20+ legjobb Cryptocurrency WordPress témák 2020

15+ legjobb Cryptocurrency WordPress témák

Mivel oly sok új valuta érhető el online, nem lehet meglepő, hogy a webfejlesztők létrehoztak egy szűk kriptovaluta WordPress témákat. Függetlenül attól, hogy érdekli-e a Bitcoin, a Monero, a Litecoin, a Ripple, az Ethereum vagy más pénznem, van egy ingyenes vagy prémium kriptovaluta WordPress téma, amely éppen az Ön számára.


Magas és alacsony keresést végeztünk olyan professzionális stílusú kripto pénznemű WordPress témák megtalálására, amelyek könnyen használható funkciókkal rendelkeznek, mint például az drag and drop oldalépítés, kriptovaluta konvertáló számológépek, érmeárkövetők és még a WooCommerce fizetési módjai is. Ezek a témák nagyszerűen alkalmazhatók bármilyen pénzügyi vagy befektetési vállalkozás számára, a kezdeti érme promóciót kínáló érmékhez vagy a cryptocurrency bloghoz. A legjobb az egészben – ezekkel a témákkal nem kell webdizájnt bérelnie. Egyszerűen telepítse, használja a témaopciókat a tervezés megjavításához és a tartalom hozzáadásához. Ez az!

Semmiféle sorrendben nem találja meg a weboldal legjobb kriptováltozó WordPress témáinak a legjobb választásait. Ingyenes és prémium témákat vettünk fel, hogy nagyobb választékot kaphassunk Önnek, tehát remélhetőleg, hogy a lista végére eléri a tökéletes kriptovaluta WordPress témát. Élvezd!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Crypton

Crypton többcélú Cryptocurrency WordPress témák

Információ és letöltésView a Demo

A Crypton a WordPress legújabb többcélú kripto pénznem témája – mindent tartalmaz, amire szüksége van a saját üzleti vállalkozás elindításához. Ez a téma olyan funkciókat tartalmaz, amelyeket bármely webmester szeretne, például a Visual Bakery drag and drop oldal készítőjét, a fejléc és a lábléc készítőjét, a beépített egyedi üzenettípusokat (szolgáltatásokhoz, a csapathoz és az ajánlásokhoz), az egyedi oldalsávokat és a színsémakezelőt. De ami valóban kiemeli a Cryptonot, az a beépített kriptovaluta-opciók. Az érmeprimitívekkel jelenítheti meg az érme aktuális árait és becsléseit, hozzáadhatja a pénzváltó számológépet, hogy az olvasók vagy a potenciális ügyfelek láthassák, mit hajlandóak befektetni, és akár elfogadja a rejtjelezésből származó adományokat vagy kifizetéseket a WooCommerce áruházához.

2. Bitunit Lite (ingyenes)

Bitunit - Bitcoin Cryptocurrency WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Bitunit Lite egy erőteljes és funkciókban gazdag WordPress sablon, amely számos pénzügyi és üzleti webhelyre alkalmazható. Ez egy folyamatosan növekvő megoldás, amelyet új eszközökkel és funkcionalitásokkal bővítünk minden új frissítés kiadásával. A téma integrálva van az intuitív drag and drop Elementor oldalkészítővel. Számos fejléc- és láblécstílust tartalmaz, amelyek készen állnak a módosítására oly módon, hogy tökéletesen illeszkedjen az Ön személyes vagy üzleti stílusához. Ezenkívül a Bitunit számos használható bővítményt és prémium minőségű bővítményt tartalmaz. Ingyenes JetElements csomagot tartalmaz. Segítségével néhány kattintással bemutathat márkákat, bejegyzéseket és csúszkákat webhelyének oldalain.

3. Crypterio

Crypterio - ICO és Cryptocurrency WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Crypterio egy erőteljes és funkciókban gazdag kripto pénznem stílusú téma a WordPress számára, amelyet minden vállalkozó szeretne. A téma olyan hasznos funkciókat tartalmaz, mint például a beépített ICO fehér regisztráció előtti kompatibilitás, intelligens szerződéses támogatás, érmeárak kütyü, egyedi ICO hirdetési oldal elrendezése, a visszaszámlálás az indításhoz, valutaátváltási kalkulátor valósidejű árfolyamokkal és még sok más. Ezek a lehetőségek a keleti élő testreszabási stílus beállításaival, az AMP támogatással, az érzékeny csúszkákkal, az oldalkészítővel és a webes böngésző kompatibilitással teszik a Crypterio-t kiváló lehetőségként minden, a kriptovalutára összpontosító webhely számára..

4. Kripto

Crypto - A Bitcoin és a Cryptocurrency WordPress téma

A Crypto téma egy fantasztikus lehetőség a cryptocurrency bloggerek, a nézők és a kockázatitőke-befektetők számára. A téma egy élő érmeárfolyam-kirakatot tartalmaz, így Ön és olvasói folyamatosan figyelemmel kísérhetik a rendkívül jövedelmező befektetések perc-perc változásait. Szeretne segíteni azoknak, akik újak a kriptovalutában? A Crypto téma oldalsablonokat is tartalmaz a dedikált érmeoldalakhoz, ahol az olvasókat egy pénzérmék oktatására (és a hivatkozási linkeket is tartalmazhatja). További téma jellemzői: egy kattintással történő telepítés, drag and drop honlap készítő, több bemutató közül választhat, érme-összehasonlítások, ár-átalakító eszköz, WooCommerce és fordítási támogatás.

5. Bitcrypt

Bitcrypt - Bitcoin és Cryptocurrency WordPress témák

Információ és letöltésView a Demo

A témát kriptovállalati blogok és üzleti oldalak számára kívánják használni. Ez egy teljesen szerkeszthető többcélú WordPress sablon, amelyet még a nem tudósok számára is kezelni szándékoznak. A téma integrálva van a WPBakery készítőbe, amely lehetővé teszi, hogy intuitív módon finomítsa a kész elrendezéseket, amikor egyszerre több elemet húz és dob le. A letöltött archívumban számos előre megtervezett oldal, elrendezési lehetőség, kész felhasználói felület elem és prémium tematikus ikon található. A téma a teljes mértékben reagáló kereten fut, amely garantálja, hogy az összes tartalom egyenlő mértékben jelenik meg a kisebb és a nagyobb képernyőkön.

6. Rejtélyes

Cryptic - Cryptocurrency WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Cryptic az egyik legkelendőbb cryptocurrency WordPress témája okból. Rengeteg könnyen használható demóval, beépített Bitcoin explorer funkcióval (blokkok, tranzakciók és hash-ok megtekintéséhez), beépített valutaváltással és ICO könyvtárral. A rejtjeles téma szintén teljesen WooCommerce kompatibilis a Bitcoin fizetések támogatásával – így elkészíthet kripto-érméket, miközben hasznos információkat oszt meg a kriptovalutákról.

7. Dinarcek

Dinarcek - A WordPress Bitcoin Blog

Információ és letöltésView a Demo

Ismerje meg a Dinarcek alkalmazást – a Bitcoin és a cryptocurrency blogging témát, amely készen áll arra, hogy elindítsa saját befektetési vagy alapkezelési webhelyét. A téma készen áll a tipográfia, az egyedi logó, az érzékeny csúszkák és a CSS3 szolgáltatás, valamint animációk lehetőségeire. De a Dinarcek nem áll itt meg – a könnyű blogbeállításokon kívül vannak kripto-specifikus funkciók (például valutakövető), és a beépített hirdetési blokkok megkönnyítik a hirdetések profitjának népszerűsítését a kedvenc kriptovalutákkal.

8. Cryplix

Cryplix - Bitcoin Blog WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ezzel a reagáló WordPress sablonnal teljes értékű kriptovaluta-blogokat indíthat. A Cryplix célja, hogy a tartalomban gazdag online projektek szilárd alapjává váljon. A teljesen szerkeszthető elrendezést számos előre megtervezett oldal továbbjavítja, amelyek különféle célokra alkalmasak. A téma magában foglalja az Elementor oldal készítőjét. Segítségével még a nem technológiák is sokoldalú weboldalakat hozhatnak létre kód nélkül. A mobil első paradigmájának köszönhetően biztos lehet abban, hogy minden tartalom tökéletesen megjelenik a kisebb képernyőkön. Prémium kiterjesztések és kiváló minőségű képek kerülnek hozzáadásra, mint speciális bónuszok, ingyen.

9. Fintech

Fintech WP pénzügyi és szolgáltatások WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Fintech WP a kiemelkedő prémium pénzügyi és technológiai cryptocurrency WordPress témák között van, teljesen testreszabható funkciókkal bármilyen cryptocurrency fókuszált webhelyhez. Használja a kész demókat, húzza a Visual Composer oldalkészítőt, fejléc- és menüstílusokat, színválasztókat és betűkészleteket a tökéletes webhely megtervezéséhez. Miután a webhely készen áll a felhasználásra, csak annyit tesz, hogy adjon hozzá saját tippeket a befektetéshez, a kriptovaluta-előrejelzéseket és természetesen a hivatkozási linkeket vagy kódokat, hogy az olvasókat a legfontosabb kriptográfiai válogatásokhoz irányítsa..

10. Bitcoinee (ingyenes)

Bitcoinee - Ingyenes Cryptocurrency WordPress témák

A Bitcoinee egy önkihirdetett első ingyenes kriptovaluta WordPress téma a WordPress.org webhelyen. Ez azt jelenti, hogy könnyen telepítheti ezt a témát ingyen közvetlenül a WordPress irányítópultjáról. A téma tartalmaz widget-kész oldalsávokat és lábléceket, valamint egyéni kriptovaluta-kütyüket valutaárakhoz (% felfelé vagy lefelé), élő és közelgő ICO-kat és egy valós idejű valutaváltót. Ez a téma a tökéletes módja annak, hogy elindítsa a kriptovalutákkal kapcsolatos üzleti vállalkozását.

11. Kódolás

Crypto Cryptocurrency & Blockchain WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Amikor egy kriptovaluta WordPress témákat választott az ICO reklámozása érdekében, megoszthatja kriptovaluta befektetési tippeit, vagy tanácsadói szolgáltatásainak felajánlását, vegye figyelembe a rejtjelezés témáját. Ez a téma 4 lenyűgözően stílusos demót kínál, amelyeket importálhat webhelye gyors felépítéséhez. Csak válassza ki kedvencét, adja hozzá az ICO elindítása visszaszámlálási időzítőit, mutassa meg token-disztribúcióját, integrálja a portfóliót a befektetési stratégiák megjelenítéséhez, és készítsen egy gyönyörű blogot kriptográfiai tippekhez. A téma fordításra kész is, RTL támogatással, így megcélozhatja a helyi nyelvet.

12. Szakértők

Pénzügyi szakértők üzleti és tanácsadó WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Finance Experts egy prémium pénzügyi és üzleti téma, amelyet kifejezetten pénzügyi vállalatok, tanácsadók, brókerek és természetesen kriptovaluták számára terveztek. A téma 28 vagy több kész demót tartalmaz, így könnyű egyszerűen mutatni, rákattintani és feltölteni a kedvenc bemutatóját, hogy időt takarítson meg saját webhelyének kialakításakor. Csak használja a mellékelt oldalkészítőt korlátlan számú elrendezés létrehozásához, és adjon hozzá egy boltot, mivel a téma teljes WooCommerce támogatást kínál, vagy egy fantasztikus blogot, amely tele van Bitcoin, Litecoin, Monero és egyéb titkosítási befektetési tippekkel..

13. Konzultáció

Konsulting - Tanácsadás és Bitcoin WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Konsulting az egyik legerősebb Bitcoin és cryptocurrency WordPress téma, amellyel saját tanácsadási és befektetési vállalkozását indíthatja. A téma olyan népszerű prémium bővítményeket tartalmaz, mint a WPBakery Visual Composer, az érzékeny Slider Revolution és az Essential Grid készítője. Ezekkel az eszközökkel, valamint a téma fejlett adminisztrációs panel opcióival, tipográfiai beállításaival, színválasztóival és egyéni kütyüivel gyorsan és egyszerűen létrehozhat saját kriptovállalati webhelyet..

14. TopMiner

TopMiner - Cryptocurrency WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A sablon célja a karcsú és professzionális kriptovaluta-webhelyek létrehozása. Magában foglalja a teljesen szerkeszthető oldalak és a kész elrendezések gazdag gyűjteményét. Nincs szükség webhelyének mobil verziójának elkészítésére, mivel a téma a mobil-első paradigma alapján épül fel. A sablon megvásárlásával számos lenyűgöző bónuszt kap. Mindenekelőtt a késztervet hozzáigazíthatja a kódsor megérintése nélkül. A témacsomag számos prémium minőségű kiterjesztést is tartalmaz, amelyek mindegyike szerepel a téma árában. A TopMiner a Cherry Framework 5 rendszeren fut, amely lenyűgözően gyors és egyszerűen módosítható.

15. Fincorp (ingyenes)

Fincorp ingyenes banki WordPress téma

A WordPress ingyenes kripto pénznem témáiról a Fincorp remek lehetőség. Ez a pénzügyi alapú téma intuitív téma-testreszabási lehetőségeket kínál az elrendezésekhez, az érzékeny és mobil használatra kész kialakítást, a fordítási fájlokat, valamint a WooCommerce-val való kompatibilitást lehetővé teszi, így könnyedén eladhatja saját szolgáltatásait vagy könyveit a kriptovalutákba történő befektetéshez..

16. cPénznem

cCurrency Cryptocurrency WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ha extra készpénzt szeretne megtakarítani a kriptovaluta webhely elindításakor, mégis jó megjelenésű és funkciókban gazdag online erőforrást szerez, akkor a cCurrency lesz a tökéletes kiindulópont. Teljesen költség nélkül integrálva a vezető WordPress kiterjesztésekbe. Ezek a WPBaker oldalkészítők a kódmentes webfejlesztéshez és a Slider Revolution számára, hogy extra vizuális eseményindítókat hozzanak létre webhelyén. A témát kifejezetten a bitcoin oldalak számára kívánják használni. 30 elemet tartalmaz, amelyek célja a kiemelt tartalom, az árak, az előrehaladási sávok, az egyéni szolgáltatások stb. Felfedése. A letöltési csomagban ingyenesen megtalálható 2 honlapváltozat..

17. üldözés

Pursuit Flexible Cryptocurrency App WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Pursuit egy gyönyörű cryptocurrency és pénzügyi technológia, a WordPress téma, egy élő frontend drag and drop építővel és egy rugalmas űrlapkészítővel együtt (lehetővé teszi a valós idejű tervezési változások megtekintését, és lehetőséget ad új dolgok tesztelésére és kipróbálására aggodalom nélkül). Alulról felfelé, a kriptovalutákkal és a pénzügyi technológiai cégekkel szem előtt tartva, a téma hasznos előre beállított mintákat kínál kriptovaluták cseréjéhez, bitcoin kereskedési platformhoz, digitális pénztárcához, ICO-hoz vagy token eladáshoz, amelyeket rendszeresen hozzáadnak. Az összes előre beállított figyelmet a részletekre összpontosítva, a kriptovaluta és a pénzügyi technológiai rést jellemzik. A Pursuit a WooCommerce kompatibilis számos fizetési átjáró támogatásával, beleértve a PayPal, Stripe, hitelkártyákat és több mint 100 más átjáró-kiterjesztést. Ez a téma sok WordPress-kompatibilis kriptovaluta-bővítménnyel is működik – az integráció szellő.

18. Lymcoin

Lymcoin Cryptocurrency & ICO WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Lymcoin egy olyan prémium téma, amelyet a Cryptocurrency ipar számára fejlesztettek ki, ideértve a blogokat, magazinokat, kripto-coachingot, kezdeti érme-ajánlatokat (ICO), bányászati ​​berendezés-üzletet, kripto-kereskedelem piacát, bányászati ​​farmot stb. A téma magában foglalja a Visual Composer drag and drop építőjét, az egyedi oldal elrendezések létrehozása egyszerű. A Lymcoin mellett a beépített ThemeREX Adományok bővítmény révén könnyű elfogadni a felhasználói kifizetéseket. További nagyszerű szolgáltatások közé tartozik a mobil optimalizálás, egy kattintással elérhető demoimport, retina támogatás, egyszerű rövid kódok, Google betűtípusok, betűkészlet ikonok, fordítási támogatás és egyszerű frissítések.

19. CoinzFactory

CoinzFactory Cryptocurrency WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ha gyors utat keres egy weboldal elkészítéséhez az ICO számára, akkor feltétlenül érdemes megfontolnia a CoinzFactory szolgáltatást. Ezt a prémium témát úgy tervezték, hogy megkönnyítse a céloldal felépítését. Testreszabható funkciókkal, például flip-clock visszaszámlálóval, érmecsere-kalkulátorral, szolgáltatásokkal, mérföldkövekkel, virtuális érme-kütyüvel, drag and drop oldalkészítővel, animált csúszkákkal és a WooCommerce integrációjával a CoinzFactory nagyszerű választás.

20. Ceres

Ceres Cryptocurrency & Blockchain News Blog WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Készítsen saját kriptovalutát és blokklánc blogot a Ceres WordPress témával. Ez a modern hír- és blogstílusú téma rengeteg hasznos funkciót tartalmaz, amelyekkel megoszthatja a befektetési tippeket, előrejelzéseket vagy előrejelzéseket, ICO-listákat, rejtjelezési híreket és még sok másat. Válasszon hat cikk-elrendezést a bejegyzéséhez, és vegye fel a közelgő ICO-kat a beépített könyvtár segítségével (stílusos naptárral kiegészítve). A Ceres egyéb kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a retina támogatás, az egyedi kütyü, a mega menük, a kriptovaluta árlista widget, a korlátlan szín opciók, a WooCommerce és a 7. űrlap kompatibilitása.

21. Hoverex

Hoverex Cryptocurrency & ICO WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Hoverex téma tökéletes választás a következő kriptovaluta-projekthez. Akár épít, akár az ICO nyitóoldalát, egy kriptovaluta befektetési blogot, blockchain tanácsadói hálózatot, csereszolgáltatásokat, bányászati ​​farmot vagy valamit, a Hoverex témája nagyszerű választás. A téma modern kialakítása, egy kattintással telepíthető, könnyen használható előre elkészített oldalak, testreszabható animált csúszkák, fejléc és lábléc készítő, egyedi postai típusok (szolgáltatások, csapatok, ajánlások), színséma készítő, Google betűkészletek, egyszerű frissítések és professzionális támogatás csak néhány a sok ok közül, amelyek miatt Hoverex megpróbálhat.

Ideje készíteni néhány kripto-érmét ezekkel a Cryptocurrency WordPress témákkal

Most, hogy meglátta a kedvenc kripto pénznemű WordPress témáinkat, ragadja meg kedvencét és kezdje el építeni vállalkozását! Természetesen vannak más módszerek a kriptovalutákkal történő pénzkereséshez is, például elfogadhatja a Bitcoin-kifizetéseket bármely WordPress-webhelyen (csak egy pluginre van szüksége). De úgy gondoljuk, hogy ezek a témák a legjobbak a saját ICO elindításához, tanácsadáshoz vagy kriptovaluta bloghoz.

Segítségre van szüksége a kedvenc cryptocurrency WordPress témáink kiválasztásában? Vagy már van pénzügyi- és kriptovaluta-oldala, de a témád nem volt a listánk? Hagyjon minket az alábbiakban – szeretnénk hallani rólad!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map