20+ legjobb WordPress-portfólió és galéria-bővítmény 2020-ban

A legjobb WordPress portfólió és galéria-bővítmények

Ha kreatív típusú vagy, akkor a munka minőségének bemutatása lesz a legbefolyásosabb tényező a munka biztosításakor. Mint ilyen, alapvetően fontos az, hogy elegánsan ábrázolja munkáját.


A WordPress alapértelmezett verziója lehetővé teszi képek hozzáadását a hozzászólásokhoz és az oldalakhoz, de ez meglehetősen korlátozott – ha komolyan veszi az új ügyfelek vonzását, akkor nem vágja le. Ne feledje: ha azt állítja, hogy profi, kreatív egyén, akkor professzionális megjelenésű, kreatív portfólióra van szüksége, igaz?

A jó hír: rengeteg nagyszerű portfólió plugin érhető el a WordPress számára, amelyek lehetővé teszik egy gyönyörű kirakat készítését munkájához. Közülük sokan kezdőbarát, és elegendő testreszabási lehetőséggel rendelkeznek ahhoz, hogy portfóliója személyes legyen. Ma szeretnék bemutatni neked a kedvenc portfólió pluginjeinek több mint 20 éveit.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Alapvető rács

Alapvető rács

Információ és letöltésView a Demo

Az Essential Grid korlátlan lehetőségekkel rendelkező, univerzális rácsépítési megoldásként számolja magát. Ez egy sokoldalú WordPress-bővítmény, amellyel kőműves rács-elrendezéseket hozhat létre blogok, portfóliók, galériák, üzletek és egyebek számára.

A tartalom kőműves rácsként történő megjelenítése egyszerű. Csak telepítse az Essential Grid szoftvert. A plugin a legtöbb tartalomtípussal – üzenetekkel, oldalakkal, portfóliókkal és még a WooCommerce áruházával is működik. Még finomíthatja a kiválasztást bizonyos kategóriákra vagy címkékre, meghatározhatja a média utáni prioritást, és kiválaszthatja a forráskép méretét is.

Miután eldöntötte, hogy milyen tartalmat szeretne rácsként megjeleníteni, ideje testreszabni tartalmának megjelenését. Az Essential Grid rengeteg előre elkészített bőrrel érkezik, amelyek segítségével a tartalmi rács fantasztikusnak tűnik. De használhatja a vizuális bőr szerkesztőt is, hogy valami teljesen egyedi legyen. Minden bőrnek saját elrendezése és átfedési stílusa van, amelyek közül sok animált. Miután befejezte a remekmű létrehozását, könnyedén hozzáadhatja az egyéni rácsát bármely hozzászóláshoz vagy oldalhoz. A plugin minden létrehozott rácshoz könnyen használható rövid kódot hoz létre. Csak illessze be ezt minden vonatkozó üzenetre, oldalra vagy widget területre. Minden rács teljesen érzékeny, és a látogatók kiszűrhetik – ezt az opciót ki- és bekapcsolhatja.

Az Essential Grid egy fantasztikus rácsépítő WordPress-bővítmény, amely minden WordPress-témához nagyszerű lehetőségeket kínál. Hozzáadott elrendezési lehetőségekkel (dobozos, teljes szélességű vagy teljes képernyős), a WooCommerce kompatibilitással, az egyéni meta opciókkal és egyebekkel, amiben biztosan szereti az Essential Grid!

2. JetPack csempézett galéria (ingyenes)

JetPack csempézett galériák Ingyenes WordPress plugin

Ha inkább a ingyenes plugin a portfólió szemet gyönyörködtető megjelenítéséhez, ne keresse tovább, mint a JetPack. A WordPress saját minden egyben stílusú bővítménye beépített támogatást nyújt a stílusos, csempézett galéria számára. Ez megkönnyíti a galéria hozzáadását az Ön weboldalához (talán nincs szükség új beépülő modulra, ha már telepítette).

A Jetpack galériák tartalmaz néhány stílust (csempe, négyzet, kör), több oszlopot, egyedi szélességet és opcionális egyképes galéria nézetet. A portfóliók szintén teljes mértékben reagálnak. Miután aktiválta a Jetpack csempézett galéria szolgáltatásait, egyszerűen beillesztheti a galériákat a hozzászólásokba, mint a normál – kivéve, ha azok stílusuk (automatikusan) a Jetpack beállításai szerint történik..

3. A rács

A rács - reagáló WordPress rács beépülő modul

Információ és letöltésView a Demo

A Rács az egyik legerőteljesebb építő, aki létrehozhatja saját egyedi fotógalériáját vagy portfólióját (bár ezt felhasználhatja blogja, munkatársai oldalának, beszámolók és akár a WooCommerce Áruház létrehozására is). A Rács használatával nem korlátozódik meghatározott számú stílusra – saját kezűleg létrehozhat saját stílusokat. A bőrkészítő segítségével válassza ki az egyedi betűkészleteket, módosítsa a lebegő állapotot, válassza ki az adathordozót, adjon hozzá animációkat, definiálja a részleteket és átméretezze az elemeket. Ezután alkalmazza stílusát egy rácsra, falakra vagy indokolt elrendezésre.

De ez még nem minden. A Rács tartalmaz egy élő, összeolvasztott előnézetet is, támogatja az egyedi postai formátumokat, integrálódik a WPML-hez (fordításokhoz), állítható sorokat és oszlopokat, valamint akár teljes szélességű / magassági rácsokat is tartalmaz. Ezen felül számos médiaformátum támogatott, ideértve a html, a Vimeo, a Youtube, a SoundCloud és természetesen a képeket is..

4. Portfólió és galéria tervező

Portfólió és galériatervező a WordPresshez

A portfóliótervező egy másik nagyszerű lehetőség, ha saját portfólióját vagy galériáját szeretné létrehozni. Csak telepítse a bővítményt, és használja a mellékelt lehetőségeket a tökéletes portfólió felépítéséhez. Válasszon rácsot, falazatot, csúszkát, vagy indokolja az elrendezést lapozóval, töltsön be többet vagy automatikus betöltése Adjon hozzá címsorozatokat, szegélyeket, doboz árnyékokat és egyedi színeket. Válasszon a több mint 50 kép és a lebegő effektus közül. A portfólió tervezése szintén teljesen érzékeny és a böngészőben kompatibilis.

5. Imagely NextGen Galéria

Imagely NextGen Galéria

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

Több mint egymillió letöltéssel a NextGen Galéria képes kezelni mind az egyszerű fotógalériákat, mind a speciális szakmai igényeket. Perceken belül gyönyörű albumokat hozhat létre. A plugin képeket tölthet fel tételekben, segít rendezni őket és csoportokra oszthatja őket. Az irányítópult Galéria fülén változtathatja a méretet, a színt, a stílust, a fénydoboz effektusokat, az időzítést, az átmeneteket és kezelheti az összes beállítást.

A NextGen érzékeny és kompatibilis a legtöbb témával. Ez lehetővé teszi a miniatűrök szerkesztését, a meta adatok importálását és a lightbox testreszabását. Számozhatja az albumoldalakat, szöveget, vízjelet és külső linkeket adhat a képekhez. Nemcsak hogy jelszóval védheti a galériákat azzal, hogy visszatér a natív WordPress funkciókhoz.

Az ingyenes bővítmény lehetővé teszi a látogatók számára a képek diavetítésként és miniatűrökként, valamint kompakt vagy kibővített albumban történő megtekintését. Sőt, a különféle prémium csomagok különféle kiterjesztéseket kínálnak. Segítik a galériák további formátumokban történő megjelenítésében, a fényképek online értékesítésében, a digitális letöltések lehetővé tételében, az árlisták megjelenítésében és a kuponok kínálatában.

6. UberGrid Responsive Grid Builder

UberGrid Responsive Grid Builder WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Az UberGrid az egyik legjobb WordPress portfólió plugin, amely galériát hoz létre a munka megosztására és megjelenítésére. Ez egy nagyon sokoldalú plugin, amely felhasználható gyönyörű négyzet alakú rácsok felépítéséhez: A rács segítségével bemutathatja portfólióját, csapattagjait, blogbejegyzéseit, képeit, ügyféllogóit és szinte bármi mást, amire gondolhat! A plugin kompatibilis a WooCommerce-vel is, ami azt jelenti, hogy termékeit stílusos rácsban mutathatja be.

Használja a mellékelt plugin-funkciókat egyedi postai típusú rácsok felépítéséhez, szűrők alkalmazásához és még a fénydoboz hozzáadásához. Az UberGrid könnyen testreszabható. 12 cellaelrendezés, címstílus, címke, távolságbeállítás, szegély, blokk méret, betűtípus, szín és animáció található.

A rácsok teljesen érzékenyek és lenyűgözőnek néznek ki. A tartalmat manuálisan is konfigurálhatja, vagy a plugin automatikusan átolvassa a legújabb hozzászólásokat, oldalakat, egyéni hozzászólásokat vagy a WooCommerce termékoldalait – kiválaszthat bizonyos kategóriákat is a felvételhez. Az egyes rácsok kialakítása szintén teljesen testreszabható: beállíthatja az alapértelmezett és a konkrét blokkméreteket, kiválaszthatja a szegélystílust és -színt, valamint kiválaszthatja a használni kívánt betűtípust.

Amikor a látogató rákattint egy elemre a rácsban, megjelenik egy kibővített világítódoboz, amely lehetővé teszi további információk megadását – szöveget, képeket, videókat és a Google térképeket adhat hozzá a világítódobozhoz. Az UberGrid beépített lightbox funkcionalitással rendelkezik, de ha valami kifinomultabbat szeretne, akkor a plugin az öt fő lightbox plugin-rel integrálható: PrettyPhoto, JetPack Gallery, Swipebox, iLightbox és FooBox. Azon látogatók számára, akik konkrét információkat keresnek, kiszűrhetik azokat is, mely kategóriákat szeretnék megtekinteni az egyes rácsokban.

Hozzáadhat egy UberGrid-et bármely hozzászóláshoz vagy oldalhoz rövid kód segítségével, vagy bármilyen widget-területhez egy dedikált widget segítségével.

A legjobb az, hogy az UberGrid nem igényel kódolási ismereteket a portfólió létrehozásához és testreszabásához. Támogatja a Vimeo-t és a Youtube-ot is – tehát ha jobban mutatják be a videóidat, akkor könnyedén felveheti őket portfóliójába.

7. Easy Media Gallery

Easy Media Gallery

Információ és letöltés

Az Easy Media Gallery Pro kétségkívül az egyik legsokoldalúbb galériaportfólió plugin, és mindössze 24 dollárt fog visszafizetni – van még egy a plugin ingyenes verziója amely korlátozottabb funkcionalitást tartalmaz.

A portfólióhoz képeket, galériákat, fényképalbumokat, kép-körhintákat, videókat, hangot és még a Google Maps-et is felveheti. A plugin a képeket optimalizálja a SEO számára azáltal, hogy automatikusan hozzáteszi a képekhez az alt tag-eket és a cím attribútumokat. Nagyon sokoldalú, 15 forrásból származó videókat és három forrásból származó audiót támogat.

Az Easy Media Gallery felhasználóbarát, így néhány kattintással elemeket adhat hozzá. Rendkívül egyszerű a pozicionálás, a színek (korlátlan színben is elérhető) testreszabása és a portfólió elemeinek speciális effektusok hozzáadása. Kiegészítő bónuszként a plugin tíz különféle lightbox-stílust támogat, amikor a látogatók a portfóliójában található elemre kattintanak. A portfóliók teljes mértékben reagálnak, és választhat, hogy szűrőket ad hozzá az egyszerűbb navigáláshoz.

8. Jelble Portfolio (ingyenes)

Fürge

A Nimble Portfolio egy szolgáltatásban gazdag, ingyenes portfólió plugin a WordPress felhasználók számára. A plugin hozzászólásokat, oldalakat, egyedi postai tipusokat (beleértve a WooCommerce termékeket), képeket és videókat adhat hozzá a galériához. A galériák maguk tiszta és stílusosak, figyelemfelkeltő kör alakú miniatűrökkel.

A galériák teljes mértékben érzékenyek, és a látogatók kiszűrhetik őket, hogy könnyebben megtalálhassák őket érdeklő tárgyakat. Kiválaszthatja a beillesztendő oszlopok számát, valamint azt az ikont, amely akkor jelenik meg, amikor a látogató egy elem fölé mutat. Amikor a látogató rákattint az egyik miniatűrre, egy fénydoboz jelenik meg a kibővített kép, videó vagy hangfájl megjelenítéséhez..

A Nimble Portfolio bővítmény prémium kiegészítők megvásárlásával bővíthető. Jelenleg hét elérhető – két bőr, négy fénydoboz és egy válogatási funkciók kiterjesztése.

9. Media Grid

Media Grid

Információ és letöltésView a Demo

A Media Grid egy felhasználóbarát, prémium portfólió plugin, amely lehetővé teszi gyönyörű, érzékeny hálózatok létrehozását intuitív vizuális rács-készítő használatával. A rácsokhoz képeket, videókat, audiót, WooCommerce termékeket, szöveges és képes csúszkákat adhat hozzá. Amikor a látogatók lebegnek egy elem fölé, megjelenik egy átfedés, amely további információkat nyújt – ha rákattintanak, megjelenik egy elegáns fénydoboz, ahonnan további leírást adhat hozzá, és megjelenítheti a társadalmi megosztási ikonokat..

Az összes rácsot a látogatók kiszűrhetik, hogy segítsen nekik megtalálni azt, amit akarnak. Rengeteg testreszabási lehetőség is van: beállíthatja a szegély méretét és színét, a képek közötti margót és az overlay színét. Ha nincs ideje végtelen testreszabni a rácsot, hogy megtalálják a tökéletes beállítást, tíz egy kattintással elérhető előre beállított lehetőség áll rendelkezésre. Egy egyszerű rövidkóddal bármilyen oldalt, hozzászólást, egyéni hozzászólást vagy widget-területet felvehet a rácsra.

A Media Grid-t kibővítheti további átfedési stílusok hozzáadásával, ha megvásárolja a Media Grid Overlay Manager kiegészítőt 15 dollárért.

10. Go portfólió

Megy

Információ és letöltésView a Demo

Go – Responsive Portfolio For WordPress egy prémium WordPress plugin, amely megkönnyíti a kedves és egyedi portfóliók hozzáadását a WordPress webhelyéhez. A Go portfólió négy különféle „stílust” tartalmaz, amelyek mindegyike lenyűgöző, többféle átfedéssel, miniatűr méretével / formájával, animációkkal és vizuális effektusokkal.

Lehet, hogy beleszeretett egy témába, amely nem tartalmaz egyéni portfólió-típusú üzenetet, vagy talán a jelenlegi portfóliójának nincs elegendő lehetősége. Nos, a Go – Responsive Portfolio WordPress plugin segítségével gyönyörű és érzékeny portfóliókat adhat a WordPress webhelyéhez. A beépülő modul bármilyen egyedi bejegyzéstípussal vagy blogjával működik, hogy lehetőségeket biztosítson a saját egyedi portfóliójának megtervezésére és hozzáadására bármelyik bejegyzéshez vagy oldalhoz. Csak telepítse a beépülő modult, és kezdje hozzá az adathordozó hozzáadását!

Go – Responsive portfólió A WordPress képekkel, videókkal és akár audiofájlokkal is együttműködik, így elkészítheti az igényeinek megfelelő portfóliót. Ráadásul a plugin rengeteg nagyszerű testreszabási lehetőséget kínál. A felhasználóknak korlátlan számú szín közül lehet választani, több mint 600 Google betűkészlet közül választhatnak, és kiválaszthatják az egyes elemek méretét és távolságát, hogy a rácsot csak az Ön ízlése szerint hozzák létre – beállíthatja azt is, hogy a rácsok szűrhetők-e. Válasszon a 4 egyedi színbőr közül, adjon hozzá egyéni beviteli távolságot (függőleges és vízszintes), válasszon rácsos vagy körhinta stílusú elrendezést, testreszabhatja a miniatűröket és még sok minden mást. A plugin kompatibilis még a WooCommerce-lal is, így termékekhez és szolgáltatásokhoz portfóliókat adhat hozzá webhelyére, ha szeretné.

Felvehet annyi rácsat, amennyit csak akar, a webhelyére, ezt úgy lehet elvégezni, hogy egy rövid kódot ad hozzá a megfelelő hozzászóláshoz, oldalhoz vagy widget területhez.

11. Envira Galéria

Envira galéria

Információ és letöltés

Természetesen nem feledkezhetünk meg az EnviraGallery-ről. Ez a beépülő modul egy újabb nagyszerű lehetőség, amellyel adaptív képgalériákat adhat hozzá a WordPress-webhelyhez. Nemrég készítettünk egy teljes EnviraGallery áttekintést, de csak a legmagasabb pontok elérése érdekében ez a plugin magában foglalja a lightbox támogatást, az egyedi margókat, a képek kivágását, a mobil galéria lehetőségeit, az egyedi miniatűröket, az egyéni galéria osztályok támogatását (nagyszerű fejlesztők számára) és még sok minden mást. . Ezenkívül rengeteg kiegészítő található a szükséges funkciókhoz, például a Pinterest integrációjához, címkékhez, diavetítésekhez, bőrhöz, teljes képernyős támogatáshoz és még sok mindenhez..

12. Rács FX

FX rács

Információ és letöltésView a Demo

Négy egyedi bőrtel a Grid FX nagyon sokoldalú portfólió plugin. Ez lehetővé teszi képek, videók, audio, blogbejegyzések és WooCommerce termékek elhelyezését elegáns rácsokba, Pinterest stílusú galériákba és képi körhintakba.

A testreszabás a King a beépülő modul segítségével, több mint 80 különböző stílussal. Választhat a bőre, a háttérvilágítás háttérképe, a cím animációi, a színek és a gombok közül. Beállíthatja azt is, hogy hány elem jelenjen meg a portfólióban, az egyes elemek méretét és az oszlopok számát.

A navigáció javítása érdekében a látogatók kiszűrhetik a rácsokat, hogy megtalálják, amit keresnek. Portfólió hozzáadása a WordPress webhelyéhez ugyanolyan egyszerű, mint egy egyszerű rövid kód beillesztése bármely üzenetbe, oldalba vagy widgetbe.

13. FooGallery (ingyenes)

FooGallery

Ha ismeri a bejegyzés létrehozását a WordPress-ben, akkor könnyedén létrehozhat egy galériát a Foo Galéria segítségével. Gombot ad hozzá a hozzászólás-szerkesztőhöz, amelyre kattintva van egy galéria létrehozásához. A beépített médiakönyvtár segít a képkezelésben. A plugin lehetővé teszi a képek húzását és eldobását, és bármilyen sorrendbe rendezését. A NextGen Galéria importáló eszköze megkönnyíti a galériák és albumok importálását.

Rövid kódokkal együtt egy galéria jeleníthető meg a webhely bármely pontján. Perceken belül gyorsan betöltődik a reagáló galéria, valamint éles miniatűrök. Választhat a beépített galériasablonok közül, de dönthet úgy is, hogy a galériákat és az albumokat egyaránt stílusolja a CSS segítségével. A beépített albumok eléréséhez aktiválnia kell egy kiterjesztést. Egy tisztességes lightbox szerepel az ingyenes plugin szolgáltatásai között. Ami nagyon kedvező a beépülő modul mellett, az az, hogy egy kiterjesztési keretre támaszkodik. Ez könnyű és fejlesztőbarát.

Számos olyan további szolgáltatáshoz, mint például a videók hozzáadása, prémium bővítményeket kell vásárolnia. A Pro funkciók között szerepel a gyönyörű lebegő effektusok, a végtelen görgetés és a fejlett lapozás.

14. Egyéni tartalom portfólió (ingyenes)

Egyéni tartalom portfólió

Az egyedi tartalom portfóliót nemcsak a portfóliók és a galériák szem előtt tartásával építették. A kialakítás lehetővé teszi a felhasználók számára a témák váltását a tartalom elvesztése nélkül. Bármely fejlesztő felépíthet egy témát a beépülő modul tetejére.

A pluginnel való munka ugyanolyan egyszerű, mint új hozzászólások vagy oldalak létrehozása. Egyszerűen hozzon létre egyedi projektet portfóliójához, majd címkézze és kategorizálja őket. Felveheti a projekt részleteit, például képet, URL-t és leírást, testreszabhatja a portfólió állandó linkeit, és bármilyen projektet ragasztóssá tehet. Ha a bővítményt egy Szerepkezelő bővítménnyel kombinálja, akkor engedélyezheti mások számára a portfóliókezelést a webhelyén. És ha a témája ezt lehetővé teszi, akkor rendelkezhet audio és video formátummal is.

15. Fotógaléria: Supsystic (Ingyenes)

Supsystic képgalériája

A Photo Gallery by Supsystic ingyenes és professzionális verziókat is kínál, így bármilyen portfólió és galéria megjeleníthető. Az ingyenes verzió segítségével reagáló fotógalériákat hozhat létre, és linkjeikkel, ikonokkal és HTML feliratokkal címkézheti őket. Vízjelet adhat a képekhez a képek védelme érdekében.

Ezzel a pluginnel a webhely teljes szélességű galériákat sportolhat, és számos elrendezést, tervezést, polaroidot és stílushatást alkalmazhat. Képeket importálhat a közösségi hálózatról a galériába.

Számos átmeneti effektus érhető el, és a felhasználók a képek miniatűrjein keresztül gyorsan hozzáférhetnek. A rövid kódok segítségével galériákat adhat hozzá a WordPress bárhonnan. A képkezelés ezzel a bővítménnyel megkönnyíti, mivel támogatja a tömeges feltöltést és közzétételt.

Kategóriák és lapozás hozzáadása a galériához csak a pro verzió. Ez a verzió lehetővé teszi a videók beillesztését a galériába.

16. Képgaléria végső csempe (ingyenes)

Végső csempe

A Képgaléria végső csempe ideális plugin fotóalbumok megjelenítéséhez, termékek bemutatásához vagy fényképek kiállításához. Rugalmas rácsos elrendezéseket használ, lehetővé téve bármilyen méretű tájkép és álló kép keverését. Van egy Pinterest típusú fotógaléria vagy egy csempézett galéria, és videókat is tartalmazhat.

Egy speciális algoritmus segítségével a plugin a lehető legnagyobb mértékben megőrzi az eredeti képméreteket. Sőt, a plugin reagál, lehetővé téve a sima animációt a mobil eszközökön is.

A plugin támogatja a megosztást a közösségi médiában. A … val pro verzió lehetőség van a képek szűrésére, kategóriák felvételére és hét fénydoboz közül választhat. A feliratokra és a képekre a lebegő hatások, a képbetöltési effektusok és a WooCommerce támogatás szintén a prémium szolgáltatások részét képezik.

17. Videogaléria

Videó galéria

Információ és letöltésView a Demo

A YouTube, lejátszási listák, Vimeo vagy LiveDash tartalmak streamingjéhez a Video Gallery a választott bővítmény. Készíthet egy galériát, amely több galériaból folyik, és több galériából származó videókat keverhet össze és illeszthet egyetlen galériába. A plugin készen áll a retina készítésére, biztosítva az éles képminőséget.

Miután összekapcsolta a galériában található videókat, a felhasználók választhatnak egy lejátszási listából. A videókat úgy lehet beállítani, hogy folytassák a felhasználótól ott, ahol folytattak. A videó miniatűrök megjelennek a közösségi csatornákon. A galéria biztonságos biztonsági mentéseinek létrehozásához egyszerűen exportálja az adatbázist. Az Analytics segít a felhasználói nézetek nyomon követésében, különös tekintettel az oktatási csatornákra.

18. Modula Grid Galéria (ingyenes)

Modula

A Modula Rács Galéria ingyenes és fizetett verziója egyaránt segít az elegáns galériák létrehozásában az egyedi margókkal összetett rács stílusokban. Csak annyit kell tennie, hogy meg kell határoznia a maximális magasságot és szélességet, és a Modula varázsló úgy rendeli meg a képeket, hogy azok jól néznek ki. Az egyedi képekhez és szűrőkhöz egyedi feliratokat is hozzáadhat, hogy a felhasználók címkék szerint rendezzék a galériát. A kijelző 6 különböző lightbox és 12 különböző hover effektus segítségével változtatható.

Bár a Modula nem olyan funkciókban gazdag, mint néhány listában szereplő plugin, a legtöbb webhelyhez több mint elegendő. A plugin jól megtervezett, könnyen kezelhető felülettel rendelkezik. Ez lehetővé teszi egy szűrhető fotógaléria létrehozását és rövid kódok létrehozását, amelyek segítenek hozzáfűzni őket bárhol a webhelyén. Több galériát felvehet több rövid kód használatával. Sőt, a beépített közösségi megosztási funkció megkönnyíti a képek megosztását a közösségi médiában.

19. Kocka portfólió érzékeny rács

Cube Portfolio

Információ és letöltésView a Demo

Ha egy webhely rendetlen és rendezetlen, akkor a látogatók számára nehézkes lehet megtalálni azt, amit keresnek. Amikor ez megtörténik, nem fognak sokáig ragaszkodni – egy lehetőség elveszett. A Cube Portfolio plugin lehetővé teszi a webhely minden aspektusának elegáns rácsokba rendezését, ami megkönnyíti a navigációt..

A Cube Portfolio lehetővé teszi hozzászólások / oldalak, képgaléria, portfólió, csapattagok, videók, projektek és még a WooCommerce termékek hozzáadását egy gyönyörű, érzékeny rácshoz. A plugin hat sablonnal érkezik: három speciális tartalomtípushoz (blogbejegyzések, találkozó a csapathoz és lédús projektekhez), valamint három vizuális tervezési sablon (kőműves, lightbox és fullbox). Minden sablon lenyűgözőnek látszik, és gyönyörű, sima CSS3-animációkkal érkezik – 10 rács- és 11 feliratozási animáció van. Korlátlan számú elemet adhat minden rácshoz, amelyek valós időben megnézhetők a élő építő. Minden sablon szintén teljesen testreszabható, és több mint 20 különféle opcióval rendelkezik.

20. Zoomfolio

ZoomFolio - WordPress Portfolio bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

A ZoomFolio egy fantasztikus portfóliókezelő WordPress plugin, amely szuper könnyű létrehozni, egyedi és egyedi portfóliókat adhat a WordPress webhelyhez. Valójában ez egy olyan nagyszerű bővítmény, amelyet blogbejegyzésünkben javasoltunk egy online portfólió létrehozásáról.

A Zoomfolio úgy működik, hogy hozzáad egy portfólió egyedi posta típusát a WordPress telepítéséhez. Ily módon bárhová beillesztheti a portfólió rövid kódjait a témájába, és felszólíthatja őket, hogy vonják el az új portfólióból az üzeneteket. A portfóliók testreszabása ugyanolyan egyszerű, mint a hozzáadásuk, mivel a bővítményhez rövid kódkód-generátor tartozik, így minden alkalommal megkönnyíti a tökéletes kép portfólió beillesztését..

Rengeteg lehetőség van a kívánt portfólió létrehozására a Zoomfolio segítségével. Készíthet alap fotógalériát, médiagalériát vagy teljes képernyős (vagy „fal”) stílusú portfóliót. Vagy hozhat létre és építhet ügyféllogók tiszta rácsát, azonnali legutóbbi hozzászólások rácsát, gördíthető vásárlói vélemények részt vagy valami mást. Néhány egyéb fantasztikus szolgáltatás közé tartozik a harmonika támogatása, a szöveges beállítások, a lepattintható billenés, a lapozás és még sok más.

21. Indokolt kép rács

Indokolt kép rács

Információ és letöltésView a Demo

A Justified Image Grid egy prémium WordPress plugin, amely megkönnyíti a gyönyörű indokolt képgalériák hozzáadását, akárcsak a Google és a Flickr, a WordPress webhelyéhez. Csak telepítse a bővítményt, adja hozzá a fényképeit és kezdje el létrehozni az egyedi galériákat!

Ha fotós, tervező vagy művész, rengeteg képpel osztja meg a Justified Image rácsot, ez egy nagyszerű módszer erre. Az alapértelmezett WordPress galéria unalmas és semmi különösebb, de ezzel a pluginnel testreszabott képgalériákat hozhat létre, hogy bármilyen bejegyzéshez, oldalhoz vagy widget-területhez hozzáadhassa. Csak hozza létre a galériát, és helyezze be a rövid kódot – ez ilyen egyszerű.

A beépülő modul nagyszerű tulajdonsága, hogy képeket készíthet 7 különböző forrásból. Használhatja a WordPress médiagalériájának képeit, a legutóbbi hozzászólások kiemelt képeit, az RSS-hírcsatornából származó képeket, megragadhatja a NextGEN galéria képeit, vagy képeket húzhat a közösségi média-fiókokból (Flickr, Facebook vagy Instagram). Így az olvasók soha nem hagynak ki egy képet, függetlenül attól, hova eredetileg töltötte fel.

Az Indokolt Képrács több mint 250 galériabeállítási opcióval érkezik, beleértve 20 különböző rácsos elrendezést, 7 fénydobozt, egyedi színopciókat, végtelen görgetést vagy többet, egyéni oldalarányokat, galériaszűrőket, képi animációs effektusokat, miniatűr-feliratokat és még sok másat.

Végső gondolatok

Ha korábbi munkája befolyásoló tényező az új ügyfelek biztosításában, akkor munkája portfólióban történő feltüntetése feltétlenül szükséges. Ne feledje: ahogyan megjeleníti a munkáját, majdnem annyit mondasz rólad, mint magát a munkát, tehát büszkén mutassa be – rengeteg nagyszerű WordPress portfólió plugin található odakint, így nincs mentsége egy kopott megjelenésű portfóliónak.

Vagy ha a beépülő modulok nem az ön dolga, akkor nézd meg a WordPress legjobb portfólió témáinak más körét. Rengeteg remek lehetőség közül választhat!

Vannak fantasztikus portfólió plug-inek, amelyeket kihagytam ezen a listán? Tudassa velem az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map