35 legjobb portfólió WordPress-téma 2020-ban

A legjobb portfólió WordPress témák

E folyamatosan fejlődő digitális korban rendkívül fontos, hogy online jelenlétünket megismertessük. Legyen a Facebook, a MySpace, a Google+, a Flickr stb., Meg kell ismertetnünk jelenlétünket, hogy esélyt teremtsünk ebben a digitális korban. A szociális média néha nem elegendő. Valami személyesebbé és szokásabbá kell tenni a tehetségét. Legyen szó videográfiáról, fényképezésről, művészetről, tetoválásokról, belső vagy grafikai tervezésről, vagy bármi másról is, amelyet bemutatni szeretne, a munkája a saját osztályába kerülne, a legjobb WordPress témák közül, amelyeket összegyűjtöttünk. az internetről.


Mindig tartsa a portfóliót és a kockázatot a saját kényelmes alvási pontján… -Mario Gabelli

Ha valami funkcionálist keres, mivel jól megtervezett, valami könnyű betölteni és egyszerű, hogy ez ne árnyékolja magát a munkáját (mert nem akarja, hogy a leendő ügyfelek jobban lenyűgözzenek az Ön portfóliójának tervezésénél) mint a ténylegesen összeállított kreatív művek) úgy gondoljuk, hogy itt fog találni valamit, amit igazán szeretsz. Összeállítottuk a legígéretesebb és (véleményünk szerint) legjobb portfóliójú WordPress témákat, amelyeket a legfontosabb piacok kínálhatnak. Tehát folytassuk a témákat!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Összesen

Összesen - Kreatív többcélú prémium WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Total egy valódi többcélú WordPress, és kiválóan alkalmas portfóliók készítésére. Nagyszerű példa erre a Total theme Lefty bemutató, amely praktikus bal oldali navigációt kínál. Ez az egyedülálló portfólió-téma nagyszerű módja annak, hogy bemutassa munkáját … és akár eladja. Ez a bemutató a Total WordPress téma nagyszerű tulajdonságait használja, beleértve egy külön feltöltött portfóliót, amely támogatja a különféle formátumokat (képek, galériák, csúszkák, videók és egyebek), rengeteg elrendezést (1-4 oszlop), végtelen képet lebegő lehetőségeket (plusz ikon, link ikon, lightbox, cím felbukkanása, cím és dátum, átlátszóság stb.), és bárhová felveheti portfólióit az oldalkészítő használatával (csak illesszen be egy rácsot vagy körhintat a Visual Composerhez). Bármilyen típusú portfóliót szeretne, elkészítheti.

Éhező művészként ki kell hoznod a nevét, és meg kell csinálnod egy dolgot, vagy az út mentén. A Lefty bemutató tartalmaz egy névjegyet és egy kapcsolatfelvételi oldalt, hogy a potenciális ügyfelek kapcsolatba léphessenek velük. Azt is engedélyezheti, hogy a WooCommerce saját digitális műveit vagy fizikai művészeteit közvetlenül a webhelyéről értékesítse. A Viszlát art house megbízásokkal felbukkanó üzletek és online értékesítések találhatók itt!

Ha van valami más, amire szükséged van az online portfólióhoz, a Total meg tudja csinálni. Szeretné megosztani a közelgő eseményeit? A Total kompatibilis az ingyenes Eseménynaptár-bővítménnyel. Meg akarod mutatni, hogy mi megy bele minden egyes darabba, amelyet létrehozsz? Adjon hozzá néhány ügyességi sávot, kördiagramot vagy akár animált mérföldkő számlálót, hogy átjuthassa a pontját. Le kell fordítania webhelyét? A téma .po és .mo fájlokkal érkezik, és WPML kompatibilis. Tehát alapvetően az összes weboldallal egyszerűen készítse el webhelyét, és töltsön több időt a kreativitására összpontosítva. A Total 40+ egyedi demóval és számlálással jár

Boxed Folio Teljes bemutató

Teljes Boxed Porfolio WordPress Theme Demo

Információ és letöltésView a Demo

Dobozos mintát keres? A Teljes téma dobozos Folio bemutató bemutatja, hogyan lehet a Beépített beállítások használatával a Teljes témában létrehozni egyéni portfólió elrendezést. Ráadásul a gyors demo-telepítő még könnyebbé teszi a Total készen levő demóinak indítását.

TinyFolio Teljes bemutató

Teljes Tinyfolio portfólió WordPress Theme Demo

Információ és letöltésView a Demo

A Total témával szinte bármit létrehozhat. Vessen egy pillantást a TinyFolio teljes téma fenti képernyőképeire, és láthat egy másik nagyszerű példát arra, hogy a Total téma miért az egyik legjobb WordPress-téma, amelyet a webhelyére választhatott..

James személyes portfóliója Teljes bemutató

James személyes portfóliója Teljes bemutató

Információ és letöltésView a Demo

James egy dobozos demo, teljes képernyős háttérrel és nagyon minimalista megközelítéssel, amely megmutatja, hogyan lehet létrehozni egy weboldalt a Total segítségével egy személyes portfólióhoz és / vagy bloghoz. Sötét fejlécgel (bármilyen színű lehet), valamint egy egyszerű képpel, egy képből, néhány ikondobozból és egy portfóliórácsból álló kezdőoldallal, amely bemutatja a “legújabb munkát”. A Visual Composer oldal készítőjével építve a honlapot nagyon könnyű csíptetni vagy teljesen bármire változtatni. Mivel manapság elengedhetetlen az online portfólió megléte, mi lenne jobb módja annak felállításához, majd a WordPress használatával, amely az egyik legszélesebb körben használt CMS-rendszer, amely nemcsak könnyen használható, hanem nagyon erős és biztonságos is.

Az üzleti portfólió teljes demonstrációjának adaptálása

Az üzleti portfólió teljes demonstrációjának adaptálása

Információ és letöltésView a Demo

Szereti az Adapt ingyenes WordPress témát, de többet szeretne? Több lehetőség. További szolgáltatások. További plugin-kompatibilitások. Csak még? Akkor ez a teljes WordPress témájú előre gyártott webhely tökéletes az Ön számára! A Total Adapt üzleti és portfólió bemutatója a népszerű ingyenes témánk feltöltött változata. Az Adapt demo a Total opcióit használja egy dobozos weboldal-elrendezéshez, testreszabható fejléchez, félelmetes közösségi lehetőségekhez és könnyen használható oldalkészítő elemekhez (beleértve egy csúszkát, ikondobozokat, a legutóbbi portfólióbejegyzések rácsát és a legutóbbi blogbejegyzések rácsát) lenyűgöző céloldal létrehozásához. A Total hatalmas portfóliójának és blogjának lehetőségeivel együtt könnyű kiépíteni webhelyét innen.

2. Neve (ingyenes)

Neve WordPress téma

Egy online portfólió felépítése egyszerű és megfizethető, különösen a Neve esetében. Ez az ingyenes téma könnyű elindulni, köszönhetően a stílusos demonstrációs webhelyeknek és az intuitív téma-testreszabási lehetőségeknek. A téma készen áll a fordításra is, támogatja az RTL-t, a SEO-t és az akadálymentességet, valamint rendelkezik egy praktikus, egy kattintással történő visszagörgetéssel. Tehát ha egy hibával frissítést tett közzé, akkor egy gombnyomással egyszerűen visszavonhatja a módosításokat! Szeretné eladni a munkáját? A Neve még kompatibilis a WooCommerce-lel, így könnyű felépíteni saját üzletét.

És ha többet szeretne, akkor lehetősége van frissíteni a Soha nem prémium terv további webes demokat, elrendezéseket, egyedi Elementor és WooCommerce kiterjesztéseket, és így tovább.

3. Gutenix (ingyenes)

Gutenix WordPress téma

Saját portfóliót szeretne készíteni, az utat? Akkor imádni fogod a Gutenix-et. Ezt az ingyenes témát a Gutenberg, az Elementor és a Brizy közreműködésére hozták létre, amely rengeteg lehetőséget kínál Önnek a saját portfóliójának elkészítéséhez. Képgalériákat, fájlokat, borítóképeket, tartalomelemeket és még sok másot adhat a munka bemutatásához. A téma reagáló, retina kész, 4 oldal elrendezést kínál (dobozos, teljes, jobb vagy bal oldalsáv), 8 lenyűgöző fejlécstílust, és teljes mértékben támogatja a WooCommerce szolgáltatást, ha saját termékeit vagy szolgáltatásait szeretné eladni..

Szeretne több Gutenberg blokkot használni a portfólió hozzászólásaihoz? A Gutenix fejlesztői felsoroltak. A ZeGuten bővítmény további 15 és több blokkot ad a kép-összehasonlításokhoz, körhintákhoz, árazási táblázatokhoz, animált dobozokhoz, reklámcsíkokhoz, ikonlistákhoz és még sok máshoz, amelyeket felhasználhat a portfólióban.

4. Sahel

Sahel - Elegáns multi-concept téma

Információ és letöltésView a Demo

A hirdetők minden bizonnyal szeretik a Sahel WordPress portfólió témáját. Ez a teljes funkcionalitású, több fogalmú téma magában foglal minden olyan funkciót, amelyre szüksége van egy weboldal megtervezéséhez a portfólió bemutatásához. A kezdéshez az egységes projekt- és portfóliólista-sablonok elegáns lehetőség a munka hozzáadására. Egyszerűen válassza ki a galéria, csúszka, kép vagy falazat elrendezését a projekthez. Ezután válasszon egy galéria, falazat vagy egyedi szórási elrendezés közül a fő portfólió oldalán. Vannak lehetőségek a több vagy végtelen görgetés betöltésére is.

De ez még nem minden, a Sahel nagyszerű lehetőségeket is tartalmaz a blogjához. Használja a beépített sablonokat a hírekhez, a legfrissebb frissítésekhez és az áruházakhoz. És online boltot is felépíthet. Mivel a téma a WooCommerce egyedi opcióit és elrendezéseit tartalmazza, könnyedén eladhat grafikákat, árukat vagy akár kapcsolt termékeket. Mivel a Sahel tartalmazza a WPBakery Page Builder alkalmazást, az intuitív drag and drop készítő segítségével mindig elkészítheti saját oldal elrendezését..

Sahel reagálékony és retina kész is. és hajók lenyűgöző számú rövid kóddal, szinte mindenért. Könnyen hozzáadhatja termékeit, portfólióját, videóit, szakaszcímeit, árazási táblázatait és egyebeket. Ezen felül a fejléc stílusának, a ragacsos fejlécnek, a Font félelmetes ikonoknak, az egyedi widget-területeknek, a Google betűtípusoknak és még sok másnak a lehetőségei vannak. Ha mindent tartalmaz, akkor biztosan képes lesz egy lenyűgöző portfólió létrehozására!

5. Vong

Vong portfólió - Érzékeny portfólió WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ha a teljes szolgáltatás és az érzékeny portfólió témája van, akkor nem tehet jobban, mint a Vong Portfolio WordPress téma. Ez a téma rendkívül egyszerűen használható – telepítse és használja az 1-kattintásos bemutatóimportort az induláshoz. Ezután gyorsan készíthet elegáns, professzionális és modern megjelenésű internetes portfóliót a mellékelt portfólió-stílus (a projekt részleteivel), mozaikszerű vagy kőműves galériák, egyedi overlay navigációs menü, színpaletta-készítő, az Layout Helper drag and drop rácsépítő és a beépített alkalmazás segítségével társadalmi megosztás.

A Vong Portfolio téma szintén teljes mértékben kompatibilis a WooCommerce-lal. Ez azt jelenti, hogy a portfólióból elemeket árusíthat, vagy szolgáltatásait kölcsönözheti, közvetlenül a saját webhelyén. Csak telepítse a WooCommerce szoftvert, és adja hozzá az árut – a Vong az összes áruház elemet úgy alakította ki, hogy tökéletesen illeszkedjen a téma minimális, modern esztétikájához..

A figyelemre méltó témájú funkciók között szerepel a hasznos tartalmi rövid kódok (térkép, diavetítés, körhinta, lapok stb.), Retina támogatás, lokalizációs fájlok, valamint WPML kompatibilitás, hasznos csapatsablon hozzájárulók hozzáadásához, speciális portfólióbeállítások (orderby, 3 portfólióméret, 21 animált szűrőeffektus) , lightbox és így tovább).

6. ePix

ePix - Teljes képernyős fényképezés WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Egy fényképész? Grafikus? Illusztrátor? Akkor ne keresse tovább! Az ePix egy minimalista, gyönyörű és kreatív WordPress Photography Portfolio téma. Ez a téma reagáló HTML5 kódot és nagyfelbontású grafikát kínál retina kijelzővel. Egyes egyedi tulajdonságai közé tartozik: teljes képernyős csúszka, lenyűgöző galéria, kliens bejelentkezés, speciális élő Skin Editor, Visual Page Builder, parallax görgetés, dobozos vagy teljes szélességű webhely elrendezés és még sok más.

Az ePix teljes mértékben kompatibilis a népszerű WooCommerce e-kereskedelem bővítménnyel, így tökéletesvé teszi önálló művészek vagy fotósok számára. Csak telepítse a témát és a bővítményt, hogy elindítsa a nyomatok és a készlet eladását a saját webhelyén. Nem gondolom, hogy senki sem tagadná azt, hogy az ePix az egyik legjobb WordPress-témájú portfólió-téma, és hogy standardvá vált a többi fotós portfólió témája alapján.

7. ROUA

ROUA - Hipster portfólió és Blog WP téma

Információ és letöltésView a Demo

A ROUA egy gyönyörű minimalista és stílusos WordPress portfólió téma, amely szabadúszóknak és kreatív ügynökségeknek egyaránt alkalmas. Nagyon könnyű, mégis teljes mértékben megfelel minden grafikai tervező, illusztrátor, fotós igényeinek, és biztos, hogy trendi online jelenlétét teremti meg. Ez egy egyszerű, de friss és könnyen használható téma, amely bármilyen kreatív munkához megfelelő.

A témát a Bootstrap 3 front-end keretrendszerével hozták létre, amely először teljes mértékben reagál és mobil. A téma rendkívül testreszabható, és a Redux keretrendszerre épül, ezért nagyon könnyű és kényelmes. Ha valami mást keres, és kiemelkedik a tömegből, akkor ezt a témát kell választania!

8. Notio

Notio - Deluxe portfólió téma

Információ és letöltésView a Demo

A Notio egy tiszta, kifinomult és egyszerű, mégis gyönyörű WordPress portfólió téma. Ez a téma ravasz és esztétikus kialakításával képes magas elvárások elérésére, miközben rendkívül egyszerűen használható. Egyes funkciói között szerepel az importálási témák, a képek, a csúszkák, az üzenetek, az oldalak és a kütyü. Készen áll a WordPress 4 vagy újabb verziókra, és WPML többnyelvű támogatással rendelkezik mind az oldalszöveg, mind a WooCommerce áruház szakaszai számára.

Rengeteg drag and drop elem van, amelyek lehetővé teszik az oldal gondtalan testreszabását. A Notio retina kész és rendkívül nagy felbontású grafikával büszkélkedhet. Valójában nehéz leírni, hogy milyen jól néz ki ez a téma, ezért került a legjobb portfólió WordPress témáinak listájába. A téma dokumentációja nagyon széles és informatív, elég ahhoz, hogy minden újszülött tapasztalt felhasználóvá váljon. Ugyanez az alkalmazkodási elv vonatkozik az eszközökre is. A Notio teljesen érzékeny, és jól működik táblagépeken, okostelefonokon és asztali számítógépeken.

9. Pofo

Pofo - Kreatív portfólió és Blog Prémium WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Pofo egy modern, nagymértékben testreszabható, könnyen használható és teljes mértékben reagáló WordPress téma ügynökségek, kreatív csapatok, fotósok, szabadúszók, bloggerek, művészek, vállalati vállalkozások és bármilyen más üzleti fülke számára, amely könnyedén megkönnyíti a portfólió, blog és e-kereskedelem weboldalának kialakítását..

Ez a gyönyörű és elegáns téma sok elrendezést kínál online portfóliójához és blogjához. A nagy gyűjtemény a több mint 150 előre beépített elemből, 25+ kész weboldalból és 200+ mintademo-oldalból felgyorsítja a webépítést. A csomagban szereplő témát a népszerű WPBakery Page Builder és a Slider Revolution is tartalmazza a Pofo egyedi rövid kódjaival, extra lehetőségekkel. Használhatja a WordPress testreszabót is a tökéletes weboldal további kialakításához. A Pofo a legjobb szabványok szerint van kódolva, és jól dokumentált, így webhelye gyorsan betöltődik, és könnyen megtalálja a választ minden kérdésére.

10. GridStack

GridStack - Érzékeny ügynökség WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A GridStack egy minimális és modern WordPress portfólió-téma, amely fényképeket, illusztrációkat, videókat és más médiumokat mutat be. Teljesen érzékeny, és támogatja az AJAX dinamikus betöltését is. A téma bal oldalán rögzített panel található, amely segít a zökkenőmentes navigálásban.

Néhány egyéb funkciója a teljes képernyős megtekintési lehetőségek és a parallaxis görgetési effektusok, a teljes szélességű galéria rácsok. Így a WordPress-webhely jól néz ki, és a rendelkezésre álló teljes képernyőt használja, függetlenül attól, hogy milyen méretű a képernyő. A képrács is érzékeny, átrendeződik, mivel a nézet felbontása sima animált effektusokkal csökken vagy növekszik.

11. Milo

Milo - Mobil érzékeny WooCommerce kész WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Milo tökéletesen minimalista és ultramodernes, érzékeny WordPress portfólió témája. Ez az elegáns téma a fotósoknak, művészeknek és illusztrátoroknak egyaránt kiválóan alkalmazkodik, és elismerik a minimalizmust, és arra törekszenek, hogy online portfóliójukat oly módon jelenítsék meg, hogy azok tartalma minden oldal fókuszpontja legyen. A Milo intelligens, érzékeny kialakítású, hogy következetesen jelenítse meg az oldal elrendezéseit, a képernyő méretétől vagy az eszköz típusától függetlenül. Az oldalsó panel birtoklása rendkívül segíti a navigációt anélkül, hogy veszélyeztetné annak könnyedségét és kifinomultságát. Ha igazán szereti a minimalizmust, akkor ez a téma az Ön számára!

12. feltárja.

Mutassa be az érzékeny Porfolio prémium WordPress témát

Információ és letöltés

A Reveal egy prémium WordPress téma, amelyet a Theme Trust hozott létre azok számára, akik olyan üzleti / portfólió / blog stílusú webhelyet keresnek, amely érzékeny kialakítással rendelkezik, függetlenül attól, hogy milyen képernyőmérettel használja. Úgy tervezték, hogy jól nézzen ki a normál monitorán, laptopján, iPadjén, mobil eszközén (iphone) stb..

A Reveal a prémium Isotope js bővítményt használja, így szűrhető portfóliót beállíthat nagyon sima animációkkal, ahelyett, hogy újból töltenie kellene az oldalt minden alkalommal, amikor egy adott kategóriába tartozó elemeket szeretne megtekinteni. A portfólióelemek az AJAX használatával nyílnak meg, tehát amikor egy portfólióelemre kattint, a portfólió tartalma ugyanazon az oldalon jelenik meg a portfólió szakasz fölött, és rákattintható. Ez nemcsak elegáns eleganciát jelent, hanem webhelyének böngészését is nagyon egyszerűvé és gyorsvá teszi.

A Reveal általános kialakítása nagyon minimalista, és a hangsúly a tartalom. És a szolgáltatások szempontjából nem sokféle cucc van tele, hanem inkább csak a tiszta és egyszerű portfólió és a webhely szükséges lehetőségeit tartalmazza – több egyedi elrendezéssel és a testreszabási lehetőségek óriási választékával. Különleges ebben a témában az, hogy elfelejtheti a képek nagyítását vagy nagyítását, hogy megfeleljen a képernyő követelményeinek. A téma automatikusan beállítja a képeket a képernyőtől függően. Szó szerint bármilyen képernyőméret! Szüksége van valami újra? Valójában elveszítheti ezt az egyediséget.

13. Inspiro

Inspiro Teljes képernyő galéria Prémium WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Inspiro egy tiszta és elegáns, érzékeny WordPress portfólió-téma, amely inkább a fényképpel kapcsolatos kreatív médiumra összpontosít. Nagyszerű funkciókkal, például videotámogatással, teljes képernyős diavetítéssel, widgetált weboldallal, galéria modullal, a Visual Customizer dinamikus weboldal készítőjével, és hihetetlen ZOOM keretrendszerre épül..

És nincs szükség kódolásra. Ez az Inspiro-t könnyű (és kezdőbarát) opcióvá teszi minden képzettségi szintű webmester számára. A kódolás követelménye és az egyszerű drag and drop elérhetősége nélkül egyáltalán nem képes időben elkészíteni weboldalát, és végre bemutatnia a világnak a tehetségét, amelyet túl régóta tartott magának! Boldog bemutató!

14. Fotós

Online fotós WordPress téma fotós

A WordPress fotós téma egy prémium téma, amelyet profi fotósgal együttműködve fejlesztettek ki. Így biztos lehet benne, hogy a téma minden szükséges elemet tartalmaz a fényképezéshez. Semmi hiányzik!

Csak a gyönyörű képek értékesíthetik a fotós szolgáltatásait. Ezzel a témával elegánsan bemutathatja munkáját a honlapján. Jelenítse meg fényképeit teljes méretű háttérként vagy csúszkaként. Ráadásul a téma tökéletes a portfóliójához is – csak használja a beépített funkciókat a galéria hozzáadásához. Azoknak a fotósoknak, akik növelik ügyfélkörüket, a testreszabható kapcsolatfelvételi űrlap és a WooCommerce plugin-integráció nagyszerű. Így bármilyen szolgáltatást és terméket közvetlenül értékesíthet, például fotóeseményeket, fotókönyveket vagy kiegészítőket fotósoknak.

15. Mane

Mane modern portfólió WordPress téma kreatívok számára

Információ és letöltésView a Demo

A Mane WordPress téma tele van hasznos funkciókkal az online kreatív portfólió számára. A témát a nagy teljesítményű Visual Composer oldalkészítő csomagolja. Így az intuitív kezelőfelület-készítő segítségével elkészítheti saját egyedi elrendezését, rengeteg beépített portfólió-opcióval kiegészítve. Adjon hozzá portfólió listát, rácsot, töltsön be többet vagy végtelen tekercset, körhintákat, csúszkákat és így tovább. A téma mellett képekkel és videókkal ellátott fénydoboz, szociális hírcsatornák és ikon-integrációk, parallax-támogatás, interaktív linkek és még sok más jön.

16. Kalium

Kalium Professional kreatív WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Kalium a legkelendőbb kreatív téma, és könnyű belátni, miért. A téma rengeteg beépített opciót tartalmaz, amelyeket minden kreatív profi szeretne. Az egyszerű oldalépítési lehetőségek, az elrendezés-tervezők és az előre elkészített mintademokat megkönnyítik az induláshoz. Ezt követően használjon hozzáadott lehetőségeket a tipográfia, a csúszkák, a nyelvfordítások, a színek, a portfóliótartók, a Dribbble portfólió-integráció és a színek segítségével a kódmentes stílushoz. A Kalium téma retina készen áll, és adaptív képeket tartalmaz, amelyek nyújthatók vagy vághatók, hogy bármilyen eszközön tökéletes méretben megjelenjenek. Ez a rugalmasság miatt valószínűleg az egyik legjobb WordPress-téma a vállalkozások és ügynökségek számára.

17. Werkstatt

Werkstatt kreatív portfólió WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Egy gyönyörű portfólió elkészítéséhez valóban segít a gyönyörű sablonnal kezdődni. Csak úgy történik, hogy a Werkstatt téma tele van velük. Több mint 25 egyedi portfólió- és galériastílusú demó közül választhat, beépített drag and drop oldalkészítő felülettel, automatikus észlelési portfóliószűrővel, testreszabható blogstílusokkal és még sok minden máskal, kiváló választás minden alkotó számára, hogy saját weboldalt készítsen. További nagyszerű szolgáltatások között több száz Google betűtípus, 6 animált lebegőhatás, WooCommerce kompatibilitás, több menü elrendezés és még audio overlay-k találhatók..

18. Simaan

Sima WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Smoothly nagyszerű választás kreatív webhelyek létrehozására az ügyfelek vagy magának számára. Ezt a WordPress portfólió témát számos kreatív szakember választotta, köztük web- és grafikai tervezők, illusztrátorok, fotósok, ügynökségek, szabadúszók és még sokan mások, hogy elképesztő portfóliókat és vállalati webhelyeket készítsenek. Ez egy igazán kreatív WordPress-téma. Számos figyelmeztető demót tartalmaz, amelyek segítenek Önnek és ügyfeleinek kiemelkedni a tömegből. Csak használja egyikét kiindulási pontként saját, lenyűgöző webhelyének létrehozásához.

Számos prémium WordPress plugin és Visual Composer elem tartalmaz csomagot, több mint 200 dollárért. Ezenkívül számos exkluzív prémium WordPress bővítményt tartalmaz, amelyek csak a témán belül érhetők el. Számos harmadik fél beépülő modulját is támogatja. Sima animációk és effektusok, képrácsos rácsok és galériák, kreatív körhinták, színes Google Maps, eszközök makettjei, társadalmi kapcsolatok, portfólió készítésének képessége, esettanulmányok, csapattagok és még sok más funkció és opció segít valami igazán kiemelkedő termék létrehozásában..

19. AVOIR

AVOIR WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az AVOIR WP egy prémium WordPress téma, amely minimális tervezésen, finom tipográfián és nagyméretű fényképeken alapszik, kifejezetten kreatív szakemberek, például grafikai és webes tervezők, kreatív ügynökségek, tetováló művészek, szabadúszók, fotósok, építészek, graffiti művészek és vizuális igények számára. művészek általában.

A hűvös szolgáltatásokkal, például a nagy teljesítményű Visual Composer Drag & Drop oldalkészítővel, a Redux Opciók keretrendszerével, a Revolution Slider-rel, a Parallax hátterekkel és a Google Web Betűtípusokkal, az AVOIR WP ideális választás a kreatív webhelyek és projektek számára. A kézibeszélőn egy kattintással elérhető Demo telepítővel és a WooCommerce-ra kész demóval perc alatt állíthatja be webhelyét, és tartalmakat készíthet. A téma szinte minden eleme könnyen testreszabható kódolási ismeretek nélkül.

Érzékeny és rendkívül rugalmas AVOIR WP lehetővé teszi, hogy rendkívül esztétikus és egyedi lapos elrendezéseket készítsen. Egyéni színkészletek, Google Web Betűtípusok, Parallax háttér, Video Sliderek, Animálható elemek és még sok más szolgáltatás elérhető egy könnyen használható és intuitív felületen.

20. Monsterrat

Monsterrat WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Monsterrat egy tiszta és minimális portfóliójú prémium WordPress téma. Ez a kedves téma tökéletes lenne a művészet, a terméktervezés, a ruházat, a multimédia bemutatók vagy bármi más bemutatására.

Ha a tervező bármilyen módon vagy formában valóban szüksége van egy weboldalra, hogy az emberek megtalálhassanak. Az indulás legegyszerűbb módja egy WordPress téma, tehát miért nem Monsterrat? A téma egyik legkülönlegesebb tulajdonsága a vékony függőleges ikon navigáció, amely a média elé áll és középpontjában áll. Az olvasóknak csak le kell mozgatniuk az ikonokat az elrejtett menü, a társadalmi kapcsolatok, a portfólió és a keresősáv megnyitásához.

A Monsterrat azonban sokkal többet is képes elérni, mint pusztán az ön portfóliója, sok egyedi postaládával és a nagy teljesítményű Visual Composer oldalkészítővel együtt jár. Ily módon hozzáadhatja az Ön által kínált szolgáltatásokat, boldog ügyfelek és még a csapat tagjainak beszámolóit is (ha csak Ön vagy, akkor a zeneszerző segítségével készíthet körülbelül egy oldalt). További témakörök a Google Maps integrációja, a FontAwesome ikonok, fordítási fájlok, számlálók és folyamatjelzők és még sok más.

21. Labirintus

Labirintus WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Maze egy nagyon egyedi és kreatív portfóliójú prémium WordPress téma, amely bármilyen ügynökségnek vagy stúdiónak tökéletesen alkalmas weboldaluk létrehozására. Ez a téma nagyszerű módja annak, hogy megismerjük az ügyfeleknek, milyen fantasztikus vagy.

Ez a téma valóban egyfajta. Ha nagy, merész benyomást szeretne csinálni, akkor a labirintus az Ön számára megfelelő. Ez az egy egyoldalas portfólió téma nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik saját online portfóliójának elkészítéséhez, amely valóban leírja Önt és kreatív folyamatát. Az egyszerű elrendezés-készítő segítségével szekciókat rendezhet, válasszon világos és sötét színű bőrből, és az induláshoz használja a beépített gradiens hátteret.

A Maze tonna további funkcióval rendelkezik, mint például az egyedi fejlett görgetés, a vászon magas FPS háttérképe és a teljes képernyős csúszkák, amelyek minden bizonnyal felhívják az olvasók figyelmét. A márkázatlan lehetőségek panele, a dinamikus üzenetküldő és az oldalmeta mezők, a Google betűtípus-támogatás és egyéb háttérfunkciók örömmel fogják Önt ragaszkodni. További nagyszerű funkciók között szerepel a gyermek téma támogatása, a fordítási fájlok, egy szép rövid kód generátor, az Ajax kapcsolatfelvételi űrlap és még sok más.

22. Beckett

Beckett WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Beckett egy modern és egyszerű blog és portfólió prémium WordPress téma. Tiszta és tágas elrendezéssel ez a téma a képekre és a tartalomra összpontosít.

Amikor a hobbijastól a profi fotósig tart, az első lépés egy stílusos weboldal létrehozása, amely bemutatja a munkáját. A Beckett megkönnyíti az életét. Ez a téma olyan főbb funkciókat tartalmaz, amelyekkel gyorsan meg kell építeni egy fotós weboldalt. A szűrhető portfólió tökéletes a képgalériák feltöltéséhez, a portfólió és az archívum sablonjai pedig az oldalak gyors és egyszerű hozzáadását teszik lehetővé..

A Beckett másik nagyszerű tulajdonsága a WordPress Theme Customizer beépített támogatása. Innen beállíthat egyedi színeket, válasszon tonna egyedi widgetből és még sok másból. Ezzel láthatja az összes változást élőben, mielőtt elkötelezi őket az élő webhelyre. Egyéb funkciók közé tartozik a lenyűgöző honlap-diavetítés, az egyéni rövid kódok, az ajánlások oldala, az érzékeny kialakítás és a böngészők közötti kompatibilitás.

23. Verem

Verem a WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Stack egy színes és modern metró stílusú kőműves portfólió prémium WordPress téma, Themify által. Ez a téma egy teljesen folyamatosan reagáló kialakítású, amely a tartalmát bármilyen eszközön könnyen olvashatóvá teszi. A téma egy stílusos kőműves blog és portfólió téma, amely a Themify “Csempe” kiegészítő használatával létrehozta a legutóbbi hozzászólások zökkenőmentes rácsát. Ez a téma tökéletes módja annak, hogy megoszthassa gondolatait, tapasztalatait vagy akár műalkotásait a világ többi részével.

A téma Themify drag and drop építőjét használja, így könnyű létrehozni az egyedi elrendezéseket. A beépített színopciók azt jelentik, hogy elkészítheti a Stack verzióját, amely az Ön számára megfelelő (ha csak rózsaszín árnyalatot szeretne használni – akkor csak nekünk a stíluslapot). Ráadásul a téma a WooCommerce kompatibilis, így elkezdi pénzt keresni a webhelyén saját termékeinek értékesítésével vagy kapcsolt webhelyekre mutató linkekkel.

A minden bizonnyal kedvelt további funkciók közé tartozik a végtelen tekercselés, a retina kép támogatása, a sok postai formátum, az egyedi rövid kódok és a kütyü, a Google egyedi betűkészlet-opciói és még sok más.

24. Duzzad

Duzzad WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Swell egy minimális portfólióval és bloggal kapcsolatos prémium WordPress téma, amely tökéletes egy személyes webhely elindításához, hogy megossza gondolatait vagy előmozdítsa munkáját. A lenyűgöző video háttérrel való támogatás és a bejegyzés és a tartalom kiemelkedik.

Mindenki online, tehát csak akkor van értelme, ha Ön is ilyen vagy. A duzzanat egy fantasztikus lehetőség a saját blog vagy online portfólió elindításához. Ez a könnyen használható téma teljes mértékben reagál, így követői bármilyen eszközön kijelenthetik a legújabb hozzászólásaikat. A beépített oldalsablonok a kezdőlaphoz és a portfólióhoz egyszerűvé teszik a webhely beállítását.

A Swell egyik legjelentősebb tulajdonsága a teljes szélességű video háttér. A téma támogatja a Vimeo-t, a Youtube-ot és az ön által üzemeltetett videókat, így látványos oldalakat készíthet. A címek egyedi háttérképei pedig egyedi érzést adnak a portfólióhoz, a bloghoz stb. Az egyéb téma funkciók között szerepel az egyedi widget, az egyedi logó feltöltése, a hasznos rövid kódok és a WordPress téma testreszabási támogatása (az egyszerű tervezési testreszabás érdekében)..

25. Elegáns Themify által

Themify Elegáns WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Elegant egy tiszta és minimális portfóliójú prémium WordPress téma, amelyet Themify tervezett. Ez a téma tökéletes azoknak a fotósoknak, művészeknek és bloggereknek, akik rengeteg nagyszerű képet osztanak meg az olvasóikkal.

Egy fotó több ezer szót érdemel, igaz? Akkor miért nem tölti ki webhelyét milliónyi szóval az Elegáns portfólió WordPress témájába tartozó gyönyörű portfóliókkal. Ez a téma tökéletesen kódolva van Önnek (és a csapatodnak), hogy megosszanak egy blogot, amelyen tippeket és gondolatokat találsz, teljes munkád portfólióját, és még egy e-kereskedelmi üzletet is, ha vannak olyan áruk, amelyeket meg szeretne osztani az olvasókkal..

Az elegáns portfólió előre megtervezve van, 6 különböző színű bőrrel, de vannak beépített színválasztók is, ha saját színsémáját szeretnéd megtervezni. Mivel a téma magában foglalja Themify drag and drop oldal készítőjét is, néhány kattintással egyszerűen létrehozhat egyedi megjelenésű oldalakat. Mindez a könnyen használható opciók révén az Elegáns portfólió kiváló választás minden kreatív számára. További téma jellemzői: egyedi widgetek, rengeteg rövid kód, három képszűrő (szépia, elmosódás és szürkeárnyalatos), egyedi fejléc opciók, társadalmi integráció és természetesen egy kedves, érzékeny kialakítás.

26. Piros: Folio

Piros: Folio WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Piros: a folio egy reagáló WordPress-téma a Themeforestből. Ez a kedves téma tökéletes, hogy bemutassuk munkánkat, hogy megosszuk barátaival, ügyfeleinkkel és követőinkkel.

A portfólióval büszkélkedhet minden tervező, fejlesztő vagy művész számára. Azáltal, hogy online portfólióját teszi elérhetővé, könnyebben megoszthatja munkáját barátaival, családjával és a munkaadókkal, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Piros: a fólió tökéletes módja annak, hogy online portfóliót hozzon létre, amelyet bármilyen eszközön megjeleníthet az érzékeny elrendezés, a testreszabható Google betűtípusok, a Pretty Photo Lightboxok és még sok más révén.

A Red legfontosabb jellemzője: a Folio a témába beépített rugalmas portfólió opciók. A Portfolio egyedi postai típus használatával gyorsan és egyszerűen létrehozhat korlátlan portfólió oldalakat, szakaszokat és kategóriákat. Stílusosítsa az egyes portfóliókat szűrési lehetőségek, képméret (kicsi vagy nagy négyzet, tájkép, kicsi vagy nagy portré vagy videó), fénydobozok és opcionális lapos böngészőkeret segítségével az egyes elemekhez. Ezenkívül a Téma beállításai panelen testreszabhatja a portfóliók közötti távolságot, átfedést és átlátszatlanságot.

Egyéb téma funkciók: korlátlan szín a különféle témaelemekhez, egy könnyen használható témabeállítások panel, egy- és többoldalas elrendezési lehetőségek, a csapattagok egyedi üzenet típusa, 9 oldalsablon az induláshoz, rétegcsúszka és még sok más.

27. Trail

Trail WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Trail egy minimális portfólióstílusú WordPress téma a Theme Trust-tól. Ez az elegáns téma tiszta és egyszerű, így bemutathatja képeit és videóit.

A portfóliók nagyszerű módja annak, hogy megjelenítsék munkádat vagy jelenlegi projektjeidet. A Trail segítségével elegáns és minimális online portfóliót készíthet munkájáról. Ez nagyon hasznos, ha pályázik, megmutatják képességeit a potenciális ügyfelek számára, vagy csak hogy megosszák a barátokkal és a családdal.

A Trail egy szép, szűrhető portfólióval érkezik. Képek, galéria csúszkák és videók hozzáadhat munkája megjelenítéséhez. Ezenkívül a parallax honlapon is megjelenítheti az újdonságokat. Egy másik nagyszerű lehetőség a beépített WordPress Theme Customizer, amelynek segítségével megváltoztathatja a színeket, betűkészleteket és más funkciókat.

28. OnePager

OnePager WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A OnePager egy elegáns, a Templatic által kifejlesztett WordPress téma. Ez a téma nagyszerű módja annak, hogy bemutassuk a személyes vagy szakmai portfólióját.

A OnePager egy olyan funkciókban gazdag honlapot kínál, amely az Ön összes legfontosabb információját elöl és közepén helyezi el. Dönthet úgy, hogy csatolja a kezdőlap csúszkáját, az alkalmazottait, a portfólió elemeit, szolgáltatásait, a beszámolókat vagy az értékelési körhintát, a hirdetéseket, a blogbejegyzéseit, egy hírlevelet és akár egy kapcsolatfelvételi űrlapot is. Ezenkívül könnyedén testreszabhatja honlapját a kütyü és a WordPress beépített menürendszerének segítségével. Így elkészítheti azt a honlapot, amelyet az ügyfelek vagy az olvasók látni szeretnének.

A téma számos egyéb lehetőséget támogat a legtöbb temploma témában. A szolgáltatások közé tartozik a WooCommerce teljes online áruház támogatása, speciális keresés, archívumok, webhelytérkép és egyéni rövid kódok.

29. Félkövér

Félkövér WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Bold egy gyönyörű blog és a WordPress portfólió témája, amelyet Themify készített. Ez az izgalmas téma tele van nagy színű, textúrájú és tiszta elrendezésű lyukasztással, amely tökéletesen alkalmazható weboldalak számára bloggerek, tervezők, rajzfilmek, fotósok stb. Számára..

Ez a téma egyértelműen hatást gyakorol. Amint eljut a teljes szélességű honlaphoz, a szivárvány bármely színével kiemelkedik. Szinte bármit hozzáadhat a bloghoz és a portfólióhoz. Mindkettő támogatja a szabványos képeket, képeket, galériákat, csúszkákat, videókat és akár térképeket is. Ezenkívül testreszabhatja az egyes hozzászólásokat. Válasszon bármilyen színt, bármilyen mintát, bármilyen képet, bármilyen betűtípust és bármilyen igazítást. Ez lehetőséget ad arra, hogy weboldalt hozzon létre, amely megfelel a személyiségének.

Egy másik nagyszerű lehetőség a honlap végtelen terhelése. A vendégek tovább görgethetnek, amíg meg nem találják, amit keresnek. Van még egy hasznos vissza a felső gombra. Ilyen módon nem kell visszafelé gördülniük a csúcsra, amikor készen állnak. A Vissza a tetejére gomb egyetlen kattintásával a fejlécbe kerülnek az egyszerű navigáláshoz.

30. Tinta

Ink WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Tinta egy érzékeny rácsportfólió, a WordPress téma, amelyet a Theme Trust fejlesztett ki. Ez a lenyűgöző téma egy varrat nélküli honlap-rácsot tartalmaz, amely szakszerűen jeleníti meg a portfólió elemeit, így kiválóan illeszkedik művészek, grafikusok és más személyes portfólióval rendelkezőkhöz..

Ez a téma egyszerűvé teszi az elegáns honlap-portfólióval. A varrat nélküli rács kiemeli az oszlopokat. Ráadásul az a tény, hogy a portfólió szűrhető, megkönnyíti a látogatók számára az Ön munkáinak böngészését és a keresett keresés megtalálását.

A tinta szintén teljes mértékben reagál. Így megmutathatja webhelyét és portfólióját, bárhol is van. Egy ilyen szép portfólió segítségével könnyen felhasználhatja, hogy megmutassa a barátainak és követőinek a jelenlegi projektjeit, vagy akár egy állásinterjún is megjelenítse a teljes munkáját..

31. Patti

Patti WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Patti egyoldalas parallaxis stílusú téma, amely tökéletes egy egyszerű online portfólió létrehozásához. A téma érzékeny és könnyen használható, így szinte bárki létrehozhatja saját WordPress-oldalát vele. A téma magában foglalja a Visual Composer oldal készítőjét, így a webhely testreszabásához nem kell megértenie a kódolási nyelveket. Egyszerűen illessze be a beilleszteni kívánt modulokat. Mint például projektek, parallaxis háttérrel, galériák, csúszkák, ikonok, diavetítések és még sok más.

De ez még nem minden. A Patti számos hasznos és népszerű bővítménnyel is kompatibilis, hogy még több funkcióval bővítse portfólióját. Fordítsa le webhelyét a WPML segítségével, adjon hozzá egy boltot a WooCommerce segítségével, kezelje az oldalsávokat az SMK Sidebar Generator segítségével, optimalizálja SEO-ját a Yoast vagy az All in One SEO csomag segítségével, stb..

32. Kappe

Kappe - Teljes képernyő portfólió és Blog WP téma

Információ és letöltésView a Demo

A Kappe modern megjelenésű, érzékeny hálózati elrendezéssel és tiszta, szinte minimális kialakítású WordPress portfólió témával. Ezt a témát kizárólag a fényképezéshez fejlesztették ki, bár más kirakatokat is felvehet. Teljesen testreszabható, és retina ikonokkal, korlátlan csúszkákkal, színekkel, oldalsávokkal és legalább öt egyedi widgettel rendelkezik. Készen áll a fordításra, és egy teljesen felülvizsgált, részletes dokumentációval együtt szállítják. Tehát, ha olyan valamit keres, amely inkább a munkáját hangsúlyozza, mint önmagát, akkor ez mindenképpen érdemes kipróbálni.

33. Szűrve

Szűrt WordPress téma

Információ és letöltés

A Filtered egy valóban tiszta és stílusos portfóliójú WordPress téma, amely a munkájához a megérdemelt prezentációt nyújtja. Munkája lenyűgöző, miért mutatná ki középszerű témán? A szűrt jól kiegyensúlyozott és minimális kialakítású, számos ízléses jQuery-effektet tartalmaz, amelyek elképesztőnek tűnnek és a látogatókra hatással.

34. Kockázat

Kockázati WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Venture egy érzékeny üzleti és portfólió-alapú WordPress téma, amelyet a WPZoom készített. Ez egy nagyszerű téma azoknak a vállalkozásoknak és magánszemélyeknek, akik tiszta és minimális témát akarnak, portfólióval, hogy bemutassák munkájukat.

Ez a téma számos hasznos funkciót tartalmaz, például az egyéni teljes szélességű oldalnézetet. A Színek, betűtípusok és egyéb diavetítés funkciókat a Téma opciói oldalon könnyen megváltoztathatja. Ez nagyszerű módja annak, hogy kiemelje vállalkozása lényegét, a közelmúltbeli projekteket vagy más releváns híreket.

A Venture 12 fantasztikus kütyüvel is rendelkezik, amelyek segítségével testreszabhatja honlapját. Jelenítse meg az ügyfelek forgó listáját, adjon cselekvésre ösztönző üzenetet, vagy egy pillanat alatt adja hozzá a legutóbbi hozzászólások listáját. Egyéb kütyü például a Flickr-hírcsatorna, a Twitter-hírcsatorna, a legutóbbi megjegyzések, a fülekkel ellátott portfólió, ajánlások, közösségi linkek és még sok más.

35. Apex

Apexa WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Apex egy klasszikus portfólió prémium WordPress téma, amelyet a Templatic fejlesztett ki. Ezt a modern témát kifejezetten az építészek és az építési irodák szem előtt tartásával hozták létre.

Építészként vagy építőipari vállalkozásként befektetőkre és / vagy ügyfelekre van szüksége az üzleti vállalkozás folytatásához. Mutassa be munkáját professzionálisan az Apex használatával, és biztos, hogy mind az ügyfelek, mind a befektetők lenyűgözni fogja. A téma mindent tartalmaz, amire szüksége van – egy szép honlap, a parallaxis háttérképet támogató támogatást, egy nagyszerű kapcsolatfelvételi űrlapot, egy hasznos blogot és ami a legfontosabb – a munka dokumentálásának és megosztásának módja..

A téma legmenőbb tulajdonsága a lenyűgöző portfólió, amely bemutatja tulajdonságait. Mindegyik üzenet tartalmaz egy lenyűgöző teljes szélességű csúszkát, amely bemutatja a projektet, majd egy részletes leírást (szolgáltatások, szolgáltatások, létesítmény specifikációk, fizetési ütemterv stb.) Követ. Ezenkívül van egy speciális szakasz, amellyel térképet adhat az Ön tartózkodási helyéhez, ingatlanvideót és még brosúrát is. Ez egy nagyszerű lehetőség az egyes projektek bemutatására, valamint az összes olyan információ megjelenítésére, amelyet a vásárlók és befektetők tiszta, könnyen olvasható formátumban szeretnének látni..

A téma számos testreszabási lehetőséget is tartalmaz a WordPress Theme Customizer segítségével. Innen felveheti logóját, finomíthatja a téma színeit és még sok minden mást, és élőben megtekintheti a változásokat. Az Apex magában foglalja az egyedi widgeteket, a beszámolók támogatását, a közösségi média integrációját, az oldalsablonokat, a WPML támogatást az egyszerű fordításhoz és még sok más.

Összeállítva a legjobb portfólió WordPress témákat

Ez csak néhány a kedvenc témáink közül, amelyek véleményünk szerint a weboldal legjobb WordPress témáinak egyike is, de tudjuk, hogy még sok más lehetőség létezik az Ön számára. Ha megtalálta, amit a szíve kíván, akkor tudassa velünk. Szeretnénk hallani, hogy Ön szerint melyik a legjobb WordPress-témájú témák, és ha úgy gondolja, hogy ezeket kellett volna felvenni a listánkba.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map