30+ Minimális WordPress témák 2020

mA tervezőknek az arzenál kulcsfontosságú elemének a portfóliónak kell lennie. A legújabb és legjobb munkáid példáival kiegészítve portfóliójának remek módja annak, hogy lenyűgözze és meggyőzze az új ügyfelek körét. A tervező vagy művész típusától függően előfordulhat, hogy nem rendelkezik a szükséges webfejlesztési ismeretekkel saját online portfóliójának felépítéséhez (vagy talán nincs ideje). Ne féljetek, a legjobb minimalista WordPress témák közül néhányat felkerekítettünk, amely tökéletesen megfelel bármilyen designer weboldalnak. Kezdjük el!


Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Anders

Anders Clean multi-concept portfólió téma

Információ és letöltésView a Demo

Ha olyan rugalmas témát keres, amelyet felhasználhat portfólió, blog, üzlet vagy minimális üzleti webhely felépítéséhez, akkor Anders az Ön számára. Ez a téma 15 lenyűgöző és változatos weboldalmintát foglal magában, beleértve portfóliót, projektbemutatót, függőleges csúszkát, ügynökséget, körhinta, üzlet és interaktív linkstílusokat. Válasszon a 6 fejlécstílus, 12 portfóliólista és több stílusblog-elrendezés közül a tökéletes weboldal kialakításához. A portfólió online megjelenítéséhez tökéletesen kialakított Anders mindent tartalmaz, amire szüksége van. Még szakaszok a csapat és az árak. Ezenkívül a téma kompatibilis olyan népszerű pluginekkel, mint a WooCommerce, a Contact Form 7 és a WPML.

2. Összesen

A legjobb minimális WordPress témák: Összesen

Információ és letöltésView a Demo

A Total az egyik (WPExplorer) minden idők legnépszerűbb és legkelendőbb témája. A téma alapértelmezés szerint nagyon tiszta / alapvető felépítésű, könnyen elérhető az élő Customizer segítségével, és nagyjából bármilyen típusú webhelyet létrehozhat az összes beépített opcióval, elrendezéssel és oldalkészítő modulokkal. De mi teszi ezt a témát az egyik legjobb minimális WordPress-témának, amelyet meg lehet vásárolni, az a 40 év feletti egyszerű indítási demo, rugalmas opciók és a fejlesztőbarát kód.

3. Neve (ingyenes)

Neve WordPress téma

Készítsen tiszta és klasszikus helyet a Neve-vel. Ezt a gyönyörű ingyenes témát úgy tervezték, hogy könnyű, gyors és kompatibilis szinte minden népszerű oldal-készítővel a piacon. A téma összeegyeztethető a Gutenberg, az Elementor, a Beaver, a SiteOrigin, a Brizy, a Visual Composer és még a Divivel is. Ráadásul készen áll a mobilkészülékre is – így webhelye bármilyen eszközön jól néz ki. De még ha minimális webhelyet szeretne építeni, akkor érdemes megfontolni a a-ra való frissítést Soha nem prémium terv a hozzáadott szolgáltatásokhoz, például a tetejére görgetéshez, fehér címkézéshez és az Elementor, a WooCommerce, a blog és a fejlécek egyedi erősítőihez (a tervtől függően).

4. Ineco

A legjobb minimális WordPress témák: Ineco

Információ és letöltésView a Demo

Ha szüksége van egy univerzális minimalista webhelyre, tekintse át közelebbről ezt a témát. Az Ineco sokféle változatot és oldalt szállít, hogy megfeleljen a legtöbb felhasználó igényének. A téma telepítése csak néhány percet vesz igénybe. Az Ineco támogatja a legnépszerűbb prémium bővítményeket és kiegészítőket, amelyek lehetővé teszik a tartalom létrehozását kódolási ismeretek nélkül. A Visual Composer Page Builder a 40+ egyedi rövid kódjaival segítséget nyújt webhelye gondtalan felépítésében.

5. xPression

xPression Minimális WordPress téma a blogokhoz

Információ és letöltésView a Demo

Ez a tiszta, modern és elegáns téma tökéletesen illeszkedik az online személyes blogokhoz, divatblogokhoz, utazási blogokhoz és még sok máshoz. Az xPression rengeteg előre megtervezett oldallal van ellátva, amelyek révén az online erőforrás mérföldnyire képes kiemelkedni. Három Honlapstílusot kínál, más oldalakkal együtt, azaz: blogbejegyzés, egyedülálló blog, kapcsolattartó és mintegy. A téma az egyik legnépszerűbb ingyenes drag and drop Elementor oldal-készítő alkalmazásával készült. A WordPress Theme Customizer opciói között szerepel az élő változások előnézete is, így a módosítások megtekintéséhez még az oldalát sem kell újból feltöltenie..

6. Illusztrálja

A legjobb minimális WordPress témák: Illusztrálja

Információ és letöltésView a Demo

Az Illustrate valóban a tervezők témája a tervezők számára. A Blaz Robar, ez az über egyedi téma tökéletes bármilyen művész számára. A nagyszerű szolgáltatások, mint például az egyedi posta típusok, a színes kódolt képfedvények és a postai színes paletták (mint például a Dribbble-nál látható) csak a jéghegy csúcsa..

7. Lily Daily

Lily Daily Blog WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ha jobb teljesítményt, tisztább tervezést, gyorsabb terhelési sebességet és enyhébb élményt keres, próbálkozzon Lily-vel. Választhat tíz különféle elrendezés közül a kezdőlapjára, archívumoldalra, szerző oldalra, keresési eredményoldalra, címkére és kategóriájára, és különböző lehetőségeket használhat a blog stílusához. A téma nagyon könnyen használható és a HTML5 / CSS3 / Bootstrap segítségével működik. A ragacsos navigáció lehetővé teszi a látogatók számára, hogy gyorsan hozzáférjenek a webhelyén található összes információhoz. A Lily készen áll a fordításra, és tartalmazza .pot fájlt, így a blogod egyfajta nemzetközi forrás lesz.

8. Trail

A legjobb minimális WordPress témák: Trail

Információ és letöltés

Merész és gyönyörű, a Trail remek lehetőség a munkájának online bemutatására. A téma nagy képei, tiszta elrendezése és könnyen olvasható tipográfia tartja az olvasókat a kívánt helyre – a munkájára – összpontosítva. A téma is érzékeny, képes megjeleníteni párhuzamos képeket, és készen áll egy szűrhető portfólióra.

9. Webion

Webion Minimal Universal Elementor WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ez a téma teljes kompatibilitással rendelkezik az Elementor WP Page Builder számára. Az Elementorral ingyen kaphatja meg a teljes kütyücsomagot. A widgetek, például a Carousel, a Google maps stb. Is benne vannak. Ez a Webion témával kombinálva teszi a webhelyek létrehozását egyszerűvé és hatékonnyá (plusz nem igényel kódolási ismereteket).

10. Oriana

Oriana minimális portfólió és fotózás WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Oriana kreatív, kiváló minőségű, teljes mértékben reagáló téma. Lehetővé teszi a kreatív emberek számára, hogy rendkívüli módon bemutatkozzanak. Az Oriana szempontok többségét, például az ékezetes színt, a Google Fonts és még sok más beépített lehetőségekkel konfigurálhatja. A téma bemutatója egy kattintással rendkívül egyszerűen telepíthető, így gyorsan reagáló, retina és fordításra kész webhelyed lehet.

11. Hangulat

A legjobb minimális WordPress témák: Ambiance

Információ és letöltés

Kiválóan a népszerű Genesis keretrendszer rajongói számára, az Ambiance gyermek témája tökéletes módja annak, hogy online portfólióját a Genesis segítségével készítsék. Ez a téma gyorsan reagál a mobilra, tartalmaz egy egyedi fejlécet, és bemutatja az összes mesés kiemelt képet az első és a középső részen (így nagyszerűen használható alap portfólióként).

12. Sas

Eagle Responsive Minimális WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Eagle teljesen érzékeny WordPress téma, amelyet ügynökségek számára terveztek. Tiszta dizájnja és blogja révén minden szakember, ügynökségi vállalkozás, kreatív ügynökség, építészeti vagy belsőépítészeti cég, fotóstúdió stb. Könnyedén reklámozhatja munkáját vagy üzleti tevékenységét. Az egy kattintással elérhető demoimport funkció, a konfigurálható téma opciók és a rövid kódok megkönnyítik a sok mindent gyorsan megváltoztatni.

13. Koi

koi

Információ és letöltésView a Demo

A Koi remek módja annak, hogy bemutassa sokféle munkáját. Tiszta és szervezett rács alapú elrendezéssel ez a téma tökéletesen alkalmas bármilyen kreatív típusú webhelyre. Ráadásul ez a téma 6 ingyenes bővítménnyel, CSS3 szűrőeffektusokkal, portfólió nézetszámlálóval, lightbox támogatással és egyebekkel rendelkezik.

14. Mogyoró

Hazel minimalista többcélú WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Hazel egy testreszabható téma, beépített mega menüvel és a WooCommerce teljes integrációjával. Több tipográfiai opcióval rendelkezik, több mint 800 Google betűtípussal, egyedi oldalak beállításaival a többoldalas webhelyek számára, különböző portfóliótípusokkal és stílusokkal. Ráadásul WPML és fordításra kész. Ezenkívül a Hazel-t rengeteg hasznos vizuális oldal-készítő elemmel és sok előre konfigurált elrendezéssel szállítják.

15. Tinta

tinta

Információ és letöltés

A Tinta egy lenyűgöző, szűrhető portfóliósablon, hasznos balra igazított menüvel. Könnyen kezelhető és navigálható, a Ink reagál a képernyő méretére is. A téma teljes képernyős háttérképeket is tartalmaz, amelyeket beállíthat oldalanként, hogy minden bejegyzés, oldal vagy portfólió elem egyedi kialakítást nyújtson..

16. Könyvféreg

Bookworm Teljes képernyő WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A BookWorm kifejezetten a szerzők és kiadók számára készült. A teljes képernyős webdesign segítséget nyújt abban, hogy mûvészében bemutassa munkáit és személyes adatait. A minimális, tiszta, érzékeny elrendezés megkönnyíti a nemrégiben megjelent vagy a közelgő kiadások megjelentetését a honlapon. A Plus Bookworm olyan funkciókkal büszkélkedhet, mint a szerzői profil, a korábban közzétett könyvrészek, a szerző blogja, a közelmúltban megjelent vagy a közelgő könyvkiadás részletei, stb..

17. Észak

északi

Információ és letöltés

Tiszta, merész és elegáns az északi téma egy szép rácsos stílusú lehetőség a munkájához. A Twitter, a Flickr és a Dribble egyedi widgetjei megkönnyítik az olvasók számára a jelenlegi projektekkel kapcsolatos követést. Az egyedi témagalériák és -portfóliók is megkönnyítik a képek, audio fájlok és videók hozzáadását.

18. Mindelo

Mindelo Minimális portfólió WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ez a teljesen érzékeny téma fel van szerelve a Visual Composer Drag & Drop Page Builder szoftverrel, valamint a Slider Revolution bővítménnyel. És abban az esetben, ha vállalkozásának többnyelvű webhelyre van szüksége, a Mindelo ehhez a célhoz a WordPress Multilingual plugin-t is tartalmazza. A téma a Bootstrap-ra épült, az egyik legnépszerűbb HTML, CSS és JS keretrendszerre, amellyel reagáló, mobil első projektek fejleszthetők az interneten.

19. Helyek

A legjobb minimális WordPress témák: Helyek

Információ és letöltésView a Demo

Tiszta és egyszerű, a Spaces egy szuper minimális WordPress téma, funkciókban gazdag portfólióval – ezért gondoljuk, hogy ez az egyik legalapvetőbb WordPress téma a piacon. Ez a téma olyan tervezők számára kiválóan alkalmas, akik esetleg szeretnék saját termékeiket is eladni, mivel a téma támogatja az Easy Digital Downloads és a WooCommerce alkalmazást az e-shop egyszerű beállításához.

20. Camila

Camila Minimális Blog WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Camila téma nagy hangsúlyt fektet a szöveg olvashatóságára. Személyes blogként, folyóiratként vagy folyóiratként használható, és rendkívül egyszerűen beállítható és használható. Ha nem akarja, hogy a forma felülmúlja az Ön tartalmát, a Camila választása remek választás, mivel ez a tartalom első témája. Ha Ön fotós, akkor gyönyörű galériákat hozhat létre, hogy a legjobb munkáit egyszerűen megmutassa, anélkül, hogy a végén bármiféle kódolás lenne szükséges. És ha művész vagy kreatív ember, akkor megmutathatja tehetségét, és nem mutathat trükkös tervezési trükköket.

21. Savoy

Savoy - Minimalista AJAX WooCommerce téma

A Savoy egy szórakoztató és minimális módszer a galériák megjelenítéséhez termékein. Egyszerűen adja hozzá termékeit képgalériákkal (a WooCommerce segítségével), és egyszerű rács stílusú honlapon jelennek meg. Ily módon az ügyfelek az összes munkát böngészhetik anélkül, hogy újra kellene töltenie az oldalt (óriási időmegtakarítás).

22. Narya

Narya Élelmiszerbolt WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Narya mindent tartalmaz, amely kielégíti a kreatív igényeit: közösségi média, e-kereskedelem, lenyűgöző galériák, hirdetéskezelő eszközök, a megosztási gombok integrációja, különös figyelmet fordítva a részletekre és a stílus. Tipográfia egyaránt elegáns és észrevétlen, valamint a téma jellemzői csúszkákkal, amelyek a lenyűgözőbben mutatják be a tartalmat. Szeretne módosítani egy kis beállítást, hogy megfeleljen a márka stílusának? A Narya tartalmaz egy egyszerű Narya témabeállítási panelt is a könnyű változtatásokhoz.

23. Volta

volta

Információ és letöltésView a Demo

A Volta egy lenyűgöző portfólió opció, amely 3 fő képernyő-variációt tartalmaz. Válasszon egy tartalmi csúszka, videó vagy kép háttér közül, amikor a felhasználók először landolnak az Ön webhelyén. A téma szép és minimális portfóliókat is tartalmaz, amelyek teljes mértékben reagálnak és retina készen állnak.

24. Neonix

Neonix Digitális Ügynökség WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Neonix egy üzleti WordPress téma, amely ideális digitális ügynökségek, internetes stúdiók, személyes blogok / portfóliók, SEO szakértők és más digitális szolgáltatók számára. Teljesen érzékeny és fordításra kész, így a közönség nem lesz korlátozott eszköz vagy hely szempontjából. Nincs szükség kódolási ismeretekre, ha a Neonix használatával szeretne webhelyet létrehozni – csak néhány perc alatt hozzon létre egy webhelyet a minta bemutatóján..

25. KEO

KEO többcélú téma

Információ és letöltésView a Demo

A KEO egy érzékeny téma, amely nagyszerűen használható webes ügynökségek, fotóstúdió, üzlet, indítás, szabadúszó, V-kártya és mások számára. A téma az intuitív és praktikus Qoob-készítőn épül, amely rengeteg testreszabási funkciót kínál a következő projekthez. Készítse el vadonatúj webhelyét a semmiből az építő és az online dokumentáció segítségével.

26. feltárja

A legjobb minimális WordPress témák: Felfedés

Információ és letöltés

A Reveal lényege az, hogy nagyszerű, reagáló, szűrhető portfólióval rendelkezik. Ez a téma tiszta és minimális, így a projektek kiemelkednek, valamint az elegáns ajax megtekintés lenyűgöző hozzáadott funkció. A téma diavetítési lehetőségeket, egyéni kütyüket, gombokat és még sok másat is tartalmaz, amire számíthat a legfontosabb WordPress minimális témák közül.

27. Chela

Chela Minimális Ügynökség WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Chela egy szuper könnyű, minimális és modern téma, amely tökéletesen alkalmas ügynökségek és szabadúszók számára. Teljesen érzékeny és minden eszközön jól néz ki. A téma fejlett egyedi mezőkkel van felszerelve, amely tökéletes megoldás minden olyan WordPress webhelyhez, amely rugalmasabb adatokat igényel, mint más tartalomkezelő rendszerek. A mellékelt Owl V2 / Carousel touch kompatibilis jQuery plugin lehetővé teszi egy gyönyörű, érzékeny körhinta csúszka létrehozását..

28. Grafix

A legjobb minimális WordPress témák: Grafix

Információ és letöltés

A Grafix professzionálisabb portfólió, karcsú és minimális kialakítású. A téma nagyszerű portfólióval rendelkezik a munkájához, ráadásul könnyű elkészíteni a témát a beépített opciókkal az egyedi háttérszínekhez és képekhez.

29. Moroseta

Moroseta utazási blog WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Moroseta 5 blog elrendezéssel és 4 egyedi üzenet elrendezéssel érkezik, így rengeteg közül választhat. Az egyéni csúszka megkönnyíti bármelyik üzenet díszítését, az élő testreszabó lehetővé teszi a zökkenőmentes testreszabási folyamatot. Ez a blogging WordPress téma szintén készen áll a widgetre, így kibővítheti annak funkcionalitását a WooCommerce és a MailChimp plugins, a JetPack, a Contact Form 7 stb. Segítségével..

30. Címke

A legjobb minimális WordPress témák: Címke

Információ és letöltésView a Demo

A Tag egy tiszta, teljes képernyős stílusú portfólió téma, egyszerű testreszabási lehetőségekkel (színsémák, ékezetes színek, google betűtípusok és még sok más). A mellékelt egyedi widgetek, oldalsablonok, cusotm rövid kódok és stílusos postai formátumok megkönnyítik a tartalom hozzáadását.

31. Inspiro

A legjobb minimális WordPress témák: Inspiro

Információ és letöltésView a Demo

Míg az Inspiro a fotósok szem előtt tartásával készült, ez a minimális WordPress téma tökéletesen megfelel minden olyan tervezőnek vagy művésznek, aki stílusos és minimális témát keres. A teljes képernyős diavetítések, galériák és még a WooCommerce lehetőségei is ezt a témát nagyszerű választássá teszik.

32. Származás

A legjobb minimális WordPress témák: Eredetés

Információ és letöltésView a Demo

Az Origin egy egyszerű rács alapú, marginális portfólió-téma, amely tökéletes a képek bemutatásához. A téma teljes mértékben reagál, így az olvasók kijelentkezhetnek asztali számítógépeken, táblagépeken és mobiltelefonokon végzett munkáiról. Ezenkívül a téma rengeteg lehetőséget kínál az egyedi színekhez, elrendezésekhez és akár a hirdetésekhez is.

Összeállítva a legjobb minimális WordPress témák körét

Itt megy – több mint 30 fantasztikus prémium minimális WordPress-téma közül választhat. Természetesen vannak kiváló ingyenes témák is. Ha kevés költségvetéssel rendelkezik, érdemes megnéznie a saját Elegáns ingyenes WordPress témát, a Pronto ingyenes WordPress témát és a Photo free WordPress témát. Vagy egy gyors keresést a “portfólióra” a WordPress.org sok más tisztességes ingyenes témát is megad. Ne felejtsd el, hogy az ingyenes témákkal nem kapnak ugyanolyan nagyszerű prémium szolgáltatásokat és támogatást, mint a fizetett téma. A prémium témák megérdemlik az árat, különösen akkor, ha a professzionális online portfólió témáját választják.

Ha van valami hozzáadandó, vagy ha úgy gondolja, hogy hiányzott egy igazán félelmetes téma, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket. Szeretnénk hallani, melyik a kedvenc WordPress minimális témáid!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map