18 legjobb SEO WordPress téma a digitális marketingszakemberek és ügynökségek számára

A legjobb SEO WordPress témák

Az online vállalkozások számának növekedésével a digitális marketing, valamint a SEO és a szociális média ügynökségek száma is nőtt. Ezek az ügynökségek népszerűsítik ügyfeleik termékeit és szolgáltatásait, és segítenek növelni ügyfeleik webhelyének forgalmát, és a SEO WordPress témákat ezekre a webhelyekre szabották..


Most, hogy vonzza a potenciális ügyfeleket, a digitális és SEO ügynökségeknek rendelkezniük kell egy weboldallal, ahol bemutatják szolgáltatásaikat, esettanulmányokat és ajánlásokat. És a WordPressnek köszönhetően sok SEO WordPress téma közül lehet választani, amelyek ezeket a réseket szem előtt tartva építették.

De van egy probléma – oly sok téma mellett nagyon nehéz kiválasztani egyet webhelyének. Ezért kiválasztottuk a legjobb SEO WordPress témákat néhány digitális marketing ügynökség számára, és felsoroltuk mindegyik fontos jellemzőit.

Tehát további beavatkozás nélkül kezdjük el a SEO WordPress legjobb 15 témájának listájával bármely SEO szabadúszó, digitális marketingszakértő vagy ügynökség számára..

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Teljes WordPress téma

SEO Teljes WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Total WordPress téma a végső drag and drop téma. 40+ elegánsan kialakított demóval érkezik, szem előtt tartva a különféle szakmákat. És ez a lista tartalmaz egy SEO ügynökség bemutatóját, amelyet minden gond nélkül testreszabhat.

A Total téma a Visual Composer bővítménnyel van csomagolva. Ez az oldalkészítő lehetővé teszi, hogy egyéni oldalakat hozzon létre SEO ügynökség webhelyéhez, több mint 100 elem felhasználásával. A Live Customizer segítségével testreszabhatja webhelyének megjelenését is.

Nézze meg még néhányat a Total téma SEO és marketing ügynökségeiről.

Boost Marketing (Teljes bemutató)

Teljes WordPress téma: Boost Marketing Demo

Információ és letöltésView a Demo

A Boost egy ügynökségi és marketing stílusú WordPress téma bemutató a legnépszerűbb Total WordPress témához. A Boost vastag színeket és tiszta elrendezést használ, hogy megkönnyítse az ügyfelek számára az Ön szolgáltatásának ötletét, társadalmi bizonyítékát és még sok más. A Boost teljes mértékben kihasználja a Total testreszabási lehetőségeit. A téma egyéni logót és egy szép menüt tartalmaz, egyéni gomb hivatkozással a navigációban. Ez nem csak felhívja az olvasók figyelmét, hanem növelheti a konverziókat (mivel a webhely látogatói nagyobb valószínűséggel kattintanak egy gombra, mint egy tipikus menü linkre)..

A Boost a termékek vagy szolgáltatások bemutatására és forgalomba hozatalára készült, tehát természetesen társadalmi szempontból bizonyított előlap és központ található. A bemutató online áttekintéseket mutat be, és nyomja meg a téma ikondobozát egyéni képpel és egy hivatkozással az elem segítségével. Az ügyfelek értékelésének bemutatása ugyanolyan könnyű, a téma beszámolóinak egyedi postai típusának köszönhetően.

Samus ügynökség (teljes bemutató)

Teljes WordPress téma: Samus Agency Demo

Információ és letöltésView a Demo

A Samus egy professzionális és modern prémium WordPress témademo. Ezt a kiütéses oldalt a Total téma és a nagyszerű Visual Composer felhasználásával készítettük. Importálja mintaadatainkat, hogy előnyt szerezzen a formatervezésnek (csupán annyit kell tennie, hogy hozzáadja a saját tartalmát!).

Bármely ügynökséghez vagy induláshoz tökéletes, a Samus bemutatja a Total portfólió egyedi posta típusának néhány stílusát (rácsot mutatunk be, de vannak falazási lehetőségek is, nincs margó és tonna testreszabás), a személyzet egyedi posta típusát (letiltottuk a tényleges csapattag-oldalak erre a bemutatóra, de könnyű engedélyezni a témát, ha beilleszti a személyzetépítő blokkot), az árazási táblázatokat és egyebeket.

Vanilla Agency (Teljes bemutató)

Teljes WordPress téma: Vanilla Agency Demo

Információ és letöltésView a Demo

Hozzon létre egy jobb weboldalt vállalkozása számára a Vanilla segítségével, amely a Total WordPress témával készült lenyűgöző kisvállalkozói ügynökség bemutatója. Ez a lenyűgöző demo modern és professzionális kialakítással rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik marketing cégekhez, tervezőirodákhoz, SEO szolgáltatásokhoz, fejvadász cégekhez és bármilyen más szakmai szervezethez. Az új ügyfelek meggyőzésének kulcsa a vállalkozás kiválasztásakor a versenytársak számára a nagyszerű szolgáltatás (vagy termék) nyújtása, a fantasztikus személyzet fenntartása és a lenyűgöző weboldal felállítása érdekében. A lenyűgöző webhely létrehozásának titka a Total, függetlenül attól, hogy melyik iparágban működik vállalkozása.

2. Ekko

Ekko SEO WordPress téma az oldalkészítővel

Készítsen bármilyen tervezést, amelyre szüksége van SEO ügynökségének (vagy ügyfeleinek) az Ekko-val. Ez a funkciókban gazdag, többcélú WordPress téma minden üzleti vállalkozás számára kiváló szolgáltatásokat tartalmaz. Először készítse el webhelyét másodpercek alatt bármelyik 50+ előre formázott kezdő-, leszállási és értékesítési oldalával. Vagy kezdje el a semmiből, a mellékelt drag and drop tartalomkészítővel. És a speciális opciók paneljével soha nem kell kódolnia testreszabását. Csak használja a logó, fejléc, lábléc, portfólió, blog, tipográfia stb. Mellékelt opcióit. Az Ekko szintén WooCommerce kompatibilis, keresztböngészővel tesztelve, reagáló, készen áll a fordításra és természetesen a teljesítményre van optimalizálva (természetesen a SEO fokozása érdekében)..

3. SEO motor

SEOEngine - Digitális ügynökség WordPress téma

A SEO Engine egy retina kész és reagáló téma, és alkalmas digitális marketing, SEO és e-mail marketing ügynökségek számára. 12 kezdőoldal-demóval érkezik, amely gyönyörűen megtervezett többoldalas és egyoldalas elrendezéseket tartalmaz.

A SEO Engine egy kattintással rendelkezik a demo telepítővel. Ezzel a funkcióval úgy állíthatja be webhelyét, mint a bemutató. Ez a téma 5 különböző fejléc és 3 felső sáv-változattal rendelkezik. Ez magában foglalja a gyermek téma támogatását, a korlátlan színű és a hatékony témabeállításokat is.

4. SEO WP

SEO WP - Digitális ügynökség WordPress téma

Több mint 11 000 eladással a SEO WP az egyik legkelendőbb WordPress téma az online marketing kategóriában. Ez egy mobilbarát és gyors betöltése téma. A csomag olyan prémium pluginekkel van felszerelve, mint a Rankie, az élő zeneszerző és a Mega Main Menu.

A SEO WP prémium ikonokkal és képekkel érkezik, amelyek ideálisak a SEO és a digitális ügynökségek számára. Magában foglal egyéni oldalakat és tartalommodulokat, amelyekkel támogathatja szolgáltatásait. Az összes szekciót, modult, betűtípust és színt testreszabhatja az igényeinek megfelelően.

5. A SEO

A SEO - Digitális Marketing Ügynökség WordPress téma

A SEO egy teljesen testreszabható és SEO optimalizált WordPress téma. 5 demo-formátummal rendelkezik, amelyek felhasználhatók weboldalak létrehozására a digitális marketingszakemberek, SEO ügynökségek, vállalatok, PPC szakértők és a közösségi média marketing cégei számára..

Ez a téma több mint 750 web-betűtípust és korlátlan színt támogat. Ezenkívül 4 fejléctípust, drag and drop oldalkészítőt, több mint 125 tartalomblokkot, megamenüt, árazási táblázatokat és lábléc promóciós mezőt kínál. A fejléc, a lábléc és az oldalsáv a témabeállítások panelen könnyen testreszabható.

6. Optimalizálja

Optimalizálás - Digitális marketing WordPress téma

Az Optimize egy gyorsan betöltő SEO és a digitális marketing WordPress téma. A csomag 12 előre beépített demóval van ellátva, amelyek felhasználhatók a webhely gyors elindításához. Ez a retina-kész és teljesen érzékeny téma kompatibilis olyan SEO pluginokkal, mint a Yoast SEO, az All in One SEO és a Rankie.

A WordPress optimalizálása téma olyan prémium pluginekkel érkezik, mint a Revolution Slider és a Visual Composer. Ezek a bővítmények hasznosak lehetnek lenyűgöző oldalak készítésében a webhelyén. Ez a téma számos hasznos rövid kóddal érkezik, például a folyamatjelző sávhoz, az árazási táblázathoz, az infographic elemekhez, a diagramokhoz és még sok máshoz..

7. Digitális Ügynökség

Digitális ügynökség - Marketing WordPress téma

A Digital Agency egy hatékony, testreszabható és többcélú WordPress téma. A népszerű Bootstrap 3 keretrendszerrel építették fel. Tehát azt várhatja el, hogy webhelye teljes mértékben reagál, és tökéletesen működni fog minden nagyobb eszközön és böngészőben.

A Digitális Ügynökség témája lehetővé teszi portfóliójának különböző elrendezésekkel történő felépítését. Ez egy nagyszerű lehetőség a szolgáltatások bemutatására a potenciális ügyfelek számára. Ez a téma néhány előre definiált oldalt is tartalmaz, például a következőkről: szolgáltatások, szolgáltatások és GYIK. Így ezeket az oldalakat importálhatja, szerkesztheti a tartalmat és könnyen közzéteheti.

8. Marketing Pro

Marketing Pro - Digitális marketing WordPress téma

A Marketing Pro egy többcélú WordPress téma, és 9 elegánsan kialakított sablonnal érkezik. Ezek a sablonok választási űrlapokat, árazási táblázatokat, cselekvésre ösztönző gombokat, GYIK-et, ajánlásokat és egyéb hasznos elemeket kínálnak. Ezek az elemek hasznosak a célközönség figyelmének felhívására.

Mint a listánk legtöbb témája, a Marketing Pro témához a Visual Composer plugin is tartozik. Ezt a drag and drop készítőt felhasználhatja a meglévő sablonok szerkesztésére vagy új weboldal-kialakítás létrehozására a webhelyén. Ez a téma 6 fejléc- és navigációs stílust is tartalmaz.

9. Seosight

Seosight - Digitális Marketing Ügynökség WordPress téma

SEO vagy digitális marketing termékeket tervez eladni? Ebben az esetben a Seosight WordPress téma tökéletes. Ez egy WooCommerce kompatibilis téma, és lehetővé teszi egy egyszerű online üzlet létrehozását. A weboldal tartalmát az élő felhasználói felület szerkesztőjével is testreszabhatja.

A Seosight egy RTL-re kész téma – ez azt jelenti, hogy bármilyen nyelven elindíthatja webhelyét. Ez a téma a kapcsolatfelvételi űrlap készítőjével érkezik, amely segít az elegáns kapcsolattartási űrlapok létrehozásában kódolási ismeretek nélkül. A King Composer Builder segítségével lenyűgöző portfólióoldalakat is létrehozhat.

10. SEO Company

SEO Company - Digitális marketing WordPress téma

A SEO Company egy érzékeny, retina-kész és niche-orientált téma – ezért a tartalom és a grafika úgy lett kialakítva, hogy szem előtt tartják a SEO-t, a közösségi médiát és a digitális marketing ügynökségeket. Ez a téma 100+ ikont és 200 betűtípust tartalmaz, amelyek felhasználhatók a webhely tartalmának létrehozásakor.

A SEO Company témája informatív előugró ablakokat kínál, amelyek hasznosak lehetnek a felhasználó figyelmének felhívásához. Magában foglalja a mega menüt és a vonzó árazási táblázatokat is. A Revolution Slider plugin ehhez a témához tartozik. Ez a beépülő modul csodálatos diák készítéséhez használható, amelyekkel fontos információkat mutathat be a közönség számára.

11. SEO metrikák

SEO metrikák - Digitális Marketing Ügynökség WordPress téma

A SEO Metrics 27++ gyönyörűen megtervezett bemutatóval érkezik, és ezek felhasználásával bármilyen probléma nélkül elkészítheti weboldalát. Ezeket a sablonokat a Visual Composer plugin segítségével is szerkesztheti. Ha bármilyen probléma merülne fel, akkor nézze meg a dokumentációt vagy kérjen segítséget a támogatási csoporttól.

A SEO Metrics téma lehetővé teszi különböző blogstílusok használatát, mint például a klasszikus, a minimál és a rács. 20+ fejléc-elrendezéssel is rendelkezik, amelyek közül választhat. Ez a téma olyan hasznos oldalsablonokat tartalmaz, mint például a, GYIK, esettanulmányok, ügyfelek, ajánlások, termékek, galéria és így tovább.

12. TopSEO

TopSEO - WordPress digitális marketing téma

A TopSEO egy tiszta kódolású és böngészőkkel kompatibilis WordPress téma, amely alkalmas digitális, SEO és szociális média ügynökségek számára. 7 előre beépített demóval érkezik, és az egy kattintással elérhető demo-telepítő funkcióval telepítheti őket. Ez a téma szintén a sebességre van optimalizálva és gyorsabban töltődik be, mint a legtöbb téma.

Szeretné testreszabni webhelyét? Ezt megteheti a Live Customizer segítségével, és valós időben megnézheti a változásokat. Használhat egy mega menüt a webhelyén. Ez segít több oszlop létrehozásában, és sok tartalom megjelenítésében a navigációs menüben. Hát nem olyan nagy??

13. Mr. SEO

SEO úr - Digitális Marketing Ügynökség WordPress téma

Mr. SEO egy digitális marketing és SEO ügynökség WordPress témája. Egy erős adminisztrációs panellel érkezik, így a webhelyét bármilyen programozási ismeret nélkül stílusba hozhatja. Nemcsak, hogy a Visual Composer és a Slider Revolution plugins segítségével gyönyörű oldalakat is létrehozhat.

Ez a téma néhány hasznos modult tartalmaz, például Image Slider, Blog lista, Twitter feed, Instagram feed és Social Icon. Tartalmaz olyan funkciókat, mint egy kattintással elérhető demoimportőr, retina kész, 6 fejléctípus, back-to-top gomb, több rövid kód, video háttér, gyermek téma támogatása és még sok más.

14. Markety

Markety - SEO és digitális marketing WordPress téma

A Markety egy tiszta és modern WordPress téma a SEO és a digitális marketing ügynökségek számára. Ez egy WPML-kompatibilis és a WooCommerce kész téma. Néhány csodálatos, előre elkészített csúszkával rendelkezik, amelyek segítenek fontos információk bemutatásában a látogatók számára.

A Markety téma több mint 6 különböző oldalfejlécstílust tartalmaz. 6 portfólióstíllel, 2 különféle fejléc variációval, 4 lábléc stíluslal és több mint 100 előre elkészített oldallal érkezik. A fejléc, a lábléc, a címstílus és az oldalsáv testreszabható a webhely bármely oldalán.

15. SEO robot

SEO Crawler - SEO Marketing WordPress téma

A SEO Crawler-et a GoodLayers fejlesztette ki, a Themeforest egyik legnépszerűbb témaértékesítője. Kiváló minőségű demonstrációs sablonokkal érkezik, és testreszabható a GoodLayer Page Builder segítségével. Ez a drag and drop készítő sok elemet tartalmaz, megkönnyítve a weboldalak testreszabását.

Ez a WordPress téma 14 blogelrendezéssel érkezik, és lehetőséget ad a meta részletek és a szakértők engedélyezésére / letiltására. Ezenkívül 19 fejléc-variációt, 9 portfólióstílust és 6 galériaelrendezést kínál. Az adminisztráció panel különböző testreszabási lehetőségeket kínál Önnek, beleértve a karbantartást vagy a hamarosan elérhető módot.

16. SeoPlan

SEOPlan - SEO WordPress téma

A SeoPlan egy gyors és SEO optimalizált digitális marketing ügynökség WordPress témája. Egy kattintással bemutató telepítő funkciót és hatékony témaopciókat kínál. 23 hihetetlen előre elkészített oldallal érkezik, mint például szolgáltatások, GYIK, csapat, egy csapattag, esettanulmányok és egyebek az Ön webhelyére.

A SeoPlan téma dobozos és teljes szélességű elrendezési lehetőségeket kínál. Ez a téma olyan funkciókat tartalmaz, mint a 700+ Google betűtípus, a korlátlan színösszeállítások és a fantasztikus elrendezések. A Visual Composer, a Slider Revolution és a SeoPlan PSD sablonokkal együtt szállítva.

17. SEOHub

SEO Hub Marketing WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A SEO Hub marketing prémium WordPress téma nagyszerű módja az online SEO, marketing, reklám vagy egyéb szolgáltatásalapú üzleti tevékenységek népszerűsítésének. Mi lenne jobb módszer a készségek bemutatására (és több ügyfél beszerzésére), mint a saját vállalkozásának online népszerűsítése?

A SEO Hub remek téma a webhely felépítéséhez, különösen mivel a Visual Composer nagy teljesítményű oldalkészítőjével együtt szállítják. Mindössze annyit kell tennie, hogy rákattint a kattintásra, és elmenti a vállalkozásra jellemző félelmetes egyedi fajta elrendezéseket. További témaopciók, fejlécstílusok, oldallapok és még sok más választható. Mivel annyira egyszerű használni, több időt tölthet SEO-központú tartalmak készítésében.

A téma szintén WooCommerce-val kész, Essential grid-kompatibilis, teljes mértékben reagáló, készen áll a fordításra és kereszt-böngészővel tesztelve, így biztos lehet benne, hogy webhelye a legtöbb böngészőben jól néz ki.

18. Hayden ügynökség

Hayden prémium ügynökség WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Hayden egy vidám ügynökség WordPress téma által tervezett ThemeTrust. Ez a téma tökéletes választás szabadúszók, kisvállalkozások, cégek és természetesen ügynökségek számára.

Ez a téma jól szervezett és átgondolt. A honlap gazdag mindent tartalmaz, amire kíváncsi lehet. Amint a potenciális vagy jelenlegi ügyfelek eljutnak az Ön webhelyére, egy fontos tartalommal és linkekkel ellátott kezdőlap-csúszkával üdvözlik őket. Ezenkívül előnézeteket adhat hozzá a portfólióba nemrégiben hozzáadott elemekhez, a szolgáltatások tiszta megjelenítéséhez (linkekkel), a legfrissebb blogbejegyzésekhez és egy ismertető körhintahoz.

A Hayden más nagyszerű szolgáltatásai közé tartozik a lábléc Google Map opció, a remek portfólió és egy maroknyi oldalsablon. Ez a téma egyszerű, a felhasználók számára könnyű navigálni, és professzionális első benyomást kelt.

végjegyzet

Mint láthatja, a cikkbe a legjobb szociális média, digitális marketing ügynökség és SEO WordPress témákat is belefoglaltuk. Ezeket a réstorientált témákat az ügynökségek szem előtt tartásával építették fel. Ezért kiválóan alkalmasak webhely elindítására vállalkozása számára. Mire vársz még? Csak válassza ki a legjobban tetszőt, és indítsa el webhelyét még ma!

Melyik SEO WordPress témák szereted a legjobban? Vagy van egy javaslata egy témához, amelyet fel kell vennünk a listánkba? Hagyj megjegyzést az alábbiakba – szívesen meghalljuk Önt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map