20+ legjobb Gutenberg WordPress témák

20+ legjobb Gutenberg WordPress témák

Mint biztos vagyok benne, hogy már tudja, a Gutenberg a WordPress beépített, blokk alapú, vizuális tartalom szerkesztője. Ez lehetővé teszi, hogy mutatjon, rákattintson és szerkeszthessen tartalmakat a bejegyzésein és oldalain néhány nagyon hasznos blokk segítségével. De amit nem lehet tudni, hogy egyre több témafejlesztő tervezi a WordPress témát teljes egészében Gutenberg környékén.


Természetesen rengeteg WordPress téma van az oldalépítőkkel. Az oldalkészítők megkönnyítik a téma testreszabását bármilyen webhelyhez szüksége lehet. Például van saját Total témánk, amely a WPBakery oldal készítőjét használja, amely (véleményünk szerint) az egyik legjobb és rugalmasabb többcélú téma odakinn. De nem mindenki akar 101 opciót vagy oldalkészítő elemet. Időnként csak tiszta és egyszerű témát szeretne, megfelelő funkciókkal, hogy elnevezze a WordPress webhelyet, és megváltoztasson néhány elrendezést. Itt ragyognak a Gutenberg WordPress témák. Mit jelent ez számodra? Gyorsabb webhely-beállítás, könnyebb testreszabás és könnyebb beállítás a webhelyen (ami potenciálisan segíthet növelni az általános webhelysebességet).

Tehát, hogy megünnepeljük a Gutenberg-et és megmutassák annak rugalmasságát, összeállítottuk a Gutenberg WordPress legjobb témáinak listáját. Ezek nemcsak azok a témák, amelyek állítólag „kompatibilisek” is. A listán szereplő minden egyes témát kifejezetten úgy tervezték és tervezték, hogy együtt dolgozzanak a Gutenbergrel. A felsorolt ​​témák egyike sem adta hozzá a WordPress oldalkészítő beépülő modulokat. Ehelyett teljes mértékben kihasználják a beépített Gutenberg szerkesztő és az élő Customizer előnyeit, amelyek a WordPress részét képezik. Tehát kezdjük el!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Gutentim

Gutentim - A legjobb Gutenberg WordPress témák

A Gutentim téma a Gutenberg felhasználásával rengeteg tervezési lehetőséget kínál Önnek. Kezdje az előre elkészített demókkal és a beépített egyedi fejlécstílusokkal. A postai elrendezés widget, a blokkok és az opciók segítségével hozhat létre portfóliót, blogot, ügynökségi webhelyet, céloldalt és még sok más. Az élő Customizer plusz opciói megkönnyítik a színek és a betűtípusok megváltoztatását. A Gutentim témája tartalmaz egy MailCHimp hírlevél-integrációt, csúszkákat, postai elrendezéseket és készen áll a GDPR-re.

2. Carrino

Carrino - A legjobb Gutenberg WordPress témák

Tervezze meg tökéletes blogját a Carrino-val. Ez a Gutenberg alapú blogírás-téma rengeteg postai elrendezést, oldalsávot, témastílus-beállítást és természetesen a Gutenberg-blokkokat tartalmaz, hogy bármit elkészítsen. Adjon hozzá kiemelt hozzászólásokat, kategóriákat, hősterületeket, váltólapokat, egyedi színeket és még sok más. Ráadásul a téma a WooCommerce kész, ha boltot szeretne hozzáadni a webhelyéhez.

3. Getwid Base (ingyenes)

Getwid Base - A legjobb Gutenberg WordPress témák

Megígértük, hogy az ezzel kapcsolatos témák nem igényelnek más építőket – de ez valóban működik a Gutenberg kiegészítő pluginnal, a Getwid-rel. Úgy tervezték, hogy összeilleszkedjenek, mint egy puzzle-darabok, a Getwid Base téma tökéletesen együttműködik a Gutenbergrel és a Getwid kiegészítővel. Ez a kezdő téma egyszerűvé teszi, így egyéni elrendezéseket és szakaszokat készíthet a több mint 30 éven felül hozzáadott Gutenberg blokkokkal térképekhez, közösségi médiához, gombhoz, képcsúszkához, árat, előrehaladási sávhoz és még sok máshoz.

4. Gutenote

Gutenote - A legjobb Gutenberg WordPress témák

Blog készítéséhez szüksége van egy témára, gyönyörű hozzászólásokkal, reagáló tervezési és stílusbeállítási lehetőségekkel, hogy megfeleljen a márkájának. A Gutenote mindezt egy egyszerűen telepíthető és használható csomagban kínálja. Használja az egy kattintással elérhető demoimportálót a gyors induláshoz, válasszon a 650+ Google betűkészlet közül, adjon hozzá egy WooCommerce áruházat, készítsen kapcsolati oldalt a 7. kapcsolatfelvételi űrlapgal és még sok más. A téma készen áll a fordításra is!

5. Kömény

Gutenberry - A legjobb Gutenberg WordPress témák

A TemplateMonster Gutenberry témája szép, előre beállított lehetőségeket kínál az Ön blogjához. Használja a 6 kezdőlap-elrendezés, 6 különböző blog-formaterv és az egyes üzenetstílusok egyikét, hogy gyorsítsa a blogod arcát. A téma magában foglalja a ZeGuten kiegészítőt még több blokkhoz, például árazási táblázathoz, szalaghirdetéshez, visszaszámlálási időhöz, SVG ikonokhoz és képhez, folyamatjelző sávokhoz és még sok máshoz..

6. Cesa

Cesa - A legjobb Gutenberg WordPress témák

A Gutenberg nemcsak blogok, hanem üzletek számára is remek! A Cesa segítségével egyáltalán nem hozhat létre minimalista e-kereskedelmi üzletet. 5 kezdőlap, hamarosan megjelenő oldal, 4 üzletelrendezés, több mint 20+ egyedi blokk (termékek, számláló, Instagram, ikondoboz, csúszka és még sok más), amelyekkel megtervezheti üzletét, az utat. A Cesa téma tartalmaz egy termék gyors nézetet, élő keresést, tipográfiai lehetőségeket, RTL támogatást, megamenüket és parallaxis hatásokat..

7. Bimba

Bimba - A legjobb Gutenberg WordPress témák

A Bimba olyan réstémája az Etsy számára, mint a kézművesség, a kézzel készített termékek, a személyre szabott minták és hasonlók. És ami a legjobb: minden alapja a Gutenberg és a Getwid kiegészítő. Készítsen lenyűgöző oldalakat ikondobozokkal, képgalériákkal, médiacsúszkákkal, lapokkal, feliratokkal és egyebekkel. A Plus Bimba teljesen kompatibilis a WooCommerce-vel, így közvetlenül az Ön webhelyén tudja kezelni az értékesítést, a készletet és a szállítást.

8. GutenWP (ingyenes)

GutenWP - A legjobb Gutenberg WordPress témák

A GutenWP-vel kedves magazinstílusú blogja van, amely könnyen használható Gutenberg blokkokkal rendelkezik. A témához 4 honlapkészítés tartozik, olyan szolgáltatásokkal, mint a teljes szélességű sablonok, oszlopok, egyéni menük, a kezdőlap-hozzászólások csúszka és a téma stílusbeállítási lehetőségei. A GutenWP fordításra kész és kompatibilis a legtöbb harmadik féltől származó Gutenberg blokk pluginnal is, hogy még több tartalomszerkesztő beállítást lehessen elérni..

9. Gutentípus

GutenType - A legjobb Gutenberg WordPress témák

Hozzon létre egy szuper Chared blogot (teljes titkosítási kifizetésekkel az Elegro-n keresztül) a Gutentype segítségével. Ez a Gutenberg-alapú blog beépített szerkesztőbeállításokat, 20+ hozzáadott CoBlocks elemeket és a Yellow Pencil front-end CSS szerkesztőt használ, hogy számos webhelytervezést lehetővé tegyen. A Gutentype szintén készen áll a GDPR-re, WooCommerce kompatibilis, mobilra optimalizált, és 12 és több kész demóval érkezik,.

10. Petotel

Petotel - A legjobb Gutenberg WordPress témák

Ha kedvtelésből tartott szállodát vagy napközi otthont üzemeltet, akkor az egyedi Petotel téma remek választás. Nem csak egy szuper-specifikus rést hoztak létre – úgy építették, hogy teljes mértékben együttműködjön a Gutenberg-lel. Csak használja az előre elkészített blokkokat és a beépített lehetőségeket a webhely létrehozásához. Ezenkívül a Getwid kiegészítővel (legalább 30 blokknál) és a MotoPress Booking bővítménnyel együtt szállítva, így foglalhat a webhelyén..

11. Openlane

Openlane - A legjobb Gutenberg WordPress témák

Az Openlane téma rengeteg funkciót és előre elkészített elrendezést tartalmaz a vállalkozások számára. Tehát függetlenül attól, hogy Ön szabadúszó, létrehozott egy alkalmazást, vagy ügynökséget működtet-e, érdemes megfontolni az Openlane-t. A téma 9 lenyűgöző weboldalt tartalmaz különféle üzleti típusokhoz, egy kattintásos bemutató telepítést, teljes Gutenberg-integrációt és szállítást az Openlane Block bővítménnyel, amely 12+ egyéni blokkokat ad hozzá az Ön tartalomépítési öröméhez..

12. CoBlocks (ingyenes)

Coblocks - A legjobb Gutenberg WordPress témák

Beszéltünk a népszerű CoBlocks Gutenberg kiterjesztésről, de tudta, hogy van egy témája ehhez? Ez az ingyenes téma egyszerűvé teszi, de rengeteg funkcióval rendelkezik saját blog, egyszerű céloldal vagy akár online önéletrajz elkészítéséhez. Töltse fel logóját, adjon hozzá egyéni menüt, válassza ki az oszlopokat, adjon hozzá gif-eket, szúrjon be szociális linkeket és így tovább – mindezt a rendkívül egyszerű Gutenberg szerkesztőből.

13. Dinova

Dinova - A legjobb Gutenberg WordPress témák

A Gutenberg nagyszerű magazin-oldalak számára is, amelyeket a Dinova témában egyértelműen láthat. Ez az ízléses téma magában foglalja a kibővített témát, az elrendezéseket és a postai stílusokat a Gutenberg erejével. Készíthet saját oldalakat a 6 üzenetblokk, 4 üzenetstílus, 5 üzenetformátum (kép, hang, videó, galéria és standard) 3 fejléc-elrendezés, 12 oldalsáv, végtelen görgetés és remek váltás használatával.

14. Tipográfia

Tipográfia - A legjobb Gutenberg WordPress témák

A typográf egyedülálló blog témája, mivel úgy tervezték, hogy kiválóan nézzen ki képeken vagy anélkül. Tehát ha csak tartalmat akar létrehozni, nincs szükség unalmas stock fotókra. És mivel a Gutenberg-t használja, egyéni postai vagy oldaltartalmi elrendezéseket készíthet menet közben. A téma szintén fordítás és RTL készen áll bármilyen nyelvre!

15. Atomenergia blokkok (ingyenes)

Atomic Blocks - A legjobb Gutenberg WordPress témák

Mint néhány a listán szereplő ingyenes téma, az Atomic Blocks témát úgy alakították ki, hogy párosuljon a saját hasonló nevű Gutenberg kiterjesztésével. A téma tiszta és egyszerű, és jól néz ki az összes alapértelmezett Atomic Blocks plugin által hozzáadott blokkkal. A kettő segítségével oldalakat hozhat létre, amelyek postai rácsokkal, hírlevélre feliratkozással, cselekvésre ösztönzőkkel, ajánlásokkal, közösségi megosztásokkal, csepp sapkákkal és még sok másnal készülnek..

16. Mae

Mae - A legjobb Gutenberg WordPress témák

A Mae témája rendezvény, konferencia, expo és szeminárium típusú helyszínekre irányul. És mivel a Gutenberg környékén épült, zökkenőmentes szerkesztési tapasztalattal rendelkezik, akár esemény céloldalát, akár alapvető blogot hoz létre. Használjon beépített témafunkciókat a színek, betűkészletek, falazott vagy rácsos elrendezések és betűkészlet-ikonok használatához az oldalak további kialakításához, hogy képviselje a cégét vagy márkáját.

17. Especio

Especio - A legjobb Gutenberg WordPress témák

Készítsen saját ételblogot a WordPress és a Gutenberg blokkokkal az Especio téma használatával. A téma jól működik a Gutenberg összes blokkjával, de magában foglalja az űrlapok, gombok, kütyü, ikonok, táblák, készségek, térképek és egyebek egyedi blokkjait is. Az Espacio téma a GDPR kompatibilitással, a WooCommerce támogatással és a MailCHimp integrációval is jön.

18. Hamilton (ingyenes)

Hamilton - A legjobb Gutenberg WordPress témák

Ha csak portfóliót szeretne, valami szép és minimálisat, akkor a Hamilton remek választás. Ez az ingyenes Gutenberg téma a tökéletes módja annak, hogy bemutassa munkáját – egyszerű és egyszerű (szó szerint). Készítse el portfólióját a Gutenberg segítségével, majd használja a téma opciókat háttér szín hozzáadásához, az oldal folytatásához, a világos / sötét mód kiválasztásához, a logó feltöltéséhez vagy a végtelen görgetés hozzáadásához.

19. Katelyn

Katelyn - A legjobb Gutenberg WordPress témák

A Katelyn egy fejlett blogstílusú téma, amely szép tervezést kínál a Gutenberg szerkesztővel a testreszabható elrendezésekhez. Használatra kész oldalak, rugalmas színbeállítások, 3 fejlécstílus, extra widget-területek, egyéni üzenettípusok hirdetése. Természetesen a Gutenberg blokkok azt jelentik, hogy néhány perc alatt felállíthatja blogját vagy webhelyét. A téma reagáló, böngészők közötti tesztelés, GDPR kész és a teljesítményre optimalizált.

20. GutenTag

GutenTag - A legjobb Gutenberg WordPress témák

Köszönj a GutenTag-ra – ez egy stílusos edzői és életmód-blog témája. Ez a téma a WordPress és a Gutenberg alapvető képességeit használja, így testreszabhatja webhelyét rengeteg extra kód nélkül. Még a blog- és portfólióelrendezések, a kapcsolattartó oldal, az előre elkészített feliratok és a beépített elemek is megtalálhatók. A téma a Ghost és Kadence Blocks Gutenberg kiterjesztéseivel is remekül működik, hogy jobban ellenőrizzék az oszlopok, a háttér, az ikonok és a tartalom tartalmát..

21. Tizenkilenc (ingyenes)

Huszonkilenc - A legjobb Gutenberg WordPress témák

Hogyan készíthetünk egy listát a WordPress saját, Gutenberg zászlóshajója – Huszonkilenc – témája nélkül? Ez az egyértelmű, központi téma magában foglalja a könnyen használható funkciókat, az egyszerű tervezési lehetőségeket és természetesen azt a képességet, hogy a Gutenberg felhasználható legyen az összes üzenet és oldal elrendezési igényre..


És ez mind most az emberek! A fenti témák remek lehetőségek, ha a WordPress webhelyet kicsit testreszabás nélkül szeretné testreszabni. Mivel a Gutenberg már be van építve a WordPressbe, és könnyen kezelhető, ez rengeteg időt takaríthat meg új webhely összeállításakor (vagy a jelenlegi blog frissítéseként). Ráadásul sok fejlesztő egyedi blokkokba épít, így csaknem bármilyen típusú webhely lehetséges a Gutenberg segítségével. Függetlenül attól, hogy ez egy egyszerű blog vagy egy teljes e-kereskedelem-üzlet, reméljük, hogy a felsorolt ​​témák egyike az Ön számára megfelelő.

Ez csak a személyes kedvencünk, a Gutenberg kész WordPress témáink, és tudjuk, hogy valószínűleg hiányzott néhány jó. Tehát ha olyan WordPress témát használt, amely a Gutenberg szerkesztőt használja, és tetszik, tudassa velünk. Szeretnénk, ha több Gutenberg témát felveszünk a listánkba!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map