20 legjobb WordPress kapcsolattartási űrlap-bővítmény, 2020

A legjobb WordPress kapcsolattartó űrlap-bővítmények

Bármely weboldal egyik legfontosabb eleme az, hogy az ügyfelek vagy ügyfelek gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphessenek Önnel. Ennek leggyakoribb módja egy kapcsolattartó űrlapon keresztül, amely egy dedikált kapcsolattartó oldalon található, vagy az összes oldalról látható oldalsávba vagy láblécbe helyezte. Ez a bejegyzés felsorolja a legmegfelelőbb kapcsolatfelvételi űrlap-bővítményeket. A kapcsolatfelvételi űrlapok előnyösek, mivel:


 • Az ügyfelek kényszerítése az adatok bevitelére: Pontosan megmondhatja a felhasználónak, hogy milyen információt keres (például telefonszámát, címét stb.).
 • Segíthet az üzleti műveletekben: Ha felveszi a legördülő menüt a kapcsolatfelvételi űrlapba, akkor a lekérdezés könnyen elküldhető a kezelésére legjobban felszerelt osztályhoz.
 • Fokozza az esztétikát: A kapcsolatfelvételi űrlap egyszerűen professzionálisabb és vonzóbbnak tűnik, mint az alternatív.

Összességében a kapcsolatfelvételi űrlapok hozzájárulhatnak a professzionalizmus megerősítéséhez, amelyet remélhetőleg a webhely többi részében mutatott be. Ezenkívül szinte annyira könnyű beállítani, mint az e-mail cím hozzáadása!

De nem minden kapcsolatfelvételi űrlap egyforma, ezért a létrehozásukhoz és testreszabásukhoz egyszerű módra van szükség. Szerencsére a WordPress beépülő modulok megkönnyítik a kapcsolattartási űrlapok létrehozását, elhelyezését a webhelyén, és az azokat kitöltő ügyfelektől kapott információk gyűjtését..

Ez a cikk a rendelkezésre álló legjobb WordPress kapcsolatfelvételi űrlap-bővítményeket ismerteti. Összeállítottunk egy gyors összefoglalót arról, hogy az egyes kapcsolatfelvételi űrlapok mit tehetnek, és mi teszi őket kiemelkedőbbé. Élvezd!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Gator űrlapok (ingyenes)

A Gator Forms Free WordPress bővítmény

Készítsen saját kapcsolatfelvételi űrlapokat a Gator Forms segítségével. A plugin egyszerű lehetőségeket tartalmaz, így már 5 kattintással készítheti el űrlapját. Szeretne egy kicsit testreszabottabbat? Az űrlapkészítő segítségével pontosan elkészítheti azt, amit szeretne.

A Gator Forms korlátlan mezők (a szöveg, a név, az e-mail, a szövegtagok mindegyike az ingyenes verzióban található), a drag and drop mezők átrendezésének, az eszköztippek, a validálási szabályok, a kész témák, a beépített animációk és a vizuális stílus lehetőségei közé tartozik. Az összes űrlap reagál, integrálva van a fejlett spamvédelemmel és nyomonkövetési lehetőségeket is tartalmaz (annak megtekintéséhez, hogy mely URL-ek generálnak űrlapokat és konverziókat).

További lehetőségekkel kapcsolatban fontolja meg Gator Forms Pro ami egy csomó formában több épülettel rendelkezik. Ez magában foglalja a további űrlapmezőket (telefon, kiválasztási lista, jelölőnégyzet, választógombok, naptár- / dátumválasztó és egyéb), beépített mezőcímkék, fájlfeltöltési lehetőségek, a menü link elérhetősége, jegykezelő rendszer és még sok más.

2. HappyForms (ingyenes)

HappyForms Ingyenes WordPress bővítmény

HappyForms egy erőteljes és INGYENES űrlapkészítő bővítmény a WordPresshez. A beépülő modul a megszokott testreszabási felületet használja, bárki számára egyszerűen létrehozhat egyéni kapcsolatot, találkozót, visszajelzést vagy más űrlapot anélkül, hogy kitalálnia kellene a HTML-t.

Egyszerűen telepítse a beépülő modult, adja meg az űrlapjának nevét, válassza ki a kívánt elemeket (például linkek, rövid és hosszú szöveg, e-mail cím, telefonszám, választógombok, jelölőnégyzetek, URL-ek és így tovább), adjon hozzá helyőrző szöveget, állítsa be a szélességet, sőt tegye kötelezővé a mezőket. Ügyeljen arra, hogy ne felejtse el megadni az e-mail címét (a válaszokhoz), és használja az űrlapstílus-beállításokat az egyedi színekhez és betűtípusokhoz. Ha elkészült, csak mentse el az űrlapot, és illessze be a beépített űrlapbetéttel, amikor létrehozza a hozzászólásokat, vagy az egyedi widget segítségével, hogy az űrlapokat hozzáadja az oldalsávokhoz. Ez az egyik leggyorsabb módszer az űrlapok hozzáadására a WordPress bármely webhelyére.

3. FluentForms

FluentForm - A legjobb Drag and Drop Form Builder bővítmény a WordPresshez

Ha egy könnyen használható, drag and drop, GDPR-kompatibilis formagyártót keresett, akkor a FluentForm tökéletes az Ön számára! Ez a nagyteljesítményű kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény a feltételes logika, az újrafelhasználható sablonok, a Google recaptcha, az Ajax űrlap benyújtása, a megerősítő üzenet (vagy az átirányítás) funkcióit és még az időkorlátozásokat is magában foglalja. A FluentForm számos szolgáltatás integrációját is kínálja, beleértve a MailChimp hírlevelek listáit és a Slack értesítéseket.

És ezek a funkciók csak az ingyenes verzióban vannak! Hozzáadott Zapier, iContact, Campaign Monitor, ActiveCampaign és feltételes CRM-integrációkhoz, valamint prémium feltételes személyre szabott e-mailekhez, akcióhorgokhoz, űrlapok lépéshez, könnyen használható rövid kódokhoz és még egyszerűbbé frissítés Pro verzióra.

4. ARForms

ARForms

Információ és letöltésView a Demo

Az ARForms egy másik, funkciókkal teli formagyártó. Ez a prémium plugin egyszerűen használható élő szerkesztőt kínál, így láthatja az űrlapját, amikor építi. És több mint 25 formai elem közül választhat, ami rendkívül hasznos ahhoz, hogy megnézze, mit csinál! Egyéb űrlapfunkciók közé tartoznak az űrlapstílusok, űrlapsablonok, eszköztippek, átméretezhető oszlopok, médiabeágyazások, feltételes logika, matematikai logika és még sok más. Ezenkívül beépített elemzés is lehetővé teszi az űrlapok teljesítményének megtekintését. Tekintse meg az összes plugins hatékony opciót az ARForms áttekintésben.

5. Kapcsolatfelvételi űrlap 7 (ingyenes)

Vegye fel a kapcsolatot a 7. űrlap beépülő moduljával

A 7. kapcsolattartási forma az egyszerűségének köszönhetően az egyik legnépszerűbb kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény.

Az alapértelmezett űrlap több mint elegendő a legtöbb ember számára, de további űrlapokat is létrehozhat és kezelhet. Minden űrlap és e-mail értesítései egyszerűen testreszabhatók egyszerű jelölésekkel. Az olyan szolgáltatások, mint az Ajax beküldés, a CAPTCHA és a spamszűrés, hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a bővítmény nagyon hatékony legyen. Számos bővítmény érhető el, hogy még több funkcionalitást biztosítson.

Plusz, ha segítségre van szüksége a 7-es kapcsolattartási űrlap elindításával kapcsolatban, csak nézd meg útmutatóunkat. Minden lépésben átlépünk, így gyorsan elkészítheti űrlapjait.

6. Jetpack űrlapok (ingyenes)

JetPack beépülő modul

A Jetpack nem önálló kapcsolattartó űrlap-beépülő modul, hanem inkább az Automattic beépülő moduljainak gyűjteménye, amelyek a WordPress.com funkciókat biztosítják a saját üzemeltetésű WordPress-webhelyek számára. Széles körben használják számos benne foglalt szolgáltatáshoz, és a kapcsolatfelvételi űrlapok jól integrálódnak más pluginekhez, például az Akismethez.

A Jetpack kapcsolattartó űrlap funkciójával bármilyen bejegyzéshez vagy oldalhoz hozzáadhat egy űrlapot a postaszerkesztőből, és testreszabhatja azt a beépített űrlapkészítő használatával.

7. WPForms Form Builder Lite (ingyenes)

WPForms WordPress bővítmény

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

A WPForms egy erőteljes drag and drop formátumkészítő a WordPress számára. Ez a plugin megkönnyíti az űrlapok létrehozását. Csak válassza ki a kívánt űrlaprészleteket, majd húzza a helyére. Ezenkívül tartalmaznak előre elkészített sablonokat is, amelyek az induláshoz használhatók. Noha rengeteg beépített lehetőség van (szövegmezők, választógombok, fájlfeltöltések stb.), Bármikor további lehetőségeket adhat az űrlapokhoz HTML vagy egyedi CSS segítségével. Tudjon meg többet a WPForms-ról a weboldalon.

8. Gravitációs formák

Gravity Forms plugin

Információ és letöltésView a Demo

A Gravity Forms egy nagyon népszerű prémium űrlapkészítő, amely lehetővé teszi a fejlett formafunkciókat.

59 USD-től kezdve drag and drop formátumkészítőt, többoldalas űrlapokat és feltételes logikát kínál, többek között a funkciókat. A magasabb licencszintek között szerepelnek kiegészítők az e-mail marketing integrációjához, a fizetésekhez és az automatizáláshoz.

A Gravity Forms az egyszerű formákon túlmutat az egyedi alkalmazásszerű funkciókban. Nagyon édes.

9. Ninja Forms (Ingyenes és Pro)

Ninja Forms Plugin

Információ és letöltésView a Demo

A Ninja Forms egy rugalmas drag and drop formák készítő plugin a WordPress számára. A mezők, e-mailek, műveletek vagy benyújtások számát nem korlátozzák. Készítsen egyedi kapcsolatfelvételi űrlapokat és még sok más, mint egy profi! A mezőket és azok beállításait mentheti más formákban történő újbóli felhasználásra, valamint az űrlapok és a mezők importálására és exportálására is. Négy spam-ellenes lehetőség áll rendelkezésre a bosszantó benyújtásoktól is.

A Ninja Forms nagyszerű tulajdonsága, hogy nos, az összes nagyszerű szolgáltatás. A plugin tiszta és minimális kialakítású volt, így az űrlapjai bármilyen WordPress témával jól néznek ki. Vagy módosíthatja a stílust az egyedi CSS használatával. A Ninja Forms számos egyedi mezőt, újrafelhasználható mezőt, opcionális AJAX-et, spam-ellenes támogatást és még sok másot tartalmaz..

A fejlesztők szeretik a Ninja Forms-ot. A plugin csak a JavaScriptet tölti be azokra az oldalakra, ahol szükséges, ami a Ninja Forms gyors és könnyű, így nem lassítja le webhelyét. És a fejlesztő szempontjából a Ninja Forms könnyen testreszabható és kibővíthető. A funkciók, akcióhorgok és szűrők további opciókat adhatnak hozzá, ha szüksége van rájuk.

Mi van akkor, ha hírlevél-integrációra van szüksége? Vagy az űrlapbiztonságot? Vagy felhasználói elemzés? Szerezzen be kiegészítőt. Rengeteg prémium kiegészítő van a Ninja Forms számára, beleértve a MailChimp, a FreshBooks, a Pushover, a Stripe, a Capsule CRM stb..

10. Hatalmas űrlapok (ingyenes & Pro)

Fejlesztő űrlapok - űrlapkészítő a WordPresshez

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

A WordPress formákat gyorsan és egyszerűen hozhatja létre és testreszabhatja a Formidable Forms egyszerű drag-and-drop felületével (és egy 2.0-s verzióban egy vizuális űrlapformítóval). A beépített spamvédelem, valamint az egyedi HTML és CSS teszik ezt az űrlapkészítőt hatékony lehetőséggé.

A Pro verzió (49 USD-tól kezdve) további mezőtípusokat és professzionális funkciókat ad hozzá, mint például a terepi számítások, a feltételes logika és az adatok megjelenítése diagramokon keresztül. A funkcionalitás hiányával kapcsolatos régebbi panaszokat a legújabb frissítéseikkel oldották meg, így még az ingyenes verzió is kényelmesen érezheti magát.

11. Visual Form Builder (ingyenes)

Visual Form Builder

A Visual Form Builder megkönnyíti a teljesen működőképes kapcsolattartási űrlapok létrehozását percek alatt, kód nélkül. A mezők egyetlen kattintással hozzáadhatók, a drag-and-drop szerkesztő lehetővé teszi a gyors átrendezést. Az űrlapbejegyzéseket automatikusan tárolja, és CSV-fájlba exportálható. Az egyedi CSS és a több elrendezési lehetőség azt jelenti, hogy testreszabhatja az űrlapokat az Ön webhelyéhez. Pro verzió érhető el olyan hozzáadott funkciókhoz, mint több fájl feltöltés és e-mail tervező, de a legtöbb felhasználó számára az ingyenes jól működik.

12. WeForms (ingyenes)

weForms Kapcsolatűrlap-beépülő modul a WordPresshez

Egyszerűen szólva: a weForms több, mint egy egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény. Könnyű és gyors formagyártó, amellyel bármilyen formát elkészíthet – professzionális és testreszabható.

A weForms az átlagfelhasználót szem előtt tartva épült, tehát mindenki számára izzadásgátló tudás vagy tudás kódolása nélkül. A minimalista kialakítás intuitív felülettel rendelkezik, amely rendkívül felhasználóbarátvá teszi a weForms-ot. Az élő előnézeti funkció is óriási mértékben javítja a beépített drag and drop funkciót. Milyen lesz az űrlap megjelenése a közzététel után – valós időben ellenőrizheti!

A weForms előre telepített, kész sablonjaival és az egyedi űrlapok kialakításával néhány kattintással elindíthatja. De ne felejtse el az általa kínált rugalmasságot. Használja a CSS-kódot az űrlap kialakításának zökkenőmentes testreszabásához. Az ön szabadsága, hogy iparági szabványos űrlapokat hozzon létre webhelyeire és üzleti vállalkozásaira.

Nagyon jól néz ki minden WordPress témában. A torta jegesedése: a weForms a WordPress, a WP User Frontend elülső elküldési beépülő moduljával van beépítve. Tehát a weForms használatával teljes csomagot kap az összes előtét igényéhez!

A reCaptcha funkcióval tartsa beadványait organikusan és levélszemét nélkül. Okosan és hatékonyan alkalmazkodjon felhasználói viselkedéséhez a weForms feltételes logikai funkciójával. Vagy használja a többlépcsős szolgáltatást olyan hosszú, szegmentált űrlapok létrehozásához, amelyeket a felhasználók könnyen követhetnek. Több mint 23 mezőtípus közül lehet választani!

13. QuForm

QuForm plugin logó

Információ és letöltésView a Demo

A Quform egy prémium űrlapkészítő beépülő modul (29 USD), amely lehetővé teszi egyszerű és összetett űrlapok létrehozását az egy kattintással történő összeépítés és a drag-and-drop funkció segítségével.

Egyedi formázási rendszerrel rendelkezik, így felhasználhatja a mellékelt témákat, felépítheti sajátját vagy importálhat más témát. A sok elrendezési lehetőség mellett az űrlapok megjelenését és érzetét teljesen testreszabhatja.

14. Form Craft Form Builder (ingyenes)

FormCraft - Űrlapkészítő a WordPresshez

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

Az Űrlapkészítő Űrlapkészítő egy drag and drop űrlapkészítő, amely űrlapok létrehozására és beágyazására, valamint a beküldések nyomon követésére szolgál.

A WYSIWYG formagyártó gyors, könnyű és stílusosan reagáló űrlapokat készít. Az űrlapsablonok exportálhatók és importálhatók, lehetővé téve az egyedi tervezésű űrlapok megosztását. A prémium verzió (legközelebb fel) még több funkcionalitást kínál .

15. Form Craft Builder Pro

Form Craft Builder Pro

Információ és letöltésView a Demo

A FormCraft egy könnyen használható űrlapkészítő prémium WordPress-bővítmény, amely egyszerűvé teszi az egyedi űrlapok létrehozását anélkül, hogy egyetlen kódrészletet kellene beírnia. Ez a plugin tökéletes kapcsolattartási űrlapok, támogatási űrlapok, vásárlói áttekintő űrlapok, vetélkedők, pop-upok és bármi más létrehozására, amelyről álmodozhat..

A űrlapok nagyszerű módszer információ és adatgyűjtésre az olvasóktól vagy az ügyfelektől, de a téma kezdetektől való létrehozása nehéz lehet. Ne félj – a FormCraft megkönnyíti az egyedi nyomtatványok percek alatt történő létrehozását. Ez a fantasztikus WordPress-bővítmény egy egyszerű, húzza és dobja be az űrlapkészítőt, több mint 20 mezővel, osztályozások, csúszkák, időválasztók, rejtett mezők, fájlfeltöltések és még sok más hozzáadásához..

A FormCraft másik nagyszerű tulajdonsága a beépített jelentési irányítópult. Láthatja, hogy hány nézetet gyűjtött az űrlapok, hány benyújtást kapott és az általános konverziós arányt. Ezen felül megtekintheti statisztikáit formánként vagy az összes űrlapon. Ez nagyszerű módja annak, hogy megnézhesse, mely formák konvertálódnak!

További fantasztikus funkciók közé tartozik a feltételes logika, a műszerfal beküldési kezelője, az e-mail listák kiegészítői (MailChimp, Campaign Monitor, AWeber és GetResponse), a 3 űrlap elhelyezkedése (felbukkanó, a beillesztés és a ragasztás) és rengeteg stílusú beállítási lehetőség egy szép űrlap létrehozásához. amely megfelel az Ön webhelyének. Fizetés az alábbiakban további FormCraft plugin-funkciókkal!

16. Egyszerű alapvető kapcsolatfelvételi űrlap (ingyenes)

Egyszerű alapvető kapcsolatfelvételi űrlap

Az Egyszerű alapvető kapcsolatfelvételi forma egy rendkívül egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény, amelyet könnyű beállítani és testreszabni.

A minimális bemutatása ellenére nagyon rugalmas. Rövid kódok vagy sabloncímkék segítségével az űrlapot bárhol megjelenítheti. Beépített spamvédelemmel rendelkezik a CAPTCHA segítségével és egy tűzfallal, egyszerű szöveges e-mail értesítésekkel, és teljes mértékben testreszabható a Beállítások oldalán vagy az egyéni CSS használatával.

17. CaptainForm (ingyenes)

CaptainForm Form Builder

Ha gyorsan és könnyen használható űrlapkészítőt keres, a CaptainForm barátságos drag and drop felülettel rendelkezik, amely néhány perc alatt segít nagyszerű űrlapok létrehozásában..

Bármilyen típusú űrlap készíthető a CaptainFormmal, például: megrendelőlapok, regisztrációs űrlapok, igénylési űrlapok, jelentkezési űrlapok, kinevezési űrlapok, kapcsolatfelvételi űrlapok, fizetési űrlapok, árajánlati kérelmek, támogatási űrlapok, hírlevél feliratkozás, felmérések, vetélkedők, felhasználói által benyújtott hozzászólások és még sokan mások.

A beépülő modult sok fizetési processzorhoz és alkalmazáshoz integrálják: Mailchimp, Active Campaign, FreshBooks, WordPress felhasználók, WordPress hozzászólások, Marketo, Zoho, Webhooks, Exact Target, Google Drive stb. A fizetési feldolgozók szempontjából PayPal, PayPal található. Pro, PAyPal Payflow, Stripe, Authorize.net, Sisow, SagePay és így tovább.

Ami a funkciókat illeti, a CaptainForm sokféle funkciót kínál: e-mail értesítések fogadása minden űrlap benyújtásakor, a kitöltött űrlap vagy az egyéni automatikus válaszadók másolatának elküldése a felhasználók számára, az adatok exportálása az EXCEL, CSV vagy PDF fájlba, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy előrehaladásukat mentsék később SMS értesítéseket fogadhat, jelentéseket generálhat, űrlapokat pop-up-ként, widget-ekben, oldalakon, üzenetben vagy funkcióhívásként tehet közzé. Kiváló ügyfélszolgálatot is kap az egyes szolgáltatási tervekkel kapcsolatban.

18. Speciális űrlapok

Advanced Forms ACF plugin

Az Advanced Forms egy hatalmas formagyártó, amely kihasználja az Advanced Custom Field rugalmasságát. Hozzáférést biztosít az ACF által biztosított összes mezőtípushoz, például repeaterekhez, dátumválasztókhoz és galériákhoz, valamint a harmadik fél által gyártott pluginekhez. Ez a robosztus alap az Advanced Forms számára tökéletes űrlapkészítővé teszi, függetlenül attól, hogy egyszerű kapcsolatfelvételi űrlapot vagy egyedi felhasználói szerkesztési élményt készít-e. A minimális formázási forma megkönnyíti az űrlapok bármilyen témához való integrálását.

A plugin egyszerű felülettel rendelkezik a rendszergazdákhoz vagy az űrlapon megadott címekre küldött e-mailek meghatározásához. Ezenkívül opcionálisan képes automatikusan elmenteni az űrlap benyújtását egy tételbe. Ezután később visszatérhet és hozzáférhet hozzájuk a WordPress segítségével. Ezen felül az űrlapok egyszerűen korlátozhatók egy meghatározott ütemezésre, csak bejelentkezett felhasználókra, vagy csak bizonyos mennyiségű beküldés engedélyezésére.

Az Advanced Forms a fejlesztők szem előtt tartásával készült, és sokféle funkciót és horgot biztosít az egyedi formák létrehozásának szellője. Csak egy apró kóddal létrehozhat űrlapokat, amelyek hozzászólásokat generálnak, szerkeszthetnek felhasználói profilokat, regisztrálhatnak embereket eseményekre, vagy bármi mást kell tennie egy front-end űrlapnak. A kiterjedt dokumentáció folyamatosan frissül, amikor a bővítmény növekszik, és tartalmaz útmutatásokat a közhasználatú esetekre, valamint referenciákat a funkciókra, műveletekre és szűrőkre.

19. BuddyForms

BuddyForms WordPress és BuddyPress Form Builder

A BuddyForms egy űrlapkészítő bővítmény a WordPress és a BuddyPress számára. Automatizálja és támogatja a tartalom létrehozásának a folyamatát egy közösségen, hálózaton vagy a felhasználókon belül. A plugin telepítése után rengeteg időt takarít meg az ügyfelek fejlesztése során, és teljes ellenőrzést ad a felhasználó által benyújtott tartalom felett.

A BuddyForms célja, hogy könnyű beállítást és felhasználóbarát felületet biztosítson, amely lehetővé teszi, hogy bárki percek alatt felépítsen kapcsolati és speciális űrlapokat. Mindezt kódolási ismeretek nélkül. Azt is lehetővé teszi, hogy bárki interaktáljon, vegyen részt és írjon a weboldal tartalmát közvetlenül a felületről anélkül, hogy meg kellene tanulnia a WordPress-t vagy a BuddyPress-t.

A BuddyForms moderálási sor funkcióval is rendelkezik, amely élővé teszi az eredeti üzenetet, amíg a módosítások az adminisztrátorok véleményét várják. Ez lehetővé teszi az adminisztrátorok számára, hogy nagyszerű munkafolyamatot generálnak, és teljes ellenőrzése alatt álljon a weboldalon benyújtott és közzétett tartalom felett.

A BuddyForms mellékleteivel kibővíthető más pluginekkel, például a WooCommerce, a BuddyPress, az ACF, az Ultimate Member és még sok más.!

20. eForm Builder

eForm - WordPress űrlapkészítő

Információ és letöltésView a Demo

Az eForm Builder egy prémium WordPress plugin, amely biztosan sokkal könnyebben megkönnyíti az űrlapok és kérdőívek létrehozását webhelyén..

Az építési űrlapok unalmasak lehetnek, különösen akkor, ha még nem ismeri a használt bővítményt. Az eForm Builder segítségével a WordPress Plugin űrlapépítés nem lehet könnyebb a beépített drag and drop űrlapkészítőnek köszönhetően. Csak válassza ki azokat az elemeket és konténereket, amelyeket hozzá szeretne adni az űrlaphoz, és dobja a helyére. Nincs szükség kódolási ismeretekre. Az eForm Builder 25 különféle témát is tartalmaz. Tehát csak ki kell választania a webhelyéhez legjobban megfelelő színű bőrt (de ezt mindig egy kis CSS-rel módosíthatja).

Egy másik nagyszerű lehetőség a beépített jelentési lehetőségek. A felhasználók kitöltik az űrlapjait, felméréseit és kvízjeit. A részletes jelentéseket közvetlenül a WordPress adminisztrációs panelen futtathatja. Nézze meg a kérdőív eredményeit a kördiagramok, oszlopdiagramok, oszlopdiagramok vagy táblázatos adatok segítségével. Az eForm Builder mellett az új űrlapok benyújtásakor e-maileket is kaphat, így naprakészek lehetnek az eredményekkel.

Egyéb plugin-funkciók közé tartozik a felhasználói menedzsment, a multimédiás támogatás (így képeket, diavetítéseket és másokat adhat hozzá az űrlapokhoz), összecsukható tárolók, feltételes logikai támogatás, egy teljesen retina-kész tervezés, egyedi átirányítások és minden más, alább felsorolt. Az eForm Builder egy nagyszerű ajaxed-formátum-készítő, amelyet mindenképpen figyelembe kell vennie a következő WordPress webhelyen vagy projektnél.

A WordPress legjobb kapcsolattartó űrlap-bővítményeinek lezárása

Egy könnyen használható kapcsolatfelvételi űrlap segíthet kapcsolatba lépni a webhely látogatóival. De képesnek kell lennie arra, hogy könnyen kezelje az űrlapot és annak benyújtását.

A fenti listában széles körben megosztottuk a különböző forgatókönyveknek megfelelő kapcsolattartási űrlapok beépülő moduljait. Önnek képesnek kell lennie arra, hogy megtalálja az igényeinek megfelelő kapcsolatfelvételi űrlap-beépülő modult, tehát ha még nem rendelkezik, tegyen be egy űrlapot a webhelyére ma, hogy meghallgassa a látogatókat!

Használ ezeknek a kapcsolatfelvételi űrlapoknak a bármelyikét a webhelyén? Szeretnénk hallani a fenti kapcsolatfelvételi űrlap-bővítményekkel kapcsolatos tapasztalatait, ezért ossza meg az alábbi megjegyzéseket! Tudjuk, hogy még sok más plugin létezik, amelyekre még nem terjedtünk ki, ezért mindenképpen értesítsen minket, ha úgy gondolja, hogy hiányzott.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map