25+ legjobb szálloda WordPress témák 2020

A legjobb Hotel WordPress témák vendéglátóipari vállalkozások számára

A webhely sok expozíciót kínál Önnek. A szálloda- és vendéglátóipar számára pedig olyan webhelyre van szüksége, amely nemcsak gyönyörű, hanem könnyen kezelhető. Írja be a legjobb szálloda-témákat (véleményünk szerint), és a tökéletes sablonnal kapcsolatos keresése itt ér véget.


Korábban már lefedtük a legjobb foglalási űrlap beépülő moduljait, de a mai bejegyzés a weboldal legjobb szállodájának WordPress-témáinak mintavételét tartalmazza. Nyugodtan használja a gyűjtemény bármely témáját a foglalási weboldal létrehozásához vagy a szállodaszolgáltatások megjelenítéséhez.

Elegendő mondani, hogy a listán szereplő összes téma érzékeny és a legjobb webes szabványokat követi. Csak válasszon egyet, hozzon létre egy gyermek témát, testreszabhatja, és vigye szállodai vállalkozását a következő szintre.

Ha készen állsz, kezdjük el a legjobb szálloda-WordPress témák kiválasztásánál (gyors megjegyzés – ma csak sokat tudtunk lefedni, de ha van egy hozzá fűzendő témája, tudassa velünk a megjegyzés szakaszban)..

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Booklium

Booklium Hotel WordPress téma

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

A Booklium szálloda és a kölcsönözhető WordPress téma egy erőteljes és funkciókban gazdag lehetőség bármilyen méretű szállás népszerűsítésére. Szálloda, hostel, vendégház, panzió és villa, villák – ezek mindegyike stílusos és elegáns weboldalt hozhat létre a Booklium modern kialakításának és erőteljes irányítási magának köszönhetően.

A Booklium 5+ egyedi demo-t kínál, amelyek a lehető legközelebb kerülnek az Ön igényeihez, mindegyik demo különálló szállástípust (szálloda, villa, hostel stb.) Szentel. A tapasztalatok még egyszerűbbé tétele érdekében az összes mintaadat automatikusan azonnal elérhetővé válik a beépített egy kattintással elérhető demoimport funkciónak köszönhetően..

A szállások kezelésekor a Booklium tartalmazza a prémium MotoPress Hotel Booking bővítményt, amely teljesen ingyenes a témával kapcsolatban. A szállodafoglalás hiteles és hatékony kezelési magot ad hozzá webhelyéhez. Funkciói között szerepel a korlátlan szállás, a több foglalás egy számlán, a mobil használatra kész ingatlan keresési forma egyedi attribútumokkal, rugalmas foglalási szabályok, változó árképzés, OTA-k szinkronizálása, foglalható kiegészítő szolgáltatások és még sok más.

A Booklium nemcsak modern és elegáns sablon, hanem hatékony eszköz az üzleti élet korszerűsítéséhez. Ezzel könnyen elkészítheti weboldalát, hozzáadhat szálláslehetőségeket, kezelheti a foglalásokat és fogadhat fizetést (több online fizetési átjáró támogatott).

2. Hotello

Hotello Hotel Foglalás WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Hotello egy lenyűgöző szálloda, a WordPress témája, amelyet bármilyen vendéglátó-ipari vállalkozás számára kialakítottak. A témát úgy tervezték, hogy megkönnyítse a szálloda webhelyének létrehozását. Telepítse a minták bármelyikét két kattintással. Ezután használja a mellékelt oldalkészítő és testreszabási lehetőségeket a webhely stílusához. Az egyéni SVG-ikonok, a 850+ Google betűtípusok, a színes opciók és még sok más lehetőségek sokkal végtelenek.

Ami a Hotello-t különbözteti, a benne szereplő vendégszeretettel kapcsolatos sajátosságok. A témához egy teljes szállodafoglalási rendszer tartozik, amely készen áll a foglalásokra. Akár online fizetéseket is elfogadhat! A szobamenedzser ezen felül megkönnyíti számodra (és a vendégek számára) a rendelkezésre állás ellenőrzését a dátum vagy az emberek száma alapján. Szeretne kedvezményeket ajánlani a hét közepén, vagy növelni szeretné az árait a csúcsidényben? Nincs probléma – A Hotello támogatja a rugalmas árképzést.

További fontos jellemzők a GDPR-kompatibilis foglalási űrlapok, a többnyelvű / fordítási támogatás, a böngészők közötti kompatibilitás és a teljes mértékben reagáló kialakítás. Tehát függetlenül attól, hogy mikor, hol vagy hogyan látogatják meg a vendégeket a szálloda weboldala, minden alkalommal gyönyörű lesz.

3. Oceanica

Oceanica Hotel WordPress téma foglalási rendszerrel

Az Oceanica Hotel foglalása A WordPress téma stílusos, elegáns megjelenéssel és egyéni WordPress foglalási rendszerrel érkezik. Tehát, ha weblapot épít szállodához, panzióhoz, apartmanhoz, nyaraláshoz vagy hasonló létesítményhez, ez a téma tökéletes megoldás az Ön igényeinek.

Az Oceanica teljes mértékben testreszabható – korlátlan színű, 3 fejléc és 1 lábléc szerkeszthető menükkel, teljes képernyő és rács elrendezéssel, natív WordPress funkcionalitási integrációval és még sok más nagyszerű funkcióval együtt érhető el..

Ezt a szállodai témát a MotoPress Hotel Booking bővítmény biztosítja a WordPress számára, amely teljes mértékben vendégszeretettel foglalkozik. Segítségével gyönyörű módon elkészítheti a szálláslehetőségeket, engedélyezheti az élő fizetéseket és szinkronizálhatja az összes foglalását az utazási csatornákon keresztül, például az Airbnb-n..

Ezenkívül a foglalási rendszer lehetővé teszi a rugalmas szezonális árképzést és a szállásdíjak megállapítását, online szobafoglalást kínál fizetéssel vagy anélkül, extra csomagokat és szolgáltatásokat értékesíthet, blokkolhatja a foglalási lehetőséget bizonyos dátumokhoz, konfigurálhatja az automatikus vagy manuális foglalás megerősítését, létrehozhat kedvezményes kuponok az utazók számára, megtekintheti és kezelheti az összes foglalást egy praktikus háttérnaptár segítségével, szinkronizálhatja az összes közvetlen helyfoglalást az online utazási irodák, mint például a Booking stb. foglalásaival..

4. Bellevue

bellevue hotel wordpress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Bellevue egy érzékeny prémium WordPress téma a reggelihez és a szállodákhoz. Ez a gyönyörű WordPress téma a legjobb nyaralókhoz, tengerparti házakhoz, faházakhoz, nyári kabinokhoz, nyaralókhoz és szállodákhoz. Ebben a témában mindent megtalál. Mindent tartalmaz, amire elvárhat egy prémium WordPress témát, és segít egy fantasztikus szálloda- vagy panzió-webhely felépítésében..

A Bellevue rés-specifikus funkciókkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a panzió, a szálloda vagy a nyaraló bérleti díjának futtatását. A rendelkezésre álló naptárak, a foglalási űrlapok, a feliratkozási űrlapok és az online fizetési rendszer néhány szolgáltatáscsomag.

Az online tranzakciók könnyen hozzáadhatók, a WooCommerce beépítésének köszönhetően. A Bellevue 7 gyönyörű niche-specifikus demót tartalmaz az egyedi szállási stílusokhoz. A Bellevue tartalmaz még 5 stilizált logót, 50 réteges Photoshop fájlt, a Master Slider Pro verzióját és a WP Booking System prémium verzióját, valamint számos hasznos WordPress plugin támogatását..

Ez a WordPress téma segít egyszerűsíteni és automatizálni a foglalási folyamatot, gyönyörű tervezéssel lenyűgözni a látogatókat, és átalakítani az ügyfelek elérhetőségi naptáraival, beépített űrlapokkal és vásárló oldalakkal.

5. Hajtsa be

Enfold érzékeny többcélú WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Kriesi egy jól ismert WordPress témaszerző, olyan remekműveknek köszönhetően, mint például az Enfold. Az Avia keretrendszerre építve az Enfold egy igazi mű.

30 vagy annál több demó esetén nem kell a webhelyet a semmiből készítenie. Azonnal importálhatja a bemutatókat, széles körben testreszabhatja és akár különféle demokat is keverhet.

Az Enfold egy drag-and-drop tartalomszerkesztővel rendelkezik, amely elképzelhetetlen módon segít feltölteni az elrendezéseket. Ezenkívül a szálloda WordPress témája fantasztikus adminisztrációs területet és dokumentációt tartalmaz.

A rendszerindítás érdekében az ügyfelek gyakran dicsérik Kriesi-t a kiemelkedő támogatásért, így jó kezekben vagy.

6. Hotel Master

szálloda mester wordpress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Hotel Master elegáns kialakítást és erőteljes funkciókat kínál Önnek egy csomagban. Úgy értem, hogy a WordPress vendégszeretet témája beépített funkciókkal, például foglalási rendszerrel, galériákkal, foglalásokkal és portfóliókkal jön.

A Hotel Master tökéletes WordPress téma a tipikus éttermekhez, valamint a szállást kínáló szállodákhoz. Hihetetlenül könnyű testreszabni, és korlátlan lehetőségeket kínál Önnek, hogy webhelyét bármilyen módon megváltoztassa.

Ennek ellenére a téma képes maradni a kód felfúvódásától, azaz gyorsan betölti az oldalakat és jobb felhasználói élményt nyújt. Ennek kell lennie egy nagy téma titkának; adjunk hozzá minden kritikus tulajdonságot duzzadás nélkül.

A Hotel Master meghaladja a tervezést, és hatalmas költségek nélkül, vagy meredek tanulási görbe nélkül kínál szállodakezelő rendszert.

7. Belafonte

Belafonte Hotel WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Belafonte egy érzékeny és minimalista szálloda- és vendégszereplő WordPress téma, amelyet Hermes Themes fejlesztett ki. Ez a téma tökéletes pixel szállodákhoz, fogadókhoz, üdülőhelyekhez, időben megosztott használati jogokhoz, panziókhoz és akár magánjáratokhoz is. A tiszta elrendezés, az egyszerű függőleges menü, az érzékeny kialakítás és az elegáns galéria teszi ezt a témát nagyszerű választásnak festői helyszíneken, új látogatókat vonzva..

A téma egyszerű oldalsablonokat használ, így a szálloda webhelyét gyorsan fel tudja állítani. A fényképezés bemutatására tervezett Belafonte honlapon diavetítés található a nagy felbontású képek készítéséhez. Adja hozzá szobáit és lakosztályait az oldalsablonok és szakaszok használatával az információk, a képtérképek és az árak megtekintéséhez. A társadalmi integráció arra ösztönzi a vendégeket, hogy osszák meg az Ön weboldalát barátaival.

A Belafonte magában foglalja azokat a nagyszerű szolgáltatásokat, amelyeket elvárhat egy minőségi szállodától és a vendégszeretet WordPress témájától. Adjon hozzá szobákat teljes leírással és szolgáltatások listájával, egy hasznos szoba- és áratáblával, így a vendégek egy pillanat alatt láthatják az árait, az események galériáját vagy a létesítményeket, valamint még a korábbi ügyfél-beszámolókat is, így a leendő vendégek meggondolhatják magukat. Ezenkívül a kapcsolatfelvételi és foglalási űrlap nagyszerű módja annak, hogy a vendégek értesítést küldjenek a kért tartózkodásukról, így könnyen nyomon követheti, hogy ki és mikor érkezik.

További nagyszerű téma: a közelgő események része (nagyszerű a nyári menu, a téli síkirándulások, a spa hétvégék és egyebek közzétételéhez), egy teljes blog, ahol írhat arról, hogy vállalkozása miként működik, és rengeteg hasznos oldal elrendezést tartalmaz, amelyek oldalakat adhat hozzá étkezési helyekhez, szalonokhoz, edzési lehetőségekhez és még sok máshoz.

8. Hotel Calluna

hotel calluna wordpress téma

Információ és letöltésView a Demo

A nagyméretű dobozok, nagy betűtípusok és az éles megjelenés miatt a Hotel Calluna kényelmes helyet foglal el ma. Ne tégy félre; ezek nem csak azok a szolgáltatások, amelyek miatt ez a téma sok weboldal-tulajdonos kedvese.

Bár nagyszerű, ha szép, mégis egyszerű kivitelben van, a Bellevue egyre magasabbra dobja a dolgokat a beépített foglalási és foglalási űrlapokkal, naptárral, az Easy WP Hotelier bővítménnyel és korlátlan testreszabási lehetőségekkel..

Ráadásul a Hotel Calluna három fejlécstíllel, egyéni rövid kódokkal, WPBakery drag and drop oldalkészítővel, egy kattintással bemutató demóval, egyedi eseménytípusokhoz eseményekhez / ajánlatokhoz és egy beépített mega menübe tartozik többek között.

9. Adomus

adomus hotel wordpress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Adomus reflektorfénybe helyezi a tartalmat, és az egyik honlapváltozat sok helyet kínál Önnek a SEO tartalom közzétételéhez.

Ez a szálloda WordPress témája ugyanazon szerző HBook pluginjével érkezik. A HBook olyan funkciókat kínál, mint például a foglalási űrlapok, a fizetési átjáró integrálása, a rendelkezésre állásnaptárak, a foglaláskezelés és még sok más.

A pluginspecifikus funkciókat eltekintve, az Adomus más funkciókkal büszkélkedhet, ideértve, de nem kizárólag, az egy kattintással elérhető demoimportálót, a drag-and-drop szakaszokat és a gyönyörű galériákat..

Az Adomus könnyen testreszabható, ami azt jelenti, hogy perceken belül felújíthatja webhelyét.

10. Vitorlázás

vitorlás hotel wordpress téma

Információ és letöltésView a Demo

A HTML5, CSS3 és a Bootstrap 3 együttes összekapcsolásának látványos eredménye a Sailing, amely gyönyörű designot és kiváló foglalási rendszert kínál a szálloda bármely webhelyének üzemeltetéséhez..

Ez a rossz fiú teljes ellenőrzést nyújt a vendéglátó üzlet minden kritikus területe felett, például a foglalások / szobakezelés, az árak, a jelentések készítése, a kifizetések, az ügyfelek kezelése és még sok más. A mellékelt ThimPress aláírási foglalás plugin kezelő szobákkal, ügyfelekkel, érkezési naptárakkal, szoba rendelkezésre állásával, áraival, kuponjaival és jelentéseivel egyszerű.

A témához több mint öt egy kattintással elérhető demo, parallaxis effektusok, egy drag and drop oldalkészítő, korlátlan szín / bőr, egy- vagy többoldalas elrendezés, Font Fantasztikus ikonok – és ez csak a jéghegy csúcsa..

11. Szabadidő

szálloda szabadidő wordpress témája

Információ és letöltésView a Demo

Tökéletes gyógyfürdőkbe, üdülőhelyekbe, klubokba, szállodákba és minden vendéglátóipari vállalkozáshoz. A Hotel Leisure WordPress téma olyan erővel bocsátja magára, amelyre van szüksége a harchoz a versenytársak számára..

Ezután verje le és hagyja a porban szupergyors oldalakkal és rengeteg funkcióval, amelyek több ügyfelet keresnek az automatikus pilóta alatt. A Hotel Leisure nem okoz csalódást a formatervezés terén, ám a funkciók részlegénél fordul ez a téma.

A Hotel Leisure olyan szálloda funkciókkal rendelkezik, mint például két előre beépített bemutató, Simple Weather plugin, WPBakery oldal készítő, korlátlan színű, SEO-barát, CSS3 animációk és többek között a társadalmi megosztás integrációja..

12. Soho Hotel

soho hotel wordpress téma

Információ és letöltésView a Demo

Láttuk, hogy a témafejlesztők mindent jól csinálnak, kivéve a flop használhatóságát. Nem a QuiteNiceStuff, a Soho Hotel mögött lévõ hatalmi elit szerzõ, tiszta, funkciókban gazdag és egyszerûen használható WordPress téma.

A Soho Hotel olyan szolgáltatásokról ismert, mint például a foglalási rendszer élő elérhetőségi ellenőrzővel, az adatok megosztása az Airbnb-vel, a Booking.com és más iCal támogatott szolgáltatásokkal, a szezonális árképzés és a többszörös fizetési átjárók..

Ezen felül kapsz kuponkódokat, korlátlan színeket, egyedi űrlapmezőket, bemutató adatokat, WPBakery oldalkészítőt és praktikus témabeállítási panelt, hogy említsen néhányat.

13. TheGem

TheGem kreatív többcélú WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A többcélú WordPress téma minden joggal, a TheGem fantasztikus téma minden típusú webhelyhez, ideértve a vendéglátóipari webhelyet is..

A listán szereplő Hotel WordPress néhány témájától eltérően, a TheGem nem szállít dedikált szállodai szolgáltatásokkal. Ennek ellenére ez a legfontosabb versenyző a szolgáltatások és a felhasználóbarát szempontjából.

Végül is, a plugins segítségével bármilyen szállodai tulajdonságot hozzáadhat. Ezenkívül a témához 150+ bemutató oldal tartozik, két kifejezetten a szállodák számára készült.

A TheGem rengeteg testreszabási lehetőséget kínál, 14 blogstílust, korlátlan oldalelrendezést, 60+ tervezési elemet és még sok minden mást.

14. Arcadia

Arcadia Hotel WordPress téma

Ha szeretné egyszerűsíteni a dolgokat, akkor beleszeret az Arcadia Hotel témába, amely egy egyszerű, mégis erőteljes WordPress téma a vendéglátóipar vállalkozásainak..

Az Arcadia klasszikus témája gyógyfürdőknek, szállodáknak, hosteleknek, üdülőhelyeknek és minden más üzleti vállalkozásnak, amely nyugodt kialakítást és erőteljes foglalási rendszert igényel.

Jelentős funkciók közé tartozik a szálláskezelés, a foglalási varázsló, az események, a beszámolók és a korlátlan bőr.

Az Arcadia Hotel WordPress téma az ügyfelekre fókuszál, és előtérbe helyezi azokat a funkciókat, amelyekre leginkább szükségük van. Professzionális, de nem feltétlenül stílusos megjelenés érdekében érdemes megfontolni ezt a témát.

15. Paradicsom-öböl

Paradise Cove Hotel WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Szeretne egy szállodai témát, amely készen áll a megjelenésre? A Paradise Cove egy prémium szálloda- és vendéglátási téma, amelyet a Themefuse készített, és amely könnyű lehetőségeket kínál, így máris kezdheti a foglalásokat. Ez a téma modern lehetőség szállodák, nyaralók, bérleti díjak, időben megosztott ingatlanok, fogadók és egyebek számára.

A Paradise Cove felhasználóbarát oldalsablonokat tartalmaz a honlaphoz, a szobákhoz, a bloghoz, a szolgáltatásokhoz és még sok máshoz. Ily módon gyorsan elindíthatja webhelyét! Egyéb könnyű témájú funkciók közé tartozik a 3 stílusú csúszka, amelyek közül választhat, így egyszerűen kiválaszthatja kedvencét, és feltöltheti a legjobb ingatlan képeit, a beépített Icon Font integrációt, hasznos időjárási widget az utazást tervező vendégek számára, és testreszabható mega menü.

Ne aggódjon – ez a téma retina készen áll és mobilra reagál, hogy a vendégek bármilyen eszközön nagyszerű élményt nyújtsanak. Ezenkívül a beépített helyfoglalási rendszer szellõn teszi a helyiségek hozzáadását és a WordPress adminisztrátorok foglalásainak kezelését.

A téma egészében nagy figyelmet fordít a részletekre, például a szoba kényelmi ikonjaira mutató tippekkel, a fényképes képgalériákkal, a csillagbesorolásokkal és még sok minden mással. Ez mind a szolgáltatás, amelyet a vendégek használnak és értékelnek. A háttérképen rengeteg egyedi rövid kód, widget és oldal található, amelyeket értékelni lehet, mivel ezek megkönnyítik a webhely beállítását.

16. Caballero

Caballero Hotel WordPress téma

Tiszta és elegáns, a Caballero tökéletes szálloda WordPress témája egy félreeső meneküléshez, panzióhoz vagy pihentető villához. Ez a téma ízléses egyedi betűtípusokat, érzékeny kialakítást, képgalériákat, szobatípust és még sok más funkciót tartalmaz.

A téma egyedülálló tulajdonsága egy testreszabható, widgetizált honlap. Egyszerűen helyezze be az elemeket, dobja őket a helyükre, és szerkessze, hogy legyen egyfajta honlap, amely a szálloda legfontosabb jellemzőit és lakosztályait tartalmazza. Vegyen fel oszlopokat, szobákat, oldalakat, feliratokat és még sok minden mást az egyedi Hermes-kütyü segítségével.

További téma jellemzői az oldalsablonok (szobák, csomagok, éttermek stb.), Stílusú blog, WPML kompatibilitás és a könnyen használható mintademo-tartalom a téma megkezdéséhez.

17. Soha

Iver Modern Hotel és Foglalási téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Iver szálloda témája merész és modern lehetőség, amely tökéletes a város loftaihoz és stúdióihoz. Egyszerűen telepítse a témát, kattintson egyszer, hogy importálja a minta bemutatóját, és adja hozzá a szálloda adatait. A webhelyet gyorsan elkészítheti!

Az Iver a Visual Composer oldal készítőjével és a nagy teljesítményű Slider Revolution bővítménnyel érkezik, így bármit megtervezhet, amire szüksége lehet. De a beépített helyiségek, portfóliók és blogok elrendezése megkönnyíti az új oldalak hozzáadását.

További nagyszerű szolgáltatások közé tartozik az online foglalási űrlap, a szobaszűrő, a WooCommerce kompatibilitása, a testreszabható fejléc, valamint az érzékeny és retinára kész kialakítás.

18. Fortuna

Fortuna Responsive Hotel WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Fortuna egy merész és érzékeny szálloda- és vendéglátási prémium WordPress téma, amelyet a Hermes Themes fejlesztett ki. Ez a kiemelkedő téma a tökéletes módja a szálloda, vendéglő, panzió, motel vagy más vendéglátó-ipari vállalkozás online bemutatására, és hónapokkal korábban kitölteni a foglalási naptárát..

A Fortuna olyan egyszerű lehetőségeket tartalmaz, amelyek megkönnyítik webhelyének beállítását. Az induláshoz válasszon a sötét vagy világos színű bőrből, majd használja az élő téma-testreszabási szín- és stílusbeállítási lehetőségeket, hogy a webhely megfeleljen az üzleti vállalkozás márkájának. A téma hasznos oldalsablonokat is tartalmaz (bloghoz, ismertetőkhöz, szobákhoz és árakhoz, galériákhoz, látnivalókhoz és egyébhoz), amelyek az oldalak gyors és egyszerű létrehozását megkönnyítik..

A Fortuna másik nagyszerű tulajdonsága az egyéni kütyü, amelyeket hozzáadhat az oldalsávokhoz és a lábléchez. A téma egyéni kütyüket tartalmaz egy Facebook-hasonló doboz hozzáadására, egyéni menüket és egy hasznos Connections-modult (így az ügyfelek kedvelhetik Önt a Facebookon, követhetnek téged a Twitteren, vagy felkereshetnek vállalkozását a TripAdvisoron). Mivel a téma teljes mértékben reagál, a vendégeknek nem lesz gondjuk az Ön webhelyének táblagépeken és mobiltelefonokon történő megtekintésével.

19. Amassador

Ambassador Hotel WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Ambassador egy szép szálloda- és vendéglátási prémium WordPress téma, amelyet Hermes Themes fejlesztett ki. Ezt az elegáns témát minden szálloda, üdülő, fogadó, bérleti ingatlan, panzió és egyéb vendéglátó-ipari vállalkozás számára készítették.

Mutassa be szállodáját vagy üdülőhelyét, és hozzon létre egy meghívó weboldalt a nagykövet segítségével a vendégek számára. Mielőtt nyaralni kezdene, a legtöbb ügyfél megnézheti lehetőségeit, és vállalkozásuk megszerzésének egyik módja egy professzionális webhely, amely kiemeli, hogy mi remek az Ön tartózkodási helyén. A nagykövet megkönnyíti a szálloda vagy vendéglő különlegességeinek bemutatását, köszönhetően a mellékelt egyedi oldalsablonoknak, amelyekkel galériákat, látnivalókat, eseményeket és még beszámolókat adhat hozzá..

A téma szép szobai oldalakat is tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek minden szállodatípusú weboldalhoz. A szobaleírás, az ár és a kényelem felsorolása mellett adjon hozzá egy teljes szélességű csúszkát, amely tele van szobaképekkel. A beépített közösségi lehetőségek mellett a vendégek könnyedén követhetnek téged a Facebook-on és a Twitter-en, hogy megismerjék a közelgő promóciókat..

További téma funkciók közé tartozik a teljes blog, az egyedi diavetítések, az egyedi widgetek, a fordítási támogatás és a témátámogatás egy egész évre. Az Ambassador nagyszerű módja annak, hogy bemutassa szálloda- vagy vendéglátóipari vállalkozását, és kezdje el biztonságosan kezdeni a foglalásokat.

20. Klassz (HotelEngine)

Klassz Hotel Prémium WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Classy egy szállodai és vendéglátási prémium WordPress téma, amelyet a EngineThemes készített. Ez a téma a HotelEngine keretén alapuló két téma egyike, és átfogó szobabérleti és -foglalási téma.

A HotelEngine Classy szállodákkal, időben megosztott használati jogokkal, motelekkel, fogadókkal, panziókkal és más bérleti tulajdonságokkal jött létre. Adjon hozzá különféle szobatípusokat leírásokkal, kényelmi részletekkel, galériákkal, árakkal és még beszámolókkal, hogy segítse a potenciális vendégeket a döntésben. A beépített Slider Revolution bővítménnyel kedves csúszkákat hozhat létre a szobaoldalakhoz, a hozzászólásokhoz és természetesen a kezdőlaphoz..

Ez a téma a nagy teljesítményű Visual Composer bővítményt is használja, így korlátlan számú oldal- és feladási elrendezést hozhat létre. Egyszerű dag és dobja el a különböző elemeket a helyére az ideális elrendezés létrehozásához (plusz mentheti az elrendezési sablonokat, hogy újra és újra felhasználhassa). A testreszabási lehetőségek itt nem érnek véget – A HotelEngine Classy 8 egyedi színsémát is tartalmaz (rózsa, kékeszöld, kék, lila, zöld, narancs, sárga, piros), hogy megkönnyítse webhelyének megjelenésének gyors megváltoztatását..

21. Victoria

Victoria Hotel WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Victoria egy szálloda- és vendéglátóipari prémium WordPress téma, amelyet Hermes Themes készített. Ez a téma tökéletes szálloda-, utazási, motel-, reggeli- és egyéb vendéglátó-ipari webhelyek létrehozására.

Ez mindig nyaralási szezon. Az emberek szeretnek kirándulni, és amikor megtervezik őket, mindig törekszenek olyan minőségi szállásokra, amelyek sok értéket kínálnak. Mutassa meg az új és a visszatérő vendégeket, hogy mennyire nagyszerű az ingatlanod, ha a Victoria hotel témával bemutatja vállalkozásának összes nagyszerű tulajdonságait. Ez a WordPress téma megkönnyíti a professzionális és reagáló webhely létrehozását, amelyben a vendégek megbíznak.

Victoria tartalmazza az összes olyan szolgáltatást, amelyre szükség van a webhely elindításához. Használja a mellékelt sablonokat az elegáns oldalak gyors hozzáadásához különféle helyiségeihez, ingatlan-galériáihoz, látnivalókhoz és még sok mindenhez. A téma egyéni hozzászólástípusokat is tartalmaz, így felveheti véleményeit, eseményeit stb., És elkülönítve tarthatja őket a blogbejegyzésektől, megkönnyítve a szervezés folyamatát..

Ez a téma kiváló lehetőség minden szálloda vagy vendéglátóhely számára – legyen az öt induló szálloda, a tulajdonos általi nyaralás-bérlés vagy rusztikus bungalók a tengerparton. A fantasztikus egyedi widgetekkel, a közösségi média lehetőségeivel, a téma személyre szabásával (az egyedi témaopciók paneljének köszönhetően) és még sok másnak köszönhetően Victoria növekszik vállalkozása mellett, és segít kiemelkedni a tömegben.

22. 5 Start Hotel

5 csillagos szálloda WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

5 csillagos egy átfogó szálloda és vendégszeretet WordPress téma a Templatic. Ez a téma tökéletes megoldás egy gyönyörű weboldal létrehozására és a szálloda, panzió, vendégház, nyaralókölcsönzés vagy más vendéglátó-ipari vállalkozás foglalásainak kezelésére..

Csábítsa ügyfeleit és kezelje a foglalásokat egyetlen weboldalon. Az 5 csillagos szálloda elegáns módon mutatja be szállodaszállásait, szolgáltatásait, étkezését és csomagjait, valamint kezelheti a foglalásait. Egy másik nagyszerű lehetőség a WooCommerce támogatás, ha a hotel ajándékutalványait, szállodai szappanját (pl. Köntös vagy párna), vagy akár helyi emléktárgyakat eladni akarja..

A foglalási rendszert a Tevolution plugin Foglalási rendszer kiegészítője biztosítja. Ez kiegészíti a szobák kezelését, a naptárakat, a foglalásokat, az online foglalást, a tarifákat és egyebeket. És nincs szükség kódolási ismeretekre – csak a rövid kódokkal adhat hozzá olyan szolgáltatásokat, mint például a foglalási űrlap vagy az elérhetőségi naptár bármely oldalra..

23. HotelBooking App

HotelBooking App WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A HotelBooking egy erőteljes vendégszeretettel foglalkozó WordPress téma, amelyet a Templatic fejlesztett ki. Ez a tökéletes megoldás szállodák, bérleti ingatlanok és nyaraláskezelő társaságok számára.

A HotelBooking legfontosabb jellemzője a témán belüli tényleges foglalási modul. A látogatók könnyen kereshetnek dátum, szobatípus, vendégszám és szobaszám alapján. A téma egy teljesen testreszabható foglalási űrlapot tartalmaz. Felvehet speciális szolgáltatási kiegészítéseket (mint például mosoda, késői fizetés stb.), Hozzáadhatja a lehetőséget promóciós kód megadásához, és mezőket adhat meg az elérhetőségi / fizetési információk megadásához. A HotelBooking ezenkívül megkönnyíti a foglalások kezelését a háttérből, a kifizetések megerősítését, promóciós kódok létrehozását és egyebet.

A vendégek kihasználhatják a HotelBooking szobáinak oldalait és a rendelkezésre álló naptárat is, amikor nyaralást foglalnak el. Részletesen áttekinthetik az egyes szobákat (akár képgalériákat is felvehetnek), majd ellenőrizhetik, hogy az adott szobatípus elérhető-e. A rendelkezésre állási naptár színkóddal is egyenletes, így a vendégek könnyebben megnézhetik, mi nyílik meg.

A HotelBookingnak sok más jó témája is van. A téma teljesen érzékeny és sok eszközön jól néz ki. Ez azt jelenti, hogy a vendégek ellátogathatnak az Ön webhelyére és foglalhatnak vakációkat, függetlenül attól, hogy hol vannak.

24. Leonardo

Leonardo WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Leonardo Theme egy érzékeny szálloda- és vendéglátóipari WordPress téma, amelyet Hermes Themes készített. Ideális szállodákhoz, panziókhoz, vendéglőkhöz, nyaralókhoz, időben megosztott használati jogokhoz, rendezvénytermekhez és minden egyéb vendéglátóipari vállalkozáshoz.

A téma a vendéglátóipar számára készült. A honlapon bemutatott diavetítés látható, amelybe képeket tölthet fel ingatlanairól, múltbeli eseményeiről vagy boldog ügyfeleiről, valamint linkeket adhat a fontos oldalakhoz. A téma tartalmaz egy nagyszerű beszámoló modult is, amelyen a vendégek véleményeket tehetnek vállalkozásáról (van egy beszámoló widget is, így beillesztheti nagyszerű beszámolóját bármilyen widget kész területre).

A szobaoldalak kiválóan alkalmasak a létesítmények kiemelésére, és a mellékelt események és látnivalók szakasz egy jó módszer arra, hogy meggyőzze a látogatókat, hogy meghosszabbítsák tartózkodásukat, hogy mindent megtekintsenek a környéken. Egy másik említésre méltó funkció a Facebook „tetszik” widget, amely megkönnyíti a vendégek számára a fantasztikus szálloda megosztását az összes Facebook-barátommal.

25. Castello

Castello WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Castello szálloda- és vendéglátóipari WordPress téma, amelyet a Hermes Themes fejlesztett ki. Ez a teljes képernyős téma egy égbolton felfedezett üdülőhelyek, panziók, fogadók, házak bérlése, időrészesedése és még sok más.

Ez a téma tartalmazza az összes szükséges funkciót a szálloda vagy a bérleti ingatlan webhely felállításához és működtetéséhez. Helyezzen be szobákat képekkel (teljes képernyős háttércsúszkaként megjelenítve), leírással, kényelmi eszközökkel és minden egyéb releváns információval. Ezután adjon hozzá véleményeket és ajánlásokat, hogy az Ön webhelyét böngésző emberek láthassák, hogy a vendégek mit szeretnek az Ön létesítményében. A téma tartalmaz egy foglalási űrlapot is, így ha egy olvasónak tetszik az, amit lát, elküldheti neked a foglalást.

A széles körű funkcionalitás mellett a Castello kiváló tervezési funkciókat is kínál, amelyek hatással vannak a vendégekre. A teljes képernyős háttérkép-csúszka határozottan tartós benyomást kelt, és lehetőséget ad arra, hogy kiemelje a helyét körülvevő legjobb tulajdonságokat és tevékenységeket. Ezen felül a balra igazított navigációs menü megkönnyíti az összes hozzáadott importálási oldal bemutatását helyiségek, rendezvények, étkezők és egyebek számára.

26. Metropolis

Metropolis WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Metropolis egy elegáns szálloda- és vendégszereplő WordPress téma, amelyet Hermes Themes fejlesztett ki. Ez a téma nagyszerű weboldalt fog létrehozni minden szálloda, üdülőhely, panzió, vendéglő, vendéglátó központ vagy hasonló szolgáltatásalapú vállalkozás számára.

A téma mindent tartalmaz, ami minden jó szálloda weboldalán megtalálható. A honlapon van egy csodálatos csúszka, ahol bemutathatja a legjobb szobákat, az ingatlanfotókat vagy a múltbeli események képeit. A függőlegesen balra igazított navigáció vizuális érdeklődést mutat, de egyszerûen használható, és fontos elérhetõségi információkat biztosít az ügyfelek kezébe. Olyan kiegészítő modulokat (például keresősáv) is hozzáadhat, amelyekről a felhasználók véleménye szerint hasznos lehet.

A Metropolis nagyszerű tulajdonsága a könnyen használható témabeállítások panel. Innentől vezérelheti a téma különféle elemeit. Felveheti üdvözlő üzenetét, közösségi linkeket, feltölthet logót, meghatározhatja a kezdőlap beállításait és még sok minden mást.

A Beállítások panelen kívül a beépített oldalsablonok megkönnyítik a Metropolis használatát. Csak válassza ki a sablont, adja hozzá a tartalmát, és tegye közzé. Minden sablon szakszerűen lett kialakítva egy meghatározott célra, ideértve: vonzerőt, blogot, foglalási űrlapot, kapcsolatfelvételi űrlapot, rendezvényt, galériát, szobát, ajánlást és jobb oldali oldalsávot..

27. Luxusvilla

Luxus Villa WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Luxury Villa egy divatos és egyedi ingatlan-kirakat prémium WordPress témája. Ez az ízléses, egyedi téma kiváló módja a nyaralók, luxus üdülőhelyek vagy más előkelő ingatlanok népszerűsítésének.

Az előkelő nyaraló vagyon bevételszerzésének vagy a luxus üdülőhely népszerűsítésének egyik legjobb módja egy ilyen jellegű weboldal. A Luxus Villa a témája ennek. A teljes képernyős kezdőlap csúszka, az intuitív foglalási űrlap és a rengeteg nagyszerű lehetőség segítségével ez a téma a tökéletes módja annak, hogy bemutatja tulajdonságait.

A téma tartalmaz egy könnyen használható drag and drop oldalkészítőt, amellyel bármilyen kívánt oldal elrendezést létrehozhat. Látszólag korlátlan lehetőségek vannak. Ha azonban segítségre van szüksége az induláshoz, ellenőrizze a mellékelt 5 honlap-sablonokat, 4 ingatlan-elrendezést, 2 terület-sablonokat, a foglalási oldal elrendezését és az ingatlangalériát. Ezután a korlátlan színopciókat, a Google betűkészlet-beállításokat és a beépített Entypo Pictogram Ikon betűtípust használhatja webhelyének testreszabásához. További téma jellemzői az ajax űrlapok, a gyermek téma támogatása, az adaptív és a retina támogatás és még sok más.

A legjobb Hotel WordPress témák

Ideje eldönteni, hogy melyik téma felel meg Önnek a szálloda webhelyének felépítéséhez vállalkozása számára. Miután kiválasztott egy sziklás szilárd szállodát, a WordPress témát (mint a listán szereplők bármelyikéhez), adja hozzá az adatait, és kezdje el reklámozni vállalkozását online, biztosan növeli a foglalások számát.

Mi a kedvenc szállodájának WordPress-témája? Ha elmulasztottuk a legjobb szálloda-WordPress-téma kiválasztását, említse meg a megjegyzésekben – jó, ha megosztunk egy vagy két drágakövet..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map