24 legjobb kertészeti és tereprendezési WordPress téma

A nyári időszámítás zöld pázsitokkal, buja gyümölcsfákkal és egészséges évelő növényekkel tele van, amelyek színt mutatnak. De legyünk őszinték, a legtöbb csillagrendezésű házak határozottan nem saját maga hozták létre a formatervezést vagy tartották fenn. Szakértőket bérelt fel. Hogyan? Valószínűleg egy olyan webhelyen keresztül, amely az egyik legjobb kertészeti WordPress-témával készült, amelyet megtaláltak.


A webhelyek kulcsfontosságúak minden vállalkozás számára, és a szájból szájra szánt ajánlási webhelyek, például a Yelp és az Angie listájának egyre növekvő népszerűsége miatt szükség van egy helyre a potenciális ügyfelek küldéséhez. Az Ön számára szerencsés a WordPress használata egyszerű, és egyetlen nap alatt elkészítheti a teljes webhelyét. Ma megosztjuk a legjobb kertészeti és tereprendezési WordPress témák valamint egy gyors Három lépéses útmutató a webhely felépítéséhez.

WordPress témák ezrei érhetők el az interneten. De oly sok lehetőségnél kissé megdöbbentő lehet a webhely első beállításakor. Ezért keresettük az internetet, és megtaláltuk az Ön számára a legjobb kertészeti WordPress témákat.

Az egyéni üzleti igényeitől függően érdemes lehet egyéni ajánlások hozzáadásának módja, a beépített tájrendezési projektek galéria vagy a jelenlegi szolgáltatási ajánlatok vagy akciók megjelenítésének módja. Mindent megtettünk a témák széles skálájának bevonására, különféle funkciókkal. Ezért feltétlenül görgesse át a teljes listát, hogy megtudja, melyik tűnik Önnek megfelelőnek. Tehát anélkül, hogy itt tovább várakoznának, nincs sorrendben.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Összesen

Teljes tájrendezési WordPress téma

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

A Total WordPress témájú tereprendezési bemutató egy gyönyörű példa arra, amit a Visual Composer Drag & Drop oldalkészítővel készíthet, amikor a Total WordPress téma hatékony testreszabási lehetőségeivel kombinálja. A vastag, teljes szélességű elrendezés, az intelligens szolgáltatások oldala, a személyes rész és a természetesen könnyen használható kapcsolatfelvételi űrlap kiváló választást jelent minden kertészeti vagy kertészeti társaság számára..

2. Ekko

Ekko Kertészeti WordPress téma az oldalkészítővel

Akár heti karbantartást, akár tájépítést kínál, az Ekko WordPress témával biztos abban, hogy képes lenyűgöző webhelyet felépíteni. Egyszerűen telepítse, használja az importált egy kattintással elérhető demót az induláshoz, és használja a drag and drop oldalkészítőt a tökéletes webhely létrehozásához. Az összes elem testreszabható, valamint a téma gazdag tipográfia, portfólió, blog, fejléc / lábléc stílus, ragacsos fejléc, fényképes ellop fényképes doboz és még sok más lehetőséget kínál. Ezenkívül a téma kompatibilis olyan népszerű pluginekkel, mint a WooCommerce, a 7. kapcsolatfelvételi űrlap, a Gravity Forms, a Ninja Forms, a WPML és még sok más..

3. Kertápolás

Kertápolás WordPress téma

A GardenCar egy kertészeti és táj stílusú téma, olyan nagyszerű funkciókkal, mint egy érzékeny formatervezés, a csodálatos prémium Revolution csúszka, oldal készítő, kapcsolatfelvételi űrlap és a WooCommerce támogatás. Ez csak a téma, hogy elősegítse a kertészeti vállalkozás online jelenlétével történő elindítását.

4. Kertész

Kertész WordPress téma

A Kertész WordPress témáját gyepszolgáltatás, talajmegőrzés, tereprendezés, virágüzlet, tűzifa, ökológia és még favágó társaságok szem előtt tartásával hozták létre. Rengeteg elrendezési lehetőséggel, retina-kép támogatással, fordítási támogatással és még sok minden remek választás.

5. GreensKeeper

GreensKeeper Kertészet és tájrendezés WordPress téma

Ez a kertészkedés, tereprendezés és a kisvállalkozások WordPress témája fantasztikus választás minden vállalkozás számára. A stílusos fejlécek, az oldal elrendezésének lehetőségei, a módosítható színopciók (12 előre definiált színsémával), az oldalkészítő és a lenyűgöző izotópgalériák teszik a GreensKeeper kiemelkedő lehetőséget..

6. Ecomanic

Ecomanic Kertészet, gyep gondozás és tájrendezés WordPress téma

A Economic programot egy könnyen használható oldalkészítővel, érzékeny csúszkákkal, retina kép támogatással, fordításra kész fájlokkal és még sok másnal fejlesztették ki. Ezzel a témával a gyepszolgáltatás létrehozásával a tereprendezés, a takarítás, az ökológia vagy a kertészeti vállalkozás webhelyének teljes süteményt kell képeznie..

7. Yoland Design

Yoland Design tájrendezési és kerti kiegészítők WordPress téma

Az elegáns tájépítészeti témához nézd meg Yolandot. Ez a csodálatos téma mobilra optimalizált, tartalmaz 2 kezdőlap-elrendezést, rövid kódokat, gyönyörű csúszkákat, egy oldalkészítőt, fordítási lehetőségeket és még sok másat.

8. Segítőtárs

Helpmate Kertészet és karbantartás WordPress téma

A Helpmate egy 6 az egyben karbantartási szolgáltatások WordPress témája, előre elkészített sablonokkal 6 különböző iparág számára, az egyik kertészkedés. Ezzel a témával gyönyörű weboldalt hozhat létre a lenyűgöző animált csúszka, a könnyen használható oldalkészítő, a beépített fejléc- és láblécstílusok és még sok más segítségével.

9. A tereprendező

A Landscaper Lawn & Ladscaping WordPress téma

A Landscaper WordPress témával gyorsan elindíthatja a gyep- és tereprendezési üzleti webhelyét. Biztosan szereti az egyedi oldal elrendezések, az egyedi színbeállítások a Customizer segítségével, a korlátlan projekt galéria, a több blog elrendezés és még sok más lehetőségeket..

10. Helyi vállalkozás

Helyi vállalkozás - Kertészeti WordPress téma

A Helyi üzleti WordPRess téma egy egyszerű és tiszta téma, amely kiválóan alkalmas minden üzleti vállalkozás számára – ideértve a kertészetet és a parkosítást is. A téma korlátlan szín opciókat, a Mester hozzászólások beépülő modult, az érzékeny kialakítást és a téma különböző lehetőségeit tartalmazza a Redux téma paneljén.

11. Sisakok

Sisakok Ezermester és Kertészet WordPress téma

A sisakot minden ezermesternek tervezték, és lenyűgöző demójuk a Garner a & Farmer üzlet számára készült. Ez a beállítás a téma lehetőségeit használja az egyéni elrendezésekhez, szolgáltatásokhoz, egyéni fejlécekhez és még a mellékelt találkozó űrlaphoz is.

12. Tájkép WordPress téma

Táj WordPress téma

A Táj téma egy szép és professzionális lehetőség egy tájkertészeti vagy kertkezelési webhely létrehozására a WordPress segítségével. Az MP Stacks oldal készítőjével, módosítható oldalrészével, kapcsolatfelvételi űrlappal, szolgáltatásokkal és ezzel a témával ez a téma lenyűgöző egyoldalas lehetőség.

13. The.Motion

Themotion WordPress téma

Themotion egy lenyűgöző videoblog blog, a WordPress téma, amely tökéletesen alkalmas kertészeti és kertészeti munkák készítésére, hogyan lehet weboldalt elhelyezni. Ha vállalkozása keresett egy módszert a termékek vagy szolgáltatások videókon keresztül történő bemutatására, akkor ez a téma az Ön számára. E-kereskedelem kész, reagáló és testreszabható.

14. Green Valley

Green Valley WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Green Valley egy mobilbarát és érzékeny kertészeti és tereprendezési WordPress téma. Ez a téma SEO kész, retina kész és könnyen kezelhető. Ezenkívül rengeteg rövid kódot, postai tipusokat, ikonokat, oldalsáv-opciókat és még sok más tartalmaz.

15. Lawnmo

Lawnmo WordPress téma

A Lawnmo hűvös és érzékeny kerti karbantartási és szolgáltatási WordPress téma. A gyönyörű párhuzamos kép háttérrel, az egyedi képméretekkel és a nagyteljesítményű MotoPress drag and drop oldalkészítővel ez a téma fantasztikus (plusz még 7-15 stock fotót tartalmaz ingyen).

16. Kerttervezés

Kertépítésre reagáló WordPress téma

A vidám kerttervezési WordPress téma egyedi beépített postai típusokkal és formátumokkal érkezik, így rendkívül könnyű hozzáadni eseményeit, szolgáltatásait, projekt portfólióját, videóit és még sok minden mást. További nagyszerű szolgáltatások a betűtípus, a szín és a fordítási lehetőségek.

17. Kertészet

Kertészeti tervezés WordPress téma

A Garden Design egy régi iskolai stílusú téma, zöld és narancssárga díszítéssel. A téma a szolgáltatások, projektek, beszámolók és természetesen egy blog felvételének lehetőségeit tartalmazza, hogy naprakészen tartsák az ügyfeleket a legújabb kerti tippekkel és trendekkel..

18. Exdesimo

Kerttervezés WordPress téma

Az Exdesimo egy érzékenyen kialakított táj és kert WordPress téma, amely tökéletesen alkalmas karbantartó vagy tervező szolgáltatást nyújtó cég számára. Használja a beépített funkciós mezőket, portfóliót, személyzet részt, események támogatását és egyedi kapcsolatfelvételi űrlapot tökéletes webhelyének felépítéséhez.

19. Külső kialakítás

Külső kialakítás elsajátítása WordPress téma

A Design Mastery WordPress téma megkönnyíti a kertészeti vagy parkosítási webhely felépítését. A kétlépcsős telepítés, a színválaszték, a beépített csúszkák, egyéni kütyü, az egyedi tipográfia és még sok minden másnak kiváló lehetőséget kínál..

20. Külső Tervezési Iroda

Külső Design Bureau WordPress téma

A Design Bureau témája nagyszerű módja annak, hogy a tájépítéssel kapcsolatos munkáit megjelenítse. A téma olyan lehetőségeket foglal magában, amelyekben a munkaaidat ábrázolja parallaxis képeken, egy gyönyörű kezdőlap csúszkán és még sok minden mást. Plusz lehetőségek az ikonokhoz, betűtípusokhoz, SEO-hoz és még sok minden máshoz, ami boldoggá tesz.

21. Külső kialakítás

Külső Design WordPress téma

A külső formatervezési téma kiválóan alkalmas tereprendezéssel, kültéri építkezésekkel és egyebekkel kapcsolatos munkájának bemutatására. A beépített stílus, a fordítási támogatás és a teljes mértékben reagáló és szerkeszthető formatervezés révén ez a téma szilárd választás a kertészeti és a tájépítészeti iparban dolgozók számára..

22. Az építkezés művészete

A WordPress téma építésének művészete

Azok számára, akik külső designra összpontosító témát keresnek, a WordPress Építés művészeti témája remek lehetőség. Az egyedi csúszkák, tiszta vonalak, hasznos rövid kódok és a beépített stílusbeállítások teszik ezt a témát nagyszerű választássá.

23. Tájrendezés

Tájrendezés érzékeny WordPress téma

Ezt a témát azoknak a kertészeti cégeknek fejlesztették ki, akik termékeket és szolgáltatásokat akarnak kínálni. A beépített e-kereskedelem támogatásával könnyű eladni saját készletét, és szolgáltatásokat nyújtani az ügyfelek számára.

24. Kertészet és formatervezés

Kertészet és tervezés WordPress téma

Ez a tiszta stílusú WordPress téma sok üres helyet tartalmaz, vastag betűtípusokkal és képekkel. Kiváló lehetőség a modern tájépítéssel foglalkozó webhelyek számára, amelyek szolgáltatásaikat online szeretnék megjeleníteni.

Bónusz tippek: Gyors útmutató a kertészeti webhely felépítéséhez

A téma kiválasztása után mindössze 3 egyszerű lépés található a tereprendezési, kertészeti vagy kültéri karbantartási webhely beállításához. Olyan egyszerű, hogy még vadonatúj webhelyét beállíthatja és készen áll a mai napra!

Szerezd meg domain névét és tárhelyét

Az első lépés a domain név kiválasztása. Az URL-címnek könnyen megjegyezhetőnek kell lennie, és a .com domainnek, ha egyáltalán lehetséges. Ellenőrizheti domainjének elérhetőségét, és megvásárolhatja azt a GoDaddynél vagy egy másik megbízható domainregisztrátornál.

A domain nevével való egyezéshez hostolási tervre is szükség lesz. Rengeteg nagyszerű tárhely-lehetőség van, és a webhely (vagy a költségvetés) követelményeitől függően. Íme néhány a legjobb választásunkból:

 • WP Engine által kezelt WordPress tárhely
 • Cloudways által kezelt felhőtárhely
 • BlueHost megosztott tárhely

Ha többet szeretne tudni, nézd meg a WP Engine által kezelt tárhely áttekintését, a Cloudways tárhely áttekintését és a Bluehost WordPress tárhely áttekintését.

Miután kiválasztotta a gazdagépet, meg kell mutatnia a domain nevét a szerverén (hozzá kell adnia a host szolgáltató névszerverét a domainjéhez – ellenőrizze a gazda online dokumentációját vagy az ehhez szükséges támogatást), és meg kell kezdenie a beállításokat. WordPress a szerveren. Ha olyan felügyelt WordPress gazdagépet választott, mint például a WP Engine, akkor a szervernek készen kell állnia és készen kell lennie! Felhő vagy megosztott tárhely használata esetén csak használja a beépített 1-kattintásos WordPress telepítési lehetőséget, amikor a tervet beállítja. A WordPress telepítésének eltartása néhány percnél tovább tarthat.

Telepítse a témát

Ha készen áll a WordPress telepítésére, akkor most letöltheti és telepítheti a WordPress témát. Ha ingyenes témát szeretne használni, a WordPress.org közvetlenül az irányítópulton keresztül kereshet és telepíthet egy témát.

Töltse le a WordPress témát

Ha azonban prémium WordPress témát vásárolt, vagy letöltött egy ingyenes WordPress témát egy másik forrásból, akkor először le kell töltenie a témafájlt. Ne felejtse el letölteni az Installálható WordPress fájlt, vagy keresse meg (attól függően, hogy honnan töltötte le a témáját, lehet, hogy kibontja a letöltött témafájlt, és keresse meg a csak a témához tartozó ZIP fájlt)..

Töltse fel a WordPress Theme Zip fájlt

A WordPress témanaplójának a WordPress adminisztrációs paneljére történő telepítéséhez lépjen a következőbe Megjelenés> Témák> Új hozzáadása és töltse fel a .zip fájlt. A képernyőn megjelenik egy üzenet a téma aktiválására a telepítés után.

Tartalom hozzáadása és még sok más

Most elkezdheti webhelyének létrehozását! Ha a témája tartalmazott mintaadatokat, telepítheti azokat a WordPress Importőr használatával (a WordPress adminisztrációs panelen csak válassza az Eszközök> Importálás> WordPress fájlt az .xml mintaadatok feltöltéséhez).

Téma testreszabási beállítások

Ha nem, fordítson egy kis időt a témájához tartozó szolgáltatások és lehetőségek megismerésére. Nézze meg a Testreszabás témát (az alatt található Megjelenés> Testreszabás) és ellenőrizze, hogy van-e a témához adminisztrációs panel, amelybe beépítették a témát (ez gyakran szerepel kiegészítő menüpontként az adminisztrátori irányítópult alján). Számos prémium téma tartalmaz részletes online dokumentációt, valamint támogatást arra az esetre, ha valamilyen segítségre van szüksége.

Érdemes lehet fontolóra vennie a WordPress plugins hozzáadását találkozókhoz, galériákhoz, Instagramhoz vagy bármi máshoz. Több ezer nagyszerű bővítmény érhető el az interneten, és sok blogbejegyzésünkben javasoltuk a WordPress bővítményeket, ha még segítségre van szüksége a választáshoz.

Miután befejezte webhelyének elkészítését, minden hátralevő kapcsolódik hozzá az összes közösségi média profilból, hozzáadva azt minden olyan áttekintő webhelyhez, amelyen vállalkozása szerepelt, és természetesen az új webhelyet felveszi az összes névjegykártyájára és promóciós anyagára..


Remélhetőleg tudtunk segíteni az induláshoz, és megtalálhatunk egy olyan témát, amely megfelelő volt a kertészeti vagy parkosítási webhelyéhez. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy kedvenceinket az internetről is bevonjuk. Ha kipróbálta az említett témák valamelyikét, vagy ha úgy gondolja, hogy elmulasztottunk egyet, nyugodtan ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket. Szeretnénk hallani felőled!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map