oktatási központok, iskolák, egyetemek és online tanulási webhelyek számára.

Számos funkcióval és 10+ előre elkészített sablonnal olyan sokoldalú és nagy teljesítményű, hogy mindaddig, amíg oktatási weboldalt készít, ezt a témát mindig hatékonyan felépítheti a legkevesebb idő és erőfeszítés felhasználásával.

A Drag and Drop oldal készítője, valamint a korlátlan mennyiségű opció és testreszabás az Education WP által kínált szolgáltatásokkal nagyszerű együttműködést tesz lehetővé. Miközben továbbra is teljes mértékben ellenőrizheti, hogy a webhely hogyan fog kinézni és működni, Ön továbbra is könnyen alkalmazhatja ezeket a testreszabásokat a SiteOrigin Drag and Drop PageBuilder segítségével.

Ezenkívül a végső oka annak, hogy miért felel meg az oktatási webhely projektjének, az az, hogy kielégíti a nagy WordPress LMS keresési igényét. Az Education WP a legjobb WordPress LMS – LearnPress verzióval épül. Jelenleg 10 000+ aktív webhely és oktató használja ezt a bővítményt. A LearnPress híres a ragyogó tanfolyamkezelő rendszerről, amely egységekre / szekciókra, órákra, vetélkedőkre, linkekre és Youtube-videókra osztható. Számos nagyszerű kiegészítéssel és olyan funkcióval együtt jár, mint például a Course Collection – a kapcsolódó tanfolyamok gyűjteménye, vagy a Course Review / Rating, vagy a kvízkezelés, sokféle típusú és sok egyéb funkcióval.

30. Tudományos élet

Academia WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az akadémia egy olyan oktatási téma, amelyet kifejezetten oktatási intézményekhez, például iskolákhoz, főiskolákhoz és nyelvi központokhoz fejlesztettek ki. Ez a téma egy könnyen használható és kiváló választás az intézet webhelyén.

Ne pazarolja az idejét a kód megtanulására és valami új megvalósítására. Az Academia a nagy teljesítményű Visual Composer-rel jön, a piac egyik legjobb drag and drop oldal-készítőjével. A tartalom, a kurzus és a média hozzáadása ugyanolyan egyszerű, mint az elemek helyre húzása és dobása.

Az Academia három honlapváltozattal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a gyorsabb indítást. Ráadásul teljesen WooCommerce kompatibilis. A WooCommerce integrációval értékesítheti tanfolyamát vagy anyagait. Mindezek mellett az Academia az egyik első olyan téma, amely az Apple TV effektusokkal érkezett a WooCommerce termékekhez.

A témaopciók panelen különféle fejlécek, rövid kódok, MailChimp-integráció, widget-pozíciók és még sok más található. Vessen egy pillantást az alábbi szolgáltatások listájára, hogy megtudja, miért valóban szilárd választás az Academia számára az oktatási intézmény számára.

31. Buntington oktatás

Buntington oktatási WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Buntington egy oktatási és tudományos prémium WordPress téma, amelyet a Themeforest kaphat. Elsődleges és megfelelő, ez a téma kiváló lehetőség lenne minden iskola, oktató, főiskola, műszaki iskola vagy más oktatási program számára.

A tudat nevelése – fiatal és idős is – nehéz feladat. Tehát ne pazarolja az idejét önmagában egy akadémiai webhely létrehozására, és használja a Buntington alkalmazást. Ez a hűvös és tiszta téma mindent tartalmaz, amire szükség lehet az iskola vagy a program weboldalának létrehozásához. Tanfolyamok, galériák és rendezvények hozzáadása a Buntingtonhoz mellékelt egyedi hozzászólástípusoknak köszönhetően szellő.

Egy másik nagyszerű dolog a Buntingtonnál, hogy milyen egyszerű testreszabni a témát az iskolád számára. Használja a beépített honlapkészítőt webhelyének tökéletes főoldalának létrehozásához. Válassza ki az oszlopokat, adjon hozzá rövid kódokat a tartalomhoz és így tovább. Újrafelhasználható tartalom blokkokat is létrehozhat a Content Chunks Post Type segítségével, így csak beillesztheti a másolatot, anélkül, hogy minden egyes új üzenet vagy oldal hozzáadásakor újraírnia kellene..

A Buntington olyan nagyszerű szolgáltatásokat is tartalmaz, mint például az AddThis támogatás, az egyedi csúszkák, sok rövid kód, egyedi widget, a jobb és a bal oldali oldalsáv lehetőségei és még sok más.

32. Elemi

Elemi WordPress téma

Információ és letöltés

Az Elementary egy akadémiai és oktatási prémium WordPress téma, amelyet az Academia Themes hozott létre. Ez a tiszta téma ideális iskolákhoz, képzési létesítményekhez, nappali ellátásokhoz, főiskolákhoz, műszaki iskolákhoz és egyéb oktatási létesítményekhez.

Minden oktatási létesítmény középpontjában az állomány és a hallgatók állnak, akik ezt felépítik, ám az iskola weboldala lehetővé teszi mindenki tájékozódását és kapcsolattartását. Készítsen gyönyörű és hasznos weboldalt oktatási intézményéhez az Elementary segítségével. Ez a kedves téma olyan nagyszerű funkciókat tartalmaz, amelyek szükségesek az iskola webhelyének informatív és szórakoztatóvá tételéhez.

A téma egyedi tanfolyamlapjai megkönnyítik a kurzuslista és a teljes kurzusinformációk (leírás, hely, kreditek stb.) Hozzáadását a webhelyéhez. A személyzet oldalsablonja ideális minden tanár, professzor, adminisztrátor vagy dékán felvételéhez. De ez még nem minden, vannak olyan sablonok is, amelyek galériákat és ajánlásokat adnak hozzá, hogy a potenciális hallgatók láthassák, milyen az egyetemen, és olvassák el az emberek gondolatait az intézményről.

33. Tábla

Tábla WordPress téma

Információ és letöltés

A tábla egy oktatási és tudományos stílusú WordPress téma, amelyet az AcademiaThemes készített. Iskoláknak és szervezeteknek készített téma rengeteg lehetőséget kínál a teljes tanfolyamkatalógus létrehozására, események ütemezésére, galéria hozzáadására és még sok másra.

Minden iskola vagy oktatási intézmény számára kulcsfontosságú az informatív és hasznos weboldal létrehozása. Milyen jó egy olyan weboldal a diákok számára, amely nem rendelkezik minden szükséges információval? A Blackboard használatával könnyű létrehozni és karbantartani a felhasználók számára releváns tartalmat. Plusz, ha segítségre van szüksége a téma vásárlásának megkezdéséhez, akkor egy órányi egyedi kódolást is tartalmaz (a téma finomításához és finomításához), valamint egy éves támogatást és frissítéseket.

Mint mondtuk, a hallgatókkal / felhasználókkal kapcsolatos információkkal kell rendelkeznie. A táblára könnyű hozzáadni mindazt, amit egy tipikus hallgató keres. Teljes tanfolyamkatalógus (tanfolyamkódokkal, kredittel, időtartammal, szemeszterrel és még sokkal), alkalmazottak könyvtára (bios hozzáadása, elérhetőségek, cím és irodai szám), ajánlások, múltbeli és jövőbeli események, sőt galériák. A táblához olyan oldalsablonok tartoznak, amelyek megkönnyítik a fő archívumoldalak hozzáadását az összes említett postátípushoz – csak válassza ki a sablont, és mentse.

A tábla egy nagyszerű módja annak, hogy bemutassuk tudományos vállalkozásaikat vagy létesítményeiket. Függetlenül attól, hogy egyetemi hallgató, professzionális tanulási program, oktatóközpont vagy más oktatással kapcsolatos program – a Tábla egy kiváló WordPress téma, amely biztosan lenyűgözni fogja hallgatóit, oktatóit és még a versenytársait is.

34. Lectura

Lectura WordPress téma

Információ és letöltés

A Lectura egy tiszta és modern oktatási prémium WordPress téma, amelyet az AcademiaThemes készített. Ez a sablon tökéletes weboldal létrehozására az iskola, a colege, a tanúsítási program, a nyári tábor vagy más szervezet számára.

Mielőtt hosszú távú vagy költséges programra vállalnának, a legtöbb ember először kutatja meg. Amikor a felhasználók keresik a szervezetet, mit találnak? Kell egy könnyen használható webhelyet, amely tele van tartalommal, beleértve a tanfolyamokat vagy a programot, a válaszokat a gyakran feltett kérdésekre, egy módszert arra, hogy felvegye Önnel a kapcsolatot és még sok más. A Lectura fantasztikus módszer egy modern és használható weboldal létrehozására, amelyet a hallgatók, a szülők és a potenciális regisztrálók szeretnek.

A Lectura gyors és egyszerűen beállítható. A mellékelt oldalsablonok segítségével összeállíthatja a fő archívumát a blogjához, a személyzet tagjaihoz, tanfolyamokhoz, eseményekhez és még sok máshoz. Ha bármilyen kérdése van, kérjen segítséget az AcademiaThemes-től – amikor a Lectura-t megvásárolja, akkor egy teljes éves támogatást és 1 órás ingyenes egyedi kódolást is kap. Ez fantasztikus, ha bármilyen hibát észlel, vagy ha bármilyen csípésre van szüksége, akkor nem érzi magát úgy, hogy jól kódolja magát..

A témát is könnyedén meg lehet változtatni, hogy megfeleljen a márkájának. Válasszon a korlátlan színváltozatok közül, adjon hozzá egyedi widgeteket, csatolja a közösségi média linkeit, adjon hozzá promóciós videókat és még sok minden mást. A Lectura segítségével készen áll arra, hogy hamarosan elkezdje reklámozni szervezetét.

35. Erudito

Erudito WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Erudito egy oktatási és üzleti WordPress téma, amelyet a WPZoom fejlesztett ki. Ez a teljesen érzékeny téma a legtöbb eszközön jól néz ki, és kiválóan alkalmas az iskola, egyetemi, üzleti vagy más szervezet bemutatására.

Az Erudito egy tiszta téma, számos hasznos funkcióval, például egyéni oldalsablonokkal és postai típusokkal, amelyek megkönnyítik az aktuális események, osztályok vagy blogok oldalainak felvételét a webhelyére. A widget oldalsávja és a lábléc megkönnyíti a téma navigálását, és lehetővé teszi a megjelenített elemek kiválasztását. A tiszta fejléc, a stílusos oldal és a közösségi média integrációja csak néhány a téma funkcionálisabb aspektusairól.


Nos, ez most! Remélhetőleg volt egy WordPress téma, amely tökéletesen megfelelne az Ön igényeinek. És ha nem, akkor nagyon ajánlom, hogy vessen egy második pillantást a fenti WPLMS-témára, mivel az minden vizuális zeneszerzővel rendelkezik, amely bármilyen üzenet vagy oldal egyedi elrendezéseit tartalmazza. Vagy ha talált egy másik témát, amelyről hiányzott, akkor ossza meg velünk az alábbiakat. Sok szerencsét a tanévhez!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map