20 nagyszerű adminisztrátor WordPress bővítmény

Te és én nagyon sok hasznos WordPress plugin-t áttekintettünk az elmúlt napokban. Úgy értem, a folyamatban lévő WordPress plugin-kalandunk már feltárta a közösségi média, a BuddyPress, a tagság és még sok más lehetőségünket..


Ez jóval több mint 100 plugin! De soha nem tekintettük át a WordPress admin beépülő moduljait. Nem érdekli senki a háttér? Látja, a WordPress beépülő modulok többsége, amelyeket a fent hivatkozott bejegyzésben áttekintettünk, annyira kapcsolódik az előlaphoz. A pluginok, amelyeket ma felülvizsgálunk, azonban segítenek többek között a WordPress rendszergazdai feladatainak átvételében.

Ön WordPress fejlesztő? Maradjon velünk. Ön egy WordPress blog adminisztrátor? Maradjon velünk is. Várja, hogy testreszabja-e a WordPress adminisztrációs területét? Ön is magában foglalja covered Nézze meg a legjobb ingyenes Admin WordPress pluginok listáját (kattintson a képekre a pluginek letöltéséhez). Élvezze az olvasást, és a végén ossza meg kedves megjegyzéseit!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Rendszergazda menüszerkesztő WordPress bővítmény

Rendszergazda menüszerkesztő WordPress bővítmény

Testreszabja az admin menü elemeit? Szeretne egyéni menüelemeket hozzáadni az adminisztrátori menükhöz? A Rendszergazda menüszerkesztő mindent megtesz, amelyre szükség van egyfajta admin menü létrehozásához. Tudod, amit szeretni fogsz. Éppen annyit tehetünk ezzel a pluginnel. Például szerkesztheti a menücímeket, megváltoztathatja a menüikonokat és beállíthatja a hozzáférési jogokat, egyszerűen húzhat és dobhat le elemeket, könnyen létrehozhat almenüket, elrejtheti a teljes menüt (vagy az egyes menüelemeket), és létrehozhat olyan egyedi menüelemeket, amelyek külső linkekre mutatnak.

Még az összes alapértelmezett menüt egy gombnyomással visszaállíthatja annak esélyére, hogy elront valamit. Összegezve: a plugin egyszerű telepítéssel és felhasználással párosul. Mi több? Választhat az ingyenes és a pro verzió között. Nyilvánvaló, hogy ez utóbbi extra funkciókkal rendelkezik.

Codepress rendszergazda oszlopok WordPress bővítmény

Oszlopok szerkesztő WordPress bővítmény

Ha a WordPress rendszergazdai képernyőit átalakította, a Codepress rendszergazdai oszlopok az a plugin, amelyre várt. A Codepress, Tobias Schutter, David Mosterd és Jesper van Engelen, az Admin Columns több mint kilencven (90) egyedi oszlopot tartalmaz, valamint az ügyfelek adminisztrációs paneljének egyszerű javításának lehetőségét, a rendezhető és szerkeszthető oszlopok lehetőségeit a munka megkönnyítésére, az importálhatóságot és exportálási funkciók, könnyű integráció más pluginekkel, egyedi mezők az összes egyedi igényhez (lásd, jól gondoztak) és a teljes dokumentáció. Adjon hozzá életet (és oly sok hasznot) adminisztrátori körének a Codepress Admin oszlopok segítségével.

WP-optimalizálja a WordPress beépülő modult

WP A WordPress bővítmény optimalizálása

A WordPress webhelye lassabb, mint általában? Találd ki, mi lehet az adatbázis problémája. Így vagy úgy, a szemét mindig megtalálja az utat a WordPress adatbázisába. Ez lassú webhelyhez vezethet, és néhány WordPress hibát okozhat. Mit kell tenni? Időnként optimalizálnia kell a WordPress adatbázist. Ugyanakkor az adatbázis optimalizálása felfelé irányuló feladat lehet, ha nem ismeri az első dolgot a PhpMyAdminról.

Írja be a WP-Optimize szoftvert, és a nap (az adatbázis mellett) mentésre kerül. Ez a speciális plugin több mint egy (1) millió letöltést tartalmaz, lenyűgöző 4,6 / 5,0-os besorolást és segít a WordPress adatbázis automatikus optimalizálásában. A WP-Optimize megszabadítja az adatbázist az elavult utólagos javításoktól, a levélszemétről és a megsemmisített megjegyzésekről, a visszakeresésekről és a visszacsatolásokról, csupán néhány említésre. További funkciók a plugin oldalán, a WordPress.org webhelyen láthatók.

Gyors oldal / Feladás átirányítása WordPress bővítmény

Gyors oldal / Feladás átirányítása WordPress bővítmény

A nagyszerű 4.7 / 5.0 és több mint 550K letöltéssel a Gyors oldal / Post átirányítás beépülő modul egyszerűsíti az átirányítást. Könnyen átirányítja a felhasználókat más oldalakra? A következő szolgáltatások megmutatják, hogy a Gyors oldal / Újra átirányítás miért van a szükséges átirányítási plugin. Az áttekinthető funkciók között szerepelnek az átirányító hivatkozások ömlesztett testreszabásának globális lehetőségei, a jelenlegi WordPress verzió kompatibilitása, az egyéni üzenettípusok (és más pluginek) integrációja, a felhasználók új vagy ugyanahhoz az ablakhoz való átirányításának lehetősége, rel = ”nofollow” attribútum hozzáadásának képessége linkekre, átirányíthatja a 404 hibaoldalt és így tovább. Vigye az átirányítást a következő szintre a Gyors oldal / Újra átirányítás plugin segítségével.

Rendszergazda WordPress bővítmény

Rendszergazda WordPress bővítmény

Nem tudja (vagy nem tudja) kezeli a MySQL adatbázisokat? A Rendszergazda beépülő modul minden szükséges energiát megad a WordPress adatbázis (ok) kezeléséhez az ismert WordPress adminisztrációs területről. Mennyire jó?

Bármit megtehet a táblázatok böngészésétől az SQL lekérdezések futtatásáig és az adatbázis-optimalizálás végrehajtásáig, többek között a funkciók között. Ez tényleg alapvető, és akkor szórakozni fog, ha szereti belépni a DB-kbe. A Rendszergazda kompatibilis a WordPress 3.9.1 és a WordPress Multisite weboldalakkal, tehát, és azt hiszem, jól le van fedve. Több mint 100K letöltéssel rendelkezik, és 4,8 / 5,0-os fényes besorolással rendelkezik.

Objektumok hibakeresése WordPress beépülő modul

Hibakeresés a WordPress beépülő modulból

Helló WordPress fejlesztő! A hibák elemzése és a WordPress használatával történő fejlesztés jobb megértése? Ha igen, akkor a Objektív hibakeresése pontosan az, amire szüksége van. A 4,9 / 5,0 besorolással bíró, ez az egyszerűen telepíthető és használható plugin sok információval szolgál, mint például memóriahasználat, operációs rendszer, WordPress verzió, oldalbetöltési idő, lekérdezési információk, gyorsítótár-információk, cron-információk, FTP és SSH meghatározások, cookie-meghatározások, rövid kódok és még sok más. A Frank és az Inpsyde GmbH által kifejlesztett Debug Objects egy nagyszerű bővítmény minden ott lévő WordPress fejlesztő számára..

WP Super Edit WordPress bővítmény

WP Super Edit WordPress bővítmény

Mindig is több funkcióra vágyik a wysiwyg vizuális szerkesztő segítségével? Mindig szeretné, ha bizonyos szolgáltatások elérhetők lennének? Nem adna még szórakozást blogszerző kalandjához? Unod már, hogy vár egy plugint, amely kielégíti ezt a kívánságot? Nos, a várakozásnak vége! A WP Super Edit hozzáadja az egyedi TinyMCE plug-ineket és a gombokat a vizuális szerkesztőhöz, így további funkcionalitást biztosítva a tartalom életre kelítéséhez. Ennek a bővítménynek a fő jellemzői a felhasználóbarát drag and drop felhasználói felület, a beépített WordPress opciókhoz való hozzáférés, az extra TinyMCE plugins és gombok, az egyszerű telepítési és konfigurációs lehetőségek. A WP Super Edit besorolása 4.0 / 5.0 és több, mint 250K letöltés.

Aihrus WordPress plugin beszámolói

Aihus WordPress plugin beszámolói

Ajánlások hozzáadása a webhelyéhez nagyszerű módja az ügyfelek bizalmának növelésére az online márka körül. Az Aihrus által tett ajánlások egy nagyszerű bővítmény, amely segít szövegek, képek vagy videók elcsúsztatásában forgó ismertetők készítéséhez, vegyes tartalom csúsztatásához, az ajánlások véletlenszerű megjelenítéséhez, elhalványulás és más átmenetek hozzáadásához az ajánlásokhoz, a tartalom szűrése kategória, azonosító vagy címkék szerint. A lenyűgöző 4,4 / 5,0 értékű letöltéssel és több mint 450 000 letöltéssel az Aihrus által tett ajánlások a következő funkciók közül legismertebbek: API az ajánlások testreszabásához, barátságos felület, CSS stílus, rövid kódok, widgetök és egyedi mezők a cím, e-mailek, hely, társaság stb.

Résztvevő adatbázis WordPress bővítmény

Résztvevő adatbázis WordPress bővítmény

Ha egy WordPress tagsági webhelyet kíván elindítani, vagy már van ilyen, akkor rendelkeznie kell a tagok adatbázisának létrehozására és karbantartására szolgáló eszközökkel. Ez azt jelenti, hogy a Résztvevői adatbázis bővítmény. Ez a beépülő modul lehetővé teszi egyedileg rekordok bevitelét, CSV-fájlból történő feltöltést, vagy a tagok saját létrehozását. Ez a plugin teljesen testreszabható, lehetővé teszi több űrlap létrehozását a rekordok gyűjtéséhez, fantasztikus rövid kód funkciókat tartalmaz, funkcióit az űrlappal való átirányításhoz a kitöltéskor, az e-mail értesítések támogatását és még sok más. A résztvevői adatbázis osztályozása 5.0 / 5.0 (a legmagasabb, amit eddig láttunk), és közel 100K letöltés.

AJAX élő helyesírás-ellenőrző WordPress beépülő modul

Ajax élő helyesírás-ellenőrző WordPress bővítmény

Helyesírási hibák? Most nem akarjuk? Ez egy egyszerű, de hatékony plugin, amelyet a Lab4Games (Kepo-ing Zz85) készített. Az Ajax helyesírás-ellenőrző lehetővé teszi helyesírási hibák észlelését menet közben. Könnyen telepíthető és használható, és integrálható Chris Meller Google helyesírás-ellenőrzése és Gassison Locke helyesírás-ellenőrzés szolgáltatások.

Firestats (+ táblázatok) WordPress plugin

FireStats WordPress bővítmény

A statisztikák és a forgalmi mutatók megszállottja? Szeretne teljes mértékben megérteni a forgalmat anélkül, hogy elhagyná a WordPress rendszergazda irányítópultját? A Firestats csak a WordPress admin beépülő modulja, amelyre szükséged van. A Firestats sok betekintést nyújt a forgalomhoz. A telepítés után a beépülő modul lehetővé teszi a forgalom lebontását, és többek között a felhasználó IP-címét, lakóhelyének országát, az operációs rendszert és a böngésző típusát tartalmazza. Firestats Charts (egy plugin önmagában, de WordPress bővítménynek nevezheti) részletes Tűzjelző táblázatok, megbízható grafikus ábrázolást ad a forgalmáról.

WordPress Mobile Pack WordPress bővítmény

WordPress Mobile Pack WordPress bővítmény

Ne csak hozzon létre egy jól reagáló WordPress-webhelyet, amely jól néz ki a mobileszközökön, hanem hozzon létre egy mobilalkalmazást a WordPress Mobile Pack használatával, és adja meg a mobil látogató gazdagabb felhasználói élményét (UX). Közel 600 000 letöltéssel és az átlagon felüli 3,8 / 5,0 besorolással ez a WordPress mobilcsomag bloggereknek, tartalommarketingnek és kiadóknak készült, akik mobil olvasókat szeretnének szerezni.

A plugin a Windows Phone 8, az iPhone készülékekkel, valamint az Android telefonokkal működik, és kompatibilis a fő böngészőkkel. Ráadásul a WordPress Mobile Pack kompatibilis a WordPress 3.9.1 legújabb verziójával, és olyan nagyszerű funkciókkal rendelkezik, mint például egy reagáló felület, az illesztési lehetőségek, a hozzászólások és a hozzászólások szinkronizálása, valamint az elemzés sok más testreszabható szolgáltatás között..

Broken Link Checker WordPress bővítmény

Broken Link Checker WordPress bővítmény

Az emberek és a Google robotok nem szeretik, ha 404 hibaoldalra küldi őket. Ha nem tudták, a megszakadt hivatkozások súlyosan károsíthatják SEO-ját, ráadásul eljuttathatják a potenciális ügyfeleket. Szóval, hogyan lehet megszabadulni a megszakadt linkektől? Először meg kell találnia a megszakadt hivatkozásokat. Itt jön be a Broken Links Checker beépülő modul. A beépülő modul figyelemmel kíséri a blogodban a megszakadt hivatkozásokat, és azonnal értesíti Önt.

A Broken Link Checker a legjobb testreszabási lehetőségeket kínálja, a linkeket automatikusan szerkesztheti a plugin oldaláról, ellenőrzi a linkeket az Ön webhelyén, hozzáadja a rel = ”nofollow” attribútumot a törött linkekhez a keresőmotorok robotjainak, a szűrhető linkeknek stb. 4,1 / 5,0 és több, mint 2,5 millió (millió) letöltés (Eltekintve: Ha könnyíti meg az oldal betöltését, ellenőrizheti a megszakadt hivatkozásokat egy olyan online szolgáltatással, mint például W3C kapcsolat ellenőrző a plugin telepítése helyett).

Google Authenticator WordPress beépülő modul

Google Authenticator WordPress beépülő modul

Ahogyan egy nemrégiben írtunk, a WordPress biztonsága komoly kérdés. Hacsak nincs Vaultpress vagy hasonló szolgáltatás, soha ne hagyja véletlenül a WordPress biztonsági kérdéseit. A Google Authenticator plugin kétfaktoros hitelesítést kínál Önnek a WordPress webhelyéhez. A teljes művelet a Google Hitelesítő alkalmazáson fut. A nagyszerű 4.8 / 5.0 besorolással a Henrik Schack által készített Google Authenticator az a plugin, amelyre szükség van a WordPress biztonságának megerősítéséhez.

Keresés a Regex WordPress beépülő modulban

Keresés a Regexben

A Search Regex egy szerepet játszik, és jól játszik. A bővítmény lehetővé teszi a keresést és a cserét bármilyen típusú adatok a webhelyén. Oldalakat vagy hozzászólásokat keres? Kategóriák, címkék vagy megjegyzések? Bármely kívánt gombot megtalálhatja és cserélheti egy gombnyomással. Ez a bővítmény célja, hogy megkönnyítse a webhelyek migrációját. Ne feledje, milyen nehéz fájlokat találni a webhely áthelyezése után? John Godley Search Regex automatikusan működik, és vonzóan 4,7 / 5,0.

AdRotate WordPress bővítmény

Adrotate WordPress beépülő modult

Sok hirdetéssel dolgozik? Lehet, hogy több webhelyed is rendelkezik (vagy üzemeltet), amelyeknél több hirdetés is érkezik? Hogyan kezeli a hirdetéseket? Hogyan viselkedsz egészségesen? Az AdRotate-ot választotta. Több mint 770K letöltéssel és 3.8 / 5.0 besorolással az AdRotate lehetővé teszi hirdetések egyszerű hozzáadását és kezelését. Alapszintű cucc; a központi irányítópulton keresztül kezelheti a hirdetéseket, amely rengeteg lehetőséget kínál Önnek. Ez a plugin valóban uralja a hirdetéseit. Arnan de Gans, a szerző biztos abban, hogy imádni fogja az AdRotate-ot. A pénzkeresés rendkívül egyszerű lesz – állítja Arnan.

Redux Opciók Keret

Redux Opciók Keret

Ez egy plugin. Nem, ez egy keret. Nos, a szerzők szerint: A Redux egy egyszerű, teljes mértékben kibővíthető és érzékeny választási keret a WordPress témákhoz és beépülő modulokhoz. A kiváló 5.0 / 5.0 besorolással a Redux Framework messze egyszerűsíti a WordPress téma és a plugin fejlesztését. Kínál egy kibővíthető és korszerűsített WordPress keretet, amellyel együttműködhet (még rengeteg prémium Redux kiterjesztésük is van). Ez a plugin segít elérni a talajt, amikor fut a WordPress téma és a plugin fejlesztése. Nézze meg a képernyőfotók némelyikét, amelyek a Themeforest-en állnak rendelkezésre, hogy megnézze, mekkora lehetséges a Redux használatával.

Inline Comments WordPress plugin

Inline Comments WordPress plugin

A megjegyzések jelzik, hogy a célközönség hogyan reagál az üzenetére. Soha ne kerülje el a megjegyzéseket a WordPress webhelytulajdonosként. Ehelyett hozzájárulnia kell a vitához, és az olvasókat jobban otthon érezze. Arra is kötelessé kell tennie, hogy ösztönözze az olvasókat, hogy olyan megjegyzéseket fűzzenek hozzá, mint például a beépített megjegyzések. Amit ez a remek kóddarab tesz, hozzáteszi hozzászólásainak „… a megjegyzésrendszerét a bekezdések, címsorok és egyéb szakaszok oldalához…”. A plugin meglehetősen egyszerűen telepíthető és testreszabható, és úgy működik, hogy egy buborékot ad a kiválasztott szakasz oldalához. Az Inline Comments Kevin Weber fejlesztette ki, és 4,8 / 5,0 besorolással rendelkezik.

Lebegő rendszergazda menü WordPress beépülő modul

Lebegő rendszergazda menü WordPress beépülő modul

Szeretne ügyfeleinek további helyet foglalni a WordPress adminisztrációs területén? Ehhez csak a bővítményt hozjuk neked. Találkozzon a Float Admin Menu menüvel, egy szuperhatékony WordPress rendszergazda beépülő modullal, amely balra felfelé helyezi át az adminisztrátor menüt. A menüt bármikor kibővítheti. A plugin teljes mértékben reagál, működik a WordPress 3.9.1-rel és lenyűgöző minősítéssel rendelkezik: 5.0 / 5.0. Úsztam az admin menüt, és imádtam. Az aktiváláskor működik.

Töltse le a Monitor WordPress beépülő modult

20-ük-wordpress-admin-plugins-download-monitor-wpexplorer

Szolgáltat digitális termékeket az Ön webhelyén? Szeretné nyomon követni a letöltési tevékenységeket? Ha igen, a Download Monitor beépülő modul segítséget nyújt a letöltések hozzáadásához és kezeléséhez egy barátságos felhasználói felület (UI) használatával, fájlok hozzáadására a hozzászólások szerkesztése közben, tükörhivatkozásokat tartalmaz a letöltésekhez, a letöltések számának nyomon követését, a letöltésekhez való hozzáférés korlátozását és ellenőrzését. több. A Download Monitor letöltését több mint 620 ezer alkalommal töltötték le, és 3,9 / 5,0-os besorolással rendelkezik.

Rajtad a sor

Remélhetőleg talált néhány új plugint, amelyek segítenek a WordPress webhely (ek) en. Tud valamelyik WordPress rendszergazda beépülő modulról, amelyet itt szeretne látni? Kérjük, ossza meg velünk a megjegyzéseket. Boldog fejlődő!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map