30+ legjobb WordPress közösségi média-bővítmény 2020-ban

A legjobb közösségi média beépülő modulok a WordPresshez

Az olyan közösségi oldalak megjelenése óta, mint például a Facebook, a Twitter, a LinkedIn, a Pinterest és a többi, a közösségi média megosztásának kora megtelik az online promóció terén. Ez most minden jó marketing és SEO stratégia kulcseleme, ezért érdemes megfontolnia a WordPress egyik legjobb közösségi média pluginjának használatát a blogján vagy webhelyén.


2019 végén a Facebook-nak majdnem volt 2,5 milliárd aktív felhasználók! A Twitter szintén összegyűjti a számokat és összerakja az IPO készpénzét. A YouTube megváltoztatta, hogy a világ megossza a videókat, és ennek eredményeként több millió felhasználó szerepelt. Ez azt jelenti, hogy szinte mindenki a közösségi médiában jelenik meg, beleértve a célközönséget is. Valószínűleg most egy, kettő vagy három közösségi hálózata van nyitva, nem te?

Célközönsége a közösségi oldalakon híreket, szórakoztatást, frissítéseket, pletykákat, termékeket keres, valamint a barátokkal és a családdal való kapcsolattartás érdekében. Mások a Farmville-t játsszák és ezen a webhelyen vásárolnak virtuális háziállatokat, de hé, minden ember saját ízlése szerint. A közösségi hálózati oldalak hatalmas lendületet adhatnak az internetes forgalomnak. Csak kövesse az általános közösségi médiastratégiát, és rendben lesz.

Kezdjük a WordPress legjobb közösségi média pluginjaival, igaz? Az ebben a bejegyzésben szereplő összes plugin remek lehetőségek az Ön webhelyén – egyszerűen javasoljuk az egyik kiválasztását (vagy akár kettőt, ha hálózat-specifikusak)..

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. TikTok hírcsatorna (ingyenes)

A TikTok Feed Free plugin

Mutassa meg a legújabb trendeket webhelyén a QuadLayers ingyenes TiTok Feed pluginjával. A beépülő modul korlátlan számú felhasználói fiókot vagy hírcsatornát szinkronizálhat és megjeleníthet – és a beépülő modul hozzáadása után könnyen használható rövid kódot hozhat létre, amely beilleszthető a webhely bármely üzenetébe vagy oldalára. A TikTok feed könnyen kezelhető lehetőségeket kínál a felhasználónév vagy a hashtag hozzáadásához, a falazat vagy a galéria megjelenítési rácsának kiválasztásához, a megjeleníteni kívánt TikTok videók és oszlopok számának kiválasztásához, a videó overlay színének és popupjainak engedélyezéséhez és testreszabásához, a gomb stílusához linkkel a TikTok-hoz és így tovább.

2. Instagram feed galéria

Instagram hírcsatorna galéria

Az Instagram az egyik legnépszerűbb közösségi platform, és ezt könnyedén felveheti WordPress webhelyére a Instagram Feed Gallery beépülő modul segítségével. Ez a profi plugin fejlett funkciókat kínál, amelyeket nem fog találni egy ingyenes közösségi pluginben. Adjon hozzá korlátlan Instagram-fiókokat a webhelyéhez (vagy egyesítse őket egy mega-hírcsatornába), testreszabható beállításokkal a galéria, a körhinta vagy a falazat elrendezéséhez, a háttér színéhez, a lekerekített szegélyekhez, a felbukkanó ablakokhoz, a kiemelések hozzászólásaihoz, a felhasználói profilhoz és még sok máshoz. És ami a legfontosabb: a plugin biztosítja, hogy ne akadályozzák meg Ön a képek húzását, és biztosítja, hogy a beépített gyorsítótár-rendszernek köszönhetően a hírcsatorna mindig megjelenik.

3. Social Candy Widget (ingyenes)

Candy Social Widget

Csak szeretne néhány színes szemceruza-t hozzáadni az oldalsávhoz vagy a lábléchez? Akkor a Social Candy lehet a plugin az Ön számára. Ez a kedves kis plugin egy divatos közösségi modult hirdet, amely lehetővé teszi az ikon méretét, alakját (négyzet, lekerekített sarkok vagy kerek körök), a linkelt célt és természetesen azokat a közösségi profilokat, amelyeket szerepeltetni szeretne. Jelenleg 25 közül lehet választani, köztük a Facebook, a Twitter, a YouTUbe, a Xing, a Tumblr, a Reddit, a LinkedIN és így tovább. Sőt, akár át is húzhatja, hogy profiljai átrendeződjenek a kívánt sorrendben.

De ha nem akarja telepíteni egy teljes plugin-ot csak egy közösségi widget számára, akkor fontolja meg a megfelelő neveket Több kütyü plugin, amely közösségi linkeket, valamint egyéb hasznos widgeteket kínál a Facebook oldalához, rólam, üzleti információról, a legújabb fejlett hozzászólásokról, a Google Maps és még sok másról.

4. Social Snap Social Share gombok és eszközkészlet

Social Snap Social Share gombok és eszközkészlet WordPress plugin

A Social Snap megkönnyíti a közösségi média hozzáadását a WordPress webhelyhez. Egyszerűen telepítse és engedélyezze az úszó oldalsáv, az inline és a média szociális gombjainak lehetőségeit. Vagy használja a mellékelt rövid kódot és egyéni kütyüket a közösségi linkek felvételéhez bárhol a webhelyén! Ez a nagyteljesítményű közösségi média bővítmény integrálja a népszerű hálózatokkal (Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn) az opcionális nyomtatási / másolási gombok, több gomb elhelyezése, testreszabható gombrendszer és címkék, közösségi hálózatok száma, megosztás száma és még kattintással történő tweet funkciók mellett. . Frissíteni valamire Social Snap Pro hogy feloldja a 30+ közösségi hálózatokhoz való hozzáférést, a közösségi bejelentkezést, az automatikus közzétételt, a régi üzenetek és a tartalomszekrény funkcióinak növelését.

5. Monarch társadalmi megosztás

Monarch: A legjobb közösségi média beépülő modulok a WordPresshez

Információ és letöltés

A Monarch az Elegant Themes prémium közösségi megosztó WordPress pluginja, és véleményünk szerint ez valóban az egyik legjobb közösségi média plugin, amelyet a WordPress webhelyén választhat. A Monarch a fejlesztői és az egész életen át tartó licenceikkel együtt tökéletes megoldás minden társadalmi megosztási igényre. Több mint 35 közösségi hálózattal, 5 különféle gombnyomással, 6 felbukkanó és bekapcsolási triggerrel, opcionális számlálókkal, egyedi színekkel és még sok más beépített funkcióval – szó szerint – saját magának készítheti a szociális gombok halmazát..

6. Áramlás Áramlás Társadalmi Áramlás

Flow Flow Social Stream: A legjobb közösségi média plug-inek a WordPress számára

Információ és letöltésView a Demo

A közösségi fal létrehozása egyszerű a Flow-Flow WordPress közösségi stream prémium plugin segítségével. Ez a plugin megkönnyíti a közösségi profilok összekapcsolását és a társadalmi tevékenység teljes patakjának megjelenítését. Készítsen egyéni hírcsatornát saját közösségi médiaprofiljaiból (jelenleg több mint 40 hírcsatorna-típus támogatott), vagy adja hozzá kedvenc témáit vagy hashtagjait.

A társadalmi áramlás testreszabása nem jelent problémát a Flow-Flow kapcsán. Ezzel a bővítménnyel beállíthatja saját egyéni rácsát szűrőkkel a hashtagokhoz, oldalakhoz, felhasználókhoz és még sok máshoz. És hozzáadhat élő keresést az olvasók számára a médián keresztüli rendezéshez. Több kártya elrendezéssel, egyedi színekkel, rácsokkal és kompakt nézetekkel könnyedén integrálhatja az egyéni streameit bármilyen üzenetbe, oldalba vagy widgetbe.

Mi még jobb, mint az összes hálózatának hatalmas társadalmi patakja? Közösségi adatfolyam a Google Adsense és a szponzorált hirdetések segítségével, így pénzt kereshet be a saját webhelyén! A Reklám és márkaépítés bővítménnyel pénzt kereshet a közösségi streamből, így az összes tweet, megosztás és pillanat megtérül! Ezenkívül kiterjesztések vannak a Google Adsense-integrációhoz és a valós idejű stream-frissítések még több lehetőséget kínálnak.

7. Ray közösségi hírcsatornák (ingyenes)

Ray közösségi hírcsatornák a Twitter számára

A Twitter-hírcsatornák weboldalon való megjelenése meglepővé teszi ezt az új Twitter-bővítményt. Egyszerűen telepítse a plugin-t. Keresse meg a beépülő modul Beállítások lapját, kattintson a kék gombra, amely azt mondja: „Hozzáférési jogkivonat generálása és titkos”. A rendszer átirányítja a Twitterbe, ahol engedélyezte az alkalmazást. Az Access token & titkos automatikusan elmentésre kerül az Ön számára. Ez az. Ezután egyszerűen helyezze el a mellékelt rövid kódot minden olyan oldalra, ahol a Twitter hírcsatornát meg szeretné jeleníteni.

Bármely oldalra több Twitter-hírcsatornát helyezhet el, rövid kódok vagy kütyü használatával, amelyek zökkenőmentesen működnek. Nincs szükség egyedi azonosítók megadására a rövid kódokhoz vagy a kütyükhöz, mivel egyes beépülő modulok megkövetelik. Mindezeket a háttérben kezelik. A plugin intuitív és könnyen használható.

A WordPress-en tárolt ingyenes verzió lehetővé teszi két hírcsatorna-típus, a Felhasználói idővonal és a Megemlítések idővonal megjelenítését. A Felhasználói idővonal segítségével bármilyen felhasználó tweetjét megjelenítheti. A Megemlítések segítségével megjelenítheti azokat a tweeteket, ahol a hitelesített felhasználót már említették a Twitteren. Azt is lehetővé teszi, hogy a hírcsatornát megjelenítse akár Lista formátumban, akár egy oszlopos csúszkában.

A plugin rengeteg testreszabást kínál, ahol elrejtheti vagy megjelenítheti a tweet különféle összetevőit. A dedikált stíluslap segítségével kiválaszthatja a betűméretet, a színeket, a hivatkozás szövegének dekorációját a tweet különböző részeire. A csúszka az Owl körhintat használja, és számos olyan beállítással rendelkezik, amelyekkel vezérelheti a navigációs nyilakat, a pont navigációt, az automatikus lejátszást, az átmeneti intervallumot, az automatikus magasságot stb. A csúszka támogatja az érintés és húzás funkciót is a továbbfejlesztett mobil böngészés érdekében. Külső linkeket is követhet.

A profi verzió számos további funkcióval rendelkezik, mint például élénk képek / videók, twitter kártyák, további hírcsatorna-típusok, például a Hashtags & Search idővonal megjelenítése. Megjeleníthető a Falazat és 2 oszlopcsúszka segítségével. Dönthet úgy is, hogy eltávolítja a linkeket a hashtagokból, a megemlítésekből vagy a külső linkekről is.

8. Közösségi média modul (ingyenes)

Közösségi Média Widget Ingyenes WordPress bővítmény

Ezt a szociális média beépülő modult már említettük az előző bejegyzésben, amely szintén emlékeztet erre a WordPress marketing bejegyzésre. Ha még nem olvasta el, kérlek csináld. A Közösségi Média Widget lehetővé teszi, hogy a közösségi média profiljait az oldalsávon ikonként jelenítse meg. A plugin számos közösségi – több mint 50+ – közösségi oldalt támogat, azzal a lehetőséggel, hogy saját egyedi linkeket és e-mail megosztási lehetőségeket is felvegyen. Rengeteg különböző méretű ikon található: 16 × 16, 24 × 24, 32 × 32, 64 × 64 és egyedi méret. Ezen felül animálhatja az ikonokat, amelyek négy csomagban vannak, és így létrehozhatja a kívánt vizuális hatást; az ikonok nagyíthatnak (méretarányban), visszapattanhatnak vagy elhalványulhatnak.

9. AddtoAny Share gombok (ingyenes)

AddtoAny Share Buttons: A legjobb közösségi média beépülő modulok a WordPresshez

Ha gyors, egyszerű és ingyenes módot keres a közösségi megosztás hozzáadására a webhelyére, ez a plugin remek lehetőség. Több mint 100 közösségi médiával és megosztási webhelyekkel, számlálókkal, lebegő gombokkal, egyedi megosztási linkekkel, vektoros ikonokkal, elhelyezési lehetőségekkel, egyszerűen használható rövid kóddal és még a Google Analytics integrációjával is, az AddtoAny plugin rengeteg funkciót tartalmaz, amelyekben biztosan megtalálja hasznos.

10. Facebook Saját gyűjteménybe helyez Csúszka

facebook-likebox csúszka-társadalmi-media-plugins-for-wordpress-wpexplorer

Információ és letöltésView a Demo

Ez a bővítmény fantasztikus laptechnikát mutat, amely vonzó és figyelemfelkeltő. De az esztétikától eltekintve, a Facebook Saját gyűjteménybe helyez A csúszkát könnyű telepíteni és használni. Valójában a telepítés háromlépéses konfigurációs folyamatot foglal magában, és ennyi is, de a szerző (Arscode) 24 órás támogatást nyújt az esetleges elakadás esetén. Facebook · A Csúszka támogatja a mobil eszközöket, ami azt jelenti, hogy több felhasználó osztja meg az Ön tartalmát, függetlenül az általuk használt készüléktől.

Ez az 5 csillagos besorolású plugin nagyszerű eszköz és egyszerű módja annak, hogy több megosztás, több rajongó, népszerűség és végül még nagyobb forgalom legyen. A nagyobb forgalom előbb-utóbb több pénzt jelent. Ne tévesszen meg a címe miatt, ez a plugin számos közösségi hálózati webhelyet támogat, köztük a Facebookot (nyilvánvalóan), a Twitter, a Google+, a Youtube, a Vimeo, a LinkedIn és a Pinterest..

11. ShareThis Share Buttons (ingyenes)

ShareThis Share Buttons

A WordPress legjobb közösségi média pluginjainak listájának összeállításakor nem hagyhattam ki a ShareThis alkalmazást. Több millió felhasználóval és akár 120 közösségi hálózati csatornával együtt a ShareThis erős közösségi média bővítménygé vált a hasonló termékekkel ápoló piacon. ShareThis lehetővé teszi a különféle méretű megosztó sávok (beleértve a lebegő sávokat), számlálók és gombok használatát. Ezenkívül közösségi elemzési fiók létrehozásával nyomon követheti a közösségi hálózatok közötti interakciókat. Ez lehetővé teszi a WordPress webhelyének társadalmi minőségének meghatározását a Social Quality Index segítségével (Megjegyzés: az ingyenes plugin használatához regisztrálnia kell egy ShareThis fiókot)..

12. galéria

inGallery plugin

Információ és letöltés

Az inGallery egy egyedülálló WordPress plugin, amely az Instagram médiát integrálja egy weboldalba. Nem csak a WordPress webhelyén található képeket, hanem videókat is megjelenít. Beállíthat bármilyen forrást, beleértve az Instagram felhasználókat, a hashtagokat vagy akár a fénykép / videó URL-jét is. Beállíthat szűrőket a kívánt adathordozó szűrésére. Például, ha olyan albumot szeretne létrehozni, amely csak az adott eseményről szóló fényképeket / videókat jeleníti meg – beállíthat szűrőt ehhez. Vagy ha olyan ablumot szeretne, amely csak videókat jelenít meg – ehhez is van szűrő.

Mindezek mellett – rengeteg testreszabási lehetőség van, amelyekkel testreszabhatja a galériát, hogy az Ön webhelyének stílusához igazodjon. Az inGallery mindenképpen fantasztikusan fog kinézni, mert már tartalmaz különböző stílusokat a miniatűrök megjelenítéséhez. Szintén többféle elrendezés közül lehet választani: rács és körhinta. Természetesen sokkal több lehetőség van benne.

13. Közösségi oldalsáv

Közösségi oldalsáv-bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

A közösségi oldalsáv lehetővé teszi globális linkek készítését a webhelyén, különféle stílusok és lehetőségek felhasználásával, az extrém testreszabhatóság érdekében. Mindent, az oldalsáv helyzetétől, színektől, árnyékoktól, címkestílusoktól és linkek alakjaitól függően, megnevezi, ott van, és ha nincs ott, akkor van egy praktikus CSS szerkesztő kialakítása, amely segít a lehetőségeknél tovább haladni..

A webhelyek integrációja automatikus, az oldalak és utána történő beillesztés és kizárás lehetőségeivel. Ezen felül kézi módot kínálunk a jobb témakezeléshez (rövid kóddal vagy PHP funkcióhívással).

Mivel az oldalsáv elhelyezése bárhol az oldalon rögzítéstől az abszolút helyzetbe kerül, mobil eszközökkel is rendelkezünk az eszközök jobb kezelése érdekében. Válassza ki az oldalsáv megjelenítését vagy elrejtését, vagy a linkek felhasználható gombokká történő alakítását, így a mobil felhasználók továbbra is teljes hatást élvezhetnek. A felismerés WordPressen vagy testreszabott médialekérdezésen keresztül kezelhető.

A linkek kétféle módon működnek: normál és megosztó. A megosztási linkek szokásos megosztási módban vagy az AddThis.com API használatával érkeznek. Nincs szükség regisztrációra, de ha ezt megteszi, a statisztikák nyomon követéséhez hozzáadhatja az AddThis.com megjelenítői azonosítóját.

A linkek nagymértékben testreszabhatók, a beépített Fantasztikus Fontos ikonok segítségével, vagy ha nem találja meg a szükséges ikont, feltölthet egy képet, hogy helyette használhassa. Szüksége van egy felugró ablakra? Nincs mit. Egyedi link-színek? Le vannak fedve.

Ez a bővítmény kiválóan alkalmas arra, hogy globális linkeket szerezzen a webhelyére, és felhívja a látogatók figyelmét.

14. Könnyű közösségi megosztás gombok

Könnyű közösségi megosztás gombok a WordPresshez

Információ és letöltésView a Demo

Az Easy Social Share egy fantasztikus WordPress plugin, amely hozzáadja a közösségi megosztás gombjait a WordPress webhelyéhez. A közösségi megosztási gombok hozzáadása a blogjához vagy webhelyéhez gyors és egyszerű módja annak, hogy az olvasók megosszák a bejegyzéseidet. Az Easy Social Share segítségével minden gombra és oldalra fényes gombokat adhat hozzá. A bővítmény 18 közösségi hálózatot tartalmaz a tetszik, nyomtatás és e-mail gombok mellett.

Az Easy Social Share nagyszerű tulajdonsága az összes mellékelt szolgáltatás. A bővítmény 45 fő közösségi hálózat támogatását kínálja, 52 sablont, több mint 27 tervezési pozíciót és rengeteg testreszabási lehetőséget kínál. 9 beépített gombstílussablon található (klasszikus, metró, modern, kerek, retina, retina metró, retina fény és retina lapos), 3 megjelenítési stílus (csak ikon, ikon névvel és ikon névvel a lebegve), opcionális számlálók és 9 megjelenítési hely, amelyek közül választhat. Mindezen lehetőségekkel létrehozhat és hozzáadhat közösségi ikonokat, amelyek megfelelnek az Ön webhelyének.

Az Easy Social Share sokkal többet tehet. Az egyéni megosztási üzenetek, az egyéni postai típusú kompatibilitás, a WooCommerce támogatás, a bbPress integráció, a szupergyors betöltési idő, az automatikus frissítések és a közösségi megosztási statisztikák csak néhány olyan funkció, amelyre várni kell. Mire vársz még? Checkout Easy Social Share és nézd meg, hogy ez a megfelelő bővítmény az Ön számára.

15. Közösségi média repülő ikonok (ingyenes)

Lebegő szociális média ikonok plugin

A lebegő közösségi média ikon bővítmény saját hullámokat generál – talán a könnyű használat vagy a konfigurálás egyszerű folyamata, vagy akár az a puszta tény, hogy beállíthatja a közösségi média ikonjait úszóra, de ez a közösségi média bővítmény a legjobb a piacon. Főbb jellemzői több mint húsz ikonstílus, átméretezhető ikon, több widget, rövid kód támogatása, automatikus vagy kézi integráció és kevesebb betöltés, ami jó az oldal betöltési sebességéhez.

Az ikonok nagyon divatosak, balról balra és jobbra lent repülnek, és ott maradnak, amíg a felhasználó az Ön oldalán marad. Ne aggódjon miatta, letilthatja ezt a lebegő viselkedést, és továbbra is felhasználhatja a plugint a következők és a forgalom növelésére.

16. Szociális szekrény

OnePress Social Locker

Információ és letöltésView a Demo

A Social Locker egy prémium WordPress-bővítmény, amely felhasználásával megkövetelheti az olvasóktól, hogy társadalmilag megosszák az oldaladat, hogy feloldják a webhely adott tartalmát. Ez egy egyszerű módja a tweet, a kedvelés és a megosztás új tartalmak vagy ingyenes források készítéséhez.

A Social Locker a vírusforgalmat valódi lehetőséggé teszi a legújabb hozzászólások vagy oldalak számára. Talán éppen létrehozott egy új, ingyenes WordPress témát, hogyan fogja ösztönözni az embereket erről, hogy új látogatókat vonzzon a webhelyére? Könnyen. Telepítse a Közösségi Lockert, és megköveteli a felhasználóktól, hogy csipogjanak, tetszés szerint megjelöljék a +1-et, vagy más módon megosszák az oldalt a letöltéshez. Ez egy gyors módszer a követői és rajongói felépítésére is, így amikor kiadja a következő új termékét, még több ember osztja meg azt.

Szeretné megtudni, hogy a Social Locker mennyire jól működik az Ön számára? A beépített jelentéskészítés és elemzés segítségével nyomon követheti, hogy a lezárt tartalom milyen társadalmi hatást gyakorol. Egy pillanat alatt megnézheti, melyik tartalom működik a legjobban, tesztelheti, hogy melyik tartalomszekrények működnek jobban, és így tovább. A Plus Social Locker integrálódik a Google Analytics-hez, így megtekintheti a Social Locker eredményeit a Google Analytics-fiókjában.

További nagyszerű szolgáltatások közé tartozik a nagy társadalmi hálózatok kompatibilitása, a 4 zárolási stílus, az egyedi szolgáltatások és a stílusos lehetőségek sokasága a közösségi szekrények létrehozásához, amelyek megfelelnek az Ön webhelyének. Tudjon meg többet az alábbiakban található közösségi szekrényről.

17. Közösségi bejelentkezés (ingyenes)

Közösségi bejelentkezés Ingyenes WordPress bővítmény

Tegye a WordPress webhelyét közösségivé a Social Login plugin segítségével, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy több mint húsz közösségi hálózaton, például a Facebookon, a Google + -on, a Twitter-en, a LinkedIn-en és akár a PayPal-on is jelentkezzen be, regisztráljon és kommentálhasson. Kiválaszthatja, hogy hol jelenjen meg a widget egyetlen kattintással. Alternatív megoldásként rövid kódok segítségével is elhelyezheti a bővítményt bárhol, ahol csak akar. A közösségi plugin widget aktiválhatja az oldalsávon is. Alapvetően ez a bővítmény könnyen használható. A beépülő modult a OneAll karbantartja, és ez egy nagyszerű lehetőség a felhasználók elkötelezettségének javítására a WordPress vagy a BuddyPress webhelyen.

18. SharePlus

shareplus-társadalmi-media-plugin-for-wordpress-wpexplorer

Információ és letöltésView a Demo

A Share + valóban „… gyönyörű módja a webhely megosztásának…”, azonban a szépség nem azonos a funkcionalitással (vagy segédprogrammal), ezért bele kell mélyülnünk a műszaki részletekbe annak meghatározása érdekében, hogy a fejlesztő üzleti tevékenységet jelent-e, vagy csak egy jóról beszél..

Először a Share + -et jQuery, HTML5 és tiszta CSS3 használatával építettük fel. Ez nagyszerű lépés, mert azt jelenti, hogy a plugin jövőbiztos és könnyen módosítható. Az egyszerűségről szólva minden, amire szükséged van, a plugin feltöltése, aktiválása és három kattintás a konfiguráció irányába, és a munka megtörtént. Emellett a Share + funkciót dinamikus és statikus weblapokon is probléma nélkül használhatja, mivel az ügyféloldali (nem igényel kiszolgálót a futtatáshoz).

A plugin vizuálisan vonzó (vagy inkább gyönyörű) adminisztrációs panelt és öt izgalmas témát tartalmaz, amelyek megváltoztatják a felhasználók közösségi megosztási tapasztalatait. Végül, a beépülő modul több közösségi hálózati oldalt támogat, és lehetőséget ad a közösségi megosztási tevékenységek nyomon követésére a Google Analytics segítségével.

19. Társadalmi hadviselés (ingyenes)

Social Warfare Ultimate Free Social Sharing plugin

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

A szociális háború több, mint egy társadalmi megosztás-bővítmény – egy teljes társadalmi megoldás. A beépülő modul tartalmazza a legnépszerűbb közösségi hálózatok (Twitter, Facebook, Pinterest stb.) Közösségi megosztási gombjait, a közösségi gombok elhelyezési lehetőségeit (tartalom felett vagy alatt, mindkettő, vagy kézi), kattintson a tweet funkcióra és a könnyen használható rövid kódok (plusz egyedi horgok). Ha további funkciókat szeretne, nézzen be a Social Warfare Pro alkalmazásba a még nagyobb társadalmi hálózati integrációért, a kép rögzítse a lebegő gombokat, a stílus és a szöveg testreszabása, egyedi tervek, minimális társadalmi bizonyíték, rövid linkek és még sok más.

20. SocialFans

SocialFans - WP érzékeny közösségi számláló-bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

A Social Fans egy teljes mértékben reagáló közösségi számláló prémium WordPress plugin. Ez a plugin megkönnyíti a közösségi hivatkozások hozzáadását a WordPress webhelyhez, amelyen rajongói, követői és előfizetői is megjelennek több mint 20 népszerű közösségi média webhelyen. A Bootstrap 3-ra épült, ez a Retina kész szociális média plugin nagyon lyukasztót tartalmaz, és lehetővé teszi, hogy megjelenítse a közösségi fiók rajongói / előfizetői / követői számát. Számos funkcióval szállít, beleértve számos közösségi hálózatot, animált átmeneteket, fordításra kész fájlokat és egyedi bőr létrehozásának képességét.

A közösségi média az egyik legerősebb marketing eszköz, amely a blogger számára elérhető. A követői bázis felépítésével növelheti a forgalmat és a konverziót, miközben a márkáját is felépítheti. Az új követők megszerzésének egyik legegyszerűbb módja a közösségi linkek hozzáadása a webhelyéhez, hogy könnyedén megszerezzék, kövessék és feliratkozzanak. De legyünk őszinték – a felhasználók vonakodnak „kedvelni” mindazt, ami még nem népszerű. Itt érkezik a Közösségi Rajongók. Ez a bővítmény nemcsak a félelmetes közösségi oldalakat tartalmazza, amelyeket egyszerre fel kell venni a widgetizált területeire, de vannak olyan lehetőségek is, hogy az egyes hálózatok számlálóit megjelenítse. Ily módon megmutathatja az új olvasóknak, hogy hány ember szereti az Ön webhelyét – ez csak arra késztetheti őket, hogy kövessék és tetszik is. Még egy speciális számláló is van, amely megmutatja a rajongók összes hálózatát, hogy még inkább lenyűgözze az új látogatókat.

A plugin másik nagyszerű tulajdonsága a testreszabási beállítások. A közösségi rajongók érzékenyek és retina készen állnak, így nem kell aggódnia, hogy hogyan fog kinézni a táblagépek és a telefonok (akár érintés is engedélyezve van). Mindezen felül az összes animáció is reagál – tehát a nagyítás, kicsinyítés és az overlay animációk mind jól néznek ki, függetlenül attól, hogy milyen készüléket használnak az olvasók. A plugin 4 előre beépített bőrrel is rendelkezik (sötét, világos, színes és átlátszó), de a mellékelt színbeállításokkal bármilyen színsémát létrehozhat. Ezekkel a lehetőségekkel és még sok más segítségével könnyedén beállíthatja a közösségi rajongókat webhelye többi megjelenésének és megjelenésének. Ez egy nagyszerű bővítmény, amely határozottan segíthet abban, hogy több követőt szerezzen a különféle közösségi hálózatokon, ezért ellenőrizze még ma!

Mindemellett a fejlesztők gyors válaszokat adnak a lekérdezések támogatására (24 órán belül megpróbálnak válaszolni). Nagyon okos dolog: gyors reagálás egy “reagáló” közösségi média plugin számára (igen – pun szándékkal).

121. A régi post újjáéledése

Újjáéled a régi Post WordPress bővítményt

Információ és letöltés

A Revive Old Post hasznos közösségi plugin, mivel elősegítheti a közösségi médiában való aktívabb működést, valamint a tartalom releváns megőrzését. Ezzel a bővítménnyel automatikusan megoszthatja tartalmát a Twitter, a Facebook, a LinkedIn, a Xing és a Tumblr között. Csak állítsa be a megosztási lehetőségeket (hozzászólások, oldalak, postai típusok), tartalmazzon hashtagokat vagy az Ön @ nevét, majd kövesse nyomon kattintásait a Google Analytics integrációjának köszönhetően.

22. MashShare

MashShare Social Media Megosztás gombok

A MashShare „közösségi média ökoszisztéma” egy ingyenes közösségi megosztás-bővítmény, amelyet felhasználhat az olvasók számára a tartalom megosztására. És azoknak az EU-ban, akiknek ez a plugin a DSGVO-nak is megfelelő, így nincs semmi aggódása. A plugins funkciói között szerepel az integráció a nagyobb társadalmi hálózatokkal, a megosztás gombok, a videó megosztás felbukkanása, a ragadós megosztási sáv, a legtöbb megosztott üzenet widget, rövid URL-integráció, az AMP támogatása, a Google Analytics elemzési integrációja és még sok más.

23. Közösségi média megosztási gombok (ingyenes)

Social Media Share Buttons plugin

A Social Media Share Buttons plugin egy nagyon szép és egyszerű plugin. Használja az összes mellékelt szociális gombot (Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, WhatsApp és e-mail), vagy csak aktiválja a szükséges gombokat, a megfelelő ikonokkal, nofollow címkével, és Twitter esetén a megjelenített nevével. Ezen kívül lehetősége van a gombok megjelenítésére a tartalom előtt / után, illetve jobbra / balra lebegve.

24. Táplálja őket szociálisan (ingyenes)

Hírcsatornák Társadalmi hírcsatornák Ingyenes WordPress bővítmény

Adjon hozzá egy egyszerű közösségi hírcsatornát minden üzenethez vagy oldalhoz az ingyenes Feed Them Social plugin használatával. Csak telepítse a bővítményt, majd adja hozzá a megjeleníteni kívánt közösségi hírcsatornákat. Ez a beépülő modul a Facebook-on, a Twitter-en és az Instagram-on működik, és létrehoz egy egyedi kódot minden létrehozott hírcsatorna számára, így csak a másoláshoz és beillesztéshez kell beillesztenie a tartalmat.

25. Social Share & Locker Pro

Közösségi megosztás és Locker Pro WordPress bővítmény

Információ és letöltés

Jobban népszerűsítse tartalmát a Social Share & Locker Pro plugin segítségével. A bővítményhez 44 megosztási gomb tartozik, amelyek közül választhat, és több mint 100 hálózat támogatott – tehát itt nem hiányoznak a lehetőségek! A legjobban, a plugin egyesíti a közösségi megosztás és a tartalom lezárását, így ugyanúgy megkövetelheti megosztását a legjobb tartalomról, ugyanúgy, mint a közösségi linkeket az oldalsávhoz..

26. Share Buttons by AddThis (Ingyenes)

AddThis Social Share plugin

Az AddThis az egyik legfontosabb megoldás a társadalmi megosztás gombjaira, és a WordPress-hez való hozzáadásuk most szuper könnyű az ingyenes AddThis Share gombok beépülő moduljának köszönhetően. Csak telepítse a bővítményt, majd használja a lehetőségeket a megosztásgombok építésének megkezdéséhez. Válassza ki az elrendezést (oldalsáv, beépített vagy egyedi HTML), adjon hozzá egy megosztási számlálót, válassza ki a közösségi hálózatokat, állítsa be a stílusbeállításokat, és használja a speciális beállításokat (a megosztás számának küszöbéhez kövesse az üzenetet és még sok más), mielőtt a megosztási gombokat közzéteszi. A rövid kódot arra is használhatja, hogy manuálisan bármilyen tartalomhoz hozzáadja a gombjait.

27. NextScripts: Közösségi hálózatok automatikus és ingyenes poszter

NextScripts: Közösségi hálózatok automatikus posztere

A NextScripts által készített SNAP (Social Networks Auto Poster) egy freemium plugin, amelynek segítségével automatikusan közzéteheti és megoszthatja bejegyzéseit a közösségi médiában. Kapcsolódjon Twitter-fiókjához, Facebook-profiljához, Google+ oldalához és több mint 30 támogatott közösségi hálózathoz. Ezután használja a beépülő modul funkcióit a hashtagek, az URL rövidítés, a képek és egyebek beállításához.

28. Arqam Social Counter

Szociális számláló beépülő modul a WordPresshez - Arqam

Információ és letöltésView a Demo

Az Arqam kiváló retina-érzékeny közösségi számláló WordPress-bővítmény, amely közösségi linkeket adhat hozzá a WordPress bármely webhelyéhez. Ez a bővítmény gyorsan és egyszerűen használható – csak telepítse és törekedjen rá! A telepítés és az aktiválás után az Arqam hozzáadódik az irányítópult menüjéhez. Innentől hozzáadhatja az összes közösségi média profilját, és testreszabhatja a számlálók kifejezését: „Követők”, „Kis szörnyek”, „Rajongók” vagy valami más, amelyet választott.

Innen beállíthatja a gyorsítótár idejét is. Ez azt jelenti, hogy a plugin csak a választott időzítési ütemterv szerint frissíti számlálóit. A gyorsítótár gyors elosztásával a plugin ritkábban hívja fel az API-kat, ami felgyorsíthatja webhelyét. És abban az esetben, ha egy API nem működik, az Arqam tárolja a korábbi értékeket, így soha nem maradhat üres számláló.

Az egyik legjobb szolgáltatás a drag and drop funkció. A társadalmi számlálók átrendezéséhez húzza át és dobja el a blokkokat az Arqam rendezési szakaszában. Így helyezheti előtérbe a legfontosabb közösségi média linkeket. Ha többet szeretne tudni a pluginról, nézze meg az alábbi szolgáltatások listáját.

29. ShareBang

ShareBang Ultimate Social Share gombok

Információ és letöltésView a Demo

A ShareBang a WordPress közösségi megosztási gombjainak teljes csomagja. Súlyosnak tartja a látogatók böngészési viselkedését: 21 megosztásgomb-pozícióval (helyekkel) és dedikált 3 pozícióval a kifejezetten optimalizált mobiltelefonokhoz, valamint a WooCommerce két szociális megosztásgomb-helyével növeli a részvényeket, növeli a forgalmat és növeli az értékesítést.

A ShareBang-ot forradalmian új, legfontosabb opciós panel működteti. Ez lehetőséget ad arra, hogy mindent testreszabhasson a +35 kész elegáns gomb témákkal, a gombok téma készítőjével, amely nagyon egyedi módot kínál a gombok témájának / stílusának létrehozásához..

A ShareBang támogatja a +42 közösségi hálózatot, amely magában foglalja a nagy társadalmi hálózatokat és a mobil alkalmazásokat manapság a legtöbb használatban, például a WhatsApp, a Facebook Messenger, a Telegram, a Skype, a vonal, a Viber és egyebek..

A ShareBangot először kezdő felhasználók számára készítik – mindössze három lépés, és 15 másodperc alatt máris jól tudsz menni. Az alapértelmezett beállítás az egyes pozíciókhoz van, tehát nem kell mindegyikhez mennie, és sok időt kell eltöltenie annak konfigurálására. A tartalomra összpontosít, és hagyja, hogy a ShareBang a maradékot az Ön számára végezze el! A plugin beépített elemzéssel is rendelkezik, amely nyomon tudja követni az egyes bejegyzés / oldal / megosztás gombot, és összehasonlítani tudja, így jó boncolásra kerülhet.

Ugyancsak tartalmaz egy A / B teszt funkciót, így tesztelhet különböző profilok között, hogy megtudja, mi a legjobb beállítás az Ön webhelyéhez. Készítse el levelezési listáját a MailChimp segítségével a megosztás utáni funkcióval, amely bármilyen rövid kóddal kezelhető! Arra is ösztönözheti a látogatókat, hogy osszák meg oldalaikat a közösségi szekrény szolgáltatás használatával, hogy több megosztáshoz jusson (ez nagyon alkalmas kedvezményes kuponokra).

30. Instagram Photo Journal

Instagram Photo Journal

Információ és letöltésView a Demo

Az Instagram Photo Journal egy erőteljes és rugalmas prémium WordPress plugin, amely lehetővé teszi, hogy Instagram-hozzászólásait fényképnaplóként jelenítse meg az olvasók számára. Rengeteg lenyűgöző elrendezés közül választhat az Instagram Photo Journal plugin segítségével! Adja hozzá fényképeit klasszikus rácsként, tiszteletre méltó kép-körhintaként vagy érdekes végtelen csúszkaként. A plugin opciókat is tartalmaz, így korlátozhatja a betöltött fényképek számát, megadhatja a hashtagot vagy a helyet, ahonnan ki lehet húzni, és így tovább.

A plugin az Instagram Journal Theme-hez is tartozik, hogy még könnyebbé tegye az életét. Ez nagyszerű, ha nem szeretne más funkciókat a webhelyén, csak telepítse a mellékelt témát a pluginnal együtt, adja hozzá a Instagram felhasználói azonosítóját, és készen áll a webhely elindítására.!

31. EmbedSocial

EmbedSocial - A közösségi média eszközök platformja

Az EmbedSocial plugin egy WordPress plugin a közösségi média albumok megjelenítéséhez egy webhelyen. Ez egy professzionális platform, amely funkciókat kínál egyéni és üzleti webfejlesztők számára, akik teljes mértékben támogatott eszközt akarnak használni, és hajlandók fizetni érte egy kis árat.

Az EmbedSocial több mint 215 000 weboldalon van beágyazva, és többnyire fotógalériák és esemény-albumok bemutatására használják a Facebook-on, a Twitter-en és az Instagram-on..

A platformot arra tervezték, hogy a felhasználók fényképalbumokat importálhassanak, kezeljenek és mentsenek hosszú távú használatra. A felhasználók ezenkívül testreszabhatják az album elrendezését, beállíthatják az albumonkénti képek számát, kiválaszthatják, mely albumokat tartalmazzák a galériában, bemutathatják a közösségi média fényképeit diavetítésben és hasonlókat.

A platformot folyamatosan frissítik új funkciókkal, így a webfejlesztők nyíltan felkérést kapnak, hogy javasoljanak az életüket megkönnyítő lehetőségeket. Minden új felhasználó számára, aki ki akarja próbálni a platformot, rendelkezésre áll egy 14 napos ingyenes próbaverzió, amely a platformon elérhető összes PRO funkcióval rendelkezik. Boldog beágyazást!

32. Mikroblog-poszter

Mikroblog-poszter - Automatikus közzététel a közösségi médiában

A WordPress Microblog Poster közösségi média pluginja segít automatikusan közzétenni a tartalmat a különböző közösségi hálózatokban. A beépülő modul több fiókot támogat szociális hálózati webhelyenként, vagyis ugyanazon a szociális hálózaton több fiókot is átküldhet. Ezen felül formázhatja a frissítési üzenetet, hogy változó verziót készítsen a különböző közösségi hálózati platformokról. A plugin könnyen konfigurálható, használható és támogatja a rövid kódok használatát.

33. Social Candy Widget (ingyenes) Jetpack – Közösségi modul (ingyenes)

Jetpack WordPress bővítmény

A listánkban az utolsó plugin az egyik leggyakrabban használt ingyenes plugin – a Jetpack. A WordPress által készített mindent, kivéve a konyhai mosogató stílusát. Funkciókat ad a WordPress-hez galériákhoz, CDN-hez, elemzéshez és természetesen közösségi célokra. Jetpack Social A funkciók közé tartozik az egyszerű megosztás gombok (a JetPack Sharingon keresztül, 11 fő közösségi hálózat támogatásával, valamint egy e-mail küldés egy barátnak), a közösségi média ikonok widget, a közösségi megosztás közzététele (amelynek segítségével új tartalmat automatikusan megoszthat minden társadalmi médiafiókok), Facebook likebox vagy oldal widget, Twitter idővonal és még sok más, ami a legjobb közösségi média pluginok tetejére áll.


A WordPress legjobb közösségi média bővítményeinek csomagolása

Remélhetőleg tetszett a roundup, és talán úgy döntött, hogy kipróbálja a WordPress webhelyének egyik legjobb közösségi média pluginját. Melyik közösségi média beépülő modult (vagy beépülő modulokat) használja a WordPress webhelyén? Kimaradtam egy vagy két bővítményt, amelyet Ön szerint meg kellett volna jelennie ebben a bejegyzésben? Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velem azon gondolatait, amelyek valójában a WordPress legjobb közösségi média pluginjai!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map