30+ -nak rendelkeznie kell Pinterest-szerű WordPress témákkal

A Pinterest őrült népszerű és gyorsan növekszik. Mivel oly sok felhasználó rögzíti mindennapi tevékenységeit, szereti és nem szeret, és hasznos információkat tartalmaz az interneten, nem csoda, hogy egy csomó nagyszerű Pinterest által inspirált témát hoztak létre a WordPress számára.


A Pinteresthez hasonló témák megragadják a Pinterest lényegét – egy kőműves rácsportfóliót vagy egy blogot, ahol a hozzászólások tartalmazzák a kiemelt kép miniatűrjét és egy rövid rövid képet a cikkből. Az alábbiakban olyan ingyenes és kereskedelmi WordPress témákat találtam, amelyek stílusukban nagyon hasonlóak a Pinteresthez, de tele vannak a WordPress fantasztikus és könnyen használható funkcióival. Nézze meg őket alább!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Összesen

Összes téma - Kőműves rács példa

A Total egy rendkívül tiszta és modern WordPress téma, amelyet az új kor számára terveztek. Noha ez a téma számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek segítségével elkészítheti saját egyedi elrendezését, könnyű hozzá egy nagy kőműves rácsot az összes hozzászólás megjelenítéséhez (a végtelen görgetés támogatásával). Közzétetsz szabványos hozzászólásokat, videókat, hangokat, idézeteket és galériákat. Az álmokon kívüli érzékeny téma, a Total csodálatosnak tűnik, függetlenül attól, hogy milyen eszközön vagy monitoron méretezi a webhelyet. A téma nagyon könnyen használható, jól kódolt és gyors!

2. Mesés

mesés-pinterest-wordpress-téma

Legújabb blog témánk, a Fabulous egy érzékeny falazott blog téma, tökéletes fotósok, bloggerek, tervezők és még sok más számára. Elegánsan jelenítse meg munkáját vagy gondolatait egy oldalsó vagy végtelen görgetésű kőműves rácsban. Választhat 1-4 oszlopot, valamint rögzített vagy ragadós fejlécet – ez rajtad múlik. A téma több postai formátumot is tartalmaz (standard, galéria, hang, videó és idézet), valamint egy egyedi archívum oldalt is, amely a hozzászólásokat dátum, kategória és formátum szerint rendezi. Ez egy nagyszerű téma – és a könnyen használható Theme Customizer segítségével gyorsan és egyszerűen testreszabhatja a témát anélkül, hogy bármilyen kódot meg kellene ismernie.!

3. Fashionista

Fashionista WordPress téma

A házon belül elkészített lenyűgöző téma a Fashionista, amely egy kőműves rácsblog és portfólió téma tökéletes példája. Ez az érzékeny téma rengeteg postai formátumot tartalmaz, korlátlan lebegő színeket, bal vagy jobb oldali oldalsávot (vagy egyáltalán semmit!), Opcionálisan rögzített fejlécet és végtelen ajax betöltést igényel! A téma mellett a fejlécben található szociális ikonok és a „Like” plugin támogatása is szerepel, így az olvasók számára könnyedén tetszik és megoszthatja üzenetét. Összességében ez a WordPress téma kiváló lehetőség bármilyen személyes vagy szakmai blog számára.

4. Clippy

Clippy-pinterest-wordpress-téma

A Clippy vidám, ingyenes téma egy egyszerű és érzékeny falazati rácsos bejegyzésével. Fotók, galériák, audio, video, idézetek, linkek, diavetítések és standard hozzászólások hozzáadása. Ez a téma tartalmaz egy fő navigációs menüt a fontos oldalakra mutató hivatkozásokhoz, valamint egy widgetált láblécet minden további extrahoz, amelyet hozzá szeretne adni (például a Twitter-hírcsatornához, a címkékhez, a népszerű hozzászólásokra mutató hivatkozásokhoz vagy akár a blogrollhoz). A legjobb az egészben, hogy ez a téma teljesen ingyenes.

5. Keen

éles-pinterest-wordpress-téma

A Keen egy minimális falazatú WordPress-téma, amely elérhető a kreatív piacon és a Tienvooracht készítette. Ez a téma egyszerű, de elegáns, és rengeteg nagyszerű prémium funkciót tartalmaz, mint például a színopciók, az egyedi betűkészlet-beállítások, a beépített portfólió, a szociális kapcsolatok widget, a retina támogatás és még sok más. Mivel ez prémium téma, a témától támogatást is kap a szerzőtől, ami nagyszerű, ha esetleg bármilyen hibát észlelünk..

6. Fotogram

fotogramm-pinterest-wordpress-téma

A Photogram egy ingyenes kőműves blog, WordPress téma, hasznos honlap csúszkával, amely kiemeli a kiemelt hozzászólásokat. A legjobb rész ebben az ingyenes témában az, hogy integrálódik a Picasa és a Pinterst fiókokhoz, és egy egyedi galéria sablont használ a közösségi média webhelyeiről létrehozott hozzászólások megjelenítéséhez. A téma magában foglalja az Ajax betöltése és sok testreszabási lehetőséget is, amelyeket nem mindig lát az ingyenes témákban.

7. Turmix

smoothie-pinterest-wordpress-téma

A Smoothie egy édes és lányos kőműves WordPress-téma a Themeforest témában, amelyet a cr1000 fejlesztett ki. Ez a téma érzékeny és retina kész, ezért a hozzászólásai bármilyen eszközön jól néznek ki, és az összes ismert postai formátumot tartalmazzák (félre, hang, galéria, képek, link, idézet, szabvány és videó). A Smoothie két kezdőlap-elrendezéssel, témabeállításokkal, fordítási fájlokkal és prémium támogatással rendelkezik.

8. Photum

photum-pinterest-wordpress-téma

A Photum egy falazott WordPress-téma, amely szintén ingyenes. Ez a téma tiszta és egyszerű. A reagálásra készített weboldal rács dinamikusan igazodik a képernyő mérete alapján, így mindig látni kell a megfelelő oszlopok számát. A téma egy külön blogot is támogat, ahol megoszthatja gondolatait a portfóliójától külön.

9. SerenityWP

derű-pinterest-wordpress-téma

A SerenityWP egy falazott blogtéma, amelyet a WoWThemes fejlesztett ki. Ez a reagáló téma magában foglal egyéni postai típusokat az Ön portfóliójához, falazott portfóliójához és ajánlásokhoz, egy csomó fantasztikus testreszabási lehetőség mellett (18 színhéj, korlátlan színű, 29 rövid kód, témaopció panel, 2 oldalsáv stb.). Ez egy remek téma egy online blog, portfólió vagy kirakat létrehozására egy tiszta Pinterest stílusú kőműves ráccsal.

10. Vasiliki

Vasiliki-pinterest-wordpress-téma

A Vasilikiis egy ingyenes WordPress minimális falazott rácsos téma, amely a jQuery Masonry rácsos elrendezésének pluginját használja a kedves Pinterest-megjelenés létrehozásához. A téma létrehoz egy rácsot a feltöltött üzenet alapján, sima animációkkal, falazat elrendezéssel, egyedi menükkel, témaopciókkal, szalaghirdetésekkel és még sok másnal rendelkezik. Ingyenes témához van néhány nagyszerű szolgáltatás.

11. 1oldal

1page-pinterest-wordpress-téma

Az 1Page egy prémium kőműves blog és a WordPress folyóirat témája a Themeforest-en, de az An-Themes tervezte. Ez a téma tartalmaz egy csodálatos drag and drop galériát, korlátlan színű, korlátlan oldalsávokat, falazat elrendezését, végtelen tekercset, értékelési és áttekintési rendszert, egyéni kütyüket és még sok más. Ezenkívül a téma készen áll a fordításra és teljes mértékben reagál – tehát függetlenül attól, hogy a felhasználók hol vagy hogyan férnek hozzá az Ön webhelyéhez, elolvashatják az összes hozzáadott bejegyzést..

12. Rázott rács (ingyenes)

Rázott rács Pinterest WordPress téma

Az ingyenes Shaken Grid WordPress téma kihasználja a jQuery kőműves rácsot, így létrehozva egy csempézett Pinterest-szerű hatást.Plus, amikor átméretezi a böngészőt, a post miniatűrök automatikusan átrendeződnek. A téma a WordPress bélyegkép-funkcióját is használja a képek hozzáadásának megkönnyítéséhez, és 2 színösszetételtel, mesés galériaelrendezéssel és widgetizált oldalsávval rendelkezik (rengeteg nagyszerű lehetőség egy ingyenes témához!).

13. Pinboard

Pinboard Pinterest WordPress téma

Nyilvánvalóan a Pinterest ihlette, a Pinboard by Themify egy szilárd lehetőség, ha falazott rácsos blogot szeretne. A témának van egy automatikus halmozási elrendezése, valamint végtelen görgetéssel (csakúgy, mint a Pinterest). A Pinboard szintén teljes mértékben reagál, képes akár egyetlen WordPress telepítésre, akár több webhelyre, 3 elrendezéssel (kicsi, közepes vagy nagy kép miniatűrökkel), animált vissza a felső gombra, 7 különálló bőrre és még sok mindenre!

14. Tetris (ingyenes)

Tetris-pinterest-wordpress-téma

A Tetris egy teljesen reagáló Pinterest-szerű WordPress-téma, amelyet AJ készített a WPExplorer-ből. Ez a téma a kőműves otthoni és archív oldalakkal rendelkezik, és különféle postai formátumokat támogat (standard, galéria, audio, video, link és kép), így szinte bármilyen tartalmat felvehet webhelyére. A Tetris egy könnyen használható WordPress téma, amely nagyszerűen illeszkedik a személyes portfóliókhoz és blogokhoz.

15. Remal

Remal Pinterest WordPress téma

A Remal egy falazat rács témája, amely tele van opciókkal, lehetőségekkel és további lehetőségekkel. A téma érzékeny, izotóp kőműves rácsot használ, hogy ugyanazt a megjelenést érje el, mint a Pinterest, és rengeteg postai formátumot kap (standard, kép, félre, galéria, hang, idézet, link és videó). A Remal tartalmaz beépített közösségi megosztási és hirdetési tereket is (widget segítségével), jobbról balra támogatást, valamint rengeteg kütyüt és rövid kódot. Ezenkívül korlátlan szín- és háttérbeállítások vannak – tehát ha az opciókat szeretné, a Remal minden bizonnyal meg fogja szállítani.

16. Komolyan (ingyenes)

Széles körű Pinterest WordPress téma

Tiszta és egyszerű, Gridly egy fantasztikus minimális rácsos kőműves téma. A grafikusok és a fotósok szem előtt tartásával készített téma tartja a hangsúlyt a tartalomra, és minimalizálja az extrákat. A téma érzékeny, tartalmaz egy alapvető beállító panelt, támogatja a kiemelt képeket, lehetősége van egy egyéni logót feltölteni, 2 színes szép sémát tartalmaz, egy teljesen widgettezett lábléc, és a jQuery használatával készíti a kőműves elrendezést. Ha egyszerűsíteni szeretné, a Gridly az Ön számára ingyenes téma.

17. Kiállítás

Kiállíthatja a Pinterest WordPress témát

A kiállítás egy falazat rács témájának elegáns, balra igazított értelmezése. Szervezett és funkcionális, az Exhibit érzékeny módon jelenít meg mindenféle tartalmat (a postai formátumok között kép, videó, audio, link, idézet, félre, galéria, videó és standard) a szem számára könnyű módon. Ráadásul a téma fantasztikus funkciókkal, például a Mailchimp-integrációval, az egyedi widgetekkel érkezik, és mivel szeretné megszerezni a klubtagságot, megkapja az összes többi Themes Kingdom témát is (szerencsés kacsa)!

18. Ultrarács

Ultrarácsos Pinterest WordPress téma

Modern és minimális, az Ultra Grid WordPress téma egy gyönyörű rács téma, amely teljesen ingyenes. A téma ideális azoknak a kreatívoknak a számára, akik sok portfólióval egy egyszerű, de elegáns rácsformátumban szeretnének bemutatkozni (de a téma támogatja a szabványos és a képes postai formátumokat is). Az Ultra Grid rendelkezik a közösségi média integrációjával és az összes alapvető témajellemzővel, amelyre szüksége van, kivéve a pelyheket.

19. PinSHOP

Pinshop Pinterest WordPress téma

Amikor a Pinterest találkozott az e-kereskedelemmel, Pinshop született. Ez a téma kiváló falazati rács e-kereskedelem WordPress témája. Adja hozzá termékeit, és hagyja, hogy mindegyikük végtelenül töltse be a honlapot. Az ügyfelek könnyedén böngészhetik a teljes készletét anélkül, hogy az oldal körül ugrálnának. A bevásárlókosár még az Ajaxot is használja, hogy megkönnyítse az egyoldalas vásárlási élményt. A Pinshop 10 nagyszerű színbőrrel rendelkezik, egy testreszabható kezdőlap-termékcsúszkával rendelkezik, tartalmaz egy Vissza a felső gombra, teljesen reagál, működik az összes főbb böngészővel és a legtöbb mobil eszközön.

20. Rácsportfólió (ingyenes)

Rácsportfólió Pinterest WordPress téma

A Grid Portfolio egy egyszerű WordPress téma, amelyet egyszerű grid portfólióként terveztek. A téma nagyszerű módja annak, hogy egy műalkotást simgle képként vagy halmozott képgaléria üzenetként jelenítsen meg. A Grid Portfolio SEO-ra van optimalizálva, a fő böngészőkkel működik, és a 7. elérhetőségi űrlap támogatásával jár. Plusz ha valaha is segítségre van szüksége a témával kapcsolatban, mindig frissíthet prémium verzióra, hogy támogatást kapjon a téma készítőjétől.

21. Gridler

Gridler Pinterest WordPress téma

A Gridler egy erőteljes jQuery rácsportfólió őket. Könnyen hozzáadhat tartalmat a blogjához a sok hozzászólói formátum (standard, félre, galéria, link, kép, idézet, állapot, videó, hang) és portfólióinak (kép- és videotámogatás) felhasználásával, majd vonzó falazatban jelenítheti meg őket. elrendezés. A téma tartalmaz egy beépített űrlapkészítőt, a Google betűkészlet-támogatást, az egyéni Twitter- és Flickr-kütyüket és egyebeket is!

22. Sampression Lite (ingyenes)

Sampression Lite Pinterest WordPress téma

A gyönyörű Sampression Lite egy rácsos kőműves stílusú blog, WordPress téma, amely rugalmasan átméretezi az Ön böngészőjét vagy mobilkészülékét. Ez a téma nagyszerű lehetőségeket tartalmaz, mint például az egyéni menük, egyéni kütyü, menetes megjegyzések, cetlik támogatás és még sok más. A tiszta elrendezés, a nőies színséma és az egyszerű, de elegáns, egyrétegű menü mindezt kiváló blogolási témájúvá teszi.

23. inspirálja

INSPIRE-falazat-wordpress-téma

Az Inspire egy tiszta fekete-fehér falazott rács, a WordPress téma a Themeforestnél, amelyet a BoostDev készített. Ez a modern téma tökéletes online blog, portfólió vagy magazin létrehozására. A téma 5 különféle weboldal-elrendezéssel, Ajaxed-hozzászólással (így az olvasóknak nem kell újból feltölteni az oldalt, hogy megnézhesse a hozzászólásait), egy fantasztikus szürkeárnyalatos szűrővel és egy nagyszerű csúsztatható lábléccel egy jCarousel-rel. És ez még nem minden – ez a téma több funkciót veszített el, amelyeket csak a prémium témákban találtak meg.

24. Pronto (ingyenes)

pronto-free-pinterest-wordpress-téma

A Pronto egy minimális jQuery kőműves WordPress téma. Az automatikus beállító téma az oszlopokat eltolja a böngésző méretéhez igazítva, így a webhely látogatói mindig látják a tartalom optimalizált változatát. A téma készen áll arra, hogy közvetlenül a dobozból kezdje el blogozni – csak telepítse és kezdje el gépelni! További nagyszerű szolgáltatások közé tartozik az értesítési szakasz, az egyéni logó opció, az egyedi Flickr widget, a fénydoboz támogatása és a menetes megjegyzések. Vessen egy pillantást – a Pronto egyszerűen csak tökéletes lehet a blogjához!

25. TheStyle

TheStyle Pinterest WordPress téma

A TheStyle egy jQuery rácsot használ egy elegáns blog és portfólió WordPress téma létrehozásához. A modern téma remekül használható személyes blogokhoz és portfóliókhoz, és az Elegáns oldalsablonoknak köszönhetően gazdag galériákat, kapcsolati oldalt, webhelytérképet, kiváló blogot és még sok mindent hozzáadhat. A téma 5 színsémát, teljes lokalizációt, kompatibilitást a népszerű böngészőkkel és félelmetes Elegáns Rövid kódokkal is tartalmaz. Ráadásul ez egy tématagság, tehát megkapja az összes többi Elegáns Témát is!

26. Pinstrap (ingyenes)

Pinstrap Pinterest WordPress téma

A Twitter Bootstrap és a Pinterest PinStrap lett. Ez az érzékeny (és ingyenes) WordPress téma egy Pinterest típusú rács téma, amely a Twitter Bootstrap-on épült. A félelmetes rács honlapja átméretezhető, hogy illeszkedjen a képernyőhöz (a Wookmark jQuery pluginnak köszönhetően). A témához az Ajax többet tölt be, 2 tartalmazott Google betűkészleteket, világítódoboz-támogatást és oldalsablonokat a bal oldali sávhoz, a teljes szélességhez és a webhelytérképet. Ez egy hihetetlen téma, ahol nincs pénz!

27. Elastik

Elastik Pinterest WordPress téma

Az Elastik egy gyönyörű rácsos elrendezésű WordPress téma a WPZoom által. A téma a jQuery falazatot használja az érzékeny rács honlapjára. A témához egy kiemelt honlap csúszka, hasznos postai formátumok (galéria, kép és videó) és egyéni kütyü tartozik. A témát könnyedén testreszabhatja az Opciók panelen keresztül a színek, betűtípusok megváltoztatásával, logó feltöltésével és egyéb elemekkel.

28. 2. egyensúlyhiány (ingyenes)

Egyensúlyhiány a Pinterest WordPress téma

Az Imbalance 2 egy remek ingyenes lehetőség egy vonzó blog, portfólió vagy magazin weboldalához. A modern téma egyszerű, tiszta rácselrendezéssel, rugalmas, widgetált fejlécgel és szociális média opcióval rendelkezik. A téma egyszerűsége sok felhasználási lehetőséget kínál, és mivel ingyenes, nem fogja megbánni vevőit, ha valaha több funkcióra van szüksége..

29. Notebook

Notebook Pinterest WordPress téma

Az Elegant Themes notebook nagyszerű multimédiás WordPress témájú megoldás. Post témák és CSS3 animációk segítségével ez a téma nagyszerű első benyomást kelt. A szokásos, kép-, video- és audió hozzászólások hozzáadása szellő. Ezenkívül az ePanel megkönnyíti a betűtípusok, a színsémák és a háttér testreszabását (bár a tervezés véglegesítése eltarthat egy ideig, mivel ezek a lehetőségek korlátlanok). És mivel az Elegant Themes tagsági oldal, akkor megkapja a többi témakörüket!

30. gRID (ingyenes)

gRid Pinterest WordPress téma

A Bea Theme által készített gRID téma egy szilárd minimális téma opció egy egyszerű blog- és portfólióoldalhoz. A tiszta téma a Wordress 3+ készen áll, egyedi menüvel rendelkezik, négy oszlopos elrendezéssel rendelkezik, teljesen widgetizált oldalsávot tartalmaz, automatikusan elkészíti a hozzászólás miniatűrjeit, van egy kiemelt hozzászólási opció, és bármikor frissítheti a prémium csomagba. Ez egy általános téma a blogoláshoz.

31. Tégla + kőműves

Brick + Mason Pinterest WordPress téma

A Brick + Mason egy gyönyörűen stílusos rácsportfólió téma. A fotósokkal, tervezőstúdiókkal és más alkotókkal együtt kifejlesztett ez a téma tökéletes nagy mennyiségű munka bemutatására minimális formátumban. Végtelen görgetés, jQuery kőművesmunka, reagáló elrendezés, Google betűtípus-támogatás, kicsúsztatható oldalsáv, korlátlan szín opció, sötét és világos bőr, egyedi logó opció csak néhány ennek a nagyszerű témának a legfontosabb elemei.

Milyen Pinterest-témát használ??

Használta a fent felsorolt ​​témákat? Ossza meg tapasztalatait alább! Van egy Pinterest-szerű téma, amelyről hiányozott, hogy megtalálta vagy létrehozta? Tudni akarok róla! Hagy egy üzenetet a megjegyzés rovatban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map