30+ legjobb Directory WordPress témák 2020-ra

A legjobb WordPress Directory témák és listázási témák

A WordPress rengeteg előnnyel rendelkezik egy weboldal létrehozásakor: egyszerű, felhasználóbarát, és számos minőségi téma és beépülő modul elérhető bármilyen elképzelhető funkció hozzáadásához. Tehát ha online listákat szeretne összeállítani, akkor a WordPress legjobb könyvtárak témáinak alábbi listája tele van nagyszerű lehetőségekkel, amelyek közül választhat..


Számos elérhető könyvtári téma található különféle témákkal kapcsolatban, például események, fesztiválok, hirdetések, vállalkozások, turizmus, kiadványok, ingatlanok, piacok stb. Ezek a témák megkönnyítik az online címtár létrehozását a beépített lehetőségeknek köszönhetően, például ajánlások, apróhirdetések. , megjegyzések, vélemények, Google Maps és még sok más.

Felmerül a kérdés, hogy hogyan lehet megtalálni a megfelelő WordPress témákat egy testreszabott könyvtár létrehozásához? Számos olyan piactér és forrás elérhető online, amelyek hasznos WordPress témákat kínálhatnak a projekthez. Azt gondoltuk, hogy megmentjük a bajt, és megtaláljuk a legmegfelelőbbet.

Keressük a WordPress legnépszerűbb piacai közül néhányat, hogy megtalálják kedvenc témáinkat. Itt található a legnépszerűbb 30+ WordPress könyvtár és a 2019-ben elérhető témák gyűjteménye.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. A könyvtár

Directory WordPress téma: A legjobb Directory WordPress témák

Információ és letöltésView a Demo

Ez a rugalmas WordPress könyvtári keret megkönnyíti a könyvtárak vagy a listázási stílusú webhelyek létrehozását. A kategória nézetek, a térkép tűk, a felhasználói profilok, a testreszabás, a mobil támogatás és a több mint 15 éven felüli niche-stílusú gyermek témák opcióival a Directory mindenki számára megtalálható. A Directory egy teljes könyvtári megoldás, amelyet a Templatic hozott létre egy WordPress témabe. Ez a téma bővítményeket és gyerek témákat tartalmazott, hogy megkönnyítse a különféle listázási és helyalapú célokra történő felhasználását.

A könyvtár tartalmazza a Tevolution központi alkalmazás-bővítményt, amely támogatja a kiegészítőket, a Címtár-listák bővítményt és a Location-Manager többváros támogatási bővítményt (mindegyik a Templatic-tól). Ezekkel a bővítményekkel a Directory WordPress téma biztosítja a poszternek az egész világon zajló események, listák, találkozók és egyebek kezelésére.

Ez a téma könnyen használható sok különböző weboldalon – például egy rendezvénytársaságnál, amely több városban vagy országban népszerűsít. Vagy egy utazási bloghoz, amely feltérképezi a különböző városok legjobb étkezési, itatási és alvási helyeit. Vagy egy turisztikai társaság, amely különféle kirándulásokat vagy hajóutakat kínál egzotikus helyszíneken. A téma kiváló ingatlan-nyilvántartási weboldalt is létrehozna – és az események részét fel lehetne használni nyitott házak bemutatására. Vagy egy jótékonysági társaság felhasználhatja a témát új információk megosztására a közelgő adománygyűjtőkről, közösségi sétákról vagy menetelésekről és egyebekről. A lehetőségek csak a fantáziádra korlátozódnak.

2. FindMe

FindMe - Címtárlista téma

Információ és letöltésView a Demo

A FindMe segítségével fantasztikus listákat hozhat létre saját online könyvtárának felépítéséhez. Nagy teljesítményű felsorolási lehetőségekkel, könnyen használható rövid kódokkal, teljes bloggal, e-kereskedelem támogatásával, galériákkal, portfólióval, rögzített vagy ragacsos fejlécgel, fordítási támogatással, Google Maps és betűtípusok, valamint még sok más FindMe egy kiváló könyvtári téma..

A téma hihetetlen tulajdonságai miatt kiemelkedik ez a téma. Van egy speciális keresés, kulcsszavak, helyek, cím (sugár opcióval), kategóriák és címkék támogatásával, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy megtalálja, amit keresnek. Akkor ott van a gyönyörű elrendezések, amelyek körhinta, falazat vagy dobozos lehetőségeket kínálnak az adatok kiemelésére. A praktikus közösségi bejelentkezés és a felhasználói regisztráció lehetővé teszi az olvasó számára, hogy egyszerűen hozzáférjen a webhelyhez.

De várjon – van még más. A FindMe teljes kompatibilitással van felépítve a WP Manager beépülő modulra, támogatva az OpenTable-t (csak illessze be az azonosítóját a Foglalási űrlaphoz), és készen áll a WooCommerce Fizetett listák kiegészítő használatára. A FindMe segítségével gyorsan átfordíthatja az oldalsó koncertet a legfontosabb nehézségekbe, köszönhetően számukra a könyvtár bevételszerzésének nagyszerű módjainak..

3. Wyzi

Wyzi Business Finder és Social Look Directory listázási téma

Információ és letöltésView a Demo

A Wyzi egy prémium címtári téma, mely azoknak szól, akik saját üzleti keresőt, szolgáltatási könyvtárat vagy más listázási stílusú webhelyet akarnak létrehozni. Ez a téma tele van olyan hatalmas szolgáltatásokkal, amelyekkel a vállalkozások hozzáadhatják saját adataikat, új információkat, frissítéseket, eseményeket és akár még megüresedett állásokat is. Ugyanakkor a Wyzi könnyen kezelhető. Csak használja az 1-kattintásos telepítést az induláshoz. Ezután egyszerűen válasszon a 2 lenyűgöző elrendezés közül, testreszabhatja a beküldési mezőket, készítsen regisztrációs űrlapot, adja hozzá előfizetési vagy szolgáltatási csomagjait (a Wyzi még WooCommerce kompatibilis), engedélyezze a foglalási naptárt (és az adminisztrációs jutalékokat), és alapvetően készen áll arra, hogy megy.

További téma jellemzői: kép- vagy térképfejlécek, ellenőrzött listák, egyedi keresés, földrajzi helymeghatározás, YouTube-integráció, fordítási támogatás és a WP Bakery Page Builder a maximális rugalmasságért.

4. Listify

Felejtse el a WordPress Directory témát

Információ és letöltésView a Demo

A Listify az egyik legnépszerűbb és legjobb elérhető WordPress könyvtári téma. Miért? Mindent tartalmaz, amire szükség van egy egyéni listához és könyvtárat tartalmazó oldalhoz, címkékkel, áttekintésekkel, kedvencekkel, régiókkal, névjegyekkel, földrajzi elhelyezéssel és akár statisztikákkal is. A mellékelt stíluskészlet és a drag drop drop layout építő megkönnyíti a testreszabást. Plusz hatékony szolgáltatások a listák benyújtásához / igényléséhez, előfizetésekhez, hirdetésekhez, foglaláshoz és fizetett hozzáféréshez megkönnyítik a könyvtár vállalkozássá alakítását..

Ez a téma az ingyenes WP Job Manager bővítményre és a WooCommerce-re támaszkodik, hogy a listákat és termékeket egy darab tortára tegyék. Ezen felül a Listify számos fantasztikus ingyenes és prémium plugint támogat, hogy még több funkcionalitást biztosítson. Használja a Gravity űrlapokat, hogy hozzon létre szép egyedi kapcsolatfelvételi űrlapokat, vagy az OpenTable segítségével foglalási modult adhat hozzá éttermi listájához, vagy akár véleményeket is hozzáadhat a WooCommerce vagy a WP Job Manager vélemények kiterjesztésén keresztül. Az ég a határ, amit tehet a Listify-vel, miután elkezdi beépíteni a bővítményeket.

További nagyszerű témájú funkciók közé tartozik a videó háttér, a listázási térképek, a sok kütyü, a társadalmi integráció, a kettős menük, a színes felületek és még sok más. Vessen egy pillantást a bemutatóra, hogy ötleteket szerezzen a következő könyvtári stílusú webhelyhez a Listify használatával.

5. Listing Pro

Pro WordPress Directory téma felsorolása: A legjobb Directory WordPress témák

Információ és letöltésView a Demo

A ListingPro egy modern könyvtári WordPress téma, amely könnyen kezelhető funkciókat tartalmaz, így kiváló lehetőség minden rést tartalmazó webhely számára. A látogatók szeretik a „közeli” sugárkeresést, a javasolt helyet a közelükben, a speciális rendezést és az erőteljes alkalmazásszerű mobil élményt. A téma támogatja a hasznos funkciókat, beleértve a felhasználók előzetes beküldését, a hírlevél integrációját és a beépített fizetési kezelést.

A legjobb az egészben – a ListingPro használatával nem kell hozzáadott bővítményeket vásárolnia. Minden, amire szüksége van, tartalmazza. A ListingPro fejlesztői olyan dolgot készítettek, amelyet a felhasználók megvásárolhatnak anélkül, hogy aggódnának a könyvtárakat tartalmazó webhely felépítéséhez szükséges további pluginek miatt. És pontosan ezt tették. Megalakítottak egy mindent egyben kiterjesztést, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felvételeket készítsenek az elülső és a hátsó oldalról, a felhasználók igényelhetik a felsorolást a kezelőfelületről, az admin pedig elfogadhat vagy elutasíthat a háttérből, az admin jövedelmet generálhat azáltal, hogy felszámítja a felhasználókat a fizetett listára való áttéréskor, vagy akkor is, ha szeretnék hirdetni a listájukon a beépített ipari szabványos hirdetési rendszer segítségével.

6. Könyvtár+

Directory + listák és Directory WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Directory + egy WordPress téma, amely bármilyen sárga oldal futtatásához használható, mivel támogatja a listázási elrendezések tömbjét. BKészítse el saját online üzletkölcsönzőit, éttermeit, túraútvonalait, parkjait vagy bármi mást.

Ez a téma többcélú felhasználást kínál különféle típusú címtárszakaszokhoz. Ezzel a témával bárki könnyen felállíthat egy online címtárszakértő portált, amely bármilyen típusú kategóriába sorolható – cégek, üzletek, webhelyek és így tovább. A testreszabás az innovatív AIT Page Builder segítségével is egyszerű. Segít ne csak a következő könyvtári webhely felépítésében, hanem a fontos beállítások elvégzésében is.

Ezzel a témával lehetősége van saját fejléc létrehozására, vagy választhat egy térképet (többféle megjelenítéstípussal), vagy használhat csúszkát – Az Ait Themes készített egyszerű csúszka vagy a harmadik fél által készített Revolution csúszka. Tőled függ! A Directory + Theme segítségével nagyszerű online üzletet hozhat létre városában vagy államában. Gondoljon csak egy olyan elképzelésre, amelyben szenvedélyes, majd használja a Directory + alkalmazást annak megvalósításához!

7. Louisiana

Louisiana Responsive Listing Directory WordPress téma

Ez a téma megkönnyíti a könyvtár felépítését és kezelését. A téma tiszta, minimálisan érzékeny kialakítást alkalmaz, hogy az információk könnyen olvashatók legyenek. Plusz olyan prémium funkciókkal, mint a Visual Composer oldalkészítő, 100+ oldalépítő elemek, több mint 20 előre definiált oldal, 3 elrendezési stílus, 3 fejlécstílus, egy lábléc-készítő, egyszerű bemutatóimportőr és még sok minden más, rengeteg nagyszerű könyvtár-összeállítási lehetőséggel.

8. EVE (események)

EVE Események Directory WordPress téma

Ez egy prémium WordPress könyvtáratéma, amelyet kifejezetten az események felsorolására terveztek, így a felhasználók könnyen megtudhatják, mi, hol és hol történik. A téma a WooCommerce és a Listing Manager alkalmazást használja, így az Ön listája támogathatja a csillagbesorolás, az áttekintés, az előzetes benyújtás, a csomagok, az árazás és még sok más speciális lehetőségeit..

9. Listabil

Listabilis barátságos könyvtár WordPress téma: A legjobb címtár WordPress témák

Ez egy minőségi WordPress könyvtár, és a listázási téma gyors kialakítású adatszűrési lehetőségeket kínál, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kereshető kategóriáját megtalálja a listában vagy a könyvtárban. Az olyan egyedi lehetőségekkel, mint a kategóriaikonok, besorolások, feliratok, könyvjelzők és még sok más, ez a téma kiváló választás bármely könyvtárhoz.

10. Directory Builder Pro

Directory Builder Pro WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Directory Builder egy hatékony WordPress téma, amelyet az apróhirdetések, események és minden egyéb feljegyzés készítéséhez hoztak létre a könyvtárba történő felvételhez. Számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek révén a piacon a végső listázási könyvtár lesz, beleértve hasznos listázási elemeket, hirdetési pontokat, megjegyzéseket, értékeléseket, foglalási támogatást, felhasználói feliratkozás / bejelentkezés, rács vagy térkép nézetet, sőt a Visual Composer oldal készítőjét is..

11. ListGo

ListGo Directory WordPress téma: A legjobb Directory WordPress témák

A List & Go egy teljesen reagáló WordPress könyvtári téma, amely rácsstíluson alapul, és amely felhasználható a webhely összes típusának bemutatására. Ez a téma lehetővé teszi a tartalom kreatív és modern megjelenítését az 500+ Google betűkészlet, az egyéni CSS3 animációk, a hasznos rövid kódok, a térképek, a többfunkciós lovak, a prémium / ismétlődő fizetések, a Facebook messenger integrációnak köszönhetően..

12. DirectoryEngine

DirectoryEngine Rugalmas könyvtár WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A DirectoryEngine egy kedves és szervezett prémium szintű WordPress téma, amelyet a EngineThemes készített. Hozzon létre egy fantasztikus online könyvtárat webhelyet éttermeknek, üzleteknek, utazási céloknak vagy bármi másnak, hogy hasznos tippeket adjon az olvasóknak arról, hogy hova kell menniük.

Ismeri a legjobb helyeket a városban, hogy kiváló hamburgert kapjon? Vagy talán van egy fantasztikus listája arról, hogy nem hagyhatja ki a turisztikai célpontokat Rómában. Nos, meg kell osztania a bölcsességét másokkal! Manapság a legtöbb ember utazási útvonalaikat kutatja távozása előtt, ami azt jelenti, hogy hatalmas potenciál áll rendelkezésre az ajánlásokkal teli online könyvtárak számára. Kezdje el sajátját ma a DIrectoryEngine téma használatával, amely megkönnyíti a saját online könyvtár létrehozását, egyáltalán nem..

Mindent összevetve, a téma rengeteg beépített sablonnal és tartalomblokkkal érkezik, amelyek megkönnyítik a tartalom hozzáadását. Ezenkívül a webhelyhez való helymeghatározásként a hagyományosabb leírás mellett videókat, galériákat, közösségi linkeket és még egy térképet is hozzáadhat. Minden egyes bejegyzéshez további bejegyzéseket tölthet be, így az olvasók több kapcsolódó helyet láthatnak anélkül, hogy új oldalra kellene navigálniuk. Ez egy nagyszerű módszer a látogatók hosszabb tartására.

Más szép témájú funkciók között szerepel a kiemelt helyek egyedi widget, a gyors linkek a hely kedvelésére vagy megosztására, a részletes részletes keresés és még sok más.

13. Javo

Javo Directory WordPress téma

A Javo Directory egy hatékony WordPress listatéma, amely a Visual Composerre és annak drag and drop funkcióira épül. A téma változatos testreszabott mezőket, listázó oldalakat és minősítési rendszert biztosít a rendeltetésszerű felhasználáshoz. A Plus Javo prémium bővítményeket tartalmaz az oldalépítéshez, csúszkákhoz és rácsokhoz.

14. Wisem Directory

Wisem Local Directory WordPress téma

Ez a téma akkor hasznos, ha hosszú listát készít azokról a webhelyekről, amelyek napi piacokon, fizikai termékek online üzleteiben, ajándékboltokban stb. Foglalkoznak. Rugalmasságot ad a testreszabott mezők, a benyújtási űrlapok és a nyilvános profilok hozzáadásához. A front-end tervező eszközökkel könnyen testreszabhatja a színeket, betűkészleteket, háttereket és animációkat.

15. Spotter

Spotter Universal Directory Listing WordPress téma

Ez a WordPress könyvtári téma több vállalkozás felsorolására használható. Ez lehetővé teszi olyan vállalkozások listájának elkészítését, mint az ingatlanok, éttermek, szállodák, munkahelyek, autókereskedések stb. Kiválóan alkalmas helyszínek felsorolására, így a felhasználók könnyen megtalálhatnak új étkezési, vásárlási, pihenési és egyéb helyeket..

16. Szállító

Szállítói könyvtár WordPress téma

Ennek a WordPress könyvtáratémának a használata segít abban, hogy felsorolja az esküvői szolgáltatókat és a párokat. Ez lehetővé teszi az eladók számára, hogy online hozzák létre üzleti adataikat, így a párok mindegyikét egyetlen webhelyről is megtervezhetik. Ez egy nagyszerű lehetőség az esküvői tervezők számára, hogy ajánlják kedvenceiket, és a kisvállalkozások számára, hogy extra esélyt kapjanak az esküvői ügyfelek számára.

17. Saját listám

MyListing Directory & WordPress téma

A MyListing téma sokféle könyvtárat és listát tartalmazó webhelyhez tökéletes. A téma a vállalkozás számára hasznos funkciókat tartalmaz, beleértve a prémiumot és a listázási lehetőségeket, a keresési eredmények egyszerű testreszabását, a takarmány-megrendelési lehetőségeket, a globális listázási típusokat, a közösségi hálózatokat és egyebeket. A téma a Google maps, a Yoast SEO, az Elementor és a Contact is kompatibilis. 7. forma.

18. City Guide

City Guide listázási könyvtár WordPress téma

Ez a csodálatos WordPress téma segítségével elkészítheti saját városi útmutatót, ezért szerepel a legjobb könyvtárak WordPress témáinak listájában. Ez a téma érzékeny tervezést, minőségi adminisztrációs környezetet és több keresési lehetőséget is tartalmaz. Ez a tökéletes téma a város legfontosabb eseményeinek bemutatására 3D-s térképek, animált csúszkák, utcakép, csillagbesorolások és egyebek felhasználásával.

19. SpotGuide

SpotGuide nagy teljesítményű címtár WordPress téma

A SpotGuide egy értékes WordPress könyvtári téma, amely a weboldal funkcióinak felsorolására összpontosít. Ez a téma változatos mezőkkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az új metaboxok egyszerű létrehozását és pontos listázását. Az is előnyös, ha nem módosítja a forráskódot az új mező hozzáadásához. További nagyszerű funkciók közé tartozik a fejlett Google Maps, az adatok összehasonlítása, a kedvencek, a csomagok és az értesítések.

20. Superlist

Superlist Directory WordPress téma

A SuperList könyvtári téma olyan kulcsfontosságú funkciókat tartalmaz, amelyeket meg kell keresnie a legjobb WordPress könyvtárakban. Ilyen például a listátípus-kezelő, a végfelhasználói beküldések, a prémium listát tartalmazó csomagok, a könnyen használható metaboxok, a Google helyek gyűjtője, a listák igénylésének lehetősége, a többszörös fizetés-feldolgozási és valutabeállítások, speciális statisztikák, áttekintések, földrajzi elhelyezkedés és még sok más. Csak telepítse a témát, az indításhoz használja az 1-kattintásos bemutatóimportort, majd adjon hozzá tartalmat a könyvtár gyors elindításához.

21. Étkezési motor

DiningEngine Étterem Directory WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A DiningEngine az egyik legjobb WordPress könyvtáratéma, mivel elsősorban éttermek, kávézók és bisztrók számára készült. Nagyon testreszabott funkciókat kínál az ilyen típusú webhelyek számára, mivel magában foglalja a fejlett keresést, az egyszerű étterem- és eseménykezelést, a beadványokat, az étkezési részleteket és még sok minden mást. Akkor miért nem próbálja ki?

22. DocDirect

DocDirect Healthcare Directory WordPress téma

A DocDirect egy hasznos WordPress könyvtári téma, amelyet az egészségügyi szakemberek számára terveztek. Teljesen reagálóvá tették, és a betegek számára hasznos lehet a leendő egészségügyi központok, az egészségügyi szakemberek felsorolása és az orvosok találkozóinak lefoglalása érdekében..

23. FoodGuide

FoodGuide - Étterem és bárok könyvtár WordPress téma

Éttermek, kávézók, kávézók, bárok, deszkák vagy elvihetők – mindent felsorolhat új könyvtárad portálján, és könnyebbé teheti az életét az éhes turisták számára (nem csak) a városában! A FoodGuide témanek köszönhetően a webhely látogatói az ízlelőbimbóik alapján kiválasztják az étkezés helyét.

Válassza ki, hogyan stílusolja a webhely fejlécét. Használhatja a Nagytérképet egy tiszta, egyszerű kezdőlap létrehozásához (szépen megjelenő tűkkel, amelyek rákattintanak egy adott listára), vagy a 3D-s térkép nézethez, vagy hozzáadhat egy kis dinamikát csúszka segítségével. Lehetőség van saját Easy Slider és harmadik fél Slider Revolution kiválasztására és testreszabására.

A FoodGuide téma rendkívüli könyvtári témát és felsorolást képvisel, az éttermi üzletre és a kapcsolódó szolgáltatásokra összpontosítva. Erre a célra nagyon sok testreszabott szolgáltatás és könyvtári plugin található. Minden beépülő modult úgy fejlesztettek ki, hogy elősegítse a gyorsabb és kényelmesebb keresést, valamint a webhely adminisztrátorainak vagy az elemtulajdonosoknak a jobb adatkezelést.

Az egyik mappába beépülő modul az egyéni Food Menu plugin. Az Étlap-menü hozzáadja a témához az aktuális ételmenük, például a napi menü, a-la-carte vagy a dátum / idő korlátozott speciális menü létrehozásának és kezelésének a képességét. Nincs probléma a korlátozott ajánlat elérhetőségének beállításával, ugyanúgy, mint az ismétlődő ajánlatok esetén. Az Food Menu plugin fő előnye, hogy soha nem felejti el korlátozott ajánlat vagy speciális menü leállítását. Az Étlap menü az Ön számára készül!

24. Üzleti kereső

Üzleti kereső: Címtárlista WordPress téma

A Business Finder egy nagyon testreszabható könyvtári téma, amelynek segítségével az oldal készítőjével stílusát alakíthatja ki, ahogy tetszik – mert minden ügyfélnek megvannak a saját igényei és kritériumai, amelyeknek az új webhelynek meg kell felelnie. A Business Finder a Csomagok használatával módosíthatja az árképzési és marketingstratégiát. A csomagokat az elemek / listák tulajdonosai (az ügyfelek) számára fejlesztették ki, így megkülönböztetheti a tételek számát, a bemutatott tételek népszerűsítését stb. Ezekben a csomagokban, és különféle árakat állíthat fel nekik.

Ez a téma egyedülálló az érzékeny kialakítás és a személyre szabott szolgáltatások miatt. Néhányan közvetlenül szerepelnek; mások kiterjesztett bővítmények útján érhetők el. A bővítmények új lehetőségeket nyitnak meg Önnek – pl. A cikk-vélemények lehetővé teszik a felsorolt ​​tételek (a végfelhasználók általi) áttekintését. Az igényléses felsorolás lehetővé teszi az elemtulajdonos számára, hogy saját elemét igényelje és kezelje saját magának, és még sok más!

Lehetőség van a Payment Gateways vagy a PayPal / Stipe Payment telepítésére is, így az ügyfelek kényelmesebben fizetnek a szolgáltatásokért.

A Business Finder NEM rendes könyvtári téma, mint mások. A téma különféle weboldalakat és fejléc-módosításokat kínál Önnek. Használhat beépített fejlécet, képet vagy a térkép sokféle típusának egyikét. Van egy klasszikus térkép csapokkal az összes felsorolt ​​elemhez, utcai vagy üzleti nézethez, valamint 3D-s nézethez. Ez rajtad múlik, melyik lehetőség illik a legjobban.

25. Classiera

Classiera - Apróhirdetések WordPress téma

A Classiera egy új prémium apróhirdetésű WordPress téma, amely a Themeforest oldalon érhető el. Ez a téma egy erőteljes adminisztrációs panellel, a Redux Framework használatával, valamint egy egyedi felhasználói felülettel működő irányítópulton épül. Innentől kezdve a felhasználók hirdetési bejegyzéseket kezelhetnek, szerkeszthetnek és újakat hozhatnak létre. A Classiera támogatja az árazási terveket és a megrendelés részleteit is a végfelhasználó műszerfalán.

A téma szintén teljes mértékben kompatibilis a WPML-vel és a legtöbb más nyelvű bővítménnyel. Ez azt jelenti, hogy a Classiera használatával elkészítheti saját többnyelvű apróhirdetési webhelyét. A Calassiera esetén pedig a Drag & Drop elrendezéskezelő segítségével mutathat, kattintson, majd húzza át és dobhatja el a kezdőlap bármelyik részét. Ily módon megtervezheti a webhely félig egyedi kialakítását.

A Classiera-ban beállíthatja az árazási terveket saját valutájával és pénztárral bármilyen Woo Commerce támogatott módszerrel. A témával a LayerSlider vagy a Image Slider is használható a fejléchez. Ezenkívül adjon hozzá speciális keresési hirdetéseket a Kulcsszavak, Kategóriák, Helyek, Minimális és maximális ár, Cikk állapota és kategóriák egyedi mezőkkel. A téma tartalmaz továbbá 650+ Google-betűtípust, amelyek révén webhelye szemet gyönyörködtetőbbé válik, valamint a kategóriák megjelenítésének lehetősége a félelmetes betűtípusokkal, lapos ikonokkal vagy bármilyen PNG-kép ikonnal.

26. Földrajzi helyek

Geo Helyek Városkönyv téma

Információ és letöltés

A Geo Places egy prémium WordPress téma, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy megkönnyítse a városi portál vagy a könyvtári webhely létrehozását a WordPress és a Google Maps CMS erejének kiaknázásával. A földrajzi helyekhez egy kattintásos telepítési szolgáltatás tartozik, amely automatikusan hozzáad listákat, leírásokat, képeket, kütyüket, blogbejegyzéseket, ajánlásokat és oldalakat az Ön webhelyére. Ez a dummy tartalom sokkal könnyebben kitalálja, hogyan működik a téma, és segít a megfelelő úton. Mindent törölhet egyetlen kattintással, és a kezdetektől is kezdheti, ha ezt meg akarja tenni.

A Geo Places honlapját stratégiailag úgy tervezték meg, hogy ösztönözze a maximális interakciót és az alapvető elemeknek való kitettséget. Ez magában foglalja kütyüket, térképeket, képcsúszkákat, videókat és még sok minden mást.

A Geo Places fejlett keresési funkcióval is rendelkezik, így a felhasználók könnyedén megtalálhatnak látnivalókat, éttermeket, szállodákat vagy bármilyen oldalt, amely az Ön webhelyén található, az adott irányítószám közelében.

27. Gyémánt

Diamond Directory téma

Információ és letöltésView a Demo

A Diamond egy tiszta és elegáns, a WPZoom által létrehozott prémium WordPress téma. Ez a kedves téma nagyszerű útikalauzok, ajánlott üzletek vagy helyek listáinak vagy más könyvtárak készítéséhez.

Ezzel a témával könnyen létrehozhat tetszőleges számú webhelyet. Létrehozhat egy utazási blogot egy adott város legjobb szállodáinak, éttermeinek és látnivalóinak könyvtárával. Vagy létrehozhat egy weboldalt, amely megosztja a környéken lévő legjobb házvezetőket, kertészeket és medence-karbantartási szolgáltatásokat. Bármit is szeretne írni, a Diamond használatakor rendkívül könnyű beállítani. A téma előre elkészített honlap-sablonokat, egyéni könyvtári modult és rengeteg modult tartalmaz, így elkészítheti a kívánt weboldalt.

A téma nagyszerű tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyekkel a téma testreszabása egyszerű. A nagyteljesítményű ZOOM-keretrendszer a téma sok részletéhez hasonló lehetőségeket kínál, mint például a színek, az egyedi logó, a háttér és az egyéb. A téma készen áll a WooCommerce-ra is, így felveheti saját édességboltját az olvasók számára. Ez tökéletes lenne térképek, városnéző túrák, kedvezményes vonzójegyek vagy akár a helyi kézművesek termékeinek értékesítéséhez. Bármelyik igényt kielégíti, a Diamond kiváló lehetőség blog és könyvtári stílusú weboldal létrehozására.

28. Vantage

Vantage Business Directory téma

Információ és letöltés

A Vantage egy prémium üzleti könyvtár, a WordPress téma, amelyet az AppThemes készített. Az egyszerű telepítéssel könnyű elindítani a vállalkozás adatainak tárolását. A felhasználó által generált értékelésekkel és áttekintésekkel ellátott teljes könyvtároldalak, közösségi ikonok, egyedi keresés, egyéni űrlapok és a Google Maps integrációja mindent tartalmaz, amelyre a felhasználónak szüksége lehet a weboldalon való könnyű navigáláshoz. A kiterjedt könyvtári szolgáltatások mellett a Vantage egyedi widgeteket és AppThemes API-kat is tartalmaz (testreszabáshoz anélkül, hogy kódba kellene belemerülnie).

29. Utazási ajánlatok (Directory Child téma)

Utazási ajánlatok könyvtár Gyermek WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az utazási ajánlatok a Templatic által tervezett Directory WordPress téma (a listánk első számú témája) gyermektémája. Ez a prémium WordPress téma egy részletes és professzionális megoldás fejlett utazási ajánlatokra és véleményeken alapuló weboldal létrehozására. Készítheti saját webhelyét, például a Travelocity, az Expedia, az Orbitz, a Hotwire, a Bookingbuddy vagy a Kayak webhelyet..

Ez a könyvtári gyerek téma rengeteg nagyszerű utazási ajánlat alapú szolgáltatást kínál, és kihasználja az összes, a könyvtárban már szereplő nagyszerű lehetőséget. Használja a hozzáadott egyedi mezőket az ajánlatokhoz, a rendeltetési helyekhez, az ügynökségekhez, az indulási időpontokhoz és a tartózkodás időtartamához a szálloda-, repülési, utazási és tevékenységi ajánlatok hozzáadásakor (a fotógalériák, leírások, árazási és társadalmi megosztási linkek mellett). Vagy még jobb – kínálnak olyan terveket vagy fizetős előfizetéseket, amelyek lehetővé teszik a szállodák és utazási irodák számára, hogy saját ajánlataikat hozzáadják az Ön webhelyéhez.

Miután az utazási ajánlatok fantasztikus lehetőségeivel hozzáadtak ajánlatokat a webhelyéhez, a felhasználók az összetett keresés segítségével megtalálhatják, amit keresnek. A gyermek téma támogatja a minősítéseket is, így az ügyfelek áttekinthetik minden vásárlást, és megoszthatják tapasztalataikat más olvasókkal.

30. Spot Finder (Directory Child téma)

Spot Finder Directory WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Spot Finder egy szép gyerek téma a Templatic népszerű Directory WordPress témájához. A Directory & Spot Finder segítségével lenyűgöző online könyvtárat hozhat létre a forró pontok, nyaralók, éttermek és egyebek számára.

Manapság az emberek valódi utazási élményt keresnek. A turisták szeretnének nyaralni bérleti házakban vagy vendéglőkben, ott étkezni, ahol a helyiek esznek, és megnézni az adott helységre jellemző látnivalókat. Ez nagyszerű a kisvállalkozások számára, mivel ők azok, akik elősegítik az egyediek elhelyezését, ám a kisvállalkozásokat nehéz lehet megtalálni. Itt érkezik meg. Ha online könyvtárat készít a tartózkodási, étkezési és látogatási helyekről, segítheti a látogatókat, hogy a legtöbbet hozhassák ki városából..

Készítsen saját online forrást az utazók számára a világ minden tájáról. A Spot Finder gyermek téma használatával (ne feledje, hogy a gyermek téma használatához szüksége lesz a Templatic Directory WordPress fő témájára) a könyvtár gyors futtatását lehetővé teszi. Egyszerűen telepítse a témát, és használja az erőteljes oldalsablonokat a tartalma hozzáadásához – ez olyan egyszerű! Pár kattintással hozzáadhatja kezdőlapját, listáit, kategóriáit, személyzetét, blogját és egyebeket (természetesen szöveget és fotókat kell hozzáadnia – de a sablon gondoskodik az elrendezésről az Ön számára). Még egy sablon is található az összes adat teljes képernyős térképnézetéhez.

Van még tonna, ami nagyszerűvé teszi a Spot Finder alkalmazást. Az egyik hatalmas tulajdonsága, hogy a Directory témával működik. A Directory sok funkcióval bővíti a földrajzi nyomon követést, a tagprofilokat, a Tevolution plugin-t és még sok minden mást.

31. Sárga oldalak (Directory Child téma)

Sárga Oldalak Directory Gyermek téma

Információ és letöltésView a Demo

A Sárga oldalak egy gyermektéma a kiemelkedő Templatic Directory WordPress téma számára (ismét ezért a mi első választásunk). Ez azt jelenti, hogy a gyermek témájának működéséhez rendelkeznie kell a szülői témával. A Sárga oldalak és a Címtár segítségével létrehozhat egy listát a saját városából vagy a világ minden tájáról.

Ennek a témának a gyönyörű fehér és sárga színvilága meglepően ismeri a felhasználókat, így otthonuk jól érezzék magukat, és megismerik az Ön adatait. Helyek hozzáadása éttermek, irodák és akár rendezvények számára. Ezután adja hozzá őket egy kezdőlap-térképhez. Vagy ne adjon hozzá térképet, ehelyett helyezze el a kezdőlap csúszkáját. Bármit is választ, könnyen megváltoztatható a Sárga Oldalak megjelenése és hangulata, az egész honlap widgetizálva van, így létrehozhatja saját egyedi elrendezését.

Ne érezd magad bekapcsolva a sárga színrendszerbe csak azért, mert a téma Sárga oldalak neve. Rengeteg színválaszték közül választhat, hogy létrehozzon egy weboldalt, amely az Ön számára működik. Ráadásul a téma teljes mértékben reagál, így az emberek felhasználhatják az Ön webhelyét arra, hogy otthon vagy útközben megtalálják, amit keresnek.

A téma magában foglalja a szülő, a Directory összes nagyszerű tulajdonságát. Így van – a hatalmas globális könyvtár, a Google térképek feltöltése, a fantasztikus felhasználói oldalak, az e-kereskedelem támogatása, a bevételszerzési lehetőségek és még sok más mind a Sárga oldalak gyerek téma funkciójával működik.

32. Directory

Többcélú WordPress témakönyvtár

A többcélú címtár hasznos WordPress könyvtárat és listázási stílusú témát jelenít meg minden folyóirathoz, hírhez, wikikhez, város útmutatóhoz stb. könyvtárelemek (listák, üzenetküldő rendszer, WooCommerce kompatibilitás, könyvjelzők stb.), beépített hirdetési helyek és még sok más.

33. Helyek (Directory Child téma)

Helyek Directory Gyermek téma

Információ és letöltésView a Demo

A Locations egy színes prémium WordPress gyermek téma a Templatic Directory témájához. Ez a félkövér szám élénk térképeket és részleteket ad hozzá a könyvtár webhelyéhez.

Millió olyan webhely létezik, mint például a Yelp, amely a legjobb éttermet ajánlja itt sushi megtalálására, a legjobb hullámvasút túrákra vagy akár a legnépszerűbb helyekre, amikor egy adott országba látogat. Bármi legyen is a szakértelme, a Helyek a tökéletes módja annak, hogy megosszák az ajánlásaikat a világgal. Ez egy gyermektéma, ezért használatához szüksége lesz a Directory WordPress témára. De a fiú megéri – egyáltalán nem osztja meg kedvenc helyeit!

A Directory címtár tele van olyan szolgáltatásokkal és funkciókkal, amelyek mindegyike saját – ideértve a listákat, a munkatársak oldalait, a földrajzi nyomon követést, a WooCommerce támogatást, a tagsági integrációt és még sok más. Ha felveszi a Helyek gyermek témát, ez csak jobb lesz. A téma színes koordinált térképtűket, egy szép rácsstílusú navigációs menüt, valamint világos és merész színekkel díszíti az egész színt (ellenőrizze azokat a feltöltött csillagbesorolásokat, címsorokat, gombokat, lebegőképeket és még sok más).

A legjobb Directory WordPress témák csomagolása

A testreszabott online témakönyvtár megtervezéséhez ki kell választania a különféle mezőkből származó megfelelő WordPress témákat, és rendszeresen fel kell sorolnia azokat. Ez azonban segít több vállalkozásnak kiválasztani az egyik legjobb könyvtári WordPress témát saját üzleti webhelyéhez, és barátságossá teszi azokat az online felhasználók számára..

Hiányzott a kedvenc témája? Vagy kipróbálta valamelyik választásunkat a legjobb könyvtári WordPress témákhoz? Tudassa velünk a megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map