20+ legjobb hirdetéskezelő WordPress plugins 2020

Ma megvizsgáljuk a WordPress legjobb hirdetéskezelő bővítményeit. A hirdetések segítenek pénzt keresni a webhelyén. Ez egy értelmetlen. Ugyanakkor nem minden blogger inkább a Google hirdetéseket jeleníti meg webhelyén. Egyesek inkább hirdetési helyek értékesítését kedvelik webhelyükön, mások szponzorált üzeneteket keresnek.


Akárhogy is is van, a következő pluginek segíthetnek. Tehát ne tegyük már el a pénzszerzési időt, és kezdjük hozzá! Itt vannak a 2019-es évre szóló kedvenc hirdetéskezelési bővítményeink (nem külön sorrendben):

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. ADNING (WP Pro Advertising System) Prémium WordPress bővítmény

ADNING (WP Pro Advertising System) WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Amikor a WordPress webhely elér egy bizonyos forgalomszintet, valódi pénzt kereshet a hirdetések weboldalon történő elhelyezésével. Ez semmi új, és sok internetes marketingszakértő már évek óta épít a weboldalakat a hirdetési bevételekkel bevéve.

Az ADNING (korábban WP Pro Advertising System) plugin kiváló megoldás a webhelyén található hirdetések kezelésére és megjelenítésére. A látogatók nagyobb valószínűséggel kattintanak egy gyönyörű, szemet gyönyörködtető hirdetésre, ugye?

Több hirdetéstípus

Az ADNING hat lenyűgöző hirdetéstípust hoz létre kattintással kattintható hirdetésekkel:

 • Normál hirdetések: megjelenik a tartalomban vagy a widget területeken
 • Repüljön a hirdetésekben: csúsztassa be a képet a képernyő jobb alsó sarkában
 • Felbukkanó hirdetések: ugorj ki a látogatókra, hogy maximális figyelmet keltsenek
 • Sarokhámozó: a webhely jobb felső sarkát visszahúzzák, hogy megjelenjen egy hirdetés
 • Háttér hirdetések: a teljes képernyős hirdetés a tartalma mögött helyezkedik el
 • Hírlevél hirdetések: integrálódik a MailChimp-hez, hogy hirdetéseket tegyen a listára küldött e-mail hírlevelekbe

Különböző típusú hirdetésekkel játszhat, amíg meg nem találja azokat, amelyek a legtöbb kattintást generálják. Véleményem szerint azonban a sarokhéjak és a háttérhirdetések lenyűgözőnek tűnnek.

WP Pro Advertising System hirdetések

Különböző formájú és méretű hirdetéseket is elhelyezhet a webhelyén, így potenciálisan pénzt kereshet a webhely bármely területén. Ide tartozik egy „Hirdetési rács”, amely lehetővé teszi, hogy több szalaghirdetést jelenítsen meg egy hirdetési helyen. A beépülő modul támogatja a rövid kódok, iframe-k és widget-ek használatát, így különféle módokon kínál hirdetéseket a webhelyére..

Annak megakadályozása érdekében, hogy a látogatók ad-vakságtól szenvedjenek – ez egy katasztrófa, ha a hirdetések a bevételszerzés fő módszere -, a plugin elképesztő átmeneti animációkkal elforgathatja hirdetéseit. Az ADNING kompatibilis számos nagyobb pluginnal is, nevezetesen a Visual Composer és a Slider Revolution. Ez azt jelenti, hogy bárhol elhelyezhet hirdetéseket az egyéni elrendezésen, vagy akár a képcsúszkán belül is. A plugin teljes mértékben reagál, rendkívül egyszerűen konfigurálható, és tartalmaz egy részletes elemzési funkciót a hirdetései teljesítményének nyomon követésére.

2. AdSense beépülő modul WP QUADS (Freemium)

AdSense beépülő modul WP QUADS

Az AdSense beépülő modul valószínűleg a Google AdSense legegyszerűbb integrációja a WordPress-webhelybe. A plugin ingyenes verziójával a WordPress-webhely több régiójában jeleníthet meg hirdetéseket, ideértve:

 • Oldalsáv kütyü
 • A hozzászólás eleje, közepe és vége
 • A „több” címke után,
 • Képek után a hozzászólásokban

A hirdetés megjelenítéséhez egyszerűen illessze be a Google AdSense kódrészletet a widgetbe. Beilleszthet hirdetéseket a bejegyzés bármely bekezdése közé a töredék.

A WP QUADS Pro plugin prémium verziója további hűvös funkciókat tartalmaz, mint például:

 • AMP hirdetések amely hirdetéseket jelenít meg az oldalai AMP verzióinál (tekintse meg útmutatóunkat az AMP használatának megkezdéséről a WordPress-ben)
 • Érzékeny hirdetések – úgy, hogy a hirdetések pixel-tökéletesnek látszanak telefonokban, táblagépeken és asztali számítógépeken.
 • Láthatóság feltételei – amely lehetővé teszi a hirdetések szelektív megjelenítését mobilon, táblagépen vagy asztali számítógépen, vagy ezek kombinációján.

Az ára 49 eurónként kezdődik az egy webhelyenkénti licencért, és 30 napos visszatérítési idővel jár, így jó választás lehet társult marketingszakembereknek és bloggereknek egyaránt..

3. WordPress Ad Widget Fre Plugin

WordPress Ad Widget Ingyenes bővítmény

A WordPress Ad Widget egy komolyan egyszerű bővítmény, amely lehetővé teszi mind a Google hirdetések, mind az egyéni hirdetések megjelenítését a WordPress webhelyén. Ha hirdetési helyeket adna el webhelyén, különféle lehetőségeket kínálhat ügyfelei számára. Hogyan? Több mint 55 hirdetési formátummal hirdethet Facebook oldalakat, Instagram profilokat és még sok másat.

4. A Sam Pro Free WordPress bővítmény

Sam Pro Ingyenes WordPress bővítmény

A Sam Pro Free Edition hirdetéseket jelenít meg szalaghirdetéssel. Ami azt jelenti, hogy a beépülő modul egy hirdetés-csoportból kiválaszt egy hirdetést, és megjeleníti azokat az Ön webhelyén. A cseresznye-szedés azonban egy rugalmas logikán alapul, amely kiszámítja a hirdetés súlyát (vagy prioritását) és az előre meghatározott korlátozásokat. Az előre meghatározott korlátozásokkal szelektíven megjelenítheti a hirdetéseket bizonyos oldalakon, hozzászólásokon, kategóriákon, egyéni postai típusokon stb. A hirdetések ütemezését és korlátozását a kattintások megjelenítésének száma alapján is korlátozhatja..

A prémium kiegészítők közé tartoznak a felbukkanó ablakok és a beillesztett hirdetések, valamint a földrajzi célzás. Személy szerint csak pop-up hirdetéseket vagy beillesztéseket használnék, hacsak hírlevélre való feliratkozási doboz lenne, lehetőleg ingyenes e-könyvvel vagy hasonló ajánlattal..

5. AdRotate Ingyenes WordPress bővítmény

AdRotate Ingyenes WordPress bővítmény

Az AdRotate megkönnyíti a hirdetések kezelését. Megjelenítheti saját hirdetéseit, vagy harmadik fél hálózataitól, például a Google AdSense, a DoubleClick stb. Alapján. Az AdRotate lehetővé teszi a hirdetések időszakos ütemezését, és pontosan kiszámítja a kattintásokat / megjelenéseket, és megjeleníti a webhely legjobban teljesítő hirdetéseit..

A prémium verzió olyan hűvös funkciókat tartalmaz, mint a földrajzi célzás, a hirdetés-blokkoló észlelés és egyéb eszközök, amelyek lehetővé teszik több hirdetési kampány egyszerű eladását és kezelését. Az árak 29 EUR-tól kezdődnek egy telephely licencéért, és prémium támogatással járnak.

6. WP Bannerize Pro – Ingyenes WordPress bővítmény

WP Bannerize Pro

Ha az egyéni hirdetések nagy részét nem Adobe Flash szalaghirdetéseken keresztül végzik, akkor a WP Bannerize Pro lehet a válasz. A beépülő modul létrehoz egy egyedi hirdetéstípust, melynek neve „Bannerek”. Ez lehetővé teszi, hogy olyan bannereket hozzon létre, mint amilyeneket egy üzenet vagy oldal létrehozna.

Szalaghirdetés létrehozásához először töltse fel / importálja a szalaghirdetés képet, majd válassza ki, hogy nyomon követi-e a megjelenéseket és a CTR-t, majd közzéteszi a szalaghirdetést. Miután kész, létrehoz egy szalaghirdetés-rövid kódot. Most a rövidítő segítségével bármilyen üzenetben, oldalon vagy widgetált területen megjelenítheti a szalaghirdetést.

További funkciók közé tartozik a földrajzi célzás, az IP korlátozások, a szerepelapú hirdetések célzása és a teljesen halmozott elemzési irányítópult.

7. WP Hirdesse (Ingyenes)

WP Hirdessen ingyenes plugin-t

WP Advertize Ez a szokásos hirdetéskezelő bővítmény lehetővé teszi a Google AdSense harmadik fél által készített hirdetéseinek, valamint az önkiszolgáló hirdetések megjelenítését. Több mint 10 hely közül választhat hirdetéseinek megjelenítéséhez, beleértve az oldalsáv-kütyüket. Ezenkívül a beépülő modul lehetővé teszi a hirdetések bizonyos típusú, címkék, IP-címek, szerzők stb.

8. Speciális hirdetések – Hirdetéskezelő és AdSense

Speciális hirdetések Ingyenes bővítmény

Az Advanced Ads az Ön hirdetéskezelési beépülő modulja, amely rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik, kezdve az alapvető hirdetések létrehozásától a harmadik felek hirdetéseinek megjelenítéséig, a földrajzi célzású, nagymértékben testreszabható hirdetési hálózatig. Az Advanced Ads segítségével a látogatók alapján hirdetéseket készíthet, megjeleníthet, konfigurálhat, szűrhet és célozhat meg hirdetéseket.

A plugin WordPress lerakatlapján elérhető ingyenes szolgáltatások teljes leírása – azt javaslom, hogy gyorsan átolvassa, mielőtt a következő listára kerülne..

Az Advanced Ads a prémium kiegészítők széles választékát is kínálja, például a hirdetések eladását, amely segít eladni a webhely hirdetési pontjait. A prémium verzió olyan alapvető funkciókat tesz lehetővé, mint például a fejlett aj-injektálás, az innovatív hirdetéselhelyezési területek, például az oldalsó fejléc vagy a lebegő hirdetések és még sok más.

A plugin prémium példányának ára az EUR 29-től az Advanced Ads Pro (egyszemélyes licence) vagy 69 EUR-tól az Advanced Ads Bundle-ig terjed, amely tartalmazza az összes kiegészítőt és a jövőbeli frissítéseket.

9. AWPCP – Ingyenes apróhirdetésű WP-bővítmény

AWPCP - Ingyenes apróhirdetések beépülő modul

Egy másik WordPress Classifieds beépülő modul a klasszikus beépülő modul, amely funkciókban gazdag online apróhirdetések oldalának futtatására szolgál a WordPress webhelyén. Az apróhirdetések kereshetővé válhatnak állam, ország, felhasználónév vagy kulcsszó alapján. Ezen felül megjelenítheti a Google AdSense hirdetéseit. Vessen egy pillantást a WordPress-alapú apróhirdetések oldalának futtatásához szükséges szolgáltatások teljes listájára.

Számos prémium modul, például az Authorize.net és a PayPal fizetési átjáró integrációja, a kampánykezelő és a kuponok modulja, többek között nagyon hasznos lehet egy gazdag apróhirdetésekkel rendelkező webhely futtatásához..

10. Fejlett hirdetési rendszer ingyenes bővítmény

Fejlett hirdetési rendszer ingyenes bővítmény

Az Advanced Advertising System többféle hirdetési helyet, hirdetésrotációt és kampányütemezést, valamint költségvetési küszöböt támogat. CPM, CPC és CPP alapján adhat el hirdetéseket. A plugin prémium verziója támogatja a szűrhető kampányokat, az AJAX betöltőt, a fejlett ütemezést és a gyönyörű táblázatokat az elemzés és statisztika szakaszban..

11. Ad Inserter Free WordPress plugin

Hirdetésbeillesztő bevételszerzési WordPress-bővítmény

Az Ad Inserter Pro az egyetlen WordPress bővítmény, amelyhez bármilyen kódot be kell illesztenie a WordPress webhelyére: hirdetések, szalaghirdetések, widgetök, űrlapok, nyomkövető kód, fejléc / lábléc kód, rövid kódok stb. Támogatja az automatikus beszúráshoz elérhető WordPress összes pozíciót: a hozzászólás elõtt / után, a tartalom elõtt / után, a bekezdések elõtt / után, kivonatok elõtt / után, blogoldalak közti bejegyzések között, és ha a témának van valamilyen speciális elrendezése, akkor manuális beillesztést használhat rövid kóddal, widgettel vagy PHP funkcióhívással.

A Ad Inserter Pro különösen jó olyan hirdetések beillesztésében, mint az AdSense és az Amazon. Az egyes blokkokhoz kiválaszthatja a bekezdések számát (vagy az oldal relatív pozícióját) és az igazítást. Megadhatja a kiürítési lehetőségeket is, hogy elkerülje a hirdetések képek vagy fejlécek közelében történő beillesztését. Az Amazon Natív Shopping-hirdetéseket kontextusba hozhatja és megjelenítheti az oldal tartalmával kapcsolatos termékeket. Az Ad Inserter Pro támogatja a hirdetésütemezést, a hirdetésrotációt és az országos szintű GEO-célzást (a gyorsítótárazással is működik). Különböző hirdetéseket is megjeleníthet különböző eszközökön (asztali, táblagépen, telefonon), és meghatározhat kivételeket egyes oldalakhoz vagy bejegyzéshez, ahol nem szabad hirdetéseket beilleszteni. További lehetőségek vannak a többhelyes telepítések számára az al-helyek beállításának korlátozására.

A hibabeillesztési kód beillesztése az, ahol az Ad Inserter Pro ragyog. Számos olyan funkció segíthet abban, hogy megtudja, miért nem került be a kód. Minden oldalon megtekintheti a pozíciókat az automatikus beillesztés céljából, megjelenítheti a HTML-címkéket, vagy kiemelheti a beillesztett kódblokkokat (hirdetéseket) a hirdetés elhelyezésének könnyebb konfigurálása érdekében. Van még egy részletes beillesztési napló, ahol információt találhat arról, hogy miért nem került beillesztésre egy blokk. És végül, minden kódblokk előnézetben megtekinthető egy ablakban, ahol testreszabhatja az igazítást és a stílust a vizuális CSS-szerkesztővel.

És képzeld csak? A hirdetés-beillesztőt az Amazon hivatalosan jóváhagyja, hogy natív vásárlási hirdetéseket adjon a WordPress-üzenetekhez. Az Ad Inserter Pro 20 USD-tól kezdődik (dupla webhelyenkénti licencért), amely lehetővé teszi a földrajzilag célzott hirdetések megjelenítését és támogatja az IP feketelistát, többek között a hasznos szolgáltatások között.

12. WP-Insert Free WordPress plugin

WP-Insert Free WordPress plugin

A WP-Insert messze az egyik legjobb ingyenes hirdetéskezelő plugin. Hasonlóan a kategória legtöbb beépülő moduljához, a WP-Insert több hirdetési hálózatot is támogat, mint például a Google AdSense, a Clickbank stb. A többi pluginnel ellentétben ingyenes geo-célzást kínál, ami azt jelenti, hogy AdSense hirdetéseket jeleníthet meg az Egyesült Államokbeli látogatók számára. és a Clickbank hirdetések az Egyesült Királyság látogatói számára. További hűvös funkciók közé tartozik a Google Analytics integrációja, a jogi közlemények megjelenítése, a hirdetés-tesztelés és a dinamikus hirdetés-elhelyezés bármely cikk közepén..

13. Corner Ad Free plugin

Sarokhirdetés nélküli bővítmény

A Sarokhirdetés egy egyszerű hirdetéskezelő bővítmény, amely egy hirdetést jelenít meg a WordPress webhelyének bal felső sarkában (vagy jobbra). Úgy tervezték, hogy minimálisan invazív legyen a rossz felhasználói élmény elkerülése érdekében. Amikor a felhasználó lebeg a hirdetés felett, kinyílik és megjeleníti a teljes nézetablakban. Amint eltávolítják az egeret, a hirdetés visszatér korábbi önmagához. Ezt a bővítményt használhatja fontos hirdetések, közelgő promóciók megjelenítéséhez vagy „titkos eladás” futtatásához..

14. Mexikó Egyszerű hirdetések widget a WordPresshez

Mexikó Egyszerű hirdetések widget a WordPresshez

A Meks Easy Ads Widget egy egyszerű bővítmény, amely lehetővé teszi a korlátlan hirdetések megjelenítését a widgetben. Kiválaszthatja a nézetenkénti hirdetések korlátozott számát, elforgathatja a hirdetéseket, és véletlenszerűsítheti a hirdetések megjelenítési sorrendjét. Megadhatja a saját egyedi méretét is, vagy választhat számos előre definiált (és szabványosított) hirdetési méret közül.

15. Google AdSense ingyenes bővítmény

Google AdSense ingyenes bővítmény

A BestWebSoft által készített Google AdSense egy újabb bejegyzés a pro-AdSense beépülő modulban, lehetővé téve a hirdetések közvetlen importálását az AdSense-fiókjából, és a webhely több régiójában történő megjelenítését, ideértve a hozzászólások, az oldalak és az oldalsáv widgeteit is / előtt.

16. Ads Pro Premium WordPress Advertising Manager

Ads Pro plugin - többcélú WordPress Advertising Manager

Információ és letöltésView a Demo

Ads Pro plugin – többcélú WordPress Advertising Manager a második legkeresettebb hirdetéskezelő WordPress plugin a CodeCanyonon. Egyszerűen fogalmazva segít a WordPress webhelyén lévő hirdetéseinek kezelésében. A plugin támogatja a szűrhető hirdetéseket kategóriák, címkék és eszközök alapján. Konfigurálható úgy, hogy csak akkor jelenítsen meg hirdetéseket, ha a látogatók egy bizonyos időt töltenek a webhelyen, és korlátozhatják, hogy a hirdetések miként jelenjenek meg egy felhasználónak munkamenetenként. Végül 20 különböző megjelenítési stílusú, földrajzilag célzott hirdetésekkel rendelkezik, amelyeket 25 különféle elhelyezés felett lehet elhelyezni.

Abban az esetben, ha önkiszolgáló hirdetési platformot szeretne létrehozni, a plugin lehetővé teszi három különféle számlázási modell eladását – CPC (kattintásonkénti költség), CPM (1000 megjelenítésenkénti költség) és CPD (napi költség). A támogatott fizetési átjárók közé tartozik a Stripe, a PayPal, a WooCommerce és a banki átutalás.

17. Aparg SmartAd – Prémium WordPress Hirdetéskezelő bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Az Aparg SmartAd egy újabb erős versenyző a hirdetéskezelő bővítmény területén. A figyelemre méltó funkciók között szerepel több mint 75 felugró és beágyazott animáció, 25 hirdetéselhelyezési régió és 5 támogatott hirdetéstípus, beleértve a képet, a videót, a Flash-et, a kódot és az iFrame-t. A legtöbb pluginhez hasonlóan ez támogatja a hirdetésrotációt és a speciális szűrési lehetőségeket címkék, kategóriák stb. Alapján. Ezenkívül támogatja a nyelv alapú szűrést is.

A plugin három kampánytípust is támogat – háttér-hirdetéseket, felbukkanó hirdetéseket és beágyazott hirdetéseket. És fejlett statisztikai műszerfallal szállítja. A PDF export funkció nagyon hasznos, ha jelentéseket oszt meg a hirdetési hely vásárlóival. Ütemezheti a hirdetéseket és konfigurálhatja a hirdetések automatikus felfüggesztését a dátum, a nézetek és a kattintások alapján.

18. AdPlugg Ingyenes WordPress hirdetési plugin

AdPlugg Ingyenes WordPress hirdetési plugin

Az AdPlugg az AdPlugg hirdetéskezelő szolgáltatást integrálja a WordPressbe. Gondolj az AdPlugg-re mint egy online SaaS hirdetéskezelő platformon. Egy központi irányítópulton keresztül konfigurálhatja és ütemezheti több hirdetést, beállíthatja a hirdetések és a szalaghirdetések forgatását, a kattintások nyomon követését és egyéb statisztikákat – az összes webhelyén -. Ha több webhelyed van (WordPress-en vagy más tartalomkezelő megoldásokon fut), az AdPlugg ezen a platformon is megjelenítheti a hirdetéseket a megfelelő pluginokon keresztül!

A bővítmény havi 100 000 megjelenítésig ingyenes, és csak a képes hirdetéseket támogatja. A fizetett tervek havi 10 USD-tól kezdődnek, és többféle hirdetéstípust támogatnak, ideértve a videókat, közbeiktatott hirdetéseket, harmadik fél hirdetéseit (Google AdSense stb.) És egyebeket.

19. WordPress dinamikus kulcsszóbeillesztési prémium plugin

Információ és letöltésView a Demo

Ha dinamikus kulcsszavakkal rendelkező AdWords kampányokat futtat, akkor ez az Ön számára. Azoknak, akik nem tudják, mi ez, a Google AdWords lehetővé teszi, hogy hirdetése szövegének egyes részeit a használt keresési kulcsszóval cserélje ki.

Tegyük fel például, hogy hirdetést futtat a kulcsszavakkal bőr iphone tokok. Ha valaki keres piros bőr iphone tokok, akkor hirdetése akkor jelenik meg, ha benne tartotta a hirdetését közepes mérkőzés. A dinamikus kulcsszóbeillesztéssel a Google módosítja hirdetését úgy, hogy hozzáadja vagy helyettesíti a hirdetés másolatát a keresett kulcsszóval. Példánkban a szó piros dinamikusan beillesztésre kerül a hirdetés szövegébe.

Képzelje el ugyanezt a céloldalával. Ha egy látogató egy meghatározott keresési kulcsszóval érkezik a céloldalra, a WordPress dinamikus kulcsszóbeillesztési plugin dinamikusan megváltoztatja a céloldal másolatát, hogy ugyanazt a kulcsszót tartalmazza.

Hogyan lehet ezt felhasználni a hirdetéskezelésben??

Ha CPA-alapú hirdetéseket értékesít webhelyén, akkor a Google AdWords hipercélzott kattintásainak növelése javítja a konverzió esélyét.

20. Ads Detector Ultimate Premium WordPress

Információ és letöltésView a Demo

Egyszerűen fogalmazva: a Adverts Detector Ultimate bővítmény lehetővé teszi a webhely tartalmának megjelenítését vagy elrejtését, attól függően, hogy honnan származik a felhasználó. A detektálható források között szerepelnek olyan keresőmotorok, mint a Google és a Yandex; hirdetési hálózatok, például a Google Ads és a Yandex Ads; és szociális média hálózatok, mint például a Facebook, a Twitter, a Reddit, a Tumblr stb.

Most ezzel a bővítménnyel egy másik oldalt jeleníthet meg a Facebook rajongói és egy másik oldal a Pinterest követői számára.

21. Helyezze be a Post Ads Free WordPress bővítményt

Helyezze el a Post Ads Free WordPress bővítményt

A Post Ads hirdetések beszúrása egy nagyon egyszerű, de hatékony plugin. Ez egyszerűen beilleszti a Google AdSense hirdetéseit a bejegyzések és az oldalak bekezdései közé. Ez egy hatékony módja annak, hogy a harmadik fél hirdetési kódjait automatikusan beillesszük bármelyik üzenet, oldal vagy egyéni üzenet típusba. Vannak lehetőségek a hirdetés elhelyezésére a tartalomhoz képest, valamint az automatikus Googel AdSense befecskendezéshez.

A legjobb hirdetéskezelő WordPress plugins lezárása

A hirdetések az egyik legegyszerűbb módszer a weboldal bevételszerzésére. A hirdetési helyek eladása a webhelyén nagyszerű módja annak, hogy növeljék a bevételeit, és sok előnnyel jár. Íme az első három ok, amiért szeretjük az üzleti modellt:

 • A hirdetési helyek eladása lehetőséget ad arra, hogy kiválaszthassa, mely hirdetéseket jelenítse meg a webhelyén. Ez megadja a szabadság a webhely felhasználói élményének ellenőrzésére.
 • Például, ha blogot tart a divat vagy smink tippekkel kapcsolatban, akkor olyan termékeket hirdethet, amelyek közvetlenül kapcsolódnak webhelyéhez / vállalkozásához. Ez potenciálisan javíthatja a webhelyén elhelyezett hirdetések átkattintási arányát.
 • Minél célzottabb a webhelye, annál nagyobb kattintások (és konverziók) érkeznek hirdetéseihez. Hirdetéseinek vásárlói elégedettek, változatlanul tartják a felhasználói élményt, és sok pénzt keresnek az üzletből.

Hasonló a hirdetési területek értékesítéséhez, a hirdetés más formái is kifinomult a hirdetés a blog cikkeiben tartalmaz szponzorált üzeneteket és termékjavaslatokat. Etikai szempontból soha nem szponzorál olyan terméket, amelyet még nem tesztelt / tesztelt személyesen. Így fennáll annak a kockázata, hogy elárulja az olvasó bizalmát. És ezzel a jegyzettel csomagoljuk be ezt a partit!

Mi a kedvenc hirdetéskezelő bővítmény? Kimaradtunk egy fantasztikus bővítményről? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map