20+ legjobb WordPress témák zenészek számára

A legjobb WordPress témák zenészek számára

Ez egy gyors tempójú, internetvezérelt világ, és a tudás, hogyan kell hatékonyan eladni magát, kulcsfontosságú tényező annak, hogy mennyire sikeres leszel. A WordPress témái és beépülő moduljai kulcsszerepet játszanak a rajongókkal való interakcióban, és ebben a bejegyzésben a lehető legjobbat fogjuk bemutatni, amit a WordPress a zenészek számára kínál a témákhoz kapcsolódóan..


Függetlenül attól, hogy csak zenészként indul, vagy már olyan zenekarban létezik, amely már rendelkezik tisztességes követéssel, az, hogy miként mutatkozik be az interneten, jelentheti a különbséget a sztárság és a homályosság között. Valószínűleg van egy olyan képe, amelyet közeli és kedvesedben tart, de milyen képet szeretné, ha hamarosan minden imádnivaló rajongója beleszeret? Milyen zenét és életmódot képvisel??

Nézzük meg a WordPress legnépszerűbb zenei témáinak néhány részletét, hogy fel tudjon lépni és ringathasson.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Lush

buja wordpress zenei téma

A zene táplálja a lelket – egyetemes nyelv, amelyet sok ember élvezik. Ha több lélekre törekszik zenéjével, akkor szüksége van egy gyönyörű és erőteljes WordPress zenei témára, például a Lush by power elit szerzői Iron Templates.

A Lush egy komplett megoldás a zeneiparban mindenki számára, a DJ-ktől a jazzmesterekig, a punk rockerekig és minden más zenei szakembertől, akikre gondolhat. Ez a szépség tele van mindenféle funkcióval, amelyekre figyelemmel kell kísérni a zenei munkát.

A 8 vagy annál több demóval, amelyeket egyetlen kattintással importálhat, a Lush rengeteg stílusú lehetőséget kínál az álmai zenés webhelyének felépítéséhez. Ráadásul ez a WordPress zenei téma a nagyteljesítményű WPBakery oldalkészítővel együtt szállít, amely abszolút ellenőrzést nyújt Önnek webhelyének megjelenése és teljesítménye felett..

Ez még nem ért véget. A buja hajók lenyűgöző fotóalbumokkal, korlátlan elrendezéssel, színekkel és betűtípusokkal, teljes funkcionalitású audiolejátszóval (gondolj szövegekre, véleményekre, Youtube videókra stb.), Diszkográfiával, Slider Revolution-nal, egy gyermek témájának, mint valamint retina és érzékeny kialakítás, ami azt jelenti, hogy zenéje több eszközön is jól néz ki.

Ezenkívül a Lush készen áll a WooCommerce-re is, vagyis elindíthatja zenéinek és rendezvényjegyeinek eladását, amint telepíti a témát. Ez plusz három menüstílust kap, így zeneszámait a szurkolóknak szolgálhatják ki, mint egy rockstar. Ezen felül megszerezheti a koncertek menedzserét és az események visszaszámlálási funkcióit, amelyek segítenek a zenei karrierje tetején maradni.

2. Hangfal

soundboard wordpress téma zenészek számára

Míg az álom egy weboldal létrehozásáról készül, amely világossá teszi a zenét, a Soundboard WordPress zenei témája más megközelítést alkalmaz a munkája értékesítéséhez. Ez a téma a rajongóit állítja előtérbe azáltal, hogy az összes szükséges információt közvetlenül a honlapra helyezi.

Az 5 egyedi kütyünek köszönhetően a boltban könnyen megjelenítheti a híreket, a turné dátumait, a legújabb albumot, a legújabb videókat, a legújabb fényképeket és még az elemeket is. Ezen kívül bármikor csatlakoztathatja saját kütyüit a honlaphoz, hogy rajongói számára kielégítő élményt biztosítson.

Az esztétikai osztályban a Soundboard sem csalódást okoz. Először két előre elkészített bőrrel szállítja, azaz világos és sötét bőrrel, így fejbemutatót adhat Önnek, amennyire csak egy gyönyörű webhelyet hozhat létre. Ezen felül könnyedén testreszabhatja a hátteret stílus hozzáadásához. Ráadásul a téma 5 különféle sablonnal és 5 egyedi hozzászólástípussal érkezik.

Ha úgy gondolja, hogy ez minden, tévedsz. A Soundboard zenei téma 800+ Google-betűtípussal és a Font félelmetes ikonokkal érkezik. Diskográfia, videók vagy képgalériák hozzáadása mindössze pont és kattintás kérdése. Ezen felül kap egy fényképes képet is, így rajongóik zavargás nélkül élvezhetik a koncertfotókat.

A legjobb az egész, hogy a Soundboard meglehetősen egyszerűen használható. A kezdők és a fejlesztők egyaránt imádni fogják ezt a WordPress zenei témát, köszönhetően a rugalmas lehetőségeknek, amelyek megkönnyítik a téma használatát. A téma kompatibilis a WooCommerce, a 7. űrlap és az összes főbb böngészővel.

3. Singl (Ingyenes)

Singl Free WordPress téma

Az Automattic tervezői közül a Singl egy minimalista téma, amely lehetővé teszi egy erőteljes online jelenlét létrehozását. Megdöbbentő fekete háttérrel és szürkeárnyalatos színsémával köteles a véleményt polarizálni, ezért ügyeljen arra, hogy az tükrözze a márkáját! Egyéb szolgáltatások közé tartoznak a ragacsos üzenetek, az egyéni menük, a fejlécek és a háttérképek, a beépített előfizetési forma és a szociális hálózati integráció.

4. MusicPress

zene sajtó wordpress zenei téma

Szüksége van egy erőteljes WordPress-témára, hogy zenéjét a közönség elé helyezhesse. A beépített funkciók, mint például audiolejátszó, diszkográfia és gyönyörű galéria, kötelesek. A SEO készenléti képesség és az érzékeny kialakítás két másik fontos tényező, amelyeket szem előtt kell tartani, ugyanúgy, mint a könnyű használat.

Ha egy WordPress zenei téma piacán van, amely megtestesíti ezeket a funkciókat, majd néhányat is, akkor csak a MusicPress WordPress témára kíváncsi.

A MusicPress a tökéletes WordPress zenei téma solo művészek, DJ-k, együttesek, rajongói oldalak, szórakoztató magazinok, lemezkiadók és minden más zeneorientált felhasználáshoz.. Egyéb figyelemre méltó funkciók közé tartozik a 3 előre elkészített bőr, egy kész áruház, 3 honlap csúszka, áttekintések, közösségi megosztás, egyedi rövidkódok, korlátlan widget-területek, legördülő menük és még sok más.

5. Byblos (ingyenes)

Byblos Ingyenes WordPress téma

A rendkívül tiszta és modern formatervezés érdekében ez az ingyenes WordPress téma pillanatok alatt elindíthatja és elkísérheti a játékot! Tökéletes zenészek számára, a Byblos by Smartcat egy teljes szélességű csúszka témája, amely jól néz ki és könnyen testreszabható. A falazott rácslapok nagyszerűek, ha sok galéria vagy hasonló van; megakadályozzák az oldalt, hogy túl zsúfoltsá váljon, ami elriaszthatja az embereket az Ön webhelyének felfedezéséhez. Ezen felül olyan funkciókat tartalmaz, mint a függőleges menü elrendezése, a beépített Search Engine Optimization (SEO), a Font Fantasztikus és a Bootstrap, az oldalsáv és a lábléc kütyü, a CSS3 animációk és a testreszabható cselekvési felhívások.

6. Zeneklub

zene klub wordpress zenei téma

A negyedik helyen van a Music Club, egy olyan WordPress zenei téma, amely valamilyen módon emlékeztet nekem a kártyajátékra és a négylevelű lóherere. Hallott már valaha az utóbbihoz kapcsolódó jó szerencse babonájáról?

By the way, egy 52 kártyás pakliban miért van a négylevelű lóhere, mint a klubok öltönyének szimbóluma, a háromlevelű lóhere helyett? Egy szerencsejáték bizonyos fokú szerencsére utalhat, nem ért egyet? De én eltávozom.

Ha ez a szerencsés napod, akkor a Music Club WordPress témája eltér a korábban látottaktól, mi az olyan funkciók listája, amelyek elmélyítik az elmédet.

A GoodLayers weboldalfejlesztő (k) és a nagyteljesítményű elit szerző nevéhez érkezett. A Music Club ideális megoldás klubzene rajongóknak, DJ-knek, zenészeknek, rádióállomásoknak és rendezvénytervezőknek, csupán néhány említésre.

Míg a Music Club használata egyszerű, a téma hatékony eszközökkel érkezik az események kezelésére és a zenei szenvedély megosztására a világgal.

A kedvelt funkciók között szerepel egy úszó audiolejátszó, amely a hallgatóval marad a webhely bármelyik oldalán, a nyitóoldal sablonja, az oldalkészítő, a csúszkák, a gyönyörű zenei albumok, a közelgő események funkciója, amely a rajongóinak teljes koncertadatokat és jegyeket kínál, és Tudok tovább folytatni.

Rengeteg fejlett téma opcióval és rugalmas tervezéssel semmi sem akadályozhatja meg az álmai WordPress zenei webhelyének felépítését.

7. FWRD

fwrd WordPress zene plugin

Tegyük fel, hogy egy személyhívót (linket kell beilleszteni) szeretne, amely többoldalas funkcióval rendelkezik. Ki tudja? Lehet, hogy a terv az, hogy a jövőben további oldalakat fog hozzáadni, még akkor is, ha jelenleg csak egyoldalas weboldalra van szüksége.

Függetlenül attól, hogy van-e ilyen konkrét igénye vagy szeretne mindkét lehetőséget választani, imádni fogja az FWRD WordPress témát.

Meleg, egyenesen az ajtón keresztül, ez a fúró visszaadja az életet az Ön zenei webhelyéhez. Ha viszont elindul, az FWRD szilárd alapot teremt webhelye számára.

Az 5 importálásra kész és még hamarosan megjelenő demóval soha nem lesz professzionális megjelenésű terve, hogy néhány funkciót összerajzoljon (vagy akár megzavarjon) az iparban.

Ez még nem minden, ez a WordPress zenei téma a népszerű WPBakery Page Builderrel érkezik, vagyis elrendezéseket készíthet ebből a galaxisból izzadság törése nélkül. Több mint 100 fejléc-kialakítási lehetőség hasznos, ha fantasztikus menüket szeretne egyszerűen összeállítani.

Egyéb funkciók közé tartozik az Essential Grid, a videó és a parallax háttér, a forró linkek (nagyszerű egy-személyes weboldalhoz), események és koncertek kezelője, zenealbumok, audiolejátszók, WooCommerce, fordításra kész, korlátlan elrendezés, színek és betűtípusok, Slider Revolution , érzékeny és retina-kész tervezés, gyermek téma és így tovább.

8. Blackoot (ingyenes)

Blackoot Lite Freemium WordPress téma

A Blackoot Lite egy ingyenes WordPress téma, amelyet a zenészek és a fotósok szem előtt tartásával terveztek. Ez az elegáns és érzékeny WordPress téma lehetővé teszi, hogy percek alatt professzionális weboldalt készítsen. A szolgáltatások közé tartozik a widgetizált területek, a testreszabható háttér, az automatikus fordítás és a teljes rugalmasságú kialakítás

Lehetőség van arra is, hogy frissítsen a prémium szintű Blackoot Pro-ra, amely több funkcióval és támogatással rendelkezik, például diavetítések készítéséhez, a Google Maps integrációjához és még sok máshoz..

9. Croma

croma wordpress zenei téma

A sikeres karrierépítés a zeneiparban nehéz, ahogy van. Sok mozgó rész van, és egy rossz mozdulat egy időben véget vethet a karrierednek. Ezért van szüksége egy gyönyörűen reagáló és hatékony WordPress témára, amely megkönnyíti a digitális marketing működését.

A Croma az egyik ilyen WordPress zenei téma. Ez a tökéletes többcélú téma DJ-k, zenészek, együttesek, lemezkiadók, producer és így tovább. A Croma WordPress zenei téma a funkciók szempontjából meglehetősen csúcstechnikát tartalmaz, ez valószínűleg az utolsó WordPress zenei téma, amelyre valaha szükséged lesz.

Olyan funkciókról beszélek, mint például 9 behozatalra kész demó, egy weboldalon elérhető AJAX audiolejátszó folyamatos lejátszással, zenealbumok, zökkenőmentes közösségi médiaintegráció, többoldalas sablonok, mély WooCommerce integráció, események és koncertek kezelője, 100% érzékeny kialakítás, gyors linkek, rugalmas fejlécek és még sok más.

10. Epron

epron wordpress zenei téma

Olyan keményen dolgozik a zenéjén, és csak a legjobb élményt szeretné ajánlani rajongóinak. Ezért nem tesz kifogást; csak a legjobb zenét hozod létre.

Ami a webhelyet illeti, azt sem szabad kifogásolni. Törekedjen arra, hogy a lehető legjobb weboldalt építse fel. A WordPress zenei webhely létrehozásának első lépése, amellyel rendkívül büszke, a megfelelő téma kiválasztása.

Ha fáradt a WordPress zenei témáiról, amelyek ígéretet tesznek a mennyre, de pokolra szállnak, mondj nagy köszönet Epronnak, Rascals elitíró.

Semmi cukorbevonat nélkül az Epron minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre szükséged van egy egyszerű, de hatékony zenei weboldal létrehozásához, akár kezdő, akár tapasztalt szakember vagy?.

Az Epron olyan funkciókkal büszkélkedhet, mint az ultra-rugalmas Muttley Framework, a kiváló eseménykezelő, a forradalmian új rövid kódkezelő, a gyönyörű fejlécek, a Slider Revolution, a Scamp zenelejátszó a Soundcloud támogatással, a WooCommerce-kész, reagáló elrendezés, sima CSS3-átmenetek, korlátlan színű, 380+ Google Betűkészlet, Nivo Slider, 6 egyedi üzenettípus, 4 egyedi widget és a lista folytatódik.

11. Decibel

decibel wordpress zenei téma

A WordPress zenei téma megfelelő nevével a Decibel segít, hogy zenei tartalmát a rockstar formájában világszerte felrobbantja. Ezzel a témával csak a képzelet áll elő, nem a funkciók hiánya.

Tudom, hogy a tökéletes téma kiválasztása kihívást jelent. Például kit hiszel? Milyen funkciókkal kell még kezdenie? Van-e buktatókat elkerülni? És egymillió és egy témával, amelyeket akkor választ, ha mindegyiknek gyönyörű promóciós anyagai vannak?

Nos, a Decibel megakadályozza a funkciók felpiszkálódását, és DJ, zenész, zenekar, lemezkiadó vagy bármely, a zeneiparral kapcsolatos igényeire koncentrál..

A téma olyan funkciókkal érkezik, mint 100+ elrendezés, 12 használatra kész honlap bemutatás, diszkográfia, túra dátumok, 6 belső oldalsablon, reagáló kialakítás, WPBakery Page Builder, Slider Revolution és gyönyörű galéria, hogy megérintse a jéghegy csúcsait..

12. JamSession

jamsession wordpress zenei téma

Lehet, hogy valami finomabbat szeretne – csak egy egyszerű és tiszta weboldal-kialakítást. De némi stílus mellett tudod, szép háttérrel, gyönyörű animációkkal, friss, modern dizájnnal és a művekkel. Ha ez így hangzik, akkor a JamSession csak a WordPress zenei témája, amire szüksége van.

A JamSession könnyen konfigurálható és testreszabható, ha kezdő vagy szakértő. Egyéb szeretett funkciók közé tartozik a teljes képernyős csúszkák, a csodálatos videó támogatás, az érzékeny baba, a blog, események, diszkográfia, gyönyörű fotógalériák és…

… Három, használatra kész demóval futás közben elérheti a talajt és testreszabhatja az út mentén, amíg le nem esik. Ja, igen, a JamSession a WPBakery Page építőjével, a csúszó fordulattal, a SoundCloud támogatással, az audiolejátszóval, az érzékeny tervezéssel, a több menü elrendezésével és a WooCommerce támogatásával érkezik.

13. Lucille

lucille wordpress zenei téma

Ezután megkapja a Lucille WordPress zenei témát, és azonnal rájön, hogy a tökéletes WordPress zenei téma keresése véget ért. Miért? Mivel a SmartWPress – a fejlesztő – vállalkozást jelent.

A nagyszerű kialakítás és az erőteljes funkcionalitás teszi ezt a wordPress zenei témát ideális megoldássá rádióállomások, lemezkiadók, zenészek, zenekarok, producerök stb. Számára..

A Lucille a WPBakery Page készítménnyel, 5+ importálásra kész demókkal, Slider Revolution, zökkenőmentes WooCommerce integrációval, érzékeny tervezéssel, korlátlan színben, téma testreszabással, több menüstílussal, 2 előre elkészített színes bőrrel, gyönyörű audiolejátszókkal, rugalmas háttérrel rendelkezik, egyedi postafajták eseményekhez, diszkográfia, galériák és így tovább.

14. Beat Heaven

beatheaven-zene-téma

Információ és letöltésView a Demo

A ThemeFuse maestráiból a Beat Heaven egy prémium, elegáns és érzékeny prémium téma, amelyet zenészeknek és együtteseknek terveztek, akik mindent szeretnének. Egy elmozdult világban ez a téma rajongóknak jár, útközben. Ez a szórakoztató, funky téma nagyszerű honlap-zenelejátszóval, eseménytámogatással és sok más funkcióval rendelkezik, amelyeket minden zene szerelmese szeretne.

Amint megérkezik a honlapra, merész elrendezéssel, több zeneszámú kezdőlap-zenelejátszóval, a közelgő események ütemtervével és egy album-körhintaval üdvözli Önt. Ezzel a témával könnyen létrehozhat saját zenei blogot, egy weboldalt a zenekar számára, egy helyet, amely népszerűsíti a hangfelvételi céget, vagy felhasználhatja a helyszínen várható események kezelésére. Ez egy nagyszerű téma, amely jól illeszkedik minden zenei webhelyhez.

A téma természetesen magában foglalja az összes olyan oldalt, amelyet szerettek, és amely a legtöbb ThemeFuse témához tartozik, például a blog, egy fantasztikus portfólió, hasznos galéria, a névjegy és a kapcsolattartó oldal. De ehhez a témához különféle sablonokat talál az előadó, az albumok, a helyszínek, az események és egyebek számára. Ezenkívül az egyéni rövid kódok használatával további elemeket adhat hozzá, és ezeket az oldalakat sajátossá teszi.

A Beat Heaven kicsinyíti a nagyítást és a görgetést a keverékből, és sima böngészési élményt nyújt Önnek táblagépén, okostelefonján vagy laptopján. A prémium szolgáltatások között megtalálható a könnyen használható oldalsablonok és elrendezések, a tiszta, integrált HTML 5 audiolejátszó, a teljes zenei videó támogatás (plusz a widget), az eseménymodul (idővonal-kijelzővel), a legújabb album-körhinta és még sok más!

15. Zene

zene-themify-téma

Információ és letöltésView a Demo

A zene egy merész parallaxis zene, zenekar és események stílusú prémium WordPress témája, amelyet Themify készített. Ez a kedves téma tökéletes énekeseknek, együtteseknek, dalszerzőknek, rendezvényhelyszíneknek, vezetőknek és még sok másnak. Ez a téma valóban kiemelkedik az egész webhelyre kiterjedő elakadások, a teljes szélességű parallaxis háttér, az egyedi ragadós láblécű zenelejátszó, az album- és eseménytámogatás és még sok más révén.

Ez a téma mindent tartalmaz, amire szüksége lehet, hogy elindítsa magát, művészeit vagy az esemény helyét. Az első dolgok először – a téma magában foglalja a mesés Themify drag and drop oldalkészítőt, így korlátlan elrendezést hozhat létre bármire, amire szüksége lehet. A zene magában foglalja az egyéni üzenetfajtákat is, amelyek segítségével könnyedén hozzáadhatja az albumait, a közelgő eseményeket, fotógalériákat, videolejátszási listákat és még a legutóbbi sajtóközleményeket is. Egyszerűen használja a megfelelő egyéni bejegyzéstípust az egyes hír- vagy médiatípusok hozzáadásához, mintha blogbejegyzést szeretne hozzáadni – ez olyan egyszerű!

További prémium szolgáltatások közé tartozik a könnyen használható Themify készítő, az albumok egyedi posta típusa, az egyedi eseménymodul (túrákhoz, koncertekhez stb.), A falazott és rácsos galériák támogatása és a teljes mértékben érzékeny kialakítás.

16. SONIK

SONIK Responsive Music WordPress téma

A Sonik egy nagyon komplett zenei WordPress téma, amely magában foglalja az egyedi zenei webhelyek létrehozásához szükséges összes funkciót. Több mint 12 egyedi postaládának köszönhetően tökéletesen képes kezelni a zenei kiadásokat, a podcastokat, az előadókat, az eseményeket, a rádióállomások csatornáit, a rádióütemezéseket és még sok más. Egyedülálló és érzékeny kialakítása meghaladja a WordPress szokásos lehetőségeit, mivel nemcsak magában foglalja a Visual Composer prémium bővítményt, hanem néhány erőteljes integrációt is biztosít Gridstacks néven..

A rácsos állományok a Sonik téma exkluzív alkotóelemei, amelyek lehetővé teszik körhintak, fedőáramok, csúszkák és más elemek létrehozását minden postai típusból, taxonómia szűréssel és tervezési testreszabásokkal.

A Sonik nem csupán zenei téma, hanem több. Valójában ez az egyetlen olyan tartalom és elrendezés sokféleségével, amely ezt a témát a legrugalmasabbá és legmegfelelőbbé teszi minden zenével kapcsolatos weboldalhoz, kezdve a DJ-kkel és zenészekkel, a rádióállomásokig és a címkékig. Az erőteljes WooCommerce integráció a játékot a következő szintre hozza, valójában tökéletes zeneboltot hozhat létre, egyetlen számmal kattintva hozzáadhatja a zeneszámokat és az albumokat a kosárba..

A kiemelt zenelejátszó – magával ragadó és animált – egyedülálló élményt nyújt a látogató számára, és minden zenész legfontosabb tulajdonságára helyezi a hangsúlyt. De ezeknek a funkcióknak nem célja, hogy speciális készségeket igényeljen, sőt, minden elem rendelkezik a Visual Composer gyors integrációjával, és több mint 120 testreszabási beállításával könnyedén megtervezheti a weboldalt a márkáján. 3 betűkészlet-választó, 12 színválasztó, rengeteg más lehetőség, valósidejű előnézettel, minden, ami bármilyen zenei weboldalhoz illeszkedik.

17. Steve Cadey

Steve Cadey - WordPress zenei téma

Steve Cadey egy érzékeny prémium WordPress téma, amelyet kifejezetten zene és rendezvényhelyek számára terveztek. Ez a téma első pillantásra a legjobb benyomást keltheti a divatos formatervezésnek köszönhetően, amely nem csak az esztétikai szabványnak felel meg, hanem teljes mértékben kielégíti a zeneipar igényeit is.

Még a kiváló vizuális formatervezés is csak egy kis része webhelye sikerének. Amire valóban szüksége van, kiemelkedő előnyökkel és funkciókkal rendelkezik, amelyek hosszú távon segítenek. Ez az oka annak, hogy Steve Cadey előállítja az összes zseniális megoldást az online zenei platformjára. Pontosabban fogalmazva lehetővé teszi a hírek és a zene trendjeinek egyszerű frissítését, előadók bemutatását, videók és audio beágyazását, valamint a rajongók általi blogon belüli interakciót.

Sőt, ha a zenés iránti szeretetét jövedelmező üzletgé kívánja alakítani, Steve Cadey segítõ kezet adhat neked. A WooCommerce-tel integrálva lehetővé teszi események bemutatását, albumok eladását, jegyek és egyéb termékek szállítását a legkevesebb erőfeszítéssel. Az összes mobil eszközzel és böngészővel kompatibilis, Steve Cadey megígéri, hogy ugyanolyan jó minőségű lesz, függetlenül attól, hogy melyik készüléket használja.

18. IronBand

IronBand - Zenekar és DJ WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az IronBand egy merész WordPress-témájú zene, mely a Themeforest oldalon érhető el. Ez a hintázó téma tökéletesen illeszkedik a zenészek, DJ-k, koncertek és zenei bloggerek számára. Az IronBand nagyszerű tulajdonsága a zenera összpontosítás. A téma tartalmaz egy HTML5 audiolejátszót, így webhelye látogatói hallgathatnak hangfájlokat, album-előadásokat vagy koncertfelvételeket (vagy feltölthetik a teljes diskográfiát). Könnyedén hozzáadhat YouTube-videókat az élő események vagy a backstage felvételek bemutatásához.

A téma tartalmaz néhány nagyszerű oldalt is, ahol bemutathatja magát, együttesét vagy művészeit. A szűrhető galériaoldal kiválóan alkalmas események, koncertek vagy a színfalak mögötti fellépések képeinek hozzáadására. És a blog egy nagyszerű lehetőség a hírek megosztására rajongóival. További téma jellemzői a szín- és betűkészlet-beállítások, a rétegezett psd-fájlok, az élő Twitter-hírcsatorna és a fantasztikus Revolution Slider.

19. Zene és együttes

Zene és együttes WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A zene egy zenekar és zenész WordPress témája a Organic Themes alkalmazásban. Ez a teljesen érzékeny téma a tökéletes megoldás a zeneipar bárki számára. A zene tele van a háttér, a fejléc, az elrendezés, a diavetítések és egyebek testreszabási lehetőségeivel. Könnyen megváltoztathatja a téma színét és elrendezését, hogy megfeleljen a zenekar vagy a zene stílusos hangulatának.

A téma számos zenekarra és zenészre jellemző tulajdonságot is tartalmaz. Van egy speciális turné-dátum-oldal és widget. Egy másik fantasztikus szolgáltatás a lejátszási lista widget, amelybe új dalok vagy a turné felvételeinek kivonatait is beleillesztheti. A Zene téma tartalmaz egy diszkográfiai oldalt – amely az albumok vagy felvételek portfóliója. Mindezek fantasztikus funkciók, amelyekre a rajongók megkísérlik.

A Zene témája készen áll a WooCommerce-ra. Ez nagyszerű, ha zenekari termékeket, zenét vagy bármi mást akar eladni. A WooCommerce integráció megkönnyíti a termékek hozzáadását és eladását..

20. Brooklyn

Brooklyn WordPress zenei téma

A Brooklyn egy prémium WordPress téma, amelyet a Gorilla Themes készített, és amelyet zenészek, együttesek, művészek, bloggerek és szórakoztatóipar számára terveztek. A téma 3 perces telepítési kerettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a téma telepítését és a cikkek rövid időn belül történő elküldését. Ennek a témának a legfontosabb jellemzője a honlap diavetítés-modulja, amely egy audio-video lejátszó beágyazó modullal jön össze, amely lehetővé teszi a legújabb zeneszámok és videók közvetlenül a honlapján való közzétételét, amellyel a látogatók meghallgathatják vagy megnézhetik (a iPhone, iPad és Android).

21. Setlist

Setlist Music WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Setlist egy prémium WordPress téma, amelyet művészek és zenei weboldalak számára fejlesztettek ki. A téma nagyon tiszta és modern sötét mintázatú, több színben kapható, amelyet kifejezetten a zeneipar rése számára fejlesztettek ki.

A setlist a tökéletes téma az élvonalbeli zenekar számára. Tartalmaz egy fotó körhinta csúszkát a kiemelt cikkekhez, egy eseménynaptárt a show-k és egyéb események ütemezéséhez, valamint egy integrált videó-sablont a zenei videók bemutatására..

Az egyik kedvenc dolgom a Setlist kapcsán a naptár és a közelgő események widget. Nem csak szuper simanak tűnnek, de kiválóan alkalmasak arra is, hogy az összes rajongódat naprakészen tartsa eseményeivel, hogy mindenki megjelenjen a következő koncertre..

22. Inga

Inga, zenekezelés WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az inga egy prémium WordPress téma, ellentétben senkivel, amelyet láttam. Nem csak egy rendkívül tiszta, modern és professzionális dizájnnal rendelkezik, hanem néhány igazán csodálatos funkcióval is rendelkezik, amelyeket még soha nem láttam.

A Pendulum egyik legmenőbb dolga az egyedi zenekezelési funkciók és portfólió. Valójában ezt a témát kifejezetten az emberek számára fejlesztették ki, akik szeretik a zenét, például DJ-k, producer, klub, zenész és gyakorlatilag bárki más, aki szereti a zenét..

Az Pendulum segítségével könnyedén hozzáadhat zenét portfóliójához, ahol az olvasók könnyedén böngészhetnek a különféle dalok között, és közvetlenül a helyszínen játszhatják le azokat. És a zene stílusban játszik … a zenei portfólió szuper modern, és van néhány igazán nagyszerű jQuery animációs effektus.

23. Éjszakai klub

Éjszakai klubbimbózó WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Night Clubbing egy WordPress téma, amelyet kifejezetten az éjszakai klubok és a zenei weboldalak szem előtt tartásával fejlesztettek ki. Ez a téma olyan beépített audio- és videolejátszókkal érkezik, amelyek kompatibilisek a piacon található népszerűbb lejátszókkal, például az mxpod.com, a reverbnation.com, a soundcloud.com és a YouTube.com, a Vimeo.com, a DailyMotion.com videókkal. …stb. Egyszerűen illessze be a kódot a lejátszási listába, és a lejátszó megjelenik a honlapján!

Az Night Clubbing egy csodálatos kezdőoldalú diavetítéssel és eseménynaptárral rendelkezik, amely megkönnyíti a legjobb képek bemutatását, valamint az események egyszerű hozzáadását, szerkesztését és ütemezését. A beépített hirdetési rendszer is lehetővé teszi, hogy könnyedén felvegye a bannereket a webhelyére, ha azt tervezi, hogy extra pénzt keres weboldaláról.

Beépítették a közösségi hálózati kütyüket is, amelyek lehetővé teszik a Facebook és a Twitter azonosító megadását, valamint a patak és a rajongói oldal likebox megjelenése az oldalsávon. Nincs szükség külső kütyüre! Ezenkívül ez a Night Club & Music téma 7 különböző színstílusból áll, amelyek közül választhat – kék, piros, fekete, zöld és lila. Mindegyikhez professzionális kialakítás, logófeltöltő és elrendezésválasztó tartozik (jobb vagy bal oldalsáv).

Csomagolás (ez a vége?)

Alig! Azt mondanám, hogy ez csak egy olyan utazás kezdete, amelyen részt vesz, hogy finoman megfogalmazza látását arról, hogy mi lesz az Ön weboldala. Feltöltöttem néhány olyan eszközt, amely segít megkezdeni az alapjait üzenetének a világnak való elküldéséhez, most már rajtad múlik. Érdemes lehet megnézni a legjobb zenei WordPress-bővítmények listáját is, hogy megtudja, hogyan adhatunk hangot a jelenlegi témához, és hogyan továbbíthatjuk a hanghullámokat az internet időben és térben, hogy rajongói élvezhessék.

Ne felejtsen el kiválasztani egy olyan témát, amely tükrözi az Ön zenéjét és stílusát, függetlenül attól, hogy fenntartott és karcsú, vagy valami kissé hangosabb. Vigyázzon körültekintően a tulajdonságokra – előnyösebb lesz-e a közösségi média integrációja, vagy a rács stílusa sokkal fontosabb a megjelenés szempontjából? A végső keverék a kezedben van.

Rajtad a sor! Egyetért a zenészek legjobb WordPress témáinak listájával? Van valamilyen WordPress zenei témája, amelyet ajánlana?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map