3 WordPress beépülő modul a teljes közösségi média elsajátításához

A szociális média marketing sikerének megkísérlése trükkös üzlet. A finom árnyalatokat, amelyek az emberek tömeges megosztására teszik az embereket, rendkívül nehéz elsajátítani, és nagyon ötletesnek kell lennie, hogy vírusos legyen a Twitter vagy a Facebook kedvelőin..


Ennek ellenére a WordPress-webhelytel folytatott sikeres közösségi média interakció megkönnyítéséhez szükséges ténylegesen végrehajtott intézkedések teljes mértékben automatizálhatók, negatív mellékhatások nélkül. Minden új hozzászólást automatikusan meg kell osztani a szociális média hálózati profiljaival, a látogatóknak képesnek kell lenniük megosztani a tartalmat könnyedén, és a kézi adatgyűjtés igénybevétele nélkül képesnek kell lennie a legsikeresebb tartalom elemzésére..

Ebben a bejegyzésben azt a három közösségi média WordPress bővítményt szeretném ajánlani, amelyre szüksége van ahhoz, hogy a fentiek valósággá váljanak. Ezeknek a bővítményeknek a telepítésével a közösségi média interakciója teljesen automatizálódik, így összpontosíthat a közösségi média népszerűségének fokozására..

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. NextScripts Social Networks Auto Poster (SNAP)

Szinte biztosan van egy Facebook és Twitter profilod, és lehet, hogy még sokan mások. Pinterest, Google+, LinkedIn, Tumblr … a lista folytatódik. Mint ilyen, a friss tartalom közzététele az összes közösségi médiaprofilban több, mint egy kicsit unalmas.

Szerencsére van egy automatizált megoldás. Okos rövidítés félre, SNAP ez a válasz az unalmas feladatra, azaz a blogjában friss tartalom közzétételére a közösségi média hálózatain. Ez lehetővé teszi, hogy blogját hatalmas számú közösségi média weboldalon keresztül összekapcsolja, és automatikusan közzétegye a friss tartalmat profiljaiban, amikor az a webhelyén megjelenik..

Az SNAP beállítási képernyője.

Az SNAP beállítási képernyője.

Mint láthatja, testreszabhatja a frissítésekkel együtt kézbesített üzenetet – beilleszthet dinamikus címkéket, amelyek helyébe a levél címe, leírása, állandó linkje és így tovább.

Néhány közösségi hálózat esetében lehetősége van a frissítések megjelenítésére. Íme egy példa a Facebook jóvoltából:

A Facebook képernyőképeinek képernyőképe.

Megkérheti az SNAP-t, hogy tegye közzé a Facebook frissítéseit a fent felsorolt ​​három formátum bármelyikében.

Az SNAP beállításához szükséges egyszeri beruházás időről időre megtérül, amikor közzétesz üzeneteket a WordPress webhelyen. Soha nem kell aggódnia, hogy tartalmát a közösségi média hálózatain keresztül ismét reklámozza, mivel ez az Ön számára történik.

Noha az SNAP természetesen nem helyettesíti a közösségi média profiljaiban való személyes részvételét (természetesen mindig aktívnak és reagálónak kell lennie) csinál lehetővé teszi az új tartalom promóciójának teljes automatizálását. Ennek vitathatatlanul meg kell adnia több ideje kapcsolatba lépni másokkal, és tovább reklámozni közösségi média profiljait és blogját olyan egyéb eszközökkel, amelyek nem olyan könnyen automatizálhatók.

2. Digg Digg

Miután rendezte a bejegyzés hirdetését a közösségi média profiljain keresztül, itt az ideje, hogy a látogatók könnyedén megoszthassák a tartalmat a saját közösségi média profilok. Bár rengeteg plugin áll rendelkezésre, amelyek ezt megtehetik, mindig a Digg Digg-re hivatkozom, mint első számú válogatóm.

Ezt a bővítményt évek óta fejlesztik, és a finom emberek megszerezték a ütköző tavaly. Részvételük óriási előnyt jelentett a bővítmény folyamatos fejlesztése szempontjából, és a felhasználók mostantól élvezhetik a szilárd és rendkívül funkcionális közösségi médiamegosztó bővítményt..

Véleményem szerint a Digg Digg legjobb tulajdonsága a lebegő megosztási sáv. Íme egy példa erre a saját blogomból:

A képernyőképe a Digg Digg lebegő megosztási sávjáról.

Ez a sáv nyomon követi a látogató görgetését, így a megosztás lehetősége soha nem marad szem elől. Digg A Digg lehetővé teszi a sáv elhelyezésének és a jelenlegi közösségi média megosztási lehetőségeinek teljes ellenőrzését (a rendelkezésre álló közösségi hálózatok felsorolása meglepően átfogó)..

De ez még nem minden – a Digg segítségével a Digg lehetővé teszi a megosztási gombok elhelyezését a hozzászólások elején és végén, ha ez az Ön által preferált elhelyezés:

Digg Digg megosztási gombok.

A beépülő modul laza töltést használ, ami azt jelenti, hogy nem lassítja a webhely bármely más elemének betöltését. Az erőforrás-igényes közösségi média elemeiről ez fantasztikus lehetőség. Egyszerűen fogalmazva: a Digg Digg tökéletesen működik, és fantasztikusan is néz ki.

3. WP szociális statisztika

Ebben a szakaszban elég jól kell beállítanod. A tartalmat automatikusan közzéteszik minden közösségi médiaprofilban, és ezáltal a látogatók valóban megkönnyítették a tartalom megosztását a követőikkel. Ebben a szakaszban a következő logikus lépés az, hogy felépítse magát olyan adatokkal, amelyek segítenek elemezni az egyes hozzászólások népszerűségét a társadalmi megoszlás szempontjából. Az ilyen típusú információkkal kialakíthatja jövőbeni tartalomstratégiáját annak érdekében, hogy olyan tartalmakat tegyen közzé, amelyek több megosztáshoz vonzódnak.

A legjobb beépülő modul, amelyet erre a célra találtam WP szociális statisztika. Áttekintést nyújt a blogod összes hozzászólásának társadalmi megosztási statisztikájáról. Ennek előnyeinek nyilvánvalóaknak kell lenniük – lehetővé teszi, hogy pontosan megnézze, hogy az egyes hozzászólások hogyan teljesítettek az egyes közösségi hálózatokon (és összesen). Ez a fajta információ segít megérteni a webhelyén népszerű (vagy nem) tartalom típusát.

A WP Social Stats beállítása rendkívül egyszerű – a plugin telepítése után frissítenie kell a blog minden egyes üzenetének társadalmi statisztikáját. Amint ez megtörténik, láthatja a közösségi megosztási statisztikákat minden egyes közzétett bejegyzésnél.

WP szociális statisztika

A WP Social Stats keretein belül a lehetőségek egyszerűek, de rendkívül hatékonyak. A kezdőknek szűrheti a bejegyzés kategóriát, hogy láthassa, melyik bejegyzés a legnépszerűbb az Ön webhelyének minden egyes szakaszában. Válthat a bejegyzések és az oldalak között is, ha az oldalakra társadalmi megosztási gombokat helyez. Az eredménytáblákat a közösségi hálózatok szerint rendezhetjük úgy, hogy megnézhesse, mely hálózatokon voltak a legtöbb megosztás. Az összes hálózaton belüli megosztás száma alapján is rendezhet:

WP Social Stats screenshot.

Biztos vagyok benne, hogy nyilvánvalóan látja ennek a pluginnak az előnyeit. Olyan betekintést nyújt, amely egyébként fárasztó kézi munkát igényelne a felfedezéshez. Ezenkívül azt állítanám, hogy a megfelelő résekben a társadalmi megosztási statisztikák a legmegbízhatóbb jelzője a népszerűségnek. Egy ember, aki egy tartalom megosztását választja, sokkal erősebb művelet, mint például a keresőmotor találati oldalán található linkre kattintás, például.

A WP Social Stats statisztikáinak gondos elemzése és ezen elemzés alapján a jövőbeni fellépés nagy hatással lehet a blogod növekedésére.

A közösségi média elsajátítása a kezedben van.

Mint mondtam a bejegyzés elején, a közösségi média elsajátítása nehéz.

Alapvetően magában foglalja annak megértését, hogy a célközönség mit gondol, és hogyan reagálnak a közzétett tartalomra. De a folyamatot sokkal könnyebbé teheti azáltal, hogy automatizálja azt, amit könnyen automatizálhat, és felszereli magát azokkal az információkkal, amelyek lehetővé teszik, hogy megalapozott döntéseket hozzon a jövőbeni tartalomstratégiáról.

A fenti három közösségi média WordPress bővítménye révén jó úton haladhat a szociális média sokkal nagyobb sikeréhez. Ha bármilyen kérdése, megjegyzése vagy alternatív plugin-javaslata van, kérjük, mentsen el az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map