20+ legjobb kapcsolatfelvételi űrlap, 7 bővítmény és kiegészítő

20+ legjobb kapcsolatfelvételi űrlap, 7 bővítmény és kiegészítő

Sokat mondtak a 7. kapcsolatfelvételi űrlapról, de még több mondanivaló is van. Például, tudta, hogy létezik több száz csodálatos Contact Form 7 kiterjesztés? Ó, igen, a 7. kapcsolattartási űrlap rendelkezik Ó, szóval szép kiegészítők. Erõteljes kiterjesztésekrõl beszélünk, amelyek az űrlapokat minden izgalmas módon feltölthetik.


Elfogadod, hogy a 7. kapcsolattartási űrlap nagyon népszerű kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény, több mint öt millió aktív felhasználóval. Én magam is használom, de másnapig soha nem tudtam, hogy ezek a kiterjesztések léteznek. Kiderült, hogy bármilyen módon megváltoztathatom az űrlapjaimat, és ez izgalmas. Várj, úgy érzem, elfelejtem valami fontosat. Igen, a 7. kapcsolatfelvételi űrlap teljesen ingyenes.

Ha a 7. kapcsolatfelvételi űrlapot használja, üdvözlöm a nagy felfedezésben. Ha más kapcsolatfelvételi űrlapot használ, akkor találkozunk a megjegyzés mezőben. Ezt mondjuk, mert szeretnénk betekintést kapni a legjobb kapcsolatfelvételi űrlap-bővítményekbe – mind ingyenes, mind prémium kategóriába. Van kedvenc kapcsolatfelvételi űrlapjának 7 kiterjesztése? Ossza meg ezt is. Mindig várjuk visszajelzését.

Akárhogy is legyen, ásunk be.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Contents

1. Drop Uploader prémium fájlfeltöltő kiegészítő CF7-hez

Húzza be és töltse le a fájlfeltöltőt a CF7-hez

Információ és letöltésView a Demo

Az űrlap létrehozásakor számos oka van annak, hogy miért engedheti meg, hogy a felhasználók feltölthessék a mellékletet. Függetlenül attól, hogy opciót szeretne-e feltölteni egy önéletrajz folytatására munkafolyamathoz, fényképeket egy versenyre, vagy hibajelentéseket a támogatás megszerzéséhez, vagy valami mást, a CF7 Drop Uploader a legjobb választás. Ez az egyszerűen használható plugin minden űrlapját hasznosabbá teszi!

Adjon hozzá több feltöltési mezőt, állítsa be a feltöltött fájlok számának korlátozását, adjon meg egy maximális fájlméretet, és korlátozza a fájltípust is (ellenőrizze a Drop Uploader akcióban, hogy megnézze magát). Kiválaszthatja a fájl bélyegképének megjelenítését is (nagyszerű a képekhez), és engedélyezheti a drag and drop vagy böngészés lehetőséget a feltöltendő fájl kiválasztásához..

A legjobb az, ha a Drop Uploader szoftvert csatlakoztathatja Dropbox-fiókjához. Tehát amint a felhasználók fájlokat küldenek, azokat közvetlenül egy adott almappában kapják meg. És engedélyezheti az értesítéseket, hogy közvetlenül küldje el a feltöltött fájl mellékletét, a fájlra mutató linket vagy mindkettőt. Aggódik a GDPR miatt? Csak akkor használja a Feltöltő régi fájlok törlése opcióját, hogy a fájlokat automatikusan törölje egy meghatározott nap eltelte után.

Ami a stílusát illeti, a Drop Uploader testreszabható színbeállítási lehetőségeket kínál a szegélyekhez (plusz a szegélyvastagság), a lebegőpontokat, a folyamatjelző sávokat, a címeket és az ikonokat. Egyéb szolgáltatások közé tartozik a crossbrowser kompatibilitás, az AJAX feltöltés, a lokalizációs támogatás és a többszörös plugin fordítások (angol, spanyol, francia, olasz, német, orosz és ukrán).

2. Vegye fel a kapcsolatot a 7. űrlap Honeypot Free pluginjával

Lépjen kapcsolatba a 7. űrlap Honeypot kiterjesztésével

Csak csatlakoztassa ezt a Honeypot kiterjesztést a 7. kapcsolattartási űrlaphoz, és van egy spam-őr, mint senki más. Ismét nincs captcha, szóval igen! Ki egyébként feltalálta a captcha-t? A beépülő modul olyan, mint a WPBruiser, de nem kell telepítenie két beépülő modult. De ez nem a lédús rész; ez a 7. kapcsolattartó űrlap egy szerepet játszik, és csodálatosan hajtja végre a szerepet.

A spam botok kitöltik az összes űrlapmezőt, mert erre kódolva vannak. Tölti fel a 7. kapcsolattartási űrlapot, és eldobja hasznos teherüket – a végtelen hulladék sztringeket és szörnyű linkeket, amelyek ugyanolyan mérgezőek a blogodra, mint a link rothadása (ezért javítania kell a megszakadt hivatkozásokat). Az emberek viszont csak a látható űrlap mezőket tölti ki.

Röviden, a spam botok olyan űrlapmezőket indítanak el, amelyeket az emberi látogatók nem látnak, és érvénytelenítik az űrlapot a helyszínen. Ez azt jelenti, hogy a spam botokat sokkal később felszámolják, még mielőtt az a webhelyére kerülnének.

3. A WPBruiser Contact Form 7 prémium kiterjesztése

WPBruiser Contact Form 7 kiterjesztés

Ja, van egy 7. kapcsolattartó űrlap, amelyet úgy hívunk, mint a 7. kapcsolattartási forma. Igen, és létezik a WPBruisernél. Ha egy kő alatt él, a WPBruiser lehetővé teszi a spam szüneteltetését a blogjában bosszantó captcha-képek nélkül. A WPBruiser-t is használom, és személy szerint úgy gondolom, hogy ez az egyik legjobb spam-ellenes plugin. Csak telepítse a plugin-t és játsszon.

A korábban Goodbye Captcha néven ismert WPBruiser a végső ingyenes spam-bővítmény. A dolgok egyre melegebbek lettek ezzel a kiterjesztéssel. Lehetővé teszi a WPBruiser spam-gyilkosságának hozzáfűzését a 7. kapcsolattartási űrlaphoz. Könnyen telepíthető és konfigurálható.

Megjegyzés: az adott kiterjesztés használatához telepítenie kell a WPBruiser alkalmazást.

4. Vegye fel a kapcsolatot a 7. űrlap ingyenes PayPal & Stripe kiegészítőjével

Kapcsolatfelvételi űrlap: Ingyenes PayPal & Stripe kiegészítő

A kapcsolatfelvételi űrlapnak nem csupán az ügyféladatokat kell gyűjtenie. Gyere, sokkal többet tehet, például alakíthatja ki űrlapjait ellenőrző oldalakká, arra az esetre, ha el kell adnia egy legnépszerűbb témát vagy e-könyvet. Mindenesetre ez csak egy a sokféle módszer közül, amellyel a Contact Form 7 PayPal kiegészítőt használhatja.

Ha a legkevésbé érdekli, ez a bővítmény néhány olyan vonzó funkcióval rendelkezik, mint például az elemnév, ár és SKU / ID beállításának lehetősége, az összes 25 PayPal valuta, 18 nyelv és az automatikus átirányítás támogatása. Még nem hallottad meg mindent; van egy PRO verzió, több funkcióval.

Ez a kiterjesztés csak néhány kattintással elérhető, ha a PayPalon keresztül értékesítjük a 7. űrlapon keresztül.

5. A Moana kapcsolatfelvételi űrlap 7 Builder prémium plugin

Moana kapcsolatfelvételi űrlap 7 Builder Premium plugin

Információ és letöltésView a Demo

Testreszabhatja és összeállíthatja az űrlapokat a Contact Form 7 és a Moana builder kiterjesztés segítségével. A Moana lehetővé teszi a WPBakery oldalkészítő használatát az űrlapok létrehozásához. Könnyedén szerkesztheti az űrlapok elrendezését a drag and drop erejével! Oszlopok, új mezők és még sok más hozzáadása anélkül, hogy kódolni kellene.

6. Vegye fel a kapcsolatot a 7. űrlap MailChimp kiterjesztésével

Vegye fel a kapcsolatot a 7. űrlap MailChimp kiterjesztésével

Üdvözöljük Renzo Johnsont, a srácot, aki elhozott nekünk a Contact Form 7 MailChimp Extension-t, amely – ha kíváncsi vagy – nagy lendületet ad a listaépítési erőfeszítéseknek. Az olvasóktól történő információgyűjtés mellett a felhasználókat felvehetik arra, hogy automatikusan feliratkozzanak az előre meghatározott MailChimp listára.

Ez a 7-es kapcsolattartó MailChimp kiterjesztés egyszerűen használható, támogatja a több levelezőlistát, és egyedi mezőkkel rendelkezik, az űrlap végén egy bejelölés jelölőnégyzettel, valamint az egy vagy két opcionális előfizetési lehetőséggel. Ezt a kiterjesztést rendszeresen frissítik, és a telepítéshez kevesebb, mint 2 perc szükséges.

7. Vegye fel a kapcsolatot a 7. űrlap felbukkanó üzenet prémium kiterjesztésével

Kapcsolatfelvételi űrlap 7. felbukkanó üzenet prémium kiterjesztése

Információ és letöltésView a Demo

A validációs és sikeres üzenet-felbukkanók hozzáadásával tegye a 7. kapcsolattartási űrlapot professzionálisabbá. Ily módon a felhasználók tudják, hogy milyen kiegészítő információkra van szükség, vagy ha az űrlapot benyújtották. A plugin 10 előre beállított színsémát tartalmaz, amelyek mindegyike érzékeny.

8. Vegye fel a kapcsolatot a 7. formanyomtatvány költségkalkulátor prémium kiegészítőjével

Vegye fel a kapcsolatot az űrlap 7. költségkalkulátor prémium kiegészítőjével

Információ és letöltésView a Demo

Egyéni szolgáltatást kínál? Talán webdesign? Egyedülálló ruházat? Építészeti tervek? Üzleti áttekintés? Vagy egy másik személyre szabott ajánlat? A Contact Form 7 költségkalkulátor egy egyszerű plugin, amely árajánlatot és költségbecslési lehetőséget ad az űrlapokhoz.

Adjon hozzá ár-jelölőnégyzeteket, választógombokat, legördülő menüket vagy költségcsúsztatókat. Még adómezőket is létrehozhat a helyi vagy áfa-adók becsléséhez. Ezután hozzon létre összes mezőt a kiválasztások összeadásához. Ez nagyszerű módja annak, hogy pontosabb képet kapjunk arról, hogy mi van egy ügyféllel, és hogy az ügyfél gyors és egyszerű árajánlatot kapjon..

9. Vegye fel a kapcsolatot a 7. űrlap többlépcsős űrlapjaival

Lépjen kapcsolatba a 7. űrlap többlépcsős űrlapok kiterjesztésével

A felhasználói élmény megköveteli, hogy olyan rövid űrlapokat hozzunk létre, amelyek rögzítik az információkat, amíg az olvasó érdeklődése tart. A hosszú formák no-go. Nem nem. Nem. Miért ez? Kimerülnek kitölteni, mert – a mai internetes világban, akinek egyébként is van ideje?

Mi a teendő, ha további információkat kell gyűjtenie? Lehet, hogy a látogatóknak ki kell tölteniük egy olyan felmérést, amely túlmutat a személyes információkon. Hogyan tudja az olvasót elég hosszú ideig érdekelni, hogy kitöltse hosszabb formáit? Van egy pszichológiai trükk, amelyet az Ön előnyeire játszhat le legnagyobb könnyűséggel és hatalmas előnnyel.

A trükk abban áll, hogy a kihúzott űrlapokat több részre osztja, és pontosan ezt teszi a többlépcsős űrlapkiterjesztés. A navigációhoz minden lépéshez hozzáadhat egy „előző” gombot is. Könnyen integrálható a 7. kapcsolattartási űrlappal, hosszú, de vonzó űrlapokat kell készítenie.

10. Vegye fel a kapcsolatot a 7, többlépcsős Pro kiterjesztéssel

Lépjen kapcsolatba a hét 7 többlépcsős Pro kiterjesztéssel

Információ és letöltésView a Demo

Készítsen lépésről lépésre űrlapot a 7. űrlap és a Multi-Step Pro kiegészítő segítségével. Akárcsak az imént említett ingyenes bővítményhez hasonlóan, a Multi-Step Pro használatával intuitívabbá teheti az űrlapjait. Ez egy nagyszerű lehetőség a bonyolult űrlapok kezelhetőbbé tételére a felhasználók számára.

Akkor miért válassza a Pro-t? A függőleges vagy vízszintes tájoláshoz hozzáadott szolgáltatások miatt a lépés ellenőrzése, az utolsó lépés megerősítése, az egyedi stílus (színek, háttér és szöveg) és még sok más. Ezenkívül a plugin teljes mértékben érzékeny, több böngészővel kompatibilis, és minden WordPress témával kiválóan működik.

11. Vegye fel a kapcsolatot a 7-es űrlaphoz tartozó Skins ingyenes kiegészítővel

Kapcsolatfelvételi űrlap: 7 Skins Ingyenes kiegészítő

Önmagában a 7. kapcsolatfelvételi űrlap hiányzik a külső osztályon. De csatlakoztassa a Contact Form 7 Skins kiterjesztéshez, és abszolút nyertese van. Az, hogy tudja-e a kódot, nem bír jelentőséggel; könnyen elkészíthet gyönyörű űrlapokat, sablonok és stílusok széles skálájával.

Ez a kiterjesztés a használhatóság szempontjából meglehetősen lyukasztó. A beépülő modul elősegített sablonok gyűjteményének felhasználásával elősegíti az egyszerű és összetett űrlapok széles skálájának elkészítését, amelyeket testreszabhat a szíve tartalmához. Ez a kiterjesztés kiegészítő kiegészítőkkel rendelkezik, amelyekkel további funkciókat adhat hozzá az űrlapokhoz.

12. Lépjen kapcsolatba a 7. űrlappal. ReCaptcha v2 Ingyenes kiegészítő

Lépjen kapcsolatba a 7. űrlappal. ReCaptcha v2 Ingyenes kiegészítő

Az eredetileg a 7. kapcsolatfelvételi űrlap beépített támogatást nyújtott a reCaptcha-hoz, azonban az 5.1-es verzió kiadása óta ez a szolgáltatás megszűnt. De ne aggódjon – könnyű visszaállítani az ingyenes reCaptcha v2 kiterjesztéssel. Ez az egyszerű bővítmény újból hozzáadja a „recaptcha” címkét, így könnyen hozzá tudja adni a mezőt az űrlapokhoz.

13. Speciális kapcsolatfelvételi űrlap 7 DB kiterjesztés

Speciális kapcsolatfelvételi űrlap 7 DB kiterjesztés

Az űrlap benyújtásnak a WordPress adatbázisban való tárolásának legkézenfekvőbb előnyei közé tartozik a központosított adattárolás, és soha nem kell tucatnyi e-mailt ellenőriznie az ügyfelek és az összes üzenet pontos meghatározása érdekében. A Speciális kapcsolatfelvételi űrlap 7 DB megkönnyíti az űrlapadatok tárolását a WordPress adatbázisában, és ezeket akár a WordPress adminon belül, akár a webhelyén rövid kódok segítségével jelenítheti meg..

Ha több űrlapja van az egész webhelyen, ne aggódjon, ez a kiterjesztés egy legördülő listát tartalmaz, így az űrlapokat külön-külön választhatja meg. Ráadásul sokoldalúan kompatibilis. Ezen felül exportálhatja a beküldött elemeket (összes vagy szűrt eredményt) néhány módszerrel, például CSV, Excel és PDF.

14. Jelentés ütemezése az Advanced CF7 DB Premium kiegészítő számára

Ütemezési jelentés az Advanced CF7 DB Premium kiegészítő számára

Információ és letöltésView a Demo

Az utolsó bővítmény kiépítésével, ha hozzáadja az Ütemezési jelentés kiegészítőt, napi, heti, havi vagy éves jelentéseket állíthat be az Advanced Contact Form 7 DB-hez. Ez a prémium kiterjesztés kiváló lehetőség vállalkozások és elfoglalt személyek számára, mivel rengeteg időt takaríthat meg. Válasszon bármilyen lekérdezési űrlapot, hozzon létre eseményeket a jelentés elindításához, válassza ki az oszlopokat és adjon hozzá speciális szűrőket.

Más plugin-funkciók között szerepel az exportált fájltípus (CSV, XLS vagy EXCEL), az e-mail beállítások (a, az üzenethez és az üzenethez), egynél több esemény ütemezése és a GDPR kompatibilis (Csak állítsa be az ütemtervet a rekordok törléséhez). Ha a Speciális kapcsolatfelvételi űrlap 7 DB-t használja, akkor az Ütemezési jelentés kiegészítő szükséges.

15. Vegye fel a kapcsolatot a 7. űrlap átirányítási kiterjesztésével

Lépjen kapcsolatba a 7. űrlap átirányítási kiterjesztésével

A 7. kapcsolatfelvételi űrlap lehetővé teszi egy egyszerű üzenet létrehozását, amely akkor jelenik meg, amikor a felhasználó beküld egy űrlapot. Noha ez jó, sokkal többet érhet el olyan dedikált teljes oldalakkal, amelyek közvetlenül hozzájárulnak az alsó sorhoz.

Talán átirányíthatja a látogatót egy „Köszönöm” oldalra, amely a márka ismertségének megerősítésére irányul. Lehet, hogy elküldheti a felhasználót egy értékesítési oldalra, a legkelendőbb termékre vagy egy népszerű tartalomra. Átirányíthatja az olvasókat bármely kívánt oldalra, amely rajtad múlik. Telepítenie kell az ingyenes Contact Form 7 átirányítási kiterjesztést az átirányítások kezeléséhez. A plugin egyszerűen telepíthető és használható.

16. Anyagtervezés a 7. kapcsolattartó űrlaphoz

Anyagtervezés a 7. nyomtatványhoz tartozó ingyenes bővítményhez

Adjon új külsőt a 7. kapcsolattartónak az Anyagtervező kiterjesztéssel. Ez az ingyenes bővítmény egy csomó könnyen használható rövid kódot tartalmaz, amelyeket át lehet csomagolni a szokásos Kapcsolatfelvételi űrlap mezőibe az anyag tervezéséhez. A plugin világos és sötét fő témát, dobozos és körvonalas mezőket, benyújtási gombot, reCaptcha-t és még sok más tartalmaz.

17. A kapcsolatfelvételi űrlap feltételes mezői

Feltételes mezők a kapcsolatfelvételi űrlaphoz 7

Adjon hozzá komplex feltételes mezőket a kapcsolattartási űrlapokhoz ezzel az ingyenes kiterjesztéssel. Nem biztos benne, hogy pontosan melyek a feltételes mezők? Nincs probléma – alapvetően ezek a lehetőségek. Például, ha támogatást nyújt ingyenes websablonokhoz, akkor előfordulhat, hogy olyan feltételt kell létrehoznia, amelyben a felhasználó kiválaszthatja a CMS-t, ha a WordPress választásakor választhatnak témát, végül a téma alapján választhatnak verziószámot. Így választhatják meg a mező legpontosabb opcióját.

A 7 kapcsolatfelvételi űrlap feltételes mezői segítségével egyedi mezőcsoportokat hozhat létre, és (kitalálhatta) speciális feltételeket. Adja hozzá az összes, ha egyenlő, ha nem egyenlő, és -, valamint az összes variációt.

18. Lépjen kapcsolatba a 7. űrlappal – Prémium Salesforce CRM-integráció

Lépjen kapcsolatba a 7. űrlappal - Prémium Salesforce CRM-integráció

Információ és letöltésView a Demo

A Salesforce az egyik legfontosabb ügyfélkapcsolat-menedzser. És könnyen belátható, hogy miért – az innovatív platform lehetővé teszi az értékesítési csatornának az elejétől a végéig történő megtekintését és kezelését. A CF7 Salesforce Integration plugin segítségével követheti az ügyfelek figyelmét az űrlapok felhasználásának pillanatától kezdve.

Csak használja a beépített lehetőségeket, hogy a 7. kapcsolatfelvételi űrlapot hozzákapcsolja a Salesforce mezőkhöz. A telepítés után ezt a kiterjesztést automatikusan hozzáadhatja a benyújtott űrlapok által létrehozott névjegyekhez, esetekhez és ügyfelekhez a Salesforce-fiókjához.

19. Vegye fel a kapcsolatot a Google Analytics 7-es űrlapjának ingyenes kiegészítőjével

Vegye fel a kapcsolatot a Google Analytics 7-es űrlapjának ingyenes kiegészítőjével

Minden webhelynek használni kell a Google Analytics szolgáltatást a webhely forgalmának megértéséhez. Használhatja a Google Analytics beépített eseménykövetési lehetőségeit is, hogy megtudja, hogyan használják-e a látogatók az űrlapjait. A 7. kapcsolattartási űrlap Google Analytics-kiegészítőjével hozzon létre egy „Kapcsolattartási űrlap” eseménykategóriát, a „Kapcsolattartási űrlap 7” eseményműveletet, majd az eseménycímkék alapján az űrlap neve alapján (például „Kapcsolattartó űrlap” vagy „Szolgáltatási ajánlat”).

A plugin beállításával a kiválasztott beállításoktól függően érvénytelen beküldéseket, spam-tevékenységeket, sikeresen elküldött vagy sikertelen beküldéseket és még sok más láthat. Nagyon jó akkor is, ha a Google Címkekezelőt is beállította a WordPress számára.

20. Lépjen kapcsolatba a 7. űrlap ingyenes dinamikus szöveges kiterjesztésével

Lépjen kapcsolatba a 7. űrlap ingyenes dinamikus szöveges bővítménnyel

Adja hozzá az előtöltő mezőket a kapcsolatfelvételi űrlaphoz az ingyenes dinamikus szövegbővítéssel. Ezzel a beépülő modullal automatikusan kitöltő mezőket adhat hozzá az URL-hez, az információhoz (azonosító, cím vagy csiga), termékszámhoz, felhasználói információkhoz stb..

A dinamikus szövegbővítmény használatához egyszerűen telepítse és aktiválja a bővítményt. A plugin új címketípusokat ad hozzá: Dinamikus szövegmezők és Dinamikus rejtett mezők. Válassza ki a címkegenerátort, és állítsa be a kívánt mező, címkenév, dinamikus érték, valamint azonosító és / vagy osztályattribútum beállításait. Ezután helyezze be a címkét, ha kész.

21. Vegye fel a kapcsolatot a 7. űrlappal

Lépjen kapcsolatba a 7. űrlappal

A felhasználóknak nem kell kitölteniük a teljes űrlapot, és csak az „Elküldés” gombra kell kattintaniuk, hogy kiderítsék, hogy az általuk megadott információk közül néhány érvénytelen. A felhasználói élmény szempontjából láthatja, hogy az milyen előnyökkel jár Önnek, ha az olvasó megmondja, hogy érvénytelen az általuk benyújtandó információ. Ez lehetővé teszi a látogatók számára, hogy szerkesztsék benyújtásaikat, ahelyett, hogy odamennének.

A kapcsolatfelvételi űrlap: 7 Egyéni érvényesítés nélküli WordPress-bővítmény lehetővé teszi egyéni hibaüzenetek hozzáadását. Válassza ki, hogy mit kell olvasnia a hibáinak a mezőihez – ide tartozik a szöveg, e-mail, telefonszám, URL, rádiógombok és így tovább. Ez a 7. kapcsolattartási űrlap kiterjesztése könnyen telepíthető és több űrlappal működik.

Záró szavak

A 7. kapcsolattartási űrlapot sok WordPress-felhasználó szereti. Egy egyszerű, mégis hatékony WordPress kapcsolatfelvételi űrlap-megoldást kínál Önnek, amely az átlag fölé csökken. A hozzáadott bővítményekkel nyilvánvaló, hogy kevés erőfeszítéssel sokkal többet érhet el. Mit gondolsz?

Melyik a kedvenc WordPress kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény? Ha a 7-es kapcsolatfelvételi űrlapról szól, melyik a kedvenc kiterjesztése? Hű, minket a megjegyzés szakaszban. Egészségére!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map