30+ legjobb egyházi és nonprofit WordPress témák

A nonprofit szervezetekkel és az egyházzal kapcsolatos szervezeteknek megfizethető webhely-lehetőségekre van szükségük, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy megőrizzék forrásaik nagy részét az általuk létrehozott munkához. A WordPress gyors, könnyen megtanulható és használható, és számos webhely-témaopciót kínál. Plusz a WordPress valószínűleg az egyik legolcsóbb elérhető webhely-lehetőség, mivel bármilyen szintű felhasználó megvásárolhat és feltölthet egy témát webhelyének létrehozásához (fejlesztő nem szükséges).


Egy nonprofit vagy egyházi WordPress témához néhány funkció szükséges. Nagyon fontos, hogy szervezett információk legyenek. A látogatóknak képesnek kell lenniük arra, hogy könnyen megértsék az üzenetet vagy a célt. Ideális egy olyan fókuszált kulcsfontosságú funkciókkal ellátott elrendezés (mint például küldetés, programok, szolgáltatások stb.) És az érzékeny elrendezés. A beépített adományozási rendszer szintén remek funkció, amelyet meg kell keresni, de gondoljon erre egy bónuszként, mivel mindig telepíthet egy adományok WordPress plugin később.

A fentieket szem előtt tartva, a magas és az alsó kategóriák között olyan fantasztikus témát kerestem, amelyekről azt gondoltam, hogy tetszeni fog. Nézze meg az alábbiakban szereplő 30 legnagyobb nonprofit és egyházi témájú WordPress-témánk legjobb választásait!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Jubileumi

Jubileumi templom WordPress téma

Jubilee egy gyors templomi WordPress téma kreatív hangulatú. Választhat organikus, szögletes vagy négyzet alakú formák közül, hogy templomának weboldalán megjelenjen a kívánt „ma” megjelenés. Van egy „ragacsos” menüvel és mobilbarát kialakítással, így a böngészés örömére szolgál a látogatók számára. A Jubileum egy gyönyörű, könnyen használható téma, amelynek célja, hogy minél több ember bejuthasson az egyház ajtajain. Ez a WordPress téma az ingyenes Church Content bővítményt használja prédikációk (podcasting lehetséges), események, egyetemi helyek és csapatprofilok közzétételéhez. Nagyon testreszabható és sportos beépített weboldal-készítő, élő előnézettel, amely nem lehet könnyebben használható.

2. Föld

Föld Öko Környezetvédelmi WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A WPExplorer által létrehozott nonprofit Föld témát az öko- és környezetvédelmi ügynökségek szem előtt tartásával hozták létre, ám minden nonprofit szervezet számára nagyszerű. Ennek a témának a a front-end drag and drop oldal készítője, Az Aqua Resizer parancsfájl képeihez, egyedi widgetekhez és még sok máshoz. Ez a könnyen használható téma a beépített Ajax naptárral és 3 egyedi naptároldal-sablonnal (naptár, lista és eseményrács) jön..

3. Mentett

Mentett egyház WordPress téma

A Saved egy kifinomult, mégis könnyen kezelhető templomi WordPress téma. A leglátványosabb szolgáltatás a valós idejű honlapkészítő. Ahelyett, hogy bonyolult oldalkészítő bővítményt kellene vásárolnia, egyszerűen be kell lépnie a Customizerbe, és el kell rendeznie a kütyüket. Maga a honlap egy widget-terület, amelybe bármilyen widget behúzhat. A témához tartozó templomközpontú kütyüket kifejezetten a honlapon való használatra tervezték. Az egyház webhelyének nagyon egyedi megjelenése lesz a Mentett WordPress témával.

Az egyházak WordPress témájaként a Saved olyan funkciókkal rendelkezik, mint például a prédikációk és események. Ezek bejegyzéstípusai az egyházi tématartalom-bővítményből származnak, amely a WordPress.org legmagasabb besorolású prédikációinak beépülő modulja. Ez ingyenes. Kiadhat audio-, video- és szöveges prédikációkat. Besorolhatók sorozat, téma, előadó és könyv szerint. Az automatikus archívumok a látogatók számára elérhetők ezen taxonómák alapján történő böngészéshez, vagy megtekintették a prédikációkat a legújabb és a legidősebb között.

Az események havi naptárban és lista formátumban is megjeleníthetők. Az ismétlődő események időmegtakarításra konfigurálhatók. További hasznos funkciók A Mentett egyházi weboldal létrehozásához nyújt térképeket, alkalmazotti profilokat, minisztériumi felsorolásokat és tanúvallomásokat. A prédikációk podcastját is készítheti, és testreszabhatja a színeket és betűkészleteket. A Saved egy mobilbarát egyház WordPress téma. Lejár a Google mobil tesztén, repülő színekkel, a telefon használók és az egyház keresőmotorjának rangsorolása érdekében.

4. Outreach Pro

outreachpro-karitatív-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Outreach Pro egy tiszta és egyszerű nonprofit és jótékonysági WordPress téma, amelyet a StudioPress készített. A téma remek webhely-lehetőség jótékonysági szervezeteknek, egyházaknak, nonprofit szervezeteknek, segédcsoportoknak, környezetvédelmi csoportoknak, iskolai adománygyűjtőknek, evangélikusoknak és egyebeknek.

Ez a téma tökéletesen elérhető egy nonprofit szervezet számára. A Outreach nagyszerű kezdőlapot tartalmaz, amely kiemelt csúszkát, fontos oldalhivatkozásokat és feliratozási részt tartalmaz. Ily módon hozzáadhatja a legfontosabb információkat azon oldalhoz, amelyet a felhasználók először látnak. Nonprofit szervezetként érdemes lehet hivatkozásokat csatolni a szervezetet, a küldetését, a találkozók időpontját és helyét, az alkalmazottakat vagy a tagok bioszféráját, esetleg egy linket a jelenlegi adománygyűjtőhöz vagy közösségi finanszírozási projekthez. Különböző médiafájlokat is beszúrhat bármelyik üzenetbe vagy oldalra a WordPress médiakönyvtár segítségével prédikációs felvételekhez, pdf esemény szórólapokhoz vagy akár promóciós videókhoz az olvasókkal történő megosztáshoz..

Az Outreach Pro egy gyermektéma, amelyet a Genesis keretrendszerhez építettek. Ez azt jelenti, hogy az Outreach Pro betűkészlettel, oldalankénti hozzászólásokkal, menetes kommentálással, hirdetéssel, automatikus kép átméretezéssel, különféle kütyükkel és még sok más lehetőséggel rendelkezik. Ráadásul a témának vannak olyan sajátosságai, amelyek mindegyike saját, beleértve a színes bőrt, a fejléc társadalmi ikonjait és az egyéni fejlécet.

5. PoliticalPress

politicalpress-karitatív-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

A PoliticalPress egy érzékeny politikával és kampányokkal kapcsolatos WordPress-téma, amely a ThemeForest oldalon érhető el. Ez a téma nagyszerű módja annak, hogy pártja vagy képviselője támogatást szerezzen. A politikában az imázs minden, tehát elengedhetetlen a legfelső szintű weboldal létrehozása. A PoliticPress minden fronton teljesít. A téma karcsú és elegáns, de teljesen funkcionális. A kezdőlap félkövér, de nem túl nagy, és tartalmaz fontos kiemeléseket, amelyeket meg szeretne osztani az olvasókkal (például a legújabb blogbejegyzéseket és új galériaelemeket). A kampány nyomvonala nagyszerű kiegészítés a honlaphoz, mivel megmutatja, hogy a felhasználók pontosan hol tartózkodnak az Ön vagy szervezete az elkövetkező hónapokban (egyedi dátumokkal és képekkel együtt, minden dátumhoz hozzáadva).

A PoliticalPress mellékelt oldalsablonjával egyszerűen hozzáadhatja a jelöltjével vagy az ügyével kapcsolatos összes szükséges információt egy életrajzi oldalhoz. A téma támogatja a time.ly által a WordPress mindennapos eseménynaptár-bővítmény támogatását is, így hozzáadhat egy fantasztikus, szűrhető naptárt az összes közelgő fellépéshez, beszédéhez, adománygyűjtőjéhez és egyéb eseményéhez.

6. Bioszféra

bioszféra-karitatív-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

Támogassa öko- és környezeti okait a bioszféra segítségével. Ez a fényes és vidám közösségi finanszírozási téma megkönnyíti a különféle projektek hozzáadását, galériák hozzáadását és az adományok gyűjtését. Ezenkívül a téma magában foglalja a BudyPress közösségi hálózatok, a WooCommerce e-kereskedelmi üzletek támogatását és még sok más!

7. Exodus

Exodus templom témája

Az Exodus egy modern templomi és nonprofit stílusú prémium WordPress téma, amelyet a ChurchThemes.com készített. A rugalmas kialakítás és a nagyszerű tulajdonságok miatt ez a téma tökéletes a vallási és közösségi csoportok, nonprofit szervezetek és még a kisvállalkozások számára is.

A webhely létrehozása és kezelése órákon át nem tarthat órákat. És az Exodus-szal nem fog. A ChurchThemes.com nagyszerű lehetőségeket épített be, amelyek megkönnyítik webhelyének beállítását. A tartalom hozzáadása is szellő. A mellékelt eseményekhez, prédikációkhoz, helyszínekhez, munkatársakhoz, galériákhoz és bloghoz mellékelt egyedi hozzászólástípusok biztosítják, hogy a tartalmat hozzáadják ott, ahová tartozik, így az olvasók gyorsan megtalálhatják, amit keresnek. Az Exodus több postai formátumot is támogat, beleértve szöveges, audio és video prédikációkat, valamint olyan hasznos meta opciókat, mint ismétlődő események vagy események helyszínei.

Szeretné testreszabni a témájának megjelenését is? Nem probléma – a beépített WordPress Theme Customizer eltávolítja a találgatásokat a színcsípések és a betűkészlet-változások miatt. Egyszerűen keresse meg a testreszabási lehetőséget a WordPress irányítópultján, és végezze el a szerkesztést (csak kattintások, kód nélkül). A legjobb az, ha a változásokat egy élő előnézetben láthatja, mielőtt elkötelezi őket. További téma jellemzői: egyéni kezdőlap-elrendezés, korlátlan oldal, egyedi logófeltöltés, lapos kivitel, részszalagok, speciális keresés és még sok más. Az Exodus tartalmaz még egyházi típusú kütyüket prédikációk, események, emberek, adások, galériák és egyéb oldalsávra vagy lábléchez történő hozzáadásához..

8. Evangélista

evangélista-templom-karitatív-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Evangelist szép templom és nonprofit WordPress téma, amelyet a ThemeFuse készített. Ez a téma kiválóan alkalmas jótékonysági szervezetek, közösségi csoportok, egyházak és egyéb nonprofit szervezetek számára. A fő jellemző az eseménynaptár. A legtöbb egyház és jótékonysági szervezet az aktívan részt vevő emberek közössége körül épül. A színes kóddal ellátott részletes eseménynaptár segítségével folyamatosan tájékoztathatja a tagokat a közelgő találkozókról, eseményekről és az adománygyűjtőkről. Van még egy közelgő események szakasz, amelyet felvehet a honlapjára, így a látogatók gyorsan megláthatják, mi folyik itt. Az Evangelist másik figyelemre méltó tulajdonsága az audio fájlok feltöltésének lehetősége. Ezt fel lehet használni letölthető prédikációk, dalok, lejátszási listák, találkozói emlékeztetők, podcastok és még sok más hozzáadására. Mindegyik címmel és lejátszás / letöltés gombokkal jelenik meg.

9. Megbocsátott

megbocsátott-karitatív-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

A Forgiven egy elegáns és modern templomi stílusú WordPress téma, számos hasznos funkcióval, amelyeket bármely társadalmi vagy vallási csoport szeretni fog. Az oldal testreszabása, a drag & Drop építő, a prémium Revolution Slider, a hatékony prédikációs lehetőségek, a WooCommerce e-kereskedelmi áruházának támogatása, az egyedi események és a személyzet oldalai, valamint még sok más oka annak, hogy ez a téma nagyszerű lenne az egyházi webhelyen.

10. Maranatha

Maranatha templom WordPress téma

A Maranatha egy egyházi WordPress téma, amely lenyűgöző, hosszú gördítést igénylő honlaplal és minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre egyházi webhely szükséges. Nagyon mobilbarát, és egy „ragadós” menüt használ, amely a képernyő tetejéhez kapcsolódik, miközben gördít, hogy mindig elérhető legyen. Ez különösen a telefonos felhasználók számára hasznos. A honlap több részből áll, fotó háttérrel és parallaxis ihletésű hatással. Ezekkel jelölheti meg egyházának fő tartalmát, például egy üdvözlő üzenetet, tartózkodási helyét, prédikációkat, eseményeket stb. Nagyon testreszabható – csak húzza és dobja.

A testreszabásról beszélve a színek, betűtípusok és még sok minden más felett te irányíthatod. Töltse fel logóját, vagy használjon szöveget egyéni betűkészlettel. Számos kiváló minőségű betűtípust tartalmaz. Mivel a WordPress Customizer funkcióját használja, láthatja a változásokat egy élő előnézetben, mielőtt azokat a látogatókhoz továbbítanák (lásd a bemutató példákat, például a testreszabást). Frissítheti egyházi weboldalát egy olyan tervezéssel, amely megfelel a templom személyiségének ezzel a WordPress témával. A kényelmesebb olvasás érdekében vegye figyelembe a vékony vonalú lekerekített gombokat és a keskeny tartalmi területet is. A Maranatha a mai felhasználók számára készült.

Ez a templomi WordPress téma a magasan értékelt Church Theme Content bővítményt használja a prédikációk, események, emberek és helyek kezelésére. A prédikációkat hangként, videóként és szöveges formában teheti közzé, plusz PDF-megjegyzéseket is tartalmazhat. Osztályozza a prédikációkat sorozat, téma, Bibliakönyv, hangszóró és címke szerint. Az indexsablonok teszik ezt az egyházi témát egyedivé másokkal szemben. Ezekkel létrehozhat egy oldalt, amely felsorolja a legfrissebb sorozatokat, egy aktuális mutatót, egy prédikáció-archívumot dátum szerint és egyebeket. Egyéb szolgáltatások a teljes eseménynaptár és a minisztériumok felsorolására készített sablon.

11. Feltámad

Resurrect-egyházi karitatív-wordpress-téma

A Resurrect egy érzékeny egyházi és nonprofit prémium WordPress téma, amelyet rendszeres emberek számára fejlesztettek ki – nem kell, hogy dizájnnal vagy kódolóval rendelkezzen a Resurrect használatával webhelyének létrehozásához. A ChurchThemes.com megkönnyítette az egyházi vagy nonprofit szervezet számára a tökéletes weboldal létrehozását a beépített honlap-sablon és az egyedi kütyü használatával. Aztán ott van a Theme Customizer, amely megkönnyíti a színek, a csúszkabeállítások és egyéb változtatások gyors és egyszerű szerkesztését, és a mentés előtt élőben megtekintheti azokat. A Resurrect a blog mellett az eseményekre, az emberekre, a helyekre és a prédikációkra vonatkozó egyedi postai típusokat is tartalmaz, hogy a tartalom hozzáadása és rendezése egyszerű legyen.

Mire jó a jó tartalom, ha az olvasók nem találják meg azt, amit keresnek? A prédikációk keresése témakör, sorozat, hangszóró vagy dátum szerint. Ezenkívül kategóriákat és címkéket adhat hozzá a hozzászólásokhoz, így az olvasók és a tagok megtekinthetik az érdeklődő témákat. További nagyszerű lehetőségek között szerepel a személyzet profilja, az ismétlődő események támogatása és a több hely támogatása (ez egy nagyszerű szolgáltatás, ha egynél több hely van, olyan helyek halmaza, ahol rendszeresen találkoznak, vagy fontos ismétlődő események helyszínei)..

A Resurrect számos más, az alább felsorolt ​​nagyszerű funkcióval rendelkezik, például rengeteg testreszabási lehetőséggel (színsémák, háttér, betűtípusok stb.). ráadásul könnyű elindulni az online témájú dokumentációval, a minta adatokkal és a ChurchThemes.com munkatársainak nyújtott nagy támogatással. Ez plusz az, ami a feltámadást kiváló témává teszi bármely nonprofit szervezet számára!

12. Maisha

Maisha jótékonysági WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Maisha egy lenyűgöző jótékonysági és nonprofit stílusú WordPress, adományokkal, hírlevél-integrációval, BuddyPress közösségi hálózattal és a WooCommerce boltjával. A legjobb az egész, hogy ezt a témát könnyű használni, így jótékonysági webhelyed felkészülten működhet. A téma a népszerű Give WP plugin teljes támogatásával készült. Ez azt jelenti, hogy jótékonysági adományokat gyűjthet a mecénásoktól közvetlenül a webhelyén. Szeretne termékeket vagy szolgáltatásokat ajánlani az adománygyűjtéshez? Nincs probléma – a Maisha kompatibilis a WooCommerce-vel is, így könnyen felépítheti saját online áruházát.

A téma használatakor könnyedén testreszabhatja az élő WordPress testreszabót. Használjon opciókat az elrendezéshez, a csúszkákhoz, a videóhoz, a logóhoz, a színsémához és még sok máshoz, hogy webhelyét úgy alakítsa ki, hogy illeszkedjen a márkához. A téma fordításra kész, és magában foglalja az RTL támogatást, tehát a legtöbb nyelven jól kell működnie.

13. Jogalkotó

Jogalkotói jótékonysági WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A jogalkotó egy erőteljes politikai stílusú WordPress téma, amely tökéletes a politikusok és kormányzati ügynökségek számára. 6 színes bőr, érzékeny kialakítás, egyedi oldalsablonok, MailChimp-integráció, szűrhető portfóliók és galériák, egyedi események és még sok más – csak néhány a téma fantasztikus lehetőségeiből..

14. Igazi egyház

Valós chuch-karitatív-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

A Valódi Egyház egy drag and drop vallási WordPress téma, amely bármilyen egyházi, társadalmi vagy más csoport számára nagyszerű lenne. A téma számos nagyszerű lehetőséget tartalmaz, amelyek megkönnyítik a szervezet webhelyének létrehozását. Csak használja a beépített funkciókat az egyéni betűtípusokhoz, 3 blog elrendezést, 6 lábléc elrendezést, korlátlan színű, korlátlan oldalsávot és sok egyedi üzenettípust (események, prédikációk, galéria, portfóliók stb.) Az induláshoz.

15. GiveAHand

giveahand-karitatív-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

A Give A Hand egy kreatív jótékonysági és nonprofit WordPress téma, amely merész funkciókkal teli. A drag and drop építőkészülék rendkívül egyszerűen használható, az egyedi parallaxis csúszkák kiemelik az oldalakat, a társadalmi integráció megkönnyíti az olvasókat az ön okának ismertetésében, a PayPal adományozási támogatása pedig azt jelenti, hogy a saját kezűleg megszerezheti a finanszírozást. webhely.

16. feltámadt

emelkedett-egyházi karitatív-wordpress-téma

A Risen egy rugalmas egyházi és nonprofit WordPress téma, amely a Themeforest oldalon érhető el. Ez a téma tele van olyan nagyszerű funkciókkal, mint több színválaszték, prédikáció-archívum, egyedi betűtípusok, egyedi widgetek és még sok más, így elkészítheti a küldetésének megfelelő weboldalt. A téma rugalmas, így jól néz ki asztali és mobil eszközökön. Választhat világos vagy sötét színösszeállítás közül, több száz egyedi betűtípus közül választhat, és akár egy saját hátteret is feltölthet (vagy korlátlan szín közül választhat). Ily módon egy pillanat alatt létrehozhat egyedi megjelenést.

Risen egyik legjobb tulajdonsága a prédikáció (vagy multimédia) üzenet típusa. Ez a bejegyzés típus támogatja a legtöbb média formátumot, így rengeteg információt adhat hozzá a webhelyéhez a gyülekezetének, követőinek és tagjainak, hogy bármikor hozzáférhessenek hozzájuk. Tölts fel videókat, audiofájlokat, MP3-fájlokat és akár PDF-fájlokat is. Megoszthat prédikációkat, imákat, eseményvideókat és bármi mást, amit szeretne, vagy úgy gondolja, hogy az olvasók érdekesnek találnák.

Egy másik figyelemre méltó tulajdonság az egyházi eseménynaptár. Itt hozzáadhatja szolgálati időit, különleges eseményeit, irodai óráit, önkéntes lehetőségeit és még sok más. A Risen egyedi widgetjei révén könnyű bármilyen oldalra felvenni a gyors linkeket a naptárba, a prédikációkba és az eseményekbe, így az olvasók mindig tudják, mi új és mi folyik itt.

17. Jótékonysági WP

Jótékonysági WP WordPress téma

A Charity WP egy prémium WordPress téma, amelyet kifejezetten nonprofit szervezetek, nem kormányzati szervezetek, jótékonysági szervezetek vagy adománygyűjtő kampányok számára hoztak létre.. Ez a téma már magában foglalja az 1 kattintással elérhető demoimportálót. A téma 6 honlap bemutatót is tartalmaz, robusztus adományozási rendszer, eseménykezelés, visszaszámláló óra, külön kampánymenü és egy folyamatjelző sáv mind Ön, mind a finanszírozó számára. És a „Donate now” gomb mindig készen áll a látogatók kattintására. Most csak néhány egyszerű információt kértek tőle, így számos fizetési módszerrel megkaphatja az alapját, például a Paypal, a Stripe vagy az AuthorizeNet. Nagyon gyors és kényelmes!

18. Pena

Pena jótékonysági és nonprofit WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Pena sokoldalú, modern és könnyen használható jótékonysági téma, amelyet a „Living on One Dollar” dokumentumfilm ihlette. A téma-bemutató tehát a dokumentumfilmhez és annak küldetéséhez kapcsolódó valós tartalom felhasználásával készült. Reméljük, hogy ez elősegíti a szó terjesztését és ily módon támogatja ezt a nagy ügyet. Ha ez a téma sikerül motiválni legalább egy embert, hogy segítsen és adományozjon ennek a nemes ügynek, akkor ez nagyon boldoggá tesz minket.

Maga a téma a WordPress szabványos szolgáltatásaival épül fel; oldalak, hozzászólások, kütyü, gyermekoldalak stb. A bemutatóban bemutatott elrendezések létrehozásához nincs szükség nagyméretű oldalkészítő pluginekre. A Pena különféle blog-elrendezéseket, fejléc-lehetőségeket, széles színválasztékot és még sok másot kínál. Sok gyönyörűen stílusú oldalsablonnal érkezik. A téma vizuálisan támogatja az Give plugin használatát, amely a legnépszerűbb, rugalmas és könnyen használható WordPress plugin az adományok elfogadására..

19. Nonprofit

szerves-nonprofit-jótékonysági-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

Organikus témájú nonprofit téma kiváló lehetőség sok nonprofit szervezet számára. Az egyedi fejlécek és hátterek, valamint a több kezdőlap lehetőségei egyszerű módot kínálnak webhelyének kiemelésére.

20. Magasság

Elevation Charity, nonprofit és adománygyűjtő WordPress téma

Magasság tökéletes téma a jótékonysági webhelyek számára. Úgy hozták létre, hogy egyszerűsítse a nagyszerű weboldal készítésének folyamatát. A téma nonprofit weboldal készítésére alkalmas, valamint sok testreszabható és rugalmas funkcióval rendelkezik. Például: Fő okok, Félelmetes galéria, Esemény rész, Partner szakasz és így tovább. A téma szerzői integrálták azt egy működő PayPal adományozási gombbal is. A látogatók bármilyen összeget adományozhatnak a PayPal segítségével. Leginkább a jótékonysági vagy adománygyűjtő webhelyhez szükséges részt és funkciót kapja meg.

Mutassa be a közelgő eseményeket a honlapján, és hívja meg közönségét a részvételre. Meg kell mutatnia a jótékonysági vagy nonprofit szervezet mögött álló valódi arcokat, tehát a témához hozzáadott önkéntes rész található. Kifejlesztették egy egyedi postai típus segítségével. Adjon hozzá annyi, amennyire szüksége van, és mutassa be őket a honlapon. Van egy lehetőség a videóra a honlapon. Ha van hivatalos videód, akkor remek ötlet annak, hogy mások számára láthatóvá tegye. Töltse fel azt a videómegosztó webhelyre, például a YouTube vagy aVimeo, majd adja hozzá a linkhez a videódhoz a kezdőlapot.

21. Jótékonysági gyorsszerkesztés

Jótékonysági gyorsszerkesztő WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Charity egy gyors szerkesztési prémium WordPress téma, amelyet a Templatic készített. Ez a könnyen használható téma lehetővé teszi, hogy percek alatt egyedi megjelenésű weboldalt hozzon létre. A Templatic QuickEdit jótékonysági témája nagyszerű forrás bármilyen nonprofit szervezet számára, köszönhetően az egyszerű vizuális készítőnek, amely lehetővé teszi az elrendezés, a színek és az egyéb elemek elemének egyetlen kattintással történő megváltoztatását is. Nincs szükség kódolásra! Ráadásul a hozzáadott WooCommerce kompatibilitás azt jelenti, hogy termékeket értékesíthet vagy adományokat fogadhat el közvetlenül a saját webhelyén. További nagyszerű funkciók közé tartozik a nyelvi fordítások WPML-támogatása, árképzési táblázatok, portfóliók, rengeteg oldalépítő blokk, hírlevél-integráció, társadalmi kapcsolatok és még sok más.

22. Alapítvány

alapítványi jótékonysági wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

A Szervezett témák alapja egy funkció által betöltött nonprofit téma. Ez a téma nagyszerű hírlevelet és adományozási sávot tartalmaz a honlapon, valamint beépített csimpánz-, SEO- és személyzetoldal-beállításokat tartalmaz. A téma fordításra kész is, egyedi widget-ekkel és integrált közösségi médiával együtt.

23. Jótékonyság

Jótékonysági WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A filantrópia egy szemet gyönyörködtető nonprofit és közösségi finanszírozású prémium WordPress téma, amelyet a ThemeFuse készített. Ez a téma nagyszerű módja annak, hogy támogatást és finanszírozást szerezzen az Ön érdekében – akár a bálnák megmentése, akár a kutak építése, akár a megkönnyebbülés nyújtása. A Filantrópia nagyszerű alapot nyújt webhelye számára. A mellékelt oldalsablonok és a könnyen használható Fuse keretrendszer megkönnyíti a téma tartalmának és finomításának elemeit.

Ezenkívül a Filantrópia szép egyedi csúszkákkal is rendelkezik, így inspiráló fényképeket adhat hozzá kezdőlapjára, adományozási oldalaira és még sok másra. És az adományokról beszélve, ez a téma hasznos adományoldal-sablonokat tartalmaz, amelyekben elmagyarázhatja szervezetének projektjeit, céljait, hozzáadhatja a galériákat, megjelenítheti a jelenlegi finanszírozási szintet, és linkeket tartalmazhat a PayPalhoz, hogy összegyűjtse az olvasók által megadott képeket. Ez még nem minden, ez a téma szintén teljes mértékben reagál és retina kész, sok rövid kódot tartalmaz, hasznos eseménynaptárral rendelkezik (ismétlődő események lehetőségeivel), korlátlan színopcióval (csak a színválaszték segítségével keresse meg a tökéletes árnyalatot), a Google betűtípusok támogatása és több.

24. Öko Természet

Öko Természet WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Eco Nature egy világos és vidám ökológiai és természetvédelmi prémium WordPress téma a Themeforestből. Ezt a témát azért hozták létre, hogy a nonprofit szervezetek elterjesszék a szót azáltal, hogy megkönnyíti a saját weboldal tervezését. Használja a mellékelt egyéni hozzászólástípusokat projektekhez, profilokhoz és egyéb tartalmak hozzáadásához egy pillanat alatt. Az Eco Nature másik nagyszerű tulajdonsága a beépített PayPal és a WooCommerce támogatás. Ez azt jelenti, hogy felveheti a PayPal adományozási gombokat a projektjeibe, valamint elindíthatja saját online áruházát a pénzgyűjtéshez.

A téma sokkal többet tehet. Lehetősége van egy- vagy többoldalas weboldal-elrendezések létrehozására, rövid kódok használatával sok stílus hozzáadásához (99 rövid kód található például a számlálókhoz, feliratokhoz, ikonokhoz stb.), Egyedi kérdőívek és kapcsolattartási űrlapok létrehozásához, sőt adjon hozzá egyedi widgeteket a Flicker, a Facebook, a Twitter és még sok máshoz.

25. Advocate

szószólója-karitatív-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Advocate egy nonprofit WordPress téma a ThemeForest-en. Ez a téma kiválóan használható bármilyen nonprofit szervezet számára – beleértve a környezetvédelmi ügynökségeket, politikai szervezeteket, jótékonysági szervezeteket, aktivistákat és egyebet. Néhány a leginkább figyelemre méltó funkciók közül az eseménynaptár plugin, az adományozási oldal, számos galéria és portfólió elrendezés, valamint korlátlan szín opciók.

26. Jelölt

A jelölt WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A jelölt egy modern és professzionális politikai stílusú prémium WordPress téma. Ez a téma tökéletes lenne politikai alak, jótékonysági, nonprofit vagy más kampány népszerűsítésére. Egyszerűen telepítse, add hozzá a tartalmat, és készen állsz a továbblépésre!

A téma nagyszerű tulajdonsága az integrált bővítmények. A WooCommerce CrowdFunding rendszer lehetőséget ad arra, hogy kampányait és projektjeit felvegye a WooCommerce áruházába. A Visual Composer és az Easy Form for Visual Composer mellett bármilyen oldalt, posztot vagy űrlapot létrehozhat, amelyre szüksége lehet – a jelölt profiloktól a munkatársak alkalmazásáig. További téma jellemzői: rengeteg oldalsablon, egyedi widget és rövid kód, az Iconic Fonts integráció, a MailChimp támogatás és még sok más.

27. OrganicWeb

organicweb-karitatív-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Organic Web környezetvédelmi téma a ThemeForest-en. A hirdetések és adományok egyedi widgetjei maximalizálják a nonprofit szervezetek adománygyűjtését, az egyedi oldaltípusok és rövid kódok pedig lehetővé teszik a szükséges webhely létrehozását. Egy másik nagyszerű lehetőség egy automatikusan létrehozott csúszka a honlapon.

28. Mentőkötél

életvonal-adománygyűjtés-karitatív-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

A Lifeline NGO egy reagáló WordPress téma a Themeforestből, amelyet felhasználhat jótékonysági, egyházi vagy nonprofit weboldalához. Nagyszerű funkciókkal, beleértve a prémium Revolution Slider-et, 8 honlap elrendezést és a WooCommerce integrációt, bármilyen nonprofit webhelyet létrehozhat, amire szüksége van.

29. Megváltó

megmentő-karitatív-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

A Saviour by ThemeBuddies egy fantasztikus nonprofit téma. A legfontosabb funkciók közé tartozik a kiemelt csúszka, az események blogja (egyedi dátumokkal), a beépített kapcsolatfelvételi űrlap és az egyedi adminisztrációs panel. Több galéria és egyedi widgetek szintén remek lehetőségek ebben a témában.

30. WordPress támogatás

támogatás-karitatív-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

A WordPress Aid nonprofit WordPress témája a Themeforest kiváló nonprofit és jótékonysági téma. Ez a lenyűgöző téma számos egyedi funkcióval rendelkezik – adományok ticker, cselekvésre ösztönzés, vészhelyzeti riasztási doboz és még sok más. Korlátlan színválaszték és fantasztikus adminisztrációs panel (az OptionTree plugin használatával) tegye ezt a témát a tetejére, és lehetőséget nyújt a webhely teljes testreszabására..

31. Kampány

kampány-karitatív-wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

A ThemeForest kampány politikai WordPress témája nagyszerű stílusokkal és funkciókkal rendelkezik. A témához beépített eseménynaptár és WP Email Capture tartozik. Az olyan lehetőségek, mint 6 háttér, 4 színséma, 2 teststílus és még sok más kombinálhatók, hogy ez a téma könnyen megváltoztatható és stílusos legyen az Ön igényei szerint.

32. Betlehem

A Betlehem Egyház WordPress téma

A Bethlehem egy egyházi WordPress, amelyet nonprofit és jótékonysági intézmények használhatnak adományok összegyűjtésére, vagy a szociális vállalkozók felhasználhatják arra, hogy tömegesen finanszírozzák projektjeiket az Give segítségével, amely az adományok kezelésére szolgáló WordPress plugin. Ezeket az áruháztulajdonosok felhasználhatják termékek online értékesítésére a WooCommerce segítségével. Az eseménykezelő társaságok felhasználhatják események felsorolására és kezelésére a Tribe Eseménynaptár segítségével. Ezenkívül a téma egyházi funkciókat is kínál, például a prédikációkat, minisztériumokat, történeteket és csapatokat. És 3 különféle demóval érkezik, 8 különféle fejlécstíllel és 3 láblécstíllel.

33. Áldás

Áldás templom WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az áldás egy vallási és nonprofit WordPress téma. Ennek a témának a fő elemei a gyönyörű eseménynaptár és a végtelenül hasznos hírlevél feliratkozási modul. Bármely szervezet számára fontos, hogy mindenkit bevonjunk és ügyeljünk arra, hogy könnyen hozzáférjenek az ütemtervhez. Ez biztosítja a megfelelő levesvacsorákat, adománygyűjtőket, aukciókat, találkozókat, ruhapróbakat – bármi is legyen. Az áldás beépített eseménynaptára erre tökéletes. Felveheti az egyes eseményekre vonatkozó releváns információkat – dátum, idő, hely (térkép), stb. Ismétlődő eseményeket is beállíthat például heti találkozókhoz vagy éves partikhoz. Ez egy nagyszerű szolgáltatás, amelyet érdemes kihasználni!

Ezenkívül a Blessing e-mail előfizetővel jár, hogy folyamatosan tájékoztassa a tagokat és naprakész legyen az aktuális hírekről és eseményekről. Könnyen e-mailt küldhet, hogy értesítse a tagokat egy új eseményről, mivel az előfizető integrálva van az események ütemezéséhez. Az áldás további nagyszerű tulajdonságai: sok rövid kód, postai típus, kütyü és egy speciális témabeállítás-panel a téma testreszabásához. Az áldás magában foglalja a Revolution csúszkát és a Flex csúszkát is – nagyon erős és hasznos csúszkák. Plusz Blessing teljes mértékben érzékeny, lokalizált, és kap egy kapcsolatfelvételi űrlap kivitelező.

34. Epic

epikus egyházi wordpress-téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Epic Church témája a szervezett témák szerint egy fantasztikus, érzékeny téma, amelyet az egyházak szem előtt tartásával terveztek. Az egyéni kütyü a podcast-okhoz, a csimpánz-integrációhoz és a lokalizált fordítási fájl megkönnyíti az üzenet terjesztését.


Remélhetőleg megtalálja a tökéletes témát jótékonysági, nonprofit szervezetek, egyházi vagy politikai weboldalához. Ha ezeknek a témáknak valamelyikét használta, tudassa velünk, mit csinál (vagy nem tetszik) vele. És ha elmulasztottunk egy témát, írj nekünk egy megjegyzést a megjegyzés rovatban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map