30+ legjobb hír és magazin stílusú téma a WordPresshez

A legjobb hír és magazin stílusú témák a WordPresshez

Tudtad, hogy 53% az amerikaiak mindegyike mindennapi internetet használ a hírolvasáshoz? És hogy a televíziós és nyomtatott hírek hanyatlanak? Ez azt jelenti, hogy soha nem volt jobb idő elindítani a saját online forrásait a legfrissebb és legfrissebb hírek, pletykák, divat, barkácsolás vagy bármi más számára! De ne aggódjon, itt vagyunk, hogy segítsünk.


Ez a fordulópont a legjobb hírek és magazinok WordPress témáinak személyes válogatása. És mindegyik tökéletes, ha érdekel egy új blog vagy online magazin elindítása. Örömmel, remélhetőleg megtalálja azt, amit keres!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Újság

Újság WordPress téma

A kezdéshez miért nem építheti fel webhelyét a rendelkezésre álló első számú hír- és magazin-témával? Az Újság témája okból a legfontosabb a résükben. Ez az erőteljes és rugalmas téma a végső választás lenyűgöző hírportál, online magazin vagy blog létrehozásához. Legutóbbi frissítésükkel a téma könnyebb és még jobb, ha tartalmat közöl a saját webhelyén.

Az Újság témája több mint 80 gyorsindító demót tartalmaz. Csak importáljon egyetlen kattintással, hogy webhelyének stílusa percek alatt kialakulhasson. Vagy használja az elülső tagDiv Composer szoftvert saját egyedi tervezéséhez. Adjon hozzá postai rácsokat, galériákat, feliratokat, képmezőket, hirdetéseket, csúszkákat, kütyüket és még sok minden mást. Nincs szükség kódolásra! És a tagDiv Cloud Library tele van 810+ előre elkészített elrendezéssel, amelyeket könnyen beilleszthet, hogy még gyorsabban készítsen oldalakat.

De a lehetőségek itt nem állnak meg. Beépített hirdetési helyek, tipográfia, egyedi kütyü (időjárás, tőzsdei piac, Instagram, szociális pult, szerzői doboz, hírlevél stb.), Képhatások, SVG logó támogatás, “trendben most” hírlevél, áttekintő rendszer, integrált fordítópanel, ajax keresés és bejelentkezés, testreszabható fejléc és lábléc, és még sok minden más megtalálható az Újságban. A téma szintén kész a GDPR-re, és kompatibilis a Contact Form 7, a WPBakery, a bbPress, a BuddyPress, a WooCommerce és sok más népszerű plugin-rel..

2. Jannah

Jannah újság, magazin és AMP News WordPress téma

A Jannah segítségével sokkal többet szerezhet, mint csupán a WordPress téma, amely alkalmas online magazinokhoz és blogokhoz. Vannak még mint 20 felhasználásra kész demó. Ez gyorsan felgyorsítja az Ön igényeinek pontosan megfelelő oldal összeállításának folyamatát. Válassza ki a kedvelt bemutatóját, és testreszabhatja azt, egyedi tervezésűvé alakítva. Mindez nagyon lehetséges egy ilyen adaptálható témával. Mi nagyon jó, akkor szavazhatsz a következő kedvenc bemutatóodra. Valójában az új frissítésekkel új demók kerülnek kiadásra, amelyeket később felhasználhat a webhely újratervezéséhez.

Az integrált gyorsított mobil oldalak (AMP), a kiadók könnyen készíthetnek mobil használatra kész tartalmat, amely bárhol azonnal betölti. Ehhez a keresőmotorok magasabb rangsorolására is szükség van, ami nagyobb forgalmat és potenciálisan több hirdetési kattintást eredményez.

Korlátlan fejléc- és láblécstílus, az Ajax Mega menük és a több mint 15 csúszka elrendezés csak néhány a Jannah témájához kapcsolódó sok funkció közül. Az eszköz rendkívül egyszerűen használható, a praktikus oldalkészítővel pedig gyorsan megfogalmazhatja személyes remekműjét. Nem is említve, hogy Jannah kompatibilis a BuddyPress-rel a saját közösségi médiaközösség létrehozásában.

3. 15zine

15zine HD Magazine & News WordPress téma

A 15zine egy retina kész magazin és prémium WordPress téma. Ez a téma tökéletes online magazin vagy hírportál létrehozásához, amely érdekes információkat oszthat meg az olvasókkal. Ez a téma tele van funkciókkal. Nem igazán. Oly sokan, hogy még az alábbiakban sem tudnánk felsorolni őket. Az egyik legmenőbb szolgáltatás a beépített áttekintő rendszer. Függetlenül attól, hogy hír- vagy magazin-oldalt futtat, át szeretné tekinteni a termékeket, szolgáltatásokat, filmeket, ételeket vagy bármi mást, és a 15zine-val közvetlenül hozzáadja a véleményét. Felveheti saját véleményét, engedélyezheti az olvasóknak, hogy elhagyják az értékeléseket, adjon hozzá annyi kritériumot, amennyit csak akar, és kiválaszthatja, hogy csillagokat, pontokat vagy százalékokat használja-e..

Egy másik nagyszerű lehetőség a 15zine rugalmassága. A téma fantasztikus oldalkészítővel és rengeteg beépített opcióval rendelkezik. 4 rácsmodul, 5 blogstílus, 6 post formátum (galéria, video overlay, video szolgáltatás, audio beágyazás, önálló házigazda audio és standard), 4 csúszó stílus és opció az egyedi színekhez és hátterekhez egyaránt beépítve. További témakörök a WooCommerce kompatibilitása, a bbPress integráció, az egyéni rövid kódok, az egyedi widgetek, az Ajax keresés és még sok más.

4. Állapot

status worpdress-téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Status egy lenyűgöző tématervezés, amelyet kifejezetten magazinok, hírek és szerkesztői blogok tartalmaznak. A könnyen használható mintaadatok megkönnyítik az indítást. A hírlevélhez és a szociális kapcsolatokhoz tartozó egyedi kütyü pedig segít rövid idő alatt növekedni online jelenlétében.

Ez a modern téma rengeteg remek testreszabási lehetőséget kínál az élő WordPress testreszabóban 1-4 oszlophoz, a jobb vagy bal oldali sávhoz (vagy egyáltalán sem!), Egyedi webhelyszélességhez, korlátlan színhez (csak a színválasztót használja), 700+ Google betűtípushoz , testreszabható blogbejegyzések és így tovább. Még beépített hirdetési helyek is vannak. Így felveheti saját promóciós linkjeit és képeit, vagy beillesztheti a Google hirdetéseket a webhely rögtön történő bevételszerzéséhez!

5. Hírek

Headline News & Magazine WordPress téma

A Headline egy tiszta és modern hír- és magazinstílusú prémium WordPress téma a Themeforestből. Ez az elegáns stílusú téma rugalmas elrendezéssel rendelkezik, amely segítségével híreket, pletykákat és cikkeket oszthat meg arról, hogy mi az, ami érdekli Önt és az olvasókat.

A Headline segítségével a hírhedt webhely létrehozásának minden nehéz része gondoskodik. A téma teljes és dobozos elrendezéseket tartalmaz, csak válassza ki, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára. És a webhely testreszabása rendkívül egyszerű, mivel a Headline a WordPress Theme Customizer alkalmazást használja, így gyorsan megváltoztathatja a színeket, a logót és a többi elemet, és előzetesen megnézheti a változást, mielőtt elmenti őket. Ezután a tartalomkészítő segítségével hozhat létre saját egyedi oldalrendezést. A téma 3 blogberendezést is tartalmaz (kis kép, nagy kép vagy rács) – tehát rengeteg lehetősége van egy egyedi hír- vagy magazinoldal létrehozására.

A címsorban rengeteg egyedi kütyü található (hozzászólásokhoz, kapcsolatfelvételi űrlaphoz, áttekintéshez, reklámcsíkokhoz stb.), Egy teljes értékelési és áttekintési rendszerrel, így az olvasók szavazhatnak az Ön cikkeiről, egy szép görgető hírjelző, hasznos rövid kódok, beépített kapcsolódó hozzászólások és több.

6. Valenti

Valenti News & Magazine WordPress téma

A Valenti egy elegáns hír- és magazinstílusú WordPress téma, amely a ThemeForest oldalon érhető el. Ez a téma beépített funkciókkal rendelkezik, így bármikor elkészítheti saját online híreit, folyóiratait vagy pletykálkodó webhelyeit.

Amikor először kezdi el használni a témát, rengeteg könnyen használható opció áll rendelkezésre a téma testreszabásához. A drag and drop honlap készítőjével készítheti saját kezdőlap-elrendezését, hozzáadhat menük 3 különböző helyre, választhat korlátlan színű lehetőségek közül a különböző lapelemekhez és még sok más. Mindez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy egyedi és egyfajta magazinot vagy új webhelyet hozzon létre.

A Valenti emellett egy szuper rugalmas blogot is tartalmaz, ami nagyszerű, mivel a téma fő témája az összes fantasztikus hozzászólása! Választhat 4 különböző honlapon elérhető blog-elrendezés, 4 különböző blogstílus, 4 blogbejegyzés-stílusstílus között (teljes szélességű, parallaxis, teljes háttér vagy standard), és 4 post-formátum (standard, diavetítés, audio és video) közül választhat. Ezenkívül a téma olyan értékelési és áttekintési lehetőségeket is tartalmaz, amelyeket felvehet az üzenetekbe az olvasói elkötelezettség fokozása érdekében. Ez a téma számos más kiváló lehetőséget tartalmaz, például az egyedi kütyüket, a többoldalas sablonokat, a társadalmi integrációt, a Google betűkészleteket és még sok más.

7. Közvélemény

Közvélemény-magazin WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A korlátlan színpaletta, az egyedi kütyü, a fantasztikus hirdetési szalaghirdetés-kezelési funkciók és az élő testreszabás, amely segíti a változások élőbeni nyomon követését, részét képezi ennek a témának a hír / médiakiadó irodák erőteljes kiszerelési lehetősége. A téma könnyen kezelhető. Elementor modulok, így az oldalkészítő segítségével könnyedén testreszabhatja az elrendezéseket. A téma megkönnyíti a videók, audió fájlok és képek feltekerését a hozzászólások részeként.

8. Heset

Heset Blog Magazine WordPress téma

A Heset egy teljes mértékben reagáló, többcélú folyóirat / blog téma, amelyet azoknak terveztek, akik szeretik a tiszta, modern és minimalista dizájnt. A téma számos testreszabási beállítással rendelkezik, amely segítséget nyújt a webhelynek az igényeinek megfelelő alakításában anélkül, hogy meg kellene érintenie a kódsorot. A Heset 7 egyedi kezdőlap-elrendezéssel rendelkezik, és egyszerűen létrehozható egy kattintásos bemutató telepítésével, így a téma pontosan úgy néz ki, mint amit az élő előnézetben látsz. Erősen ajánlott, ha jól szerkesztett WordPress témát keres, tökéletesen optimalizálva a SEO és az oldalsebesség szempontjából.

Számosféle módon érhető el személyre szabott és egyedi megjelenés, ha a különféle lehetőségekkel játszik, például több kiemelt csúszka, fejlécstílus és kiemelt üzenet stb. A logikus, felhasználóbarát, widgetált kezdőlap segít a kezdőlap hozzáadásában és rendezésében. elemek, ahogy tetszik. Ezenkívül a Heset szépen kódolt az olyan harmadik féltől származó pluginekkel történő integrációhoz, mint a Jetpack, WooCommerce, a 7. kapcsolatfelvételi űrlap, a SiteOrigin Page Builder stb., Amelyek valóban sok időt takaríthatnak meg..

9. MagUp

MagUp Modern stílusú magazin WordPress téma

A MagUp egy modern stílusú, sokrétű blog, magazin, a WordPress témájának megjelentetése és áttekintése, vendég-kiküldő rendszerrel. Egy másik hatalmas szolgáltatás a 100% -os eszközoptimalizálás. Az eszközök változó méreteire automatikusan reagálva az egyes elemek igazodnak a megfelelő kollektív válaszkészséghez. A teljes hirdetésoptimalizált elrendezést felhasználva pénzt kereshet véleményeiről vagy magazinjáról a Google AdSense segítségével. És amint említettem, ingyenes vendégbejegyzéseket is elfogadhat a tartalom növelése érdekében, és az AdSense révén közvetett módon kereshet pénzt.

Aggódik a testreszabás miatt? Olyan egyszerű, ahogy el tudod képzelni – csak néhány kattintás, húzás és csepp! Több mint 5 egyedi témaelrendezés létezik. Ezután a beépített Visual Composer oldalkészítő beépülő modul segítségével néhány perc alatt új friss elrendezéseket is létrehozhat. Az alapértelmezett honlap a menüsor fölött egy körhinta-működésű szakaszot tartalmaz, mély parallaxis hatással. Időközben az egyedi hozzászólások elrendezéséhez többféle kivitel létezik, például a Galéria, a Link és az Idézet. Klasszikus, divatos és kreatív változatok állnak rendelkezésre az egyetlen üzenethez. Az összes galéria, a link és az idézet közül választhat a 8+ előre definiált stílus közül.

A MagUp támogatja a kecses mega menüt is. Több változata van. Megadhatja a körhinta alapú stílusokat is. A téma támogatja az összes üzenetfajtát, beleértve, de nem kizárólag a szöveget, a szokásos, audio, videót, kategóriát, a videón kívüli címkét (Vimeo, YouTube és a Daily Motion).

10. CrazyBlog Magazine

Crazyblog Magazine WordPress téma

A CrazyBlog körülbelül két tucat demócsomag, friss és rugalmas kivitelben. Hét demonstráció magazin-elrendezés, míg további hét az egyszerű blogok számára van fenntartva. Közben van még egy hét, niche-alapú demókészlet is. A beépített prémium drag and drop oldalkészítő eszköz megkönnyíti a tervek testreszabását az Ön számára.

A témát az eszközökre, a keresőmotorokra és a mindennapi interaktív felhasználói élményre optimalizálták. Számos könnyen használható opció a hátteren nemcsak megkönnyíti a téma teljes testreszabását minimális kattintással, hanem irányítja és kezeli az elrendezéssel és a dolgokkal kapcsolatos minden dolgot is, a felső fejléc szakasz aljától kezdve. lábléc terület.

A CrazyBlog teljes mértékben optimalizálva van, ami azt jelenti, hogy a hirdetés elhelyezésének különböző területei vannak az elrendezés természetesen illeszkedő helyein. Segít a hirdetések maximális megjelenítésének és kattintásának elérésében, ezáltal növelve a bevételt. A több elérhető beküldési stílus használatával különféle típusú postákat mutathat be különféle módon. Az egyes elrendezések további testreszabása szintén lehetséges. Emellett létrehozhat egy másik egyedi elrendezést is, ha elveszi az elemeket a különböző posztstílusoktól és rendezi őket az új stílusra. Egyéb szolgáltatások a tipográfia lehetőségei, az e-kereskedelem támogatása és a rendszeres frissítések.

11. Kurátor

Kurátor Ultimate Modern Magazine WordPress téma

A Curated egy végső modern magazin, a WordPress téma, gondosan kialakítva, hogy esztétikailag magas, tiszta és modern legyen. Egy megfelelő WordPress téma, amely bemutatja minden nagyszerű történetét, hogy nagyobb figyelmet kapjon a világ. A Curated egyik legmenőbb tulajdonsága az „Moz-Slider” nevű egyedi csúszka, amely annyira segít abban, hogy hírei vagy tartalma szemet gyönyörködtessen az olvasók számára. A belsejében található egyedi áttekintő rendszerrel beépített termékek, szolgáltatások, filmek, ételek vagy bármi más áttekintésére szorul.

A Kurátusokhoz tartozik még egy nagy teljesítményű és egyszerű Drag n ‘Drop oldalkészítő is, így bármikor szabadon szórakozhat egy egyedi honlap vagy bármi más létrehozásában. Csak mutatjon és kattintson az egyedi elrendezések létrehozásához! Ó, a téma jól reagál, és nagyszerűen működik bármilyen eszköz formájában, kis képernyőméretben az asztali képernyőre, otthonról vagy bárhonnan, ahol lehetnek.

12. Vadászott

Vadászik szerkesztési magazin WordPress téma

A Hunted szerkesztői stílusú magazin témája professzionális megjelenéssel és tiszta dizájnnal. Csakúgy, mint egy nagyon jól szervezett téma-testreszabó. A témát a történeteidek, cikkek, hírek, divatbejegyzések, dekorációs tippek, életmód és minden egyéb megosztásához hozta létre, amelyeket megoszthat a blogjában.

A Hunted részletes dokumentációval rendelkezik, amely gond nélkül élvezheti a témát. És mivel a Hunted a natív WordPress testreszabót használja, nagyon könnyű testreszabni a webhelyet. A legtöbb tennivaló néhány kattintással elérhető! Az egyéni Google betűtípusok, egyéni kütyü, 3 csúszka, másodlagos menük, cselekvésre ösztönző üzenet, 7 blog elrendezés, WooCommerce támogatás, beépített szalaghirdetés-területek és még sok más a téma sok élvezetes funkciója közül néhány..

13. Editum

Editium Tiszta WordPress Blog Magazine téma

Az Editium egy tiszta Blog / Magazine WordPress téma, melynek célja a tartalom friss arcra továbbítása. Élvezze a nagyon egyszerű beállítást, és azonnal hozza webhelyét online. Az Editium sokféle webhelyhez illeszkedik, az életmód blogjától a tartalomra nagyobb magazinig, anélkül, hogy elfelejtené a minimális blogokat.

Az Editium minden eszközzel kényelmes felhasználói élményt fog örömet nyújtani a látogatók számára, elegáns formában tartja a felhasználhatóságot. A mobil első megközelítés és a Twitter Bootstrap 3 CSS keretrendszer célja.

Az Editium személyre szabható, hogy elérje a felhasználó márkáját, a színektől a tipográfiaig, az erőteljes beállítópanellel. Számos lehetőséget kínálnak, és könnyű vonzó otthont építeni, csak húzva néhány egyedi kütyüt a kezdőlap két részén. A gyorsindító sáv linkeket kaphat kategóriákhoz vagy oldalakhoz, vagy akár külső linkeket is, a fő terület hozzászólási modulokat fogadhat, amelyek számos cikk elrendezésével megjeleníthetik a cikkek listáját kategóriák szerint..

14. Blokkolás

Blokkolja a WordPress lapos magazin témáját

A Block egy lapos stílusú WordPress folyóirat téma, amely a Themeforest oldalon érhető el. Ez a tiszta és elegáns elrendezés könnyen olvasható, és az egyedi deszaturációs hatás révén webhelye kiemelkedik az interneten. Ezenkívül a téma különböző elemeinek korlátlan színe közül választhat, hogy egyedi megjelenést hozzon létre.

A Block a webhely létrehozásához szükséges összes funkcióval készült. 7 egyedi postázási formátum van (standard, video, audio, galéria, kép, link, idézet, félrehozás), így gyorsan és egyszerűen hozzáadhatja tartalmát. A téma egyedi widgeteket is tartalmaz, így hirdetéseket, a Flickr-hírcsatornát, az egyedi rólunk című részt és még sok minden más widget-készítési területhez hozzáadhat. Ez nem minden. Ez a téma készen áll a WooCommerce-ra, magában foglalja a társadalmi integrációt, a 7. űrlap támogatását, az egyedi betűkészlet-beállításokat, az egyedi oldalsablonokat és még sok más.

15. NewEdge

NewEdge adaptív WordPress Magazine téma

A NewEdge egy szuperfunkcionális és gyönyörű WordPress téma a magazinok és újságok számára. A téma teljesen érzékeny és mobilra optimalizált, így zökkenőmentes felhasználói élményt nyújt minden platformon. A Visual Composer drag-and-drop oldal készítőjével együtt érhető el, ami azt jelenti, hogy nagyon rövid idő alatt gyönyörűen elkészítheti magazin webhelyét egyetlen sor kódolása nélkül..

A címnek több kezdőlap-variációja van, testreszabható színsémákkal, gazdag témájú lehetőségekkel, közösségi megosztás-számláló plugin-rel és még sok más. Jól integrálódik a MailChimp bővítménnyel, hogy még hatékonyabbá tegye a hálózati erőfeszítéseit.

A NewEdge számos dedikált bővítménnyel rendelkezik, amelyek javítják a magazin / hírportál funkcióit és a felhasználók elkötelezettségét. Például létezik egy egyéni közvélemény-kutatási plugin, amellyel bármilyen kérdéssel kapcsolatban felhasználói visszajelzéseket gyűjthet. Van egy hirdetéskezelő bővítmény, amely lehetővé teszi a webhelyén megjelenő hirdetések kezelését.

16. MH Magazine

MH Magazine adaptív magazin WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az MH Magazine egy merész és modern magazinstílusú WordPress téma a Creative Marketből. Ez a téma tökéletes az iránti szenvedély megírásához és az írás megosztásához a világgal.

A témát azért készítették, hogy elterjessze a híreket arról, hogy mi érdekli Önt és az olvasókat. A honlapon különféle tartalmi területek találhatók a reflektorfényben lévő cikkekhez, a legnépszerűbb hozzászólásokhoz és a legfontosabb kategóriák legújabb hozzászólásaihoz. Így az olvasók gyorsan láthatják legújabb és legnépszerűbb tartalmát, mihelyt elérik az oldalt. Az MH Magazine emellett 25 widget-helyet és beépített hirdetési területet tartalmaz, így még több hírt, cikket és fontos információt csomagolhat az olvasók számára.

Az MH Magazine szintén testreszabható, tehát nem számít, ha a divatról, az autókról, a politikáról, a tudományról vagy bármi másról írsz – a témát a résedhez igazíthatja. Adjon hozzá egy egyéni háttérszínt vagy képet nyilatkozathoz, válasszon színeket a különféle témaelemekhez (például képaláírások, szegélyek stb.), Válassza ki az opcionális második oldalsávot három oszlop elrendezésének létrehozásához stb. funkciók, beleértve a beépített szerzői dobozokat, az érzékeny FlexSlider 2-t, egyéni 404-es oldalt, egyéni Google betűtípusokat és még sok másat.

17. Alfa hírek

Alpha News WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Alpha egy hír- és magazinstílusú WordPress téma, amelyet a WPZoom készített. Ez a téma két egyedi bőrrel van ellátva, egy nagyszerű hírjelző ticker és még sok más. Az Alpha könnyű és optimalizált honlapja, amely tele van az Ön tartalmával. A kiemelt kezdőlap csúszka elöl és középen helyezkedik el, és az egyes kategóriák legújabb hozzászólásai elegánsan jelennek meg.

Nagyszerű hír- és magazin-specifikus szolgáltatás a Breaking News Ticker. Ez a funkciós terület, közvetlenül a navigációs menü alatt, folyamatosan görgeti az Ön által közölt legfrissebb híreket. Így az olvasók könnyen rákattinthatnak az egyik görgető címre a bejegyzés megtekintéséhez. Ezen felül vannak beépített hirdetési területek a bevételszerzéshez. Ez egy nagyszerű lehetőség weboldal hírlevelének, társult termékeinek (vagy akár saját termékeinek) népszerűsítésére, vagy csak harmadik felek (például BuySellAds) révén történő hirdetések eladására. A téma további nagyszerű tulajdonságai közé tartozik a hasznos, fülekkel ellátott, legutóbbi hozzászólások widget, videotámogatás, valamint az egyéni rövid kódok és kütyü.

18. Borkő

4

Nem egészen a névtől, amire számíthat egy hír / magazin blog számára, de ne hagyja, hogy ez bolondítson! A téma a mobiltelefonok és a táblagépek repülési navigációját kínálja, amely nagyszerű tulajdonsága a hordozható intelligens eszközök korszakának. 8 egyéni kütyü, egy élő keresési szolgáltatás és egy áttekintő rendszer adnak értéket ehhez a témához.

19. Multinews

2

A multinews felhasználható online újságokhoz, folyóiratokhoz vagy blogokhoz, ez pedig a látogató számára elfordítható elrendezési funkciót biztosít. A Multinews a WooCommerce és a BuddyPress integrált. Telepítve van egy megamenü, több elrendezés és a MailChimp integráció, amely egy fantasztikus funkció, ha hírleveleket kíván használni.

20. NEUE

12

Mega-menükijelző 4 lehetséges helyen, a lehető legjobb olvasói élmény érdekében. Az integrált áttekintő rendszer és a beépített tetszésnyilvántartás és nézetszámláló segít a látogatónak navigálni az Ön webhelyének legjobb tartalmához.

21. WindowMag

WindowMag WordPress Magazine & Blog Prémium téma

A WindowMag egy prémium WordPress téma, amelyet hírek és folyóiratok weboldalaira terveztek. 5 egyedi demóval, 3 blog elrendezéssel és 3 fejléc elrendezéssel a téma számos lehetőséget kínál a felhasználók számára a webhely testreszabásához. Telepítés egyetlen kattintással minden demohoz. Mivel Responsive Fluid elrendezés, a Mobile First Approach-ra épül, ami a többi fölé csökken.

A téma tartalmaz egy erőteljes és egyszerű adminisztrációs panelt is, amely számos lehetőséget kínál a téma összes részéhez. töltsön fel egyéni emblémát, favicont, különböző méretű mobil ikonokat, válassza ki a dobozos vagy teljes szélességű vagy keretes elrendezést, válasszon egy egyéni Google betűtípust, válassza az egyedi színeket és még sok minden mást. Sokféle lehetőséggel könnyű létrehozni egy szép weboldalt, amely megfelel az Ön igényeinek. Csak vessünk egy pillantást a téma-bemutatóra, hogy megnézhesse, mit tehet.

22. Ébredés

13

A Revival 4 gyönyörű elrendezéssel és teljes szélességű / jobb oldalsáv-variációkkal rendelkezik a webhely bármely oldalán, legyen az a honlap vagy az archívum. Ez 33 testreszabott területtel könnyedén testreszabható, lehetővé téve a funkcionalitás hozzárendelését a folyóirat vagy a blog bármely részéhez.

23. Osage

14

Sokoldalú hírmagazin-téma, amely módosítható, hogy különféle témákról híreket jelenítsen meg. A mobiltelefonok kiugró navigációja több forgalmat generál, mivel egyre több ember váltja át a számítógépen történő megtekintést a mobil eszközökön történő megtekintésre.

24. Agazin

15

Az Agazine egy prémium WordPress téma az online magazinok számára, és 3 fejlécstíllel, 5 elrendezési opcióval és 3 különböző blogstíllel érkezik. Van olyan újdonság-jelölő olyan webhelyek számára, amelyek egy nap folyamán folyamatosan frissítik webhely-hírcsatornájukat.

25. Tribune

Tribune WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Tribune egy klasszikus stílusú WordPress-téma, amely tökéletesen alkalmas egy régi iskola stílusú hírportálra. Ha politikába, tech, pénzügyekbe, világ eseményekbe vagy valami hasonlóba kerül, az olvasói imádni fogják a Tribune tiszta és ismerős elrendezését..

A honlap a Tribune szíve. A (a hírek elrendezésének honlapján található) szolgáltatások közé tartozik a legfrissebb hírek kijelölése, a kiemelt hozzászólások szakasz, a kategóriák legutóbbi hozzászólásai és a kiemelt hozzászólások lábléc-körhinta -, amelyek segítik a legfontosabb kiemelkedését. Töltsön be egy csomó információt, hogy az olvasók egy pillanat alatt láthassák, mi az új segít nekik még nem olvasott cikkek és az őket érdeklő hozzászólások megtalálásában..

Mivel a Tribune a ZOOM keretrendszerre épült, rengeteg nagyszerű testreszabási lehetőséget kínál, hogy a téma illeszkedjen az Ön webhelyéhez. Töltsön fel egyéni logót, válasszon egy egyedi háttérszínt vagy töltsön fel képet, adjon hozzá egyéni rövidítéseket és kütyüket a hozzászólásokhoz és az oldalakhoz, hozzon létre és adjon hozzá egyéni menüket, és még sok minden mást.

26. Tudomány és kutatás

Tudományos és kutatási magazin WordPress téma

A Scientist egy modern hír- és magazinstílusú téma, amelyet kifejezetten a tudományos és kutatói közösség munkatársaival hoztak létre. Ez a téma egy tiszta formatervezésű, a legújabb csúcstechnikai elemekkel foglalkozó szakasz a honlapon. Korlátlan színű, betűtípusok, ikonok, érzékeny kialakítás, egyedi widgetek, oldal- és postai elrendezések, közösségi megosztás, Instagram-hírcsatorna, RTL és még sok más lehetőségekkel a Scientist tökéletesen megfogalmazásra került, hogy megoszthassa a te területén újdonságait..

27. Extra

Extra hírek WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Extra egy szép hír- és magazinstílusú WordPress téma, amelyet a Divi Page Builder működtet. Az Extra segítségével könnyedén létrehozhat egyéni megjelenésű hírstílusú webhelyet a beépített kategóriaépítő, a posta- és oldalkészítő, az érzékeny elrendezés, az értékelések és az áttekintések funkció, az e-kereskedelem támogatása (használja a WooCommerce szolgáltatást az Ön által áttekintett vagy ajánlott termékek eladása céljából) használatával, és elegáns stílusbeállítások.

28. Gazeti

Gazeti News WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Gazeti egy érzékeny hír és a WordPress magazin témája, amelyet a WPZoom készített. A téma elrendezése alkalmas arra, hogy cikkeket tegyen közzé az aktuális eseményekről, pletykákról, trendekről vagy bármilyen más tárgyról – plusz rengeteg módszer van arra, hogy a felhasználók megtalálják az őket érdeklő tartalmat. A honlap tartalmaz egy nagyméretű csúszkát (amely videókat is támogat), valamint a kiválasztott kategóriák vagy címkék kiemelt hozzászólásait.

A téma szintén teljes mértékben érzékeny és érintésre képes. Így az olvasók rákattinthatnak vagy átlophatnak a legújabb hozzászólásaikon, szinte bármilyen saját eszközükön. A Gazeti fantasztikus egyedi widgeteket tartalmaz a tartalma megjelenítéséhez. A füllel ellátott tartalom widgetben felsorolhatja a hozzászólásokat népszerűség, dátum, megjegyzések vagy bármely más szűrő alapján. Ezen felül van egy merész és sötét kiemelt üzenetkütyü, amely valóban kiemeli az Ön üzenetét.

29. Újságíró

Újságírói magazin WordPress téma

Az Újságíró egy tiszta és egyszerű WordPress blog és magazin téma, amelyet olyan írók számára született, akik meg akarják osztani gondolataikat a világgal. A téma elegánsan stílusos weblap-elrendezéseket tartalmaz, amelyek intuitív drag and drop oldalkészítővel készültek, a retina képek támogatásával, a hozzászólások egyedi widgetjeivel, a rugalmas mega menüvel, az intelligens olvasási folyamatjelzővel és még sok másnal.

30. MightyMag

8

A MightyMag olyan téma, amely kiszolgálhatja az embereket, akik nemcsak a hírközlési weboldalak és magazinok létrehozására törekszenek, hanem a webhelyek áttekintésére is. Ez a téma a WooCommerce mellett felhasználható bevételszerzési célokra. A felülvizsgálati rendszer felhasználható a médiaház cikkeinek népszerűség alapján történő értékelésére.

3 3 Oszlopmagazin

3 oszlopos magazin WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Magazine egy három oszlopos magazin és a WordPress hír témája, amelyet Themify fejlesztett ki. Ez a téma az volt, hogy cikkeket, híreket, tippeket, oktatóanyagokat és ötleteket osszon meg az olvasókkal. Ez a téma tele van tartalommal. Három menü található: felső, fő és az egyik a láblécben. Ez azt jelenti, hogy minden fontos oldalt belefoglalhat a menükbe, és megkönnyíti az olvasók számára a navigációt a webhely különböző részeire. A magazin emellett híreket és figyelmeztető jegyeket is tartalmaz. Forgassa el a fontos információkat, hogy felhívja a látogatók figyelmét. Egy másik kiemelendő szolgáltatás a mega menü. A kategória legújabb hozzászólásai miniatűrökkel megjeleníthetők a főmenü legördülő menüjében.

A magazin szintén teljesen érzékeny és retina kész. Így webhelye minden típusú eszközön jól néz ki, és az olvasók bárhol elérhetik webhelyének űrlapját. A Themify agyai mellett egyedülálló mobil kihúzható menüt is tartalmaztak. Ilyen módon megőrizheti a mega menüjét oly módon, hogy a mobil olvasók számára is használható. Mennyire nagyszerű?

A magazin a fantasztikus Themify oldalkészítő segítségével készült. Ez azt jelenti, hogy az oldalakat a kívánt módon állíthatja össze. 42 előre elkészített lehetőség közül választhat, amelyeket megkönnyíthet, vagy megkezdheti a semmiből. A magazin különféle postai elrendezéseket, valamint hat oldalsáv-elrendezési lehetőséget is tartalmaz, így ebben a témában nem hiányzik az oldal létrehozásának lehetősége..

32. Mini Magazine

Mini magazin könnyű téma

Információ és letöltésView a Demo

Ha egy blogtulajdonos és javítani kívánja webhelyét, akkor valószínűleg itt az ideje, hogy prémium témára váltson a használt elavult és rosszul kódolt ingyenes témája helyett. A Mini Magazine egy nagyon tiszta és leegyszerűsített téma, amelyet a Templatic készített, és ideális hírekhez és pletykákhoz kapcsolódó blogokhoz.

A téma kedveli az egyedi elrendezést. A Mini Magazine ahelyett, hogy egy csomó szöveget jelenít meg a honlapon és a kategória oldalain, foto-központú. Ez lehetővé teszi, hogy félelmetes miniatűröket jelenítsen meg a hozzászólásaihoz, és amikor a felhasználó az egérmutatót a kép fölé viszi, láthatja a bejegyzés címét, dátumát és kategóriáját. Ez elősegíti, hogy blogod egyedibbá és interaktívabbá váljon a látogatók számára.

A MiniMagazine téma honlapja teljes mértékben testreszabható dinamikus kütyü segítségével, amelyeket kifejezetten a témához készítettek. Egyszerűen húzza és dobja el a különféle kütyüket, hogy elkészítse az igényeinek leginkább megfelelő honlap szerkezetét. Többé nem kell zavarni a sablonfájlokat az egyedi honlap elrendezés elérése érdekében.

33. News Pro

News Pro WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A News Pro téma egy prémium hírmagazin, a WordPress téma, amelyet a StudioPress készített. Ez a gyermekek témája az összes hatalmas Genesis-keretrendszer számára, akárcsak a StudioPress összes témája. A News Pro tiszta, szemet gyönyörködtető elrendezésével tökéletes az aktuális hírek és események felsorolására. A téma támogatja a video- és audiofájlokat is, így híreit különféle médiaformákban továbbíthatja. Ráadásul a téma reagáló WooCommerce-val is készen áll, és egyszerű stílus-lehetőségeket tartalmaz az élő Customizer segítségével.

Csomagolás fel

Itt van – rengeteg remek lehetőség a következő hír, magazin vagy blog stílusú webhelyére. Mindezek a prémium témák megkönnyítik a látogatók számára a tartalom olvasását és böngészését, valamint számos téma nagyszerű egyedi widgeteket vagy postai formátumokat tartalmaz a magazinokhoz és a hírstílusú webhelyekhez. Ha kipróbálta valamelyik témát, tudassa velünk gondolatait az alábbi megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map