20+ legjobb húzó és ejtett oldalkészítő WordPress plugins

Legjobb húzza és dobja be a WordPress beépülő modulokat

A webépítő platformok fejlődésével olyan személyeket is felválthat, akik nem feltétlenül jártasak a kód világában, és az oldal-készítők húzzák az utat azáltal, hogy lehetővé teszik az embereknek, hogy elfelejtsék, miért kell egy unalmas szövegű WordPress-szerkesztőre bámulniuk webhelyek létrehozása érdekében. életre kel.


A drag and drop oldalkészítő két feladatot hajt végre:

 1. lehetővé teszi, hogy valóban megnézze, mit hoz létre, miközben létrehozza, és
 2. lerövidíti a weboldal létrehozásához szükséges időt.

Nézzünk szembe a tényekkel: az alkatrészek húzása és dobása mindig gyorsabb, és az eredmények megtekintéséhez nem kell váltania oda-vissza webhelyének hátsó oldaláról a felhasználói felületre..

A drag and drop szerkesztők fantasztikusak azoknak a kezdőknek és szakembereknek, akik fel akarják gyorsítani a gyártást. Vessen egy pillantást a legmegfelelőbb húzási és áthelyezési oldal-készítő WordPress-bővítményekre, amelyek közül választhat. (Ha az egész téma iránt kissé ideges vagy, nézd meg az útmutató kidolgozását is az oldalépítés elhúzásához.)

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. WPBakery Page Builder (46 dollár, vagy Ingyenes teljes)

Visual Composer Frontend szerkesztő

Információ és letöltésView a Demo

A WPBakery Page Builder bővítmény az egyik legnépszerűbb drag and drop plugin a piacon. És jó okból ez egy nagyon jó prémium plugin. Nagyon nagyszerű, hogy belefoglaltuk (ingyen) a legkeresettebb témánkban. A WPBakery vizuális oldalkészítővel eldöntheti, hogy a weboldalt előlapra vagy háttérre kívánja-e tervezni. A WordPress webhelyén telepítendő témákkal is működik, és a több mint 40+ tartalomelem, amelyet a plugin tartalmaz, készen áll a használatra..

A plugin másik nagyszerű tulajdonsága a rugalmassága. Könnyen hozzáadhat további modulokat, ha tudja, mit csinál. Valójában rengeteg egyedi építőelemet adtunk a Teljes WordPress témához a WPBakery Page Builder segítségével, például ikondobozok, mérföldkövek, postai típusú rácsok és még sok más. Vagy használhatja a száz prémium bővítmény egyikét, ha bármilyen funkciót felvehet.

2. Elementor (ingyenes)

Az Elementor Live Page Builder honlapja

Információ és letöltésView a Demo

Elementor élő oldalkészítő egy nyílt forráskódú kezelőfelület-szerkesztő, amely az oldalépítést a következő szintre hozza. Valójában ez volt az első ingyenes oldalkészítő, teljes tervezési lehetőségekkel, egyedülálló és szuperbarát felhasználói felülettel, valamint egy gyors és késleltetés nélküli felülettel, amely még mindig sokkal gyorsabb, mint a verseny. Ez a fejlett drag and drop élő oldal-készítő azonnali eredményeket biztosít, így nem kell megvárnia a változások hatálybalépését. Ez eleinte jelentéktelennek tűnhet, de ezek a növekményes változások összeadódnak, és nem sokkal később vár rá, hogy az Elementor órákat takarítson meg Önnek az oldalépítési időben.

Az Elementor bármilyen témához és bármilyen típusú oldalhoz használható, tehát lépjen a városba a kezdőlapján, értékesítési oldalain, blogbejegyzéseiben és egyebekben. Az Elementor intuitív elrendezési lehetőségei lehetővé teszik, hogy mindent megváltoztasson a szakasz szélességétől és magasságától az oszlopig és a tartalom pozíciójáig, valamint a kitöltéshez és a margóhoz.

A bevezetés óta számos kiadás és frissítés készült. Leginkább a felhasználók kérései ihletik őket. Az egyik fő kiadás a Template Library volt, amely lehetővé tette az oldalak és szakaszok sablonként történő mentését, valamint a sok előre elkészített és gyönyörűen elkészített sablon egyikének használatát, amelyet egyetlen kattintással adtak az oldalhoz. A másik fő kiadás a Mobil Szerkesztés volt, az első eszközkészlet, amely bármilyen oldalt testreszabhat, és bármilyen eszközön rugalmasan reagál és gyönyörűvé teszi. A tervezők ez az első alkalom, hogy az oldalt kódolás nélkül teljesen érzékenyvé tegyék. A Mobil Szerkesztés még soha nem látott olyan képességeket, mint például az eszközönkénti különféle méretek beállítása, az oszlopok átrendezésének képessége eszközönként, így ellenőrzés alatt áll a mobil elrendezése, a különféle betétek, margó és igazítás beállítása eszközönként, és sok más egyedi szolgáltatás.

Az Elementor másik nagyszerű tulajdonsága, hogy az összes harmadik féltől származó kütyü és bővítmény automatikusan elérhető az Ön oldalához történő húzáshoz. Ezen felül az Elementor rengeteg testreszabható kütyüvel, 400 egyedi ikonnal és több mint 600-mal érkezik Google betűtípusok.

A legjobb rész? Ez ingyenes! És valószínűleg ez a legjobb ingyenes weblapkészítő az interneten.

3. WP Page Builder (ingyenes)

Wum Page Builder by Themeum

A WP Page Builder egy egyszerű lehetőség a saját egyedi oldalak készítéséhez. A drag and drop készítő olyan egyszerű, mint egy gombra kattintás – szó szerint. Csak válassza ki a hozzáadni kívánt modult, szerkessze a lehetőségeket, kattintson az átméretezéshez és húzza, vagy húzza és dobja le az elemek átrendezéséhez az oldalon.

jelenleg WP oldalkészítő több mint 60 oldalblokkot tartalmaz, amelyek közül választhat. A harmonikához, a riasztásokhoz, az ikonokhoz, a funkciódobozokhoz, az árazási táblázatokhoz, a videóhoz, a képtartókhoz és még sok máshoz sincs semmi, amit nem tudsz építeni! A beépülő modul akár 6 oszlopot is támogat, mindkettő teljesen érzékeny és mobil használatra kész. Amikor kedves elrendezést készít, mentheti azt a könyvtárba újrahasználat céljából, vagy felhasználhat egy előre megtervezett blokkot a webhely felépítésének felgyorsításához. És ha szereti a bővítményt, frissíthet prémiumra, hogy támogatást, frissítéseket és fantasztikus elrendezési kötegeket kapjon.

4. Beaver Builder (99 USD)

beaver_builder

Információ és letöltésView a Demo

A Beaver Builder plugin egy prémium drag and drop oldalkészítő, de a Lite verziót is megragadhatja a Dugó panel a WordPress irányítópultján. A beépülő modul egy témával is jár, ha a prémium csomagok egyikét választja, és néhány terv még a több webhely lehetőségeit is biztosítja.

Ennek oka az, hogy ez az egyik legjobb drag and drop oldalkészítő plugin, azért van, mert sok téma már jön az oldalkészítőkhöz, de ezek zárolják a téma változásait. Mi történik, ha valaha meg akarja változtatni a témát? A Beaver Builder egy harmadik féltől származó bővítmény, így nem zárja le az adott téma vagy kialakítás módosításait. Mindig megváltoztathatja a dolgokat anélkül, hogy el kellene kezdenie az eredeti terveit.

Tehát mit tehet a BeaverBuilder? Sok! A beépülő modul több mint 20 oldal elemet tartalmaz (beleértve a szöveget, címsorokat, elválasztókat, képeket, galériákat, videókat, ikonokat, tartalomcsúszkákat, kapcsolattartási űrlapokat, közösségi linkeket, ajánlásokat, termékeket, térképeket, legutóbbi hozzászólásokat, cselekvésre ösztönzést, gombokat és még sok más) amelyet beilleszthet, a helyére húzhat és ejthet, és az egér néhány kattintásával szerkeszthető. Az ön által engedélyezett kütyüket is áthúzhatja, hogy egyedi oldalsávokat hozzon létre az oldalai számára (nagyszerű lehetőség, mivel érdemes megjeleníteni a kütyü oldalán különböző kütyüket a blogoddal szemben)..

Ja, és a WooCommerce kompatibilis is. Ez azt jelenti, hogy olyan lenyűgöző üzletoldalakat hozhat létre, amelyek ugyanolyan fantasztikusak, mint vállalkozásod. A legfrissebb termékeket, a legfrissebb véleményeket, az eladási cikkeket, az összes WooCommerce kütyüt és még sok másat elhúzhat.

A Beaver Builder szintén teljes mértékben reagál arra, hogy minden eszközén jól néz ki, és bővíthető az egyedi modulok API-ján keresztül (így hozzáadhat rést specifikus oldal elemeket, például éttermi menüket, személyzet profilokat, ingatlanok listáját vagy bármi mást), és a plugin készen áll a fordításra. Szóval mi akadályozza meg? Menjen tovább a bemutatóra, hogy kipróbálhassa a BeaverBuilder-et élőben – majd szerezzen egy másolatot a WordPress-webhelyre még ma!

Nézze meg a Beaver Builder bővítmény részletes ismertetését, ha többet szeretne megtudni, és ne feledje, hogy ez a bővítmény még a módosításokat is menti, ha úgy dönt, hogy abbahagyja a Beaver Builder használatát. Ez nem mindig igaz néhány oldalkészítő beépülő modul esetén.

5. Elegáns témák Divi Builder (89 USD)

Elegáns témák Divi Builder

Információ és letöltésView a Demo

Az Elegáns Témák Divi Builder végtelen lehetőségeket kínál hihetetlen oldalminták készítéséhez. Ebben az intuitív készítőben egyszerűen összerakhatja az oszlopok sorát, és hozzáadhat annyi elemet, amennyit csak akar. A Divi Builder több mint 40 beépített modullal érkezik, beleértve a csúszkákat, számlálókat és gombokat. Minden modulhoz sok testreszabási lehetőség tartozik, beleértve az egyéni CSS fület is, ha hozzá kell adnia a saját kódját.

A Divi Builder plugin szerepel az Elegant Themes éves tagságában. 89 dollárért hozzáférhet az összes pluginhez és témához – beleértve a legnépszerűbb Divi témát.

6. A SiteOrigin által készített oldalkészítő (ingyenes)

Page Builder by SiteOrigin

Az Page Builder bővítmény egy teljesen ingyenes opció, amely tartalmazza a WordPress kütyüket, hogy segítsen az érzékeny oldalak kialakításában és módosításában. Mivel a plugin kütyüket használ, a kezdők számára könnyű megtanulni. Ráadásul nem sok minden ahhoz, hogy megváltoztassa a WordPress irányítópultjának felületét.

Az élő szerkesztés csodálatos ahhoz, hogy azonnal megnézze a változásokat, és az Előzmények fül jól működik, ha vissza szeretne gördíteni az összes változást. Tehát, ha hibát követett el, visszamehet és újra megcsinálhatja.

7. MotoPress tartalomszerkesztő (29 USD)

Információ és letöltésView a Demo

A MotoPress Content Editor egy oldalkészítő WordPress plugin, amely megkönnyíti a WordPress hozzászólások és oldalak létrehozását, szerkesztését és testreszabását. Ez egy prémium plugin, de bármikor játszhatsz a bemutatóval, ha nem biztos benne, hogy azonnal fizet. Ez a beépülő modul teljesen helyettesíti az alapértelmezett WordPress szerkesztőt, így az alapértelmezés nem akadályozza meg az összes összetevő meghúzását..

Ez az okos plugin egy olyan tartalom- és oldalszerkesztő, amely a legtöbb WordPress témával integrálódik, és telepítésekor helyettesíti az alapértelmezett WordPress szerkesztőt. Ez nagyobb ellenőrzést biztosít a bejegyzésed és az oldalad megjelenésének és megjelenésének felett. Ne feledje, hogy a MotoPress csak testreszabhatja a plugin használata közben létrehozott tartalmat (ez azt jelenti, hogy a plugin telepítése előtt hozzáadott tartalom nem szerkeszthető a MotoPress használatával, és az alapértelmezett WordPress szerkesztőt kell használnia).

A MotoPress számos nagyszerű elemet tartalmaz (például gombok, táblázatok, távolságok, szövegdobozok és egyebek), amelyeket felhasználhat egyedi elrendezések létrehozásához. A legtöbb elem további lehetőségeket tartalmaz a margókhoz, igazításhoz, linkekhez, színhez, mérethez és akár egyedi osztálynevekhez (a kimenő fejlesztők számára). Egy elem hozzáadásához húzza le és helyezze a helyére a szerkesztő sávból. Ezután kattintson az elemre további javítások készítéséhez. Ez a fantasztikus front-end szerkesztő minden eddiginél könnyebbé teszi az oldalak készítését és a tartalom szerkesztését.

További nagyszerű funkciók közé tartozik az érzékeny kialakítás, az egyedi postatípusok, a WPML kompatibilitás és a rövid kódokon keresztüli kiterjesztés. Ezenkívül a bővítmény rendszeres frissítéseket és a bővítmény készítőjének teljes támogatását tartalmazza, így biztos lehet benne, hogy mindig tökéletesen működik.

8. Themify Builder (ingyenes)

Themify Builder Lite

A Themify Builder mind a hátsó, mind a kezelőfelületet szerkesztővel látja el, így Ön rugalmasan választhatja meg a szerkesztés helyét. Ez a plugin bármilyen témával működik, és rengeteg lehetőséggel rendelkezik a weboldal tökéletes oldalai létrehozásához. A szerkesztőben egyszerűen másolhatja a modulokat és a sorokat, és könnyedén importálhat vagy exportálhat Themify elrendezéseket.

A plugin prémium verziója 39 $, és további hasznos funkciókat kínál, mint például több mint 60 előre tervezett elrendezés és tucatnyi animációs effektus..

9. Nimble Page Builder (ingyenes)

Töltse le a Nimble Page Builder alkalmazást

A Nimble Page Builder bővítmény ingyenes drag and drop funkciókat kínál nagyteljesítményű elrendezéssel és teljesen érzékeny mintákkal, így az emberek különböző eszközökön tekinthetik meg webhelyét. Kényelmesen hozzáadhat elemeket, például oszlopokat, képeket, kapcsolatfelvételi űrlapokat, parallaxis effektusokat, tweeteket és még sok más.

Nagyon tetszik az a tény, hogy widget-eket hozzáadhat a WordPress-szerkesztő bármely oldalához. Egyszerűen húzzon el minden standard widget az oldalszerkesztőbe, és azonnal elkezdheti a szerkesztést.

10. Élő zeneszerző webhely készítő (ingyenes)

Élő zeneszerző webhely készítő

A Live Composer egy prémium szintű tartalom készítője, a WordPress plugin – amely most ingyen van! Ezzel a bővítménnyel gyorsan létrehozhat egyedi tartalom-elrendezéseket a téma elejére – ami azt jelenti, hogy láthatja a tartalmat, amikor építed!

Számos olyan oldalépítő áll rendelkezésre, amelyek csak a WordPress szerkesztőt használják postai vagy oldal elrendezések létrehozására. Noha ez még mindig rendkívül egyszerű módja annak, hogy webhelyét tartalomblokkok beillesztésével építhesse fel, nem lenne még könnyebb, ha a hozzáadáskor látná a tényleges tartalmat? A Live Composer segítségével lehetősége van. Csak telepítse a beépülő modult a WordPress webhelyére, és kezdje el felépíteni a kezelőfelületre!

A Live Composer több mint 30 modullal érkezik, amelyek segítségével elkészítheti az oldal elrendezését. A legutóbbi hozzászólások, képek, portfólióelemek, WooCommerce termékek, megjegyzések, miniatűrök, widgetök, csúszkák és még sok minden más segítségével elkészítheti szinte bármilyen elrendezést, amelyre szüksége van vagy szüksége van. Plusz, mivel az oldalak elkészítésekor láthatja, mit hoz létre, azaz kevesebb az oldal frissítése és több idő takarítható meg.

Egyéb plugin-funkciók közé tartozik az érzékeny opciók, a sok modul opció (pl. Színek, betűtípusok, szegélyek, háttér stb.), Sablon támogatás, hozzáférés-vezérlők (így csak az Ön által választott felhasználók férhetnek hozzá a zeneszerzőhöz) és még sok más. Ezen felül még interaktív oktatóanyagok is vannak, így hamarosan megkaphatja a plugin lefagyását, és ma már megkezdheti a saját egyedi postai és oldalkiosztásokat..

11. FormCraft Drag and Drop Form Builder (ingyenes)

FormCraft - Űrlapkészítő a WordPresshez

Ez nem pontosan a teljes oldal-készítő, de lehetővé teszi űrlapok létrehozását a drag and drop szerkesztő segítségével. A FormCraft segítségével gyorsan összeállíthat egy lenyűgöző űrlapot, és könnyedén kezelheti a benyújtásokat is. A felbukkanó és az inline formák szintén szerepelnek. Azt is megemlítenem kell, hogy a plugin készítője néhány útmutatót tartalmazott az induláshoz.

De ha további funkciókat szeretne, ellenőrizze a plugin prémium verzióját – sokkal többet tud megtenni, mint az ingyenes társa. További információ a FormCraft Drag & Drop Form Builder pluginról itt.

12. Thrive Architect Content Builder (67 USD)

Virágos építészi tartalomépítő

Információ és letöltésView a Demo

A Thrive Content Builder egy intuitív kezelőfelület-szerkesztő, amely lehetővé teszi a WordPress webhely gyors és egyszerű szerkesztését. A beépülő modul alkotói azon a küldetésen vesznek részt, hogy a WYSIWYG (amit látod, amit kapsz) szerkesztését a következő szintre vigye. Alapvető, de kényelmes és intuitív kattintással szerkeszthető elven működik. Ha szerkeszteni akar egy elemet, akkor egyszerűen rá kell kattintania és el kell kezdenie a szerkesztést.

Az intuitív front-end szerkesztés mellett a Thrive Content Builder számos más nagyszerű funkcióval is rendelkezik, mint például a cselekvésre ösztönző gombok (CTA), a beszámoló elem és az érzékeny árazási táblázatok..

13. Page Builder Sandwich (ingyenes)

Page Builder Sandwich - Front-End Builder

A Page Builder Sandwich egy újabb kezelőfelület, amely rendkívül egyszerűen használható. A szerzők büszkék arra, hogy elkészítették a „pop up-less” kezelőfelületet. Egyszerűen kattintson a szerkeszteni kívánt tartalomra, és elkezdi gépelni. A plugin nagyszerű tulajdonsága a hatalmas globális rövid kódok leképezési adatbázisa. Ebből az adatbázisból könnyen elérhetők a rövid kódok több száz népszerű beépülő modulból, például a Jetpack, a WooCommerce és a bbPress. Ha videókat szeretne hozzáadni az építőbe, egyszerűen beilleszthet egy URL-t vagy beágyazási kódot, és kész.

Amíg a Lite verzió ingyenes, frissítheti a Prémium verzió 39 dollárért. Ez számos további funkciót kínál, például a továbbfejlesztett rövidkód-leképezési vezérlőket és a körhinta-csúszó elemet.

14. Frontend Builder (57 USD)

A Frontend Builder honlapja

Információ és letöltésView a Demo

A Frontend Builder egy másik nagyszerű lehetőség, ha a szerkesztést inkább a kezelőfelületről szeretné elvégezni. Ezzel az építővel létrehozhat egy oldalt a hátsó részben, majd aktiválja az oldal készítőjét. Ezután ugorj át a kezelőfelületre, és innen készítsd el az oldal tartalmát.

Készítse el az oldal elrendezését sorok hozzáadásával és több oszlopra osztással. Ezután húzza, dobhatja el és szerkesztheti a kívánt oldal elemeket a terv készítéséhez. Az elemek, beleértve a címsorokat, a gombokat, az űrlapokat és a menüket, mind testreszabhatók a fő interfészen belül.

15. Cornerstone Page Builder (39 USD)

Sarokköves oldalkészítő előnézeti oldal

Információ és letöltésView a Demo

Cornerstone Page Builder egy front-end szerkesztő, amely mind az oldalakkal, mind a hozzászólásokkal használható. Ez a rendetlenség és intuitív fejlesztő lehetővé teszi a tartalom gyors és egyszerű testreszabását anélkül, hogy képernyők között kellene váltania. Ennek a pluginnak az egyik ügyes tulajdonsága a Csontváz mód amely lehetővé teszi az oldal szerkezetének (vagy a vázának) egy kattintással történő megjelenítését. A sarokkövhez folyamatosan frissített elemek, sablonok és harmadik féltől származó eszközök könyvtára is tartozik.

16. King Composer (ingyenes)

KingComposer - Ingyenes drag and drop oldalkészítő

A King Composer ingyenes verziója érzékeny drag and drop back-end szerkesztőt kínál. Ezen az intuitív felhasználói felületen sorok, oszlopok és elemek hozzáadásával hozhat létre és rendezhet tartalmat. Az egyik nagyszerű tulajdonság, amely megkülönbözteti ezt az építőt a verseny nagy részétől, az az, hogy a King Composer segítségével készített oldalak érintetlenek maradnak, még akkor is, ha kikapcsolják vagy törlik a bővítményt.

Ha inkább egy kezelőfelületről szeretne dolgozni, akkor frissíthet a King Composer Pro programra 29 dollárért, és elsajátíthatja az oldalak elülső vagy hátsó oldalából történő készítésének képességét..

17. Brix Builder (ingyenes)

Brix: WordPress oldal készítő

A Brix Builder egy drag and drop építő, amely teljes ellenőrzést ad az oldal tervezésének minden részletén. Fejlett rácsrendszere és intuitív felülete lehetővé teszi a csodálatos eredmények elérését. A Brix Builder-t úgy tervezték, hogy moduláris és skálázható legyen, így idővel kibővíthető, kiadás nélkül.

Ez a bővítmény 16 modullal vagy építőelemen keresztül érkezik, kezdve az alapszövegtől és a képektől a fejlettebb funkciókig, például a haladás és a számláló modulokig. Tartalmazza a Font félelmetes könyvtárat, a beépített színes palettákat és a bejáratási effektusokat is, amelyekkel ellenőrizhető, hogy az elemek hogyan jelenjenek meg a görgetésnél.

18. Brizy Page Builder (ingyenes)

Brizy Page Builder

A Brizy egy elülső oldal-készítő, hihetetlen lehetőségekkel, különös tekintettel az ingyenes bővítményre. Brizy fokozza a tartalmat, ahelyett, hogy a közzétett oldalakon dolgozzon. Ilyen módon az oldalakat a felületről szerkesztheti, de csak akkor teszik közzé, ha készen állsz arra, hogy élőben megjelenjenek. A Brizy másik nagyszerű tulajdonsága, hogy több mint 150 előre elkészített blokk van – így gyorsan percek alatt megtervezheti oldalait!

19. Félkövér oldal készítő (ingyenes)

Félkövér oldal készítő

A Bold Page Builder egy drag and drop oldalkészítő, amelyet úgy tervezték, hogy nagyszerűen működjön együtt az alapértelmezett 2016 és 2017 WordPress témákkal. Ez egy gyors, egyszerű és ingyenes módja egy jobb rést tartalmazó webhely felépítésének, kezdve ezen ingyenes alapvető témák egyikével.

A plugin intuitív kezelőfelülete alkalmas a legtöbb típusú oldal létrehozására. Sokféle típusú elemet támogat, beleértve a videót, a falazott rácsokat, a képeket és a gazdag szöveget. Támogatja a Font félelmetes ikonkönyvtárat is, így az oldalakat bármilyen ikonnal könnyen testreszabhatja.

20. Sarokkő és az Ultimate Elements Bundle

Sarokköves oldalkészítő

Információ és letöltésView a Demo

Az X téma készítőitől a Cornerstone kiváló oldalkészítő plugin, amely zászlóshajója építőelemeit WordPress plugin formában hozza össze. A Cornerstone egy előlapi oldal-készítő, amely lehetővé teszi az egyéni hozzászólások és oldalak beállítását. Gombok hozzáadása, idézőjelek, térképek, ügyességi táblák, csúszkák, lapok, árazási táblázatok és még sok más hozzáadása.

De még jobbá válik, ha egy sarokköves kiterjesztéssel, például a sarokköve alapvető kiegészítőivel kombinálják.

A plugin számos új elemet mutat be, nevezetesen egy vadonatúj körhinta csúszó funkciót. Ezeket a körhintákat bármilyen tartalommal kitöltheti – képek, logók, ajánlások, csapattagok, blogbejegyzések és még a WooCommerce termékek is. Minden körhinta rengeteg testreszabási lehetőséget kínál, stílusok, elrendezések, méretek és görgetőgombok választásával. Ön is készíthet egyedi színsémát, és feltölthet egy egyedi háttérképet számukra, ezáltal platformot biztosítva a kreatív hangulat bemutatására.

Más modulok között szerepel egy Instagram kép rács és személyes kedvencem, interaktív promócióim.

21. WordPress oldalkészítő: AZEXO

WordPress Page Builder, készítette: AZEXO

Az AZEXO által készített WordPress Page Builder számos kísérlet és hiba eredménye a WordPress témák fejlesztése során, az AZEXO csapata a Themeforest számára. Megvizsgálták a piacon elérhető és éppen a harmadik fél WordPress témáival való integrációra kész oldalkészítőket.

A felhasználók és a fejlesztők számára ideális építőkészüléket kerestek, figyelembe véve a következő feltételeket:

 1. 100% elülső oldalépítő, a lehető legkisebb felbukkanó párbeszédablakokkal – tehát minden oldalváltást bal vagy jobb egérgombbal kell kezdeményezni közvetlenül az objektum felett.
 2. Az építőkészülék front-end CSS / HTML / JS-nek garantálnia kell, hogy ne zavarja az oldal működését – nulla CSS és JS konfliktus az összes lehetséges környezetben.
 3. Oldalak készítése kész szakaszokkal, hogy a felhasználó a lehető legnagyobb sebességgel készítsen oldalakat.
 4. Minden HTML-címke szinte minden CSS-stílusának teljes front-end vezérlése – ha a felhasználónak szüksége van rá.
 5. Előtér-készítő teljesítmény – legfeljebb 500 milliszekundum minden művelethez, még nagy oldalon is.
 6. Lehetetlen az oldal törése gondatlan tevékenységekkel – például húzza és dobja le.
 7. A lehető legkisebb speciális attribútumok és osztályok, amelyek szükségesek a Front-end Builder működéséhez.
 8. Minden szakasz / elem / blokk – tiszta HTML-en keresztül, PHP generálás nélkül (egy hely a forráskódhoz) – a lehető legegyszerűbb fejlesztés és testreszabás érdekében a szakasz / elem / blokk
 9. A Page Builder belső célokra nem adhat hozzá új címkéket, attribútumokat és osztályokat – csak a felhasználónak segít abban, hogy megváltoztassa a fejlesztő által létrehozott HTML-t.

Mivel az AZEXO nem talált olyan terméket, amely egyszerre felelne meg ezeknek a feltételeknek, úgy döntöttek, hogy új WordPress Page Builder készüléket készítenek a témájukban való felhasználásra. Úgy döntöttek, hogy nem fejlesztenek ki egy front-end CSS stílusszerkesztőt, hanem ehelyett az oldalkészítőt kompatibilissé tették egy nagyon jó, a piacon elérhető megoldással az ilyen feladatra – a sárga ceruzával..

Miután a fejlesztők beépítették ezt az oldalkészítőt a WordPress témák fejlesztési folyamatába, képesek voltak gyorsítani körülbelül 20-30% -kal. Soha nem töltik idejét CSS / JS konfliktusokra, és most már képesek egyesíteni az új témákat egyetlen szekció / elem / blokk könyvtárba, amely kombinálható egymással..

22. Gutenberg (ingyenes)

Gutenberg WordPress szerkesztő

Beépítve a WordPress 5.0-ba. A Gutenberg lehetőséget kínál újabb webhelyek számára, amelyek egyszerű tartalomszerkesztőt keresnek. Valószínűleg nem nevezem ezt oldalkészítőnek, de rengeteg lehetőséget kínál hozzászólások létrehozására vagy egyszerű oldalrendezést. Bár a közelben nem olyan gazdag, mint a fenti lehetőségek, Gutenberg blokkokat kínál a felhasználók számára bekezdések, címsorok, kód, média, megjegyzések, listák stb. Számára..

A Best Drag and Drop Page Builder WordPress plugins lezárása

Mindenkinek használnia kell a drag and drop oldalkészítő WordPress bővítményeket, mert ezek javítják a termelékenységet és hosszú távon pénzt takarítanak meg. Ha bármilyen kérdése van ezekkel a pluginokkal kapcsolatban, ejtsen egy sort az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map