17 legjobb WordPress kvíz-plugin a felhasználói elkötelezettség javítása érdekében

A WordPress legjobb kvíz-beépülő moduljai a felhasználói elkötelezettség javítása érdekében

A tanfolyam valamely pontján online vállalkozói utazásunk során felmerül a kérdés mi a következő? Mit tehetnénk azért, hogy az olvasóinkat érdeklődjünk? Persze, a videó nagyszerű módja a felhasználói ragadás javításának. Ugyanúgy, mint a podcasting. De néha nincs elég sávszélesség ezen tevékenységek elvégzéséhez. A jó videók és podcastok készítése időt és energiát igényel – nem csak a tervezést, hanem az előkészítést és a piacra dobást is.


Íme egy ötlet – vetélkedők! A vetélkedők kiváló módja a felhasználók elkötelezettségének fenntartására. Az emberek időt töltenek a kvíz működésével, amelynek eredményeként sok időt töltenek az Ön webhelyén. A következők miatt kiválóan alkalmasak a vetélkedők tartalommarketingre:

 • Az emberek több időt töltnek az Ön webhelyén. Ez azt jelenti, hogy alacsonyabb visszafordulási arány.
 • Az alacsonyabb visszafordulási arány jelent jobb SEO pontszámok.
 • vetélkedők javítja a felhasználók elkötelezettségét és ragaszkodás – különböznek téged a teszttől
 • Az emberek hajlamosak márkának követni, mint márkát, amely épít márkahűség.
 • A hűséges felhasználók a legvalószínűbb emberek vásárolja meg a terméket vagy szerviz, és ragaszkodj rajta.
 • Ha a termék jó, a hűséges felhasználók válnak hosszú távú felhasználók, melyik növeli az ügyfél élettartama értékét.
 • A hűséges felhasználók is hajlamosak ajánlja a terméket vagy szolgáltatás barátainak, családtagjaiknak és kollégáiknak – klasszikus szájról szájra marketing.
 • A fenti tényezők közvetlenül növelheti az átváltásokat és a bevételt.
 • Ráadásul a vetélkedők a fene nagyon szórakoztató létrehozni!
Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

Miért vetélkednek a kvízek?

Nézze meg, hogy ötletet kapjon nekünk azért, hogy nem bolondozunk ez a BuzzSumo-jelentés , amely rávilágít a szociális média legszélesebb körű tartalmára 2015-ben. A listában szereplő 8. szám az emberek kvízje. Például egy kvíz, melynek címe: Mi a leg domináltabb vonása? a PlayBuzz-tól majdnem 4 millió részesedést kapott a közösségi médiában.

Íme néhány oldal, amelyek kvízek segítségével megölték társadalmi részesedéseiket:

Disney

képernyőképe a disney kvízjéről

A Disney legfelsõbb kvízje, a „Ki az Ön Disney szellemi állata” több mint 800 000 részvényt kapott.

Barcelona futballklub

A barcelonai Big League kvíz több mint 100 000 részvényt kapott.

Liverpool labdarúgó klub

A Beatles dalszöveg-kvízje volt a legjobban megosztott tartalom elem az egész webhelyükön tavaly, több mint 600 000 részesedéssel.

Country Outfitter (divatmárka)

A divatmárka Garth Brooks dalszöveg-kvízje több mint 60 000 részvényt kapott, ez lett az elmúlt 12 hónap tizedik legjobban megosztott tartalomdarabja..

BuzzFeed

Nos, ez a Buzzfeed.

A legjobb kvíz plugins a WordPress-hez

Most, hogy (remélhetőleg) meggyőződött arról, hogy a vetélkedők jól jönnek neked, kezdjük el. A mai bejegyzés a WordPress legjobb és prémium szintű kvízkészítő pluginjairól szól.

OnionBuzz vírusos kvízkészítő prémium WordPress bővítmény

OnionBuzz kvízkészítő

Ha saját BuzzFeed-szerű vetélkedõket szeretne készíteni, akkor az OnionBuzz kvíz készítője az Ön számára. Ez a nagyteljesítményű bővítmény egyszerű lehetőségeket kínál a kvíz elrendezéséhez, hírcsatornákhoz / kategóriákhoz, a MailChimp integrációhoz (kvíz eredmények zárolása), és még az egyedi formátumokat is, beleértve:

 • Személyiség
 • Apróságok
 • List
 • Rangsorolt ​​listák
 • Flip kártyák
 • És még várható!

Csak használja a beépített lehetőségeket az egyéni kvíz létrehozásához, majd használja az automatikusan létrehozott rövid kódot, hogy illessze be webhelye bármelyik üzenetére, oldalára vagy a widgetre kész területre. Ezen felül az OnionBuzz által készített összes vetélkedés teljesen érzékeny és mobilbarát – tehát ez tökéletes kiegészítő a vírusos webhelyen.!

Az OnionBuzz kvízkészítő 3 különféle típusú választ adhat a kvízekhez: listák, rácsok vagy mérkőzések. Ezek a választípusok bármelyik kvízéhez érdekes választási lehetőségeket kínálnak, amelyek akár izgalmas történetté vagy interaktív kalandvá alakulhatnak a felhasználók számára. A válasz utáni opciók megjeleníthetik a megfelelő változatot, közvetlenül a felhasználó kiválasztása vagy a teljes teszt vége után.

A közösségi megosztás gombok könnyen hozzáadhatók bármelyik kvízéhez, ami nagyszerű lehetőségeket kínál arra, hogy tartalma valóban vírusosvá váljon. Az előfizetési űrlapot hozzá is fűzheti e-mail hírleveléhez. Ez elősegíti az előfizetők számának jelentős bővítését, különösen a tartalom szekrényével együtt (felhasználói e-mailt biztosítva a kvíz folytatására vagy az eredmények megtekintésére). A Mailchimp integráció lehetővé teszi új előfizetők felvételét közvetlenül a szolgáltatásba.

Az OnionBuzz vírusos kvízkészítő széles stílus testreszabási lehetőségeket biztosít a stílusok, az elrendezések és a kérdések megrendelése érdekében. A vetélkedők teljes listaként vagy csúszkaként jeleníthetők meg, diánként egy kérdéssel. A felhasználó által definiált vagy véletlenszerű kérdések rendezése növelheti az egyes vetélkedők újraértékelési értékét.

Az OnionBuzz nem csak szórakoztató jellegű, hanem bizonyos iskolai vagy egyetemi tantárgyak komoly tesztelésére is alkalmas, valamint eszköze tudásának előkészítéséhez és ellenőrzéséhez..

Az OnionBuzz Viral Quiz Maker teljesen mobilra reagál, és a WordPress kütyükkel való használatra van optimalizálva. A speciális hírcsatornák opció segíthet a kvízek kategóriák szerinti szűrésében.

WP-kvíz Freemium WordPress bővítmény

WP-kvíz egy all-in-one kvíz-bővítmény, amely lehetővé teszi korlátlan kvízek létrehozását, amelyek mobil megjelenítésre vannak optimalizálva, és bármilyen WordPress-témával együtt működnek. A plugin nagyon egyszerűvé teszi háromféle kvíz létrehozását:

 • Apróságok
 • Személyiség
 • megfricskáz

Intuitív felületet ad a fenti kvíztípusok mindegyikéhez. Miután elkészítette a kvízt, beillesztheti azt bármilyen üzenetbe vagy oldalba rövid kód használatával. A kvíz több oldalra is felosztható, ami növeli az oldalmegtekintéseket. Néhány felhasználó (beleértve magamat is) lemondhat, ha nem tudnak egyoldalas képet megtekinteni a kvízről.

Ezeken a funkciókon kívül a plugin profi verziója továbbfejlesztett funkciókat kínál, például a Google Analytics és a Facebook Open Graph integrációját, randomizálja a kérdéseket stb..

Azok a funkciók, amelyek különösen érdekesnek találtam, a „konverzióközpontúak” voltak. Az emberek természetüknél fogva kíváncsi emberek (így jutottunk el oda, ahol vagyunk ma), és ez a tulajdonság kihasználja az emberi pszichológia e szempontját. Olyan szolgáltatások, mint a Iratkozz fel vagy megosztani a bejegyzést hogy az eredmények megjelenjenek a felhasználó kíváncsisága alapján, és arra készteti őket, hogy cselekedjenek (vagyis megosszák vagy feliratkozzanak) az eredmények megtekintéséhez.

WordPress Viral Quiz Builder Prémium WordPress bővítmény

A Virális Kvízkészítő lehetővé teszi gyorsan BuzzFeed stílusú vetélkedők készítésére, amelyek szintén képesek vezetések rögzítésére. A plugin támogatja a MailChimp, az Aweber és az ActiveCampaign e-mail marketing szoftvereket.

Kétféle vetélkedő létezik – személyiségteszt és trivia, azzal a lehetőséggel, hogy a kérdéseket sorba rendezzük. A „böngésző frissítése” funkcióval többoldalas vetélkedéseket is létrehozhat, amelyek növelik a webhely oldalmegtekintését.

A beépülő modul támogatja a kvíz eredmények elrejtését a tartalomszekrények, például egy e-mail optin mező vagy a közösségi megosztás mögött, és arra készteti a felhasználót, hogy feliratkozzon vagy megossza az Ön üzenetét, mielőtt az eredményeket láthatja..

Kvíz és felmérés Mester Ingyenes WordPress bővítmény

Kvíz és felmérési mester segít testreszabható vetélkedők és felmérések készítésében a WordPress webhelyén. A kérdés típusa magában foglalja a feleletválasztós választógombot, a legördülő menüket, a többszörös bejegyzéseket a jelölőnégyzetek használatával, bináris válaszokat (például igaz / hamis, igen / nem, stb.) És nyitott kérdések.

A beépülő modul további hasznos funkciókkal rendelkezik, mint például az eredmények e-mailben küldése, az időkorlát beállítása, a tippek megjelenítése, a válaszok magyarázatának elhelyezése, az egyes kérdések megjegyzésmezői, felhasználói bejelentkezés szükséges, stb..

Watu Freemium WordPress bővítmény

Watu lehetővé teszi kvízek végzését nyílt végű, feleletválasztós és egy választási kérdéssel. A kérdések is kötelezővé tehetők, ahol a felhasználónak meg kell válaszolnia, hogy részt vegyen a kvízben.

A legtöbb pluginhoz hasonlóan, minden kérdéshez egyedi pontszámot lehet hozzárendelni, amelyet a kvíz végén kiszámítunk az eredményben. A Watu létrehozhat egy alapvető oszlopdiagramot is, amely bemutatja a felhasználói pontokat és az adott kvíz átlagos pontjait, valamint az összes résztvevő listáját.

Az Watu a MailChimp Bridge felé egy érdekes társ-bővítmény, amely automatikusan hozzáadja azokat a felhasználókat, akik kitöltik a tesztüket, a MailChimp listájához. A bevált gyakorlat mindig a kvíz résztvevője értesítése (vagy akár az opt-out jelölőnégyzet használata) arról, hogy feliratkozik a listára a kvíz felvételekor. Így elkerülheti a márka negatív érzelmeit.

A plugin prémium verziója 49 USD-tól kezdődik (beleértve egy éves támogatást és frissítéseket), és olyan funkciókkal jár, mint a kvíz eredmények exportálása, a csak bejelentkezéshez szükséges kvíz szolgáltatások és még sok más. A magasabb, 87 USD-nál nagyobb tervek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a kvízért díjat számítsanak fel. Ezenkívül további kvíztípusokat is tartalmaz, mint például a „Töltse ki az üres mezőket” és a „Az értékek rendezése”, valamint egyéb hasznos funkciókat, például az intelligencia és a jelentéskészítő modulokat.

Kvíz Cat Free WordPress plugin

Kvíz Cat lehetővé teszi magával ragadó kvíz céloldalak létrehozását. Ez a szolgáltatás maga a társadalmi részesedés esetleges növekedéséhez vezethet, ha összehasonlítjuk a postai kvízekkel. A plugin támogatja a feleletválasztós kérdéseket és a lehetőségek véletlenszerű kiválasztását annak biztosítása érdekében, hogy az olvasó valóban elolvassa a kérdéseket. A kvíz végén korlátlan egyedi üzenetet hozhat létre a felhasználó pontszáma alapján.

Láncolt kvíz Ingyenes WordPress bővítmény

Meglehetősen új plugin a családban, Láncolt kvíz a posta írásakor csak több mint 1000 telepítéssel rendelkezik. A plugin lehetővé teszi dinamikus vetélkedők készítését, ahol a következő kérdés az előző kérdés válaszától függ. Használható elég jó vetélkedők készítésére, amelyek feltárják személyiségét vagy érzelmi hányadát.

Egy-választási, feleletválasztós vagy esszé-típusú kérdéseket hoz létre a kvízben, és pontokat rendel hozzá az egyes válaszokhoz. Az eredményeket a végső pontszámok alapján számítják ki.

OpinionStage Freemium WordPress bővítmény

OpinionStage egy olyan tárolt tartalomjavító megoldás, amelyet olyan márkák bíznak meg, mint a BBC, az MTV és a ReadersDigest. A platform felhasználható gyönyörű közvélemény-kutatások, részletes felmérések és vonzó kvízek készítésére. (Fogunk ragaszkodni a vetélkedők részéhez.)

Először is, a megoldás házigazda, ez azt jelenti, hogy a kiszolgáló erőforrásai mentésre kerülnek – a számítást a OpinionStage kezeli. Készíthet személyiségi és trivia vetélkedéseket, és testreszabhatja a kvíz elemeit, beleértve betűméret, színek stb.

Miután elkészítette a kvíz feladatát, akkor vagy a HostStage webhelyen működik, vagy beágyazza a saját webhelyére. Nagyon ajánljuk az utóbbit, mivel célunk az, hogy növeljük a felhasználók részvételét mi webhely.

A plugin prémium verziója 19 dollár / hónap kezdődik, és hozzáférést biztosít a mélyebb közösségi hálózatok integrációjához, jobb elemzéshez és a kvízekből származó előadások létrehozásának lehetőségéhez..

Riddle Free WordPress plugin

talány egy közvélemény-kutatások, felmérések és kvíz-tárhely-szolgáltatás, azzal a képességgel, hogy vezetéseket vegyen fel, amikor a látogató részt vesz egy kvízen. A OpinionStage-hez hasonlóan a szolgáltatást olyan nagy márkák is használják, mint például az AdWords, a The Huffington Post stb.

A plugin támogatja az ólom rögzítését több csatornára, például az Aweberre, a MailChimpre vagy más CRM-ekre a Zaiper útján. Az Integráció Ez a szolgáltatás lehetővé teszi képek keresését és beágyazását a Facebookból, az Instagramból és a Google Képből, egyenesen a kvízbe.

mTouch Quiz Free WordPress bővítmény

mTouch Quiz egy egyszerű kvíz plugin, amely támogatja a feleletválasztós kérdéseket. A beépülő modul lehetővé teszi a tippek meghatározását a válaszválasztás alapján, a megoldás részletes magyarázatát, a helyes válaszok megjelenítésének időpontját, valamint a kérdések folyamatát és a válaszbeállításokat véletlenszerűen kiválasztva..

WP-Pro-Quiz Ingyenes WordPress bővítmény

WP-Pro-kvíz egy szolgáltatásban gazdag bővítmény, amely öt kérdéstípust támogat, beleértve:

 • Egyetlen választás
 • Több választási lehetőség
 • „Rendezés” választás
 • “Szabad választás
 • „Mátrix rendezés” választás

Véletlenszerűsítheti mind a kérdéseket, mind a válaszokat, különféle pontokat rendelhet minden egyes válaszhoz, és multimédiás eszközöket, például képeket és videókat tartalmazhat a kérdésekben. A bővítménynek hűvös funkciói is vannak, például ranglistán, import / export kvízen, kvíz-összefoglaló e-mail értesítéseknél és még sok más.

SlickQuiz Free WordPress plugin

Noha a beépülő modult két éve nem frissítették a bejegyzés írásakor, SlickQuiz továbbra is élvez 4000 aktív telepítést. Ez magában foglalja a kvíz plugin összes alapvető tulajdonságát, beleértve a feleletválasztós kérdéseket és a kérdések és válaszok randomizálását. A kvíz végén az eredmények megjelennek a testreszabható rangsorolással együtt.

WordPress Simple Surveys Freemium WordPress bővítmény

Hasonló a SlickQuiz-hez, WordPress egyszerű felmérések két éve nem frissítették, miközben ennek a hozzászólásnak a megírásakor 5000 aktív telepítéssel rendelkezik. A plugin támogatja a feleletválasztós kérdéseket, a súlyozott eredményeket és a kvíz eredményeinek CSV-exportját.

A bővítmény kibővített verziója (35 USD) lehetővé teszi, hogy szöveget vagy képeket adjon hozzá a hozzászóláshoz, és megadja a felhasználónak a válaszokat tartalmazó URL-t..

WordPress kvíz prémium WordPress bővítmény

WordPress kvíz lehetővé teszi, hogy könnyen testreszabható vetélkedéseket készítsen azzal a képességgel, hogy korlátozza a teszt benyújtását a felhasználó süti és IP-címe alapján.

Használhat képeket és videókat a kérdésekben, korlátozhatja az egyén által megválaszolandó kérdések számát, és véletlenszerűsítheti a kérdések sorrendjét a kvízben. A plugin a kitöltött vetélkedők statisztikai adatait mutatja – így képet kap arról, hogy a látogatók válaszolnak-e a kvízre.

ViralPress – Vírusos hírek, listák, kvíz, videók és közvélemény-kutatások Prémium WordPress plugin

ViralPress az Ön egyablakos célpontja a nagyon vonzó tartalmak létrehozására, exkluzív funkciókkal, mint például mémgenerátorok, like / szavazógombok, GIF reakciók, képmegjegyzések stb., fejlett közösségi médiaintegrációval.

A kvízek szempontjából a ViralPress négyféle kérdést támogat – trivia, két személyiség típusú kvíz és az alapértelmezett feleletválasztós kérdések. A társadalmi megosztás nyomon követi a számot, amely minden egyes üzenetre az adatbázisba kerül.

Sokkal több ez a plugin, kivéve a vetélkedők. Ha BuzzFeed vagy 9GAG témájú webhelyet szeretne létrehozni, a ViralPress jó választás lehet Önnek.!

GuessOn – Minden egyben vírusos kvíz és közvélemény-kutatások Prémium WordPress plugin

GuessOn for WordPress többféle kvíz kérdéstípust támogat, például:

 • Feleletválasztós kérdések
 • Flip típusú kérdések
 • Előtte és utána kérdések
 • Személyiség teszt
 • Trivia verseny

A plugin támogatja a kvíz eredmények zárolását a közösségi szekrények és az egyéni szolgáltatások mögött, az időzítő visszaszámlálását személyiség- és trivia alapú vetélkedőkön, az automatikus Twitter hashtagokat és a hirdetések támogatását. A GuessOn támogatja a ranglistákat és a nyílt végű beküldéseket is, amelyek nagyszerű lehet a közösség és a lojális felhasználói bázis felépítéséhez.

WordPress kvízmotor-bővítmény Prémium WordPress-bővítmény

WordPress kvíz motor-bővítmény a jack-of-all-trades kvíz plugin a WordPress számára öt kérdéstípusra:

 1. Egyetlen és feleletválasztós
 2. „Rendezés” választás
 3. “Szabad választás
 4. „Mátrix rendezés” választás

Mindegyik kérdésben beágyazhat multimédiás fájlokat, hozzárendelhet különböző pontokat, beilleszthet egyedi mezőket és megjeleníthet tippeket helyes vagy helytelen válaszüzenettel együtt..

A kvízben meghatározhat egy határidőt, véletlenszerűsítheti a kérdéseket, előzetesen vetítheti át a kvíz elküldése előtt, és megjelenítheti a kvízstatisztikát a ranglistán. A plugin más érdekes funkciókként, például egy kvíz importálása / exportálása és egy függő kvíz befejezésének követelménye egy adott megkezdése előtt.

A WordPress Quiz Engine teljes mértékben kompatibilis a gyorsítótárazó pluginekkel, mint például a WP Super Cache és a W3 Total Cache, amely gyors webhelyet és zökkenőmentes felhasználói élményt biztosít.

Következtetés

Ez egy zsúfolt blogvilág van odakint, nem? Mindannyian szeretnénk kitűnni. Ehhez a következőkre van szükségünk – egy hűséges felhasználói bázissal. A hűséges felhasználói bázis felépítése azonban nem könnyű feladat.

Miután folyamatosan növekszik a forgalom az Ön webhelyén, ezzel párhuzamosan el kell indítania a táplálék folyamat. Időbe telik, hogy felhívjuk a látogatókat, átalakítsuk őket olvasókká és végül hűséges rajongókká.

Amikor elkészít egy kvízt a látogatók számára, hajlamos lesz különállni a többitől. A több ide vonatkozó a kvíz a tartalmadra vonatkozik – annál nagyobb az esély, hogy hűséges látogatókat építsen ki.

Bónusz olvasás: Nézd meg ezt infographic a PlayBuzz-ból arról beszél, hogy a vetélkedők miként működnek a legjobban a közönséggel.

Csak ne feledd – forgalom általános kifejezés. Minden webhely forgalmat szerez. Fülke webhelyek kapnak célzott forgalom. A forgalom megszerzése a látogatók elnyerését eredményezi.

A látogatók nem konvertálnak könnyen. Olvasók. A hűséges felhasználók jobban konvertálnak.

Tehát, amikor legközelebb elindít egy szolgáltatást vagy terméket, ki gondolja, ki fogja megvásárolni?

Melyek a kedvenc kvíz-bővítmények a WordPresshez? Hiányzott a bővítmény? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map