25+ legjobb kávézó és étterem WordPress témák

A mai mobil-első világban online jelenlétre van szüksége vállalkozásának növekedéséhez. Néhány ember gondolkodhat, Ó, nincs szükségem webhelyre, minden vevőm helyi! De tévedsz. Nem lehet egyértelműen mondani, hogy egy szép megjelenésű webhely nem fog több ügyfelet keresni, vagy hogy a kezdeti beállítás költsége meghaladja a megtérülést. Különösen akkor, ha nincs a rendelkezésre álló legjobb WordPress étterem témák listája.


A WordPress segítségével könnyedén létrehozhat webhelyet vállalkozása számára – minden, amire szükséged van, egy ingyenes délután. Az Ön idejétől eltekintve, csak néhány megfizethető eszközre van szüksége az induláshoz:

 • TárhelyPontosabban: egy, amely a WordPress-szel való jó együttműködéshez lett optimalizálva. Itt található a legjobb WordPress-tárhely ajánlataink, ha segítségre van szüksége a választáshoz.
 • Domain név: Valószínűleg ez lesz a vállalkozása neve – amint láthatja a WPExplorer.com webhelyet, mert ilyenek vagyunk. 4,99 dolláros domainnevet kaphat a GoDaddy-től – ők a mi választott regisztrálónk.
 • Téma: Végül, szüksége lesz egy lenyűgöző WordPress étterem témára (tehát olvassa tovább).

Ha kifejezetten éttermekhez, kávézókhoz, delishez és más éttermekhez tervezett WordPress témát választ, sok időt takaríthat meg magának. Ezek a témák általában tartalmaznak beépített funkciókat, amelyeket az éttermeknek szükségük van a menükre, foglalásokra és még sok másra.

Bár órákat tölthetne a rendelkezésre álló étterem WordPress összes témájának böngészésével, gondoltuk, hogy kicsit időt takaríthatunk meg Önnek. Itt vannak a kedvenceink és a legjobb válogatások a legjobb éttermi WordPress témákhoz. Egy csomó fülkével megérintettük a bázist (sörfőzdeket és élelmiszer-teherautókat is beleértve), tehát remélhetőleg az álmai témája lenne!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. ROSA

ROSA legjobb étterem WordPress témák

Információ és letöltésView a Demo

A legjobb WordPress étterem témák megnézésekor egyszerűen át kell nézni a ROSA-t. Ez a gyönyörű téma tökéletes minden kulináris helyhez – a finom ételektől a taco teherautókig. Ez az érzékenyen kialakító téma mindent tartalmaz, amire szüksége van az étterem webhelyének üzembe helyezéséhez. Adjon hozzá étkezési menüket, foglaljon helyet, készítsen lenyűgöző párhuzamos oldalakat. Akár engedélyezheti az online rendelést a téma WooCommerce e-kereskedelmi lehetőségeivel.

Az okostelefonok mai világában az ügyfelek még mielőtt bármit megvásárolnának vagy esznének, elvégzik kutatásaikat. Ezért most, mint valaha, fontos, hogy legyen egy szép webhely, amelyen az ügyfelek böngészhetnek. A Rosa segítségével bemutathatja éttermét és a menüit, a téma összes nagyszerű tulajdonságának felhasználásával. Készítsen egy szemet gyönyörködtető honlapot sima parallaxis kép háttérrel, adja hozzá a menüt az ízléses menürendszer segítségével, és ossza meg a közelgő eseményeit a blogban.

A téma beépített lehetőségeket tartalmaz az Open Table integrációhoz. Ezzel bármilyen hozzászólást vagy oldalt hozzáadhat egy foglalási űrlaphoz az étterme Open Table-fiókja segítségével. Ily módon az ügyfelek közvetlenül a webhelyéről foglalhatnak foglalást a hét bármely napjára.

Egy másik figyelemre méltó téma, a gyors kattintással elérhető demo telepítés, így a webhelyet gyorsan fel tudja állítani. Ezenkívül a téma a sebességre és a SEO-ra van kódolva, így az ügyfeleknek nem szabad gondolniuk az Ön webhelyének megtalálásában és használatában. A ROSA rengeteg élő Customizer stílusú beállítási lehetőséget, több mint 600 Google betűtípust, fordításra kész .po fájlt és nagyszerű támogatást kínál. Mindez (és még sok más) teszi a ROSA-t egy nagyszerű választásnak arra, hogy étterme webhelyét a földre terelje.

2. CafeDia

CafeDia - WordPress étterem téma

Információ és letöltésView a Demo

Készítsen egy gyönyörű weboldalt a nagy megnyitásához a CafeDia WordPress témával. Kiváló választás a kávézó, a kávézó, az udvar vagy a CafeDia finom éttermi vendéglő helyszíne. Gyors indulás az 1-kattintásos bemutatóimportőrrel. Ezután válasszon a 3 egyedi honlapdizájn közül, az oldalról, a 2 menüstílusról, a nagyszerű blogról, a galériaról és még a foglalási űrlapról is. Vagy készítsen egyedi, egyfajta elrendezést a mellékelt WPBakery oldalkészítővel – a piacon az egyik legerősebb és legnépszerűbb oldalkészítő beépülő modullal. Tök mindegy

A CafeDia szintén Gutenberg kompatibilis – így blogbejegyzéseket hozhat létre az intuitív blokk szerkesztő segítségével. És a fejlesztők imádni fogják a mellékelt gyermek témát, így testreszabhatja a témát a szíve tartalma szerint, és továbbra is frissítheti. Egyéb funkciók közé tartozik egy kibíró menü, csúsztatható csúszka, az Ajax hírlevél előfizetési widget, korlátlan színopció, Google betűtípusok, az adaptív és a retina készítésű kialakítás, a böngészők közötti kompatibilitás és még sok más.

3. Teljes kávézó

Kávézó, a WordPress legjobb étterme

Információ és letöltésView a Demo

A Café egy szép, egyoldalas kávézó és étterem stílusú WordPress téma-bemutató, amely az erőteljes Total drag and drop WordPress témát használja. Az 1. számú téma lenyűgöző példája megmutatja, hogyan helyezheti el éttermét a térképen (vagy legalább az interneten) a WordPress segítségével.

Minden étteremnek új ügyfélkört kell behoznia. Hűséges vásárlóid nagyszerűek, de ha nem mondják el a barátaidnak, hogyan fog növekedni az Ön vállalkozása? Étkezési körének népszerűsítése a legegyszerűbb módszer egy olyan weboldalon keresztül, amelyet megoszthat a Yelp-en, hírleveleken és más közösségi médiumokon keresztül. És a kávézó témájú bemutatónkkal biztos, hogy tartós első benyomást kelt.

A Café teljes egészében a Total-al és a Visual Composer exkluzív kibővített verziójával épült. A Revolution csúszkát egy teljes képernyős csúszka elkészítéséhez is használták (ken burns effektus), amely bemutatja a logót, a kiemelt menüelemeket és természetesen a nyitva tartást. A téma elegáns és könnyen olvasható formában is bemutatja a menüt az egyedi Total Leads modul használatával.

Vessen egy pillantást arra, hogy még mit csomagoltak ebbe a fantasztikus kávézó és étterem bemutatóba! A Cafe teljes mértékben reagál, fordításra kész és magában foglalja a közösségi média integrációját. Mivel oly sok szín- és betűkészlet van beépítve, könnyű importálni a kávézó mintaadatait, kissé finomítani a dizájnt az élő WordPress testreszabóban, és webhelyét azonnal beállíthatja és futtathatja.!

Az összes téma jellemzői a következők:

 • Négy prémium plugin INGYEN: Visual Composer, Templatera, Slider Revolution és Layer Slider
 • Számos testreszabási lehetőség a Live Customizer segítségével
 • 700+ Google betűtípus közül választhat, plusz betűméret, szín, távolság és még sok más
 • Egyéni fejléc és lábléc-készítő
 • Teljes szélesség és dobozos elrendezések
 • Egyéni postafajták portfólióhoz, munkatársakhoz és ajánlásokhoz
 • Egy gyönyörű (és testreszabható) blog
 • És még sok más!

A Total egy nagyszerű téma, ha hatékony lehetőségeket szeretne, rugalmasan elkészítve a kívánt webhelyet. Az összes egyedi Visual Composer elemmel, élő téma-testreszabási lehetőségekkel és prémium pluginekkel semmit nem hozhat létre..

4. Ristorante

Ristorante - Kreatív étterem WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Ristorante témát ragyogóan tervezték meg, néhány maroknyi lenyűgöző lehetőséggel.

 • Az elsők voltak az ételek – osztályozhatják őket az előételek, desszertek stb. Alatt (valami később felhasználható)
 • A taxonómia segített kiszűrni a különféle élelmiszer-tételeket az nagyon ízléses emberek számára – például csak a brazil kávébabot.
 • Az Események lehetőség csak akkor volt ott, ha Will úgy döntött, hogy egy speciális 2 órás kávé promóciót indít.
 • Ezen kívül a téma oldalépítő bővítménnyel és dedikált WooCommerce integrációval rendelkezik, így a Will ügyfelei foglalhatnák a foglalást!

Vizuális szempontból a téma 6 különféle elrendezést támogat – például egy oszlopot (képekkel vagy anélkül), két oszlopot egymás mellett (képekkel vagy anélkül) és egy gyönyörű körhintakijelzőt, amely felsorolja három vagy öt elemet.

5. Montmartre

Montmartre kávézó étterem WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A CMS Masters nagyszerű témákat készít, és a Montmartre sem különbözik egymástól. Ez az új téma szintén lenyűgöző. Jellemzője az események ütemezése, az egyedi posttípusok, a WooCommerce szoros integrációja az asztalfoglalásokhoz és a házhozszállítások, valamint a menükódok rövidítése. A témához tartozó mindenható CMS Masters adminisztrációs panel megkönnyíti a téma szinte minden szempontjának testreszabását.

6. Nagy étterem

Grand Restaurant Restaurant Cafe téma

Információ és letöltésView a Demo

A nevére igaz, a Grand étterem témája lenyűgöző. E téma kidolgozása során egyetlen kő sem maradt megfordítás nélkül. A téma egy élő testreszabót tartalmaz, így nyomon követheti és módosíthatja a valós időt. Ezenkívül a drag-and-drop tartalomkészítővel, a Google Maps többszörös támogatásával (annak érdekében, hogy bárki megtalálhassa bármely fiókját), valamint a WooCommerce integrációjával az ételszállításhoz.

Nyújtson be nyilatkozatot, és töltse ki foglalásait a nyitott asztalon a Grand Restaurant WordPress témával. Ez a téma készen áll a saját menü, séfbios és még sok más hozzáadásához, és a foglalás megkezdéséhez! A témához egy tartalomépítő is tartozik, így megváltoztathatja az egyéni üzenet típusait (alkalmazottak, árazás, menük, ajánlások stb.), Hogy megnézze, hogyan szeretné.

A téma készen áll a WooCommerce-ra is. Így harmadik fél igénybevétele helyett eladhatja a saját kézbesítési és kivonási menüelemeit a saját webhelyéről. Tehát ne veszítse el az eladások százalékos arányát a Grubhub-nak, és kérje meg az ügyfeleket, hogy közvetlenül tőled rendeljenek!

Egyéb témafunkciók, amelyekre várnia kell, hogy tartalmazzanak párhuzamos képeket, azonnali Ajaxed-keresést, egyedi fejléc-képeket, rengeteg rövid kódot és widget-t, egyedi menüket, Google betűtípusokat és még sok minden mást..

7. Dina

Dina - étterem, bár, kávézó, étkezés WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ha egy szép, modern WordPress témát keres étterme számára, és azt szeretné, hogy az olvashatóság és minimális maradjon, akkor a Dina a megfelelő választás az ügyfelek számára. Felhasználóbarát foglalási űrlapjai, öt különféle menüsablonja és galéria funkciója révén fejlesztheti étkezési házát, kocsmáját, bárját, kávézóját, pékségét, pizzahelyét vagy bisztróját..

A Dina rendelkezik egy teljes képernyős otthoni csúszkával, valamint a végtelen szín opciókkal, amelyek közül választhat, hogy lehetővé tegye weboldalának testreszabását. Az elegáns galéria tudatja a jövőbeli vendégeinek, hogy mit várhatnak el, és arra készteti őket, hogy meglátogassák a helyét, amint csak élvezhetik az ízletes ételeket vagy italokat, és pihenhetnek egy gyönyörű helyen. A különálló csapatsablonok lehetővé teszik a csapattársak bemutatását a nyilvánosság előtt. Nagy plusz az, ha tudom, ki főzi az ételt!

A színek a Live Customizer segítségével elérhetők, valamint személyre szabott logó és tipográfia. Tartsa a kapcsolatot az ügyfelekkel, és ossza meg csodálatos pillanatait az Instagram opción és a közösségi média funkcióin keresztül. És természetesen a Dina teljes mértékben érzékeny és könnyen használható számítógépeken, táblagépeken vagy mobiltelefonokon, így minél több embert elérheti.

8. SNDWCH

SNDWCH - WordPress étterem téma

Információ és letöltésView a Demo

A téma egyik legérdekesebb tulajdonsága, hogy egy foglalási rendszerrel érkezik, amelyet egy iPhone alkalmazás hajt meg! Akár őrült, mint amilyennek hangzik, itt van a pontos idézet:

Az alkalmazás neve „Fenntartva”, és ezzel a témával egy időben elindul. Ez az alkalmazás az étteremvezetőknek, a tulajdonosoknak és a házigazdáknak szól. Úgy tervezték, hogy közvetlenül kommunikáljon a WordPress webhelyével. Valaki felkerül a webhelyére, és benyújtja a helyfoglalást, és az alkalmazás iPhone vagy iPad verziójával elhelyezheti vendégeit. Ennek az alkalmazásnak az a célja, hogy egyszerűen hogyan kezelje étterme asztalfoglalásait. Webhelyén biztonságos jelszót generál, amelyet közvetlenül csatlakoztathat az iPhone vagy iPad alkalmazáshoz.

A téma fejlett funkciókkal rendelkezik, mint például az adatkövetés korlátlan menük ár- és kalóriaszámlálóval, és a téma kapcsolatfelvételi űrlapja tárolja az adatokat közvetlenül az adatbázisában.

9. Resca

WordPress étterem téma Resca

Információ és letöltésView a Demo

Személy szerint szeretem ezt a témát két okból. Az egyik a WordPress Étterem menü beépülő moduljának, beépített bővítménye. Ez hihetetlenül egyszerűvé teszi az étterem folyamatosan változó menüinek létrehozását és megjelenítését. A második lehetőség az asztal foglalása OpenTable vagy beépített foglalási űrlapon. Ezen túlmenően a téma a Bootstrap 3 keretén alapul, lenyűgöző parallaxis hatásokkal és a WooCommerce integrációjával.

10. Tavern

Tavern professzionális étterem témája

Információ és letöltésView a Demo

A funkcionális Tavern téma többcélú természetének köszönhetően teszi a listát! A témának 4 bemutató elrendezése van készen (természetesen nem annyira, mint az előző), de támogatja a helyfoglalásokat az OpenTable segítségével, és egy drag and drop oldalkészítő plugin jön a témához!

Nagyon lenyűgöző a téma minimalista elrendezése, amelynek középpontjában a tartalom legvonzóbb bemutatása áll. Az egyoldalas elrendezés és a nagyvonalú betűméret nagyszerű felhasználói élményt nyújt.

Technikai szempontból a téma magában foglalja a Slider Revolution bővítményt, amely támogatja a fejlett parallaxis görgetést, beleértve a billentyűzet nyílgombjait is. Ezt a Google mobilbarát teszt is jóváhagyta, így tudja, hogy ügyfelei menet közben foglalhatnak. Ó, a témának van egy fantasztikus adminisztrációs panele is, amelyet a Redux keretrendszer és a WooCommerce integráció táplál.

11. Sörfőzde

Sörgyár: A WordPress téma a sörkészítők számára

Információ és letöltésView a Demo

A sörgyár éppen úgy hangzik, mint egy – a régiségrész témája. Ez a tökéletes téma a sörkészítők, kézműves sörgyárak és helyi mikrohullámú sörözők számára.

A témához tartozik egy sörkönyvtár, ahol a rendelkezésre álló söröket kategorizálhatja az egyszerű megkeresés érdekében. Volt egy áruház-kereső (a Google Maps szolgáltatója) és online rendelést kapott a WooCommerce-on keresztül. A legérdekesebb rész azonban a Live Customizer. Ezzel gyorsan testreszabhatja a téma különféle elemeit, hogy azok sajátak legyenek.

12. Kataleya

Kataleya étterem Pizza kávé WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ez a téma ideális nemcsak kávézókhoz, hanem pékségekhez, fagylaltboltokhoz, pizzériákhoz és éttermekhez is. A téma mindent tartalmaz, amelyet egy online bolt igényel. 5 gyors indítási bemutató, egyszerű online megrendelés, menük és helyfoglalási rendszer. A honlapon kívül lenyűgöző képcsúszkák is megtalálhatók, amelyeket a Revolution vagy a Layer Slider WordPress plugin biztosít – mindkettő szerepel a témában.

De ezek a téma a Visual Composer oldal készítőjével is jönnek. Így mutathat, rákattinthat és dobhat, és létrehozhat saját egyedi oldalakat az étterem igényeihez.

13. BERG

BERG étterem WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A BERG egyedülálló kialakítású, ezért készíti az Ön számára a legjobb WordPress étterem témák listáját. A téma nemcsak a népszerű Visual Composer oldalkészítőt tartalmazza, hanem egy lépéssel tovább halad. Vannak egyedi, előre definiált sablonok, amelyek megkönnyítik a webhely felépítését hűvös menükkel, képfedvényekkel és térképekkel. A beépített közösségi linkek, a foglalási oldalépítő elem, a testreszabható Google Maps, a WooCommerce integráció és a WPML fordítási kompatibilitása mind a BERG-ről egy nagyon jó témát tesznek.

14. Burger Lover

Élelmiszer-teherautó és étterem WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az élelmiszer-teherautók népszerűsége felrobbant, ezért csak akkor van értelme, hogy vannak rés témák. A helyesen elnevezett Food Truck téma több mint 20+ előre megtervezett élelmiszer-teherautó websablont tartalmaz hamburgerekhez, cupcakeshez, tacosokhoz, BBQ-hoz, tenger gyümölcseihez, szendvicsekhez, vegánhoz stb. gyorsan felépítheti webhelyét.

Használja a téma élelmiszer-teherautó-specifikus funkcióit az aktuális tartózkodási helyre, a legutóbbi tweetekre és az aktuális akciókra, hogy ügyfelei naprakészek legyenek. A téma magában foglalja a Kapcsolatfelvételi űrlap 7 támogatását és egy ingyenes hírlevél sablont is, amelyet felhasználhat rajongói bázisának eléréséhez.

15. Nigiri

Nigiri modern étterem WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Nigiri egy tiszta, modern és elegáns lehetőség sushi étterem, teaház vagy finom vendéglő számára. A téma teljes mértékben érzékeny, egyszerű rövidkódokkal rendelkezik, hogy elemeket adjon bármely oldalhoz (árlista, ügyfél körhinta, portfólió, üzemidő és foglalási űrlap), és intuitív testreszabási lehetőségeket kínál többek között a színek és betűtípusokhoz. A Nigiri teljes mértékben integrálva van az OpenTable rendszerbe, így a foglalásait az interneten keresztül kezelheti. Végül, a téma olyan prémium bővítményeket is tartalmaz, mint például a Slider Revolution és a Visual Composer oldalkészítő, szinte korlátlan oldalkészítési lehetőségekkel.

16. Caverta

Caverta Finom étkező étterem WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Caverta egy lenyűgöző WordPress étterem, melyet könnyen testreszabhat a márkájához. A betűtípusok és a színek megváltoztatásához használja az élő testreszabási lehetőségeket. Vagy használja ki a téma Elementor Page Builder lehetőségeit, hogy egyfajta oldal elrendezést készítsen a semmiből. További téma jellemzői:

 • Gutenberg készen áll
 • Elementor oldal készítő
 • 3 Honlapsablon
 • 4 Menü elrendezése
 • 4 Galéria tervez
 • Google betűtípusok
 • Fordítás kész

A téma is érzékeny, így kiválóan néz ki minden olyan asztali vagy mobil eszközön, amelyet a mecénások használhatnak.

17. Ohlala

Ohlala Cake Shop, fagylalt és gyümölcslé WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Áttekintette a WordPress legjobb éttermeinek listáját, és merre és szórakozásra keres valamit? Ne aggódjon, a legfrissebbet megmentettük utoljára. Az Ohlala témája világos és finom dizájnnal rendelkezik, amely tökéletesen alkalmas cupcakerek, lébárok, fagylalt szalonok, boba üzletek és egyebek számára..

Az Ohlala teljes mértékben reagál, gyors importálási lehetőséget kínál, rengeteg testreszabási tervezési lehetőséget és hasznos rövid kódot tartalmaz. Válasszon a több mint 800 Google betűtípus közül, adjon hozzá árajánlatot a számlálóhoz a kapcsolatfelvételi űrlaphoz, egyedi oldalakat készítsen a Bold Builder segítségével, és akár online értékesítést is végezzen a WooCommerce segítségével. Az Ohlala még a saját szuper aranyos ételikonjaival is szállít, amelyeket felhasználhat az oldalain és a menükön.

18. Pizzaro

Pizzaro - Gyorsétterem és étterem WooCommerce téma

Információ és letöltésView a Demo

Van gyorsétterme, amely pizzát, hamburgert, tacot, csomagolást stb. Szervez, és szeretne egy olyan weboldalt, amely valóban tükrözi azt, amit szolgálsz? Itt bemutatjuk a Pizzarót, a WooCommerce étterem témáját, amelyet kifejezetten a gyorséttermek számára fejlesztettek ki. A téma integrálva van a WooCommerce-hez, így lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy online ételt rendeljenek. A téma 7 különféle típusú honlapot tartalmaz, 3 különböző stílust jelenít meg a termékek megjelenítéséhez, és 14 különböző módszert kínál a termékek bemutatására.

A Pizzaro WooCommerce gyorsétterem témáját ugyanaz a csapat építette, amely a híres Electro WooCommerce témát készítette. A vezető tervező, Michal Kowalski ezt a témát féléves kutatása alapján tervezte. Találkozott a helyi étteremtulajdonosokkal, és bevonta ezek értékes hozzájárulásait e téma megtervezésébe. A témában 150+ éttermi elem található, amelyek kombinálva felhasználhatók oly sok lehetőség megteremtésére. Ezenkívül gyorséttermi ikonokkal is rendelkezik, amelyek felhasználhatók, és lehetővé teszi saját egyéni gyorsétterem ikonjainak használatát is. Az alapértelmezett ikonok a pizza, burger, tacos, pakolások stb.

A Pizzaro WooCommerce gyorséttermi téma szintén kompatibilis olyan pluginekkel, mint a King Composer, a Visual Composer, valamint a Termék opciók pluginnal, amely lehetővé teszi különféle termék-kiegészítők hozzáadását. Például könnyen elkészítheti a pizzát termékként, és különféle önteteket adhat hozzá kiegészítőként. Az egyes termékoldalak három különböző stílusban jeleníthetők meg.

19. Liber

Liber Ultimate étterem és bár WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Liber egy gyönyörű, egyedi és funkciókban gazdag niche prémium étterem és bár, WordPress téma az Anariel Design-tól. Ez az elegáns téma az étterem, bárok, pincészetek és kocsmák szem előtt tartásával épült. A rést specifikus funkciókkal rendelkezik, amelyek segítenek hatékonyan létrehozni egy gyönyörű és erőteljes étterem, bár vagy kocsma webhelyet.

A Liber segítségével az ügyfelek online foglalhatnak asztalt, térképük segítségével megtalálhatják éttermüket, információt kaphatnak a nyitvatartásáról, áttekinthetik a kellemes ételeket tartalmazó menüket, elolvashatják a közelgő eseményeidet a blogban és még sok minden mást. Ezen a niche-funkciókon kívül a téma számos más is kínál, mint például a socials bár, a WooCommerce üzlet, a hírlevél feliratkozás és egyebek.

A Liber modern, tiszta és érzékeny elrendezésű, számos testreszabási opcióval, közvetlenül a WordPress Customizer programból elérhető, amelyet kombinálhat egy vonzó honlapra. A Customizer használatával szinte mindent testreszabhat – kezdőlap-elrendezési lehetőségektől kezdve a blogbeállításokig, színes opciókig és még sok minden, az egész, logikusan kialakított és könnyen használható.

Természetesen fordításra kész és mobilbarát, ezért nem kell aggódnia, hogy webhelye minden eszköz számára a legjobb fényben világít. A téma a WordPress szokásos funkcióit használja, például üzeneteket, oldalakat, gyermekoldalakat, kütyüket és a Testreszabót. Nincsenek további opcionális panelek, amelyek megtanulhatók, és nincs különösebb súly a kiszolgálón. A Liber intuitív és egyszerű módszert kínál egy nagyszerű webhely felépítéséhez vállalkozása számára. Az integrált elrendezési lehetőségek széles választéka mellett a Liber theme támogatja az Elementor Page builder alkalmazást is, amely segíthet további elrendezések létrehozásában, ha szükséges.

20. MyRestaurant

MyRestaurant téma

Információ és letöltésView a Demo

A MyRestuarant egy könnyen használható kattintással és szerkesztéssel kapcsolatos prémium étterem, a WordPress téma, amelyet a Templatic fejlesztett ki. Ez a téma megkönnyíti bárki számára, hogy fantasztikus weboldalt hozzon létre az Ön étterméhez, kávézójához vagy étterméhez.

Az élelmiszeripari vállalkozás számára weboldal létrehozása nem kell, hogy nehéz legyen. A Templikus kattintás és szerkesztés a MyRestaurant témában mindent megtalál, amire szükség van egy webhely létrehozásához kávézó, étel, bár vagy étterem számára. És mivel kattint és szerkeszt, valójában bárki meg tudja csinálni. Szó szerint rákattint az élő bemutató különböző oldal elemeire, hozzáadja a saját tartalmát, majd exportálja azokat.

Ez a téma különösen akkor nagyszerű, ha étterme már be van állítva, vagy ha véleménye van a Yelp-en, de még nem rendelkezik webhellyel. A MyRestaurant telepítéséhez akár néhány perc is eltarthat. És hozzáadhat funkciókat az akcióihoz, a legfrissebb híreket és még vásárlói ajánlásokat, vagy egy fotógalériát.

További nagyszerű funkciók közé tartozik a nyelvi fordítások WPML-támogatása, a Google Maps a hely egyszerű megjelenítéséhez, az egyedi logó opció, a funkciókhoz tartozó ikondobozok, az egyéni animációk és még sok más. Vessen egy pillantást az élő bemutatóra, hogy láthassa!

21. Capella

Capella étterem WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Capella egy lenyűgöző parallaxis étterem, a WordPress prémium témája a Themeforest-től. Ez a kiemelkedő téma merész képekkel ragadja meg a figyelmet, és ez tökéletesen alkalmas minden étterembe, vendéglátóipari társaságba, bisztróba, bárba és grillbe vagy bármilyen más menübe.

Végül megtalálta a tökéletes elhelyezkedést, a szép dekorációt, az ötcsillagos szakácsot, az ízletes menüt és természetesen egy fantasztikus személyzetet. Mit tudsz elfelejteni? Egy weboldal! A Capella segítségével könnyedén létrehozhat saját rugalmas webhelyet éttermének – még akkor is, ha a nyitás előtti napon van. Ehhez a szép étterem témához nagyszerű élelmiszeripar-jellegű funkciók tartoznak, mint például 3 hasznos étlap-elrendezés (klasszikus, menükártya és egyszerű), amelyek közül választhat, könnyen kezelhető foglalási űrlap, amely kéréseket küld közvetlenül a postafiókjába, és még egy kedves eseménymodul, amely megkönnyíti a közelgő speciális események (éttermi hét, ünnepek, élő zene stb.) felvételét a naptárba, hogy naprakészen tartsa a mecénásokat..

De ez még nem minden, még inkább remek funkciók rejtőznek e téma motorháztetője alatt. Használja a mellékelt drag and drop tartalomkészítőt az egyéni elrendezésekhez, az egyedi témaelem-színválasztókhoz, az egyéni fejlécképekhez és a félelmetes parallaxis háttérrel a kívánt weboldal tervezéséhez. Ráadásul a téma sok egyedi rövid kódot is tartalmaz, így gombok, fejlécek, váltók és még sok minden máshoz adható, bárhova szüksége lehet a témára.

22. Az íz

A Flavor Restaurant WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Flavor egy modern étterem és bisztró, prémium WordPress téma, amely segít megosztani étkezési létesítményeit az ügyfelekkel. Ez a téma mindent tartalmaz, amire szüksége van az étteremhez, kávézóhoz, étkezőhöz, bisztróhoz, delihez, bárhoz, grillhez, pékséghez vagy más kulináris vállalkozáshoz.

Bármely vállalkozás indításakor jó ötlet egy webhely létrehozása. Ez különösen igaz az éttermekre, mivel a vendégek valószínűleg ellenőrzik az Ön véleményét a Yelp-en vagy az UrbanSpoon-on, és szeretnék megnézni az Ön webhelyét, mielőtt ebédlőbe lépnének. Készítsen lenyűgöző és informatív éttermi webhelyet az Flavor segítségével. Ebben a témában mindent megtalál, amire szükség van a kulináris webhely beállításához, mivel nem egy kattintással telepíthető.

Néhány kulcsfontosságú funkciót kell keresni egy jó étterem témájában, és az íznek mind a témája van. Először ott vannak az egyedi menüoldalak. Ez a legegyszerűbb és legjobb módja a villásreggeli, a vacsora vagy akár a különleges események menük felvételéhez a webhelyére. Adjon hozzá képeket, árakat és leírásokat a menüelemekhez, és kategóriákba hozza őket, hogy minden rendben és rendezett maradjon. A téma tartalmaz egy erős eseménynaptárt ismétlődő eseményekkel, így minden boldog órát, jazz estét, ünnepnapot és egyéb eseményeket hozzáadhat. Ráadásul a beépített helyfoglalási modul segítségével a vendégek egy pillanat alatt helyet foglalhatnak ma este (vagy egy eseményedre).

23. Umami

Umami teljes képernyős étterem WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Umami egy modern teljes képernyős étterem, a WordPress téma a Creative Marketből. Ez a kiváló téma tökéletes bár, étterem, grill, vendéglátó-ipari társaság, étkező és egyéb létesítmény számára.

Amikor az ügyfelek a Google vagy a Yelp segítségével keresik az Ön vállalkozását, azt akarja, hogy egy professzionális webhelyre irányítsa őket, amely képviseli az Ön vállalkozását és kiemeli az Ön ételét (vagy más termékeit). Az Umami egyedülálló étterem webhelysablon, amely valóban segít abban, hogy kitűnjön a versenytársaktól. A téma még a WordPress Theme Customizer alkalmazást is használja, így könnyű testreszabni a téma megjelenését (szín, betűtípus stb.), És élő előnézetként látni őket, mielőtt elvégzi a módosításokat..

Az Umami egyik legfontosabb jellemzője az egyéni menük. Adja hozzá reggelit, ebédjét, vacsoráját, italát vagy más menüit rövid kódok, a menüoldal sablonja segítségével, vagy közvetlenül a navigációhoz hozzáadva a menüt. A menüelemekhez fényképes dobozokat is felvehet, hogy megmutassa az étkezőknek, hogy néz ki az ételeted.

A téma magában foglalja az alkalmazottak támogatását, szolgáltatásokat, szolgáltatásokat és egyebeket. A mellékelt WooCommerce támogatás azt is jelenti, hogy tetszőleges számú szószot, pácot, receptkönyvet vagy más terméket eladhat közvetlenül a webhelyén.

24. Elegantia

Elegantia - Étterem és Kávézó WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Elegantia téma kávézóknak, bisztróknak és éttermeknek készült, a menü és események közzétételére, valamint a foglalás elfogadására. Bármely étterem helyszínén az online menü kulcsfontosságú. Önnek képesnek kell lennie a teljes menü felsorolására, így a vendégek érkezés előtt áttekinthetik azt. Az Elegantia minden menüpontja tartalmaz egy kategóriát, árat, fényképet és egy leírást, ahol elmagyarázhatja az összetevőket, és felveheti a főzési módszert vagy érdekes tényeket az ételről.

Az Elegantia események oldala kiválóan alkalmas arra, hogy az ügyfelek tudatosítsák a különleges eseményeket vagy promóciókat. Ha étterme egy speciális előre beállított menüvel rendelkezik egy ünnep alatt, ha adománygyűjtőt rendez, ha részt vesz az Éttermi Héten vagy bármilyen más rendezvényen, akkor örömmel értesítheti a tisztviselőket idő előtt. Minden eseményoldal felsorolja az esemény dátumát, időpontját és leírását. Ezen felül rendezheti az eseményeket a múlt vagy a közelgő események szerint.

Egy másik nagyszerű étterem a Foglalások modul. Az Elegantia lehetővé teszi a saját foglalásainak kezelését anélkül, hogy egy harmadik fél, például az Open Table keresztül kellene mennie. Az ügyfelek egyszerűen online kitölthetik a foglalási kérelmet, és azt elküldjük Önnek ellenőrzésre. Mennyire könnyű?

25. Étkező

Eatery Responsive WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az étterem tökéletesen alkalmas éttermekre, kávézókra, bisztrókra, társalgókra, bárokra és akár élelmiszer-teherautókra is. A témát úgy tervezték, hogy jól működjön minden típusú étteremben és kávézóban, csak a megfelelő mennyiségű testreszabási beállítással, hogy vállalkozása kevés erőfeszítéssel élesnek tűnjön.

Egyedülálló dizájnt kínál, amely nem érinti sablonját a tartalom kiemelésére anélkül, hogy cookie-vágót keresne. A rugalmas ételmenü lehetővé teszi az összes élelmiszer gyors és egyszerű hozzáadását. Megjelenítheti a menüelemek csoportjait a webhely bárhol, egyszerű rövid kóddal.

26. Growler

Growler - Sörfőzde WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Growler hűvös sörfőzde és szüreti témájú prémium WordPress téma, nagyon csípő érzéssel. Ez a téma nagyszerű lenne bármilyen mikroipari sörfőzde, helyi kávézó számára, amelyet „nullcímből” készítenek, vagy más, visszatekintéssel érezhető üzletet.

A fogyasztók szeretik a helyi vállalkozásokat. Ez egy nagyszerű lehetőség a közösség támogatására és fanatikus termékek felfedezésére a saját szomszédságában. Tehát lépjen kapcsolatba az ügyfelekkel, és indítson el egy weboldalt sörfőzde, kávézó, viszonteladói áruház stb. Számára. A Growler megkönnyíti.

A témának nagyszerű vintage érzése indul, de korlátlan színválaszték van, így létrehozhatja webhelye kívánt megjelenését. Ráadásul a téma teljes mintaadataival érkezik a bemutatóból, ha segítségre van szüksége az induláshoz. Miután elkezdted a tartalom hozzáadását, rengeteg remek lehetőség van az egyedi oldalfejléc képekhez, az események egyedi posta típusához (a helyiek megosztásához az éjszaka, az étteremhét, a közelgő eladások vagy bármi más), az árazási táblázatokhoz és még sok mindenhez. A Growler szintén teljes mértékben reagál és készen áll a retina készítésére, így a hozzászólásai és képei mindig jól néznek ki, tartalmaz egy szép portfóliót, készen áll a fordításra, tartalmaz egyedi widgeteket, és készen áll a WooCommerce-ra, így saját termékeit online értékesítheti.

Gondolatok a legjobb étterem WordPress témákról

Remélem, élvezte az éttermekre, kávézókra és más éttermekre irányuló témagyűjteményünket. És ne felejtsük el, hogy bármikor hozzáadhat egy célzott étterem WordPress bővítményt egy adott funkcióhoz, ha hiányzik a szeretet témája. Például eseménynaptár vagy elérhetőség. Ha van olyan témája, amelyet javasolni szeretne a legjobb kulináris WordPress témák felvázolására, kérjük, folytassa, és hagyjon megjegyzést. Biztosan megnézem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map