15+ WordPress témák randevúzási webhelyekhez

10+ WordPress témák randevúz weboldalakhoz

Minden dátummal kezdődik.


Mi emberek társadalmi állatok vagyunk. Mi vagyunk mások társasága nélkül? Természetes tendenciáink miatt a barátságon kívüli társaságot akarunk bennünket. Dátumokra megyünk, mert szeretnénk találkozni valakivel, akivel növekedni tudnánk, táplálkozhatunk, és többet várhatunk el. Mivel az emberi legalapvetőbb tendenciák, a randevúzási folyamat nem veszít el ránk. Most, a digitális korban azt várjuk, hogy megtalálja ezt a különleges embert a sok társult webhelyen keresztül. Tudva azt a tényt, hogy az első benyomás a legfontosabb benyomás, megadjuk a legújabb és leginkább megjelenő WordPress Dating témák listáját, amelyek kiemelik ezt a pluszot benned.!

Jogi nyilatkozat: A WPExplorer az alább felsorolt ​​egy vagy több termék társult vállalkozása. Ha rákattint egy linkre, és befejezi a vásárlást, jutalékot tudunk fizetni.

1. Ismerkedés

reagáló-társkereső-téma

Tiszta és egyszerű lehetőség, ez az online társkereső téma az üzleti élethez vezet minimális tervezéssel, amely egyenesen a lényegre vezet. A felhasználók csatlakozhatnak az Ön társkereső oldalához, és a legújabb tagok megjelennek a honlapon, motiváló háttércsúszkával, animált oldal elemekkel és még sok másnal. Ezen felül vannak speciális témaopciók, amelyek segítenek a téma stílusának stílusában.

2. LoveStory

LoveStory - Társkereső WordPress téma

Az egyik legnépszerűbb randevú-téma a Themeforestnél, a LoveStory célja, hogy segítse az embereket megtalálni a mérkőzést. A kiterjesztett felhasználói profilok megkönnyítik azon személyek megtalálását, akikkel kompatibilis lesz, a csevegési támogatás megkönnyíti a felhasználók megismerését, a tagsági díjak támogatása pedig azt jelenti, hogy továbbra is segíthet másoknak a csatlakozásban.

Gondoljon erre a témára teljes randevúként vagy társadalmi alkalmazásként. A LoveStory átfogó funkciókkal épült a tagok és interakcióik számára. A felhasználók feliratkozhatnak tagságra, fizethetnek tagsági díjakat, vásárolhatnak és küldhetnek virtuális ajándékokat más felhasználóknak, információt adhatnak hozzá profiljukhoz (név, fotók, kedvelők stb.), És természetesen találkozhatnak, üzenetet tehetnek és cseveghetnek más felhasználókkal..

Ez a téma nagyszerű módja annak, hogy működjön a közösségi webhely. A LoveStory reagáló elrendezést kínál, így tagjai bármilyen eszközön hozzáférhetnek az oldalaihoz, akár asztali, akár mobiltelefonot használnak. A Facebook bejelentkezési integrációval is megkönnyíti a tagok számára az Ön webhelyének használatát.

3. KLEO

KLEO - Következő szintű WordPress téma

A WordPress és a BuddyPress legújabb verziójának teljes támogatásával a Kleo a fizetés témája, amikor a WordPress segítségével online közösségi hálózatot szeretne létrehozni. A téma magában foglalja az egyszerű testreszabást az élő testreszabó eszközön keresztül, a BuddyPress speciális keresést, az egyszerű árazási táblázatokat és a tagságkezelést, az 1 kattintással bemutató oldal telepítését és még sok minden mást..

4. Édes dátum

Édes dátum - Több, mint egy WordPress randevú témája

Az Sweet Date egy olyan közösségi WordPress téma, amely tökéletesen elérhető online fórumokhoz, randevúkhoz és tagság alapú webhelyekhez. Csatlakoztassa a felhasználókat, és kérdezze meg őket ezzel a témával!

Az Sweet Date a bbPress-t és a BuddyPress-t használja tagsági alapú közösséghez. A felhasználók profilokat hozhatnak létre, kapcsolatba léphetnek egymással, fórumokat indíthatnak és így tovább. A témának olyan funkciói is vannak, amelyeket engedélyezhet, hogy a felhasználók regisztrálhassanak a Facebook-fiókjukon. Egy másik szórakoztató szolgáltatás a megfelelő rendszer, amelyet a téma használ a felhasználók számára, hogy hasonló érdeklődésű embereket találjanak.

A téma egy csomó nagyszerű testreszabási lehetőséget is tartalmaz. Választhat dobozos vagy teljes szélességű elrendezés közül, a háttér színének különféle lehetőségei közül, hozzáadhat egyéni bejelentkezési oldalt, és a rövid kódok segítségével létrehozhat egyedi oldalakat..

5. Borotva

Borotva: élvonalbeli WordPress téma

A Borotva egy tiszta és professzionális WordPress téma, amelyet felhasználhat a mérkőzés készítéséhez használt webhelyen. A téma nagyszerű lehetőségeket kínál egy közösségi weboldal online létrehozására, például reagáló elrendezések, retina képek, elrendezés-készítő, kapcsolatfelvételi űrlapkészítő, bbPress és BuddyPress támogatás, felbukkanó bejelentkezési űrlapok, lokalizációs és fordítási támogatás, valamint még sok más.

6. Szerelem szívek

Szerelem szívek WordPress téma

A Love Hearts téma egy kedves és szép téma a társkereső szolgáltatás népszerűsítéséhez. A téma egy válogatható profilgalériát tartalmaz, így a felhasználók láthatják, ki is tagja, és megtalálhatják a saját mérkőzéseiket. A közösségi média integrációja, az érzékeny elrendezés és a fordítási fájlok mind részei annak, ami ezt a témát fantasztikus választássá teszi.

7. Szerelem romantika

Szerelem romantikus WordPress téma

A Love & Romance egy gyönyörű és modern társkereső téma a WordPress számára. Ez a téma tele van olyan funkciókkal, amelyek segítenek másoknak megtalálni az egyetlenet. A nemrégiben hozzáadott profilok megjelenítésének lehetőségeivel a kezdőlapon, a kezdőlap speciális keresésével, a boldog párok ajánlásainak, a teljes blognak és a szolgáltatási oldalaknak ez a téma a társkereső vállalkozás számára,

8. Kesztyű

Mingle - Többcélú WordPress téma

A Mingle egy többcélú WordPress téma, teljes BuddyPress támogatással. Ez azt jelenti, hogy a BuddyPress összes fantasztikus közösségi lehetőségét (például felhasználói profilok, csoportok, privát üzenetek stb.) Felhasználhatja online hely létrehozására az emberek csatlakozásához. Az elrendezés és a stílus beállításai mellett a testreszabás egyáltalán nem jelent problémát.

9. WildCommunity

WildCommunity - BuddyPress téma

Csatlakoztassa a felhasználókat a WildCommunity WordPress témához. Ez a BuddyPress és bbPress kész téma biztosítja barátainak vagy ügyfeleinek, hogy profilokat hozzanak létre, és kapcsolatba lépjenek más felhasználókkal üzenetküldés, fórumok és így tovább. Ha egy saját közösségi hálózatot szeretnél felépíteni, ez egy remek hely a kezdéshez.

10. Ismerkedés

Társkereső érzékeny WordPress téma

Ezt a rugalmas randevú-témát böngészőkön keresztül és mobiltelefonon tesztelték, így az emberek bárhonnan regisztrálhatnak és hozzáférhetnek profiljukhoz. Az egyedi honlapcsúszka, félkövér betűtípusok és színek, valamint a könnyen kezelhető elrendezés révén ez a téma biztosan kiemeli a társkereső oldalát a többi részétől.

11. Üdvözlet

Üdvözlettel reagáló WordPress + BuddyPress téma

Az üdvözlet egy olyan reagáló BuddyPress-téma, amely tökéletes online társkereső központ létrehozására a felhasználók számára. Az emberek feliratkozhatnak és beszélgethetnek egymással fórumok, csevegések, privát üzenetek, csoportok és így tovább. A tiszta dizájn, az elrendezési lehetőségek és az egyedi kapcsolatfelvételi űrlapkészítő mindegyike fantasztikus extrák, amelyekre várom.

12. Szociális haver

Social Buddy - WordPress és BuddyPress téma

A Social Buddy éppen ez – a felhasználók számára létrehozott WordPress-téma, hogy szociális legyen. A népszerű BuddyPress és bbPress plugins beépített támogatásával ez a téma egy érzékeny közösségi téma, amelyet magányos kislemezek csatlakoztatására használhat. További nagyszerű szolgáltatások közé tartozik a lenyűgöző csúszka, az egyszerű színbeállítások és a márka nélküli témaopciók.

13. Online társkereső

Online társkereső - WordPress Ismerkedés téma

A PremiumPress által a Társkereső WordPress-hez 6 előre elrendezett elrendezés érkezik, így telepítheti a témát, és a társkereső oldalát futtathatja. A téma teljes mértékben testreszabható, SEO-barát és támogatja a fizetett tagságot, a profilokat, a privát üzenetküldést és még az élő video-csevegéseket is.

14. Társkereső Ügynökség

Társkereső érzékeny WordPress téma

Ez az érzékeny társkereső WordPress téma egy szép módja annak, hogy reklámozza társkereső szolgáltatását. Nagyszerű funkciókkal, mint például teljes szélességű képek, feliratok, legújabb felhasználói profilok, teljes blog és szép stílusú stílus, ez a téma egy szép lehetőség.

15. Cinematix

Cinematix - BuddyPress téma

A bbPress és a BuddyPress támogatással a Cinematix téma egy olyan szociális hálózat, amely egyetlen témába van csomagolva. A felhasználók regisztrálhatnak, profilokat készíthetnek és üzeneteket küldhetnek a téma által támogatott beépített szolgáltatások használatával. Ja, és a WooCommerce kompatibilitással prémium tagságot is eladhat!

16. Összesen

Összesen húzza és dobja el a WordPress témát

Mint mindig, a Total nagyszerű választás bármilyen stílusú weboldalra. Ha professzionális mérkőzéskészítő szolgáltatást nyújtó webhelyet hoz létre, akkor a Total és a WooCommerce segítségével társkereső csomagokat értékesíthet. Vagy ha gyorsbeszélgetési szolgáltatást vagy klubot indít, egyszerűen csak használja a Total és az Eseménynaptár plugin-t az összes közelgő dátum és találkozó hozzáadásához. Ezenkívül az összes mellékelt modul, ikon, prémium plugin és még sok minden más tökéletes a weboldalak számára, amelyeket esetleg épít.

Csomagolás fel

Nem számít az igényeinek, van egy WordPress-téma az Ön számára! És ha nem talál valamit, amit szereti, akkor mindig egy nagyszerű választás a rugalmas témához, például a Totalhoz, mert olyan könnyű az elrendezéseket és oldalakat az igényeinek megfelelően megváltoztatni. Mi, a WPExplorer oldalán, reméljük, hogy tudtunk segíteni abban, hogy megkísérelje megtalálni a kívánt témát! Tudassa velünk gondolatait. Boldog szörfözés!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map