30+ legjobb orvosi WordPress témák az orvosok számára

A legjobb orvosi WordPress témák orvosok és kórházak számára

Az orvos szakma versenyképes terület. Akár általános orvos keres új betegeket, szülési központot, egészségügyi és wellness szervezetet, helyi klinikát vagy orvosi irodák hálózatát, akkor csodálatos webhelyre van szüksége. Az orvosi webhelyeknek professzionálisaknak, könnyen olvashatóaknak kell lenniük, és támogatniuk kell a képtárakat, csúszkákat és természetesen legalább egy kapcsolatfelvételi űrlapot. Ma megosztjuk a legjobb orvosi WordPress témákat az internetről, hogy segítsenek felépíteni azt a modern és professzionális weboldalt, amelyet egészségügyi vállalkozása megkövetel..


Ez a bejegyzés egy fantasztikus gyűjtemény a legjobb WordPress témákról, amelyek illeszkednek az orvosokhoz és az egészségügyi szakemberekhez. Nagyszerű WordPress témát keres az egészségügyi webhelyén? Ön egy WordPress fejlesztő, aki nagyszerű tervezéssel és funkcionalitással kívánja kezelni egészségügyi klienseit (ügyfeleit), amely megegyezik a WordPress témákkal? Jól üljön vissza, és élvezze a listánkat, és kérjük, ossza meg gondolatait a végén található megjegyzés részben!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Medin – Medical Center WordPress téma

Medin - Medical Center WordPress téma

A Medin téma nagyszerű módja az orvosi webhely felépítésének. Függetlenül attól, hogy irodája a plasztikai sebészetre, a lézerterápiára, a bőrgyógyászatra, a fogászatra, a krioterápiára, a gyermekgyógyászatra vagy más specialitásra összpontosít, a Medin remek lehetőségekkel rendelkezik a webhely tervezéséhez. A téma rugalmas és retinakész, így bármilyen eszközön jól néz ki, és a beépített témaelrendezések (klinika, műtét és fogorvos) megkönnyítik az indítást..

A mellékelt WPBakery oldalkészítőt felhasználhatja saját egyedi elrendezéseinek létrehozására is. Csak adjon hozzá elemeket az oldalra, majd húzza a helyére. Vannak ajánlások előtt / után, két galéria változat, beépített találkozó foglalási űrlap, ragadós menü, egyedi oldalak és még sok más. A Plus Medin támogatja az RTL-t, és a Polylang kompatibilis, így bármilyen nyelven létrehozhatja orvosi webhelyét.

2. MedicalPRESS

MedicalPress Egészségügyi és Orvosi WordPress téma

Hogy megy az egészségügyi marketing? Ha nem tudja elmondani, hogy nagyszerű, akkor talán a WordPress témája okozza a bánatot. Az orvosi webhely leadásának növeléséhez szüksége van egy célorientált WordPress témára, például a gyönyörű MedicalPress-re. A Twitter Bootstrap-en épül, négyféle találkozó formával, kétféle csúszkával, valamint a témaopciók és egyéb szolgáltatások széles körű felsorolásával, az MedicalPress kiváló téma az orvosok, fogorvosok, egészségügyi klinikák, kórházak és sebészek számára. A szolgáltatások közé tartozik az érzékeny kialakítás, a többnyelvű támogatás (WPML plugin), a SEO-barát, a Google betűkészletek, a mellékelt gyermek téma és a teljes dokumentáció.

3. Összesen

Teljes többcélú WordPress téma orvosi honlap

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

Rengeteg nagyszerű funkcióval a Total valóban az egyetlen WordPress-téma, amire szüksége van! Noha ezt a témát nem kifejezetten orvosi helyszínekre tervezték, az összes nagyszerű szolgáltatás és rugalmas lehetőség megkönnyíti az igényekhez történő testreszabást. Pénztár 29. példa (lásd fent), hogy megtudja, hogyan lehet ez a téma tökéletesen illeszkedni az orvosi webhelyhez. A témát itt, a WPExplorer-ben fejlesztették ki, és többek között a következő funkciókkal büszkélkedhet: korlátlan elrendezés, könnyen használható Drag & Drop oldalkészítő, gyors beállítás (a mintaadatoknak köszönhetően), WooCommerce kész, egyedi betűkészlet-beállítások, korlátlan szín opciók, elit szerző készítette, fantasztikus támogatás, szeretettel épített :), gyakori és automatikus frissítések, és még sok minden más!

Ez a kedvenc témám, és az évek során már több mint 100-at használtam. Funkcióban gazdag, és a támogatás kiváló. Ráadásul a fejlesztő azon dolgozik, hogy rendszeresen frissítse a témát. – Mike

A Total egy nagyszerű WordPress téma az orvosok és más egészségügyi szakemberek számára (vagy bárki másnak ebben a kérdésben).

4. Gyógyszerész

Medicenter Egészségügyi WordPress téma

Lehet, hogy nem orvos vagy, hanem az orvosokat célzó marketing szakember. Szeretne nagyszerű megjelenésű egészségügyi marketing webhelyet létrehozni, például az Medical Website Academy? Ha hangosan válaszoltál igenre, akkor a MediCenter WordPress téma nagyban fog elérni a célt. Nem ez a vége. Ez a téma továbbra is alkalmazható orvosoknak és más orvostudományhoz kapcsolódó területeken.

A MediCenter két elrendezést tartalmaz – dobozos vagy teljes szélességű. Ily módon testreszabhatja a téma elrendezését, hogy illeszkedjen vállalkozásához vagy jótékonysági tevékenységéhez. Ráadásul mindkét elrendezés reagál, így a webhely minden eszközön jól néz ki. A testreszabások itt nem érnek véget. Választhat a 6 mellékelt színösszeállítás közül, vagy létrehozhat teljesen egyéni színsémát. Ez korlátlan színkombinációkat jelent! Több mint 20 oldal elrendezést, 200+ ikont és 80+ betűtípust lehet választani, így ezt a témát valóban saját.

5. Diktáld

Diktálja egészségügyi és orvosi WordPress témát

Ez a 6 az egyben WordPress téma tiszta és modern megjelenést mutat, amely megfelel az orvosok munkájának. Ugyanakkor a témát más szépséggel kapcsolatos projektekhez is felhasználhatja, mint például a divat, a gyógyfürdő vagy a szalon. A téma a következő funkciók körében népszerű: reagáló kialakítás, többcélú téma, Visual Composer integráció, Layer Slider plugin kompatibilitása, WordPress többnyelvű támogatás, WooCommerce támogatás, shortcode képességek, továbbfejlesztett témaopciók, SEO kész, speciális adminisztrációs panel, parallaxis szakaszok, A Google Betűtípusok, a Font Félelmetes ikonok támogatása és így tovább. A diktálás támogatást és ingyenes frissítéseket is tartalmaz.

6. SoulMedic

+ Soul Medic Egészségügyi WordPress téma

Sima és minimalista kialakítású SoulMedic népszerű WordPress téma az orvosok és az egészséggel kapcsolatos webhelyek számára. A téma a következő tulajdonságokkal rendelkezik: SEO kész, WPML / Translation kompatibilis, ingyenes eseménynaptár plugin, MailChimp hírlevél widget, WooCommerce támogatás, téma testreszabó, mega menük, teljes mértékben reagáló kialakítás, Layer and Revolution csúszkák, 20 előre definiált bőr, rövid kód funkciók, hat típusú sablonlap, ötféle egyedi kütyü, HTML5 + CSS3, Google Web betűkészletek, teljes dokumentáció és még sok más.

7. Paeon

Paeon Egészségügyi WordPress téma

Beragadt az orvosi vagy az egészséggel kapcsolatos projektjébe? Olyan orvosi WordPress témát keres, amely az egészségügyi marketingjét a következő szintre viheti? Paeon van a kiút. A Paeon könnyen testreszabható, minimalista és egyedi kialakításával, valamint a témaopciók átfogó listájával. Egy kis árért kap egy fantasztikus WordPress témát, amely tele lesz a varratokkal olyan funkciókkal, mint az érzékeny elrendezések, a Google Web Fonts, a színválasztó korlátlan színsémával, az érzékeny csúszka, a személyzet és a szolgáltatások kezelése, a fejlett téma opciók, a fejléc háttérképe, az egyéni kütyü, dokumentáció és támogatás.

8. Mi törődünk

Gondoskodunk az egészségügyi és orvosi WordPress témáról

A We Care egy teljes szélességű, de érzékeny WordPress téma, amely minden egészségügyi szakember számára megfelelő. A nyitóoldalon talál egy fantasztikus csúszkát HD grafikával. Ráadásul talál egy működő kinevezési űrlapot, amely segít a földön történő futásban. Egyéb funkciók közé tartozik a széles és dobozos elrendezés, a korlátlan portfólió, a korlátlan csúszkák, a támogatás, a vizuális rövid kód generátor, a fejlett adminisztrációs lehetőségek, az IE8 támogatás, a Google Web betűkészletek, a Font félelmetes ikonok és az AJAX kapcsolattartó űrlap. Valójában nem kell feltörnie a bankot, hogy fantasztikus webhelyet hozzon létre, ha megpróbálja a We Care szolgáltatást.

9. Panacea

Panacea Egészségügyi WordPress téma

Ha elegáns és modern témát keres egészségügyi egészségügyi webhelyéhez, ne keresse tovább; Panacea fedezte magát. Rengeteg lenyűgöző funkcióval büszkélkedő ez a parallaxi téma segít az egészségügyi marketing üzenet továbbadásában, izzadság törése nélkül. A Panacea számos olyan funkcióval érkezik, mint egy reagáló HTML5 + CSS3 formatervezés, demo tartalom, retina kép támogatása, Contact Form 7 integráció, Google betűtípusok, Font félelmetes ikonok, korlátlan szín, egyedi postai típusok, automatikus frissítések, Bootstrap 3.0, et cetera.

10. Maxi egészség

Maxi Egészségügyi WordPress téma

A Maxi Health egy érzékeny orvosi prémium WordPress téma, amely tökéletes az orvosok irodáihoz, a fogorvosokhoz és más egészségügyi dolgozókhoz. Az egyszerű témaopciókkal a Maxi Health nagyszerű választás egy weboldal gyors létrehozására.

A témához két oldalépítési lehetőség tartozik. Az első egy egyedi rövidkód-generátor, amely alapvető oldal-elrendezések készítésére használható, és tökéletes, ha a témához tartozó beépített elrendezéseket és oldalstílusokat szeretné használni. A másik lehetőség a mellékelt Visual Composer oldalkészítő plugin használata. Bármelyik oldalépítési opciót választja (vagy akkor is, ha a témát és a mintaoldalakat a jelenlegi formájában használja), rengeteg más egyszerű lehetőség van az adminisztrációs panelen és az élő WordPress testreszabóban a színek, betűtípusok, fejlécek, oldalsávok és még sok más megváltoztatásához. További téma jellemzői: ragadós menüpont, egyéni téma adminisztrációs panel, a FontAwesome ikonok támogatása, egyéni Google betűtípusok és még sok más.

11. Gyógymód

Medicure Egészségügyi és WordPress téma

A CMSMasters szerzője, a Medicure WordPress téma tökéletes megoldás egészségügyi és orvosi webhelyekre. Ők (CMSMasters) megszerezték ezt a remekművet a látványtól kezdve a funkcionalitásig. Nagyszerű csúszkákkal, több widget-területtel, fantasztikus színekkel, szolgáltatáskezelési funkciókkal, bloggal, beszámolókkal és még sok másral a Medicure a WordPress témafejlesztésének példája. A téma rengeteg más funkcióval rendelkezik, így a Medicure keményen munkálkodhat az egészségügyi vállalkozásáért.

12. Medica PRO

Medica PRO Egészségügyi WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ezt a megfelelően elnevezett WordPress témát a ThemeIsle hozta létre orvosi profik számára. A Medica PRO egy professzionálisan megtervezett (azaz webhelyét a vállalati zazznak adja). A WordPress témája a következő szolgáltatásokra leginkább reagáló HTML5 + CSS3 tervezés, SEO-barát, böngészőközi kompatibilitás, hasznos témaopciók-panel, korlátlan szín opció, rövid kód funkció, fordítás kész, nagy támogatás, widget-kész lábléc és oldalsáv stb.

13. Healthflex

Healthflex WordPress téma

A Healthflex egy prémium WordPress téma, amelyet az orvosi és egészségügyi szakemberek – például orvosok, kórházak, orvosi klinikák, orvosok, wellness központok, egészségügyi termékek e-üzletek – és mások igényeire fejlesztettek ki. A One Click Demo Installer és a demók széles skálájának köszönhetően a webhely felállítása könnyű és egyszerű folyamat. A téma szinte minden aspektusát kódolási ismeretek nélkül finomhangolhatja és testreszabhatja.

Ez a WooCommerce-kész témát a nagy teljesítményű Visual Composer Drag & Drop Page Builder, a Revolution Slider és a Redux Opciók Keret tartalmazza. Ezek a rendkívül intuitív eszközök teljes ellenőrzést nyújtanak az oldalak és azok részeinek elrendezése felett, valamint az összes rendelkezésre álló elem, rövid kód és widget megjelenéséért..

Könnyen létrehozhat kinevezési foglalási űrlapokat, hozzáadhat árazási terveket, integrálhatja a MailChimp előfizetési űrlapokat, fel tudja fűteni a webhelyet a Parallax szakaszokkal és animált elemekkel, hozzáadhatja a Google Maps és még sok más. Az egyedi színkészletekkel, a Google Web Betűkészletek százaival és a FontAwesome ikonokkal, az egyedi CSS és a JavaScript hozzáadására és a témabeállítások felülbírálására az oldalankénti alapon, nincs korlátozás arra, amit a Healthflex segítségével létrehozhat..

14. HealthPRESS

HealthPress Egészségügyi WordPress téma

Alkalmas orvosok, fogorvosok, kórházak, egészségügyi klinikák, sebészek és más egészségügyi vagy orvosi helyszínek számára. A HealthPress egy másik remek téma, amelyet figyelembe kell venni. Az élő testreszabási beállítások megkönnyítik a webhely tervezését. Az InspiryThemes által kifejlesztett HealthPress egyszerű és átfogó témájú lehetőségeket kínál, további Revolution csúszkát, érzékeny kialakítást, SEO készen áll, WPML / Fordítással kompatibilis, rövid kódú képességet stb..

15. MedicalPlus

Medical Plus - érzékeny orvosi és egészségügyi téma

Az Medical Plus egy egyszerű, kiemelkedő WordPress téma, amely könnyű a szemén. A téma kompakt és minimalista dizájnnal rendelkezik. De ne hagyja, hogy az egyszerűsített formatervezés elrontja Önt, az Medical Plus sokféle funkciónak köszönhetően, mint például SEO lehetőségek, élő színválasztó, oldalkészítő, funkciókban gazdag adminisztrációs panel, hat lábléc elrendezés, fordítás kész, háttér, logó és betűtöltő, árjegyzék, rövid kód funkció és még sok más!

16. MEDICO

Medico Egészségügyi és WordPress téma

Ha szereti az Alapítvány 4 keretrendszerét, az érzékeny kialakítást és a sok rövid kódot, akkor nagyszerű időtöltést kínálhat a fantasztikus Medico témához. A PremiumLayers szerzője, a Medico számos nagyszerű funkcióval büszkélkedhet, mint például az egyedi widget, egy teljesen funkcionális találkozó űrlap, fejlett adminisztrációs lehetőségek, korlátlan portfólió, vizuális rövid kód generátor, téma támogatás, reagáló elrendezés, HTML5 audio / video támogatás, korlátlan szín, Google Web Betűtípusok, Font félelmetes ikonok, és teljes mértékben kompatibilis a WooCommerce 2.0.x-rel.

17. GYÓGYSZER

Medicom Egészségügyi WordPress téma

Ha félelmetes online jelenlétét kívánja létrehozni egészségügyi vállalkozása számára, bölcsen kell költenie a dollárt. Szüksége van egy témára, amely gondoskodik az ügyfelekről, valamint a bankszámla egyenlegéről. Ennek eléréséhez nagyszerű technológiára és fantasztikus dizájnra kell törekednie. A Medicom mindkettőt kínálja, és a téma egy pillantása meggyőzi arról, hogy pontosan mit keres, ha van valami teljes oldalas csúszka és sok szóköz. Ez a teljes mértékben érzékeny téma nagyszerű szolgáltatásokkal, köztük a Bootstrap 3.0, a Visual Composer oldal készítője, a Font félelmetes ikonok, a mega menü és a három különböző blogelrendezés.

18. Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ Egészségügyi WordPress téma

Ez a teljes mértékben reagáló WordPress téma négyféle elrendezést kínál Önnek, amelyek lehetővé teszik, hogy egyetlen kattintással megváltoztassa webhelyének megjelenését. Választhat: Kezdőlap + Kinevezési űrlap, Kezdőlap + Egyéni szolgáltatói fiókok, Parallax Kezdőlap vagy Kezdőlap + Egyoldalas menü. Mint láthatja, az esztétika jó eséllyel rendelkezik. De mi a helyzet a funkcionalitással? Íme néhány említésre méltó funkció: nincs szükség programozási ismeretekre, adminisztrátori beállítások panel, video oktatóprogramok és útmutató beállítása, húzza és dobja be az oldalkészítőt, a népszerű Revolution csúszkát, ingyenes élettartamú frissítéseket és támogatást, WooCommerce stb..

19. Egészségügyi központ

Egészségügyi WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Healthcentre egy prémium egészségügyi és orvosi WordPress téma, amelyet kifejezetten az egészségügyi szakemberek számára hoztak létre. Ez az érzékeny téma tökéletes kórházak, klinikák, orvosi ellátó cégek, orvosok, orvosi blogok és egyebek számára. A könnyen használható színsémák, előre beállított háttérbeállítások, oldalsablonok, egyedi tipográfiai beállítások, valamint a beépített szolgáltatások és a projektek utáni típusai ezt a témát fantasztikus választássá teszik bármely meditális weboldalon..

20. Doctors Pro

Orvosok Pro - Orvosi WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az orvosok egy kedves WordpRess téma, amelyre teljes mértékben reagálunk, SEO-re optimalizálva, és rengeteg testreszabási lehetőséggel rendelkezik. Pontosan helyénvaló egy weboldal létrehozása egy egészségügyi központ számára, egy professzionális weboldal az orvos vagy fogorvosi rendelő számára, egy egészségügyi és szépségápolási központ promóciós webhelye, mentőautó vagy sürgősségi egészségügyi webhely létrehozása és még sok más. A téma szintén RTL-készen áll, több száz Google betűtípust, Félelmetes betűtípus ikonokat, korlátlan színeket és a téma testreszabási lehetőségeit támogatja..

21. Vital Health

Vital Health & Medial WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az egészségügyi vagy orvosi webhely létrehozása nem lehet nehéz. Ehelyett egy olyan téma használata, mint a Vital, rendkívül egyszerűvé teszi. Ezt a témát az orvosok, fogorvosok, terapeuták és más egészségügyi szakemberek szem előtt tartásával hozták létre. Ez a téma egyesíti a postai tipusok, például ajánlások, alkalmazottak és szolgáltatások támogatását, rengeteg testreszabási lehetőséggel a WordPress téma testreszabón keresztül, hogy egyszerűvé tegye az ideális orvosi webhely létrehozását. A Vital kompatibilis a WooCommerce és a Gravity Forms rendszerekkel is.

22. Procare

Procare - Orvosi WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Procare for WordPress egy fantasztikus téma a medial webhelyek számára. Ez az érzékeny és SEO-barát téma olyan funkciót tartalmaz, amelyhez hozzá kell adnia betegszolgáltatásokat, létre kell hoznia orvos- és személyzet profilokat, és még sok minden mást. A ProCare tartalmaz témaopciókat több mint 600 Google betűkészlethez, valamint az Ajax kapcsolatfelvételi űrlapot, 300+ retina kész ikonokat, egyedi színeket és még sok másat.

23. Medikit

Medikit - Egészségügyi WordPress

Információ és letöltésView a Demo

A MediKit WordPress téma a Google Anyagtervezési elveket használja a különféle orvosi témaelemekhez. A tiszta és böngészőbarát kialakítás miatt a MediKit tökéletes mindenféle orvosi, egészségügyi, orvos, terapeuta, kórházi és más hasonló webhelyhez. A téma készen áll a fordításra, tartalmaz több blog elrendezési stílust, 3 orvos / személyzet oldalsablont, 3 szolgáltatási lehetőséget, rengeteg tipográfiai beállítást, 3 menüstílust, korlátlan színű és még sok más.

24. LT Medical

LT Medical Onepage WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az LT Medical egy elegáns és érzékeny, egyoldalas WordPress orvosi téma. A fejlesztők beépített lehetőségeket kínálnak a korlátlan színhez, az egyszerűen használható rövid kódokhoz, az érzékeny elrendezéshez és még sok mindenhez.

25. DW PharmaStore

DW PharmaStore - WP e-kereskedelem téma

Információ és letöltésView a Demo

Ha gyógyszertár, vitamintüzlet vagy egészségügyi ellátó társaság tulajdonosa van, akkor a DW PharmaStore a tökéletes WordPress téma az Ön számára. Ez a szép téma teljes körű támogatást és stílusokat kínál a népszerű WooCommerce plugin számára. Ez megkönnyíti a termékek online bemutatását. A téma beépített lehetőségeket is tartalmaz az egyéni elrendezéshez, elemzési kódhoz, egyedi színekhez, oldalhoz és még sok máshoz. A DW PharmaStore tartalmaz még oldalkészítőt és oldalsablonokat.

26. Impulzus

Pulzus-fizioterápiás orvosi WP téma

Információ és letöltésView a Demo

A Pulse egy WordPress réstájékoztató téma, amelyet a gyógytornász orvosi ipar számára terveztek. A téma a gyógytornászok, a sportgyógyászok, a rehabilitációs központok, az akupunktúra és más terápiás gyakorlatok sajátosságait tartalmazza. Fejlesztették az egyedi árazási táblázatok, galériák, irodahelyek, karrier és egyéb szolgáltatások funkcióit.

27. MyMedic

MyMedic WordPress téma

A MyMedic egy szép orvosi WordPress téma, amely egyszerre mobil és felhasználóbarát. A téma beállításai a közösségi kapcsolatok, az orvosok és a személyzet profiljai, a különféle osztályok oldalai, az egyéni találkozófoglalási űrlap, a fotógaléria, a teljes blog és egyebek hozzáadására. A MyMedic ára mindössze 39 dollárba kerül az egyetlen témaért, de csak további 10 dollárért kaphatja meg a Minden téma csomagolva A ThemeJunkie témától mindössze 49 dollárért (ami fantasztikus üzlet!).

28. iMedical

iMedical WordPress téma

Az iMedical egy modern orvosi WordPress téma, amelyet orvosok, háziorvosok, állatorvosok, egészségügyi központok, általános gyakorlatok, egészségügyi szolgáltatók, gyógyfürdők és egyebek számára terveztek. A téma jellemzői között szerepel egy szép reagáló elrendezés, 2 megamenü típusú menü, egy könnyen használható oldalkészítő, egy prémium ütemterv-beépülő modul, 5 egyedi posta típus (orvosok, osztályok, szolgáltatások, ajánlások és csúszka), egyedi widget, SEO optimalizálási lehetőségek és több.

29. Orvos

Orvos WordPress téma

Az Medicalist, mint egy univerzális orvosi weboldalépítő eszköz, 9 vagy több teljesen felszerelt, niche-alapú otthoni elrendezéssel rendelkezik, amelyek bármilyen szélsőségesen testreszabhatók és hihetetlen könnyedén elérhetők. Az egyes oldalak elrendezése annyira tiszta és tisztességes, hogy nem tudod segíteni. Magabiztosan felhasználhatja az orvosok, kórházak, klinikák, fogorvosok, laboratóriumok, hematológiai szolgáltatások, szemápolás, hajhullás, gyógyszertárak stb. Webhelyeire..

Az Orvosok minden egyben gyógyászati ​​WordPress témája fejlett találkozókezelő rendszerrel rendelkezik. Ez lehetővé teszi az orvosoknak és az egészségügyi szolgáltatóknak, hogy annyi időrészt hozzanak létre, amennyit csak akarnak elérhetőségükhöz. Megemlíthetik azt az idõt is, amelyet az egyes betegeknek adnak.

Hasonlóképpen, az orvos orvosvéradói rendszere rendkívül fejlett és kifinomult. A vérvételi űrlap felugró ablakként nyílik meg, és kéri a szükséges információkat az adományozó személytől.. A témába integrált teljes vásárláskezelő rendszerrel akár online orvosi üzletben is felhasználhatja. Vagy online fizetéseket kaphat az orvosi szolgáltatások, felszerelések és tárgyakért.

A téma további fejlett funkciói között szerepelnek olyan funkciók, mint a Páciens utalása, Ingyenes konzultáció (űrlap), Valós történetek, Teljesítmény tények és Szolgáltatások, Biztosítás, Osztályok, Csapat és események oldalai stb..

30. Orvosi klinika

Orvosi klinika - Egészség és orvos orvosi WordPress téma

Az Orvosi Klinika kiváló lehetőség mindenféle egészségügyi irodának. Akár orvos, terapeuta, fogorvos, akár akár egészségbiztosító iroda, ez a téma tele van olyan funkciókkal, amelyeket biztosan szeret. A többféle beépített stílus a blogodhoz, portfóliójához és szolgáltatásaihoz a webhely gyors és egyszerű beállítását teszi lehetővé. Ezenkívül a téma magában foglalja a WooCommerce támogatását és stílusát, így saját termékeit is eladhatja! További témakörök a tartalomsablonok, az egyéni rövid kódok, a szín- és betűkészlet-választók, a megamenük, a csúszkák és így tovább.

31. Medicare

Medicare - orvos, orvosi és egészségügyi téma

Készítsen saját webhelytervezést és oldalrendezést a Medicare WordPress témával. Ez az egészségügyi és orvosi téma olyan speciális funkciókat tartalmaz, mint a kiállítás előtt és után, találkozófoglalás, nyitvatartási idő / ütemterv, egyedi orvosi ikonok, becslés számológép és teljes WooCommerce támogatás. Ezen felül vannak olyan egyszerű testreszabási lehetőségek, mint például a Félkövér oldal készítő, az élő WordPress testreszabás és a rengeteg Google betűkészlet.

Rajtad a sor…

Ezzel a listával nincs mentség arra, hogy egy weboldalt átlag alatti témára építsen. Válasszon egyet, amely megfelel az Ön igényeinek, de ha nehézségekbe ütközik a választásokkal, szeretném (ismét) ajánlani a Total – Responsive Multipurpose WordPress témát. Ismeri más kiváló WordPress témákat az orvosok számára? Tudassa velünk a megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map