20+ legjobb WordPress üzleti témák 2020

A legjobb WordPress üzleti témák

Minden üzleti vállalkozás számára az üzleti terv egyik kulcsfontosságú elemének az Ön webhelyének kell lennie. Nemzedékünk napközben egyre inkább a technológiára összpontosít, és ha még nem rendelkezik mobilkész webhellyel, akkor el fogja hagyni egy hatalmas piacrészt. Nem tudom, hol kezdjem?


Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Mi teszi a nagyszerű WordPress témát?

Ez egy nagy kérdés – mi teszi egy nagyszerű üzleti témát? Mely funkciók vagy lehetőségek? Nos, ez tényleg az Ön vállalkozásától függ. A WordPress mindenkinek kínál valamit, és bármilyen bővítmény segítségével bármilyen extra funkciót hozzáadhat webhelyéhez. Van azonban néhány kulcsfontosságú funkció, amelyet valószínűleg a dobozból ki szeretne szerezni.

Szolgáltatások
Végül is vállalkozás vagy, tehát szüksége van egy módra, hogy megosszák az ügyfelekkel pontosan azt, amit csinálnak. Szolgáltatási kínálat magyarázata Ezt el lehet érni egy dedikált szolgáltatások egyedi posta típusával vagy egyéni alkalmazottak moduljával, vagy akár ikondobozokkal is.

Személyzet
Nem szeretné, hogy találkozzon a kedvenc vállalkozásod emberekkel? Nos, az ügyfelek szeretnének találkozni veled – vagy legalábbis megismerni egy kicsit. Ossza meg fényképeit a csapatról, a címüket vagy esetleg néhány érdekes apróságot az egyes személyekről. Vállalkozása weboldalának személyesebbé tétele elősegítheti a kapcsolat megteremtését közted és az ügyfél között, és szem előtt tarthatja Önt.

Portfólió és galéria
Ez megegyezik azzal, amit mondtak a személyzetről – az ügyfelek megismerkedni akarnak veled, vállalkozással, valamint a termékekkel vagy szolgáltatásokkal. Ha galériát vagy portfóliót ad hozzá, akkor esélye van arra, hogy ténylegesen összerakja cuccát a potenciális új ügyfelek számára. Adja hozzá a legjobb munkáját, mutassa meg az ügyfelekkel kapott eredményeket, vagy egyszerűen mutassa be csapata tevékenységét. Ismét szeretné kapcsolatba lépni az ügyfelekkel.

Beszámolók
Csak légy őszinte. Használt valaha a Yelp, az Angies List vagy más véleménytípusú webhelyet a döntéshozatalhoz? Vállalkozásának webhelyén bizonyítékokkal bizonyíthatja a boldog ügyfelek stabil tapasztalatait. Egyes témák egyéni üzenettípusokat adnak hozzá, mások oldalkészítő modulokat vagy kütyüket tartalmaznak, vagy beilleszthetik magukba egy szövegmező segítségével. Bármennyire is hozzáadják őket, a beszámolók nagy befolyást gyakorolnak az új ügyfelekre.

Közösségi kapcsolatok
Szeretne kapcsolatot tartani az ügyfelekkel? Szeretne új ügyfeleket elérni? Szeretne megosztani egy promóciót? Szüksége van a közösségi médiára. A témák attól függnek, hogy hozzáadnak-e társadalmi hivatkozásokat (fejlécek, kütyü, oldalkészítő modulok, alkalmazottak profiljai stb.), De győződjön meg arról, hogy vannak-e valahol a webhelyén (és természetesen az aktív közösségi média-fiókok is megfelelnek)..

Természetesen ezek csak néhány tulajdonság, amelyre a vállalkozások többségének szüksége lesz. Az Ön vállalkozásától függően érdemes keresni WooCommerce támogatás, ha saját termékeit, WPML kompatibilitást és fordítás fájl beillesztés, ha azt szeretnénk, hogy könnyen lefordíthassa webhelyét több nyelvre, vagy akár még egyszer is események menedzsment képességek, ha a jövőben számos esemény szervezését tervezi.

A legjobb ingyenes és prémium WordPress témák vállalkozások számára

Tehát most, hogy tudja, mit kell keresnie, ideje kijönni és megtalálni a témát. Segíteni Önnek összeállítottunk egy listát a legjobb vállalati és üzleti WordPress témákról az internetről (megjegyzés: ezeket a témákat nem teszteltük mindegyikük, a választásunk a témaoldalakon megadott információkon alapul). Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a szabad és a prémium témák megfelelő keverékét is beépítsük, tehát függetlenül attól, hogy mennyi vállalkozása lenne költségvetése, van egy WordPress téma az Ön számára (bár nézd meg a sablonok listája által WPThemesChecker további választásokhoz). Tehát folytassuk azzal, amire valójában itt vagyunk!

1. Összesen

Teljes Drag & Drop többcélú WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ha olyan témát szeretne, amelyen minden harang és síp van, a Total az az út. A Themeforest egyik legnépszerűbb témája, a Total mindent megtehet. A mellékelt Visual Composer oldalkészítő lehetővé teszi, hogy az oldal elemeit teljesen egyéni elrendezések létrehozásával húzza és dobja – nincs szükség kódra! Szinte minden elemhez korlátlan színválaszték, több száz ikon és sok egyedi oldalépítő elem létezik, amelyek nem találhatók más témákban. Adja hozzá az összes alkalmazottat, vásárlói ajánlásokat, szolgáltatásokat, oldalakat, korlátlan portfóliókat, áruházak tárolását, eseményeket, kapcsolatfelvételi űrlapokat és még sok minden mást. Ráadásul a teljes téma érzékeny, így az oldalai és a hozzászólásai mobilon is jól néznek ki.

2. Elegáns (ingyenes)

Elegáns ingyenes üzleti WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Szüksége van egy egyszerű üzleti témára? Próbálja ki az Elegant elemet. Ez a professzionális és teljesen ingyenes üzleti téma a WordPress-hez mindent tartalmaz, amire szükség van az üzleti webhely ingyenes létrehozásához. A téma tartalmaz egy kiemelt honlap-csúszkát, egy szép portfólió egyedi posta típusát, egy hasznos személyzet egyedi posta típusát, egy funkciós részt ikonokkal (tökéletes néhány szolgáltatás hozzáadására) és természetesen egy teljes blogot. Ezen kívül lehetősége van betűtípusokra, egyedi logóra, egyedi szerzői jogokra és még sok másra.

3. Elülső

Elülső professzionális többcélú WordPress téma

A Front egy lenyűgöző, többcélú téma, amely tökéletes üzleti webhelyek számára, valamint blogok, alkalmazások, ügyfélszolgálatok, ügynökségek és egyebek számára. Több mint 150 Gutenberg oldal-készítő blokkkal, valamint 25 vagy több előre beépített demóval könnyű létrehozni a tökéletes weboldalt. Ez a nagyteljesítményű téma büszkélkedhet a mega menü, a parallaxi görgetés, a tartalom vagy a kép csúszka, a falazott rács elrendezés, az egyedi színek és a színátmenetek, valamint tonna további funkcióival. És mivel a Gutenbergre épült, a WordPress alapmagát használja webhelyének felépítéséhez – a dolgok szupergyorsan tartása!

A témát úgy is tervezték, hogy tökéletesen működjön együtt a népszerű pluginekkel, hogy széles körű funkcionalitást biztosítson. Telepítse a WP Job Boardot a saját felépítéséhez állásleírási oldal elöl. Vagy adjon hozzá WooCommerce-t, így bolt hozzáadása a webhelyhez szellő. Valójában szinte semmi, amit a Front nem képes megtenni!

4. Zerif PRO

Zerif Pro Business WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ha valaha is tanulmányozta az ingyenes témákat a WordPress.org webhelyen, akkor biztosan látta a mega népszerű Zerif Lite témát. Nos, a Zerif Pro a prémium verzió, amely rendkívüli tulajdonságokkal rendelkezik az Ön vállalkozása számára. A téma testreszabható kezdőlapot tölt be, ahol lehetőségek vannak a szolgáltatások, portfólió, csapat, árképzés, ajánlások, kapcsolatfelvételi űrlap és még sok más hozzáadására. Ezen kívül lehetősége van a színekre, a parallaxis háttérre és néhány fantasztikus egyedi kütyüre.

5. Parallax One

Parallax egy ingyenes üzleti WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Parallax One egy ingyenes, egyoldalas WordPress téma, amely tökéletes a vállalkozások számára. Ez a téma a könnyen használható szakaszokat tartalmazza szolgáltatások, csapat, beszámolók, feliratok és blog hozzáadásához. Ennek az ingyenes témának még egy boltja is van. Tehát csak azért, mert kicsi költségvetéssel rendelkezik, nem azt jelenti, hogy nem hozhat létre szép, egyoldalas webhelyet – csak adja meg a Parallaxnak egy.

6. Szabadúszó motor

FreelanceEngine Business WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A FreelanceEngine programot úgy tervezték, hogy átfogó munkaállvány-megoldást kínáljon a vállalkozások és a szabadúszók számára (hasonlóan a Upwork-hez). De ez a téma sokkal többet tehet, mint a listázás. Mivel magában foglalja a Visual Composer alkalmazást, az elemek húzásával és leejtésével bármilyen szükséges egyéni oldalt létrehozhat, amellett, hogy a saját állásfoglalásait közzéteszi (vagy másokat tárol).

7. OneEngine (ingyenes)

OneEngine ingyenes üzleti WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ha egyoldalas megoldást szeretne, ellenőrizze a OneEngine alkalmazást. Ez a tömör téma kiváló lehetőség egy kezdőoldal vagy splash oldal létrehozására vállalkozása számára. Egy szép oldal betöltővel, egyszerű csúszkával, szolgáltatásokkal, az idővonallal, az ügyességi táblákkal, a személyzettel, a számlálókkal, az árképzéssel és a beépített elemekkel, a OneEngine nagyszerű indulást jelent minden kisvállalkozás számára.

8. CleanPort

A CleanPort Business WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ha professzionális üzleti témára van szüksége, amely a portfólióra összpontosít, akkor a CleanBold nagyszerű választás. Ennek az üzleti portfóliónak a WordPress témájához egy egyedülálló kezdőlap tartozik, ahol bemutathatja munkáját, szolgáltatásait és a legutóbbi blogbejegyzéseket. A téma kiemelése a gyönyörű portfólió lesz, ahol bemutathatja csapata korábbi projektekkel kapcsolatos munkáját. Ezenkívül rengeteg testreszabási lehetőség áll rendelkezésre a színek, betűtípusok és stílusok finomítása érdekében, hogy egy ilyen típusú webhelyet hozzon létre.

9. Media Consult

Media Consult WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Media Consult egy prémium WordPress téma, amelyet a vállalati üzleti és portfólió-webhelyek szem előtt tartásával fejlesztettek ki, de szinte bármilyen típusú webhelyre, például személyes blogokra is használható. A téma támogatást nyújt az Elementor oldal készítőjének, hasznos forráskönyvtárat (háttérképekhez, jelentésekhez és e-könyvekhez), rengeteg sablont és rövid kódot, valamint még sok minden mást kínál.

10. Ultra

Ultra üzleti WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Ultra egy rugalmas WordPress-téma, amely segítségével tetszőleges számú professzionális üzleti webhelyet hozhat létre. A drag and drop elrendezés készítőjével csak a fantáziád korlátozódik. Adjon hozzá csúszkákat, videókat, párhuzamos háttereket, feliratokat, portfóliókat, WooCommerce üzleteket és még sok minden mást. Ráadásul könnyen használható színek, betűtípusok, képalkotó elemek és oldal-elem animációk adhatnak további pizzákat.

11. Kollektív

Kollektív üzleti WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Collective egy kreatív üzleti WordPress téma, játékos színekkel és stílusokkal, amelyeket ügyfelei emlékeznek. A téma merész színválasztással rendelkezik (amelyet könnyedén meg lehet változtatni a beépített színválasztóval), egy lenyűgöző HTML5 csúszkát, a beépített mega menüket, az egyedi rövid kódokat és még sok minden mást.

12. Kéziszerszámok (ingyenes)

Gadgetry Ingyenes WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ez a kedves kis ingyenes téma csak tökéletes a professzionális weboldalak számára. Az eszközkészlethez olyan lehetőségek tartoznak, amelyek már a dobozból ki vannak csúsztatva, egyedi színekkel és rövid kódok hozzáadásával az egyedi megjelenésű oldalak létrehozásához (csak adjunk hozzá gombok, táblázatok, oszlopok, fénydobozok, térképek és más kódokhoz oldalakat a szolgáltatások és személyzet).

13. Vállalati (ingyenes)

Vállalati ingyenes üzleti WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az utolsó téma, amelyet meg akarunk osztani, az ingyenes vállalati WordPress téma. Ennek a tiszta és minimális témának van néhány nagyszerű tulajdonsága, hogy elinduljon, mint például egy könnyen használható honlap csúszka és szolgáltatások rész, beépített portfólió a projektek bemutatására, a személyzet egyedi posta típusa az összes csapattag hozzáadására, teljes blog, stílusban tipográfia és a Symple Shortcodes 2.0 támogatása (amelyet közösségi ikonok, lapok, harmonikák, árazási táblázatok, ügyességi táblák, postacsúszkák és még sok más hozzáadásához használhat).

14. Harbour

Harbour Business WordPress téma

A Harbour téma szépen minimális és modern téma, amely sok vállalkozás számára tökéletesen alkalmas. A tiszta és professzionális elrendezés révén sok iparágban könnyen alkalmazható. Használja a portfóliót fényképező webhelyéhez, a hősterületekhez és az ügyfelek beszámolóihoz egy meggyőző ügynökségi oldalhoz, vagy vegye figyelembe a mellékelt gyermek témát, és készítse el álmai webhelyét, hogy bemutatja webfejlesztési képességeit. A téma magában foglalja az egyedi menüstílusokat, 10+ ingyenes ThemeBeans bővítményt, több portfólióstílust és még sok más.

15. 2. monstroid

Monstroid 2 Business WordPress téma

Hozzon létre egy jobb weboldalt vállalkozása számára a Monstroid WordPress témával. Ez a hatalmas téma 9 előre beépített mintademokat tartalmaz, amelyekkel gyorsan elindíthatja webhelyét. Ezután használja ki a fejléc, a blog elrendezésének, az egyedi kütyü, a hasznos mellékelt pluginek (például az Eseménynaptár, a Cherry Trending Posts, a MotoPress menü, a Cherry Socialize stb.), Az e-kereskedelem, a szociális és a beépített lehetőségek létrehozásához a létrehozásához a saját weboldala.

16. Ügyvéd és ügyvéd

Ügyvéd és ügyvéd professzionális WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Hozzon létre professzionális online jelenlétét az Ügyvéd és ügyvéd WordPress témájával. Ez a pénzügyi ágazat témája nagyszerű módja annak, hogy pozitív első benyomást keltsen új ügyfelek keresésekor. A téma minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre meg kell osztania a pénzügyi vállalkozását, mint például üzleti szolgáltatások, mérföldkövek, személyzet, portfólió és így tovább. Ráadásul könnyű az indulás. A Réteg és Ügyvéd téma egy egyszerű demo-tartalom-telepítővel, 30 éves vagy annál több kész oldalsablonnal, párhuzamos csúszkákkal, fejléc és lábléc elrendezéssel, valamint egy témabőr-váltóval érkezik..

17. Divi

Kétféle WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Biztosan hallottál már az Elegant Themes Divi WordPress témájáról? Ez a népszerű opció egy többcélú téma, amelyhez előre csomagolva vannak a könnyen használható mintademo-elrendezések, az érzékeny szerkesztés, a színek / méret / méret / távolság / stb egyszerű testreszabási lehetőségei, valamint az egyedi bővítmények, beleértve a Divi drag and drop oldalkészítőt. Az audiolejátszók, az ügyességi táblák, a cselekvésre ösztönző elemek, a lapok, a közösségi követés, a navigáció utáni megjelenítés, a videó csúszkák, a szűrhető portfóliók, az árazási táblázatok és még sok minden más segítségével elkészítheti vállalkozásának méltó weboldalt..

18. Themify Ultra

Themify Ultra WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Themify Ultra egy rugalmas WordPress téma, amely teljes mértékben érzékeny és stílusos opciókkal készítheti el saját egyedi webhelyét. Ezenkívül a téma több mint 100 dollár prémium kiegészítőket tartalmaz a visszaszámlálásokhoz, az előrehaladás sávokhoz, számlálókhoz, névjegyekhez, WooCommercehoz, ütemtervekhez, képgalériákhoz, írógéphez, térképekhez, árazási táblázatokhoz és pro csúszkákhoz. Miközben rengeteg testreszabási lehetőség van, az előre beállított színválasztás és az oldal elrendezési sablonok lehetővé teszik a gyors és egyszerű indítást még a kezdők számára is.

19. Jobify

Jobify Business WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Jobify egy erőteljes, WordPress témájú hirdetőtábla-téma JSON-alapú, gazdag kivonatokkal, automatikus lejátszási tartalombeállításokkal, helyszűréssel, támogatás folytatásával, lokalizált fájlokkal a fordításhoz és retina képfájl-támogatással, így könnyű felépíteni vállalkozását és új bérlőket találni. Ezenkívül a téma intuitív drag and drop honlapkészítőt tartalmaz az élő WordPress testreszabóban. Szeretne még jobb munkamotort építeni? A Jobify kompatibilis olyan népszerű pluginekkel, mint például a WP Job Manager, a Resume Manager, a WooCommerce Listings, a Slider Revolution és még sok más, amelyek funkciókat és funkcionalitást adhatnak az Ön webhelyére..

20. Öntöde

Öntödei többcélú WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Öntöde egy dinamikus WordPress téma, amelyet minden típusú vállalkozás számára létrehoztak. Az olyan funkcióknak köszönhetően, amelyek többek között a böngészők közötti kompatibilitást, az érzékeny kialakítást, a hatékony témaopciókat, a korlátlan elrendezést és a fordítási támogatást nyújtják. Az Foundry kiválóan alkalmas mind a kis-, mind a nagyvállalatok számára. Csak telepítse a témát, majd használja a mellékelt Visual Composer bővítményt, és húzza át a tökéletes webhely vagy céloldal elrendezéséhez..

21. FinanceGroup

FinanceGroup Számviteli üzleti WordPress téma

A FinanceGroup téma egy klasszikus stílusú üzleti és számviteli WordPress téma. A mellékelt TemplateMonster drag and drop oldalkészítővel gyorsan létrehozhat testreszabott webhelyet a 25+ oldalmodulok, előre beállított és konfigurációs beállítások segítségével. A téma szintén kompatibilis az Ecwid-rel, így ha úgy dönt, hogy további termékeket vagy üzleti szolgáltatásokat kínál online, akkor közvetlenül a saját internetes üzletében értékesítheti a témát..

22. iBusiness

iBusiness WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az iBusiness része a WordPress témák egyszerűen használható, egyszerűen használható kattintási és szerkesztési új sorának. Egyszerűen csak megy az élő bemutatóra, rákattint a testreszabás gombra, majd a vizuális szerkesztő segítségével szó szerint rákattint és szerkeszthet a téma különféle összetevőire (feliratok, szolgáltatások, háttérképek, személyzet, portfólió, blog, árazási táblázatok, elérhetőségek, stb.). Amikor elkészült, exportálja az elkészült kitöltött témafájlokat az élő webhelyre. Egyszerű peasy.

Több forrás vállalkozása számára

De ne hagyja abba csak a professzionális megjelenésű weboldalt: sok mindent meg kell tennie az online jelenlét, marketing és sok más érdekében. Íme néhány hasznos cikk a szerzőktől, amelyek a helyes irányba mutatnak.

 • Az online jelenlét egyszerűsítése a WordPress segítségével
 • A WordPress webhelyének legfrissebb útmutatója
 • Hogyan lehet növelni az átváltási arányokat
 • Hasznos WordPress-bővítmények a helyi vállalkozások számára
 • Hogyan építsünk egy szabadúszó vállalkozást, egy Symple WordPress Guide

Ha további javaslata van, kérjük ossza meg azokat az alábbi megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map