35 legjobb WordPress Widget plug-in a (szinte) mindent

A legjobb WordPress Widget plug-inek mindenhez

Szeretjük a kütyüket. Ezek gyors és egyszerű módja annak, hogy további tartalmat és hasznos információkat összegyűjtsenek minden webhelyére. Közösségi linkek, űrlapok, legutóbbi hozzászólások és még sok más hozzáadása nem lehet egyszerűbb.


A használt WordPress-típustól függően előfordulhat, hogy már van egy csomó hasznos kütyü beépítve (a Total témakör például több mint 16 egyedi widgetet tartalmaz). De ha a témádban nincs álmai widget, próbáljon meg plugin-t használni hozzá.

Összegyűjtöttünk 35 kedvenc WordPress widget-bővítményből. Tehát anélkül, hogy tovább kellene várnunk, nézzük meg!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Widget-csomagok

Adj hozzá néhány maroknyi hasznos bővítményt ezekkel az átfogó widget-bővítményekkel. Ez egyaránt remek lehetőség arra, hogy még egy könnyen használható bővítménnyel még többet szerezzen az oldalsávokon.

Több kütyü

Több kütyü plugin

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

Adjon hozzá még Több kütyü (megszerezted?) ezzel a teljesen ingyenes bővítménnyel. A plugin tartalmaz 11 speciális hirdetési modult, rólam, üzleti információt, hírlevelet, közösségi médiát, Facebook oldalt, legutóbbi hozzászólásokat, hozzászólások csúszkáját, megjegyzéseket, Google maps és felhasználókat. A többi kütyü egyszerűvé teszi az alapértelmezett stílusstílusot – tehát nincs szükség kódra ahhoz, hogy a plugin jól néz ki a témájával.

SiteOrigin Widget Bundle

SiteOrigin Widget Bundle

A SiteOrigin Widgets csomag sok lehetőséget kínál csak egy plugin számára. Ez magában foglalja a Google Maps kütyüit, gombokat, képeket, cselekvésre ösztönzést, árazási táblázatot, körhinta-felvételt, funkciókat, videókat, címsort és társadalmi linkeket. Mindegyik kompatibilis a SiteOrigin oldalkészítővel a rendszerindításhoz.

Egyéni oldalsáv-bővítmények

A kütyü használatához meg kell találni egy helyet, ahol el lehet helyezni őket. Számos téma tartalmaz widget-kész oldalsávokat és / vagy lábléceket. De mi van, ha különféle kütyüket szeretne különböző oldalakon?

Ehhez létre kell hoznia egyéni oldalsávokat, és hozzá kell rendelnie azokat a különféle hozzászólásokhoz, oldalakhoz vagy egyéni hozzászólástípusokhoz. Ne aggódjon, ha ez egy olyan szolgáltatás, amelynél a WordPress témája nem rendelkezik – ezek az oldalsáv-bővítmények megkönnyítik.

Egyéni oldalsávok

Egyéni oldalsávok - Dinamikus widgetkezelő

Az egyéni oldalsávok pontosan azt kínálják, amire gondolsz – egyéni oldalsáv-területeket, amelyeket hozzárendelhet a webhely bármely oldalához, bejegyzéséhez, kategóriájához, archívumához és a hozzászólás típusához. Csak hozzon létre egy új oldalsávot, és globálisan határozza meg, hol jelenjen meg (vagy rendelje hozzá egy adott oldalhoz).

Egyedi widget-területek

Egyedi widget-területek a WordPresshez

Információ és letöltésView a Demo

Az Egyéni Widget-területek egy hasznos prémium WordPress-bővítmény, amely megkönnyíti az egyedi oldalsávok vagy widget-területek létrehozását és hozzáadását minden üzenethez vagy oldalhoz. Egyszerűen hozza létre az új widget-területet, és válassza ki azt az oldalsávot, amelyet ki szeretne cserélni – ilyen egyszerű.

Az indulás nem lehet egyszerűbb. Csak telepítse a beépülő modult, és új menüpontot fog hozzáadni az egyedi widgetterületekhez a WordPress irányítópultján. Kattintson egy új terület hozzáadásához, egyszerűen nevezze meg az új területet, és válassza ki a beállításait. Miután közzétette az új widget-területet, hozzáadódik a fő widget-oldalhoz, ahol felhasználhatja, mint bármelyik másik oldalsáv-területet..

A plugin további nagyszerű tulajdonságai közé tartozik a 7 stílus, az egyedi widget-területek hozzáadásának lehetősége az egyedi postai típusokhoz és taxonómiákhoz, az RTL támogatás és a rendszeres frissítések. Ez egy fantasztikus plugin, és többet megtudhat róla a fenti További információ gombra kattintással.

A tartalom tudatában lévő oldalsávok

A tartalom tudatában lévő oldalsávok

A Content Aware Sidebars az egyik legnépszerűbb ingyenes egyedi oldalsáv-bővítmény az interneten. Ezzel létrehozhat korlátlan oldalsávokat és widget területeket, vagy cserélheti a meglévőket! Az oldal, a hozzászólás típusa, a taxonómia, a szerző, az archívum dátuma stb. Alapján is megjelenítheti vagy elrejtheti a fájlokat. A CSS / HTML testreszabáshoz hozzáadott opciókkal is teljes mértékben ellenőrizheti a widget stílusát..

Sidebar & Widget Manager

Sidebar & Widget Manager for WordPress

Információ és letöltésView a Demo

Ezzel a pluginnel tetszőleges számú kütyü beilleszthető az oldal kívánt elrendezésének létrehozásához. További testreszabhatja weboldalát azáltal, hogy gyakorlatilag bárhonnan hozzáteszi az egyedi oldalságokat. A beépülő modul lehetőséget kínál oldalsávok beillesztésére függőleges vagy vízszintes kütyühez, az oldalsávok beállíthatók úgy, hogy csak meghatározott tartalomtípusokon jelenjenek meg, és az oldalsávok azonnal és automatikusan felismerik az összes egyedi taxonómiát is (nagyszerű, ha azt akarja, hogy az egyik widget bizonyos címkével vagy kategóriával rendelkező hozzászólások megjelenítése).

Egy másik nagyszerű lehetőség a mellékelt rövid kód, amely egyéni oldalsávot illeszt be a bejegyzésbe. Ily módon felveheti a kütyüket közvetlenül a bejegyzésébe. A plugin segítségével helyettesítheti a WordPress témához mellékelt oldalsávot, vagy akár testreszabhatja a láblécben lévő kütyüket. Ez a plugin teljes körű irányítást biztosít a webhely összes widgetizált területének megjelenése és láthatósága felett. A segítségével bármilyen üzenet, oldal, keresési eredmény, archívum, 404 és akár üzlet (termékek, kosár, pénztár és minden) és fórum (bbPress vagy BuddyPress) oldalakon megjeleníthetők az egyes oldalsávok. A plugin kompatibilis a WPML-lel is az egyszerű fordítás érdekében.

Egyszerű oldalsávok

Egyszerű oldalsávok

Ha gyors és egyszerű bővítményt szeretne, próbálja ki az Egyszerű oldal oldalsávot. A bővítmény a beépített WordPress gyorsítótárazást használja az adminisztrátori irányítópult gyors tartása érdekében, miközben lehetővé teszi az egyedi oldalak egyedi oldalak létrehozását és hozzárendelését..

Q2W3 rögzített kütyü

Q2W3 rögzített kütyü

Noha ez a bővítmény nem tartalmaz új oldalsávok létrehozásának lehetőségeit, lehetővé teszi, hogy az oldalsáv-kütyüket ragasztóssá tegyék. A Q2W3 Fix Widget telepítésekor a WordPresshez hozzáad egy egyszerű „rögzített widget” opciót, amelyet ellenőrizhet az oldalsáv felépítésekor. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a fontos kütyüket az olvasók előtt tartsuk – például egy hírlevélre való feliratkozás vagy a nagy teljesítményű hirdetés.

Közösségi WordPress-bővítmények

A közösségi média a marketing fontos szempontja, és minden vállalkozásnak vagy blognak feltétlenül hozzá kell mutatnia linkeket társadalmi profiljához. Az olvasók számára az elérhető hozzáférési helyek a közösségi kapcsolatok megtalálásához az oldalsáv és a lábléc. Itt vannak a WordPress.org kedvenc ingyenes közösségi widget-bővítményei.

Candy Social Widget

Candy Social Widget

Adjon hozzá egy egyszerű közösségi modult a WordPress témához a Candy Social segítségével. Ez a bővítmény 25 népszerű közösségi hálózatot tartalmaz, valamint egy egyszerű drag and drop átrendezési lehetőséget. Testreszabhatja az ikon méretét, betűméretét, alakját (négyzet, lekerekített sarkok vagy kör), és adjon hozzá egy hivatkozási célt. Ez minden, amire szükség van!

Közösségi ikonok widget a WPZoom

Közösségi ikonok widget a WPZoom

Ez a praktikus plugin a közösségi hivatkozások widgetet jelenít meg. A több mint 80 szociális hálózat és 400+ ikon közül választhat, ez egy nagyszerű lehetőség egyszerű négyzet alakú, lekerekített, kör, egyszerű vagy címkézett közösségi ikonok hozzáadásához az oldalsávokhoz..

Mex Intelligens Közösségi Widget

Mex Intelligens Közösségi Widget

A Meks Intelligens Közösségi widget egyszerű lehetőségeket kínál 40 társadalmi ikon számára, mindegyikhez három különböző stílus közül lehet választani (négyzet, kör és lekerekített sarkok). Egyszerűen helyezze be a modult, majd adjon hozzá egy kis bevezető szöveget, válassza ki az ikon alakját és pixelméretét, majd adja hozzá a linkeket. Könnyen!

AccessPress szociális ikonok beépülő modul

AccessPress szociális ikonok beépülő modul

Ha egy widget-bővítményt keres valamivel több érzéssel, akkor az AccessPress az Ön számára megfelelő. Ez a bővítmény 12 egyedi beépített ikontémát tartalmaz (beleértve a hatszöget, a vázolt ikonokat és akár a papír síkokat is), a vízszintes vagy függőleges képernyő elrendezésének lehetőségét, az eszköztippokat, a lebegő animációkat és még sok minden mást.

Social Photo Feed

Smash Balloon Social Photo Feed

Az ingyenes Social Photo Feed plugin segítségével könnyedén megjeleníthető bármilyen számú Instagram-fénykép reagáló elrendezése egyetlen (vagy több) Instagram-fiókból. Rengeteg lehetőség van a rács testreszabására, például a kép szélessége, magassága, száma, oszlopok, háttér, távolságok és egyebek között. Csak formázza a hírcsatornát, és illessze be a rövid kódot az oldalsávba tartozó widgetbe.

Social Slider Widget

Social Slider Widget

Szeretne egy alapvető takarmányrácsot, vagy talán egy csúszkát? Próbálja ki a Social Slider Widget bővítményt. Megjeleníti a felhasználói fiókból vagy hashtagból származó legfrissebb fényképeket, hozzáadott megrendelési lehetőségekkel (dátum, véletlenszerű stb.), Navigációs csúszkával, dia animációval és egyebekkel.

Optins hírlevél

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy egyszeri látogatókról visszatérő olvasókká váljon! A hírlevél-widget hozzáadása egyszerű (és nem invazív) módja annak, hogy a webhely látogatói tájékozódjanak az Ön webhelyéről. Íme néhány a kedvelt widgetkész hírlevél-bővítményről.

WP Feliratkozás

WP Feliratkozás

A WP Subscribe integrálódik az aWeber, a MailChimp és a Feedburner alkalmazásokhoz, így hírlevél-feliratkozási mezőt adhat hozzá bármilyen widgetkészülethez. Könnyű lehetőségek vannak a regisztrációs fiók címkéinek hozzáadásához, a sikeres üzenet, a hibaüzenet és a testreszabások hozzáadhatók a CSS-sel.

MailChimp a WordPress számára

MC4WP: Mailchimp a WordPress számára

Ha MailChimp-et használ, akkor a MailChimp for WordPress plugin kiváló lehetőség. A beépülő modul az oldalsávhoz vagy a lábléchez egyszerű feliratkozási optin létrehozásához ad lehetőséget, valamint egy hírlevélre történő feliratkozási lehetőséget a megjegyzésekhez, a BuddyPress regisztrációt, a bbPress, az EDD vagy a WooCommerce pénztárt..

MailPoet hírlevelek

A MailPoet hírlevelek beépülő modulja

Ha önálló hírlevelet kíván küldeni harmadik fél szolgáltatás nélkül, akkor tekintse meg a MailPoet hírleveleket. Ez a bővítmény az e-mail szolgáltatót, az internetes hostot vagy akár az Amazonot használja arra, hogy hírleveleket küldjön, amelyeket közvetlenül a WordPress irányítópultján készít. És egy egyszerű regisztrációs widgettel érkezik, amelyet bármilyen oldalsávba beilleszthet.

Legutóbbi és népszerű hozzászólások widgetek

Ossza meg a legjobb hozzászólásokat az olvasókkal, hogy több nézetet és megosztásot szerezzen azáltal, hogy egyszerűen hozzáteszi a hozzászólásokat az oldalsávhoz vagy a lábléchez. Ezek a hasznos ingyenes pluginok megkönnyítik a közelmúltbeli vagy népszerű hozzászólások hozzáadását widgettel.

Legutóbbi hozzászólások Widget kibővített

Legutóbbi hozzászólások Widget kibővített

A Legfrissebb hozzászólások widget meghosszabbítja a legutóbbi hozzászólások miniatűrökkel, kivonatokkal, taxonómiával és más elemekkel történő megjelenítését bármilyen widgetkészület területén. Rengeteg lehetőség van, így korlátozhatja az eredményeket kategória, címke vagy akár a hozzászólás állapota szerint.

WordPress népszerű hozzászólások

WordPress népszerű hozzászólások

A legnépszerűbb hozzászólások megjelenítéséhez próbálja ki a WordPress Népszerű hozzászólások widget-bővítményt. Válassza ki, hogy az oldalnézetek alapján megjelenítse-e a legfontosabb hozzászólásokat, oldalakat, vagy akár az egyéni hozzászólástípusokat is. Ezen felül lehetőségek vannak az időtartam kiválasztására, így a nap, a hét, a hónap vagy akár egész idő alatt megjelenítheti népszerű hozzászólásait.

WP Tab Widget

WP Tab Widget

Egyedülállóbb megjelenés érdekében ehelyett hozzáadhat egy füllel ellátott hozzászólások widgetet. A WP fül widget legutóbbi hozzászólásokat, népszerű hozzászólásokat, legújabb megjegyzéseket vagy címkéket használ címkék létrehozásához. Ezen felül egyszerű lehetőségek vannak a tabulátorok sorrendjére, a lapozásra, a megjelenítendő hozzászólások számára és a miniatűr méretére.

Legutóbbi hozzászólások widget miniatűrökkel

Legutóbbi hozzászólások widget miniatűrökkel

A Thumbnails pluginnal ellátott Legutóbbi hozzászólások widget éppen így hangzik – egy egyszerű widget, amellyel a legutóbbi hozzászólásokat hozzáadhatja az oldalsávhoz. De ne tévesszen meg, még mindig sok olyan lehetőség közül választhat, amelyek segítségével testreszabhatja a beérkezett bevételeket. Adjon hozzá egyéni címet, mutassa meg a beküldött meta-t, határozza meg a miniatűr méretét, állítsa be a részlet hosszát, nyisson meg linkeket egy új lapon, stb..

Sidebar közvélemény-kutatások és felmérések

Ha blogot vagy online vállalkozást működtet, érdemes megtudni, mit gondol az olvasók valamikor. Az azonnali visszajelzés lekérdezésének legegyszerűbb módja egy közvélemény-kutatás vagy felmérés, és ezek a bővítmények egyszerűvé teszik a visszajelző űrlap hozzáadását a widget-területekhez..

WP közvélemény-kutatások

WP közvélemény-kutatások

A WP-Polls egy egyszerű Ajaxed-lekérdezés, amelyet bármilyen üzenetbe, oldalba vagy oldalsávba beilleszthet. Testreszabhatja szavazásait sablonokkal és CSS-kel, miután létrehozta őket, majd illessze be őket bármilyen widgetkészletre, kiválasztva a tartott vagy egy adott szavazást..

Szavazás, felmérés, kvíz és űrlap készítette a OpinionStage

Szavazás, felmérés, kvíz és űrlap készítette a OpinionStage

A OpinionStage több funkciókban gazdag lehetőséget kínál a Poll, Survey, Quiz & Form beépülő modulokkal. Ez egy nagyszerű lehetőség az olvasók elkötelezettségének fokozására azáltal, hogy megkérdezik az olvasót (vagy akár a közvélemény-kutatást adják át ajándékként). Ráadásul könnyű. Csak hozza létre a szavazást, és vegye fel a kütyübe.

Kvíz és felmérés mestere

Kvíz és felmérés mestere

A Kvíz és Felmérés Mester plugin lehetőséget kínál egyszerű kvízek és felmérések készítésére valódi hamis, feleletválasztós válaszok, nyitott válasz, jelölőnégyzetek, az üres és a számok kitöltése alapján. Ráadásul egy egyszerű rövid kódot használ, tehát csupán annyit kell tennie, hogy beilleszti a rövid kódot a szövegmezőbe, üzenetbe vagy oldalra, ahova csak akarja..

Lépjen kapcsolatba az űrlap widgetekkel

Az oldalsávok és a lábléc nagyszerű hely az egyszerű kapcsolatfelvételi űrlapok és információk elhelyezéséhez. Akár űrlapot szeretne, akár csak elérhetőségét szeretné felsorolni, itt találja a kedvenc plugin-beállításainkat.

Kapcsolatfelvételi űrlap 7

Vegye fel a kapcsolatot a 7. űrlap beépülő moduljával

A 7. kapcsolattartási forma az egyik legjobb ingyenes kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény az interneten (valójában ez a plugin, amelyet az összes ügyfelünknek ajánlunk). Nem, a 7. kapcsolattartó űrlap megkönnyíti az egyedi kapcsolattartási űrlapok létrehozását, ám az űrlapokat bárhova beillesztheti az űrlaphoz tartozó rövid kód segítségével (csak illessze be egy szöveges widgetbe az oldalsáv vagy lábléc hozzáadásához)..

WPForms Lite

WPForms WordPress bővítmény

A WPForms Lite egy drag and drop formátumkészítő a WordPress számára, amelyet percek alatt felhasználhat az egyedi űrlapok készítéséhez. Ezenkívül előre elkészített sablonok is segítenek az időmegtakarításban, valamint egyszerű lehetőségek az űrlapok beágyazására bármilyen widgetbe, bejegyzésbe vagy oldalra..

Vegye fel a kapcsolatot a kütyüvel

Vegye fel a kapcsolatot a kütyüvel

Ha csak elérhetőségi adatait (és nem egy űrlapot) szeretne megjeleníteni, akkor fontolja meg az ingyenes Contact Widget plugin-t. Ez az egyszerű bővítmény két új modult ad hozzá a WordPress webhelyéhez: egyet a személyes vagy üzleti kapcsolattartási adataihoz (e-mail, telefon, fax és cím a Google térképpel), a másik pedig a közösségi profilokhoz..

Naptár plugins

A vállalkozások és az olyan webhelyek esetében, ahol rendezvények vagy promóciók vannak, a naptár kulcsfontosságú. A naptár kiválóan alkalmas konferenciák, boldog órák, korlátozott idejű eladások, webinarok és egyebek megosztására. Ha hozzáteszi őket az oldalsávhoz vagy a lábléchez, biztosítja a nagyobb expozíciót bármilyen felmerülő felületen.

Az eseménynaptár

Az eseménynaptár

Az Eseménynaptár egy fantasztikus naptár a WordPress számára, amely egyszerű funkciókat kínál az események létrehozásához és kezeléséhez. A beépülő modul hozzáad egy új hozzászólástípust, amellyel felveheti az összes közelgő eseményt, valamint egy olyan widgetet, amelynek segítségével az eseménylistát bármilyen oldalsávban vagy láblécben megjelenítheti..

Ellenőrizze az eseménynaptárt

Ellenőrizze az eseménynaptárt

Az események hozzáadása a Tockify Naptár beépülő modul segítségével könnyű a nagy teljesítményű szerkesztővel, több naptár elrendezéssel (hónap, napirend, PIN-tábla), testreszabható megjelenéssel, a Google Naptár szinkronizálásával és még sok másnal. A mellékelt mini-naptár widget megkönnyíti a közelgő események megjelenítését egy naptárban, a kiválasztott nap alatt felsorolt ​​eseményekkel..

További hasznos kütyü

Sok widgetet lefedtünk, de ha egyszerre egy csomó modult szeretne hozzáadni, érdemes választani egy köteget. Az alábbi lehetőségek mindegyike több fantasztikus kütyüt ad hozzá egy bővítményen belül.

Mexikó egyszerű hirdetési widget

Mexikó egyszerű hirdetési widget

További lehetőségekért tekintse meg a Mex Easy Ads modult. Ez a plugin korlátlan számú hirdetést hozhat létre egyetlen widgetből előre definiált vagy egyedi hirdetésméretek, véletlenszerű rendezés, animációk csúsztatása vagy elforgatása és egyebek segítségével. Kiválóan alkalmas váltakozó szalaghirdetés létrehozására, vagy akár kisebb, 125 x 125 méretű hirdetések rácsának létrehozására.

Google Maps Widget

Google Maps Widget

Térkép hozzáadása az oldalsávhoz vagy a lábléchez nagyszerű módja annak, hogy a látogatók / ügyfelek pontosan megismerjék a vállalkozás helyét. A Google Maps Widget bővítmény lehetővé teszi a térképek gyors és egyszerű hozzáadását a widgetált területeken. A szokásos beágyazási kódokkal ellentétben a Google Maps Widget bővítmény a következő szintre viszi, lehetővé téve az interaktív térképek könnyű létrehozását a fénydoboz támogatásával. PRO-verziót kínálnak, több mint 50 hozzáadott funkcióval és opcióval, például bőrökkel, widget-klónozással, több érintkezős támogatással, a Google Analytics integrációjával és természetesen a prémium amerikai alapú támogatással.

Időjárás Atlas Widget

Időjárás-atlasz

Az Weather Atlas Widget egyszerű, de kiváló plugin az időjárási tényezőknek a világ minden tájáról való hozzáadására a WordPress alapú webhelyekre. Ez egy szórakoztató módszer, ha időjárási körülményeket adunk hozzá egy síházhoz, szállodához, szórakoztató parkhoz vagy más szabadtéri tevékenységen alapuló webhelyhez..

A widget nagymértékben testreszabható – az összes tervezési elem állítható és az időjárási adatok különféle formákban, nyelveken és egységekben jeleníthetők meg. A widget egyik legjobb tulajdonsága az adaptív képesség. A háttér és a határok alkalmazkodnak az aktuális hőmérséklethez, így egy pillanat alatt el tudja magyarázni, milyen az időjárás.

Az időjárási viszonyok ikonjai egyszerűek és gyönyörűek, és adaptálják a widget szövegét, színét és árnyalatát is. Ráadásul érzékeny. Ez azt jelenti, hogy automatikusan alkalmazkodik megjelenítéséhez a mobil eszközökön. A betűméret a webhely betűméretének (és az oldal elhelyezésének, valamint a böngésző méretének) megfelelően módosul..

A Google véleményező widget

A Google véleményező widget

A vállalkozások számára az értékelések fontos részét képezik a hitelességének és a potenciális új ügyfelekkel való bizalom kialakításának. A Google az egyik legmegbízhatóbb online forrás a valódi véleményezéshez az interneten, és a Google Reviews Widget plugin segítségével könnyen hozzáadhatja vállalkozásának véleményét webhelyéhez. Mutassa meg véleményét avatarokkal, csillagokkal, áttekintő részletekkel, olvassa el a további linket stb.

Widget letiltása

Widget letiltása

Nem tetszik egy adott widget? Nincs mit! A Widget Disable funkcióval egyszerűen letilthatja a speciális kütyüket, így azok nem képesek választani az oldalsáv, lábléc vagy más widgetkész területek felépítésekor. Csak telepítse és kezdjen el dolgozni, és távolítsa el ezeket a nem kívánt kütyüket!

Widget importőr / exportőr

Widget importőr és exportőr bővítmény

Az utolsó plugin, amelyet meg akartunk osztani, valószínűleg az egyik leghasznosabb – ez a Widget Importőr és Exportőr. Ezzel átmásolhatja a weboldalon található widgeteket egy webhelyen, és felhasználhatja őket ugyanolyan sorrendben és egy új webhely helyén..

Ez különösen akkor hasznos, ha a webhelyet a helyi gazdagépen klónozza, új hostolási tervhez költözik, vagy ha több telephelyen van telepítve, és újra szeretné használni a kütyüket. Egyszerűen telepítse a beépülő modult a WordPress webhelyére, és exportálja a JSON-fájlt, majd telepítse a beépülő modult az új webhelyre az eszközprimitívek importálásához..


Tudjuk, hogy ezer widget és widget-plugin érhető el, de remélhetőleg képesek vagyunk segíteni abban, hogy megtaláljon néhányat, amelyekre szüksége lehet. És az összes megosztott lehetőség 100% -ban ingyenes, és megtalálható a WordPress.org tárházban (így a témát közvetlenül a WordPress irányítópultjára telepítheti).

Hiányzott valami? Ha van egy widget, amelyet még mindig keres, tudassa velünk, és meg fogjuk találni. Vagy ha van saját beépülő modulja, akkor javasoljon egy megjegyzést az alábbiakban, hogy ellenőrizhessük!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map