20 legjobb Bootstrap WordPress téma

20 legjobb Bootstrap WordPress téma

Mint sokan tisztában lehet velük, bootstrap egy ingyenes front-end keretrendszer, amely webhelyek és webes alkalmazások létrehozására szolgáló eszközökből áll. HTML és CSS alapú tervezősablonokat tartalmaz a tipográfiahoz, űrlapokhoz, gombokhoz, navigációhoz és egyéb interfész összetevőkhöz, valamint opcionális JavaScript kiterjesztéseket a navigációhoz, csúszkához, átmenetekhez, görgető kémhez, lapokhoz, riasztásokhoz és még sok máshoz.


A Bootstrapot eredetileg Mark Otto fejlesztette ki (@mdo) és Jacob Thornton (@zsír) a Twitteren, mint a belső eszközök konzisztenciájának ösztönzésére szolgáló keretrendszer. Most nyílt forráskódú és a legnépszerűbb GitHub fejlesztési projekt. A Twitter 2.0-s frissítése óta már nem áll kapcsolatban a Bootstrap-szal.

A Bootstrap használata a weboldalak között a kezdetektől kezdve exponenciálisan nőtt, és dátum szerint több mint millió webhely használja, ami a Bootstrap-ot teszi a legnépszerűbb front-end keretrendszergé. A webtervezők tudják, milyen értékes Bootstrap technológia segít a HTML, CSS és a JavaScript kiterjesztései alapján vonzó, de reagáló webhelyek létrehozásában. A Bootstrap gyorsabbá és fájdalommentesné teszi az elülső webes fejlesztést.

A WP Bootstrap 4 az ideális kezdő téma a WordPress bloggerek számára. A 4.0 verzió a legújabb verzió, és egy hatalmas mobil-első flexbox rácsot használ minden alakú és méretű elrendezés elkészítéséhez. Gyors, könnyű és teljes Bootstrap 4 integrációval rendelkezik. Ez azt is jelenti, hogy ez a téma reagál a mobilra, és optimalizálva van a SEO szabványokhoz. Ráadásul a téma alapos ellenőrzését a WP.org csapata végezte a legmagasabb minőség biztosítása érdekében.

Hatalmas rajongó vagyok ennek a keretnek. És remélem, hogy hasznosnak találhatja a WordPress-szel vagy bármely más bloggal vagy CMS-platformon keresztül is. Megvizsgáltam a tervezés minőségét, a témák elrendezését, változatosságát és teljesítményét, mielőtt hozzáadom ehhez a listához. Biztos vagyok benne, hogy ezek a legjobb Bootstrap WordPress témák, amelyek a webhelyet a következő szintre vihetik.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Softwarepro

Szoftverprogramon WordPress téma

A Softwarepro nagy teljesítményű és innovatív, tech-hozzáértésű, ötletes, intuitív és rendkívül érzékenyen kezelő szoftver, a WordPress kezdőlapja. Rugalmas keretrendszer a hatékony, könnyű és gyorsan betöltő webhelyek zökkenőmentes fejlesztéséhez, amely a modern archetipusok és használati esetek széles skálájára terjed ki..

Ez a téma egy Bootstrap alapú, karcsú és könnyű moduláris kialakításra épült. Ideálissá teszi a nagy forgalmú esetekben, minimalizálva a szerver terheléseit az egész fedélzeten. A Softwarepro tökéletes azoknak a webmestereknek, akiknek szükségük van egy nyitóoldal-webhelyre, amely hatékonyan képes csatornázni a szelvény-marketing kampányok, hirdetési kampányok, mobil alkalmazások vagy bármely más, a tömeges forgalmat generáló forrás által generált forgalmat..

Kallyas

Kallyas WordPress téma

A KALLYAS egy Bootstrap WordPress téma egy teljesen rugalmas, érzékeny és mobil használatra kész elrendezéssel. Ez egy több koncepciót tartalmazó webdizájn, több mint húsz fő mintával, és több belső oldalstílust tölt be. A modern weboldal készítése nem igényel sok munkát és erőfeszítést. A KALLYAS minden szükséges tartalmat előre definiált, hogy játékba lehessen helyezni.

A KALLYAS sokoldalúságának köszönhetően Önnek teljes forrása van a webes fejlesztési anyagokkal minden stílusú oldal elkészítéséhez. Az üzleti élettől és a blogtól kezdve az online önéletrajzig és az e-kereskedelemig a KALLYAS mindegyiket könnyedén és kényelmesen kezeli. A KALLYAS szintén villámgyors, teljes mértékben optimalizálva van a keresőmotorok számára, és tökéletesen összhangban van a modern böngészőkkel.

GutenX

Gutenx WordPress téma

Az interneten való indulás már nem túl nagy üzlet. Egy szilárd Bootstrap WordPress témával gyorsan elindíthatja online projektjét. Ha érdekli egy blog elindítása, csináld ezt a GutenX segítségével. A GutenX Gutenberg-barát eszköz – ebből a névből. Sőt, optimalizálva van a gyors betöltési sebességre és a SEO-ra is. A GutenX természetesen nem hagy ki egy teljesen reagáló elrendezést sem, amely csak böngészővel kompatibilis és retinakész.

Mindenféle különféle elrendezés várja minden GutenX felhasználót. Ennek ellenére sok különböző kombinációval rendelkezik, amelyek gyorsabban vezetnek, mint gondolnád. Ezenkívül a GutenX mindenféle különféle fejlécstílusú, tizenhárom kiemelt üzenettípust tartalmaz, ragadós menüt és a 7. kapcsolatfelvételi űrlapot. Ma elkezdheti a történetek megosztását, és mindenki számára erőteljes hatást gyakorolhat..

Porto

Porto WordPress téma

A Porto téma rendkívül rugalmas, elképesztő testreszabási lehetőségekkel rendelkezik webhelye számára. Ez a szép és stílusos téma HTML5 és CSS3 formátummal is épül, és a Bootstrap hihetetlen érzékeny keretét valósítja meg, hogy teljes mértékben érzékeny és mobilbarát legyen. Ezenkívül nagy támogatást nyújt a WooCommerce számára az online áruház felállításához szükséges összes eszközzel.

A Porto sokoldalú kialakítása mindenféle üzleti, online áruház, portfólió és blogoldal számára megfelelő lenne. A beépített SEO fejlesztésekkel a Porto készen áll arra, hogy segítse webhelyét az összes releváns keresés sora felmászásában.

RAMS

RAMS WordPress téma

A RAMS egy minimalista WordPress téma, amely kitűnő kifinomult és elegáns dizájnnal rendelkezik. Ez az innovatív portfóliótechnika ideális azoknak a művészeknek, szabadúszóknak és kreatív ügynökségeknek, akik online munkát szeretnének bemutatni. Ez a téma minden bizonnyal sok időt fog megtakarítani egy kiemelkedő és rugalmas webhely felépítéséhez.

Ezenkívül az alkotók a Bootstrap 4 technológiát felhasználva építették a RAMS sziklaszilárd keretét. Teljesen érzékeny témáját úgy tervezték, hogy egyenletesen méretezze át a képernyőt különböző méretekben, éles és tiszta legyen a nagy felbontású kijelzőkön. Ez a lapos téma korlátlan testreszabási lehetőségeket kínál a témához csomagolt Visual Live Composernek köszönhetően. A WPML készen áll arra is, hogy segítsen egy többnyelvű weboldal felépítésében.

Bootstrap News

Bootstrap News WordPress téma

A Bootstrap News egy WordPress téma, amely a médiára, a hírekre és a magazinokra szakosodott. Ez a tökéletes beállítás a történetmesélés írásának digitális változatának elkészítéséhez is. Lesz fantasztikus tartalmi oldalakat, beleértve a blogokat és az elérhetőségeket.

Ezenkívül a Bootstrap News egy legutóbbi bejegyzésrészt biztosít, és a történeteket négy szempontból választja el. Ezek világhírek, legfrissebb hírek, szerkesztői és események. A Bootstrap News hűvös felső sávval és lábléccel rendelkezik, amelyen szociális média ikonok és egy fejléc található. Ezzel elhelyezi a „kezdőlapokat a helyszínen”. Csak próbáld ki magad, és győződj meg róla.

Medicol

Medicol WordPress téma

A Medicol egy orvosi WordPress téma kórházakhoz, klinikákhoz, gyógyszertárakhoz, orvosokhoz, sebészekhez, általános orvosokhoz, és hasonló jellegű. Ez a WordPress téma a Bootstrap használatával kompatibilis az Elementor Page Builder beépülő modullal. Ez lehetővé teszi egy oldal létrehozását a drag and drop funkcióval. Nem kell egyetlen sornyi kódot írni. Ezen túlmenően olyan funkciókat tartalmaz, mint a fejlett téma panel, a cselekvésre ösztönzés, a kihívások szakasz, az egyedi widgetek stb. Ezek a szolgáltatások lehetővé teszik egy hatékony orvosi webhely létrehozását, amely felhívja a látogatók figyelmét. A Medicol 100% -ban készen áll a mobilkészülékekre, rugalmas, böngészőkhöz kompatibilis és retinakész.

Kalium

Kalium WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Kalium egy jól átgondolt, aprólékos kézműves, rendkívül technológiailag fejlett és határtalanul kreatív WordPress többcélú érzékeny téma. Ezt a hatalmas témát a kreatív szakemberek és vállalkozások felé hozták létre – az építészeti irodáktól és a grafikai stúdióktól kezdve a szabadúszó fotósokig, utazási újságírókig és hasonlóan kreatív területeken. Hihetetlenül nagy teljesítményű, ha olyan webhelyekre telepítjük, amelyeknek teljesen professzionálisaknak és természetüknél fogva innovatívaknak is kell lenniük.

A Kalium a legújabb és legnagyobb webtechnológiai fejlesztésekkel épül. Ezenkívül kiterjedt HTML5 kódolással és CSS3 stílussal, amely pompás, elegáns és hatékonyan betöltő webhelyeket hoz létre. Zökkenőmentesen készít lenyűgöző oldalakat, további kódolás nélkül.

Iziclass

Iziclass WordPress téma

Az Iziclass egy színes és érzékeny WordPress óvodai és óvodai webhely témája. Ez a téma tökéletes téma a gyermekekkel kapcsolatos webhelyek másodpercek alatt történő elkészítéséhez. Az Iziclass használatával nem kell írnia a kódolási sort, hogy fantasztikus eredményeket érjen el. Funkcióban gazdag és sokoldalú, az Iziclass egyszerű és gyors weboldal-kialakítást tesz lehetővé. A WP Customizer és a Rapid Composer lehetővé teszi, hogy webhelyét gyorsan és könnyedén elkészíthesse.

Az Iziclass egy könnyen megközelíthető keretrendszer bármilyen háttérrel rendelkező webmesterek számára. Az érzékeny Bootstrap technológiával bármilyen eszközön és böngészőben elérheti a felhasználókat. Nézze meg ma az Iziclass-ot, és hagyja, hogy jöjjenek.

Bootstrap Lightpress

Lightpress WordPress téma

A Bootstrap Lightpress egy WordPress téma a Bootstrap segítségével, amelyet felhasználhat figyelemre méltó és vonzó személyes blogok készítéséhez. 100% -ban érzékeny és böngészőkkel kompatibilis elrendezéssel rendelkezik, amely minden eszközön működik, mint egy álom. A retina képernyőkön is a Bootstrap Lightpress gondoskodik arról, hogy minden tartalmat mindig lenyűgözően szállítson.

Ezenkívül a Bootstrap Lightpress a keresőmotorokhoz és a sebességhez is optimalizálva van. Most már szinte bármikor elindíthatja a projektet, a lehető legkevesebb munka és energia felhasználásával.

A Bootstrap Lightpress néhány funkciója a falazat, három elrendezés, profilmenü és a felső gomb. Még azt sem akarja megváltoztatni az alapértelmezett beállítást, hogy milyen szép, tiszta és modern.

Mediatel

MediaTel WordPress téma

A Mediatel egy vizuálisan esztétikus WordPress téma, amely a videotartalom megjelenítésére szolgál. Teljesen érzékeny nem csak böngészőkre, hanem eszközökre és képernyőkre is. Emellett retina készen áll a képminőség és a lenyűgöző testreszabó eszköz segítségével.

Kompatibilitást fog kapni a YouTube, a Vimeo és még sok más számára. A Mediatel olyan speciális funkciókkal rendelkezik, mint például az automatikus videó miniatűrök és a videó lapok. Ezek közül néhány olyan kategóriákhoz működik, mint a legnépszerűbb és legutóbbi hozzászólások. Teljes döntése és szabadsága lesz a megjelenítendő álláshelyekről. Szociális média kapcsolat biztosított a Facebook és az Instagram számára is. A Mediatel tökéletes téma az online streaminghez, hírcsatornákhoz vagy online magazinokhoz.

WPLMS

WPMLS WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az egyik legmegbízhatóbb WordPress oktatási téma, a WPLMS egyedülálló terméket kínál. Ezt a témát iskolai és egyetemi webhelyekre is felhasználhatja. A fejlesztők ezt a témát a Bootstrap keretrendszerrel építették fel, kiváló élményt nyújtva az ügyfelek és a fejlesztők számára egyaránt. WPLMS oktatás A WordPress téma nagyon erős, mégis rendkívül felhasználóbarát. Ezenkívül az elvégzett munkához nincs szüksége nagy mennyiségű programozási ismeretekre. Ez a téma biztosan meghaladja az összes elvárást. Ezenkívül tanfolyamokat, eseményeket, galériákat, csúszókészítőt és kiterjedt tartalomkönyvtárat tartalmaz. Ezenkívül hasznos rövidítéseket és kütyüket is tartalmaz.

Kokit

KoKit WordPress téma

Nincs jobb módja a márka hatékony marketingjének, mint hogy a legjobb digitális ügynökségi webhely legyen. Itt van Kokit, az egyik legjobb digitális ügynökség WordPress téma, amelyet értékelnie kell vállalkozása szempontjából. Ez egy hatalmas téma, amelyet a Bootstrap keretrendszer és a WordPress plugins segítségével készítettek.

Sőt, a Kokit ingyenes, mégis erőteljes bővítményeket is integrál. Említésre méltó a WooCommerce. Ez lehetővé teszi egy teljesen működőképes üzlet létrehozását a webhelyén, így szinte bármi eladható.

NewStore

NewStore WordPress téma

A NewStore megadja az összes szükséges eszközt és összetevőt egy olyan online áruház készítéséhez, amely követi a legújabb internetes trendeket. Ez az egyik legjobb e-kereskedelemmel kapcsolatos WordPress-téma, minimális érintéssel. Nincs helyes vagy rossz válasz a NewStore használatához. Lehet, hogy bútorok, ruházati cikkek, ékszerek, táskák, cipők, bármi, a NewStore készen áll minden kihívásra, amelyre esetleg felmerül. Ezzel a hatalmas WordPress témával biztonságos és biztonságos az első osztályú internetes áruház létrehozásával.

Ablogia

Albogia WordPress téma

Ha egy egyszerű és gyönyörű modern dizájnt keres blogjához, az Ablogia jó választás az Ön számára. A téma egyedi fejléceket és logófeltöltési lehetőségeket kínál, hogy a fejléc szakasz vonzóbbá váljon.

Ez egy minimális kialakítás, amely biztosítja, hogy a felhasználók nagyszerű élményt szerezzenek a blogodban, és eltereljék tartalmát minden zavarás nélkül. Ez nagyon jó lehetőség bármilyen személyes bloghoz vagy hírmagazin típusú webhelyhez.

Ez egy tiszta, minimális és SEO-barát kialakítás, amely biztosítja, hogy tartalma sokkal jobb rangsorolást kapjon a Google keresési eredményeiben.

Eduma

Eduma WordPress téma

Ha kiváló weboldalt szeretne létrehozni, amely elkötelezett a tanulás mellett, ez a téma lehet a legnagyobb szövetséges. Ez minden bizonnyal az egyik legjobb oktatási WordPress téma, amelyet jelenleg a piacon találhat. Az Eduma korszerű, praktikus kialakítású, és biztosan sok olvasót vonz. Nincs szükség kódolási ismeretekre, és nincs szükség webfejlesztési szakértők felvételére.

Ez a WordPress oktatás témája egy prémium funkciók széles listáját is magában foglalja, amelyeket ingyenesen adtak hozzá. A lelkes hallgatók okostelefonokról, táblagépekről, laptopokról vagy asztali számítógépekről férhetnek hozzá a tartalomhoz. Mindaddig, amíg rendelkezik képernyővel és internet-kapcsolattal, kompatibilis lesz az oktatási weboldaladdal.

Artis

Artis WordPress téma

Az Artis egy WordPress téma, amelyet kreatív egyének és szakemberek számára terveztek. A téma számos különféle rést és párt számára kidolgozott, egyedi portfólióstílusú, több mint harminc portfóliótípust tartalmazó demo weboldalakkal, több mint harminc portfóliótípussal, kiterjedt testreszabási lehetőségekkel, adaptív képekkel a kisebb eszközök jobb megjelenítéséhez, magával ragadó e-kereskedelmi élményt nyújt a minimális kialakítással és sokkal több.

A legtöbb olyan népszerű plugin beépítésével, mint a Visual Composer, a Revolution Slider és a LayerSlider, biztos lehet benne, hogy kiváló funkciókat fog szerezni a témával. Mint már említettem, a WooCommerce szintén zökkenőmentesen integrálódik a tapasztalatokba, a praktikus termékleírás, az Ajax Mini Cart és a szemet gyönyörködtető lebegőhatások mellett..

Blogora

Blogora WordPress téma

A Blogora téma egy Bootstrap WordPress téma, amelyet figyelemreméltó és szemet gyönyörködtető személyes blogok készítéséhez lehet felhasználni. 100% -ban érzékeny és böngészőkkel kompatibilis elrendezéssel rendelkezik, amely minden eszközön működik, mint egy álom. A Blogora téma a keresőmotorokra és a sebességre is optimalizálva van. Most már szinte bármikor elindíthatja a projektet, a lehető legkevesebb munka és energia felhasználásával.

A Blogora téma néhány funkciója a falazat, három elrendezés, profilmenü és a Vissza a tetejére gomb. Még azt sem akarja megváltoztatni az alapértelmezett beállítást, hogy milyen szép, tiszta és modern. Ne pazaroljon több időt, válassza a Blogora téma lehetőséget, és azonnal készen áll egy oldalra, és már fut.

Ínyenc

Ínyenc WordPress téma

Ínyenc étterem és kávézó A WordPress Theme egy kifinomult és innovatív webhelysablon, amelyet különféle weboldalak készítésére használhat, mint például étterem, kávézó, vállalati, üzleti, személyes, fényképezés, sőt portfólió.

Ez a téma egyetlen kattintással rendelkezik a demo telepítővel, hogy mindezt beállítsa. Az alkotók ezt a témát is egy karcsú és könnyen testreszabható kerettel készítették, és a legújabb Bootstrap-ra építették. Ily módon könnyedén építhet reagáló, fordításra kész és mobil használatra kész webhelyeket. Ezenkívül ez a téma érzékeny és bármilyen eszközön elképesztőnek tűnik, az asztali számítógépektől, a táblagépektől a mobiltelefonokig.

Kleo

Kleo WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Kleo minden idők magas szintjén tartja gazdag színvonalát, hogy a lehető legtöbbet lehessen kihozni, amikor egy munkalapot és a szabadúszó szolgáltatásokat nyújtó webes platformot építi fel. Ez csak azt mutatja, hogy ez a Bootstrap közösségi hálósablon a legjobb a kimeneten. A Kleo rugalmasságot, kényelmet és funkcionalitást kínál a végső online piac létrehozásakor az álláskeresők és más kreatív személyek számára. A Kleo szórakoztató kézműves, rengeteg dokumentációval és témátámogatással rendelkezik. A közösségi média teljes mértékben integrálódott az ügyfelek / követők felkutatásához. A speciális elemek közé tartoznak a naptárak, a bőr szerkesztő és a korlátlan szín opciók. A webhelyen korlátlan fejlécek és videó háttérrel láthatók.

Összefoglalva

Nem kétséges, hogy a Bootstrap WordPress témák használatának számos előnye van. Mindenekelőtt nem kell bérelnie tervezőket. Ezért sok pénzt takarít meg, valamint a tervezési erőfeszítéseket is megkönnyíti. A WordPress Bootstrap témák ugyanakkor megtakarítják az idejét, amelyet befektetni kellett hosszú kódok elkészítéséhez.

Sőt, felgyorsítja az új weboldal-fejlesztési feladatot, mivel kész kódolási blokkokból áll. Ez lehetővé teszi a weboldal prototípusának gyors és hatékony létrehozását. Ezenkívül sokféle szkriptet biztosít. És a médialekérdezések írása nem lesz többé fejfájás.

Ezenkívül ez a rugalmas hálózati alapú keret mind az amatőrök, mind a szakemberek számára segítséget nyújt. Hasonlóképpen, rugalmasságot kínál a téma elemeinek testreszabásához.

Ez a listán található a piacon jelenleg elérhető legjobb Bootstrap WordPress témák közül. Ha WordPress témát keres, akkor jobb, ha a WordPress témát használja a Bootstrap segítségével, mert ezek rugalmasabbak, testreszabhatók, vonzóak és felhasználóbarátak..

Összegyűjtöttem a legjobb Bootstrap témákat, amelyek elérhetők ebben a bejegyzésben, és tovább fogunk hozzáadni ehhez a listához. Tehát ne felejtsd el megjelölni ezt a gyűjteményt.

Használd őket, és ossza meg nekem a tapasztalatait a megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map