20+ legjobb Blog WordPress témák személyes és szabadúszó blogoláshoz

A legjobb WordPress Blog-témák a személyes és szabadúszó blogok készítéséhez

A blog nagyszerű módja annak, hogy kreatív legyen, fejlessze márkáját és javítsa íráskészségeit. Az összes lehetséges blogplatform közül a WordPress a legjobb (vagy legalábbis úgy gondoljuk, hogy ezt éppen most olvasó blogunk futtatásához használjuk). A WordPress megkönnyíti a blogolást, és az egyik legjobb WordPress blogtéma segítségével megkezdi az első lépéseket az írásban.


A blog témáinak megtekintésekor néhány kulcsfontosságú tényezőt kell figyelembe venni:

 • Elrendezés: Válasszon témát egy tetszetős elrendezéssel. Ha kőműves rácsos elrendezést szeretne, könnyebb kiválasztani egy olyan témát, amelyen kőműves bemutató található, ahelyett, hogy beépítne egy plugint, és megpróbálná működésbe hozni. Ugyanezen vonalak mentén – a témának reagálónak kell lennie annak érdekében, hogy blogja minden eszközön jól néz ki.
 • Post formátumok: Keressen egy témát, amely képes kezelni a feltölteni kívánt médiát. Függetlenül attól, hogy csak szabványos hozzászólásokat, videókat, képgalériákat vagy idézetet akar, ellenőrizze, hogy a kiválasztott téma támogatja-e ezeket a formátumokat.
 • Közösségi média: Bármely jó blogírás témája a közösségi média támogatását is magában foglalja. A közösségi média marketingje hatalmas része a blogod és az online jelenlét növekedésének, ezért annyira fontos, hogy a blogbejegyzéseid könnyen megosszák egymást. Egy jó WordPress blogtéma általában közösségi megosztási lehetőségeket fog tartalmazni a hozzászólásokon, a fejlécében / láblécében található linkeket és a „követés” modult használja..

Ez csak néhány olyan szolgáltatás, amelyről véleményünk szerint egy fantasztikus WordPress blogging témának kellene lennie. Saját igényeitől függően érdemes lehet egy WooCommerce kompatibilitással rendelkező témát, beépített hirdetési helyeket is a blog bevételéhez, egy automatikus lejátszási funkciót (a vlog elindításához gondolsz) stb..

Ha a legjobb WordPress blogtémákat keresi, valószínűleg több ezer eredményt fog találni. Időt takaríthat meg, a következőkben felsoroljuk a legjobb blog-WordPress témákat a blog elindításához. Reméljük, hogy élvezni fogja!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Összesen

Teljes többcélú és Blogging WordPress téma: Mason Demo

Információ és letöltésView a Demo

A teljes drag and drop WordPress téma egy rugalmas, többcélú téma, amely tökéletesen alkalmas bármely weboldal tervezésére. Ez egy legnépszerűbb téma, több mint 32 000 boldog ügyféllel – ezért ajánljuk tovább! Beépített reakcióképességgel, RTL támogatással, A11y szolgáltatásokkal, egyedi posta típusokkal (portfólió, munkatársak, beszámolók), egy egyszerűen használható oldalkészítővel, prémium animációs csúszkákkal és még sok másnal. A Total egyértelmű választás a blogja vagy webdizájnja számára.

Teljes többcélú és Blogging WordPress téma: Charlotte Demo

A Total 40+ gyorstelepítési mintademokat is tartalmaz, beleértve a Kőműves és gyümölccsel töltött sütemény a fenti blogbemutatók. Ily módon egyszerűen telepíthet egy mintademo-t, hogy a webhely perc alatt elinduljon. A téma rengeteg blog-specifikus funkciót tartalmaz, beleértve oszlopokat, listákat, hír elrendezést, falazati rácsokat és testreszabható dinamikus oldalsablonokat. A közösségi szintű integráció már integrálva van – így hozzáadhatja a bejegyzéseidet közvetlenül az élő testreszabóból.

2. Ashe (ingyenes)

Ashe Személyes és több szerzős WordPress Blog téma

A blog felépítésének egyszerűnek kell lennie – és az ingyenes Ashe WordPress témával is. Ez a lenyűgöző téma közvetlenül a WordPress irányítópultjáról telepíthető, és könnyen kezelhető funkciókat tartalmaz, amelyek segítenek egy gyönyörű blog felépítésében. Használjon beépített lehetőségeket egy dobozos vagy teljes szélességű webhely elrendezéséhez, válassza az egyéni háttérszíneket a Live Customizer használatával, töltse fel saját egyedi logóját és még sok más. Mivel a téma érzékeny és a retina készen áll, a blogja nagyszerűnek tűnik, függetlenül attól, hogy az olvasók a telefonjukon vagy a számítógépükön vannak.

További nagyszerű funkciók közé tartozik a lenyűgöző kiemelt honlap-csúszka, a jobb és a bal oldali sáv, a kiemelt hirdetési területek (promóciós mezők), a lista elrendezése, az RTL és a fordítási támogatás. A Plus Ashe kompatibilis az olyan népszerű pluginokkal, mint a WooCommerce, hogy hozzáadjon egy e-kereskedelmi áruházat, a 7. kapcsolatfelvételi űrlapot, a GDPR megfelelőségi bővítményeket és a legtöbb oldalépítőt (Elementor, Visual Composer, Beaver stb.), Így elkészítheti saját elrendezését. És ha szeretne még többet megszerezni a témáról, akkor frissítheti Ashe Pro fejlett beillesztési, postázási és stílusmódokhoz.

3. Újság

A WordPress újság témája blogok, magazinok és egyebek számára

Az Újság egy nagyszerű WordPress-téma bármely bloghoz, magazinhoz, hírlevelethez vagy bármely más kiadói oldalhoz. Mint a minden idők tíz legnépszerűbb témája (az Envato-on), nem fog csalódni a téma látszólag soha véget nem érő, hatékony funkcióinak listája. Válasszon a több mint 80 demonstrációs mintából, a 810+ felhasználásra kész elem elemekből és a sablonokból blogbejegyzésekhez, oldalakhoz, kategóriákhoz és archívumokhoz. az intuitív drag and drop készítőt (egyedi rácsokkal és hírekkel, amelyek más témákban nem találhatók meg) egyszerűen elkészítheti az ilyen jellegű elrendezésekből. Plusz beépített támogatás az AMP, a YouTube, az Adsense, az áttekintések, a bbPress, a WooCommerce és a GDPR követelményekhez..

4. Activello (ingyenes)

Ingyenes WordPress Blog téma

A Colorlib Activello témája egy kedves blog-téma, amely tökéletes a saját webhely elindításához. Ez a többcélú téma a Bootstrapre épül, csúszka, egyedi szerzői jogok, végtelen görgetés, vektoros ikonok, reagáló elrendezések, korlátlan színű és még sok más funkcióval. A téma kompatibilis az olyan népszerű pluginekkel is, mint a WooCommerce, a 7. kapcsolatfelvételi űrlap, a Yoast SEO, a JetPack és a W3 Total Cache a hozzáadott szolgáltatások számára. Ráadásul teljesen INGYENES – mit nem szeretni?

5. Glamour

A többcélú Glam Blog téma

Indítsa el saját glam blogját a QDONOW Glamour programjával. Ez a csodálatos téma rengeteg egyszerű funkciót kínál, például több gyors bemutató demót (beleértve az életmódot, a vállalkozót, az anyukát és az élelmiszerboltot), így percek alatt nagyszerű megjelenésű webhelyet kaphat. Ezután testreszabhatja webhelyét több mint 800 Google betűkészlettel, egyedi widgettel, kiemelt képmérettel, elrendezésekkel, színopciókkal és még sok másnal. A Glamour használatával pénzt kereshet webhelyén is – a WooCommerce áruházban és az előre meghatározott hirdetési banner területeken (fejléc, oldalsáv, lábléc és a tartalom alsó része. És ha bármikor segítségre van szüksége, a QDONOW ingyenes telepítést, részletes online dokumentációt és közvetlen e-mail támogatást kínál)!

6. Rozmaring

Rosemary érzékeny Blog WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A rozmaring szép WordPress téma bármilyen stílusú bloghoz. A tiszta és világos elrendezés a tökéletes üres pala az Ön tartalmához. A téma öt különböző blog-elrendezést, egy kiemelt csúszkát, beépített színopciókat és az egész kialakításra reagáló témát tartalmaz. A rozmaring egyedi blog-kütyüket is tartalmaz a legfrissebb hozzászólásokhoz, promóciós dobozhoz, rólam, a közösségi médiahoz és még sok máshoz.

7. Divi

Divi többcélú, Blog WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Divi téma népszerű és rugalmas lehetőség weboldal vagy blog készítésére. A népszerű Divi oldal készítőn épül, rengeteg egyszerű oldal elemet kínálva képek, szöveg, készségek, címsorok, e-mail optinok, keresés, üzlet, ajánlások, árazási táblázatok, csúszkák, portfólió, cselekvésre ösztönzés, elmosódások és még sok más hozzáadásához. De ami a legfontosabb – a Divi alapértelmezett blogja nagyszerű alapot jelent a blogkészítés megkezdéséhez. Készítsen lenyűgöző honlapot az építővel, majd használja a post formátumok támogatását a tartalom hozzáadásához (képekkel, videókkal, linkekkel vagy galériákkal együtt).

8. Vándorlás

Wanderlust utazási blog WordPress téma

A Wanderlust Blogging WordPress témát úgy tervezték, hogy megkönnyítse a kalandok megosztását. Az utazásra koncentrált blogokhoz vagy folyóiratokhoz kapcsolódó Wanderlust téma teljes szélességű képeket, 10 post formátumstílust tartalmaz a média (képek, videó, audio) legmegfelelőbb megjelenítéséhez, valamint a lábléc feletti hasznos Instagram szakaszt a legfrissebb képek bemutatására. Gyorsan kezdje el használni a három előre formázott kezdőlap-terv egyikét, a munkahelyet pedig hozzászólásainak hozzáadásával. Szeretne üzletet hozzáadni? Nincs mit. A téma teljes mértékben kompatibilis a WooCommerce-lal az egyszerű e-kereskedelem érdekében.

9. Mesa (ingyenes)

Mesa Ingyenes WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Mesa egy teljesen ingyenes, 100% -os GPL blogtéma a WordPress számára, amelyet itt a WPExplorer-ben készített. Ez az egyszerű falazott blogstílus tökéletes az új blogkészítési törekvéshez. A téma egyszerű stílussorozatokkal rendelkezik az élő Customizer segítségével (érzékenység, fejléc, társadalmi linkek, belépési stílus / oszlopok, hirdetési helyek stb.), Rengeteg postai formátum (standard, kép, galéria, videó, hang és idézet), egyedi logó feltöltés, beépített lábléc- és oldalsáv-hirdetések és közösségi link-beállítások (fejléc és widget). A Mesa gyors és egyszerű módja a blogjának futtatására és futtatására!

10. Olsen

Olsen Light Free Blog WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Olsen Light egy kedves, ingyenes WordPress blog-téma, amellyel elindíthatja saját blogját. Míg van egy prémium verzió (amelyet nagyon ajánlunk frissíteni), az Olsen light hasznos funkciókkal rendelkezik a közösségi média integrálásához, egy Instagram fotócsúszka megjelenítéséhez, logó feltöltéséhez, a menü konfigurálásához és még sok más lehetőséghez az élő Testreszabóban. A téma blog-specifikus widgetekkel is rendelkezik egy „Rólam” részhez, a legújabb hozzászólásokhoz és a közösségi médiához. Az Olsen téma kompatibilis az Elementor, Divi és / vagy SiteOrigin építőkkel is, hogy még hatékonyabb oldalt készítsen..

11. Hemlock

Hemlock érzékeny WordPress Blog téma

Információ és letöltésView a Demo

A Hemlock egy lenyűgöző téma a törekvő bloggerek számára. A téma egyedi kiemelt hozzászólásainak kezdőlapjának csúszka kialakításával segít a legjobb tartalom jobb bemutatásában. A téma magában foglalja az összes olyan funkciót, amelyet megemlítettünk, és amelyet a legjobb WordPress blogging témáknak kellene tartalmazniuk – mint például a beépített közösségi megosztás, rengeteg postai formátum és szilárd elrendezés (válasszon a teljes szélességű, az oldalsáv vagy a rácsos blog közül). Ráadásul az egyszerű kialakítás lehetővé teszi az alkalmazhatóságot bármely iparágban, például a divatban, a tech, az üzleti életben, a kertészetben stb.

12. Amadeus Pro

Amadeus Pro WordPress Blogging téma

A WordPress Amadeus blog témája nagyszerű választás, ha hobbiként szeretne blogolni vagy vállalkozása reklámozásához. Az Amadeus segítségével könnyedén testreszabhatja webhelye megjelenését és hangulatát a korlátlan színű, logó, társadalmi és elrendezési lehetőségek segítségével (mindezt a praktikus témabeállítások panelen). Adjon hozzá egy kezdőlap-csúszkát, használja ki a testreszabható oldalsáv-kütyüket, és válassza ki a kezdőlap-elrendezést (rács vagy oszlopok) saját blog létrehozásához..

13. New York (Blog & Shop)

New York WordPress Blog & Shop téma

Információ és letöltésView a Demo

Azok számára, akik blogként vállalkozást szeretnének felépíteni, a New York az egyik legjobb választható WordPress üzlet és blog téma. Ez a tökéletes téma elegáns blog készítéséhez, amelyben megoszthatja gondolatait és tippeit, vagy elindíthatja saját online áruházát a WooCommerce-lal. A téma tartalmaz egy egyedi kezdőlap-hozzászólás-körhintát, stílusos kütyü (szociális, mintegy, Instagram, legutóbbi hozzászólások stb.), Két menüt, egy beépített láblécű Instagram feed-rácsot és testreszabható szerzői jogi szöveget. A lenyűgöző blogfunkciók mellett a témához tartozik a nagy teljesítményű Yellow Pencil CSS szerkesztő plugin is, így néhány kattintással megváltoztathatja a tervezés bármely részét.!

14. Essence Pro

Essence Pro Blog WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az Essence Pro egy gyönyörű blogbeszélgetési téma a népszerű Genesis keretrendszerhez. Mivel a téma a Genesisre épült, a fontos lehetőségeket már tartalmazza az akadálymentesség, az egyéni fejléc, a reagálhatóság, a fordítások, az elrendezési lehetőségek, az e-kereskedelem és az alapvető oldal elrendezések szempontjából. Az Essence Pro egyedülállóvá teszi a stílusos honlap elrendezését, kiemelt képpel, hírlevél optinnal és réteges postaháló kialakítással.

15. Ink Story

Ink Story Telling Blogging WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Ink WordPress blogtéma megkönnyíti a tartalom megosztását. A téma tervezési lehetőségeit szépen beillesztik az élő testreszabóba, ahol módosíthatják a színeket és betűkészleteket, majd a mentés előtt láthatják azokat élőben. A téma lenyűgöző képrácsának kezdőlapja segíti az új hozzászólások kiemelkedését, és mivel a téma retinára kész, nagyobb, merészebb képeket tölthet fel.

16. Veggie

Veggie Blogging WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Veggie Food Blog téma egy gyönyörű választás, ha saját webhelyét blogbejegyzésekkel, receptekkel, video útmutatókkal vagy bármi mással indíthatja el. Ezt az érzékeny blogkészítési témát az élelmiszer-bloggerek számára hozták létre, de bármennyi blog-fókusz esetén kiválóan működne. Könnyű testreszabási lehetőségek a színekhez, a különböző elrendezések, az oldalkészítő támogatás (nagyszerűen működik az Elementor, a Beaver Builder vagy a SiteOrigin esetén), a fordítási lehetőségek, az RTL kompatibilitás és még sok minden más, ami a Veggie-t szilárd témává teszi..

17. Hiteles.

Hiteles életmód Blog WordPress téma

Az Autentikus Életmód Blog témája 9 különféle demo-formátumot tartalmaz, amelyek közül választhat, hogy gyorsan és egyszerűen elindítsa a blogját. Válassza ki kedvencét a blogrács, a csúszkák, a stílusos átfedések és egyéb lehetőségek közül. A témához könnyen beépített optinok is vannak, amelyek több mint 67 téma szempontjából testreszabhatók a színekhez, fejléc-kialakítási lehetőségek (különböző menüvel, logóval és társadalmi pozíciókkal), testreszabható lábléc-modulok (logó hozzáadása, Instagram beillesztése vagy kütyü használata), hozzáadása videó háttérrel, hozzon létre egy kiemelt hozzászólói körhintat és még sok más.

18. Ananász (ingyenes)

Ananász Ingyenes Tumblog WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ananász egy tiszta és egyszerű hüvelykujj stílusú WordPress blogging téma. Ha csak a közösségi kapcsolatokkal és a tartalommal szeretne blogot indítani, akkor ez a tökéletes téma. Az Ananász tiszta központú elrendezését, egyszerű postai formátumokat (kép, videó, hang, idézet), színes kategóriás címkéket és a beépített közösségi média integrációt kínál. A téma összeegyeztethető a Yoast SEO (zsemlemorzsa), a Contact Form 7 és a legnépszerűbb ingyenes WordPress bővítményekkel is.

19. Csúcs

Csúcs Falazat Rács Blog WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Peak téma egy rács alapú téma, amely tökéletes minden online bloghoz vagy magazinhoz. A témához 2 különféle weboldal-opció tartozik az automatikus (kőműves) vagy az egyedi (a képméreteket meghatározza) csempe, utáni cseppsapka (első betűn), több egyedi üzenet elrendezés és formátum, egy beépített portfólió, mega menü opció és még egyedi oldalcímsávok. A Peak téma szintén kompatibilis a WooCommerce bővítménnyel – így hozzáadhatja saját üzletét, vagy megoszthatja kapcsolt termékeit az olvasókkal.

20. TheBlogger

TheBlogger WordPress Blogging téma

A legjobb WordPress blogtémák mérlegelésekor természetesen fel kellett vennünk a TheBloggert. Ezt a blogírás-témát úgy tervezték, hogy megkönnyítse (kitalálta) a blogolást. Az intuitív testreszabási lehetőségekkel, a beépített portfólió opciókkal, a parallaxis háttérrel, a bevezető háttér videóval, a WooCommerce kompatibilitással, a színes opcióval és az egyedi elrendezésekkel nagyon sok szeretni lehet a WordPress blog témájában.

21. Brittany

Brittany Light Free Blog WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Brittany Light egy hagyományos blog stílusú elrendezés, bal oldali, egyetlen oszloptartalommal és a jobb oldali sávval. De pontosan ez teszi ezt a témát nagyszerűvé! Lehetősége van arra, hogy az egyedi modulokhoz hozzáadhassa a közösségi média linkeit, a hírlevél feliratkozását, a rólam szóló részt és az Instagram hírcsatornát. A téma könnyű változata tökéletesen jó téma a blog elindításához. De ha további funkciókat szeretne (például szerzői mezőt, színopciókat, elrendezéseket stb.), Akkor javasoljuk, hogy frissítsen a profira.

22. Nézzük a blogot

Blog a WordPress téma

A Let’s Blog WordPress megkönnyíti a blogolást. Egy kattintással demoimportálással, több mint 300 téma-testreszabási beállításokkal és lehetőségekkel, több blog-elrendezéssel (csúszkákkal, fejlécképekkel, körhintakkal, rácsokkal stb.), Galériákkal, egyedi oldalsáv-kütyükkel és azonnali kereséssel rengeteg nagyszerű szolgáltatás található a Blogon így elkészítheti a tartalmához méltó mintát.

23. Underwood

Underwood Story Blog WordPress téma

Ha jó témát keres személyes blog létrehozásához, akkor nem hibázhat a Underwood témával. Ez a modern téma merész tipográfia, tonna postai formátum (összesen 9 kép, hangklip, videó, galéria stb.), 3 egyedi honlap-elrendezési stílus, WooCommerce támogatás, 7-es kapcsolatűrlap mezők és integrált közösségi média.

24. Modern Studio Pro

Modern Studio Pro Blog WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Modern Studio Pro egy másik Genesis gyermek téma. Ez azt jelenti, hogy ugyanolyan nagyszerű tulajdonságai vannak, amelyeket szerettek a Genesis iránt, néhány klasszikus stílus hozzáadott bónuszaival. Ez magában foglalja az egyéni fejléceket, háttereket, színstílusokat, oldal elrendezéseket, kliensszerkesztő beállításokat, stb. A téma 2 kezdőoldal-widget-területet és egy szép központú logó-fejlécstílust ad hozzá..

25. Receptek

Receptek Blogging WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Receptek egy stílusos, prémium blogírású WordPress téma, amely tökéletesen megoszthatja kedvenc receptjeit a világgal. Ez egy remek téma egy étteremblognak, a kedvenc receptek vegán verzióinak megosztására, a copycat receptekről szóló blogok megosztásához, vagy bármely más élelmiszerbloghoz.

A főzés sok próbálkozást és hibát is magában foglalhat, miért nem osztja meg ízletes felfedezéseit a világgal? A Receptek egy fantasztikus élelmiszerblog témája, amellyel közzéteheti és megoszthatja saját kipróbált és igaz recepteit. A receptre szabott egyedi üzenettípus megkönnyíti az olvasók számára szükséges összes információ hozzáadását – beleértve az előkészítési időt, a főzési időt, az összetevőket és egyebeket.

Miután hozzáadta fantasztikus recepteit, a téma lehetőséget kínál az olvasók számára, hogy értékeljék a receptjét. A téma tartalmaz válogatható receptek oldalait, kattintható összetevők listáját, a „Receptek nyomtatása” opciót és a receptírók bioszekcióit (nagyszerű, ha több közreműködője van az étkezési blogodnak).

Ez a téma szintén fordításra kész, tartalmaz egyéni kütyüket a legjobban értékelt és a legfrissebb receptekhez, a beépített témabeállításokat, és a csomaghoz mellékelve van egy testreszabható gyermek témával..

Következő lépés: Válassza az egyik legjobb WordPress blogtéma témát és kezdje el!

Ezekkel a fantasztikus témákkal csak két dolgot kell tennie: válasszon egyet, és indítsa el blogját!

Tudjuk, hogy rengeteg WordPress-téma van a blogoláshoz, de fontos, hogy válasszon egy neked megfelelő témát. Keressen egy WordPress blog témát szilárd kóddal, jó funkciókkal és a kívánt elrendezéssel. Felsoroltuk a véleményünk szerint a WordPress blog legjobb témáit. Remélhetőleg volt néhány szilárd lehetőség a blogodhoz a roundup-ban.

Ezután kezdjen dolgozni a tartalom létrehozásával. Ha nem biztos benne, hol kezdje, próbáljon ki egy egyszerű, ötlépéses útmutatót a blog elindításához. Az összes kulcsfontosságú részt elrendezzük, hogy elindíthassuk saját blogunkat a WordPress segítségével (bízz bennünk – könnyű).

Kérdése van a fent felsorolt ​​témákkal kapcsolatban? Vagy van egy olyan témája, amelyről hiányzott, amelyről úgy gondolja, hogy a legjobb WordPress blog témák listáján szerepelnie kell? Hagy egy megjegyzést az alábbiakhoz!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map