19 legjobb ingyenes WordPress Slider plug-in

15+ legjobb ingyenes WordPress Slider plugins

Egy nemrégiben írt üzenetünkben megvitattuk a WordPress legjobb csúszó pluginjait. És nagyon sok fantasztikus lehetőség közül választhat! De ezúttal csak a legjobb ingyenes WordPress csúszkás pluginekre összpontosítunk.


“Miért?” – kérdezed. A WordPress.org webhelyen található ingyenes bővítmények szigorú tesztelésen mennek keresztül, és a közzétételüknek meg kell felelniük a WordPress legújabb egyezményeinek. Noha lehet olyan csúszó plugin, amely nem annyira sok lehetőséget tartalmaz, ezek a korlátozások azt jelentik, hogy kevesebb mozgó alkatrész található. A plugin gyakran stabilabb, biztonságosabb, gyorsabban konfigurálható és könnyebb az oldal betöltése (és nagyszerű az új WordPress felhasználók számára).

Mindig a legjobb, ha olyan WordPress témát használunk, amely teljesen kompatibilis a csomópont-beépülő modulokkal. Mindig azt javaslom, hogy próbálja ki a Total WordPress témát, amelyet manapság két leggyakrabban használt tesztelővel teszteltek.

Ha nem akarja váltani a témákat, de továbbra is szeretne egy körhintát a webhelyén, akkor a lista hasznos lesz. Az itt felsorolt ​​plug-inek megfelelnek a két legfontosabb feltételnek. Ők:

 • Rendszeresen frissítik
 • Jó támogatást nyújthat a WordPress.org fórumokon keresztül

Úgy tűnik, hogy továbbra is nagy a kereslet a csúszkák iránt, ami fantasztikus, és megfelelő használat mellett javíthatják a felhasználói élményt, és néha az átváltási arányokat is. Az új és izgalmas, ingyenes WordPress csúszó pluginokat gyakran kiadják, és mindent megteszünk azért, hogy lépést tartsunk.

Most nézzük át a legjobb ingyenes csúszkás pluginok némelyikét, és tudjuk meg, hogy vannak-e olyan új funkciók, amelyek felfrissíthetik a WordPress webhelyet.

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Nivo Slider Lite

Nivo Slider Lite Ingyenes WordPress Slider plugin

Ha jól ismert fejlesztőktől keres egy funkciógazdag csúszkát, akkor kipróbálhatja ezt. A Nivo Slider Lite egy ingyenes WordPress csúszkás plugin, amely a jól bevált Nivo Slider-en alapul, amely most a WordPress finomságok hihetetlen kincsesládájának része a ThemeIsle-nél. Könnyen használható rövid kóddal látja el a csúszkákat, valamint rengeteg rendelkezésre álló opciót tartalmaz a csúszka méretéhez, az animációs sebességhez, a szünet idejéhez, a navigációs nyilakhoz stb..

Plusz, ha a Lite verziójáról frissíti a Nivo Slider alkalmazást, akkor tonna további lehetőséghez férhet hozzá a csúszka típusához (akár diákat is húzhat a postai típusokból), az érzékeny elrendezésekhez, a témákhoz, a miniatűr navigációhoz, a további átmeneti effektusokhoz és még sok máshoz. A beépülő modult a Pirate klubba is belefoglalják, tehát ha már tagja vagy a Nivo-nak, akkor az összes többi csodálatos téma és beépülő modul mellett (plusz élethosszig tartó támogatás és frissítések) a Nivo mindezt egy alacsony áron kapja meg..

Összefoglalva: a Nivo Image Slider egy szupergyors, reagáló WordPress csúszkás plugin, amely lehetővé teszi korlátlan csúszkák létrehozását, néhány gyönyörű hatással, egyedi egyedi posta- és rövid kódrendszerrel, és a jelenlegi böngésző verziókkal tesztelték..

2. Átmeneti csúszka Lite

Transition Slider Lite

Valószínűleg hallott már a népszerű Transition Slider pluginról, de tudta, hogy Lite változatot kínálnak? Így van – ez az ingyenes, Gutenberg kompatibilis csúszka sok nagyszerű lehetőséget kínál, amelyek segítségével stílusos csúszkákat építhet WordPress-webhelyére.

A Transition Slider Lite beépülő modul segítségével egyedi csúszkákat hozhat létre animált szöveges elemekkel, lenyűgöző WebGL-alapú átmeneti effektusokkal, navigációs nyilakkal, csúszó hurokkal és automatikus lejátszással, mély linkekkel, video diákkal, gombokkal, intelligens előtöltővel és még sok másnal. Még a teljes szélességű vagy a teljes képernyős csúszkák beépített lehetőségei is vannak (ez egy nagyszerű lehetőség tartós első benyomásról a webhely látogatói számára)

A Transition Slider Lite szintén reagál, támogatja az érintés és húzás navigációt, és kompatibilis a legnépszerűbb böngészőkkel. És ha több energiát szeretne, feltétlenül ellenőrizze a pénzt Transition Slider Pro – amely hozzáadja a használatra kész csúszósablonokat, a mobilra és a táblagépre reagáló rétegeket, a prémium támogatást és még sok más.

3. SlideDeck érzékeny csúszka

SlideDeck Responsive Slider Free WordPress bővítmény

A SlideDeck egy nagy teljesítményű, ingyenes WordPress csúszkás plugin, amelyet vizuális érdeklődés felkeltésére használhat a webhelyén. A legjobb az egészben, ha a SlideDeck ingyenes és könnyen használható. Csak telepítse és használja a SlideDeck kezelőt az új diák létrehozásához a semmiből, vagy válassza az induláshoz egy ingyenes sablont. Hozzáadhat képeket, videókat (Youtube vagy Vimeo), címeket és akár gombokat is. A SlideDeck beépített opciókat tartalmaz a dia linkekhez (így a nézők bárhová kattinthatnak), címeket, kivonatokat és további linkeket olvashat.

További funkciókat keres? Frissítheti a SlideDeck Pro alkalmazásra, hogy fantasztikus kiterjesztéseket szerezzen a szöveges csúszkákhoz, az egyéni CSS-hez, a WooCommerce integrációhoz, a hozzáadott galériaforrásokhoz, a közösségi média hírcsatorna lehetőségeihez, a cselekvésre ösztönzéshez és még sok más prémium dia sablonhoz..

4. 10Web csúszka

10Web csúszkamentes WordPress plugin

Az egyik leggyorsabbnak találtam a Slider WD WordPress bővítményt. Ez egy hatékony eszköz a körhinta létrehozásához a webhelyén. Kézzel beillesztheti őket rövid kód használatával widgetként, de a témát tartalmazó fájlokba is, a PHP funkció használatával..

A Slider WD-vel korlátlan számú diát adhat hozzá, mind képeket, mind videókat (YouTube és Vimeo). Rengeteg átmeneti hatás és 3 réteg támogatása is van:

 • Szöveges tartalom
 • képek
 • Megosztó gombok (Twitter, Google+, Pinterest, Facebook és Tumblr)

A legérdekesebb dolog, amit a leíró oldalukon találtam, az, hogy felajánlja a plugin bármely napra történő lefordítását 3 napon belül. Úgy gondolom, hogy ez egy példa egy nagyszerű plugin-támogatásra.

5. Meta csúszka

MetaSlider Ingyenes WordPress bővítmény

Az egyik legnépszerűbb WordPress-csúszó plugin, a Meta Slider-rel gyorsan körhintakat készíthet. Ezt úgy végezheti el, hogy kiválasztja a képeket a médiakönyvtárból, húzza őket az egérrel, és beállítja a diafeliratokat, linkeket és SEO címkéket.

Felveheti hozzá bejegyzésekhez és oldalakhoz, de rövid kóddal vagy sabloncímkével is beillesztheti a diavetítéseket bárhová, ahová szeretné. Mivel az egyik leggyakrabban használt ingyenes csúszkás bővítmény, 16 nyelvre lett lefordítva.

6. Ultimate Responsive Image Slider

Ultimate Responsive Image Slider Ingyenes WordPress beépülő modul

Az Ultimate Responsive Image Slider egy másik jó lehetőség, ha jól karbantartott és támogatott ingyenes csúszó plugint keres. Ez lehetőséget ad arra, hogy több képet töltsön fel egy tételben, több diát adjon hozzá egy üzenethez vagy oldalhoz, beillesztheti rövid kóddal, egyenként állítsa be a csúszkák magasságát és szélességét, konfigurálja a navigációs gombokat stb..

A legérdekesebb funkció a diaképeket. Ha több dián van egy csúszda, akkor engedélyezheti azokat a miniatűröket, amelyek megjelenítésre kerülnek a diák alatt, így a látogatók előzetesen megtekinthetik őket, és előre vagy hátra léphetnek, ha akarják. A beépülő modul használatának másik megfontolása az, hogy definiálhat betűkészleteket benne. Nem szeretem a bővítményeket, amelyek ezt a funkciót tartalmazzák, egyszerűen azért, mert ha engedélyezi, lelassítja a webhelyét. De ha eltérő csúszó betűkészleteket szeretne, mint a téma által meghatározott, akkor ezt megteheti az ingyenes WordPress csúszkás plugin segítségével.

7. Supsystic csúszka

Supsystic Free WordPress Slider plugins

A szupszisztikus csúszka érzékeny megoldás, amely lehetővé teszi kép- és tartalomcsúszkák készítését néhány szép megjelenésű sablonnal és nagyon sok lehetőséggel. Ez magában foglalja az érzékeny képeket csúsztatókat, diavetítéseket, feliratokat, csúsztatott miniatűröket, egyéni linkeket és egy egyszerű diakészítő felületet (video diák, dinamikus üzenetcsatorna, körhinta és HTML rétegek szintén elérhetők a pro verzióhoz).

Azt is állítja, hogy SEO optimalizált, de bármilyen csúsztatható képet SEO-barátságossá tehet az egyedi és releváns fájlnevek és alt tag-ek írásával. Jelenleg ez a csúszó plugin 15 dialektusban érhető el, ezért érdemes megfontolni, hogy lokalizált csúszka opciót keres-e.

8. Csúszka a Soliloquy által

Egyszintes ingyenes WordPress csúszka

Készítsen szép, gyorsan reagáló csúszkákat és gyorsan a Soliloquy képcsúszkával. Ez a lecsúsztatott csúszka egyértelmű, de hatékony lehetőségeket tartalmaz az intuitív húzó-és-cseppcsúszdával. Egyszerűen add hozzá a képeket, használja az alapértelmezett elrendezést (vagy válasszon az előre elkészített sablonok közül), adjon hozzá egyéni CSS-t, ha akar, és már van egy csúszka is,.

Többet akar? A Soliloquy kiegészítőket kínál prémium sablonokhoz, képvédelemhez, körhintakhoz, miniatűr navigációhoz, lightbox, Instagram és Pinterest integrációkhoz, WooCommerce termékekhez, dinamikus csúszkákhoz és testreszabható alapértelmezésekhez (amelyekhez mindenki hozzáférhet egy dev licencel)..

9. Mester csúszka

Master Slider Free WordPress plugin

A Master Slider egy ingyenes és érzékeny kép- és tartalomcsúszka. Támogatja a sima átmeneteket és az érintéses navigációt.

Azt állítja, hogy a WordPress bevált gyakorlatainak segítségével építették (háttér és előlap), de a felület nem tűnik olyannak, ami a WordPresshez tartozik (talán azért, mert zökkenőmentes átmenetet akartak a plugin ingyenes és profi verziója között). Másrészt kiválóan működik az alapértelmezett WordPress témákkal, de számos más témával is, amelyekkel teszteltem.

10. GIGA csúszka

GIGA Slider Free WordPress bővítmény

Ez a csúszó plugin gyors, nem kétséges. Támogatja a korlátlan számú diát a címmel és leírástal, valamint 25 átmeneti effektust, oldalmegjelenítési képeket vagy gombokat, automatikus indítási beállításokat, lebegő szünetet, 32 bőrtípust és így tovább. Készíthet képeket és videó diákat a a WordPress webhelyén. Ez érzékeny és rendben működik az Androidon és az iDevices-en.

A negatív oldalról a GIGA csúszka meglehetősen bosszantó értesítést használ a plugins oldalon. Mindig látható … tehát valószínűleg az egyik ingyenes WordPress csúszkás plugin, amelyet kerülnie kell az ügyfél webhelyén. De személyes használatra még mindig szilárd választás.

11. MotoPress Slider Lite

MotoPress Responsive Slider Free WordPress bővítmény

A MotoPress ismertté vált néhány minőségi WordPress plugin létrehozásáról. A MotoPress Slider Lite sem kivétel. Ez jó megoldás diák készítésére, hangsúlyt helyezve a vizuális effektusokra. Jellemzője a drag ‘n’ drop felület (amely nem vagyok nagy rajongója), érzékeny elrendezés és ellop navigáció.

Ez egy szilárd, lite plugin, amely támogatja az egyedi postai típusokat, rétegeket és akár a WooCommerce szolgáltatást is. Egy másik nagyszerű lehetőség az, hogy importálhat és exportálhat csúszkákat. Nem láttam még egy ingyenes csúszkás plugint, amely megadná ezt a lehetőséget. Tehát, ha több webhelyed van, de ugyanazokat a csúszkákat szeretné használni, vagy csak a csúszka beállításait szeretné menteni későbbi felhasználáshoz, ezt a MotoPress Slider Lite segítségével egyszerűen megteheti..

12. Intelligens csúszka 3

Intelligens Slider 3 Ingyenes WordPress bővítmény

A Smart Slider 3 a régebbi és bevált Smart Slider 2 WordPress plugin folytatása. Azt állítja, hogy vadonatúj és intuitív WordPress-bővítmény, amely lehetővé teszi a csúszkák létrehozását olyan módon, amelyet még soha nem látott semmilyen ingyenes csúszka-bővítménnyel. Tehát nézzük meg, mi jó és mi nem.

Ez a bővítmény lehetővé teszi a YouTube és a Vimeo diák létrehozását, sőt akár a WordPress hozzászólásainak használatát is, és ezekből a diák létrehozását, ezért folytattam, hogy megpróbáljam magam. Tetszik, hogy rengeteg videó oktatóprogram van, hogyan lehet bizonyos vizuális effektusokat létrehozni, és egy jó „kezdési útmutató”. Ez azt jelenti, hogy jó támogatást kap, ha ezt a csúszkát választja.

De nem tetszett az a tény, hogy a fejlesztők elhagyták a WordPress bevált gyakorlatait, amikor a dolgok az irányítópulton néznek ki. Beletelt egy kis időbe, amíg hozzászoktam a dolgok működéséhez. Még abban sem voltam biztos, hogy a WordPress-t használom, úgy tűnt, hogy az Android furcsa változata. Ezen kívül szépen támogatott és jól lekerekített pluginnak tűnik.

13. Végső csúszka

Slider Ultimate Free WordPress plugin

Az Ultimate Slider egy ingyenes, automatikus lejátszás funkcióval ellátott WordPress plugin, amelyben beállíthatja a csúszási késleltetést és a csúszási intervallumokat is. A mellékelt rövid kód használatával [Végső-csúszka] könnyedén beillesztheti a létrehozott csúszkákat bárhová, ahova a kívánt üzenetbe beillesztheti üzenetét és oldalát.

Ez a plugin teljes mértékben reagál, és kompatibilis a WooCommerce-lal. Ez lehetővé teszi, hogy különböző diákat készítsen olyan kategóriák felhasználásával, mint az előzőek, de megadhat egyéni CSS-t is, hogy módosítsa a diavetítések megjelenését. Az időzítő sáv tájékoztatja a látogatókat, mikor várható el a diák változása.

14. FA Lite érzékeny csúszka

FA Lite Responsive Slider Free WordPress beépülő modul

Az FA a Kiemelt cikkeket 3.0 jelenti, amely egy WordPress csúszó plugin, amely lehetővé teszi a csúszkák létrehozását a már közzétett tartalom alapján. Diákat hozhat létre bejegyzéséből, oldalairól vagy egyéni hozzászólástípusaiból. Nem tudja létrehozni őket a képeiből, mivel ez a szolgáltatás a prémium verzió számára van fenntartva.

Megtalálja az összes szabványos funkciót, mint például: navigációs nyilak és lapozás, különféle elrendezések és animációk, csúszó témák stb. Vannak még néhány nem szabványos is, például a lehetőség rövid kóddal, widgettel, automatikusan vagy sablonnal történő beillesztéshez. tag (PHP függvény), tehát a csúszka pontosan a kívánt helyre helyezése nem jelent problémát. Azt is megemlítenem, hogy a műveletekkel és a szűrőkkel jár, tehát mind a WordPress fejlesztői minden bizonnyal értékelni fogják ezt a bővítményt.

Ami nem igazán tetszett ebben a pluginban, az a sok jellemzője a prémium verzióra van fenntartva.

15. Csúsztasson bármit

Csúsztasson bármi ingyenes WordPress plugin-t

Készítsen lenyűgöző csúszkát ingyen a Slide Anything segítségével. Ez az ingyenes körhinta és csúszó plugin egyszerű lehetőségeket kínál diaképek, szöveg, HTML és egyebek hozzáadására. A Slide Anything opcióinak használatával minden bizonnyal nagyszerű, érzékeny, érintéses engedélyezési csúszkát hozhat létre időben.

Mivel a bővítményt nemrégiben frissítették az Owl Carousel 2 használatához, új lehetőségek is vannak a végtelen hurok, csúsztatható linkek, a CSS3 3D átmenetek fordítására és lenyűgöző átmeneti effektusokra (például flip, zoom, fade, bounce, roll out and more).

16. Súlyos csúszka

Súlyos csúszkamentes WordPress plugin

Az ingyenes Serious Slider plugin komoly fantasztikus lehetőség a diák hozzáadására az Ön webhelyére. Nem csak egyszerűen használható, de a plugin SEO-barát is, fordításra kész és teljes mértékben reagál.

Készítsen korlátlan számú egyedi csúszkát a szöveg, gombok, linkek, megjelenési stílusok, átmeneti effektusok, képaláírások stb. Beállításaival. A Serious Slider tartalmaz egy egyszerű „médiagombot”, így a csúszkákat gyorsan beillesztheti üzenetekbe és oldalakba egy kettyenés.

17. Elementor kép körhinta widget

Elementor Page Builder bővítmény

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

Az Elementor technikailag oldalkészítő plugin, magában foglal egy nagyon félelmetes képi körhintát az ingyenes verzióval (ha az Elementor Pro-ra frissítesz, a plugin erősebb képeket és videó csúszkákat ad hozzá). Tehát ha egyébként egyedi elrendezéseket szeretne létrehozni, akkor az Elementor már egyszerű módszert kínál egyszerű képcsúszkák készítésére – nincs szükség további beépülő modulokra. Az Image Carousel Widget opciókat tartalmaz a navigációs stílus, a sebesség, a dia / elhalványulás effektus, az automatikus lejátszás és a leállítás szüneteltetéséhez..

Az Elementor Diák widget másrészt felhasználható fantasztikus csúszkák létrehozására szöveges, gombokkal, teljes szélességű vagy teljes képernyő elrendezéssel, ken burns effektus, tartalom animáció, testreszabott átmenetek és egyebek segítségével. Ez a widget azonban csak a Pro használatával érhető el, ezért előbb frissítenie kell a használatát.

18. Responsive flipbook

Responsive Flipbook plugin

Információ és letöltésView a Demo

Ha online brosúrát vagy folyóiratot szeretne bemutatni, akkor lehet, hogy nem szeretne hagyományos csúszkát. Ebben az esetben elengedhetetlen az animált flipbook.

Ha animált flipkönyveket szeretne hozzáadni a webhelyéhez, ne keresse tovább a Responsive Flipbook WordPress bővítményt. A HTML és a jQuery biztosítja a bővítmény használatát, ami azt jelenti, hogy minden felhasználó megtekintheti az animációkat – akár azok, akik nem rendelkeznek flash lejátszóval. A plugin is teljes mértékben reagál, így a flipbook -jai minden eszközön lenyűgözőnek tűnnek.

A flipbookok stílusa fontos prioritás, tehát a plugin-fejlesztők lenyűgöző mennyiségű testreszabási képességet adtak hozzá. Ez tartalmaz 1000 ikont, több mint 650 Google betűtípust és 11 előre definiált könyvstílust. Dobjon be korlátlan színben, lebegő effektusokat és három elrendezési lehetőséget, és nagyszerű lehetősége van arra, hogy elkészítse a tökéletes flipbookot, amely tükrözi a márkáját – különösen fontos, ha azt akarja, hogy a flipbook átalakítsa az ügyfeleket.

A flipbook elkészítése hihetetlenül egyszerű: a fejlesztők keményen dolgoztak annak érdekében, hogy a felület a lehető leginkább intuitív legyen. Ez magában foglalja a tömeges feltöltési opciót, az oldalak megtekintésének két módját, valamint egy PDF-varázslót, amely a PDF fájlokat azonnal átalakítja flipbookokká..

19. Avartan csúszka

Avartan Slider Responsive WordPress plugin

Az Avartan egy könnyen használható, gyorsan reagáló WordPress csúszkás plugin, sok funkcióval tele. Adjon hozzá lenyűgöző képet csúszkákat, video csúszkákat, tartalom csúszkákat, szöveget és animációkat a webhelyéhez. Rövid kód és gomb elemeket is tartalmaz.

Az Avartan csúszka egyszerű adminisztrációs felületet biztosít olyan modern funkciókkal, mint a drag and drop csúszkakészítő, az élő előnézet és a különféle típusú elemek opciói. Ez magában foglalja a kiemelt oldalak, hozzászólások, egyedi üzenettípusok, médiaképek élénk diavetítéseit a WordPress webhelyen. Ez a böngészővel kompatibilis a nagyobb böngészőkkel is, például a Firefox, az Opera, a Chrome, a Safari és az IE.

Az Avartan csúszka elemének funkciója magában foglalja az automatikus lejátszás videóinak lehetőségét, a következő videó lehetőséget a végső videóban, a hurokvideók, a teljes képernyős YouTube, a Vimeo és az ön házigazda HTML5 videóinak opcióit. Ezenkívül lehetősége van méretarányos kép létrehozására, visszatekerő videó kényszerítésére, némításra.

13féle átmenet és animáció létezik HTML + egyszerű szöveg, egyedi CSS és még sok más hozzáadásával. Csak ki kell választania a képeket a WP könyvtárból, húzza át őket egy adott helyre, össze kell állítania linkeket, diafeliratokat és SEO mezőket egy oldalról.

Ez egy progresszív WordPress csúszkás plugin, amely ügyesen végzi az asztali és a mobil eszközöket is. Az Avartan csúszka gyönyörű élményt nyújt a felhasználók számára, stílusos effektusokkal. Ez nem csak csúszka, hanem új módszer az ötletek továbbítására!

A legjobb ingyenes WordPress Slider plugins csomagolása

Az összes említett WordPress csúszkás plugin intuitív felülettel rendelkezik, de azt javaslom, próbáld ki magad, és nézd meg, melyik nyújtja a legjobb funkcionalitás-intuitivitási arányt. Mivel egyetlen WordPress webhely nem fut egyetlen pluginnel, az egyes webhelyekre történő terhelést figyelembe kell venni.

Remélhetőleg a cikkben szereplő információk megkönnyítik, hogy meghatározhassa, melyik legfontosabb ingyenes WordPress csúszó plugin a megfelelő. Feltétlenül hagyja, hogy megy!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map